Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

mijn vrouw is een geile slet ( deel 10 )
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
mijn vrouw is een geile slet ( deel 10 )
Dit zijn nieuwe verhalen. Het onderwerp, ik heb een kleine lul en mijn vrouw wil een grotere, en ik geil op haar hoerige gedrag. Lees ook best eerst de verhalen in de Categorie “Overspel” ( “Gluren bij mijn eigen vrouw” deel 1 tot en met 8). En(” Mijn vrouw heeft een minnaar” deel 1 tot en met 6), En (“mijn vrouw is een geile slet deel 1 tot en met 8) en “Met mijn vrouw op vakantie “ deel 1 tot en met 3”) , nu nieuwe verhalen onder de Categorie “Cuckold “(.” Mijn vrouw haar avonturen thuis deel 1 tot 3 “) en (“Mijn vrouw is een geile slet “(deel 9 tot en met 10)

Ze vraagt aan John of hij zich ook al weer wat fitter voelt en dat blijkt het geval. Ze zegt” ik geil enorm op openbare seks en ik heb een heel geil idee gekregen”. John jij hebt toch een Cabriolet?” vraagt ze. “Ja waarom?” is zijn antwoord. Dan stel ik voor om een eindje te gaan rijden, het is tenslotte lekker weer, het zonnetje schijnt en ik heb zin om je een heerlijke ‘blow job’ te geven . Ik stel voor dat jij de A12 op rijdt richting Bergen op Zoom, daar om te keren en terug naar hier, een stukje van een kilometer of 25.
“Laten we lekker het dak open zetten. En op de A12 zoveel mogelijk vrachtwagens inhalen” zegt ze. John kijkt haar aan en begrijpt wat de bedoeling is. “Doe het nou maar, je zult het geweldig vinden”, fluistert ze hem toe en hij gaat akkoord. We stappen in John rijdt, opent het dak en zij ernaast en ik op de achterbank.
Zodra we rijden begint ze over John zijn lul te wrijven en kijkt hem geil aan. Zodra we op de A12 rijden haalt ze zijn pik uit zijn broek en elke keer als we een vrachtwagen inhalen begin ze hem te pijpen. Maar dan echt helemaal gek maakt ze hem met haar tongetje gaat ze van boven naar beneden rond zijn grote mast ; dan neemt ze hem helemaal diep in haar keel en gaat met haar tanden omhoog en blijft zo achter de rand van zijn eikel hangen en zuigt dan op zijn eikel tot die bijna blauw ziet. Als we ter hoogte van de cabine van de vrachtwagens komen, kunnen de chauffeurs zien wat ze aan het doen zijn, en dat levert meestal wel een toeterconcert op. “Jezus sletje wat ben jij een ongelofelijk geil wijf zeg” zegt John. Terwijl we de wagens passeren haalt ze haar mond even van zijn lul en zwaait met zijn mast zodat de chauffeurs die zwarte paal in haar handen kunnen zien. Ondertussen zegt ze tegen mij kom haal mijn tieten uit mijn topje en laat ze bloot hangen kunnen die mannen ook wat zien, ik doe dat ga achter haar zetel en haal haar tieten tevoorschijn. Den John ondertussen speelt onder haar kort rokje en trekt het ook naar boven en zegt kom ligt je kont even op , ze doet het en hij zegt tegen mij trek haar rokje omhoog zodat ze nu in haar blote kut zit en met haar tieten bloot met een zwarte paal in haar handen en een blanke man op de achterbank die moet toekijken hoe zijn teefje weer met een andere man speelt .Ik bekijk het schouwspel, maar John moet de baan in het oog houden, ondertussen speelt hij wel met haar kutje dat hoorbaar sopt op zijn vingers, mijn teef kijkt mij telkens uitdagend aan als ze die grote zwarte mast in haar pijpmond laat glijden, en knipoogt dan naar mij terwijl ze het gebaar maakt duim tussen wijsvinger en middelvinger dat ze zich weer gaat laten neuken door hem. Ze zorgt er voor dat John niet klaarkomt, maar ik word zelf bloedgeil van het getoeter van de chauffeurs en zit weeral met een stijf pikje in mijn broek. We passeren zo zeker een 20 tal vrachtwagens voordat we weer terug zijn bij de afslag naar huis. Dan gaat ze weer normaal zitten, maar blijft met zijn zwarte paal spelen en laat haar kleren hangen waar ze hangen, tieten en kut bloot.

Als we op de oprit van ons huis zijn parkeert John zijn auto zo ver mogelijk bij de buren vandaan, met de neus richting de bosjes. John stapt uit loopt om de auto heen pakt haar beet en neemt ze mee naar de voorkant van de auto en duwt ze wild voorover op de motorkap. “Zo Geile slet, je maakt me helemaal gek met dat pijpsmoeltje van je. Het wordt tijd dat ik jou eens flink hard ga neuken”, zegt hij. Hij tilt haar rokje terug op en ramt ( ja ik zeg ramt en niet duwt ) zijn pik in haar zeiknatte kut. Hij begint ze als een bezetene te neuken, hij ramt en stompt zijn keiharde pik keer op keer in haar steeds natter wordende en soppende kut. Ze klaagt niet want ze word nou eenmaal bloedgeil als ze wreed hard geneukt wordt (niks romantisch maar gewoon keihard afgeneukt worden is wat ze wil ). Ze voelt het kutgeil langs haar benen lekken, zo vreselijk lekker en hard als hij haar hier op de oprit staat te neuken. “Je vindt het lekker hè smerige slet. Dat we gezien kunnen worden. Zo als ik je hier op de motorkap sta uit te wonen. Je loopt gewoon leeg, geile donder”, zegt hij. “OOOHHH Jaaah John neuk deze geile slet maar, woon m’n kut helemaal uit. Stop, ik wil je in mijn reet voelen. Neuk me net zo hard in mijn reet als nu in mijn kutje. Toe maar ram hem diep in mijn reet”, Schreeuwt ze uit.

Ze is zo bloedgeil dat het haar op dit moment ook geen moer kan schelen wie het hoort of wie er staat te kijken. Ze wil gewoon keihard geneukt worden in haar gaatjes. John ramt zijn pik nu keihard in haar reet en ze voelt langzaam haar orgasme opbouwen.. Ze is zo geil en ze voelt zijn balzak keer op keer tegen haar klit aan kloppen. Zijn tempo is echt geweldig en dan zonder dat ze er zelf erg in heeft is haar orgasme daar. “OOOHHH John ik…..ik…. kkkooooooommmmm” schreeuwt ze werkelijk uit, en op dat moment hoort ze John kreunen “OOOH Slet ik…ga kkooommmmen “ en hij spuit zijn eerste stralen warm sperma diep in haar darmen. Op dat moment trekt hij razendsnel zijn lul uit haar reet en duwt hem terug in haar kut langs achteren, en dan gebeurt er iets waar ze al jaren van droomt, ze komt spuitend klaar, terwijl John met diepe stoten zijn overige zaad in haar hete kut spuit.
Hij trekt zijn enorme paal snel terug uit haar kut, haar hele lichaam beeft, rilt en schudt en ze spuit vele krachtige stralen. Mijn vrouw komt spuitend klaar, snel buk ik me tussen haar benen en ik probeer om alles op te vangen in mijn mond, maar dat is echt onmogelijk. Ik krijg nog enkele stralen in mijn gezicht en de laatste klettert op de grond. Mijn teef zakt in elkaar voor de auto en op dat moment hoor ik geluid. Ik kijk waar het vandaan komt en zie de buurjongen Peter op het balkon van zijn kamer staan. Maar hij kent haar en heeft ze ook al geneukt dus hij kijkt, zwaait eens naar ons en zegt verder niets. En terwijl haar tieten bloot hangen neemt ze John bij zijn lul en loopt er zo mee over de oprit naar het huis toe. Terwijl Peter het goed kon zien, dus die zou een van de dagen er ook weer eens op willen zitten op die geile buurvrouw. en gaat binnen met John naar boven. Daar op bed gaan ze verder terwijl ik moet toekijken, hij legt haar op bed, zuigt op haar harde tepels, hij voelt eens aan haar kutje, en zegt tegen mij “ je hebt ze goed droog gelikt kan ik ze nog eens goed diep te pakken nemen en ze proberen te dekken die hoerige slet van ons, en zet dan zijn lange lans weer voor haar kutje, hij pakt haar benen vast, spreid ze open en schuift naar binnen met zijn zwarte paal, enkel malen terug er uit en er weer in tot hij met zijn eikel tegen haar baarmoeder komt, dan drukt hij door en zegt ze tegen hem “ik voel je in mijn baarmoeder gaan met je eikel” .Ondertussen zegt ze tegen mij” kijk dan hoe hij me pakt, dit is wat een echte vent doet, zo kan jij mij nooit verwennen met je klein pikje” Dan begint den John kleine pompende draaibewegingen te maken met zijn hengsten lul diep in haar baarmoeder blijvend met zijn eikel, vast van plan om rechtstreeks in haar baarmoeder zijn zaad te deponeren deze maal. Even later nam hij dan ook mijn slet bij haar benen hield ze maximaal open en onder luide aanmoedigingen van mijn vrouw (lang hielt hij dit niet vol) zo geil was ze en ze begon alweer te hijgen ''oooohhhh wat neukt de hengst de merrie lekker.........oooohhhh, ram je grote zwarte pik diep in mijn geile zaadvragende kut........oooooooohhh ram ...dieper ...harder....ooohhh geef de merrie wat ze nodig heeft.....ooohhh ik kom alweer klaar....ooohh wat zalig......oooohhhik kom. ik kom.
Op het zelfde moment kwam John ook klaar en met krachtige stralen spoot hij zijn sperma diep in haar baarmoeder. Toen viel hij naast haar op het bed met die paal nog recht omhoog en zegde kom cuckie lik mijn paal maar proper. Waarna ik aan zijn lul begon te zuigen, terwijl zij vurig lagen te tongen met elkaar. Daarna nam mijn teef mijn hoofd vast en duwde me tussen haar benen en zij “lik me kut uit want hij heeft me weer formidabel gepakt en goed vol geschoten” Hopelijk heeft hij me met jong gezet nu gelijk ons ma. Maar dat vind ik geil dat mijn vrouw ongegeneerd een andere lul neemt en zich laat dekken als een slet, en mij wat kleineert met mijn klein pikje.

Reacties of suggesties welkom (klik op mijn naam voor contact)
Auteur : tuinman51 / Geschreven op : 01 juni 2018 - 09:59 / Hits : 1333 / Waardering : 2.14
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mijn vrouw (haar moeder ) is (ook) een geile slet (deel 5)
Auteur : tuinman51 / Geschreven op : 23 januari 2007 - 02:08 / Hits : 71582 / Waardering : 3.27

Mijn vrouw is een geile slet ( deel 1 )
Auteur : tuinman51 / Geschreven op : 30 oktober 2006 - 12:31 / Hits : 70377 / Waardering : 2.16

Mijn vrouw is een geile slet ( deel 2 )
Auteur : tuinman51 / Geschreven op : 10 november 2006 - 11:55 / Hits : 42057 / Waardering : 2.13

Mijn vrouw is een geile slet ( deel 3 )
Auteur : tuinman51 / Geschreven op : 20 december 2006 - 12:20 / Hits : 26375 / Waardering : 1.92

Mijn vrouw is een geile slet ( deel 4 )
Auteur : tuinman51 / Geschreven op : 08 januari 2007 - 20:36 / Hits : 25900 / Waardering : 1.88

Mijn vrouw is een geile slet ( deel 6 )
Auteur : tuinman51 / Geschreven op : 16 februari 2007 - 12:17 / Hits : 26287 / Waardering : 1.87

Mijn vrouw is een geile slet ( deel 7 )
Auteur : tuinman51 / Geschreven op : 09 mei 2007 - 10:50 / Hits : 23191 / Waardering : 1.87

Mijn vrouw is een geile slet ( deel 8 ) Slot
Auteur : tuinman51 / Geschreven op : 28 september 2007 - 00:20 / Hits : 26821 / Waardering : 1.83

Mijn vrouw is een geile slet ( deel 9 )
Auteur : tuinman51 / Geschreven op : 01 juni 2018 - 09:58 / Hits : 1732 / Waardering : 1.60

Hoe ik een slet werd van mijn vrouw (deel 1)
Auteur : Joan / Geschreven op : 05 januari 2014 - 23:59 / Hits : 20735 / Waardering : 2.94

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
thicker
wat een onleesbaar verhaal...
Geschreven op : 06 juni 2018 - 07:06

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb