Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Cuckold 1
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Cuckold 1
Ik heet Hans, ben een man van 72 jaar. Ik ben getrouwd met Marloes die 22 jaar jonger is dan ik. Toen wij elkaar pas kenden neukten we als konijnen. We hadden erotische avonturen met vrienden en we bezochten erotische clubs en vakantieoorden. Inmiddels is dat verleden tijd want ik ben ziek waardoor mijn uithoudingsvermogen sterk verminderd is. Ik heb een grote paal en Marlous is altijd bereid geweest waar en met wie dan ook op haar rug te gaan als ze maar geneukt werd. Ik heb hulp nodig want ik kan op zijn best éénmaal per avond klaarkomen en dat is voor mijn lieve seksueel aantrekkelijke vrouw lang niet goed genoeg meer.

Ik heb een studentenblaadje bemachtigd en ik heb een jaarclub benaderd met de vraag of zij een viriele jonge man in hun midden hadden om mij te komen helpen. Ik werd uitgenodigd om kennis te maken met een paar jongens van die club en het gesprek vond plaats in een cafeetje. Op verzoek had ik een paar naaktfoto's van Marloes meegenomen. De jongens waren gretig en wilden meteen met me mee naar huis. Ik kon het aantal beperken tot twee man waarvan er tenminste één bi-schierig was. Ze heten Ron en Sjaak. Ik nam ze mee in mijn auto naar ons huis en leidde ze ons appartement binnen. Marloes was hierop totaal niet voorbereid maar dat gaf helemaal niets. Ik zei haar dat ik ze voor het eten had uitgenodigd. Marloes schonk de mannen een biertje in en ik kreeg mijn glaasje rode wijn. Marloes zag er zoals altijd enigszins uitdagend uit. Een strak truitje omvatte haar grote tieten (85DD) en om haar mooie benen te accentueren liep ze altijd op heel hoge hakken en droeg ze een kort strak rokje. De jongens keken hun ogen uit en ze kwijlden bijna van geilheid want ik had ze in het cafe al gezegd dat ik jongemannen zocht die haar wilden dekken. Ik zag dat Ron en Sjaak allebei een behoorlijke tent in hun spijkerbroeken hadden staan en aan de lichaamstaal van mijn 49 jarige vrouw meende ik ook onrust te ontdekken. Toen de jongens aan het bier zaten ging ik naar de keuken en verraste mijn vrouw met een innige omhelzing terwijl ik mijn handen om haar borsten klemde.

Ik drukte mijn erectie tegen haar achterste en duwde haar tegen de aanrecht. Ik heb een paar geile jongens voor je versierd lieverd en die gaan je onder mijn toeziend oog lekker versieren en neuken. Ze zullen je helemaal uitwonen schat. Marloes haar ogen lichtten op en uit haar reactie bleek mij dat ze mijn verrassing op waarde kon schatten. Ik leunde over haar heen en knoopte het merendeel van de knoopjes van d'r bloesje open.
Ik ging weer naar binnen en knipoogde naar de beide jongens. Ik heb haar voorbereid en jullie kunnen je uitleven. Behandel haar als een stoephoer en gebruik haar ruw en ongeremd. Dat vindt zij heerlijk.

Marloes kwam binnen met de biertjes en vroeg"wat vind ik heerlijk"? De jongens sprongen op,pakten het blad met drankjes van haar aan en vielen op haar aan als hongerige wolven. In een paar seconden tijd had Marloes geen draad meer aan haar lijf. Ron was in een paar tellen spiernaakt en Sjaak volgde een paar tellen later. Zij omsingelde mijn vrouw die vastgeklemd zat tussen twee opgewonden mannen met grote erecties. Ik liet me vallen op mijn relaxbank en ritste mijn gulp open. Mijn lul en mijn grote ballen sprongen letterlijk naar buiten.
Marloes zij bukte zich voorover om mijn stijve paal in haar mond te nemen en terwijl ze zo stond werd ze al aan de paal van Sjaak geregen. Hij begon heftig te stoten en Marloes kreunde als een stoephoer. Ron kwam naast haar staan en begon haar tieten te melken. Hij trok aan haar stijve tepels alsof hij elk moment melk verwachtte. Marloes huilde van geiligheid en ik trakteerde haar op een volle mond met mijn mannenpap. Ik was daarmee klaar voor die avond maar het gezicht op mijn vrouw die op keiharde wijze afgebeuld werd door twee jonge mannen hield mij de hele avond snaarstijf. XZie ook deel 2
Auteur : / Geschreven op : 06 maart 2018 - 23:15 / Hits : 4992 / Waardering : 0.75
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Tegen mijn wil een cuckold 3
Auteur : heraldo / Geschreven op : 26 augustus 2017 - 22:24 / Hits : 10988 / Waardering : 4.50

Penny en Jack, een cuckold paar
Auteur : Rik_Smalls / Geschreven op : 24 november 2017 - 01:36 / Hits : 8343 / Waardering : 4.16

Penny en Jack, een cuckold paar 5
Auteur : Rik_Smalls / Geschreven op : 05 maart 2018 - 12:11 / Hits : 2410 / Waardering : 4.00

Hoe ik cuckold werd
Auteur : Riesje / Geschreven op : 24 oktober 2016 - 16:32 / Hits : 14518 / Waardering : 3.88

Cuckold koppel Mandy en Roel (deel 1)
Auteur : RoelRoel / Geschreven op : 30 oktober 2015 - 15:57 / Hits : 13086 / Waardering : 3.70

Per ongeluk cuckold op vakantie
Auteur : Ivan / Geschreven op : 10 februari 2018 - 16:50 / Hits : 10060 / Waardering : 3.50

Is Patty mijn cuckold godin?
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 26 maart 2015 - 14:54 / Hits : 9296 / Waardering : 3.37

cuckold baby deel 1 het opvrijen
Auteur : humani / Geschreven op : 27 april 2015 - 14:38 / Hits : 13868 / Waardering : 3.37

Cuckold koppel Mandy en Roel (deel 2)
Auteur : RoelRoel / Geschreven op : 14 november 2015 - 18:53 / Hits : 10155 / Waardering : 3.33

Penny en Jack, een cuckold paar 2
Auteur : Rik_Smalls / Geschreven op : 03 december 2017 - 20:29 / Hits : 7065 / Waardering : 3.33

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
staafie
Niet veel bijzonders!!!
Geschreven op : 13 maart 2018 - 11:30

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb