Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

De verschrikkelijkste dag uit mijn leven.
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
De verschrikkelijkste dag uit mijn leven.
Sinds een jaar ben ik verhuisd van het westen van Nederland naar het noorden. Mijn moeder heeft een baan aangeboden gekregen in een andere stad en aangezien ze alleen staand is was het makkelijker om te gaan verhuizen. ‘Mijn vader heeft mijn moeder en mij in de steek gelaten toen ik tien was, sindsdien heb ik bijna geen contact met hem en dat heeft er bij mij heel erg in gehakt.
Ik was vroeger een vrolijk uitgelaten meisje, en de laatste 5 jaar ben ik erg in mezelf gekeerd en weet ik niet goed hoe ik me moet opstellen naar anderen. In het dorp waar ik vroeger woonde had ik wel een paar vriendinnen, vooral meiden die ik al zowat mijn hele leven kende. Ik was daar ook redelijk gelukkig.
Nu zijn we verhuisd en is alles anders geworden. Ik haat het op mijn nieuwe school en in de nieuwe stad waar ik woon. Vanaf dag een vond iedereen in mijn klas mij “vreemd” en werd ik niet geaccepteerd in de groep. Ik draag andere kleren dan de meiden uit mijn klas en ik ben niet goed in sport. Het dorp waar ik vroeger woonde is een dorp met vooral Christelijke inwoners en iedereen ging op zondag altijd naar de kerk. De stad waar ik nu woon is een totaal andere wereld vergeleken met mijn dorp. De meisjes dragen kleding waar mijn ogen wijd van open gingen de eerste keer. Allemaal topjes met een decolleté tot aan hun navel en korte rokjes met veel te hoge hakken er onder. Bij ons in het dorp is dit soort kleding ondenkbaar, vanwege het geloof.
Ik loop daarom altijd in truien die gesloten zijn tot mijn nek en lange rokken die tot onder mijn kuiten komen. Door mijn kleding stijl viel ik meteen op in mijn nieuwe klas. Ik hoorde de meisjes achter mijn rug fluisteren: “moet je kijken wat die boerentrien aan heeft, het lijkt wel alsof ze uit de middeleeuwen komt..”
Daar begon het eigenlijk ook mee.. Opmerkingen achter mijn rug om, maar wel net zo hard dat ik toch kon mee genieten van het geroddel. Af en toe liep er een meisje of een jongen langs mijn tafel en stootte “perongeluk”een boek van mijn tafel of er werd drinken op mijn kleding gegooid. Altijd werd er na zo’n actie heel schijnheilig sorry gezegd, maar ik had allang door dat ik het nieuwe pispaaltje van de klas ben.

Er was een groepje van ongeveer tien meisjes en jongens uit mijn klas die de klas regeerden. De rest van de kinderen uit de klas waren bang voor dit groepje en waren in mijn ogen de mee lopers.
De jongens en de meisjes van het populaire groepje zaten altijd samen met elkaar in de kantine en in de klas hadden ze altijd een grote mond tegen de leraar. De jongens waren allemaal goed in sport en daar werd altijd over gepraat. De meisjes hun favoriete onderwerp was.. jongens. Soms zaten ze achter me bij een bepaald vak en dan hoorde ik ze giechelen en samenzweerderig praten over de afspraakjes die ze de vorige dag hadden gehad. Ze wisselden tips uit hoe je een jongen zijn piemel zo diep mogelijk in hun mond konden nemen en over verschillende standjes.
Voor dat ik verhuisde had ik nog nooit iets over sex gehoord. Ik was zo groen als gras. We speelden buiten en bouwden hutten en sex was iets waar we nooit mee bezig waren. Ik heb zelfs nog nooit een kusje aan een jongen gegeven. Af en toe als ik sávonds in mijn bed lag voelde ik wel iets kriebelen en ik merkte als ik mijn borsten streelde dat mijn tepels hard werden, maar verder dan dat is het nog nooit gegaan.

Toen ik een maand in de klas zat en nog steeds geen vriendin had kwam het groepje meisjes om mij heen staan tijdens de gymles. Manon, het meisje met de grootste mond en de meeste make-up, begon tegen me te praten alsof we al jaren vriendinnen zijn. Met een heel lief stemmetje begon ze over mijn kleding. “Mischa, waarom draag je altijd van die lange rokken en waarom heb je zo’n grote bril op? Wil je dan geen vriendje?’ Ik zei tegen Manon, onschuldig als ik was: “Nee, ik wil geen vriendje, ik ben daar nog niet aan toe, en we droegen allemaal lange rokken in het dorp waar ik vandaan kom.” Manon en haar volgelingen lachten heel hard en schril. “nog niet aan toe, hahaha!” Ik werd rood en voelde me niet op mijn gemak, een paar meisjes trokken het elastiekje uit mijn haar en lachten om alles wat ik aan had. Manon ging verder `Dus je bent er nog niet aan toe, heb je nog nooit geneukt hahaha.” Ik had eigenlijk moeten weglopen maar omdat ik dat niet durfde gaf ik maar gewoon antwoord. “Nee, natuurlijk niet.” Zei ik tegen haar. Weer kwam een lach salvo over me heen. “speel je ook nooit met jezelf, hahahaha je weet niet wat je mist als je geen lekkere vlees lul zo af en toe in je kutje krijgt, en weetje wat al helemaal lekker is? Een tong over je clitje. Hahahaha!” Ik werd roder en roder, een vlees lul, wat een verschrikkelijk woord. Ik wilde helemaal nog niet met dat soort dingen bezig zijn en ik wist niet waar Manon het over had. “zeg dan, zeg dan joelden de meisjes, speel je weleens met je kutje Sascha, zit je weleens aan je clitje?” “Nee wat is dat..” stotterde ik terug. De meiden lachten om het hardst en riepen me dingen toe als: “preuts trutje” en “raar geval”
Ze gaven me een duw zodat ik in het natte gras viel en toen ze wegliepen riep Nathalie nog: “Met je vinger van je navel naar beneden tot je een lekker plekje bereikt, je zal wat ondekken haha”

Ik ben die dag eerder naar huis gegaan omdat ik me zo beschaamd voelde wat er was gebeurd met de meisjes. Er zaten allemaal vragen in mijn hoofd. Ben ik echt een preuts trutje? Waarom ben ik zo anders? Is het echt niet normaal dat ik nog geen sex heb gehad?
Tegen mijn moeder zei ik dat ik me niet lekker voelde en ben naar bed gegaan. Ik huilde mezelf in slaap maar midden in de nacht werd ik met een schrik wakker, ik had een nare droom gehad over een wild vreemde man die mij overal betaste. Ik lag een tijdje naar het plafond te staren en toen kwamen Nathalie’s woorden terug. Bij je navel naar beneden gaan.. Langzaam trok ik een rechte baan naar beneden in de richting van mijn vagina. Ik was een beetje vochtig daar, dat had ik wel vaker als ik wakker werd. Ik voelde helemaal geen lekker plekje zoals Nathalie zei dus ik dacht dat ze gewoon een grapje had gemaakt. Ik liet mijn hand eventjes rusten net iets boven mijn gaatje en opeens voelde ik weer iets kriebelen net als wanneer ik mijn borsten aanraakte.

Ik bewoog mijn hand een beetje heen en weer en het gevoel werd alleen maar sterker. Op een gegeven moment ging ik met alleen mijn middelvinger dat gekke plekje ontdekken wat daar zat. Het gaf een ongekend vreemd maar wel lekker gevoel. Ik bewoog mijn middelvinger langzaam op en neer en ik merkte dat ik heel erg nat werd. Ik schaamde me aan de ene kant een beetje voor mezelf maar aan de andere kant kon ik niet meer stoppen met mezelf aanraken. Ik maakte ronddraaiende bewegingen over mijn speciale plekje en mijn ademhaling ging steeds sneller. Ik kwam op een punt waar ik haast gek werd van alle tintelingen. Steeds sneller en sneller bewoog ik mijn vinger over het plekje en ik kronkelde als een bezetene in mijn bed. Er borrelde iets op door mijn hele lichaam heen, ik streelde mezelf met mijn andere hand over mijn borsten en toen werd alles mij teveel. Al mijn spieren trokken samen en ik kromde mijn tenen. Er kwam een gevoel op dat ik nog nooit gevoeld had. Alles trok samen en opeens als een enorme opluchting ontspande alles weer en voelde ik het lekkerste gevoel wat ik ooit gevoeld had. Alsof ik onder stroom stond maar dan op een prettige manier. Een enorme golf van ontlading overspoelde me en ik zakte in mijn kussens en slaakte een kreun. Aaaah… Ik had wel een kwartier nodig om bij te komen van dat heftige gevoel wat mij zojuist overkomen was.

Toen ik weer een beetje tot mezelf gekomen was werd ik overvallen door schaamte. Wat had ik gedaan? Dat was toch zeker niet normaal… Het moest wel het “clitje”zijn waar Nathalie het over had.
Ik wilde graag onder de douche want ik voelde me zo vies, ik walgde van mezelf. Helaas lag mijn moeder te slapen en kon ik niet gaan douchen.
Ik sloop wel zachtjes naar beneden om wat melk te gaan drinken. Beneden stond ook de werk computer van mijn moeder. Ik zette het ding aan want ik moest gewoon weten wat ik zojuist gevoeld had. Ik startte google op en typte het woord clitje in. Ik kreeg allemaal vieze sites te zien en toen ik wat verder zocht kwam ik op een informatieve site die mij uitlegde dat als je je clitje lang genoeg stimuleert dat je dan klaar komt. Dat was er dus gebeurd.. Ik was klaar gekomen….


De volgende week op school gebeurden er behalve de kleine standaard pesterijtjes eigenlijk niks bijzonders. Manon en haar groepje bekeken me niet meer en daar was ik maar wat blij om.
De kleding die ze aan hadden leek wel elke week sletteriger te worden. De ene keer hadden ze een hotpants aan en de andere keer een jurkje die als ze bukten hun bil te zien was. Soms droegen ze ook broeken waar ze dan hun string boven uit trokken zodat de jongens dat konden zien. Maar voorderest was er die week niks anders dan anders.

Tot het vrijdag was, vrijdag was altijd de dag waarop we gym hadden. De gymles zelf verliep rustig, ik werd nergens voor gekozen en Manon stond heel uitbundig te flirten met de relatief jonge gym leraar. Na de gymles slofte ik naar de meisjes kleedkamer om me daar om te kleden. Douchen werd gelukkig niet gedaan op onze school en daar was ik maar wat blij mee.
Ik stond stilletjes in een hoekje me om te kleden. Ik hoorde inplaats van het uitbundige gepraat zoals altijd alleen maar zachtjes gefluister. Op een gegeven moment kwamen Manon en haar vriendinnen om mij heen staan en ze zei: “Hey Sascha, heb je een leuke week gehad?” Ik besloot normaal te doen en zei: “Ja hoor.” Ja? Heb je een leuke week gehad? Ik kan wel raden waarom, je hebt jezelf liggen vingeren in je bed, ik wil wedden dat je er verslaafd aan bent!” Ik begon te ontkennen maar mijn gezicht werd nog roder dan anders. “Haha, vieze slet die je bent!` Riep Roshelle. En voordat ik het wist trokken Manon en Sarah mijn gymshirt en mijn behaatje om hoog. De meisjes begonnen te joelen en te lachten en voordat ik het wist hadden ze me op de grond gekregen, en trokken ze mijn gym broekje en onderbroek van me af. “Moet je kijken” gierde Manon “Ze heeft een heel oerwoud!” “Kon je je clitoris wel vinden door dat smerige schaamhaar heen?” Na een minuut mij daar hebben laten liggen gingen de meisjes weg. Daar lag ik dan, in de kleedkamer zonder broekje aan en met mn topje op getrokken. Ik stond snel op toen ze weg waren en deed vliegensvlug mijn trui aan. Toen ik mijn onderbroekje weer wilde aandoen kon ik hem nergens vinden. De trutten hadden mijn onderbroekje mee genomen. Er zat dus niks anders op dan zonder onderbroek mijn rok aan te trekken.
Ik wilde mij gaan afmelden bij de conciërge maar omdat ik dat de vorige week ook had gedaan liet hij mij niet gaan en moest ik dus zonder onderbroekje naar de klas.

Vol schaamte ging ik naar de Nederlandse les waar ik natuurlijk veel te laat aankwam. Toen ik binnen kwam keek iedereen mee aan. En omdat de Nederlandse leraar altijd heel chaotisch is werd er keihard gelachen. Toen de leraar de klas even uit was om te kopieren kwam een van de jongens naar me toe. Boyd. Hij zei: “ Hey smerig hoertje, vind je dat nou lekker om zonder onderbroekje rond te lopen?” Hij haalde zn hand onder mijn rok door en voelde aan mijn spleetje.
Huilend en vol haat ben ik toen de klas uitgerend en naar huis gefietst. Dit was het vernederendste wat ik ooit had mee gemaakt.

Na dit voorval kregen we een nieuwe mentor omdat onze klas de ergste klas was van de hele school. De nieuwe mentor was heel streng en zag er goed op toe dat het rustig was in de klas. Twee maanden lang was het rustig in de klas en ik begon me eindelijk meer op mijn gemak te voelen.
Na die twee maanden kwamen Manon en haar vriendinnen groepje naar mij toe en vertelde ze me hoe rot ze zich voelde over wat er allemaal was gebeurd. Ze boden hun excuses aan en vroegen me om een tweede kans. Dit alles kwam heel oprecht bij me over en omdat vergiffenis bij mijn geloof hoort gaf ik ze daarom een tweede kans.
Ik was heel blij want de meiden deden heel erg aardig tegen me, ze kwamen naast me zitten en vroegen me mee te lunchen in de pauze. Ze leenden me hun tijdschriften en gaven me modetips. Ik had eigenlijk een beetje het gevoel dat we vriendinnen werden en eindelijk had ik het gevoel dat ik er bij hoorde.

Op een dag terwijl ik in mijn eentje aan het lunchen was kwam Manon naar me toe. “Hey Sascha, ik word volgende week zestien en ik geef in het weekend een groot sweet sixteen feest, ik zou het leuk vinden als je ook kwam.” Ik was nog nooit op een verjaardag gevraagd en vond dit een grote eer. Ik zei meteen ja.

Ik vroeg mijn moeder om nieuwe kleren en die kreeg ik. Het was alsnog niet in dezelfde stijl zoals de meiden uit mijn klas maar het was wel wat moderner dan wat ik normaal gesproken droeg.
In de middag van de dag van het feest was ik uren bezig met in de spiegel kijken. Make up mocht ik niet dragen van mijn moeder maar ik had stiekem een eyeliner gekocht. Heel dunnetjes zette ik mijn ogen iets aan met de eyeliner en ik vond het resultaat in combinatie met mijn nieuwe kleding heel erg goed gelukt.

Vol zelfvertrouwen maar ook een beetje zenuwachtig fietste ik naar Manon haar huis. Toen ik aanbelde bleek dat ik een van de laatste was die aangekomen was. Ik hoorde allemaal zware jongens stemmen van uit de kamer komen en het klonk vrolijk. Manon deed open en ik gaf haar mijn cadeau. Manon keek me aan met een scheef lachje en ik merkte dat er iets anders aan haar was..
Maar goed, ik liep naar binnen en zag dat ze de woonkamer heel donker had gemaakt met een paar disco lampen die allemaal mooie kleuren op ons schenen. Ik kende alleen de vijf meiden van school en voorderest waren er allemaal jongens. Eigenlijk mannen, veel te oud om met zestien jarige meisjes om te gaan. Manon stelde de mannen voor als haar vrienden en ik vond dat wel een beetje vreemd. Sommige mannen waren wel een jaar of vijfendertig. Manon ging op een van de mannen op schoot zitten en gaf hem een lange tongzoen. Toen kwam Sarah naar mij toe en zei kom we gaan wat drinken voor je pakken. Er stond een tafel met drinken maar wat er stond was alleen maar alcoholisch. Ik had nog nooit alcohol gedronken maar ik durfde niet te zeggen dat ik dat niet wilde. Dus ik nam wat Sarah zei dat lekker was. Dat het tequilla was dat wist ik natuurlijk niet en ze schonk mijn glas vol. Ik nam een slok en vond het ranzig, maar omdat ik er bij wilde horen dronk ik het op. Ik voelde me raar en duizelig.

Toen ik terug kwam in de woonkamer kwamen de meiden van school om me heen staan en pakten me vast. “kijk jongens, dit is Sascha waar ik het over had.” Riep Manon. “Sascha is een lekkere maagd die wel zin heeft om zich te laten verwennen, ze heeft alleen wel een oerwoud boven haar kutje maar ze is nog wel lekker strak, dus ik zou zeggen: tast toe!” Riep ze.
Ik schrok mij dood en de mannen kwamen allemaal rond mij staan. En grepen mij vast, ik voelde een hand mijn bloesje in gaan en een hand op mijn kont. Een man begon mijn nek te kussen en mij smerige woorden in mn oor te fluisteren. “Dus jij hebt wel zin in een paar volwassen pikken klein sletje van me?” Ik rukte me los maar de mannen waren te sterk en hadden me snel weer vast. Ik kermde: “Nee dit wil ik helemaal niet, laat me los, ik wil naar huis.` Maar Manon kwam voor me staan en zei: “Zo makkelijk kom jij er niet vanaf, en je vroeg er zelf om door zo zonder onderbroekje door de school te lopen.” Ze gaf me een klap in mijn gezicht met haar platte hand en ik schrok en huilde.
Ik werd op de bank gegooid door Rico, de grootste man van allemaal. Rico scheurde mijn nieuwe bloesje kapot en begon mijn tietjes te masseren met zijn grote handen. Ik ben heel gevoelig in mijn borsten dus ik wilde niet dat hij daar aan zou zitten want ik wist van mezelf dat ik dan heel snel nat word. “Oh, wat heb je lekkere stevige borsten.” Siste hij. “Jij weet niet wat je allemaal gaat overkomen lekker sletje, ik ga heerlijk gebruiken.” Hij trok mijn rok van mn heupen af en daar lag ik dan, in alleen mijn onderbroekje. Uit alle macht probeerde ik te voorkomen dat hij mijn onderbroekje ook uit zou trekken dus ik worstelde voor mijn leven. Hij pikte dit niet en hij en de andere mannen die onder tussen ook om me heen waren gaan staan sloegen me hard en schopten me. Ik was in mijn leven nog nooit zo bang en machteloos geweest. Door de alcohol had ik ook weinig kracht dus binnen no time was mijn onder broekje ook uit en voelde ik allemaal handen over mijn borsten en door mijn kutje gaan. Ik voelde twee vingers in mijn kutje gaan en dat deed flink zeer omdat ik helemaal droog was. `Wat een lekkere strakke poes heb jij, hoertje.` Zei weer een andere man. Ruw werd ik gevingerd en er werd keihard in mijn tepels geknepen.

Op de achtergrond hoorde ik de meiden van mijn klas hard lachen. En ik werd verblind door de flitsen van een camera. Er werden foto´s gemaakt terwijl ik als een echte slet op de bank aangeraakt werd door een stuk of tien mannen. Wat voelde ik mij vernederd. `stop` zei Rico opeens en alle handen werden van mij af getrokken. Even dacht ik dat ik weg zou mogen, maar dat had ik verkeerd gedacht, `We gaan de slet eventjes een beetje nat maken, ik ga geen droge kut neuken.` zei Rico. Hij stopte zijn middelvinger in zijn mond om hem nat te maken en bracht hem toen naar mijn clitoris toe. Hij begon me heel zachtjes te strelen en rondjes te draaien over mijn clitje. Hij haalde zijn vinger toen weg en bracht zijn hoofd naar mijn kutje toe. Hij nam een klein likje van mijn kutje en toen zijn tong mijn clitoris raakte verstijfde ik helemaal. Dit wilde ik niet, als ik het lekker begon te vinden dan zou Manon haar zin hebben. Maar ik kon het niet helpen, ik werd wild onder Rico´s tong, en vooral toen hij steeds sneller met zijn warme tong over mijn clitje ging werd ik steeds geiler er van. Ik wist dat mijn orgasme snel zou komen en ik probeerde het met alle macht in te houden. Toen een van de andere mannen zachtjes mijn tepeltjes ging likken werd het me teveel. Ik kwam klaar en mijn kutje stootte heel veel vocht uit. `De hoer komt klaar` schreeuwde Rico. Iedereen joelde en schold me uit. `Zie je nou dat je een goedkope smerige hoer bent.` riepen Manon en de anderen.

Wij zijn allemaal online om lekker met jou te
sexcammen !


`Nu is het tijd voor het echte werk.` riep een van de mannen. Hij ging met drie vingers in mijn maagdelijke grotje en haalde er vocht uit en smeerde het uit over mijn anus. Nee, ik wil dit niet, dacht ik. Ik wil niet geneukt worden. Ik begon weer heftig te protesteren, en daar volgde een klap met een vuist voor in mijn gezicht waardoor ik duf wegzakte op de bank. Ik voelde dat ik op handen en knieën gezet werd en dat er een man onder me kwam liggen. Hij pakte mijn hoofd vast en duwde zijn tong ruw in mijn mond naar binnen terwijl hij op het zelfde moment me zijn hand zijn eikel tegen mijn kutje aan zette. In een keer stootte hij zijn lul naar binnen, een felle pijnscheut schoot door mij heen. Het deed verschrikkelijk pijn, ik werd gevuld door een grote vlees lul zonder enige vorm van liefde. Hij begon meteen heftig in me te stoten, hij haalde zijn lul er helemaal uit en stootte hem dan keihard terug.
Ondertussen kwam er ook een man achter me zitten en ik voelde een warme eikel tegen mijn aller strakste gaatje duwen. Ook deze man had geen medelijden met mijn gejammer en gehuil en duwde zijn eikel in mijn sterretje. Ik was nog niet helemaal bekomen van mijn ontmaagding in mijn kutje en nu kwam er een pijn bij die nog feller sneed dan alle pijn die ik ooit had gevoeld. Steeds duwde hij zijn pik een stukje verder in mijn hol en ik spande uit alle macht mijn kringspier maar ik kon hem niet buiten sluiten en hij hoefde nog maar een keer diep te stoten en dan zat er een volledige vlees lul in mijn kontje. De mannen hadden blijkbaar een teken met elkaar af gesproken en tegelijker tijd stootte ze allebei diep in mijn kutje en kontje. Vanaf het moment dat ze helemaal in mij zaten begonnen ze allebei wild in mij te beuken en ik voelde hun pikken in en uit mij schuiven.

Ik had mijn ogen de hele tijd dicht omdat ik me probeerde te concentreren op andere dingen. Maar mijn hoofd werd vastgepakt en door elkaar geschud. Ik deed mijn ogen open en wat ik zag was een gigantische pik nog geen vijf centimeter van mijn gezicht vandaan. `Bek open, slet.` schreeuwde de man. Ik weigerde natuurlijk en dat pikte hij natuurlijk niet. Weer kreeg ik een klap en deze keer was die klas recht op mijn oog. Ik schreeuwde het uit van de pijn en hij zag de kans schoon om zijn pik in mijn open mondje te duwen. `Lik er maar lekker aan schatje, lekker zuigen en likken.` Ik deed wat hij zei, bang om nog een klap te krijgen. Ik stak mijn tong uit en begon maar rondjes te draaien met mijn tong om zijn eikel. `Dieper slet.` En hij stootte zijn piemel in mijn mond tot aan mijn huig. Ik kokhalsde en kreeg opnieuw tranen in mijn ogen. In drie gaten werd ik gevuld en keihard geneukt terwijl ik een uur geleden nog maagd was.

Rico begon wilder de stoten en harder te hijgen. En voordat ik het wist was hij uit me gegaan met zijn pik. Zijn plaats werd in genomen door een andere man en Rico stond naast me aan zijn pik te trekken. Hij kreunde heel hard en er kwam wit spul uit zijn piemel spuiten over mijn rug heen. Dit moest sperma zijn, dacht ik nog. Het voelde vies, kleverig en lauw. Ook duurde het niet lang meer voor dat de andere mannen klaar kwamen. De man die mijn kontje neukte spoot me ook onder en de man die gepijpt werd door mij spoot zijn zaad in mijn mond. Ik voelde het niet aankomen en kon het dus niet meer uit spugen. Het sperma spoot ver in mijn keel en ik moest moeite doen om het allemaal weg te krijgen. De mannen die klaar waren gingen voldaan op de bank een biertje zitten drinken terwijl ze keken naar de show. Steeds werd ik geneukt in al mijn gaten totdat alle mannen geweest waren. Elke keer als ze moesten komen spoten ze mijn lichaam onder en toen ze allemaal klaar waren zat ik van top tot teen onder het zaad. Het zat werkelijk overal, er hingen slierten in mijn haar en het droop uit mijn kutje en kontje. Mijn borsten, rug en buik zaten ook helemaal onder.

Manon pakte een lange spiegel en ze zei: “Kijk Sascha, dit wilde je toch zo graag. Het staat je goed hoor!” Ik bekeek mezelf in de spiegel, ik zag er echt uit als een gebruikt hoertje die nergens anders goed voor was dan neuken, neuken en nog meer neuken. Ik voelde me zo goedkoop, zo smerig.
Manon pakte ook haar camera er bij en zei tegen me: “Op handen en knieën door de kamer kruipen, bitch.” Ik bleef gewoon zitten omdat ik te uitgeteld was om ook nog maar iets te doen. Manon kreeg een hele valse blik in haar ogen en gaf me een enorme rotschop met haar naaldhak tegen mijn kont.
Omdat ik vond dat ik genoeg pijn had geleden deed ik maar wat ze zei en begon als een teefje door de kamer te kruipen. Wat moet ik er vernederd uitgezien hebben, als een teefje onder het sperma kroop ik door de kamer. “Schud met je kontje, varkentje.” Zei Sarah.

Ik kroop nog een rondje en toen viel ik neer, ik verloor mijn bewust zijn na alles wat ik had moeten doormaken.

Toen ik wakker werd had ik mijn kleding weer aan, ik voelde dat het plakkerige sperma niet van me afgehaald was. Ik stond op en wilde ongemerkt naar de deur gaan. Maar Nathalie had me op zien staan.
“Wacht even voordat je gaat Sascha.” Sarah drukte op een knop op een afstandbediening, en daar was ik… Vol in beeld met mijn lichaam onder het sperma, afgeneukt en smerig. Ze hadden zo in het filmpje geknipt dat je niet de gedeeltes zag dat ik worstelde tegen de mannen. Het leek op deze manier of ik het allemaal vrijwillig deed. “Je mag gaan, maar als je dit ooit tegen iemand verteld dan stuur ik dit filmpje naar je oude dorpje, naar alle leraren en naar je moeder, misschien ook wel naar je vader dan wilt hij je vast wel kennen.”

Ik rende naar buiten en stapte op mijn fiets. Zo snel als ik kon fietste ik naar huis… Dit was de verschrikkelijkste dag uit mijn leven.

Ik hoop dat jullie dit een leuk verhaaltje vonden, dit was mijn eerste verhaal en ik wil graag reacties ontvangen! Xoxo pandagirl
Auteur : / Geschreven op : 18 september 2011 - 17:37 / Hits : 16681 / Waardering : 2.97
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mijn leven : deel 1
Auteur : Saskia1983 / Geschreven op : 21 september 2013 - 17:15 / Hits : 22248 / Waardering : 3.42

Mijn zoon heef mij weer tot leven gewekt!
Auteur : Mieke van der M / Geschreven op : 10 mei 2014 - 17:08 / Hits : 25577 / Waardering : 3.40

Mijn leven : Deel 4
Auteur : Saskia1983 / Geschreven op : 28 september 2013 - 19:32 / Hits : 9343 / Waardering : 3.19

Mijn leven : deel 2
Auteur : Saskia1983 / Geschreven op : 24 september 2013 - 21:25 / Hits : 8438 / Waardering : 3.08

Hoe seks mijn leven bepaalde
Auteur : Pietertim / Geschreven op : 05 maart 2013 - 20:35 / Hits : 12493 / Waardering : 2.87

Mijn leven : deel 3
Auteur : Saskia1983 / Geschreven op : 27 september 2013 - 18:58 / Hits : 8203 / Waardering : 2.75

Hoe seks mijn leven bepaalde 4
Auteur : Pietertim / Geschreven op : 26 maart 2013 - 12:03 / Hits : 7122 / Waardering : 2.62

Mijn ouders hebben een heftig sex leven
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 05 september 2006 - 18:10 / Hits : 33071 / Waardering : 2.62

Mijn nieuwe leven 1
Auteur : Djaycee / Geschreven op : 20 mei 2010 - 03:38 / Hits : 19883 / Waardering : 2.61

Mijn moeder heeft een dubbel leven !
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 22 november 2006 - 14:39 / Hits : 27125 / Waardering : 2.61

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 6 van 6
lklklklk
goed verhaal. zerker voor je eerste. ben benieuwd naar je volgende.
Geschreven op : 18 september 2011 - 21:54

Hagenees223
Pandagirl, ik heb je verhaal in één ruk uitgelezen en vind het heel erg goed en gedetailleerd geschreven. Mijn complimenten. Dit is helemaal mijn genre verhalen en jij weet het prima te verwoorden. Ga vooral zo door en van mij krijg je een welverdiende 5
Geschreven op : 19 september 2011 - 01:45

falk
Jeetje, je schrijft best goed hoor maar ik heb meer medelijden met Mischa dan dat ik het verhaal opwindend vond! Zeker niet slecht voor de eerste keer hoor!
Geschreven op : 19 september 2011 - 11:53

Angela
Nou dat belooft wat, ach Sascha moet maar denken, dat heb ik in ieder geval gehad, dikke 5.
Geschreven op : 19 september 2011 - 17:00

TommyXL
Erg goed geschreven en zeer realistisch. Ga zo door!
Geschreven op : 19 september 2011 - 21:09

SabjeB
Is dit echt je eerste verhaal, en niet stiekem een 2e account? Wat kun jij schrijven zeg! Van mij de maximale score, helaas is dat maar een 5.
Geschreven op : 19 september 2011 - 23:44

Resultaten: 0 - 6 van 6
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb