Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Van Model to Slavin 1
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Van Model to Slavin 1
Dit verhaal is het eerste deel en heeft wat tijd nodig voor het begint.

Sofie is een jonge knappe blonde meid van 19 jaar, 1m70 en 55kg en een B-Cup. Ze had deed al enkele jaren modellen werk samen met haar beste vriendin Anke. Anke was kleiner, slank figuurtje en een C-Cup en had halflang haar. Beide meiden wilde het in de modewereld gaan maken. Beide vriendinnen studeerden nog en genoten nu van een zalige zomervakantie. Begin van de vakantie belde Sofie naar Anke. Heij Anke hoe is het ermee, goed en met jou? Goed, ik heb een advertentie gezien voor een casting van een internationaal modellenbureau in Antwerpen komende week, heb je zin om mee te gaan? Ja, hoor tuurlijk, hoor jij er eens achter?
Zodoende bel Sofie naar het nummer bij de advertentie, Mark de locale vertegenwoordiger nam op en vertelde haar wat de casting inhield. Eerst was er een interview, waarna een eerste selectie gebeurde, daarna een fotoshoot in badkledij zodoende ze konden zien welk vlees ze in de kuip hadden en op het einde was er een shoot in avondkledij. Mark vertelde erbij als ze door alle selecties kwamen er ook een medische keuring plaatsvond. Sofie vond dit maar wat raar, maar Mark stelde haar aan de telefoon gerust en zei dat dit was om zeker te zijn dat ze het als model aankonden en zeker geen drug of andere stimulerende middelen namen. De echte reden was dat ze zeker moesten zijn of ze het wel aankonden. Het hele modellenbureau was een dekmantel voor een machtige internationale organisatie die in vrouwen handelde. Mark was maar een kleine pion in het hele gebeuren, een glamourboy die de organisatie de vrouwen bezorgde en daarna niks meer aantrok van hen. Hij vertelde Sofie dat ze volgende week welkom was in een luxe hotel in Antwerpen, hij vroeg of ze het aanmeldingsformulier konden invullen en alvast doorsturen.
’s Anderendaags zaten Sofie en Anke samen het formulier in te vullen de eerste pagina’s waren algemene vragen zoals hun afmetingen, hun status (beide waren ze vrijgezel), familie status, wat voor modellenwerk ze deden, … nadat ze het hadden ingevuld stuurde ze de lijst terug. Beiden konden niet wachten tot op de shoot, zouden ze kans maken, waren ze misschien eindelijk gelanceerd??
Eindelijk was het zover, beide dames gingen naar Antwerpen, aan de balie van het hotel melden ze zich aan een hostess van het modellenbureau bracht hun naar een grote zaal waar ze hun spullen konden achterlaten en tussen zich konden omkleden zonder gestoord te worden. In totaal waren er enkele tientallen meiden komen opdagen. Anke en Sofie moesten wel lachen, hoe durfde sommige hier komen opdagen. Ze geloofden op slag meer en meer in hun kansen. Toen iedereen er was sprak Mark de groep toe, vandaag is het jullie kans om het te kunnen maken als model, laat jullie van je beste kant zien en ga ervoor.
De interviews begonnen en na een uurtje was het de beurt van Sofie, ze werd binnen geroepen. Een jury van 3 mannen en 2 vrouwen ondervroeg haar. In het begin ging het over haar eerdere ervaringen, maar hoe verder het gesprek vorderde hoe intiemer de vragen werden, hoeveel relaties heb je gehad, wat wil jij, wil jij met een fotograaf naar bed om het te maken. Toen Mark merkte dat ze het wat ongemakkelijk begon te krijgen, greep hij in zonder dat ze het doorhad en met een goed gevoel buiten ging. Mark wist het deze moesten ze zeker hebben.
Sofie kwam buiten en Anke vroeg hoe het was meegevallen, raar maar ik heb er een goed gevoel bij, de vragen werden op het einde nogal intiem. Bij Anke ging het dezelfde kant op. Mark was iets minder wild van haar, maar hij zou haar wel kunnen gebruiken.
Een uurtje later kregen ze de uitslag en bleven er nog vijf meiden over, waaronder Anke en Sofie. De 3 andere waren Sara (18) en Brunette met een B-Cup en een strak kontje, Saskia (20) een roodharige met een A-Cupje heel slank en strak en Aisha een vinnige Marokkaanse van 19 met lang zwart krullend haar en een D-Cup. Tijdens het middagmaal zaten de dames samen en het klikte. Mark had ondertussen rohypnol in de drank gedaan zodat de dames tijdens volgende ronden wat losser werden. De dames kregen allemaal een bikinisetje voor de volgende ronden. Aisha merkte op dat het nogal bloot is, waarop Mark antwoorden, dat private parts toch bedekt waren.

De meiden namen er vrede mee. Toen Anke het aan had merkte ze toch dat haar poesje wat bijgewerkt diende te worden. Sofie kan jij mij eventjes helpen? Tuurlijk, ze trokken zich beide terug in de badkamer verbonden aan de zaal, Anke deed sensueel haar broekje uit nouw meid begin er maar aan. Sofie werd er wel wat opgewonden van, ze wist dan Anke BI was en een mooi vrouwen lichaam wond haar wel op. Snel scheerde de haartjes bij Anke weg, haar poesje was al lekker kaal. Ze smeerde er wat lotion op en merkte dat Anke haar poesje al goed nat was. Hij meid zo kun je niet naar binnen hé, sewess zien ze dat je opgewonden bent (niet dat dat een probleem voor Mark was), we zullen het eens oplossen. Sofie pakte Anke vast en begon haar te tongen, ondertussen verdween haar hand naar pas geschoren kutje en speelde haar vingers met haar schaamlippen. Anke begon nu helemaal opgehitst te raken en friemelde aan het slipje van Sofie en stak bij haar een vinger naar binnen. Beide waren zo geil geworden dat ze standje 69 ging en liggen en elkaar naar hun hoogtepunt brachten. Ik wist niet dat vrijen met een andere meid zo leuk kon zijn.
De tweede ronde begon en Sofie ging eerst naar binnen, ze kreeg nog een drankje aangeboden (met nog wat extra rohypnol) en het hek was van de dam, na een paar foto’s verdween eerst haar bikini, daarna ook haar slipje. Mark wist dat hij controle had en vroeg of ze zichzelf wilde klaar vingeren, Sofie was ondertussen zo geil dat ze het niet lang volhield. Oh wat gaat hij hier toch een lol mee beleven. Ondertussen begon de rohypnol bij de andere Dames ook te werken en kon hij hen in meest intieme poses filmen. Maar hij ging ze (nog) niet aanraken, hij zou zijn kans nog wel krijgen.
Hij zorgde ervoor dat de foto’s werden ontwikkeld en zodra ze weer op hun positieven waren lief hij de bikini foto’s zien. Sofie vond dat ze nooit had verwacht dat zo erotisch zou poseren. Bij Anke begon het wel wat te kriebelen toen ze de foto’s zag. De shoot zat erop en Mark beloofde snel contact op te nemen zodra hij meer wist. De dames namen afscheid van elkaar, Sofie en Anke gingen samen naar de studio van Sofie en met een glaasje wijn in de zetel bespraken ze hun ervaringen van de dag. Sofie die de eerste keer met haar vriendin had gespeeld, o wat was het toch anders dan met een jongen en al snel vlogen de kleren uit en waren ze aan elkaar aan het friemelen.
Om het niet te snel te laten gaan en vertrouwen op te bouwen had de organisatie een netwerk uitgebouwd met legitieme activiteiten, zoals het doen van reclame shoots, hostesses activiteiten en zelfs modeshows in de grote mode centra. Hij regelde voor elk van de dames wat opdrachten. Een maand na de casting nodigde hij ze terug uit. Voor een groot internationaal modeshows hadden ze nog modellen nodig en alle vijf vielen ze in de smaak. De dames waren zeer enthousiast. Mark zij wel dat er een maar was. Ze zouden een opleiding van enkele weken moeten volgen in de Arabische Emiraten. De dames waren zo enthousiast dat ze zonder tegenpruttelen een contract tekende. En dit was Mark op gerekend had. Want de opleiding die ze gingen krijgen was niet degene die ze dachten.
Want de organisatie werd gefinancierd door enkele Arabische oliemiljonairs die af en toe eens nieuw bloed zochten voor hun harems. Overal in de wereld werden meiden gezocht die in aanmerking konden komen voor hun harems als seksslavin, een gebruiksobject. Niet iedereen kwam hier terecht maar als tijdens de selectie enkele parameters klopten dan kwamen ze naar het opleiding ressort in één van de emiraten waar één van de leden van de organisatie over de nodige faciliteiten bezat.
Wordt vervolgd

Auteur : txxxjes / Geschreven op : 13 augustus 2010 - 11:55 / Hits : 11130 / Waardering : 1.66
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mijn Late Lust slavin – 11 Slot ‘De test‘
Auteur : AppieA / Geschreven op : 08 februari 2013 - 01:41 / Hits : 13780 / Waardering : 3.12

Mijn Late Lust slavin -1 ‘Met de buren op vakantie’
Auteur : AppieA / Geschreven op : 08 november 2012 - 22:32 / Hits : 35614 / Waardering : 2.78

Mijn Late Lust slavin -2 ‘De geboorte van een Cuckold’
Auteur : AppieA / Geschreven op : 11 november 2012 - 22:38 / Hits : 31993 / Waardering : 2.75

De nieuwe job - deel 2 : Het eerste vrouwelijke model
Auteur : Parodiegirl / Geschreven op : 29 april 2013 - 16:52 / Hits : 10573 / Waardering : 2.69

Mijn Late Lust slavin - 7 ‘De appel valt niet ver van de boom’
Auteur : AppieA / Geschreven op : 17 januari 2013 - 00:48 / Hits : 15782 / Waardering : 2.63

Mijn Late Lust slavin – 8 ‘ De keuring ‘
Auteur : AppieA / Geschreven op : 20 januari 2013 - 22:48 / Hits : 13799 / Waardering : 2.54

Mijn Late Lust slavin - 3 ‘Heb ik een monster geschapen?’
Auteur : AppieA / Geschreven op : 16 november 2012 - 01:04 / Hits : 22292 / Waardering : 2.50

Mijn Late Lust slavin – 9 ‘ Histoire d’ L ‘
Auteur : AppieA / Geschreven op : 25 januari 2013 - 23:16 / Hits : 11599 / Waardering : 2.41

Mijn Late Lust slavin - 6 ‘De speelkamer’
Auteur : AppieA / Geschreven op : 13 januari 2013 - 11:48 / Hits : 17767 / Waardering : 2.24

Mijn Late Lust slavin - 5 ‘Vier het leven!’
Auteur : AppieA / Geschreven op : 08 december 2012 - 02:38 / Hits : 17506 / Waardering : 2.23

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb