Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Penny en Jack, een cuckold paar 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Penny en Jack, een cuckold paar 2
Onderdanig aan haar

Het verhaal gaat over een jong echtpaar dat op ontdekkingsreis gaat en waarin de man langzaam veranderd in een cuckold

Jack zit weer in zij stoel en denkt terug hoe hij voor het eerst een lover voor zijn vrouw ging regelen.
Jack heeft na een aantal dagen voldoende moed verzameld om Penny’s wens te vervullen. Jack weet eerst niet goed hij het moet aanpakken. Een man regelen voor zijn lieve vrouw, Penny, en nog wel een zwarte. Hij voelt zich vernederd maar waarom wind het hem ook zo op. Dit is toch wat hij al een tijd ophoopt. Hij hoopt dan ook dat dat Penny hem laat kijken als ze zich laat neuken door die buurman. Jack wil wel eens zelf zien of zwarte mannen werkelijk zo’n grote lul hadden. Maar meer nog het genot van zijn lieve vrouw zien. Op een avond besluit hij maar te gaan, alleen terwijl Penny op haar laptop bezig is.

Jack belt aan bij Randy, die hij alleen maar van zien kent. Na een paar minuten ziet Jack wat donkers bewegen achter de deur en de deur gaat open. Randy kijkt wat verbaasd als hij ziet dat Jack op zijn stoep staat. Jack glimlacht wat zenuwachtig en stelt zich voor als de buurman van verderop in de straat.
Randy is een aardige zwarte man en kijkt Jack wat verwonderd aan, “Waaraan heb ik dit bezoek te danken?”
Jack beweegt zenuwachtig om zich heen en hoopt dat Randy hem binnen zal uitnodigen. Randy zie het en beleefd als hij is, vraag hij Jack binnen. Jack kijkt om zich heen het huis is luxueus ingericht, iets wat Jack niet heeft verwacht. Randy is zeer gestudeerd als Jack de boekenkast bekijkt. Randy biedt Jack wat te drinken aan en gaat afwachtend in een stoel zitten wat Jack te vertellen heeft. Jack weet niet goed hoe te beginnen en zegt dan plompverloren, “zou je met mijn vrouw naar bed willen?”
Randy kijkt Jack verbaasd aan, “wat bedoel je?” Jack schuift onrustig, en begint het beter uit te leggen. Dat Penny een grote voorliefde heeft voor zwarte mannen en dat haar oog op Randy is gevallen. Ze wil graag Randy ontmoeten om te kijken of het wat zal worden. Randy heeft gestudeerd maar is ook een man van de wereld en weet dat er vrouwen zijn die graag met een zwarte man naar bed gaan, een groeiend aantal. Sommigen van zijn aan lager wal geraakte neven misbruikt zulke vrouwen, vooral één neef is daar een ster in. Randy staart voor een moment wat peinzend voor zich uit. Jack zit onrustig af te wachten wat Randy zal antwoorden. Randy kijkt wat minderwaardig naar Jack “En jij moest dit vragen?” Dit maakt Jack nog meer onzeker en nerveus, en fluistert zacht “Ja ik wil haar niet verliezen, ik hou zoveel van haar”. Randy knikt, “goed ik wil haar wel ontmoeten en dan zie ik wel. Als ze me aanstaat dan zullen we zien wat er gebeurd. Jij zorgt maar dat ze in de juiste stemming is……Jack” Jack zucht opgelucht hij heeft gedaan wat zijn grote liefde Penny hem bevolen heeft.

Opgelucht keert hij terug naar huis, waar hij Penny aantreft op bed waar ze zich schaamteloos ligt te vingeren. Spiernaakt, haar benen wijd gespreid, Jack kan gemakkelijk haar kut zien. Jack bewondert haar en ziet in hoe Penny aan het veranderen is, dit zou ze vroeger nooit gedaan hebben. Zo openlijk zichzelf liggen te vingeren, Jack mag dan wel steeds minder van haar op seksgebied maar Penny wordt in zijn ogen steeds mooier, zij brengt de broodnodige spanning terug in hun huwelijk. Jack heeft haar dan wel langzaam voorbereidt maar het is nu Penny die bepaald hoe ze verder gaan. Jack kan alleen maar kijken hoe Penny zich ligt te masturberen op bed, het was zo geil om te zien. Een vinger diep in haar kutje, nat van haar sappen, pompend in en uit en met haar duim rolt ze wild haar kittelaar. Jack kucht om te laten merken dat hij er is, glazig kijkt Penny op en kreunt “Even wachtte, schatje ik kom bijna. Maar vertel”. Jack vertelt dat Randy ingestemd heeft met haar verzoek en op dat moment komt Penny klaar. Met open ogen kijkt ze smachtend naar Jack, Penny bijt op haar lip en ineens ziet Jack haar ogen wat wegdraaien ten teken dat haar orgasme bezit neemt van haar. Jack vindt het een geweldig gezicht zijn klaarkomende vrouw, die emoties op Penny’s gezicht, gewoonweg prachtig.

Dan opeens zegt Penny tegen Jack , “Broek omlaag en jezelf aftrekken.” Het klinkt best dominant Jack kijkt verbaasd. Penny is niet alleen een hele mooie vrouw aan het worden maar haar dominantie ten opzichte van Jack, groeit met de dag. Hij doet wat ze vraagt en kijkt naar zijn juist klaargekomen naakte vrouw. Haar geplooide lippen dik en vlezig, dieprood en haar harde seksknobbeltje is duidelijk te zien. Al snel heeft Jack een keiharde pik maar het lijkt of zijn grootte afneemt. Als snel spuit Jack zijn kwakkie. Penny gooit er een minderwaardige blik op, “Begrijp je nu dat je niet meer voldoet?” Jack knikt begrijpend, zijn echtgenote wil meer en groter. Hij ziet ook dat haar honger naar seks groeiende is. “Ik kijk uit naar de dag dat Randy me zal neuken”. Gedwee slaat Jack zijn ogen naar beneden en zegt dat hij het begrijpt.

Dagen gaan voorbij Jack zit hoe zijn vrouw ongeduriger wordt haar vingers zijn niet meer genoeg en iedere keer als Jack haar liefdevol wil aanraken wordt hij afgewezen. Jack ziet hoe ze iedere dag hunkert naar seks, Penny wordt kortaf en is snel geïrriteerd. Jack hoopt dat Randy gauw een bezoek brengt om haar te bevredigen, want wat Penny in haar hoofd heeft moet gebeuren. Penny is de laatste tijd degene die bepaald wat er gebeurd. Ze wil de zaken controleren. Dan hoort Jack dat Randy vanavond langs zal komen. Penny fleurt helemaal op en maakt gelijk werk van haar uiterlijk en kleding.

Randy had wat navraag gedaan bij zijn neef na het verzoek van Jack. Zijn neef, die uit het sociaal mindere milieu, heeft Randy uitvoerig ingelicht over dit soort relaties. Het was eigenlijk niet de stijl van Randy, een vrouw domineren en bezitten maar omdat hij het zo op een presenteerblaadje krijgt aangeboden wil hij het proberen. Hij was nieuwsgierig en wilde ontdekken waar Penny’s en zijn grenzen liggen. Zijn neef heeft hem verteld hoe hij zich moet gedragen. Randy heeft wat attributen gekocht om Penny alvast te laten wennen dat hij de baas zal zijn. Hij grinnikt dit zal hem veel plezier gaan bezorgen, nog nooit had een vrouw zich zo aangeboden aan hem. Die avond gaat hij op weg naar Penny en Jack.

Penny is zenuwachtig, ze heeft veel aandacht aan haar uiterlijk besteedt, een stijlvolle jurk die eindigt net boven haar knie en met een flinke decolleté. Penny heeft Jack de opdracht geven die avond alles te verzorgen zodat Penny haar volledige aandacht kan geven aan Randy. Dan gaat de bel, Jack gaat naar de voordeur om open te doen. Randy en Jack begroeten elkaar en Jack gaat voor naar de huiskamer. Penny houdt haar adem in als Randy binnenkomt. Ze vindt hem oogverblindend, zo mooi zwart. Randy loopt zelfverzekerd op Penny af en geeft een hand en drie kussen op wang. Penny is helemaal niet zo zeker van zichzelf en kleurt rood als hij haar de drie kussen geeft. Randy gaat naast haar op de bank zitten en streelt haar zachtjes over haar arm. Penny wil niet laten merken hoe nerveus ze is maar trilt een beetje. Randy merkt het en denkt wacht maar totdat ik weg ben. Randy stelt haar eerst wat op haar gemak hij is een makkelijke prater. Penny knijpt af en toe haar dijen tegen elkaar, ze is zo geil maar durft niet het voortouw te nemen. Jack zorgt voor de drankjes en de hapjes en is verder stil aanwezig.

Randy besluit om Penny te confronteren met haar uitnodiging aan hem om haar te neuken. Penny kleurt dieprood als Randy dat zegt en antwoordt stotterend ja. Randy knikt “Het was nogal verrassend dus ik heb een paar voorwaarden”. Hij legt drie buttplugs in verschillende grootte op de salontafel. “Ik veronderstel dat je weet waar deze voordienen. Zo gauw de grootste in je kont kan, mag je me weer bellen.” Penny kleurt heftig, nog nooit was haar kontje gebruikt, en zo reageert ze ook. Randy glimlacht, “dat zijn mijn voorwaarden ik wil je volledig kunnen gebruiken, al je gaatjes. Wist je dat niet?” Penny moet even slikken, dit heeft ze duidelijk niet verwacht. Ze heeft gedacht dat zij de touwtjes in handen zou nemen en niet de zwarte Randy. Dan knikt ze voorzichtig instemmend. Dan plots trekt Randy Penny op zijn schoot, en geeft haar een paar flinke klappen op haar billen. Jack kijkt verschrikt toe en ziet dat het niet helemaal gaat als zijn grote liefde gepland had. Langzaam kleuren Penny’s billen rood en ze voelt de harde klappen op haar kont. Toch krijgt ze meer respect voor Randy en hoe hij optreedt. “Misschien goed om te weten, teef, ik bepaal waar, wanneer en hoe ik je neuk. Is dat duidelijk?’ Met een timide stemmetje stemt Penny toe. Dan grijpt Randy haar slipje en met een krachtige ruk laat hij het vallen op de grond. “Nog een regel, sletten zoals jij dragen geen slipjes meer”. Penny raakt alleen meer opgewonden door wat Randy zegt, ze ligt te soppen op zijn schoot. Dan richt Randy zijn aandacht op Jack terwijl hij Penny in een stevige greep op zijn schoot houdt. “Morgen breng je al haar ondergoed en de volgende keer zal ik dat controleren” Dan duwt Randy Penny hard van zich af, met haar jurk half opgestroopt ligt ze wijdbeens op de bank. Randy commandeert Jack, “Lik die hoer maar eens flink klaar, ze heeft het nodig”. Jack laat deze kans niet voorbij gaan en begint zijn op een voetstuk geplaatste echtgenote gretig te likken. Terwijl Jack Penny’s poesje onder handen neemt verdwijnt Randy naar zijn eigen huis met een brede glimlach op zijn gezicht, missie geslaagd. Penny kreunt heftig als Jack zijn tong zijn werk doet op haar kut, en door de behandeling op het eind van Randy’s visite was ze behoorlijk opgewonden geraakt en ze komt dan ook snel op de tong van Jack.

De volgende dag brengt Jack al haar ondergoed naar Randy. Ook praat Jack nog na wat er daarna gebeurd was. Penny was erg onder de indruk geweest van Randy en zijn behandeling op het einde. Jack krijgt de opdracht om het wat duurdere erotisch ondergoed apart te leggen. Jack verteld ook dat ze de kleinste buttplug draagt. Randy geeft nog een opdracht mee aan Jack. “Ik hoorde dat jullie weleens een parenclub bezoeken. Laat haar daar in het publiek neuken. Oh Jack als ze weigert dan ziet ze mij nooit meer. Is dat duidelijk?” Jack stemt in dat hij dat zal gebruiken mocht het nodig zijn.

In het weekend stelt Jack voor aan Penny om weer eens naar de parenclub te gaan. Penny heeft al een tijdje geen seks meer gehad en stemt in, ze wil wel weer eens geneukt worden. Wat Penny niet weet dat het deze keer niet zo zal gaan als de vorige keren. Haar eigen Jack zal daar een stokje voor steken. In de parenclub kijken sommige mannen weer gretig naar het jonge paar maar vooral Penny krijgt de aandacht. Ook zien ze wat bekenden, ze zijn inmiddels vaste klant in de parenclub. Penny zit te flirten met een man van middelbare leeftijd en wil weer met hem naar een kamertje apart gaan. Maar Jack zegt dat ze naar de publieke grote kamer moet gaan. Penny sist van boosheid, “jij hebt niks te zeggen schatje”. Dan antwoordt Jack, “goed maar Randy zei dat je hem dan nooit meer zal zien.” Penny verandert op slag voelt zichzelf geiler worden als Jack Randy zegt, ze kreunt zacht “Vertel dan dit maar aan Randy”. Ze grijpt de hand van de man en loopt zelfverzekerd naar de publieke grote kamer en gaat gewillig op de grond liggen. De man haalt zijn eikel door haar kutje en stoot dan diep in haar, Penny kreunt. Dit had ze nodig al gauw komen er meer mannen en vrouwen de kamer binnen sommigen voegen zich bij Penny en de man. Penny krijgt een lul in haar mond gestopt en zuigt de staaf van de man naar binnen, ze voelt hoe anderen met haar tieten bezig zijn, en aan haar spenen trekken. De mannen maken wat opmerkingen over Penny die haar nog geiler maken. “Neuk die hoer. Ze vraagt erom. Schuif eens wat op. Ik kan er niet bij. Ze moet me pijpen. Trek die spleet eens open. Zie hoe ze druipt, man! Wat een slet. Dat mokkel lust er wel pap van. En pap zal ze krijgen… Kom op mannen, we laten haar een cocktail drinken.” En het is nog waar ook wat ze zeggen, Penny was helemaal in de stemming, ze vergeet dat iedereen haar kan zien. Haar kut wordt geproefd, gelikt en gevingerd. Beurtelings wordt er tussen haar dijen gelebberd, geslurpt, gezogen, gekieteld en geknabbeld. Het is zo gruwelijk lekker dat in een mum van tijd een orgasme door haar lijf jaagt. De hitte stoomt nu echt van haar af. Penny raakt steeds beter op dreef. Uitnodigend trekt ze haar knieën naar haar borsten zodat haar kut beter toegankelijk is. Penny voelt de sappen langs haar bilspleet stromen.
“Kom op jongens, doe je best,” kreunt Penny hunkerend bij het zien van zoveel glanzende eikels. “Pak me. Grijp me. Spuit me vol."
Meer aanmoediging hebben ze niet nodig. Jack kijkt goedkeurend toe dit zal Randy zeer prettig vinden om te horen. Als het al laat in de avond is, ziet Jack Penny plakkerig en klevend van al het zaad wat over haar heen gekomen is, hij maakt een foto en stuurt deze gelijk naar Randy. Als antwoord krijgt hij terug dat de volgende foto zal zijn dat Jack haar helemaal schoongelikt heeft. Penny laat het toe en Jack begint aan zijn karwei en stuurt de foto van de schoongelikte Penny naar Randy. Penny weet inmiddels dat Jack telefonisch contact heeft met Randy en voelt zich toch wat beschaamd, maar ja ze was ook zo geil en teleurgesteld dat Randy haar niet geneukt had.

De volgende dag krijgt Penny opdracht om naar Randy te komen. Ze kleedt zich weer verleidelijk aan en heeft goede hoop. Als ze binnenkomt bij Randy krijgt ze een harde klap op haar wang. Ze voelt haar wang steken en tintelen van de klap en kijkt verbaasd naar Randy “Waarvoor is dat?” Randy laat een lange stilte vallen en slaagt er weer in om Penny onzeker en verlegen te maken. “Als je wilt dat je mijn slet wordt dan zul je mijn regels volgen. Had ik je hiervoor toestemming gegeven?” Stotterend geeft Penny onzeker antwoord, “Maar, eh Jack zei dat je het goed vond”. Randy geniet hoe Penny onzeker is en staat te stamelen. Hij gaf haar nog een harde klap, “Verkeerde antwoord teef. Voortaan doe je wat ik zeg. Vanaf nu neuk je geen blanke mannen meer, alleen zwarten. Open nu mijn broek en pijp me klaar.” Eindelijk gaat Penny’s droom in vervulling, met trillende vingers doet ze zijn gulp omlaag en graait in zijn broek. Wat ze voelt grenst aan het ongelovige. Dan haalt ze het grote monster uit zijn broek. Penny moet even slikken als ze ziet hoe groot de al half harde lul van Randy is. Randy fluistert in haar oor “Allemaal voor jou, en wie weet in de toekomst nog meer, lekker geil vrouwtje”. Penny streelt de grote lul liefdevol met haar vingers. Ze geeft kleine kusjes op zijn eikel. Penny voelt hoe Randy haar achterhoofd pakt en dan met een forse duw zijn lul helemaal naar binnen schuift. Penny voelt de grote lul in haar keel gaan en moet kokhalzen. Uit haar mond druipt speeksel op haar sexy jurk en in decolleté. Randy laat zijn macht voelen en ziet haar rood aanlopen in haar gezicht en laat haar dan even bijkomen voordat hij dit een paar maal herhaald zijn lul is nu op maximale grootte. Penny is diep onder de indruk, deze man laat haar voelen wie ze is en wie de baas is. Het maakt haar zo geil als boter. Gretig zuigt en likt ze die grote zwarte lul. Randy is zelf aardig opgewonden geraakt door dat geile vrouwtje wat zich zo bereidwillig aan hem opdrong, via haar echtgenoot. Ze ziet er dan ook iedere dag goed gekleed en geil uit, het zal niet lang meer duren voordat hij haar grondig gaat neuken maar vandaag nog niet. Randy voelt dat het niet meer lang zal duren voordat hij gaat komen. Hij trekt zijn zwarte lul uit Penny’s mond en slaat zijn lul op haar wangen dan geeft hij nog een paar rukken en klodders zaad treffen Penny in haar gezicht en de top van haar jurk. Het zaad dat valt op haar lippen likt Penny gretig op dan vraagt ze een doekje. Randy haalt zijn schouders “Ga zo maar naar huis, dan weten de buren waarom je hier komt slet en je weet wanneer je me weer mag bellen.”. Ruw steekt hij een vinger in haar kontgaatje om haar te herinneren aan de buttplugs. Penny voelt zich gegriefd. Maar op de toon waarop Randy het zegt durft ze niet verder aan te dringen. Steeds meer komt ze in zijn web.
Auteur : Rik_Smalls / Geschreven op : 03 december 2017 - 20:29 / Hits : 7968 / Waardering : 3.50
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Penny en Jack, een cuckold paar
Auteur : Rik_Smalls / Geschreven op : 24 november 2017 - 01:36 / Hits : 9741 / Waardering : 4.25

Penny en Jack, een cuckold paar 5
Auteur : Rik_Smalls / Geschreven op : 05 maart 2018 - 12:11 / Hits : 3329 / Waardering : 4.00

Penny en Jack, een cuckold paar 4
Auteur : Rik_Smalls / Geschreven op : 09 januari 2018 - 16:29 / Hits : 7564 / Waardering : 3.33

Penny en Jack, een cuckold paar 6
Auteur : Rik_Smalls / Geschreven op : 04 april 2018 - 15:50 / Hits : 6719 / Waardering : 3.00

Penny en Jack, een cuckold paar 7
Auteur : Rik_Smalls / Geschreven op : 30 april 2018 - 12:54 / Hits : 4184 / Waardering : 3.00

Penny en Jack, een cuckold paar 8
Auteur : Rik_Smalls / Geschreven op : 12 mei 2018 - 23:43 / Hits : 3478 / Waardering : 2.83

Penny en Jack, een cuckold paar 3
Auteur : Rik_Smalls / Geschreven op : 17 december 2017 - 17:39 / Hits : 9117 / Waardering : 2.77

Paar dagen uit met mijn zus.
Auteur : Bea / Geschreven op : 01 juli 2016 - 14:38 / Hits : 22820 / Waardering : 4.63

Een paar dagen ertussen...uit!
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 26 augustus 2016 - 13:40 / Hits : 19276 / Waardering : 4.50

Tegen mijn wil een cuckold 3
Auteur : heraldo / Geschreven op : 26 augustus 2017 - 22:24 / Hits : 11534 / Waardering : 4.50

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
thicker
Mijn God wat geil!
Geschreven op : 04 december 2017 - 17:48

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb