Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Penny en Jack, een cuckold paar 4
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Penny en Jack, een cuckold paar 4
Overgave aan haar

Het verhaal gaat over een jong echtpaar dat op ontdekkingsreis gaat en waarin de man langzaam veranderd in een cuckold

In zijn stoel laat Jack de laatste jaren voorbijgaan. Hij heeft gezien hoe Penny en hij zijn veranderd. Penny van een verlegen, bescheiden, schuchtere huisvrouw in een hete vrouw. En hij ach, wat voelt hij zich trots dat hij haar echtgenoot is en hoe Penny steeds meer veranderde en seksueel vrijer werd.

Penny wordt door Randy gesommeerd bij hem te komen. Ze heeft inmiddels een sleutel en kan zo binnen komen. Penny kleedt zich uit in het halletje van Randy’s huis. Goed het raam in de voordeur in de gaten houden om te zien of er niemand langs komt. Penny is hierin nog steeds wat verlegen. Ze loopt de woonkamer van Randy binnen. Randy zit naakt op zijn bank zijn lul is half hard. “Hallo geile teef, al lekker nat.” Een overbodige vraag vindt Penny hij weet donders goed hoe hij haar opwindt. Dan opeens verschijnt Marjolein uit de keuken, Penny kan duidelijk zien dat ze net geneukt is, haar volle dijen glimmen. Achter Marjolein verschijnt ook Jack met een videocamera in zijn hand. Penny kijkt verrast maar zegt niks. Randy wijst op haar en maakt een beweging met zijn hand dat ze tussen zijn benen moet gaan zitten. Genegen doet Penny het, Marjolein komt naast haar zitten, en fluistert, “Al eens een trio gedaan?” Penny geeft haar een gespannen blik, Marjolein glimlacht ondersteunend naar haar, “Je zult zien het zal vanzelf gaan”. Marjolein pakt de half harde lul van Randy en biedt de lul aan Penny. Samen beginnen ze Randy’s lul te likken, hij kreunt, “Twee geile teven die geneukt willen worden door mijn zwart lul, toch wijfjes.” Jack filmt hoe de twee vrouwen op hun knieën voor Randy zitten en begerig zijn lul en volle ballen afzuigen, wat een geil gezicht twee bloedmooie blanke vrouwen, de één wat ouder en de andere wat jonger, met de zwarte lul in hun handen en in hun mond. Plots voelt Penny dat Marjolein haar borsten begint te strelen terwijl ze Randy’s nu harde lul afzuigen. Marjolein mompelt met volle mond “Laat het over je heen komen”.

Marjolein geeft nog een volle lik over Randy’s lul en duwt Penny op haar rug, Penny laat strelend zijn ballen los en gaat mee in de beweging van Marjolein. Randy kijkt naar de show die de twee vrouwen speciaal voor hem opvoeren en daarom doet Penny mee met Marjolein. Marjolein gaat liggen op de grond en trekt Penny op haar. Ze perst haar vette borsten op die van Penny en ze duwt haar gebruikte kut op die van Penny. “ik wil je likken en je kan mij proeven en het zaad van je zwarte schat, lieverd”, fluistert Marjolein in Penny’s oor. De geile vrouwen strelen elkaars volle billen, vingeren elkaar, en likken elkaars kutje en klitje, terwijl hun dikke tieten worden samengeperst tussen hun lichamen. Jack weet niet waar hij kijken moet en blijft maar filmen, maar wordt wel botergeil van wat hij ziet. Hij begint met zijn lul te spelen. Marjolein fluistert naar Penny, “Daar moet je echt wat aandoen, meisje, het is geen gezicht, Jack trekkend aan zijn piemeltje. Een spoor achterlatend van zijn waardeloze zaad op de vloer.”

Randy kijkt ook toe hoe Marjolein en Penny elkaar vingerend en likkend naar een spetterend hoogtepunt opstuwen. Eerst komt Penny schokkend en kreunend klaar, en meteen daarna beleeft ook Marjolein gillend en vloekend haar orgasme. Penny kruipt van Marjolein af, en terwijl de vrouwen elkaars tieten strelen, versmelten ze in een geile tongzoen. De vrouwen gaan naast Randy zitten, ze duwen hun naakte lichamen tegen het zijne, en fluisteren heel verleidelijk in zijn oren, “Wij willen geneukt worden.” Randy grinnikt en zegt “Kom maar mee mijn geile teven en ga maar op handen en knieën zitten op mijn bed”

De beide geile vrouwen rennen bijna naar boven en gaan lachend naast elkaar op bed zitten hun kontjes in de lucht en wiegelend, wachtend op hun zwarte stier. Ook Jack is hun gevolgd en filmt hoe ze geilend op hun zwarte man wachten met twee natte kutjes. Randy laat niet lang op zich wachten. Hij geeft op de hoog geheven billen een harde klap. “Zo zie ik mijn geile hoeren graag”. Weer zit Jack met zijn piemeltje te spelen en spuit heimelijk. Geil van hoe hij ziet hoe Penny behandeld wordt door de meer ervaren Marjolein en Randy. De twee vrouwen beginnen te spelen met elkaars tieten terwijl Randy zijn harde zwarte lul diep in Penny’s kut ramt en haar een rood kontje bezorgd door er eens flink op te slaan. Marjolein merkt hoe Penny haar nog meer hartstochtelijk zoent als Randy Penny’s kontje bewerkt met een partij flinke petsen. Randy vingert Marjolein ruw en snel, weet hoe hij haar spuitend klaar kan vingeren. Jack ziet hoe Randy’s ballen bij iedere stoot tegen Penny’s klitje slaan. Jack kan niet nalaten om Randy aan te moedigen om zijn vrouw harder te neuken. “Laat haar voelen Randy aan wie ze behoort, ram je zwarte joekel in haar hoerige kut”. Randy spuit Penny vol diep in haar, met zijn lul raakt hij haar baarmoeder. Marjolein komt spuitend klaar met Penny en Randy. Uitgeput valt Randy op bed en laat zich liefkozen door zijn blanke teven. Randy geeft Jack een teken dat hij Penny’s wijd openstaande kut mag likken. Jack voelt zich vereerd en gretig gaat hij aan de gang zodat Penny’s orgasme nog langer duurt. Hij zuigt Penny helemaal leeg hij is inmiddels gewend aan het zaad van Randy en slikt het gretig door. Marjolein is inmiddels Randy’s pik weer aan het zuigen, ze kan er geen genoeg van krijgen. Penny streelt Marjoleins kut. Het gaat allemaal langzaam, ze zijn allemaal moe van de heftige seks met elkaar en Penny van haar nieuwe ervaringen. Zo vallen in slaap. De volgende ochtend zijn Jack en Randy naar hun werk.

Marjolein zegt nogmaals dat de tijd rijp is om Jack wat strakker te houden. Marjolein vindt het gedrag van Jack de vorige avond ontoelaatbaar. Penny krijgt nogmaals uitleg hoe Marjolein het met Evert heeft aangepakt. Ook geeft ze een waarschuwing aan Penny, zwarte mannen zijn erg verslavend maar duwen soms vrouwen over haar grenzen heen met alle gevolgen van dien, “Stop als je echt niet iets wilt, ik zou toch niet graag zien dat je als een echte hoer werkt want dan gebeurd soms met vrouwen en jij bent jong dus kijk uit”, zegt Marjolein moederlijk. Laat in de middag komt Jack weer thuis, hij gaat gelijk aan het werk om de video te bewerken.

Die avond ziet Penny wat er gebeurde toen zij er nog niet was, en hoe Marjolein aankomt bij Randy en zich uitkleedt en naar binnen gaat in de huiskamer met alleen een jarretelgordel met kousen. Net als zijzelf draagt Marjolein geen slipje. Marjolein loopt naar binnen en kust Randy hartstochtelijk. Penny ziet hoe Randy haar wild begint te vingeren, hij doet het brutaal en wild. Marjolein kreunt en hijgt en toont zich schaamteloos aan Randy, haar dijen wijd gespreid. Penny kent haar als een keurige volwassen vrouw maar nu toont ze zich heel anders. Ze biedt zich aan en toont haar wellustige lichaam schaamteloos als een geile blanke hoer aan Randy. Penny bewondert haar mateloos om dit. Randy vingert Marjolein zo snel dat je amper ziet hoe zijn vingers in Marjoleins kut gaan. Op het scherm is goed te zien hoe Marjolein dicht bij een climax zit. Haar gezicht verkrampt en haar lichaam trilt. Dan ziet Penny iets wat ze nog nooit gezien heeft, Marjolein lijkt tijdens het klaarkomen te plassen. Penny vraagt aan Marjolein, “Moest je zo nodig plassen?”. Marjolein beantwoordt Penny haar vraag met een glimlach, “Ook vrouwen kunnen spuiten als ze heel heftig klaarkomen, en dat gebeurde daar, doordat Randy me zo meedogenloos en furieus vingerde, begon ik te spuiten. Je orgasme is dan wel zo intens en geweldig. Je moet dat zelf eens ervaren en dan weet je hoe het is. Vooral zwarte mannen kunnen je dit geven.” Op het scherm is te zien hoe Marjolein nog genietend van haar climax opeens driftig geneukt wordt door Randy, het duurde niet lang of ze kwam nog een keer spuitend klaar. Nu begreep Penny waarom de vloer daar zo nat was. Marjolein fluister in Penny’s oor: “Zijn criminele neef kan het heel goed maar kijk uit voor die neef. Hij kan heel grof, ruw en bezitterig zijn, maar met je nieuwe tattoo kun je hem niet weigeren hij zou eisen van Randy dat je gestraft zou worden, en public.” Penny maakt zich daar niet zo druk om, dat zou Randy nooit doen. Jack zat te genieten van de film die hijzelf gemaakt had.
“Jack wil je even bij mij komen”, vraagt Penny liefjes aan Jack. Jack komt naar haar en staat voor haar, hij ziet hoe Penny lief naar hem glimlacht. Wat is ze toch mooi denkt hij, van het verlegen meisje is ze in prachtige verleidelijke vrouw veranderd, en dat mede door hem. Penny streelt zijn wang, haar hand gaat langzaam naar beneden en opent zijn broek. Marjolein knikt goedkeurend en geeft de kuisheidskooi aan Penny, die hem om het piemeltje van Jack doet. Penny kust Jack op zijn lippen en fluistert in zijn oor, `Mijn cuckold`. Ook Marjolein feliciteert hem. Jack voelt zich vereerd en weet dat hij geniet van Penny´s seks met andere mannen. Hij accepteert haar ontrouw en steunt haar hierin en haalt ook zijn seksuele opwinding hieruit. Jack haalt zijn plezier uit het dienen van Penny. Jack weet nu dat Penny een andere man kiest om seks mee te hebben en hij is vernederd door haar doordat Penny erkent dat Randy stukken beter is dan hijzelf. Ook voelt Jack zich jaloers. Jack heeft Penny´s seksuele trouw verloren, sterker nog hij heeft er haar toe aangezet. Niet alleen haar trouw maar haar lichaam en zijn gelijkwaardigheid als seksuele partner, zijn waardigheid, en al deze dingen heeft ze aan een andere man gegeven. Ze draagt zelfs een tattoo van hem. Wie zou daar niet jaloers van worden? Gelukkig weet Jack dat Penny en hij verschrikkelijk veel van elkaar houden. Liefde, vertrouwen, begrip, eerlijkheid en de wil open te zijn naar elkaar zijn absolute voorwaarden wil je niet eindigen met een verbroken of beschadigde relatie.

Het valt Jack ook op dat Penny steeds vaker naar Randy gaat. Was het eerst maandelijks nu is het al wekelijks. Heel langzaam ziet Jack dat Penny kortere rokjes en jurkjes gaat dragen maar nog steeds met klasse en niet ordinair, haar decolleté wordt dieper. Je kunt mooi een deel van haar volle borsten zien. Ze begint zich meer te tonen in het publiek, ze valt op. Maar Jack geniet hiervan, dit is zijn echtgenote, en wat voor één. Ook in de buurt waar ze wonen valt het op hoe Penny zich anders kleedt.

Als Penny weer meer druk krijgt om geneukt te worden gaat ze naar Randy. Als ze zich heeft uitgekleed in het halletje en de woonkamer binnen stapt ziet Penny dat Randy visite heeft. Randy stelt zijn neef voor, Carl. De neef bekijkt Penny minderwaardig. “Dat is een lekkere blanke hoer, lekkere stevige grote tieten en een sappige kut zo te zien, en zwart eigendom.”, hij wijst op de tattoo en dat zegt Carl tegen Randy die goedkeurend knikt. Ze praten over Penny alsof ze er niet is. Carl wenkt Penny om dichterbij te komen, zijn handen glijden over haar zachte lichaam. Carl knijpt nog zachtjes in haar tieten, en gaat met zijn zwarte handen over haar spenen, knijpt hard in haar tepels. Penny kreunt en voelt haar spenen hard worden en biedt haar memmen aan. Carl knikt goedkeurend terwijl Randy trots kijkt naar zijn ervaren neef. Carl gaat door Penny’s spleet en voelt dat ze drijfnat is, hij kijkt haar zogenaamd onwetend aan. “wat kom je hier nu doen meisje?”. Penny wordt weer verlegen omdat ze zal moeten zeggen waarvoor ze kwam. Ze fluistert dan ook tegen Carl, “Ik kom om geneukt te worden.” Carl lacht in zichzelf en vraagt haar om het hardop te zeggen. Juist op dat moment komt Jack met zijn videocamera in de hand binnen. Stilletjes gaat hij ergens staan, maar voelt zich wel trots dat Penny nu openlijk toegeeft aan haar lustgevoelens. Carl gebaard naar Penny dat ze op mijn schoot moet komen zitten met haar gezicht naar Randy en haar benen over Carls dijen. Carl streelt haar kutje en fluistert in haar oor, “Heb jij even geluk, we gaan je alle twee neuken, keihard in je kut en kont”. Randy vertelt aan Carl dat Penny steeds vaker langskomt, eerst kwam ze ongeveer eens in de maand en nu al elke week. Carl knikt en antwoordt, “Ze is verslaafd aan een zwarte pik in haar blanke hoerenkut. Ze zal steeds vaker komen, je beschikt over perfect neukvlees, neef”.

Inmiddels zit Carls grote vinger in Penny’s poesje en gaat langzaam op en neer. Penny voelt zich natter en geiler worden. “Wat wilde je ook al weer”, plaagt Carl Penny en fluistert in haar oor, “Ik hou ervan als je het lekker grof zegt.” Penny kleurt maar haar lust wint het van haar bedeesdheid en zegt luid hoorbaar, “Ik wil een zwarte lul in mijn blanke hoerenkut, en een andere zwarte leuter in mijn witte reet”. Jack fronst zijn wenkbrauwen, hoort hij het goed wil Penny door beide zwarte mannen gelijktijdig geneukt worden. Jack verbaast zich hierover. Penny had zich nooit in haar kontje laten neuken door hem. Penny verandert langzaam in een wel heel hete vrouw.

Carl bewerkt Penny’s kutje aanhoudend. Al gauw kreunt ze tegen Carl “Laat me klaarkomen alsjeblieft. Ik hou het niet meer. Dat is voor Carl het signaal om haar heel wild te gaan vingeren en zijn vingers gaan hard, ruw en wild over G-spot. Voor Penny voelt alsof ze ontploft. Jack is juist bezig met een close-up als Penny klaarkomt. Voor het eerst beleeft ze wat het is om spuitend klaar te komen. Een gigantische hoeveelheid vocht spuit uit haar kut en treffen Jack en de camera. Gelukkig blijft Jack filmen. Als een lappenpop ligt ze op Carls schoot die gauw zijn neef wenkt om haar hard te pakken in haar kutje terwijl hij zijn zwarte paal in haar kontje schuift. Door de staat waarin Penny is merkt ze amper dat Carl zijn dilkke lul in haar kontje schuift. “Neuk die blanke hoer Randy, pak haar keihard”. Randy komt dichterbij en haalt zijn lul een paar maal door haar gleuf, zijn eikel is gelijk nat van haar sappen, dan ramt hij zijn zwarte piemel diep in haar. Jack ziet dat Penny nog steeds onder invloed van haar climax is. Haar ogen staan glazig, haar mond wat open en haar boezem gaat snel op en neer. De twee zwarte mannen neuken haar ruw en wild. Carl sist: “Deze geile blanke teef moet nog een keer spuiten, neef”. Woest neuken ze door, Penny lijkt in een soort van trance, ze heeft moeite heeft om nog helder te denken, te praten, of zelfs überhaupt te reageren. Wel reageert haar lichaam nog, Jack ziet en filmt hoe haar tepels keihard staan en priemen in de borst van Randy. Jack maakt een close-up van de zwarte lullen die hard in en uit haar poesje en kontje gaan. Dan gebeurd het nogmaals, dit keer niet zo’n grote hoeveelheid als de eerste keer maar Penny spuit nogmaals. Voor de mannen een signaal om hun zaad diep in haar te lozen. “Zorg dat jij altijd in haar kut neukt dan weet je als ze een baby krijgt dat die van jou is”, fluistert Carl in Randy’s oor, Penny hoort het niet maar Jack wel en die krijgt een geschokte blik op zijn gezicht, Jack vraagt zich af wat de zwarten van plan zijn maar meer wordt er niet gezegd, alleen: “Neem die blanke slet maar mee Jack, en lik haar thuis maar lekker schoon, waardeloze worm”.

Met moeite neemt Jack Penny mee en kleedt haar zo goed als mogelijk aan. Zo te zien raast haar orgasme nog steeds door haar lichaam. Thuis komt Penny weer wat bij haar positieven en tilt haar jurk wat hoger op: “Eet maar lieverd, zuig maar aan mijn volgespoten kut en kont”. Jack gaat snel aan het werk en voldoet maar al te graag aan Penny’s opdracht. Aan de smaak van het dikke sperma is hij inmiddels gewend geraakt en vindt het een eer om zijn schone echtgenote schoon te likken, wat een sappig kutje heeft ze toch vindt Jack.

Nog onbekend met haar nieuwe leven maakt Penny een fout die ze terug zal moeten betalen.
Auteur : Rik_Smalls / Geschreven op : 09 januari 2018 - 16:29 / Hits : 7574 / Waardering : 3.50
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Penny en Jack, een cuckold paar
Auteur : Rik_Smalls / Geschreven op : 24 november 2017 - 01:36 / Hits : 9754 / Waardering : 4.25

Penny en Jack, een cuckold paar 5
Auteur : Rik_Smalls / Geschreven op : 05 maart 2018 - 12:11 / Hits : 3336 / Waardering : 4.00

Penny en Jack, een cuckold paar 2
Auteur : Rik_Smalls / Geschreven op : 03 december 2017 - 20:29 / Hits : 7972 / Waardering : 3.50

Penny en Jack, een cuckold paar 3
Auteur : Rik_Smalls / Geschreven op : 17 december 2017 - 17:39 / Hits : 9123 / Waardering : 3.00

Penny en Jack, een cuckold paar 6
Auteur : Rik_Smalls / Geschreven op : 04 april 2018 - 15:50 / Hits : 6721 / Waardering : 3.00

Penny en Jack, een cuckold paar 7
Auteur : Rik_Smalls / Geschreven op : 30 april 2018 - 12:54 / Hits : 4185 / Waardering : 3.00

Penny en Jack, een cuckold paar 8
Auteur : Rik_Smalls / Geschreven op : 12 mei 2018 - 23:43 / Hits : 3517 / Waardering : 2.83

Paar dagen uit met mijn zus.
Auteur : Bea / Geschreven op : 01 juli 2016 - 14:38 / Hits : 22823 / Waardering : 4.63

Een paar dagen ertussen...uit!
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 26 augustus 2016 - 13:40 / Hits : 19281 / Waardering : 4.50

Tegen mijn wil een cuckold 3
Auteur : heraldo / Geschreven op : 26 augustus 2017 - 22:24 / Hits : 11538 / Waardering : 4.50

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb