Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

De zwerver, deel 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
De zwerver, deel 2
[ Cuckold | Extreem ]

"Ik heb met hem afgesproken dat hij vaker mag komen." Die woorden zwierven door Margauxs hoofd in de weken nadat een vieze, dakloze man haar had gepakt waar haar vriendje bij was. Sterker nog, het was zijn idee! Ze had gemerkt dat Stefan niet meteen wist wat hij van haar besluit moest denken. Hoewel Stefan het niet met veel woorden zei, dacht Margaux dat hij het ook spannend vond. Hij had het zeker niet erg gevonden, want nadat ze de zwerver eruit had gelaten had Stefan haar ook hard geneukt!

Iedere keer wanneer Margaux alleen was, dwaalden haar gedachten weer af naar de vieze oude man. Stefan was een lieve vriend en ze wilde er niet aan denken om hem te bedriegen, maar het idee dat een vieze zwerver haar had gebruikt wond haar meer op dan de fantasieŽn die ze met Stefan uitspeelde. Als hij haar weer zou pakken, moest Stefan er weer bij zijn. Ze wist zeker dat het weer zou gebeuren!

Het was Stefan niet ontgaan dat Margaux aan de zwerver bleef denken. Na een van hun vrijpartijen stelde Stefan haar de vraag die haar al zo lang bezig had gehouden. "Je wilt dat die zwerver je weer neukt, of niet?" Margaux durfde haar vriendje niet in de ogen te kijken. Ze wilde het zo graag, maar wat zou hij ervan denken? "Um, ja, eigenlijk wel." Stefan haalde zijn vingers door Margauxs donkerblonde haar. Ze maakte oogcontact en zag dat Stefan naar haar lachte. Ze voelde zich zo opgelucht! "Als jij dat graag wilt, nodigen we hem nog een keertje uit. Zo lang je maar van mij blijft, schatje", lachte Stefan met een knipoog."Ik mag toch wel weer kijken, hŤ?" Margaux knikte en gaf haar vriendje een innige zoen. Ze moest bijna huilen van geluk. Wat was hij lief voor haar!

De volgende dag besloot Margaux om naar de Koopgoot te gaan om een nieuw lingeriesetje te kopen. Ze was in de wolken met haar vriendje en ze wilde hem die avond nog verrassen. Haar keuze viel op een rood kanten setje met jarretels dat de rondingen van haar voluptueuze lichaam goed liet zien. Verheugd liep ze met een tasje van de lingeriewinkel in haar hand terug naar huis. Ze fantaseerde over hoe ze Stefan op zou wachten en hem de kleren van het lijf zou rukken. De grijns op haar gezicht was niet weg te krijgen!

Onderweg was Margaux in gedachten verzonken totdat ze in haar ooghoek iemand tegen een winkelpui aan zag zitten. Onmiddellijk dacht ze aan haar zwerver. Het figuur keek op naar haar. Ja! Het was haar zwerver! Hij grijnsde van oor tot oor toen hij Margaux zag. Hij bekeek haar van top tot teen. Haar hart bonkte in haar keel, moest ze het hem vragen? Tegelijkertijd voelde ze de vlinders in haar buik. Als ze niet al opgewonden was geworden door haar fantasie over die avond, was ze het nu zeker! Margaux trilde op haar benen bij de gedachte dat ze hem en plein public zou vragen of ze haar weer wilde neuken. Ze besloot om op hem af te stappen.

"Heb je..." wilde de zwerver uit gewoonte zeggen, totdat hij besefte wie er voor hem stond en hij zijn woorden inslikte. Margaux glimlachte, ze begreep het. "Wil je dat ik je weer...?" fluisterde hij. Margaux knikte en ging op haar hurken tegenover de zwerver zitten. Ze zag dat de zwerver keek naar het tasje van de lingeriewinkel. "Misschien krijg je die nog wel te zien", plaagde Margaux. In haar hoofd verbaasde ze zich dat ze zo natuurlijk met de dakloze man kon praten. "Ik kom vanavond", zei de zwerver. Margaux was even van haar apropos, ze had niet verwacht dat hij het zou voorstellen! "Ik eh, ik heb de komende twee weken tentamens dus ik moet studeren", stamelde ze. De zwerver knikte begripvol, maar Margaux dacht eventjes te zien dat hij teleurgesteld keek. "Wat zou je ervan vinden om zaterdag over twee weken om twaalf uur te komen?"

Die avond lag Margaux in haar nieuwe setje op haar vriendje te wachten. Ze was zo geil, ze wilde hem verrassen maar ze wilde hem ook zo graag vertellen dat haar zwerver over twee weken weer langs zou komen! In de tijd dat ze op Stefan wachtte had ze zich twee keer tot een heerlijk orgasme gevingerd! Toen Stefan thuiskwam en de slaapkamer in keek, zag hij Margaux klaar liggen. Hij had niet veel tijd om van het uitzicht te genieten, Margaux besprong haar vriendje en trok hem de kleren van het lijf! In de nagloed van hun vrijpartij hijgde Margaux, "Ik heb onze zwerver weer gezien. Hij komt over twee weken."

De tijd kon niet snel genoeg gaan voor Margaux. Ze moest al haar wilskracht gebruiken om te studeren voor haar tentamens, want ieder moment dat ze niet met haar studie bezig was, fantaseerde ze over de zwerver of telde ze de dagen af. Om zich voor te bereiden voor de zwerver, had Margaux besloten om tot die tijd niet te douchen en haar kutje niet te scheren. Stefan had haar bekend dat het vooruitzicht om weer toe te kijken hoe zijn vriendinnetje werd gepakt hem ook opwond en dat hij het ook geil vond om te zien hoe ze langzaam vies werd.

De zaterdag na haar laatste tentamen was het zo ver. Margaux was blij dat ze niet 's avonds had afgesproken, ze dacht dat ze niet veel langer had kunnen wachten. Nadat ze met Stefan had ontbeten, was ze begonnen met de voorbereidingen. Ze zette een stoel uit de huiskamer klaar in hun slaapkamer, borg de kussens en het dekbed netjes op en deed haar lingeriesetje aan. Stefan keek met een goedkeurende blik naar zijn vriendinnetje, wat was ze mooi! "Ik zou je zo zelf willen pakken", zei Stefan, maar hij kreeg er de kans niet voor. De bel ging. Margaux ging klaarliggen. Ze lag op haar zij, haar hoofd ondersteund door haar hand en haar grote borsten vooruit. Ze voelde zich een Playboy-model! In de gang hoorde ze Stefans stem. Hij klonk verbaasd, maar ze kon niet verstaan wat hij precies zei. Margaux voelde haar hart in haar keel bonken. Het ging gebeuren, ze zou weer gepakt worden door haar zwerver!

Stefan kwam als eerste binnen met een grijns op zijn gezicht. Hij gaf Margaux een vette knipoog die Margaux niet kon plaatsen. Ze dacht er niet meer aan toen ze haar zwerver de slaapkamer in zag lopen. De zwerver werd gevolgd door een andere man! Uit een schrikreactie sprong ze uit haar Playboy-pose en bedekte ze haar grote borsten en kutje, ook al droeg ze nog haar setje. De zwerver en de andere man lachten en porden elkaar. Stefan vertelde vanuit zijn stoel, "Hij is een asielzoeker uit SyriŽ. Onze vriend heeft hem uitgenodigd en ergens dacht ik dat jij het wel geil zou vinden om er nog een man bij te hebben." Margaux bekeek de man, hij liep er niet veel schoner bij dan haar zwerver en aan het vettige haar op zijn hoofd en op zijn borst kon ze zien dat hij minstens net zo lang niet gedoucht moest hebben als zij. Zijn broek vertoonde een groeiende bult. Toen Margaux bedacht dat hij ook geil werd, voelde ze weer de vlinders in haar buik. "I want to fuck you too", hijgde de asielzoeker met een zwaar accent. Wanneer was hij in Nederland aangekomen, vroeg Margaux zich af. Hoe lang was het geleden dat hij voor het laatst een vrouw had geneukt? Margaux keek de asielzoeker in de ogen en beantwoordde hem met een hese stem, "Okay."

Margaux kroop op haar handen en knieŽn over het bed naar haar zwerver en de asielzoeker toe. Ze wilde hen de kleren van het lijf trekken, maar nog voordat ze binnen Margauxs handbereik waren, hadden ze al hun schoenen afgetrapt en hun jassen en T-shirts uitgetrokken. Achteloos gooiden ze hun kleren van zich af. De kleren verspreidden de geur van oud zweet en pis door de slaapkamer. Margaux haalde haar neus op. Het stonk, maar de geur van de vieze, ongewassen lichamen maakten haar duidelijk dat het echt ging gebeuren. De zwerver wachtte met het uittrekken van zijn versleten sportbroek, waardoor Margaux de kans had om hem te helpen. Ze keek op naar de zwerver en lachte hem toe en de zwerver lachte terug. Margaux wist het zeker, hij had ook de dagen afgeteld naar dit moment! Ze wurmde haar vingers tussen zijn onderbroek en trok hem in een ruk naar beneden. Gebiologeerd bestudeerde ze zijn halfstijve lul, was hij weer zo vies als de vorige keer? Ze pakte voorzichtig zijn pik vast en trok de voorhuid naar achter. Ze zuchtte toen ze zag dat zijn voorhuid weer bedekt was met smegma! "Hmm, die lekkere lul van je moet weer schoongemaakt worden!" Lachend nam ze de lul van haar vieze oude man weer in haar mondje.

Het was Margaux niet opgevallen dat de asielzoeker ondertussen op het bed achter haar was gekropen. Pas toen ze voelde dat de sluiting van haar beha kapot werd getrokken, had ze aandacht voor hem. Haar mooie beha! De asielzoeker gaf er niks om. Hij trok de beha van haar schouders af en gooide hem op het hoopje vieze kleren in de hoek. Daarna greep de vieze allochtoon haar kanten slipje en jarretels en rukte ze van haar benen af. Aan de ene kant wilde ze tegenstribbelen, hij pakte haar zo hard aan en hij had haar mooie lingeriesetje kapot getrokken! Aan de andere kant vond ze het geil om als een slet gebruikt te worden. Ze keek naar Stefan en haar zwerver, die allebei glimlachten en goedkeurend knikten. Dat was de laatste zet die ze nodig had! "You want to fuck me? Fuck me!" riep ze.

De asielzoeker had haar goedkeuring niet nodig, hij had zijn eikel al tussen haar billen geperst. Ongeduldig zocht hij naar de ingang van haar kutje. Margaux voelde zijn eikel tegen haar kontje drukken, maar ze leidde zijn lul naar beneden. Toen de asielzoeker zijn lul tussen haar schaamlipjes had gewerkt, duwde hij hem in een keer naar binnen. "Jaaa!" kreunde Margaux. Het voelde alsof zijn lul nog groter was dan die van haar zwerver, wat vulde hij haar heerlijk op! Ze moest wennen aan de dikke lul, ze kreunde met iedere stoot die haar kutje oprekte. Pas na een paar stoten viel het Margaux op hoe soepel zijn pik haar kutje in gleed. Ze was drijfnat! Het had de vieze allochtoon niks uitgemaakt als ze kurkdroog was geweest, hij ragde zijn lul haar kutje in. Hij pakte Margaux met een hand bij haar heupen om haar op haar plek te houden. Met zijn andere hand sloeg hij op Margauxs volle billen. "You dirty whore!" hijgde hij. Wat sloeg hij hard! Margaux voelde zijn hand op haar billen branden. "Whore!" Hij deed haar pijn, maar Margaux vond het lekker! Ze wilde gebruikt worden!

Ondertussen trok de zwerver zich voor haar ogen af. Ze was hem bijna vergeten! Margaux legde haar hand op zijn heup en geleidde hem om dichterbij te komen. Terwijl de asielzoeker op haar in beukte, probeerde Margaux hem te pijpen. Ze proefde weer zijn opgedroogde zaad. Het smegma van de zwerver was voor Margaux een delicatesse en ze deed haar best om al zijn oude sperma van zijn lul af te likken. Dat hij het lekker vond was voor Margaux bijzaak, ze vond het zelf lekker! Terwijl ze zijn lul in haar mondje nam, keek ze naar Stefan. Hij had zijn broek al op zijn knieŽn, hij was zich aan het aftrekken! Hij trok zich af terwijl hij toekeek hoe zijn vriendinnetje werd geneukt door een asielzoeker en een zwerver pijpte! Het idee dat haar vriendje meekeek en zich aftrok maakte alles nog spannender voor Margaux.

Het was voor Margaux duidelijk dat de asielzoeker haar alleen gebruikte voor zijn eigen lust, maar zijn lul voelde zo lekker voor Margaux. Ze voelde de vlinders in haar buik, ze voelde hoe gevoelig haar kutje werd voor de strelingen van de lul van de asielzoeker, ze kwam klaar! Margaux moest de lul van de asielzoeker uit haar mondje laten glippen om naar adem te happen. Voor een fractie van een seconde rook ze de penetrante zweetlucht in haar slaapkamer, wat stonk hij! "OOO JAAAAA!" schreeuwde Margaux! De vieze allochtoon had er geen boodschap aan, hij bleef haar neuken alsof ze geen kik had gegeven! Als hij haar niet stevig bij haar heupen vast had gehouden was ze alle kanten op gekrioeld door haar orgasme. "OOOHHH! AHHH!" Margaux zag sterretjes, de asielzoeker hield maar niet op met haar klaar neuken! Plotseling trok de asielzoeker zijn lul uit haar kutje. Terwijl Margaux uit lag te hijgen, hoorde ze achter haar, "You can fuck her now."

Ze voelde vingers door haar haar glijden. Nog suf van haar orgasme keek ze omhoog. Ze zag eerst een stijve lul en daarna het gezicht van de asielzoeker die naar haar lachte. "Gaat ie wel?" Margaux knikte. Wat was hij zorgzaam! Margaux kreeg niet veel tijd om hem te bewonderen. De asielzoeker ging naast de zwerver staan en wees naar Margauxs kutje. De zwerver knikte en ging op bed zitten. Hij wilde plaats namen achter Margaux, maar zij pakte hem vast. "Wacht", hijgde ze. Ze drukte hem op het bed en glimlachte naar hem. Ze was suf geneukt, maar ze wilde hem neuken op haar manier! Margaux ging op de zwerver zitten. Ze pakte zijn lul en geleidde zijn eikel voorzichtig tussen haar lipjes. Ze voelde hoe gevoelig haar kutje nog was na haar orgasme, maar het maakte haar niet uit. Langzaam liet ze zich over zijn lul zakken.

De asielzoeker wachtte niet op Margaux. Hij ging op het bed staan, pakte Margaux bij haar haar en duwde zijn lul tegen haar lippen. Margaux proefde zijn vieze lul. Ze zat in een dilemma, ze wilde de zwerver neuken en zijn lul in haar kutje voelen, maar ze wilde ook het smegma van de lul van de asielzoeker proeven. Ze kon niet anders dan proberen het allebei te doen. Rustig bereed ze haar zwerver, schuurde ze met haar heupen over zijn schoot, terwijl ze de vieze lul van de asielzoeker likte als een lolly. De vieze allochtoon gaf haar niet de tijd om zijn lul schoon te likken. Hij pakte Margaux bij haar haar en neukte haar mondje zo hard als hij haar kutje had geneukt! Margaux deed haar best om niet te kokhalzen. Ze ademde door haar neus, waardoor alle geuren op haar af kwamen. Ze rook de geur van zweet en opgedroogd zaad en van pis. Ze voelde zich zo vies, maar het was zo lekker! "Suck my dick, you filthy slut!" riep de asielzoeker.

Margaux deed haar best om haar zwerver te berijden ondanks de asielzoeker die haar mondje neukte. Ze kon niks zien van wat de zwerver deed, maar ze voelde een hand op haar buik en een hand op haar borsten. Zelfs haar buik was gevoelig! Zijn ene hand gleed naar beneden, tussen haar benen. Met zijn andere hand kneedde hij haar dikke tieten. Ze voelde zijn duim over haar klitje strelen. O god! Als Stefan dat bij haar deed, kwam ze altijd het hardste klaar! Ze was nog zo gevoelig! Margaux wilde haar zwerver smeken om het niet te doen, ze wist dat ze te gevoelig was, maar ze kon geen woord uitbrengen met de lul van de asielzoeker in haar mond en hij liet haar niet los! Ze voelde de duim van de zwerver cirkeltjes draaien over haar klitje zoals ze het lekker vond. Binnen een paar tellen had hij haar al bijna over het randje gebracht. Margaux bereed hem driftig, ze wilde zijn lul alle plekjes in haar kutje voelde strelen, maar ze wilde ook zijn duim van haar klitje af hebben! Het lukte haar niet, hij bleef maar over haar klitje wrijven! Ze wilde het uitschreeuwen, maar met de vieze lul van de asielzoeker in haar mondje kon ze niets anders uitbrengen dan "MMM! MMM!" Zo was ze nog nooit klaargekomen! Haar kutje was nog nooit zo gevoelig geweest, ze voelde iedere ader van de lul van de zwerver in haar kutje. "MMMMM! MMM!" De asielzoeker trok zich niks aan van haar gekreun, hij bleef haar maar in haar mondje neuken!

Margaux voelde de lul van de zwerver in haar kutje kloppen. Hij ging klaarkomen! Ze hoorde in de verte zijn gebrul en even later voelde ze zijn warme zaad in haar kutje spuiten. Margaux zat stil op zijn schoot. Ze wilde neervallen, ze was kapot! Gelukkig trok de asielzoeker zijn lul uit haar mondje. Opgelucht hapte ze naar adem. Ze voelde dat hij zijn zaad in haar mondje spoot. Hij spoot zijn zaad over zijn gezicht en veegde zijn lul af over haar dikke tieten. Ze sloot haar ogen en liet de asielzoeker zijn gang gaan.

Uitgeput liet Margaux de pik van de zwerver uit haar kutje glijden en liet ze zich naast hem op het bed vallen. De vieze allochtoon ging naast haar liggen. Het sperma van de asielzoeker liep van haar gezicht af op het bed en het zaad van de zwerver vloeide uit haar kutje. Toen Margaux haar open ogen deed, zag ze Stefan naar haar lachen. Stefan! Hij had het allemaal gezien! Hij had gezien hoe de zwerver en de asielzoeker haar hadden uitgewoond, haar hadden gebruikt om hun lusten op uit te leven, haar vol en onder hadden gespoten met hun sperma! Ze kon niks anders doen dan teruglachen.

Na wat een paar uur leek voelde Margaux weer dat ze iets kon doen. Ze ging op het bed zitten en zag de asielzoeker en de zwerver naar haar kijken. "Jullie moeten wel honger hebben", lachte Margaux. De zwerver knikte. Margaux stond op en liep naar het hoopje vieze kleren om haar kleren eruit te vissen. Toen ze haar beha in haar handen had, besefte ze dat de asielzoeker hem kapot had getrokken. Hij ging ook zitten en pakte haar bij haar arm. "Stay naked", beval hij. Ze had geen puf om hem tegen te spreken. Ze liep in haar blote kont de slaapkamer uit en voelde de ogen van haar zwerver, de asielzoeker en haar vriendje op haar billen branden. Ze voelde ook iets anders op haar billen branden! Margaux lachte, pas toen ze de slaapkamer uit was drong het door dat ze een trio had gehad met een zwerver en een asielzoeker waar haar vriendje bij zat! Het sperma op haar gezicht en tussen haar benen maakten het nog duidelijker. Ze ging naar de keuken.

Margaux pakte brood uit de kast en beleg uit de koelkast. Terwijl ze het brood smeerde, voelde ze een arm om haar heen. Hij had haar stevig vast, dus ze kon zich niet omdraaien. Ze keek om en keek in de ogen van de asielzoeker. Ze voelde zijn stijve lul tegen haar billen. O god! "Please no", smeekte Margaux, "my pussy is too sensitive." De vieze allochtoon grijnsde. Pas toen rook ze dat hij niet alleen naar zweet rook, maar ook uit zijn mond stonk! "I'm not going to fuck your pussy." Hij duwde haar voorover en drukte zijn eikel tussen haar billen. "O! O!" kermde Margaux uit. Ze voelde hoe hij zijn eikel tegen haar anus duwde. "Stefan!" riep ze. De asielzoeker sloeg haar op haar kont. "Shut up! You're mine now", hijgde hij. Ze hoorde voetstappen, maar niemand hield de asielzoeker tegen. De vieze allochtoon perste zijn lul haar anus in. Hij neukte Margaux in haar kontje over het aanrecht!

"Owww", kreunde Margaux. Ze was nog nooit in haar kontje geneukt en nu werd ze liefdeloos gepakt door die asielzoeker! Met zijn ene hand pakte hij haar bij haar heupen en met zijn andere hand kneep hij in haar dikke tieten. "I love your tits", hijgde de asielzoeker in haar oor. Ze kreeg de rillingen van zijn stem! Margaux liet zich op het aanrecht vallen, ze liet zich weer gebruiken door de asielzoeker. Ze keek achterom en zag haar vriendje en haar zwerver staan. Ze zagen niet dat zij naar hen keek, ze hadden alleen maar aandacht voor de asielzoeker die haar in haar kontje neukte. "Ah Stefan! Stefan! Hij neukt me in mijn kont!" kirde Margaux. "Shut up!" riep de asielzoeker. Hij sloeg haar weer op haar kont. Dit waren niet de tikken de Stefan of de zwerver haar gaven, dit was een lijfstraf! Ze voelde iedere slag op haar billen branden. Tegelijkertijd voelde ze hoe de vieze allochtoon in haar tieten kneep. Hij deed haar pijn, maar de pijn voelde zo lekker!

Plotseling haalde de asielzoeker zijn lul uit haar kontje en trok Margaux naar de grond. "I want to fuck your tits!" Margaux was weer geil, ze wilde hem wel gehoorzamen! Ze klemde zijn lul tussen haar dikke tieten en spuugde erop. Doldriftig liet ze zijn pik tussen haar borsten glijden. Het duurde niet lang voordat de asielzoeker klaarkwam tussen haar tieten. Het sperma vloeide over haar grote borsten. Margaux pakte haar kans en molk zijn pik met haar borsten zelfs nadat hij zijn laatste zaad had gespoten. Ze lachte totdat de asielzoeker haar bij haar haar pakte en haar zo dwong om hem in zijn ogen te kijken. "Remember, you're mine now."
Auteur : / Geschreven op : 28 mei 2015 - 03:57 / Hits : 16294 / Waardering : 3.50
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

De zwerver, deel 3 en slot
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 12 augustus 2015 - 18:34 / Hits : 10696 / Waardering : 3.33

De noodzakelijke baan deel 2
Auteur : Willeke / Geschreven op : 11 februari 2016 - 21:05 / Hits : 40115 / Waardering : 4.87

druppeltjes deel 3 slot
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 01 maart 2017 - 10:36 / Hits : 27741 / Waardering : 4.85

Rijkelijk beloont door mijn dochter voor mijn hulp. Deel twee
Auteur : Ralf / Geschreven op : 27 november 2017 - 12:24 / Hits : 31676 / Waardering : 4.85

Op mijn verzoek gaat mijn broer mee op vakantie, tweede deel
Auteur : Larissa / Geschreven op : 09 maart 2018 - 16:49 / Hits : 25224 / Waardering : 4.85

Met mijn broer naar een verjaardag. Deel 2
Auteur : Carine / Geschreven op : 16 juni 2016 - 00:42 / Hits : 57380 / Waardering : 4.85

Druppeltjes deel 2
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 27 januari 2017 - 10:05 / Hits : 24458 / Waardering : 4.80

Van interieurverzorgster naar amateurhoertje. Deel 2
Auteur : Jolinde / Geschreven op : 20 maart 2017 - 16:11 / Hits : 23735 / Waardering : 4.80

druppeltjes deel 1
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 25 januari 2017 - 14:08 / Hits : 51191 / Waardering : 4.78

Lian en Mei-Lin deel 3
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 13 juni 2016 - 14:51 / Hits : 18761 / Waardering : 4.72

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 3 van 3
lezer 500
Ik ben benieuwd naar het vervolg en hoever jij wilt gaan met het verhaal. de volle 5
Geschreven op : 06 juni 2015 - 00:43

lezer 500
Ik ben benieuwd naar het vervolg en hoever jij wilt gaan met het verhaal. de volle 5
Geschreven op : 06 juni 2015 - 00:44

lezer 500
Het is lang wachten op een volgend deel, als je geen inspiratie meer hebt, kan ik je wel leuke ideetjes aandragen
Geschreven op : 27 juni 2015 - 14:14

Resultaten: 0 - 3 van 3
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb