Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Een bi-relatie met trio
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Een bi-relatie met trio
Ik ben een oudere bi-man. Mijn vrouw Maria (41)is veel jonger dan ik en terwijl zij nog in de kracht van haar leven is ben ik een door ziekten en medicijnen geplaagde oude man die niet meer in staat is om haar de hoeveelheid seks te geven die zij graag ondergaat. Ik ken nog wel de sexuele drang maar het uithoudingsvermogen om haar langdurig te verwennen breng ik niet meer op. De huisarts schreef mij viagra pillen voor. Die leiden wťl tot flinke erecties maar het effect was gering qua prestaties.

Maria en ik hebben er lang over gepraat en het heeft mij haar doen voorstellen om een jonge(re) man als extra sexpartner te zoeken. Maria kent mijn bisex kant en drong er op aan dat ik in de eerste plaats op zoek zou gaan naar een voor mij geschikte kandidaat. Wij hebben samen een uitgebreid profiel opgesteld en dat op een aantal sexsites geadverteerd. Er kwamen binnen een week 17 reacties binnen waarvan er 15 sowieso buiten ons profiel vielen. Die hebben we netjes afgewimpeld. We hielden er in eerste instantie twee over met wie ik een mailcontact opbouwde. Het waren een tweetal jonge mannen (29 en 35) waarvan er ťťn getrouwd was. Beiden waren ze bi en ze woonden ook nog enigszins in de buurt, dwz binnen onze provincie. Ik heb eerst afgesproken bij een motel met de jongste van de twee: Erik.

Het was een nette aardige verschijning, jeugdig gekleed, strak in het pak en van beroep artsenbezoeker. Ik was bang dat hij wat al te los in de broek zou zijn omdat dit beroep veel uithuizigheid met kansen op wisselende partners biedt, Hij bestreed dit heftig en hij vertelde dat zijn vrouw en hij hun eerste kindje verwachtten en dat hij zich niet kon en wilde permitteren om te veel en te vaak buiten de pot te plassen.
Wij aten samen een uitsmijter en we dronken een glaasje witte wijn. Hij hoorde mij uit over mijn bisexualiteit. Ik kreeg het er warm van en werd een beetje opgewonden. Hij vertelde wat over zijn zeer beperkte ervaring op dat gebied en hij bekend dat hij juist op oudere mannen viel. We kwamen over een dat we eerst maar eens moesten proberen of het tussen ons tweeen zou werken voordat we Maria in het spel betrokken.
Hij zag dat ik wat zat te draaien op mijn stoel, hij pakte mijn hand en vroeg: heb je ook zo"n zin? Ik knikte stom en hij nam het initiatief. Hij zei; kom maar mee, we gaan naar mijn auto. Hij reed in een mooie Range Rover met donkere geblindeerde ruiten. We reden naar een parkeerplekje in een naburig bos en hij stelde voor samen een eindje het weggetje op te lopen. Mijn hart bonkte in mijn keel. We liepen het bos in en toen greep hij mij vast en zoende me intiem. Onze tongen raakten elkaar en hij drukte zijn erectie tegen de mijne.Zijn hand gleed naar beneden en hij pakte mijn stijve vast. \"Ik wil hem zien\"kreunde hij. Hij ritste mijn broek open en ik hielp hem mijn paal en mijn ballen naar buiten te brengen. Daar stond ik in de bosjes met mijn klokhuis uit de broek met een wildvreemde die op zijn knieŽn voor me lag en mij begon te pijpen. De situatie was zo geil dat ik niet veel nodig had om te spuiten. Ik trok mij te rug en hij rukte me af. Ik spoot een flink aantal stralen op het zachte mos. We zoenden nog wat en toen liepen we terug naar de auto. Daar aangekomen ging hij achterin zitten en hij nodigde mij uit naast hem. Ik liep om de auto heen om aan de andere kant in te stappen en toen ik naar binnen schoof zat hij al met een grote naakte paal te spelen.

Ja man, zei hij. Jij bent dan wel lekker klaargekomen maar ik nog niet. Ik omvatte zijn grote naakte paal met beide handen vast en ik voelde hoe zijn erectie zich verhardde. De adres op zijn pik klopten in mijn handen en ik begon hem af te rukken met ťťn hand terwijl ik de andere gebruikte om zijn grote ballen en zijn hangzak in mijn hand te rollen. Hij hijgde en kreunde. Oooohhh wat lekker, ruk me af en laat me spuiten. Ik ga je vrouw neuken terwijl jij toekijkt en jezelf afrukt, fluisterde hij vol geiligheid. Ik voelde zijn pik harder en harder worden en hij begon te spuiten. Hij had een doos kleenex zakdoekjes bij de hand en hij spoot straat na straal in zijn hand en zakdoekjes. Nadat we uit gehijgd waren fatsoeneerden wij onze kleding en hij reed ons terug naar het hotel waar mijn auto stond.
Wij gaven elkaar een tongkus bij het afscheid en riepen ton vrijdagavond.!
We spraken af dat hij dan zou komen als een vriendje dat ik uit de kroeg kende en dat ik min of meer onverwacht had uitgenodigd om te komen eten. We zou dan wel zien hoe de avond zou lopen en hoe we gedrieŽn naakt zouden geraken.

Wordt vervolgd
Auteur : / Geschreven op : 12 april 2018 - 17:05 / Hits : 7029 / Waardering : 2.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Een geil trio met mijn ouders
Auteur : Doglover / Geschreven op : 22 maart 2016 - 15:06 / Hits : 33369 / Waardering : 4.30

Een nieuwe relatie (Deel 1)
Auteur : Sneezy / Geschreven op : 11 juli 2015 - 09:37 / Hits : 12018 / Waardering : 4.08

Broer/zus relatie veranderd door sneeuw
Auteur : Sneezy / Geschreven op : 24 februari 2013 - 12:58 / Hits : 45035 / Waardering : 4.01

Trio met vervolg.
Auteur : Marijke de J. / Geschreven op : 08 maart 2015 - 18:44 / Hits : 28284 / Waardering : 3.88

Een niet geplande trio met mijn dochter.
Auteur : frits / Geschreven op : 20 november 2006 - 23:02 / Hits : 143945 / Waardering : 3.78

Een trio met mijn dochter en schoonzoon.
Auteur : Ria P / Geschreven op : 03 juli 2012 - 20:06 / Hits : 74534 / Waardering : 3.65

Mijn vakantie trio!
Auteur : Laura16 / Geschreven op : 24 april 2013 - 20:09 / Hits : 47119 / Waardering : 3.57

trio met 2 studentes
Auteur : peet / Geschreven op : 14 oktober 2013 - 15:36 / Hits : 26065 / Waardering : 3.40

geil trio deel 4 en slot
Auteur : joop / Geschreven op : 29 juli 2015 - 15:13 / Hits : 9197 / Waardering : 3.33

Onschuldig trio
Auteur : RoelRoel / Geschreven op : 11 juli 2017 - 21:08 / Hits : 14583 / Waardering : 3.23

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb