Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Gespot door de overbuurjongen, deel 4
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Gespot door de overbuurjongen, deel 4
Famke slaat de deur achter zich dicht. "Pfffff" zucht ze. Ze heeft goed gesport en de training heeft haar afgemat. Ze heeft nog net genoeg energie om haar tas uit haar hand te laten vallen, naar het bed te strompelen, en zich op het matras te laten vallen, om maar niet te praten over haar spierpijn.

Normaal gesproken komt de spierpijn pas een dag nadat ze heeft gesport, maar deze keer hakt de spierpijn er al meteen goed in. Heeft ze iets verkeerds gedaan? Misschien dat ze die ene oefening net verkeerd heeft uitgevoerd, dat is haar wel eerder overkomen. Waar het door komt, maakt haar eigenlijk niet zo veel uit. Ze wil niet weten hoe ze eraan is gekomen, ze wil weten hoe ze ervan af komt!

Het eerste dat ze doet nadat ze een diepe zucht heeft geslaakt is haar mobiel uit haar broekzak pakken. Ze sleept haar arm over het bed zodat ze haar mobiel voor haar neus heeft.

"Zooo dat was me de training wel"

"Kom je me masseren lief?"

Haar vriendje kan haar wel goed masseren. Meestal vindt hij direct de knopen in haar schouders en masseert hij ze er vrij snel uit. Als ze hem laat merken dat ze er echt aan toe is, zal hij vast wel langskomen, denkt Famke. Als hij zijn werk goed heeft gedaan, wil ze hem daar ook wel voor belonen… Hoewel haar lichaam protesteert, kijkt haar hoofd wel uit naar het idee om haar vriend weer even lekker te verwennen en lekker verwend te worden.

Een vinkje, twee vinkjes, twee blauwe vinkjes. Haar vriendje heeft het gezien, maar hij reageert niet direct. Famkes opwinding slaat vrij snel om naar frustratie. Hij weet toch wel dat ze niet zomaar vraagt om een massage?

"Vandaag liever even niet schat"

Waar komt dat vandaan? Verdomme! Ze heeft serieus last van haar spieren en hij vertikt het om te komen! Ze probeert alsnog haar beste voetje voor te zetten.

"Ik heb er echt even behoefte aan lieverd"

"Kom je alsjeblieft langs?"

Een vinkje, twee vinkjes, twee blauwe vinkjes. Deze keer typt haar vriendje wel direct een antwoord terug. Ze hoopt dat ze hem alsnog kan overhalen om langs te komen. Ze wil van haar spierpijn af! Niet alleen dat, ze merkt dat ze ook steeds meer zin krijgt in seks.

"Ik heb er vandaag gewoon even geen zin in, sorry"

Zin waarin? In haar masseren of…? Zou hij überhaupt weten dat ze niet alleen wil dat hij langskomt omdat ze gemasseerd wil worden?

Verdomme! Hoe komt ze van haar spierpijn af als haar vriendje niet wil? Op het moment dat ze zichzelf die vraag stelt, schiet het antwoord haar meteen te binnen. Ze kent nog wel iemand die maar al te graag langs wil komen. Achmed! Ze hoort nog wat hij zei na de laatste keer dat ze door hem en Omar geneukt werd. "Als je nog een keer wil ben je altijd welkom…" Hij is ook welkom bij haar, maar dat weet hij vast wel.

"Moet ik dan maar Achmed vragen om me te masseren?"

"Doe dat maar"

Famke snapt haar vriendje niet. Waarom doet hij zo ongeïnteresseerd? Gefrustreerd door haar vriendje zoekt ze het gesprek met Achmed weer op in WhatsApp. Net aan de bovenkant van haar scherm leest ze nog het einde van het gesprek waarin ze elkaar aan het opgeilen waren, "Jij wil zeker ook wel zien hoe ik spuit". Zonder er moeite voor te hoeven doen ziet ze weer Achmeds grote, besneden eikel voor zich en de stralen sperma die hij voor haar spoot. Ze krijgt al kriebels in haar buik als ze eraan denkt…

Met het idee dat Achmed haar vast wel de massage wil geven die haar vriendje haar niet wil geven, stuurt ze hem een appje.

"Kom je me masseren Achmed?"

Famke staart naar het scherm alsof ze daardoor Achmed kan afdwingen om sneller te reageren. Het lijkt te werken, want Achmed heeft haar berichtje binnen een minuut gelezen. Kom alsjeblieft langs, denkt Famke. Achmed typt zijn antwoord.

"Alleen om je te masseren? ;)"

Ondanks dat bijna al haar spieren nog pijn doen, moet Famke lachen van zijn antwoord. Hij kent haar al goed! Op dat moment zou ze zeggen dat hij haar beter kent dan haar vriendje. Met een grijns op haar gezicht reageert ze.

"Wie weet wat er gebeurt als je me goed masseert ;)"

Achmed snapt het wel tenminste, denkt Famke. Het enige dat ze nu nog nodig heeft, is dat hij daadwerkelijk langskomt. Als ze hem zo goed kent als ze denkt dat ze hem kent, is hij zich nu al aan het omkleden om langs te komen. Famke ziet wat er gaat komen al voor zich. Achmed komt langs, hij masseert haar spierpijn weg, en dan… Ze heeft zin!

"Ik kom eraan"

Gelukkig! denkt Famke. Hij wil tenminste wel. In tegenstelling tot haar vriend… Ook al is het een opluchting dat Achmed tenminste langskomt om haar spierpijn weg te masseren, is Famke nog niet klaar met haar vriendje. Ze wil hem wel duidelijk maken dat hij haar in de steek heeft gelaten. Ze maakt een screenshot van haar gesprek met Achmed en stuurt het door naar haar vriendje.

"Achmed wil tenminste wel"

Als Famke het berichtje heeft verstuurd, krijgt ze er een beetje spijt van. Is het niet een beetje te hard? Ze is nog wel boos op haar vriendje. Ze twijfelt of ze er goed aan heeft gedaan om hem dat berichtje te sturen totdat ze zijn antwoord leest.

"Veel plezier"

Het kan Famke op dat moment niet meer boeien. Als hij zo weinig interesse toont, als het hem helemaal niks lijkt uit te maken dat ze ligt te creperen van de spierpijn, dan mag hij ook barsten!

De gedachte dat ze haar vriendje mee moet laten kijken schiet haar te binnen. Eigenlijk doet ze nu datgene dat ze al die tijd wilde voorkomen, ze nodigt Achmed uit zonder haar vriendje erbij te betrekken. Op dat moment maakt het haar niks uit. Eigenlijk is het ook een beloning voor hem om hem mee te laten genieten wanneer zij seks heeft met Achmed en die beloning heeft hij echt verspeeld met zijn "Veel plezier".

Terwijl ze ligt te wachten totdat Achmed aanbelt, wisselen haar gedachten continu. Eerst focust ze op haar spierpijn, waar het allemaal pijn doet, en hoe graag ze ervan af wil. Dan is ze boos op haar vriendje, die het blijkbaar niks kan boeien dat ze ligt te creperen. Daarna kijkt ze uit naar Achmeds komst, dat hij haar van haar spierpijn af helpt en dat hij veel meer met haar van plan is dan haar alleen te masseren. Zo gaat ze van pijn naar frustratie naar opwinding en weer terug. Kom nou Achmed, denkt ze.

Klop! Klop! Klop!

Zou dat Achmed zijn? Hoe komt hij iedere keer toch binnen zonder de intercom te gebruiken? Hij zal vast wel binnengelaten worden door iemand anders in het complex. Het maakt Famke eigenlijk ook niet uit, het scheelt haar een keer lopen naar de intercom om de voordeur van het complex voor hem open te doen.

Grommend duwt Famke zich van haar bed af. Ze wordt er weer aan herinnerd hoeveel spierpijn ze heeft. Ze moet alle kracht die in haar lichaam over is gebruiken om naar de deur te strompelen. Onderweg naar de deur flitst het scenario dat ze voor zich zag weer door haar hoofd. Als je me eerst van mijn spierpijn af helpt, ben ik daarna helemaal van jou, denkt ze.

Als ze de deur open doet, wordt haar hoop bevestigd. Het is Achmed! Achmed kan nog net haar kamer binnen stappen en de deur achter zich dichtdoen voordat Famke haar armen om hem heen gooit en haar lippen vol overgave op die van hem drukt. Als vanzelf opent Famke haar mond, waarna hij met het puntje van zijn tong haar tong streelt. Ze kreunt zachtjes in zijn mond. Gewillig opent ze haar mond nog verder voor hem, totdat ze met open monden tegen haar voordeur aan staan te tongen.

Achmed drukt haar lichaam steviger tegen zich aan. Hier heeft ze behoefte aan, denkt ze. Onbewust laat ze zich tegen Achmed aan vallen, hij ondersteunt haar lichaam.

"Mmmh Achmed ik heb zo'n spierpijn" jammert ze. Achmed kijkt haar met zijn bruine ogen aan. Zijn blik is eerst begripvol, maar daarna ziet ze een andere blik in zijn ogen. Hij weet donders goed dat hij haar mag neuken nadat hij haar heeft gemasseerd! Hij heeft nog gelijk ook, denkt Famke.

"Ga maar liggen" lacht Achmed. Famke voelt zich meteen gerustgesteld door zijn glimlach. Terwijl Famke terug naar haar bed strompelt, zegt ze, "De olie staat in het nachtkastje". Famke laat zich op het bed vallen.

Als Famke haar hoofd opzij legt, ziet ze dat Achmed de lades van haar nachtkastje open doet en zoekt naar de massageolie. Hij lacht in zichzelf. "Wat is er?" "Ik had verwacht dat zo'n geil meisje als jij wel wat speeltjes in haar nachtkastje zou hebben." Famke wordt vuurrood. Ze heeft wel eens een dildo bij een paar van haar vriendinnen gezien, maar om er zelf eentje te halen… Tegelijkertijd denkt Famke dat het geen slecht idee is als ze bedenkt hoe vaak ze de afgelopen maanden geil is geweest…

"Hebbes" roept Achmed. Hij zet het flesje olie op het nachtkastje en draait de dop ervan af. Nadat hij de dop op het nachtkastje heeft gelegd kijkt hij naar Famke. "Het wordt wel lastig masseren als je al je kleren aanhebt of niet?" Daar heeft hij wel gelijk in. "Wil je me helpen?" Achmeds grijns wordt nog groter. "Hmmm… dat wil ik wel."

Achmed gaat op zijn knieën op het bed zitten en stroopt Famkes broek van haar heup af. Gewillig wiebelt Famke heen en weer met haar kont om het haar minnaar makkelijker te maken. Ze wil hem maar al te graag helpen, ook al heeft ze bijna geen kracht meer in haar lichaam! Met wat moeite lukt het hem om haar broek uit te krijgen.

Nadat Achmed Famkes broek op de grond heeft gegooid, pakt hij de rand van haar sportshirtje. Met wat heen en weer wiebelen krijgt Achmed haar shirtje omhoog. Wanneer haar shirtje tegen haar borsten aan zit, moet Famke zich wel van het bed af drukken. "Een van de weinige momenten dat die lekkere tieten van je in de weg zitten of niet?" Hmmm, als jij ze zo lekker vindt, is het het allemaal waard, denkt Famke. Achmed trekt Famkes shirtje over haar hoofd en gooit het bij haar broek. Ondertussen valt het Famke op dat Achmed toch best wel voorzichtig met haar is.

Famke voelt hoe Achmed haar beha loshaakt. Met een beetje moeite lukt het ze samen om haar beha onder haar borsten weg te trekken. "Je bent echt uitgeput of niet?" lacht Achmed. "Mmhmm" steunt Famke. Haar beha valt ook op het stapeltje kleren.

"Zal ik je hipster ook maar uittrekken?" vraagt Achmed. Je weet het antwoord al wel, denkt Famke. "Hmm het zou wel jammer zijn als daar vlekken in komen hè" steunt Famke. Achmed streelt Famkes heupen om daarna zijn vingers tussen haar hipster te haken en hem voorzichtig van haar billen af te stropen. Als haar hipster van haar kutje af komt, voelt Famke dat ze al nat is. Het verbaast haar niks. Als Achmed haar heeft gemasseerd, mag hij alles met haar doen…

Als Famkes hipster op de stapel kleren is gevallen, beseft Famke dat Achmed nog al zijn kleren aanheeft. "Het zou ook wel zonde zijn als jij vlekken krijgt op jouw kleren" steunt ze suggestief. Achmed lacht. "Hmm, dat is ook wel zo."

Een stuk sneller dan hoe hij Famke uitkleedde, trekt Achmed zijn shirt en zijn sportbroek uit. Voordat Famke het goed en wel doorheeft, staat haar minnaar alleen nog maar in zijn onderbroek voor haar. In zijn onderbroek ziet ze een stevige bult. Hij heeft ook wel zin, zo te zien…

"Zal ik je dan maar eens masseren?" stelt Achmed voor. "Mmmh jaaa" steunt Famke. Gewillig wacht Famke tot Achmed over haar heen komt. Achmed slaat zijn been over haar heen. Zijn lul wrijft zelfs in zijn onderbroek nog tegen haar billen aan. Wat heeft hij toch ook een heerlijke grote paal… Ze lacht zachtjes en tevreden in zichelf. Ze geniet van het gevoel van zijn paal tegen haar billen.

De fles massageolie wordt opgepakt en Famkes minnaar laat een paar druppels op zijn hand vallen. Famke vindt het niet fijn als de koude olie direct op haar huid druppelt. Met een paar soepele halen wrijft Achmed de olie uit over haar rug en haar schouders.

Vanaf het moment dat Achmed haar schouders masseert, zucht ze af en toe zachtjes. "Mmh…" Ze sluit haar ogen en laat hem zijn gang gaan. Stevig haalt hij zijn handen over haar schouders. Hij masseert haar heel doelgericht om de knopen uit haar spieren te halen, maar Famke kan er ook wel van ontspannen. Famke komt volledig tot rust terwijl haar vriend zijn handen over haar schouders en haar rug laat glijden. "Mmh, wat doe je dat goed Achmed" kreunt ze. Hij lacht tevreden in zichzelf.

Af en toe voelt Famke een pijnscheut als haar minnaar een knoop uit haar spieren masseert, maar ze weet dat hij haar wel van haar spierpijn af helpt. Hij wel, in tegenstelling tot haar vriend…

Na een tijdje voelt Famke hoe Achmeds pik steeds stijver wordt. "Wil het lukken?" grapt ze. Ze weet donders goed wat ze bij Achmed teweegbrengt. Dat kan ook niet anders met zijn stijve paal die tegen haar billen aan drukt. "Ja hoor" lacht hij terug. "Verbaast het je dat ik hard word als ik zo'n lekker ding onder handen mag nemen?" Famke bloost. Wat is hij lief! Dat hij een stijve krijgt van haar, geeft haar ook andere goede gevoelens…

Nadat Achmed haar schouders en rug heeft gemasseerd, verzit hij zich naar het voeteneinde om haar benen te kunnen masseren. Hij masseert haar benen met lange en rustige, maar stevige halen. Iedere keer gaat hij iets verder omhoog en masseert hij steeds meer van haar benen. Uiteindelijk glijden zijn handen over de volledige lengte van haar stevige benen.

Wanneer Achmed klaar is met haar benen, schuift hij wat richting het hoofdeinde. Famke vraagt zich af wat hij van plan is, tot ze zijn handen op haar billen voelt. Hij gaat grondig te werk. Hij kneedt Famkes billen meer dan hij ze masseert. "Mmh" kreunt Famke zachtjes.

Dat lijkt het teken voor haar minnaar te zijn om een stapje verder te gaan. Hij gaat verder met haar bovenbenen en haar dijen. Iedere keer wanneer zijn handen naar beneden gaan, streelt hij voorzichtig langs haar dijen. Aan de ene kant masseert hij daadwerkelijk wel haar spierpijn weg, maar aan de andere kant weet hij donders goed dat hij Famke steeds geiler maakt… Met iedere keer dat hij haar dijen streelt, laat hij zijn handen steeds dichter naar haar kutje toe glijden. "Plaaggeest" giechelt Famke met haar gezicht in haar kussen.

Als Achmed zo door blijft gaan, komt hij onherroepelijk bij haar kutje aan. Famke kent zichzelf goed genoeg om te weten dat als Achmed haar kutje masseert, er geen houden meer aan is. Als hij dat doet, weet ze dat ze zich volledig overgeeft aan haar minnaar en zijn verlangens. Ze weet dat het niet hoort, dat haar vriendje erbij zou moeten zijn, maar haar vriendje had erbij kunnen zijn en die kans heeft hij verspeeld. Daarom masseert Achmed haar, daarom gaat Achmed haar zo zonder enige twijfel neuken…

Wanneer Achmed Famkes schouders, rug, benen, en billen heeft gemasseerd, laat hij even zijn handen op haar billen rusten voordat hij op zijn zij gaat liggen naast Famke. Zijn hand vindt opeens een stuk sneller zijn weg tussen haar benen. "Ga je me plagen?" vraagt Famke giechelend. Haar donkere minnaar geeft geen antwoord, maar zijn glimlach zegt Famke genoeg. Zij geeft zich volledig aan hem over. Hij wrijft met zijn vingertoppen over haar schaamlipjes. "Ben je nog nat van het sporten of ben je gewoon blij om mij te zien?" grapt haar vriend. Famke kan haar lach niet onderdrukken. "Vinger me nou maar lekker."

Zoals Famke het wil, vingert Achmed haar. Eerst masseert hij haar klitje zachtjes. Famke reageert goed op zijn aanrakingen. Achmed heeft zo goed al haar spierpijn weggemasseerd dat ze volledig kan genieten van zijn aanraking. Ze zucht zachtjes, "Oh ja schatje". Nadat hij haar klitje een tijd heeft verwend, laat hij langzaam zijn dikke middelvinger in haar kutje glijden. Zijn vinger glijdt moeiteloos haar kutje in. "Hmm je bent echt nat Famke" merkt Achmed verbaasd op. "Dat komt door jou" zucht ze.

"Wat zou je allemaal willen dat ik met je doe?" hijgt Achmed. Famke blijft even stil, ze wil oprecht nadenken over wat ze wil dat haar minnaar met haar doet. Geeft hij haar nou vrij spel om te bepalen? Dan kan ze wel een heleboel bedenken…

Tegelijkertijd houdt iets in haar hoofd haar toch nog tegen om alle remmen los te laten. Hoe boos ze ook is op haar vriendje, ze gaat eigenlijk wel vreemd met Achmed, ook al weet ze dat haar vriendje haar tot nu toe alleen maar heeft aangemoedigd om hem op te zoeken. Uiteindelijk wint haar geilheid het van haar remmingen.

"Mmmhhh, ik wil dat je mijn kutje likt" zucht Famke. Ondanks dat ze hard aan het nadenken is, geniet ze nog steeds met volle teugen van Achmeds vingers die haar klitje masseren. Haar minnaar lacht zachtjes in haar oor, "Hmm, dat kan ik doen ja". Famkes vriend laat even een stilte vallen totdat hij verder gaat, "Maar wat zou je nog meer willen?".

De herinnering van haar overbuurjongen die haar kutje opvult met zijn reusachtige paal flitst door haar hoofd. "Ik weet het niet" liegt Famke schaapachtig. Alsof hij door haar leugen prikt vraagt hij, "Wil je niet lekker geneukt worden?" Famke kijkt Achmed met grote ogen aan. Hij beantwoordt haar blik met een zelfverzekerde grijns. Ondertussen blijft hij haar vingeren. Hij plaagt haar, het lijkt alsof hij maar een antwoord wil horen! Sterker nog, hij weet welk antwoord zij gaat geven, hij wil het alleen nog maar haar het horen zeggen!

Wat moet Famke tegen Achmed zeggen? Aan de ene kant wil ze haar vriend niet kwetsen, ze houdt ondanks de ruzie van haar vriend en ze wil hem niet kwijt. Aan de andere kant wil ze echt wel weer geneukt worden door de overbuurman. Alleen al de gedachte dat hij zijn reusachtige paal in haar kutje stoot en haar in alle denkbare standjes neukt… Hoe ze denkt aan de vorige keren dat ze zich heeft laten neuken door hem terwijl hij haar zo lekker vingert maakt haar bloedgeil.

Ondanks dat de opwinding door haar lichaam giert en alles in haar haar smeekt om ja te zeggen, wil Famke koste wat het kost haar vriend niet kwetsen. "Mmmhhh, schatje…" Het valt haar op dat ze geen nee uit haar keel kan krijgen.

Begripvol kijkt Achmed haar aan. Heel geraffineerd praat hij op haar in terwijl hij haar vingert. "Wil je niet lekker mijn paal in je voelen?" Hij steekt twee vingers in haar kutje en masseert haar G-spot. "Mmmmmh" zucht Famke. Achmed blijft haar onverstoorbaar verwennen. "Ik wil je lekker neuken Famke, ik wil dat jij geniet van mijn lekkere harde pik in je kutje, ik wil je in alle standjes neuken…" Famke sluit haar ogen, ze ziet het voor zich. Zonder erbij na te denken kreunt ze, "Mmmhhh jaaa…".

Dat is wat haar overbuurman wil horen! Hij gaat door, "Hmm ja? Is dat wat je zou willen? Wil je wel geneukt worden?" Hij neukt haar met zijn vingers. "Mmmhhh jaaa" steunt Famke. "Zeg het dan" spoort haar vriend aan terwijl hij zijn vingers in haar kutje blijft stoten. Hij gaat Famke klaarvingeren! "Zeg het dan!"

Iets houdt Famke toch tegen om het aan hem toe te geven. Hoe graag ze ook geneukt wil worden, ze wil haar vriendje niet ontrouw zijn. Ja, ze weet dat ze nu al zo ver is gegaan met Achmed zonder haar vriendje erbij, en ja, ze weet dat Achmed alleen maar zijn paal haar kutje in hoeft te stoten en ze zou hem geen haarbreed in de weg staan, maar ze wil het niet toegeven!

Als Achmed merkt dat hij niet het antwoord krijgt dat hij wil horen, stopt hij met haar vingeren. Hij houdt zijn vingers in haar natte grotje, maar hij blijft stil. "Wat doe je?" vraagt Famke. Achmed kijkt haar met een grijns van oor tot oor aan. " Je weet wel wat ik wil horen. Als jij mij vertelt wat ik wil horen, laat ik jou lekker klaarkomen…"

Achmed trekt zijn vingers uit Famkes kutje. Voorzichtig draait hij heel lichtjes rondjes om haar klitje met zijn vingertoppen… Hij houdt Famke heel geraffineerd op het randje van haar orgasme, maar ze laat hem niet over het randje gaan. Hoe langer Achmed doorgaat, hoe beter Famke beseft dat hij haar echt niet laat klaarkomen totdat ze zegt wat hij wil dat ze zegt.

"Je mag klaarkomen" zucht Achmed, "je weet wat je moet zeggen". Zijn vingers blijven rondjes draaien rond haar klitje. Net wanneer ze het gevoel heeft dat ze klaar gaat komen, net wanneer haar lichaam op scherp staat, geeft Achmed wat minder druk. Als de spanning weer weg dreigt te gaan, zet Achmed weer wat meer druk.

Famke wil zo graag klaarkomen… Met iedere keer dat Achmed weer meer en minder druk legt op haar klitje voelt Famke haar terughoudendheid steeds verder terugtrekken. De drang om klaar te komen wordt steeds sterker. Famke weet ook dat ze gaat klaarkomen zoals ze nog nooit eerder is klaargekomen, de kriebels in haar buik zijn zo sterk dat zo voelt alsof ze zou kunnen barsten als haar orgasme komt!

"Mmmhhh" steunt Famke. "Je weet wat je moet zeggen" herinnert Achmed haar. Hij steekt zijn vingers weer in haar kutje. Op het moment dat zijn vingertoppen haar G-spot strelen, is haar laatste weerstand gebroken. "Mmmhhh Achmed…" steunt Famke. "Ja?" Hij kijkt haar aan met een grijns van oor tot oor. Hij weet dat hij haar weerstand heeft gebroken! "Mmmhhh ik wil klaarkomen…" "Dan weet je wat je moet zeggen."

"Mmmhhh Achmed, ik wil dat je me neukt…" Achmed kijkt haar tevreden aan. "Wat zei je?" lacht Achmed. Famke kan het niet laten om te lachen. Hij plaagt haar gewoon! "Mmmhhh ik wil dat je me neukt Achmed…" "Ik wil dat je me smeekt" zegt Achmed. "Mmmhhh Achmed, neuk me alsjeblieft, alsjeblieft…" jammert ze. Hij laat haar smeken om haar te neuken en ze doet het! Ze wil niks liever dan klaargeneukt worden door haar donkere minnaar! Achmed lacht haar toe. "Goed zo."

Famkes gesmeek is genoeg voor Achmed om haar eindelijk klaar te laten komen. Hij komt wat dichter tegen haar aan liggen. Famke voelt zijn adem tegen haar nek. Hij kust haar nek, precies zoals zij het lekker vindt. "Mmmhhh laat me klaarkomen" smeekt Famke haar.

Achmed streelt Famkes G-spot, eerst zachtjes en met iedere haal zet hij steeds meer druk. Met iedere keer dat hij zijn vingers in haar kutje steekt, gaat hij steeds dieper. "Mmmhhh" steunt Famke. Hij gaat haar onherroepelijk klaar laten komen!

Op het moment dat Famke voelt hoe Achmed zijn duim op haar klitje legt, gaat er een schok door haar lichaam heen. Vanaf dat moment weet ze dat ze onverbiddelijk op haar orgasme afstevent.

Na een paar halen begint Famke steeds heviger te hijgen. Haar wangen worden vuurrood, ze gooit haar hoofd in haar nek, haar adem stokt. Op het moment dat haar orgasme haar overspoelt kermt ze onbezonnen uit, "OOOHHH IK WIL GENEUKT WORDEN!" "Wat wil je?" vraagt Achmed. "MMMHHH JE DIKKE PIK!" roept ze buiten zinnen. Ze ligt te stuiptrekken op zijn vingers! "OOOHHH ACHMED NEUK ME! NEUK ME!" Terwijl Famke haar minnaar buiten zinnen smeekt om haar te neuken, blijft hij doorgaan met haar vingeren. Er lijkt geen einde te komen aan haar orgasme!

Wanneer Famkes orgasme wegebt, kijkt ze Achmed in zijn bruine ogen. Hij kijkt met een liefdevolle, bevredigde blik terug. Met een grijns op zijn gezicht lacht hij, "Ik wist het wel".

Nadat Famke weer bij is gekomen, drukt haar minnaar zijn lippen op die van haar. Ze zoenen vol overgave met elkaar terwijl Famke langzaam bijkomt van haar orgasme. Famke is blij dat het hoge woord eruit is en dat ze Achmed er nog tevreden mee maakt ook is de kers op de taart. "Mmmhhh" zucht Famke. Achmed kijkt haar vol trots aan. "Je bent zo geil..."

"Ga maar op je handen en knieën." "Hmm jaaa" zucht Famke. Gewillig, maar loom gaat Famke op haar handen en knieën zitten. Ze holt haar rug zodat haar kont nog beter naar voren komt. Haar borsten hangen onder haar lichaam. Achmed pakt een van haar borsten. Hij knijpt in haar tepel. "Ooowww" kreunt Famke. "Je hebt echt lekkere tieten."

Achmed gaat achter Famke zitten. Met zijn vlakke hand slaat hij op haar stevige billen. "AH!" kermt Famke het uit. Zijn handafdruk tekent zich rood af op haar kont. Hij trekt Famkes billen uit elkaar zodat hij haar kutje kan zien. "Hmm, ik kan niet wachten om je weer te neuken." "Neuk me dan" zeurt Famke voordat ze doorheeft wat ze zegt. Ze smeekt Achmed om haar te neuken!

Achmed richt zijn aandacht weer op Famkes kutje en zet zijn eikel ertegenaan. Famke voelt haar schaamlipjes wijken voor zijn dikke eikel. Centimeter na centimeter verdwijnt de paal dieper Famkes kutje in. "Godverdomme wat heb je een krap kutje" steunt Achmed. Famke kan zijn pik nauwelijks hebben, ze kreunt het uit, "Ooowww, oh ja, ooowww…"

Achmed duwt gemakkelijk zijn paal haar kutje in. "Vind je het lekker?" vraagt Achmed terwijl hij haar kutje binnendringt. "Ooohhh god jaaa" steunt ze. Ze weet wat hij wil horen en ze geeft het hem maar al te graag!

Langzaamaan begint Achmed Famke te neuken. Famke sluit haar ogen en gooit haar hoofd in haar nek. "Ooowww, ooowww, ooowww" kreunt Famke op het ritme van zijn stoten. Naarmate hij haar sneller neukt, kreunt Famke ook sneller mee, "owww, owww, owww". Hoe sneller hij haar neukt, hoe dieper zijn stoten worden. Uiteindelijk zit zit hij aan het einde van zijn stoten tot aan zijn ballen in Famkes kutje! Ze ligt met volle teugen voor hem te genieten. Ze kermt haar genot uit. "Owww, zo groot… Jaaa… Owww… Owww, zo diep…"

Ondertussen neukt Achmed Famke steeds sneller en steeds harder. Haar borsten zwiepen heen en weer onder zijn stoten, zijn lichaam kletst met iedere stoot tegen haar billen aan. Het geluid van de klappen vult haar studentenkamer. Ze incasseert zijn stoten luid kreunend, "Owww, owww, owww, ow ja, owww, owww…" "Ja dat vind je wel lekker hè? Geneukt worden door zo'n dikke lul" bijt hij haar toe. Tussen haar kreunen door geeft Famke hem het antwoord dat hij ongetwijfeld wil horen, "Owww ja, zo groot, zo diep, owww, neuk me, ik wil komen!" Grijnzend gaat Achmed op haar in, "Ja, moet ik je klaarneuken?" Buiten zinnen kreunt Famke terug, "Jaaa, owww, jaaa, neuk me klaar alsjeblieft!"

Dat antwoord is voor Achmed het startschot om als een heimachine op Famke in te beuken. Famke reageert door rug nog verder te hollen om zijn stoten nog dieper te kunnen voelen. "Owww ja, owww ja, ik kom, ik kom, ik…" Famke gooit haar hoofd in haar nek en nadat haar adem even stokt kermt ze het uit, "OOOHHH! OOOHHH JAAA!" Aangespoord door Famkes orgasme blijft Achmed onvermoeibaar op haar in stoten. Het is hem gelukt om haar zonder haar klitje ook maar aan te raken klaar te neuken! Dat is haar vriendje nog nooit gelukt! Stuiptrekkend en kronkelend ontvangt Famke zijn stoten terwijl haar orgasme maar blijft komen, "OOOWWW, OOOWWW, OOOWWW!"

Terwijl Famke nog stuiptrekkend van de naweeën van haar orgasme geniet, laat Achmed zijn pik uit haar kutje glijden. Famkes kutje is ongelooflijk gevoelig, de streling van zijn eikel langs haar lipjes voelt ze zo intens als ze het nog nooit heeft gevoeld! Zonder zijn pik in haar kutje laat Famke zich uitgeput op haar bed vallen. Ze heeft nog net genoeg kracht om op haar rug te rollen zodat ze Achmed aan kan kijken.

"Wat ben jij geil als je klaarkomt" zucht Achmed. Hij kijkt Famke bijna verliefd aan. Famke voelt ook dat ze smelt. Hij is goed, heel goed! Zonder er bewust bij na te denken vraagt ze zich af waarom Achmed niet haar vriendje is… Ze wuift de gedachte weg om haar minnaar aan te kijken. Hij is leuk! "Hmm, jij neukt me ook zo lekker!" giechelt ze.

Achmed gaat op zijn zij naast Famke liggen. Met stralende ogen kijkt hij naar Famke. Hij haalt een hand door haar krullen. Nadat hij haar een kusje heeft gegeven vraagt hij haar, "Kun je weer verder?". Famke wil niks liever! Ze wil dat Achmed haar kutje opvult met zijn grote paal. Ze kan niet anders dan glimlachen als ze ja knikt. Achmed geeft haar weer een kusje. "Dat wilde ik horen."

Gewillig gaat Famke op haar rug liggen voor Achmed. Terwijl hij over haar heen klimt, bewondert ze zijn strakke buik. Wat is hij toch een lekker ding…

Ademloos kijkt Famke toe hoe haar minnaar zijn eikel over haar venusheuvel wrijft, steeds lager. Ze biedt hem geen enkele weerstand, ze laat hem zijn gang gaan. Uiteindelijk wrijft hij met zijn besneden eikel over Famkes schaamlipjes. Zijn eikel glimt van zijn voorvocht en Famkes vocht. Als Achmed zijn eikel een paar keer tussen Famkes lipjes wrijft slaakt Famke al een kreuntje. "Oh…" Haar lipjes wijken voor zijn dikke eikel, Achmed hoeft alleen maar door te duwen en dan zit hij in haar.

Achmed drukt zijn eikel steeds dieper tussen haar lipjes. Als vanzelf spreidt Famke haar benen nog wat wijder, zodat haar donkere minnaar des te beter haar kan neuken. Zijn pik glijdt Famkes kutje in als een heet mes door boter. Niet tergend langzaam, niet meteen hard stotend, maar geleidelijk laat Achmed zijn lul haar grotje in glijden. "Ooohhh, zo groot" zucht Famke. Dit is het gevoel waar ze zo naar verlangt! Het gevoel dat ze opgevuld werd door Achmeds heerlijke dikke paal.

"Neuk me", kreunt Famke. Achmed trekt zijn pik weer terug, tot alleen zijn eikel nog in haar kutje zit, om hem daarna weer in haar te stoten. In en uit, in en uit, met iedere stoot gaat Achmed iets sneller, iets harder, in en uit, in en uit… Famke geniet van Achmeds paal die haar neukt. Ze wordt geneukt door een andere jongen en het is als de hemel voor haar, ze wil alleen nog maar dit voelen!

Hoe harder Achmed op Famke in stoot, hoe meer Famke meedeint. Ze voelt hoe haar grote borsten op en neer gaan op het ritme van zijn stoten. Met iedere stoot kreunt ze zachtjes, "Mm, mm, mm…" Famke gaat helemaal op in het ritme waarop Achmed haar neukt.

"Mmmh Achmed, neuk me klaar" kreunt ze. Ze weet het zeker, Achmed zou haar zo weer klaar kunnen neuken! Gewillig spreidt Famke haar benen nog verder voor haar minnaar. "Neuk me klaar Achmed, ik wil dat je me klaarneukt, alsjeblieft…" hijgt ze. Ze weet dat Achmed haar zou laten smeken, zonder dat hij erom hoefde te vragen smeekt ze al! Achmed lacht. "Goed zo."

Zonder er woorden aan vuil te maken, drukt Achmed zijn paal weer Famkes grotje in. Hij stoot hard en diep, hard en diep… Voelt hij nou nog dikker, denkt Famke. Ja, ze weet het zeker! Achmed zit ook niet ver van zijn orgasme af!

"Jaaa, neuk me klaar" zeurt Famke. Met een glimlach legt Achmed zijn duim op haar klitje. Vanaf het moment dat ze zijn duim op haar klitje voelt, gaat er een schok door haar lichaam. "Oh!" kermt ze uit.

“Wil je komen?” gromt Achmed. “Jaaa laat me komen Achmed” zeurt Famke. “Wil je dat ik je klaarneuk?” “Jaaa Achmed, neuk me klaar…” Met iedere vraag beukt Achmed steeds harder op haar gevoelige kutje in. “Wil je dat ik je volspuit?” “Jaaa Achmed! Spuit me vol!” “Wil je komen?” “Jaaa…” Ze voelt de vlinders in haar onderbuik opborrelen. Hij neukt haar genadeloos en onverbiddelijk klaar!

Famke slaat haar benen om Achmed heen om zijn stoten nog beter te kunnen ontvangen. Ze voelt Achmeds pik in haar kutje kloppen, Achmed komt ook bijna klaar! Luidkeels kermt ze het uit, "Oh Achmed! Spuit me vol, spuit me vol met je zaad! SPUIT ME VOL!"

Achmeds kloppende lul en haar ongeremde geilheid drijven Famke over het randje, ze gaat klaarkomen! Haar mond valt open, haar adem stokt, ze gooit haar hoofd in haar nek en ze geeft zich over aan een orgasme zoals ze nog nooit had ervaren! “OOOOOHHH JAAAAA! SPUIT ME VOL!”

Met een oerkreet brult zijn Achmed uit. Famke voelt hoe Achmed zijn hete zaad diep haar kutje in spuit. In volledige extase ligt ze haar orgasme uit te kreunen, iedere straal sperma maakt haar orgasme nog sterker! "OH! OH! OOOHHH JAAA ACHMED!" kermt ze uit. Stuiptrekkend ontvangt ze Achmeds laatste stoten. Met iedere stoot spuit hij weer een straal zaad regelrecht haar baarmoeder in. Er lijkt geen eind aan te komen!

Na wat een eeuwigheid lijkt, ebt bij Famke en Achmed het orgasme weg. Achmed rolt uitgeput van Famke af om naast haar te komen liggen. Vanaf het moment dat Achmed zijn pik uit haar kutje trekt, voelt Famke zijn nog warme sperma uit haar kutje sijpelen. Haar schaamlipjes zien wit van het sperma. Het zaad glijdt tussen haar billen en op haar matras. "Je hebt me helemaal volgespoten!" giechelt Famke volledig uitgeput.

Met de kracht die ze nog over heeft leidt ze met haar hand Achmeds gezicht naar dat van haar. "Je hebt me zooo lekker klaargeneukt, dank je wel, ik ben voor altijd van jou…" "Dan moet ik daar maar vaker gebruik van maken" lacht Achmed. Famke reikt naar zijn gezicht om hem vol overgave te zoenen.

"Je vriend weet niet wat hij weggeeft" lacht Achmed terwijl hij nog nahijgt van zijn orgasme. Shit! Haar vriend! Als haar vriend was langsgekomen, had ze Achmed niet eens uitgenodigd, laat staan dat ze hem haar had laten neuken! Ergens vindt Famke dat het dus wel door haar vriend komt dat haar overbuurjongen haar weer heeft mogen neuken. Als ze er nog langer over nadenkt, merkt ze dat ze er totaal geen spijt van heeft. Ze heeft heerlijk genoten van zijn pik, ze is bevredigd!

Gezien haar vriend er toch indirect voor heeft gezorgd dat ze van haar overbuurjongen heeft mogen genieten, vindt Famke dat hij wel mag weten hoe het is afgelopen. "Achmed?" vraagt ze. "Wil jij een foto van mijn kutje maken? Dan weet mijn vriendje ook dat ik bezig ben geweest." Achmed lacht. Hij reikt naar haar mobiel en gaat op zijn knieën tussen Famkes benen zitten.

Nadat haar overbuurman een paar foto's gemaakt heeft, geeft hij Famkes mobiel weer aan haar terug. Famke kijkt naar de foto's en kiest degene uit waar het meeste sperma op te zien is. Ze stuurt hem door met de tekst, "Ik heb toch nog heerlijk genoten van een massage en meer ;-)". Nog voordat ze de foto verstuurt, vraagt ze zich af wat haar vriendje zal denken wanneer hij die foto ziet.

Als Famke van haar telefoon opkijkt, ziet ze dat Achmeds pik nog halfstijf is. Haar blik gaat omhoog en ze kijkt Achmed in zijn bruine ogen. Nog voordat ze een woord hebben gesproken, weten ze van elkaar dat ze aan hetzelfde denken. "Volgens mij heb jij nog wel zin" giechelt Famke. Achmed lacht met zijn ogen. Hij hoeft niks te zeggen, Famke weet dat ze gelijk heeft. Zij wil wel in ieder geval!

Nog steeds geil gaat Famke op haar handen en knieën voor Achmed zitten, die nog steeds klaarzit op zijn knieën. Aan zijn blik kan Famke zien dat hij ook weet wat ze van plan is! Met haar rechterhand pakt ze zijn pik vast die ze meteen weer voelt groeien. Ze beweegt haar hand zachtjes op en neer en kijkt omhoog. Ze vangt zijn blik. Achmed knikt goedkeurend en ze beweegt haar hand sneller op en neer.

Achmeds pik wordt langzaam weer hard. Famke vraagt zich af of ze haar minnaar nog een keer klaar kan laten komen. Met haar andere hand wisselt ze af, tot ze zijn ballen voorzichtig in haar hand neemt. Een kreun ontglipt uit zijn mond. Famke vindt het heerlijk om hem te zien genieten en besluit een stapje verder te gaan.

Ze opent haar mond en neemt zijn dikke, besneden eikel tussen haar lippen. Achmeds pik is zo lang dat ze de schacht kan blijven aftrekken terwijl ze op zijn eikel zuigt. "Mmmhhh" zucht ze met zijn pik in haar mond. Ze trekt haar overbuurman af op hetzelfde ritme dat ze zijn eikel in haar mondje neemt. Op en neer, op en neer. Ze knijpt met iedere haal zachtjes in zijn lul.

Famke besluit om een tandje bij te zetten. Ze laat zijn schacht los om met zijn ballen te spelen. Voorzichtig speelt ze met zijn ballen. Ondertussen gebruikt ze de ruimte om de pik van haar overbuurman diep in haar mond te nemen. Terwijl ze probeert zijn lul zo diep als ze kan in haar mond te nemen. Zijn pik is echt zo veel groter dan die van haar vriendje…

"Ooh jaaa, pijp me maar lekker diep" zucht Achmed. Hij haalt zijn hand door haar blonde krullen en pakt haar hoofd stevig vast. Hij drukt Famke naar zich toe, hij wil dat ze hem nog dieper pijpt! Zo goed als ze kan onderdrukt ze haar kokhalsreflex. Zijn pik schuift steeds dieper haar keeltje in. Famke voelt haar keel protesteren, maar ze moet en zal die dikke pik dieper in haar keeltje nemen! Met iedere haal laat ze zijn lul dieper en dieper haar keeltje in glijden.

"Ik ga bijna komen" steunt de jongen tussen zijn genadeloze stoten door. "Kom maar" moedigt Famke hem aan. Ze wil hem weer zien klaarkomen! De jongen lacht. "Ik wil je geile mondje volspuiten Famke." Na weer een paar harde stoten heeft Famke genoeg puf om te antwoorden. "Dat mag."

Achmed trekt zijn paal uit Famkes mondje. Gewillig zakt Famke wat verder naar beneden om klaar te zitten. Hij pakt zijn lul en begint zichzelf verwoed af te trekken. Zijn hand flitst heen en weer over zijn lange schacht. Famke zakt nog wat verder zodat ze op ooghoogte zit van zijn paal. "Kom maar" moedigt ze hem aan terwijl ze hem met haar stralende blauwe ogen aankijkt. "Ja? Wil je dat ik kom?" steunt de jongen. "Jaaa kom maar…"

Achmeds gezicht vertrekt. Zijn adem stokt, totdat hij brult, "IK KOM". Op dat moment Famke gewillig haar mond voor hem. Net op tijd sluit ze haar ogen om de eerste straal sperma in haar mond te voelen spuiten. "OW FUCK!" kreunt de jongen. Een tweede straal en een derde straal spatten op haar tong! Famke kan alleen maar giechelen, ze geniet van het gevoel van het hete sperma op in haar mond!

Terwijl ze Achmed in zijn bruine ogen kijkt, doet Famke haar mond dicht om te slikken, waarna ze triomfantelijk lachend haar lege mondje aan hem laat zien. Uit pure geiligheid likt Famke de laatste restjes sperma van zijn eikel. Famke giechelt, ze heeft hem goed te pakken gehad!

"Dat vond je wel lekker hè?" lacht Famke. Achmed geeft geen antwoord, maar zijn tevreden glimlach zegt Famke alles wat ze wil weten. Uitgeput, maar voldaan gaat ze naast Achmed liggen. Ze drukt hem een kusje op zijn wang en fluistert in zijn oor, "Bedankt voor de lekkere beurt Achmed, zo mag je me nog veel vaker neuken"…
Auteur : Erato / Geschreven op : 06 augustus 2018 - 00:12 / Hits : 4026 / Waardering : 3.16
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Gespot door de overbuurjongen, deel 3
Auteur : Erato / Geschreven op : 25 juli 2018 - 19:20 / Hits : 6361 / Waardering : 4.08

Gespot door de overbuurjongen,deel 2
Auteur : Erato / Geschreven op : 04 juni 2018 - 15:46 / Hits : 19315 / Waardering : 3.92

Gespot door de overbuurjongen
Auteur : Erato / Geschreven op : 15 april 2018 - 16:17 / Hits : 25239 / Waardering : 3.88

Rijkelijk beloont door mijn dochter voor mijn hulp. Deel twee
Auteur : Ralf / Geschreven op : 27 november 2017 - 12:24 / Hits : 28268 / Waardering : 4.85

Geobsedeerd door Audrey’s geur (deel 2)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 21 september 2015 - 16:30 / Hits : 8146 / Waardering : 4.54

Geobsedeerd door Audrey’s geur (deel 3)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 21 september 2015 - 17:15 / Hits : 7886 / Waardering : 4.36

Geobsedeerd door Audrey’s geur (deel 1)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 21 september 2015 - 15:59 / Hits : 11092 / Waardering : 4.20

Door een kapotte auto een onvergetelijk weekend tweede deel.
Auteur : Jay / Geschreven op : 05 december 2017 - 22:17 / Hits : 17953 / Waardering : 3.80

Esme 22 en haar Pa 53 werden betrapt door haar zus 19 (deel 3)
Auteur : Esme / Geschreven op : 14 februari 2007 - 13:39 / Hits : 65223 / Waardering : 3.52

Op mijn werk liet ik mij pakken door een klant. Tweede deel.
Auteur : Marlijn / Geschreven op : 30 november 2017 - 14:10 / Hits : 12948 / Waardering : 3.11

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
Cuckje24jr
Mmm meer!! Misschien iets meer vernedering voor het vriendje hih
Geschreven op : 11 augustus 2018 - 12:23

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb