Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Linda V...., gek op groot, deel 2 en slot.
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Linda V...., gek op groot, deel 2 en slot.
De directeur drukte me dijen wat verder uit elkaar.
Ik zou nu door hem geneukt worden, terwijl hij net nog zijn vrouw beledigde. Ik was gek op grote pikken, maar de directeur had bepaald geen…
Zijn geslachtsdeel was stijf, dat dan wel weer, dus hij was wel geil op mij, maar wat hij toonde was hooguit twaalf centimeter en die drukte hij zonder pardon wel me kutje binnen en zittend op het bureau werd ik door hem genomen.
‘’Je bent nog lekker strak, hoezo dat Linda?’’
‘’Getraind kutje meneer Penning.’’
Hij trok nu mijn bloesje stuk en vergreep zich hard aan me tietjes, terwijl hij kreunend begon te stoten. Ik dacht aan mijn buurman, want dit was niks, natuurlijk beledigde ik de directeur niet, als hij maar niet dacht dat ik zijn vaste neuk sletje zou worden.
Hij kreunde en ik deed maar alsof….

Ik was blij dat de dag er weer op zat.
Thuis trok ik me spijkerbroek weer aan, wat altijd een heel karwei was, ik had niet zoveel zin in koken dus gooide ik maar een bakkie van Appie Hein in de koekenpan en als toetje wilde ik, ik voelde me slipje nat worden, geile gedachtens en ik lekte alweer als een kapotte kraan….als toetje wilde ik de lul van Buumpje leeg zuigen.
Peter was net bezig om zijn zelfgemaakte macaroni naar binnen te werken, ‘’hoi Buum, ik kom voor mijn toetje,’’ en kroop onder de tafel, ‘’benen wijd graag, anders kan ik niet bij de tap.’’ Ik ritste zijn broek los enne greep ,m vol in zijn dikke volle ballen. ‘’Mmmm flinke voorraad verse sperma.’’ Zijn dikke pik liet ik tussen mijn gevoelige zuiglipjes glijden en terwijl hij rustig zijn macaroni naar binnen probeerde te werken, begon ik aan het toetje.
Ik zoog nu wat rustiger, wilde langer genieten van het harde mannen vlees in me mondje, maar na vier minuten voelde ik de pik wat opzwellen en hij kreunde heftig toen hij het toetje in me mond begon te spuiten, wat ik smakelijk weg werkte. Ik wist zeker dat hij hard bleef en dat ik zodadelijk verschrikkelijk hard geneukt zou worden.

‘’Je moet mij zo goed hard nemen hoor?’’
‘’Slechte dag gehad Linda?’’
‘’Ja, dat kan je wel zeggen, heb salaris verhoging gekregen, maar kreeg ook het kleine piemeltje van de directeur er in en heb flink moeten faken.’’
‘’Oei, dat is niets voor jou.’’
‘’Heb je wel zin in me?’’
‘’Of ik zin in je heb, wat denk jezelf geile slet,’’ en hij stond op. Ik werd over de tafel gedrukt en hij pelde de spijkerbroek over me kontje en rukte het stringetje tussen me dijen weg, links van me stond de schaal met een restje macaroni en recht een halfvolle fles bier.
Hij trok zijn broek en slip tot op de enkels en zette zijn dikke grote komkommer op mijn zeiknatte naar harde pik smachtende hoerenspleetje.
‘’Ooooohhhh jaaaa..ja..ja, geef het me!!’’

Hij perste ,m ruw naar binnen, zoals ik het graag wilde.
Ik werd gelijk goed en diep gevuld en flink opgerekt, toch maar goed dat mijn kutje zo lekker strak bleef en me elke keer weer het optimale gevoel gaf, dat ik gewoon een grote kut ben, ‘’ooohhh ja,’’ de harde stoten deden de tafel verschuiven en het bierflesje viel om en rolde ervan af.

Andre liep fluitend door de tuin en opende, de keukendeur.
Ik was net bezig om klaar te komen en ben daar nogal luidruchtig mee, het schaaltje met restje macaroni spatte op de grond in vele scherven. De tafel had zich al een halve meter verplaatst. Peter had zijn broek en slip inmiddels van zijn enkels geschopt. De dikke pik boorde door en door…..
‘’O..MY..GOD…wat ben ik weer geil…oooooooohhhhh..oooohhh,’’ me kutje molk en molk.
Andre hoorde wat kapot vallen in de kamer en hij hoorde me gillen toen ik kwam. Hij wist echter nog niet dat zijn vader wat had met de zeer jonge buurvrouw.
Hij sloop nu voorzichtig naar de kamerdeur en gaf die een zetje. Hij keek nu naar de snel bewegende blote kont van zijn vader, dat er blijkbaar een geil wijf over de tafel lag, was al wel duidelijk, maar hij kon me nog niet zien, ja iets van twee armen.
Andre wist dat zijn vader zeer zwaar geschapen was en hij stond er dus een te dekken die zijn pik kon hebben. Andre had er zelf een van negentien, ook niet misselijk dus.

‘’Gaat het pa? Is er nog een gaatje vrij?’’
‘’Voor jou altijd, Andre.’’
Ik wist nu dat Andre er dus was en Peter stopte met neuken, wat ik niet de bedoeling vond, ‘’wel doorgaan Buum..?’’ Ik werd van de tafel getrokken en kreeg staande de grote pik er weer in en Peter had zijn pik er weer diep in zitten en trok mijn billen uit elkaar.
Andre spuugde wat slijm tegen mijn sterretje en zette zijn negentiener er op en drukte ,m ruw voorbij mijn kringspier. Ik voelde me als een worstje tussen twee boterhammen, als een tweetakt hamerde de pikken in me lichaam.
‘’Ooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh…..ja!’’ Wat geil was dit weer. ‘’oohhh.. Ja ja.. oooohhh….ooohhh.’’
‘’Lekker sletje is dit pa, doe je het al lang met haar?’’
‘’Nee, helaas nog niet zolang, als ik geweten had dat onze buurvrouw zo een geile was, had ze ,m er wel eerder in gekregen…zoon.’’
‘’Aaagghhh..lekker strak kontje..heeft ze.’’ Andre greep me voorlangs bij me tieten. Je moest wel een beetje gek zijn om zo verslaafd te zijn, op die dikke grote stampers. Ik zag gewoon sterretjes voor mijn ogen, twee van die apart grote geile boomstammen in me lijf. Dat het allemaal paste, dat ik niet totaal uit elkaar geneukt werd?
‘’Ooooooohhh lekker ga door..oooohhhhhh, zo lekker dat harde vlees...’’ ''Me kutje is er voor gemaakt, o my god...gg..geile beren!''

''Alles is nog zo strak, aan de buurvrouw!''
''Zeker weten pa, gatverdamme wat een geil kontje heeft ze...aagghhh...gatverdamme wat lekker, kunnen wij die slet niet gewoon bij ons laten wonen pa?''
Pa stoempte door met zijn paardenlul, ''goed idee zoon, dat sletje heeft twee man nodig, wat vind jij er van Linda?''
''W......WW..willen jullie dat? ooooohhh ja..ja..JA.''

Maand later.
In het stadhuis, er waren wat buren gekomen, ondanks de grote verrassing was er ook nog familie van beide kanten op komen draven.
''Ahum,'' zei de gemeente ambtenaar.
''Wij zijn wel wat gewend, mannen trouwen met elkaar, vrouwen trouwen met elkaar, we hebben even moeten zoeken of het niet ergens tegen de regels was. Ik heb eigenlijk nergens gelezen dat het niet mocht!''
''Linda is 17, dus heeft ze toestemming van haar ouders nodig, haar ouders zijn aanwezig en ze gaan het noodzakelijke papier onder tekenen. ''We leven in een gender neutrale wereld en ik kon zo gauw niets anders vinden. Willen kut en piemel op staan om de papieren te onder tekenen!''
''Nu gaan we het huwelijk voorbereiden, willen de drie even hier gaan staan.''
''Ahum...wil het kutje met de twee grote pikken trouwen in voor en tegenspoed?''
''Ja.''
''Mooi..ahum, wil de paardenlul en dikke piemel met het kutje trouwen in voor en tegenspoed?''
''ZEKER WETEN, ZEKER WETEN, godsamme wat is ze lekker!'' De ambtenaar had er toch best wat moeilijk mee, reizigers kon niet, want ze reisden niet op dat moment.

Ik hoop als schrijfster niet dat er zo dadelijk gender neutraal geschreven moet worden, want dan krijg je dingen als, vier geile mannen...hadden best zin in dat geile meisje met grote tieten. Vier geile reizigers ...hadden best zin in die geile reiziger met grote neutrale....of zoiets.

Einde verhaal.
XXX Angela.
Auteur : Angela / Geschreven op : 02 januari 2018 - 18:41 / Hits : 13241 / Waardering : 1.87
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Ze was te groot voor mij ... of toch niet (deel 4 en slot)(
Auteur : Asfaltlegger / Geschreven op : 11 januari 2014 - 16:24 / Hits : 10080 / Waardering : 2.20

druppeltjes deel 3 slot
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 01 maart 2017 - 10:36 / Hits : 20215 / Waardering : 4.84

Mirjam deel 5 (slot)
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 24 april 2016 - 19:01 / Hits : 14663 / Waardering : 4.72

Nathalie deel 7 slot
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 02 januari 2016 - 20:54 / Hits : 17262 / Waardering : 4.71

Samenwerken deel 7 slot
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 08 juli 2015 - 10:58 / Hits : 20441 / Waardering : 4.71

Lian en Mei-Lin deel 5 (slot)
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 30 juli 2016 - 22:44 / Hits : 9733 / Waardering : 4.71

Donder en bliksem deel 5 SLot
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 15 februari 2016 - 16:06 / Hits : 17260 / Waardering : 4.71

Linda V....., gek op groot.
Auteur : Angela / Geschreven op : 22 juni 2017 - 16:08 / Hits : 18986 / Waardering : 4.28

Vakantiehuisjes deel 3 (Slot)
Auteur : Muffer / Geschreven op : 13 februari 2013 - 13:28 / Hits : 19393 / Waardering : 3.83

Olivia kick op kontjes (deel 3: slot)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 25 augustus 2015 - 23:37 / Hits : 9862 / Waardering : 3.80

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 2 van 2
boezemvriend
Dit is zeker niet je beste verhaal Angela. Beetje rommelig op het eind maar we super onrealistisch zoals we gewend zijn
Geschreven op : 04 januari 2018 - 21:53

staafie
Na deel 1 viel dit geile verhaaltje een beetje tegen.
Geschreven op : 11 januari 2018 - 11:36

Resultaten: 0 - 2 van 2
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb