Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Is Patty mijn cuckold godin?
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Is Patty mijn cuckold godin?
Onze relatie is op zijn vriendelijkst gezegd merkwaardig en apart. Patty en ik leven als geliefden, echter op het moment dat we de liefde bedrijven is zij mijn godin, zij bepaalt wat er gebeurt en ik schik me hierin, met volledige overgave dien ik haar in haar zoektocht naar ontelbare orgasmes. Zij is altijd bereid om mij te laten klaarkomen, ik mag hier zelfs initiatief in nemen, dus ik ben haar hier telkens weer dankbaar voor. Om mijn dankbaarheid te tonen lik ik in haar opdracht na elke zaadlozing, mijn sperma van haar af, of uit haar, dit is uiteraard afhankelijk van waar mijn zaadlozing heeft plaatsgevonden. Haar voeten, haar benen, haar buik en borsten, maar vooral haar prachtige kont adoreer ik en het liefste zou ik er een dagtaak van maken mijn adoratie te laten blijken.

We hebben een nieuwe buurman en Patty heeft direct compassie met de stumper, aangezien deze door zijn ex gedumpt en kaal geplukt is, om vervolgens bij het oud vuil gezet te zijn. Hij is niet echt knap, denk ik, maar oogt wel sympathiek en heeft een sportief uiterlijk. Gezien zijn schaarse hulptroepen helpen wij de man om het gehuurde vrachtautootje uit te laden en zijn, tijdens de scheiding zwaarbevochte, eigendom zijn nieuwe huis in te sjouwen. De buurman is ons dankbaar en na een paar drankjes keren wij laat in de avond terug naar ons eigen huis om daar direct het bed in te kruipen.

“Pieter, maak jij de deur even open? Rob staat voor de deur” Ik loop naar de deur en begroet vriendelijk onze nieuwe buurman om hem binnen te laten.
We nemen plaats aan de eettafel en ik vraag nieuwsgierig wat hij komt doen. Eigenlijk wil hij even met een vrouw praten, als dat kan en aangezien Patty en ik zo behulpzaam waren, en hij ons bovendien een leuk stel vind, heeft hij besloten om even met ons van gedachten te wisselen over zijn situatie.
Als ik Patty erbij heb geroepen en deze ook plaatsneemt aan de eettafel ontpopt zich het volgende gesprek:
“Weten jullie eigenlijk waarom ik gescheiden ben” vraagt Rob.
Patty en ik schudden beiden van nee.
“Willen jullie het weten” vervolgt Rob, duidelijk aansturend op het delen van zijn verhaal.
Patty antwoord: “als jij het wilt vertellen Rob, dan zijn wij hier om naar je te luisteren, daar zijn we immers buren voor”.
“Goed” zegt Rob “ik zou er overigens wel een borreltje bij kunnen gebruiken”.
Patty staat op en neemt een fles sterke drank uit de bar en zet deze met drie glazen op tafel. Ik schenk de glazen vol en we toosten op een beter leven voor Rob.
“Nou” zegt Rob “dan zal ik maar met de deur in huis vallen, ik ben een dominante man, en mijn vrouw kon daar niet meer mee omgaan”.
“Daar hoeft toch niets mis mee te zijn” verdedigt Patty Rob’s gedrag meteen, vanuit haar eigen dominantie over mij.
“Daar dacht mijn ex-vrouw anders over” zegt Rob terwijl hij zijn glas nog eens bijvult en ons aankijkt of we ook bijgevuld willen worden, wat duidelijk zo is.
“Mijn ex kon er ook niet mee omgaan, dat ik af en toe een ander sletje mee naar huis nam” vervolgt Rob.
“Wat een denigrerende woordkeuze” zegt Patty belerend.
“Excuseer me” zegt Rob, maar sommige vrouwen verdienen gewoon het predicaat dame niet.
“Daar kan ik inkomen” zegt Patty “maar dan nog kun je dit op een respectabele manier uiten”.
“Goed” zegt Rob “mijn ex kon er dus niet mee omgaan dat ik af en toe een andere vrouw mee naar huis nam”.
“Daar kan ik me wat bij voorstellen” zeg ik, “ik moet er ook niet aan denken dat een andere man aan Patty komt”.
“Als of jij daar een keuze in hebt” zegt Patty bot.
“Pardon” zeg ik.
“Daar heb jij geen keuze in knul, ik doe wat ik wil, met wie ik wil” benadrukt ze nogmaals.
“Ik dacht dat wij daar afspraken over gemaakt hadden” zeg ik ter verdediging.
“Wij hebben nog maar een afspraak, als ik me goed kan herinneren” zegt Patty “en dat is dat jij doet wat ik wil, zonder restricties. Klopt dat?”
“Dat klopt” zeg ik “excuus voor mijn slechte geheugen”.
Rob luistert geamuseerd mee en wend zich tot Patty met de vraag “doet hij alles wat jij wilt?”
“Ja” zegt Patty “hoezo?”
“Gewoon uit nieuwsgierigheid, maar wat heb je de sukkel dan allemaal al laten doen?”
“Vooropgesteld dat het geen sukkel is maar mijn man, waar je het over hebt, doet hij alles wat ik zeg tijdens ons seksspel” dus ik heb hem al heel veel laten doen”.
“Ook een trio?” vraag Rob.
“Jazeker, ook een trio” zegt Patty, “met een andere vrouw”.
“En nog nooit met een andere man?” vraagt Rob.
“Nee, dat niet, daar hebben wij nog nooit de mogelijkheid toe gehad, we zijn er immers niet naar op zoek” legt Patty uit.
“Zou jij dat wel willen?” vraagt Rob aan Patty, alsof ik er niet eens bij zit.
“Jawel hoor”, zegt Patty “als de gelegenheid zich voordoet wel, “maar hadden we het niet over jouw scheiding en het meebrengen van andere vrouwen naar je ex”.
“Ja” zegt Rob “dat klopt. Ik was even afgeleid. Ik nam dus regelmatig een andere vrouw mee, zodat we daar samen mee konden spelen. En dat ging altijd goed, totdat zij, mijn ex dus, begon te zeuren over het feit dat ik eens een man mee moest nemen”.
“En dat heb je gedaan?” vraag Patty.
“Uiteraard” zegt Rob “maar zo ben ik er dus achter gekomen, dat ik eigenlijk bisexueel ben”.
“En wat is daar het probleem dan van” vraagt Patty, terwijl ik wijselijk mijn mond houd, bang om nog eens afgesnauwd te worden.
“Dat had geen probleem hoeven zijn” vervolgt Rob “ware het niet dat ik sommige mannen leuker vond dan haar en dat zij sommige mannen leuker vond dan mij”.
“En nu is ze verliefd geworden op een van die kerels die jij meegebracht hebt” zegt Patty gekscherend.
“Dat is inderdaad het geval” zegt Rob “en daarbij ben ik ook nog eens de helft van mijn vermogen kwijt geraakt aan die trut”.
“Gelukkig heb je nog genoeg over gehouden” zegt Patty “want anders had je het huis hiernaast niet kunnen kopen”.
“Dat is wel zo” bevestigt Rob “maar ze heeft me mooi de helft afgenomen en mijn vrienden en kennissen willen me ook niet meer zien omdat ze me daar te kijk heeft gezet”.
“Ja” zegt Patty “zo gaan die dingen soms, daar kom je uiteindelijk wel overheen”.
Patty schenkt de glazen nog eens vol en we toosten op nieuwe kansen.

“Maar hoe zit het dan met jullie?” vraagt Rob, doelend op het feit dat Patty zich versproken heeft en duidelijk gemaakt heeft dat ik onderdanig ben in bed.
Patty schenkt de glazen nog eens vol en zegt “leg jij het maar uit Pieter”.
“Nou” zeg ik “daar kunnen we kort in zijn Rob. Patty en ik hebben een gelijkwaardige relatie, maar tijdens de seks is zij mijn meerdere en doe ik wat zij zegt. Punt, meer is het niet”.
“Ja hallo” zegt Rob “wat is dat dan: alles”.
“Gewoon alles” zeg ik “zij zegt het en ik doe het met alle liefde en plezier, voor haar”.
“Dat geloof ik niet” zegt Rob.
“Dat kan” zeg ik “toch is het zo”.
Rob zoekt oogcontact met Patty om bevestigd te krijgen wat ik zojuist verteld heb en Patty knikt simpelweg van ja en haalt haar schouders op, om aan te geven dat er niet meer over valt te vertellen.
“Dus” zegt Rob, terwijl hij Patty aankijkt “als jij hier en nu een glas vol zou pissen en het hem voor zet en hem opdraagt dat hij het moet opdrinken, dan doet hij dit zonder mokken?”
“Ja” zegt Patty “ondanks dat ik hem dat nooit zou vragen omdat ik het een dwaas idee vind, maar hij zal dit inderdaad doen”.
Rob zoekt nu bij mij bevestiging en ik knik simpelweg ja, omdat het gewoon zo is.
Nadat de glazen nogmaals gevuld en weer geleegd zijn is de fles leeg: kwestie van de juiste hoeveelheid in de glazen schenken.
Een nieuwe fles wordt door Patty geopend en als de glazen wederom gevuld zijn, kunnen we ons niet aan de indruk onttrekken dat we alle drie een beetje aangeschoten beginnen te raken.
“Ik geloof jullie niet” zegt Rob na een kleine stilte en om Patty wat op te hitsen voegt hij er aan toe “laat hem eens wat doen dan, Patty, of durf je dat niet, waar ik bij ben”.
“Natuurlijk durf ik dat” zegt Patty “maar of ik het wil is een andere vraag”.
“Wil je het dan niet” vraagt Rob.
“Weet ik eigenlijk niet” zegt Patty “waarom zou ik het doen, ik hoef jou niets te bewijzen, en daarbij, we kennen je amper”.
“Jullie houden me gewoon voor de gek” zegt Rob.
“Echt niet” zegt Patty.
“Dan moet je ook niet kinderachtig doen en gewoon een demonstratie geven” zegt Rob nu met een geveinsde irritatie.
“Kleed je uit, knul” zegt Patty, terwijl ze niet naar mij, maar naar Rob kijkt “en zorg ervoor dat ik het niet nog eens hoef te vragen”.
Ik kleed me direct uit en zie dat Rob geamuseerd mijn handelingen gadeslaat, terwijl Patty mij niet aankijkt maar naar Rob blijft kijken.
“Trek jezelf af op mijn borsten” zegt Patty, terwijl ze haar shirt tot onder haar borsten trekt, zodat ik, maar ook Rob, er een prima uitzicht op hebben.
Rob wil wat zeggen, maar Patty gebaart hem stil te zijn en te kijken, naar hoe ik me aftrek voor haar en indirect ook voor hem.
De situatie heeft mij zichtbaar opgewonden, want binnen een paar minuten kom ik klaar over de mooi gevormde, prachtige borsten van mijn vrouw. De klodders zaad liggen als slierten van pareltjes op haar borsten, maar Patty staart nog steeds naar Rob, die duidelijk onder de indruk is van hetgeen er aan de andere kant van de tafel gebeurt. Alsof ik aansporing nodig heb knipst Patty met haar vingers richting haar borsten om mij duidelijk te maken, dat ik geacht word haar schoon te likken. Ik begin meteen aan mijn taak en lik mijn zaad van haar borsten, terwijl Patty mijn haar streelt om aan te geven dat het goed is wat ik doe. Zodra alles schoon is neemt ze zelfs mijn hoofd tussen haar handen om mij een intense tongzoen te geven.
Als ze zich losmaakt uit de zoen zegt ze “ga maar weer zitten knul”, om haar blik tot Rob te richten en te vragen “overtuigd?”
“Wauw” zegt Rob, zoiets heb ik nog nooit gezien.
“Is hij misschien stiekem toch een beetje homo of bisexueel?” vraagt hij.
“Lijkt me niet” zegt Patty, die mij aankijk, terwijl ik reeds nee schud.

“Wat doet hij nog meer dat sterk afwijkt van gangbare seks?” vraagt Rob.
“Nou” zegt Patty “als voorbeeld: hij is nu nog steeds geil, ondanks dat hij eventjes geen stijve heeft”.
“Echt waar?” zegt Rob, meer verontwaardigd, dan als vraag bedoeld “dus jij wil nu eigenlijk meer” zegt hij terwijl hij mij aankijkt.
Ik knik alleen maar beschaamd ja.
“Jij bent wel een geil mannetje, he Pieter” zegt Rob terwijl hij de glazen nogmaals vult en onze richting op duwt, waardoor ik nu volledig overtuigd ben van zijn poging ons dronken te voeren.
Patty neemt nu echter het initiatief in het gesprek terug en zegt “maar Rob, als ik het goed heb, hadden we het over jouw sexuele escapades en de reden waarom je huwelijk is stuk gelopen”.
“Klopt” zegt Rob “wat wil je weten?”
“Nou gewoon vertel maar eens wat jij allemaal met je vrouw en andere vrouwen hebt uitgespookt” daagt Patty Rob uit.
Rob vertelt in geuren en kleuren dat hij diverse triootjes heeft gehad met zijn ex en een vrouw die hij dan ergens op pikte. Soms liet hij ook een luxe callgirl komen, die in was voor een trio. De kern van het verhaal is dat de dames vooral hem moesten verwennen en dat zijn rol redelijk dominant was. Ook vond hij te wel leuk om zijn ex met die andere vrouw te laten spelen, zodat hij er naar kon kijken.
“Niet zo heel spannend dus” zegt Patty beledigend.
“Misschien had je erbij moeten zijn” zegt Rob.
“En hoe functioneerde dat dan, toen je mannen mee naar huis begon te nemen?” vraagt Patty.
“Ja” zegt Rob “dat is een heel ander verhaal”.
“Vertel” zegt Patty nieuwsgierig.
“Nou” zegt Rob op een samenzweerderig toontje “die mannen die lustte ik ook wel rauw. Ik vind het namelijk wel lekker om een man te onderwerpen aan mij, dus ze van alles te laten doen voor mijn genot. Ik heb er zelfs een aantal in hun kont geneukt, terwijl ze op hun rug lagen en mijn vrouw zich liet beffen, door op hun gezicht te gaan zitten”.
“Volgens mij kijk jij een beetje veel films” zegt Patty “ik geloof er geen bal van”.
“Toch is het zo” zegt Rob.
“Heb je dan ook al eens een man gepijpt?” vraagt Patty.
“Ja natuurlijk” zegt Rob “daar ging het namelijk tussen mijn ex en mij fout”.
“Hoe bedoel je?” vraagt Patty.
“Nou heel simpel, ik ontmoette een man die dominanter was dan ik en die heeft mijn plek gewoon ingenomen, dat is het hele probleem. Mijn ex is gewoon onderdanig en ik kan en wil me niet onderwerpen aan een ander”.
“Nu snap ik het” zegt Patty “jij wilt gewoon het baasje spelen over zowel de man als de vrouw”.
“Nee, niet per se” zegt Rob “als ik maar me maar niet onderdanig hoef op te stellen naar hen. Een neutrale rol past mij ook”.
Aangezien ik nog steeds naakt op mijn stoel zit en het hele gesprek alleen maar over seks gaat, raak ik langzaam opgewonden, wat zich toont doordat mijn pik met kleine schokjes, telkens een beetje, overeind komt en dus harder wordt.
Patty ziet dit en zegt tegen Rob “kijk nu wat we gedaan hebben met onze geile praat, nu is het knulletje weer geil”.
Ik kijk beschaamd en krijg een rode kleur op mijn kaken, als Rob over de tafel heen kijkt om te zien of ik een stijve heb of niet.

“Maar goed” zegt Rob terwijl hij de glazen nogmaals vult zodat ook de tweede fles drank bijna leeg is “nu weten jullie mijn verhaal, maar weet ik nog steeds niets meer van jullie, dan dat Pieter het lekker vind om zich voor je af te trekken en zijn eigen zaad graag oplikt.
“Dat wil hij niet graag” corrigeert Patty “dat doet hij omdat ik dat wil”.
“Is mij om het even” zegt Rob “maar wat doet hij nog meer dan?”
“Hij geniet bijvoorbeeld heel erg van mijn lichaamsgeuren en sappen” zegt Patty.
“Welke man doet dat niet?” vraagt Rob.
“Zou jij mu dan aan mijn aars willen likken?” vraagt Patty aan Rob.
“Jij bent gek” zegt Rob “je hebt de hele dag met dozen en zo lopen sjouwen en lopen zweten, dat doe ik pas als je onder de douche uitkomt”.
“Nou” zegt Patty “Pieter zou het nu wel graag willen doen, of niet Pieter?” vraagt ze aan mij.
Ik knik opgewonden en zeg “graag Patty, mag het?”
Patty geeft echter geen reactie en zegt “hij vind het ook heerlijk om mijn zweetvoetjes af te likken?”
Rob slikt nu en zegt “echt waar, smerig hoor”.
“Hoezo smerig, hij mag toch teller vinden wat hij lekker vind” zegt ze terwijl ze mij geruststellend over mijn wang streelt.
“Hij likt me zelfs wel eens schoon als ik geplast heb” zegt Patty.
“Dan is het echt een viespeuk” zegt Rob nu “maar hier geloof ik dus echt niets van”.
“Zou hij dan zelfs een ongewassen pik pijpen” als jij hem dat opdraagt.
“Ja” zegt Patty “maar dat zou ik hem niet opdragen, hij is immers geen homo”.
“Ben ik dan wel een homo in jouw ogen?” vraagt Rob nu geïrriteerd aan Patty.
“In elk geval meer homo, dn mijn Pieter” zegt deze nu beledigend.
“Ik val anders meer op vrouwen, hoor” zegt Rob nu om zichzelf te verdedigen.
“Dat zal best” zegt Patty.

“Als je ons nu wil excuseren” zegt Patty afstandelijk “het is al laat en ik wil nog klaar gelikt worden door Pieter en deze zal ook nog wel een keer willen klaar komen”.
“Oh, mag ik er niet bij blijven dan?” vraagt Rob verontwaardigd.
“Weet je” zegt Patty tegen Rob “ik vind je eigenlijk helemaal niet zo sympathiek als dat je vanmiddag leek, toen we je hielpen, dus ik wil eigenlijk niet dat jij mij aanraakt”.
Patty geeft duidelijk haar grenzen aan, aangezien de enige afspraak die we hebben is dat zij geen seks heeft met andere mannen, ondanks dat zij dit eerder op de avond natuurlijk anders verteld heeft tegen Rob om hem uit te dagen.
“Ik weet het goed met je gemaakt” zegt Patty “je mag er bij blijven en je mag kijken. Raak je mij met ook maar een vinger aan, dan geef ik Pieter de opdracht om jou helemaal lens te slaan. En zoals je ziet, hij is een kop groter en tien keer zo gespierd als jij, miezerig mannetje, dus waag het niet. Deal?”
“Okay” zegt Rob “maar mag ik wel met mezelf spelen dan?”
“Tuurlijk” zegt Patty , alsof ze tegen een kind van 5 spreekt “ruk jij jezelf maar lekker af mannetje”.

Patty schuift de inmiddels lege glazen aan de kant, gaat bovenop de tafel zitten en wijst naar haar voeten. Ik begrijp de hint direct en neem een voor een haar schoenen voorzichtig van haar prachtige voetjes af en begin ze te kussen. De geur is bedwelmend en doen mij duizelen van geilheid.
De licht zoutige smaak, vermengd met de geur zorgen ervoor dat mijn pik direct weer op volle oorlogssterkte is. Ik kus haar voeten uitvoerig en lik over de volle lengte van haar voetzolen, waarna ik een voor een haar tenen uitvoerig kus en lik. Daarna zuig ik een voor een op haar teentjes en als ik licht gekreun uit Patty’s mond hoor komen, weet ik dat het tijd is, om langzaam, aan mijn weg naar boven te beginnen.
Patty draagt echter jeans, dus hoog kom ik niet.
“Mag ik je broek uit trekken” vraag ik Patty, die zelf de knopen losmaakt en al liggend haar magnifieke achterwerk uit de strakke jeans werkt. Zodra de broek erover heen is help ik haar verder eruit en ik leg de broek netjes over de stoel om me kussend op haar benen te storten.
Kussend bereik ik haar kruis, waarop ik bevangen word door de geur van haar warme poesje, die de hele dag ingepakt is geweest. Ik druk mijn hoofd in haar schoot en Patty streelt mijn hoofd uitvoerig, terwijl ik de geur van haar kruis diep inadem.
In de verte hoor ik Rob zeggen “laat die viespeuk maar snuiven” en tevens hoor ik Patty een geluid maken dat neerkomt op “ben stil en kijk”.
Ik kus Patty’s buik en liezen uitvoerig en druk ook kusjes op het broekje dat ze draagt.
Dan draait Patty zich om en liggen haar perfecte billen voor mijn hoofd uitgestald om te adoreren. Rob zegt goedkeurend “dat is wel een bijzonder mooie kont”, waarop Patty nu zegt “nog een woord en je staat buiten Rob”.
“Mag ik je broekje uitdoen” vraag ik Patty, die direct reageert door haar heupen iets op te lichten, zodat ik het textiel van haar kan aftrekken.
Als het broekje uit is ben ik niet meer te houden en lik en kus ik haar billen uitvoerig, waarna ik met mijn tong door de volle lengte van haar bilnaad lik. Uiteindelijk blijf ik hangen bij haar aars die ik, genietent van de bittere smaak, uitvoerig met mijn tong verwen.
Dan neem ik Patty bij haar heupen en til haar in de knielstand, zodat ook haar kutje toegankelijk is voor mijn tong. Hier blijf ik echter nog even van af want haar aars nodigt mij uit om gepenetreerd te worden met mijn tong. Als ik mijn tong spits en in haar aars duw, hoor ik naast me een geile grom van Rob, die het waarschijnlijk toch wel een geil idee vind. Terwijl ik Patty’s poepgaatje bewerk door mijn tong erin te duwen en er weer uit te halen, kreunt ze dat het een lieve lust is. Ik bewerk haar aars uitvoerig en geniet wellicht nog meer dan haar, maar aan alles komt een einde en zo ook aan deze verwennerij. Langzaam verlaat ik kussend haar kontgaatje, om via een omweg kussend en likkend over haar billen, en de achterkant van haar benen, mijn mond richting haar doosje te begeven.
Zachtjes zuig ik op haar kutlipjes en lik ik uitvoerig aan deze genotslapjes, voordat ik mijn tong over haar klitje haal. Maar als ik dan ook mijn tong over haar klitje haal, komt er een diepe kreun uit Patty en zegt ze “als je nu niet snel mijn klit likt en me laat komen, dan heb je een probleem”. Ik realiseer me dat ik te veel bezig ben er een showtje van te maken voor Rob en dat ik Patty hiervoor als demonstratiemodel aan het gebruiken ben, dus ik luister direct en begin aan haar klit te zuigen: eerst zacht en vervolgens iets harder.
Patty vind het altijd erg lekker als ik mijn mond om het bovenste deel van haar kutje sluit en dan zachtjes zuig, terwijl ik met de lengte van mijn tong over haar klit, van links naar rechts, beweeg: dit doe ik nu dus ook, om haar in elk geval gunstig te stemmen en haar snel naar haar orgasme te brengen.
Dit bereikt Patty dan ook binnen enkele minuten: trillend en schuddend met haar kont komt ze, met veel vochtverlies klaar in mijn mond. Ik heb intussen mijn hoofd begraven in haar onderlichaam en zuig me uit alle macht vast aan haar lekkende kutje, terwijl ik mijn armen om haar kont en bovenbenen geslagen heb, zodat ze niet kan ontsnappen. Als Patty uitgetrild en geschokt is en haar orgastische gevoel, plaats maakt voor zacht genot, laat ik mijn greep los en stop ik het zuigen aan haar kutje. In plaats daarvan, lik ik haar nu zachtjes en met lange halen schoon en geniet op deze wijze intens van de smaak van haar orgasme.

Na een paar minuten nalikken heeft Patty er genoeg van en duwt mij van zich af om rechtop te gaan zitten. Ze geeft me nog even de gelegenheid om haar billen te kussen, wat ik dan ook overdadig doe, waarna ze zich omdraait en zittend op de tafel plaatsneemt, zodat haar onderbenen over het tafelblad hangen.
“Kijk” zegt Patty zegen de zichzelf traag rukkende Rob “zo geil is het om een ongewassen kutje en kontje te likken”.
“Ik had inderdaad gedacht dat ik erop zou afknappen” zegt deze en hij kijkt naar zijn eigen pik, die strak vooruit staat en overdadig voorvocht lekt.
“Dat is ook niet echt een imposant gevaarte” zegt Patty denigrerend tegen Rob, doelend op zijn pik, die inderdaad een stuk kleiner is dan de mijne.
“Dat kleine pikje, produceert anders genoeg zaad om een borrelglas mee te vullen” pocht Rob, met een overduidelijke overdrijving.
Patty lacht slechts en zegt “wat mij betreft kun je hem opbergen en het thuis verder afmaken”, waarop ik opgelucht adem haal.
“Mag ik niet even lekker aan je kutje likken of je neuken?” vraagt Rob.
“Zoals gezegd, jij raakt me niet aan, of Pieter helpt je de deur uit” zegt Patty om zijn positie nogmaals te benadrukken.
“Maar ik kan toch wel even lekker klaarkomen” zegt Rob “ik ben immers bijna zo ver”.
Ik zie Patty denken. Ze wil hem duidelijk vernederen, maar zeker niet meer dan noodzakelijk en ook niet meer dan dat ze bij mij doet.
“Als je je eigen voorvocht oplikt” zegt Patty “dan zal ik er eens over nadenken of je over me heen mag spuiten”.
“Echt niet” zegt Rob “ik heb de hele dag verhuisd en me nog niet gewassen. Ik ga echt niets van mijn ongewassen pik aflikken”.
“Dan kun je je aankleden en gaan” zegt Patty onverbiddelijk.
“Maar” zegt Rob “ik ga dat toch niet doen, als ik geen zekerheid heb dat ik over je klaar mag komen. Dus ik wil het eerst zeker weten en op welke plek ik mag spuiten”.
“Okay, je mag over me heen spuiten en wel hier” zegt Patty, terwijl ze een vinger speels door haar kutje haalt. Ze spreekt echter alsof ik er niet toe doe, of ik er zelfs helemaal niet ben, wat mij enorm verontrust, hoe ver laat ze hem gaan.
Rob wrijft ondertussen met zijn vinger over zijn eikel heen en brengt de vinger richting zijn mond om het vocht er voorzichtig af te likken.
“Vinger in je mond en helemaal schoonlikken” zegt Patty, “anders gaat het hele feest niet door”.
Rob luistert en duwt zijn vinger in zijn mond en kokhalst van de smaak van zijn geil, dat ongetwijfeld vermengd is met de smaak van urine en wie weet wat nog meer.
“Nog eens” zegt Patty “en nu niet zo voorzichtig”.
Rob haalt nu met de hele vinger zijn geil van zijn pik af en duwt zijn vinger wederom, in zijn geheel, in zijn mond: nu kokhalst hij echter niet meer, maar werpt mijn vrouw een opgewonden blik toe.
Als Rob zijn vinger weer uit zijn mond haalt zegt hij “okay, dat was mijn deel van de afspraak, nu jij”.

Patty zegt tegen mij “ga eens op de grond liggen Pieter, met je hoofd ter hoogte van de tafelrand”. Ik kijk haar vreemd aan, maar ga wel liggen en wordt door Patty gecorrigeerd met haar voet, totdat ik op de plek lig waar zij me wil hebben: ik lig nu op mijn rug, een kleine halve meter van de tafel af met mijn hoofd. Patty gaat geleund tegen de tafel staan en plaatst haar voeten op mijn schouders, kijkt naar beneden en zegt “kun je mijn kutje zo mooi zien?”
“Ja” zeg ik.
“Ruk jezelf dan maar rustig af” zegt ze “maar durf niet te spuiten, dit mag pas als ik het zeg”.
Ik sla de hand aan mezelf en begin met rustige halen mijn pik te verwennen.
“Kom maar tussen mijn benen staan” zegt Patty tegen Rob “maar durf mij en Pieter niet aan te raken, want dan is het afgelopen met de pret”.
Rob zet heel voorzichtig een voet naast mijn hoofd, gevolgd door de andere voet die aan de andere kant van mijn hoofd komt te staan. Ik kijk recht omhoog tegen de kale ballen en stijve pik van Rob aan, die slechts centimeters verwijderd is van het kutje van Patty. Als hij zijn billen naar voren zou bewegen, dan zou hij hem er zo in kunnen schuiven, bedenk ik, direct gevolgd door de gedachte dat ik hem dan levend zou villen.
“Spuit maar over mijn kutje, maar raak me niet aan” zegt Patty tegen de inmiddels rukkende Rob.
Ze zal hem toch niet echt over haar kutje laten spuiten, bedenk ik me, zoiets heeft ze nog nooit gedaan. Sterker nog, ze heeft tot nu toe mijn wens, om exclusief voor mij te zijn, volledig gehonoreerd.
Rob is niet ver meer van zijn orgasme af, zie ik doordat hij zijn billen bij elkaar knijpt en zijn zak zich optrekt, richting zijn pik.
“Spuit maar sukkel” zegt Patty “maar raak me niet aan. Ik hoef alleen maar je zaad en heb geen trek in die stinkende pik van je tegen me aan te voelen”.
Met een diepe kreun komt Rob klaar over de kut van mijn vrouw en ik kan niets zien, aangezien hij zijn pik erboven houd, zodat het uitzicht mij ontnomen wordt door het kutje van Patty.
Als Rob klaar is zegt Patty “opgehoepeld jij”.
Rob stapt voorzichtig voor Patty weg en zorg ervoor dat hij ook mij niet raakt.
“Opgesodemieterd” zegt Patty “kleren pakken en lopen, of moet ik je helpen”.
Geschrokken zie ik Rob nog net zijn kleding bijeen rapen om daarna snel de woonkamer te verlaten.
“En wie gaat dit opruimen?” vraagt Patty.
Ik niet, hoop ik, echter Patty heeft haar voeten al van mijn schouders gehaald en zakt langzaam door haar knieën om zich, met haar besmeurde kutje, richting mijn mond te begeven.
“Steek je tong uit” zegt ze en ik zeg “alsjeblieft niet Patty, ik smeek je ik wil dit niet”.
“Jij hebt niets te willen, open je mond en steek je tong uit” zegt ze nogmaals.
Ik gehoorzaam en zie het besmeurde kutje dat overvol zit met witte, slijmerige slierten, sperma richting mijn mond komen.
Zodra het kutje mij raakt proef ik de gore, zilte smaak van het sperma van Rob en ik kokhals.

“Likken en slikken” zegt Patty en als ik mijn mond vol heb met het smerige goedje en Patty mij wederom opdraagt te slikken wordt ik badend in het zweet wakker en kijk ik in de pretoogjes van Patty.

“Heeft er iemand een geile droom?” vraagt ze lachend.
Het duurt zeker een minuut voordat ik door heb dat ik het hele verhaal gedroomd heb.
“Volgens mij wel” zeg ik terwijl ik mezelf wel realiseer dat ik mijn pik in mijn hand heb.
“Je bent zelfs al een keer klaargekomen en hebt het, in je slaap, van je hand af gelikt” zegt Patty geamuseerd.
“Nee he” zeg ik “wat nog meer dan”.
“Je hebt ondertussen alweer een stijve en bent je aan het rukken” zegt ze “het moet je wel enorm opgewonden hebben”.
“Behalve het einde” zeg ik eerlijk.
“Dat was mij ook wel duidelijk” zegt Patty “je hebt het hele verhaal immers hardop verteld in je slaap”.
Ik krijg een rode kop van schaamte, maar Patty vind het volgens mij wel een soort van schattig, want ze streelt mijn buik en schaambeen en blijft me maar verliefd aankijken.
“Ga je weer klaarkomen?” vraagt ze, want ik ben niet gestopt met aftrekken.
“Mag ik?” vraag ik.
“Lekker” zegt zij, waarna ik slechts enkele rukken nodig heb om, diep in haar ogen kijkend mijn zaad over mijn buik en haar hand te spuiten.
Patty wrijft met haar vinger door het zaad op mijn buik, terwijl ze mij strak aan blijft kijken en duwt haar vinger in mijn mond, zodat ik mijn eigen zaad te proeven krijg.
“Dat is toch niet vies” zegt ze, waarop ik lachend nee knik.
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 26 maart 2015 - 14:54 / Hits : 8595 / Waardering : 3.37
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Tegen mijn wil een cuckold 3
Auteur : heraldo / Geschreven op : 26 augustus 2017 - 22:24 / Hits : 8988 / Waardering : 4.50

Mijn godin Elise (1e brief)
Auteur : RoelRoel / Geschreven op : 09 december 2016 - 12:29 / Hits : 5741 / Waardering : 3.83

Mijn godin Elise (2e brief)
Auteur : RoelRoel / Geschreven op : 09 december 2016 - 14:14 / Hits : 3808 / Waardering : 3.50

Tegen mijn wil een cuckold 2
Auteur : heraldo / Geschreven op : 20 augustus 2017 - 12:35 / Hits : 6417 / Waardering : 2.80

Mijn Late Lust slavin -2 ‘De geboorte van een Cuckold’
Auteur : AppieA / Geschreven op : 11 november 2012 - 22:38 / Hits : 35102 / Waardering : 2.75

Tegen mijn wil een cuckold deel 1
Auteur : heraldo / Geschreven op : 11 augustus 2017 - 16:17 / Hits : 8656 / Waardering : 2.50

Mijn sex godin 3
Auteur : Mighty / Geschreven op : 08 december 2008 - 20:12 / Hits : 4284 / Waardering : 1.92

Mijn cuckold snol
Auteur : fleur / Geschreven op : 08 maart 2011 - 11:02 / Hits : 20136 / Waardering : 1.12

Met mijn broer naar een verjaardag. Deel 2
Auteur : Carine / Geschreven op : 16 juni 2016 - 00:42 / Hits : 42950 / Waardering : 4.81

Het geile verlangen van mijn vriendin.
Auteur : max55 / Geschreven op : 21 maart 2017 - 16:53 / Hits : 23496 / Waardering : 4.76

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb