Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Het Cuckold Diner1
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Het Cuckold Diner1
Zoals de mensen die mijn vorige twee verhalen hebben gelezen, weten jullie dat ik een bull ben geweest in een aantal relaties en dat ik ook sporadisch rapedates en andere slavin/meester relaties heb gehad. Ik ben ook vaak degene waar vrouwen mee vreemdgaan, deels door mijn charme en uiterlijk en deels omdat ik ze iets geef wat ze thuis missen: Lust, geilheid en harde passionele seks.
Al mijn verhalen zijn waargebeurd, ik schrijf ze zoals ik ze nog herinner. Ik vertel jullie natuurlijk alleen de succesverhalen, de keren dat een vrouw of stel mij tegenvielen zijn niet spannend of leuk genoeg om te vertellen. De keren dat ik ben weggelopen na dat ik de dame voor het eerst zag zijn al helemaal niet leuk, maar misschien wel grappig. Jullie zijn hier om te geilen en niet om te lachen dus we houden het op de succesverhalen.

Ik stel de reacties op mijn vorige verhalen erg op prijs. Jullie mogen me ook altijd mailen over een verhaal als het onduidelijk is of als jullie ergens meer over willen weten.

Wat ik nu ga vertellen aan jullie is nog een cuckoldverhaal wat ik ongeveer een jaar geleden heb meegemaakt. Ik was dus via een site in contact gekomen met een vrouw van een stel die wilde beginnen met het cuckolden van haar man. Haar man zag het ook wel zitten, maar vooral zij was erg enthousiast om met medeweten van haar man vreemd te gaan. Je zou eens moeten weten hoe veel vrouwen er wel niet zijn die graag eens vreemd zouden willen gaan en als het mag van de man, dan is het alsof ze elke dag jarig zijn.

We zullen om privacy redenen haar maar even Linda noemen en hem Bert.

Ze zocht een dominante man die haar mee zou slepen in een wereld van seks en pure genot. Ze wilde iemand hebben waarbij ze de slet uit kon hangen en die haar ook zo zou behandelen.

Ze wilde haar man ermee verrassen aangezien zij de broek aan had in de relatie. Ik stelde voor dat ze me moest uitnodigen voor een etentje bij hun thuis, de hobby van haar man was koken. Dus hij mocht een lekker dinertje voor ons klaarmaken. Ik zei dat ze een korte jurk aan moest trekken en een mooi lingerie setje. Ze had er zo veel zin in dat ze een nieuw lingerie setje speciaal voor die avond ging kopen. Ze had verteld dat ze zwart haar had, cup b, slank was(vooral doordat ze 3 of 4x per week sportte al sinds ze 12 was). Ze vertelde ook dat ze 28 was en haar man was 32. Ik was op dat moment 23 jaar oud, dus dat was wel een leeftijdsverschil, maar ik had me voorgedaan als 26 jarige. Deels omdat ze dat zochten en omdat dames nogal waarde hechten aan leeftijd. Terwijl dat juist niets uitmaakt als je dit soort dingen al vaak hebt gedaan.

Over haar man had ze ook wel wat te vertellen. Hij was een zakenman, vroeger nogal sportief, maar tegenwoordig was hij redelijk wat aangekomen en hoewel ze van hem hield en hem erg lief vond, vond ze hem gewoon niet meer zo aantrekkelijk. Hij had naar haar zeggen ook een kleine piemel. Ik heb zelf een pik van 18 cm, niet de allergrootste ever, maar meer dan genoeg voor de dames. Maar goed genoeg hierover, laten we verder gaan met het verhaal.

Ik belde rond een uur of 17.00 aan bij hun. Ze woonden in een vrijstaand huis. Ze hadden een grote huis, een zwarte Audi A5 stond op de oprit naast een kleine rode mini-cooper waarvan ik vermoedde dat die van haar was.

Linda deed open in een strakke paarse jurk met een laag uitgesneden decolleté die ervoor zorgde dat ik een mooi uitzicht had op haar cup b in haar push up bh. Hij was wel erg kort, aangezien hij halverwege haar bovenbeen stopte. We begroeten elkaar met een kus op de wang, waarbij ik mijn hand liet rusten op haar kont. Ik gaf haar complimentjes over hoe ze er uit zag, waarbij ze een beetje moest blozen en me bedankte. Ze vertelde me dat ze opgelucht was dat ik er goed uit zag. Ze was eerst bang dat ik tegen haar had gelogen over hoe ik eruit zag en hoe ik was.

Ze zag er echt mooi uit, zwart haar met slag, ijsblauwe ogen, mooie volle lippen en sproetjes op haar neus en wangen. Ze had kuiltjes in haar wangen als ze lachte. Ik was meer dan tevreden na eerdere keren waarbij de dame soms erg onaantrekkelijk was naar mijn standaard.

Ik liet haar voor gaan de kamer in, zodat ik eens mooi naar haar billen kon kijken die goed eruit kwamen in haar strakke jurkje. Ik wilde ze gewoon vastpakken, mijn gezicht erin en haar kutje en kontje van achter likken, zo lekker zagen ze er uit. Een mooi bol kontje, strak van al het sporten. Heerlijk gewoon, als mijn paal al niet hard was geworden toen ik haar van voren zag, dan was hij nu wel hard geworden.

We liepen via de woonkamer naar de eetkamer, die met elkaar verbonden waren met een schuifdeur die open stond. De keuken was dan weer verbonden met de eetkamer met een klapdeur die vanzelf dichtviel als je er doorheen was. Haar man kwam de keuken uit lopen en begroette me met een stevige handdruk. Zijn vrouw stelde me voor als een vriend van haar, haar man zei er verder niets op. We spraken wat over koetjes en kalfjes, terwijl Linda dicht naast me stond en Bert tegenover ons. Opeens voelde ik een hand in mijn kont knijpen. Ik keek naar links naar Linda en moest een beetje lachen terwijl Bert verder brabbelde over weet ik veel wat. Bert ging weer terug naar de keuken om te beginnen met serveren terwijl Linda en ik een wijntje gingen uitzoeken uit de wijnkast. Ik vroeg haar of ze de onderste wilde pakken voor me. Dat geile ding stak haar kontje fier naar achter en omhoog terwijl ze voorover boog. Haar strakke jurkje kwam gevaarlijk hoog en even kreeg ik een glimps van haar mooie kontje die er net uitstak onder haar jurkje. Ze keek ondeugend om naar me en vroeg of ik genoot van de uitzicht. Ik zei: ik kan niet wachten tot na het eten, ik moet echt nu al een voorproefje hebben. Terwijl ik dat zei, ging ik op mijn knieën zitten en deed haar jurkje nog iets omhoog en haar string trok ik naar beneden. Ik spreidde haar billen en likte haar kutje van achter door tot haar sterretje. Ze kreunde echt geil. Ze was al nat nog voordat ik haar ging likken en ik proefde haar kutje, sommige mannen en vrouwen vinden kutjes vies smaken, maar een lekker geil kutje vind ik nog altijd heerlijk proeven en ruiken. Het ruikt gewoon naar seks en pure aantrekkingskracht. Daarom houd ik ook ervan om heerlijk lang te beffen.

Ik likte langs haar schaamlippen en likte haar neukgaatje, ik ging nog lager naar haar klitje toe en begon haar daar lekker langzaam en bijna strelend te likken. Ik gaf haar nog een likje en toen stond ik weer op. Ik zei, de rest bewaren we voor straks. Ik kan niet wachten zei ze met een geile stem, terwijl ze opstond. Ze trok me naar zich toen en gaf me een lekkere tongzoen terwijl ik alweer naar haar heerlijke kontje greep en mijn andere hand door haar haar ging.

We pakten een wijntje die we wel vonden passen bij het pasta gerecht dat we gingen eten en liepen weer naar de woonkamer. Linda had het zo gedekt zodat zij en ik aan een kant van de tafel zaten en haar man aan de andere kant. Dat had ze expres gedaan als subtiele hint naar haar man toe, wie de baas was vanavond en nog belangrijker van wie zij was die avond. Van mij dus…

Linda en ik gingen zitten aan een kant, ze zat zo dichtbij dat ik mijn hand comfortabel op haar boven been kon laten rusten zonder dat je aan de overkant duidelijk kon zien dat hij bij haar op schoot lag. Bert kwam eerst met de soep aan en ik vroeg hem wat hij allemaal deed voor werk(tip van Linda) en hij begon een monoloog dat zo slaapverwekkend was dat je cafeïne pillen nodig had om nog wakker te blijven. In de tussen tijd knikte ik soms ja of gaf ik een kort antwoord terwijl mijn linker hand langzaam omhoog kroop richting Linda’s natte kutje.

Ik begon over haar string heen haar kutje te strelen, ze deed haar benen open voor me zodat ik er beter bij kon. Dit alles terwijl ik ook nog mijn soep rustig naar binnen aan het werken was. Aangezien Linda ook haar lepel in haar rechterhand had kon ze niks terugdoen. Dat was dan ook het hele idee. Ik wilde kijken hoe lang ze het vol ging houden voordat haar man iets door kreeg en we hem gingen vertellen waar ik echt voor was gekomen.

Ik ging steeds een beetje sneller met mijn vinger over haar klitje heen tot er opeens een wat hardere kreun eruit vloog bij haar. Ze had al een blosje gekregen uit geilheid en ze had niet veel van haar soep meer naar binnen gekregen in de tussentijd. Bert keek haar een beetje raar aan en ze redde het nog door te zeggen dat ze haar teen had gestoten tegen de tafelpoot. Bert vond het nog steeds een beetje vreemd. Ik ging zachtjes en strelend verder met over haar kutje heen te gaan met mijn vingers. Soms ging ik strelend langs de binnen kant van haar dijbeen naar haar knie toe en dan weer zachtjes en langzaam terug naar haar kutje waar ik weer verder ging met strelen. Mijn pik was echt super hard en ik was echt geil geworden door deze geile sexy vrouw. Haar zwarte haren deed ze op zij om me geil aan te kijken soms als ik haar even rust gunde tussen het geile strelen door.

We waren klaar met het voorgerecht en Bert begon tussen zijn monoloog door een beetje het vermoeden te krijgen dat er meer gebeurde dan hij meekreeg. Vooral door het rood aanlopen van Linda en haar geile blikken naar mij toe.

Bert ging weer de keuken in om het hoofdgerecht te serveren. Toen hij weg was draaide ik me om en zoende haar vol op haar mond, terwijl mijn handen over haar hele lichaam gingen. Ze voelde strak en gespierd aan, maar tegelijkertijd zacht en vrouwelijk. Haar handen gingen over mijn harde paal heen. Ze greep hem door mijn pantalon heen vast en begon hem zachtjes trekken en strelen. Ik werd helemaal gek van deze geile vrouw, haar heerlijke parfum bedwelmde me terwijl haar handen op mijn pik en haar tong in mijn mond me naar de zevende hemel tilden.

We hoorden Bert rommelen en stopten met zoenen. Ik had haar het liefst daar terplekke op de tafel genomen, maar ik moest geduld hebben. Haar ogen beloofden me nog veel geile dingen die avond.

Bert kwam weer binnen met het eten, we schonken wat wijn in en begonnen te eten. Het eten was wel lekker en ondanks zijn saaie monologen was Bert wel een aardige man. Ik had bijna medelijden met hem dat ik zo zijn vrouw voor zijn neus zou gaan neuken. Bijna.

Ik was halverwege mijn bord toen ik een hand over mijn pik heen voelde gaan. Nu was het haar beurt om mij te teasen, aangezien we onze vork in onze linkerhand vast hadden en daarmee aten, had ze haar rechterhand vrij nu om mijn te nog verder op te geilen. Ze ging met een vinger vanaf net boven mijn ballen, via de onderkant van de schacht van mijn paal helemaal naar boven naar de eikel waar ze zachtjes met twee vingers over heen ging. Het was hemels en ik kon me amper nog concentreren op iets anders dan haar. Bert merkte dat ik was afwezig was en vroeg of alles wel goed ging met me. Ik zei: Het kan echt niet beter gaan dan dit. Ik voelde haar hand weer weggaan, wat ik aan de ene kant jammer vond, maar aan de andere kant vond ik het wel goed. Ik had geen zin om klaar te komen in mijn broek.

Het hoofdgerecht hadden we ook op en ondertussen hadden we allemaal al redelijk wat glazen wijn naar binnen gegoten en waren al toe aan de derde fles. Bert ging weer terug naar de keuken en haalde eerst een slagroom bus die hij op tafel zette, toen ging hij weer naar de keuken om het dessert te bereiden. Hij maakte een zabaglione, voor de kenners. Erg lekker, maar duurt wel even om te maken aangezien het au bain-marie moet. Als je het niet kent, zoek het op.

We hadden dus wel effe de tijd. We vlogen elkaar weer te lijf, ik kuste en likte haar nek terwijl ik de banden van haar jurk en bh omlaag trok om eindelijk haar borsten te kunnen kussen en likken. We gingen staan en ik tilde haar op en zette haar neer op de tafel waar ik haar jurk van boven omlaag trok en de slagroombus pakte. Ik spoot wat slagroom op haar tepels en likte ze er gulzig af, terwijl ik ze in mijn mond nam en aan ze zoog. Ik likte om haar tepel heen over haar aureolen, terwijl ik met een hand over haar string heen ging die ondertussen zeiknat was geworden.

Ze kreunde hard, we hadden ondertussen schijt gekregen aan Bert en zijn zabaglione. We hadden alleen nog maar oog voor elkaar, onze lust voor elkaar was als een vuur dat steeds meer werd aangewakkerd. Wat was dit een geile vrouw zeg, op dat moment was ze als een godin voor me. Ik wilde haar kutje binnen dringen en mijn zaad diep in haar spuiten, ik wilde haar mijn naam horen kreunen terwijl mijn stijve pik golven van genot door haar lichaam heen stootte. Ik heb dat allemaal gedaan die avond en nog veel meer.

Ik liet haar liggen op de tafel en trok haar billen naar de rand van de tafel. Ik ging op een stoel zitten en trok haar string uit. Ik begon haar lekker te beffen. Eerst weer lekker over haar schaamlipjes heen en met mijn tong soms naar binnen in haar geile neukgrotje. Na een tijdje ging ik naar haar klitje toe, ik trok haar schaamlippen uit elkaar met twee vingers terwijl ik haar klitje lekker bewerkte met mijn tong. Ik heb een erg flexibele tong, ik kan er wat trucjes mee. Zoals een V-vorm maken met mijn tong en mijn tong laten “golven”, naast dat het leuke trucjes zijn om indruk te maken op mensen is het ook heel handig bij het likken van kutjes. Wat ik namelijk doe is de V-vorm maken met mijn tong zodat de klit “vastgepakt” wordt door mijn tong aan twee kanten en dan maak ik likbewegingen zodat de klit vanaf de zijkanten en de bovenkant wordt gestimuleerd. Het effect is duidelijk te zien als je het kunt en dat was het toen ook. Toen ik het voor de eerste keer deed bij haar, kreunde ze hard: OH MIJN GOD, OOOOOHHHHHHHHH. Na een paar seconden kwam ze al schokkend klaar, haar kutsapppen op mijn tong en de geur in mijn neus waren als een afrodisiacum. Ze had even tijd nodig om weer bij te komen, toen ze weer bij was gekomen van het genot dat ik haar had gegeven kwam ze van de tafel af en zoende me weer vol op mijn mond.

Ze pakte deed mijn riem en broek op en deed mijn broek en boxershort omlaag. Ze liet me op een stoel zitten en spoot slagroom op mijn pik. Ze likte eerst van mijn eikel helemaal naar mijn ballen toe en ging toen weer helemaal omhoog en nam me in haar mond. Ze zoog heerlijk aan mijn pik. Sommige vrouwen nemen een pik gewoon in hun mond en sabbelen er wat aan of zuigen er een beetje aan en dat is leuk en aardig, maar zij zoog eraan alsof haar leven er van af hing. Dit allemaal terwijl ik tijdens het zuigen haar tong ook nog eens over mijn hele pik voelde gaan. Ze begon me te deepthroaten, wat ik echt heerlijk vind, en op dat moment kwam ik al bijna klaar. Maar ze nam me weer uit haar mond en begon mijn ballen te likken en aan ze te sabbelen terwijl ze me langzaam aftrok. Ze nam me weer in haar mond en begon net als eerst weer heerlijk te zuigen, ik kon het niet meer houden en kwam hard klaar in haar mond. Op dat moment kwam Bert net naar binnen gelopen. Net op tijd om te zien hoe ik in de mond van zijn vrouw de orgasme van mijn leven beleefde en dikke klodders sperma loosde. Ze zoog alles gulzig op, draaide zich om naar Bert toe, liet haar volle mond met sperma zien en slikte toen alles door. Ze draaide zich weer om toen en likte mijn paal helemaal schoon van alle zaad terwijl mijn paal weer zacht werd.

Bert schatje, ik denk dat ik je wat moet vertellen zei ze met een lief stemmetje.

Het volgende deel komt binnenkort.
Auteur : Mr. N / Geschreven op : 19 juli 2014 - 18:39 / Hits : 7176 / Waardering : 2.05
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

cuckold baby deel 1 het opvrijen
Auteur : humani / Geschreven op : 27 april 2015 - 14:38 / Hits : 4402 / Waardering : 3.38

Is Patty mijn cuckold godin?
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 26 maart 2015 - 14:54 / Hits : 4620 / Waardering : 3.33

Johan en Sofie-deel twee-Johan, cuckold
Auteur : falk / Geschreven op : 17 augustus 2011 - 10:59 / Hits : 32417 / Waardering : 2.96

Mijn Late Lust slavin -2 ‘De geboorte van een Cuckold’
Auteur : AppieA / Geschreven op : 11 november 2012 - 22:38 / Hits : 22180 / Waardering : 2.75

Cuckold bruiloft - dag 1
Auteur : Roy_Verhalen / Geschreven op : 03 november 2013 - 08:22 / Hits : 13092 / Waardering : 2.67

Word ik een cuckold (2)
Auteur : Paul / Geschreven op : 09 augustus 2012 - 22:50 / Hits : 15377 / Waardering : 2.42

cuckold in aanmaak
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 27 februari 2006 - 19:10 / Hits : 46126 / Waardering : 2.14

Word ik een cuckold?
Auteur : Paul / Geschreven op : 02 augustus 2012 - 19:14 / Hits : 14225 / Waardering : 2.00

Het leven van een bull – cuckold in de bouwmarkt
Auteur : rico / Geschreven op : 11 oktober 2012 - 16:13 / Hits : 16244 / Waardering : 1.89

Straf of cuckold
Auteur : cuckoldteef / Geschreven op : 29 november 2010 - 17:57 / Hits : 17492 / Waardering : 1.53

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb