Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 






Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Mijn Late Lust slavin -2 ‘De geboorte van een Cuckold’
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Mijn Late Lust slavin -2 ‘De geboorte van een Cuckold’
Het is de maandag na onze vervroegd afgebroken vakantie. Sinds het uitpakken van de auto na de ijzige terugrit hebben we noch van Wil noch van Fien iets vernomen. Vandaag zat alles mee en het is nog maar net een uur wanneer ik met mijn fiets de tuin binnenkom. Fien hangt net de was op. “Hallo Fien” Ze kijkt me onzeker aan. “Oh, hoi Ria, wat ben je vroeg terug. Ik had je nog niet verwacht.” “Probeer je me te ontlopen dan?” “Èh..nee, natuurlijk niet.” “Je liegt Fien, je mimiek spreekt de waarheid. Je hebt alweer 5 strafpunten.” “Je kunt me tot niets dwingen Ria.”
“Dat klopt… Het is en blijft jou keuze of je jezelf de kans geeft om in deemoed, te groeien.” “Blijf aan die kant van je tuinhekje en koester vooral je veilige onderdanige en afhankelijke leventje.” Ik heb de gevoelige snaar getroffen. “Je wil alleen maar dat ik me aan jou uitlever.” “Dat klopt helemaal.” “Van Wil krijg ik geen strafpunten!” “Nee geen strafpunten, maar constant straf en vooral veel bevrediging.” Ik zie dat ze boos is. “Je doet alsof alles om een orgasme draait.” Ze draait om en wil naar binnen gaan.
“Wacht even Fien, ik heb iets voor je gekocht.” Ik ga naar binnen en pak het in zwart leer gebonden, van een slotje voorziene, dagboek. “Alsjeblieft voor jou. Ik heb er zelf al wat in geschreven. “Ze neemt het boek aan. “ maar twijfelt “Het is mooi, maar wat moet ik ermee?” “Ik grijp in mijn handtas en overhandig haar een sleuteltje. Hiermee kun je het boek openen en weer sluiten… Het is nou aan jou. Gooi dit boekje en onze relatie meteen in jullie open haard… Lees mijn voorwoord en gooi het alsnog in het vuur… Of… tekent de verklaring.” “ Èhm , welke verklaring?” “Ik hoop tot snel Fien.” Ik draai me om en loop naar binnen.

Ik voel een innerlijke onrust en ga eerst het huishouden doen. Ik ruim de vaatwasser leeg, loop even met een stofdoek door de woonkamer en ga naar boven. Ik besluit de badkamer een goede beurt te geven en een half uur later blinkt mij weer alles tegemoet. ‘Best jammer, net nu alles weer zo blinkt te moeten douchen’. Na het douchen loop ik naakt naar de slaapkamer. Ik pak een zwarte tanga en een rood velours huispak uit de kast en besluit een bh achterwege te laten. Nadat me nog een beetje heb opgemaakt, ik wil immers lekker uitzien als mijn lieverd straks thuiskomt, ga ik met een volle wasmand naar beneden. Snel nog de was in de wasmachine dan ga ik op de bank zitten met mijn laptop op schoot. Wie weet is Fien inmiddels ook begonnen met het lezen van haar ‘Devotie document’.
Ik heb de tekst eerst vervat op mijn laptop en lees hem nog even door.

‘Hallo Fien;
Het feit dat je dit leest betekend dat je weer eens over een van je schaduwen bent heengestapt.
Ik heb veel over jou,,, over ons, nagedacht.
Zoals ik het zie sta je nu op een splitsing. Je kunt gewoon rechtdoor op de gebaande weg. Het is de weg die je kent, hij is niet mooi, maar relatief veilig. Hij zal hooguit smaller worden maar je weet dat hij doorloopt tot het eind. Inmiddels weet je dat er ook een paadje afsplitst van je veilige weg. Het is een paadje vol onzekerheden en wellicht ook angsten. Het zou natuurlijk kunnen doodlopen maar voor hetzelfde geld uitkomen in een geweldig mooi natuurgebied.
Zoals altijd wanneer we ons toestaan af te wijken van de gebaande paden leren wij hierover enorm veel over ons zelf. Soms ook blijkt de weg terug niet meer mogelijk.
Ik zou het als een eer beschouwen als je me toestaat je te leiden op het onbekende pad. Het zal zeker niet altijd gemakkelijk zijn. Maar je zal er mogelijk door groeien en mooi nieuwe werelden ontdekken.
Wat ook je keuze wordt. Ik wens je alle goeds toe.
In liefde; Ria
Verklaring van devotie.
Ik Fien verklaar hierbij plechtig mijn lust en mijn leven in handen te leggen van Ria. Ik wil haar lustslavin zijn en beloof haar opdrachten naar beste vermogen te vervullen.
Wanneer ik in gebreke blijf zal ik de mij opgelegde straf waardig ondergaan.
Handtekening: _______________’

Ik wordt uit mijn overpeinzingen gehaald doordat de telefoon gaat. Op de nummerherkenning zie ik het nummer van de buren. “Hallo Fien, ligt het boek al in de open haard?” “Nee,,, nog niet… Mag ik wat vragen?” “Natuurlijk schat, je mag me altijd alles vragen hoe je keuze ook uitvalt.” “Ik zou met je willen praten, zonder strafpunten en zonder angst. Kan dat?” “Lieverd, ik zet nu koffie en ik heb ook nog een lekkere bonbon bloc in de kast.” “To zo dan.”
Ik loop naar de keuken en slinger het koffieapparaat aan. Ik pak de bonbon bloc uit de koelkast en leg de reepjes op een schaaltje. De koffie zit al enige tijd in de thermoskan als ik Fien door het tuinpoortje tussen onze twee tuinen ons terras op zie stappen. Als ze de deur binnenkomt zie ik dat ze zich heeft opgemaakt. Iets dat ze normaal alleen doet voor speciale gelegenheden. “Kom binnen meid.” Ik zet twee mokken op tafel en schud de koffie in. “Hoe vaak heb ik niet hier gezeten en koffie gedronken. Zeker sinds de kinderen de deur uit zijn. Ik heb hier in je keuken altijd rust gevonden.” “Waarom vertel je dat nu Fien?” “Ik wil dit niet kwijt.” Ik zie tranen in haar ogen en leg mijn handen op de hare. “Lieverd, dit raak je niet kwijt. Wil is hier niet langer welkom, maar voor jou staat deze deur altijd open.” Ze kijkt me verdrietig en onzeker aan.
“Ria ik denk dat ik wel met jou dat pad op wil.”
“Je maakt me blij Fien. We gaan samen op bedevaart. Op zoek naar de tempel in jezelf. De tempel waarin je je eigen ik, je eigen kracht, zult ontdekken.” “Maar dat kan toch betekenen dat ik jou dan opeens niet meer nodig heb? Ga je dan op zoek naar een nieuwe slavin?” Hierover moet ik even nadenken. “Ik denk het niet, zeker niet actief. Ik zal dan trots zijn op wat ik voor je heb kunnen betekenen.” Ze staat op. “Wil je nog een bakkie in schudden, ik ben zo terug.” Al na enkele minuten stapt ze weer binnen met het boek onder haar arm. Trots overhandigd ze mij het boek. “Ik rits mijn huispak een stukje open, pak het sleuteltje dat aan en ketting om mijn hals hangt en open het boek. De schat, ze heeft getekend en gelijk een eerste belangrijke stap gezet. Ze heeft getekend met Fien Penders; haar meisjesnaam. “Moet ik je vanaf nu met U of meesteres aanspreken of je schoenen kussen?” vraagt ze onzeker. “Nee die symbool onderdanigheid vindt ik nergens voor nodig,,, sletje.” Ze neemt nog een slok Koffie en gaat staan. Ze tilt haar rok op en ik kijk tegen haar rooie krullenbol aan. “Waarom doe je dat sletje? Ben je geil.” Ze knikt onzeker. “Wil je weer klaarkomen zoals laatst sletje?” Weer knikt ze. “Dan loop even na het aanrecht en pak me even een pollepel. Het kan niet opgaan dat de slavin zomaar bepaald wanneer zij een orgasme wil.” “M. m aar Ria.” “Je leert langzaam. We zij bij 12 petsen.” Ze laat haar rok zakken. Heb je nog je bh-tje aan, ik kan dat niet goed zien in je wijde blouse.” Ze knikt. “Nou ik er over nadenk, heb ik je tietjes eigenlijk verwaarloosd. Je gaat nu naar buiten, naar je wasmolen, doet je bh uit en hangt hem op bij de was. Dan neem je twee wasknijpers mee naar binnen…
Nog maar 10 petsen als je het doet. 20 als je weigert.” Ik zie hoe ze twijfelt, maar dan… “Ik doe het.” Ze loopt door het nog openstaande poortje naar de wasmolen en gaat tussen een laken en een grote badhanddoek staan. Ik zie wat bewegingen en even later hangt het witgore’, verwassen niemendalletje over de lijn. ‘Ik moet binnenkort eens met haar lingerie shoppen. ‘Zo’n ondergoed zou ook aan mijn zelfzekerheid knabbelen’. Ze komt weer binnen. “Ben je niets vergeten slet?” Met een triomfantelijk gezicht haalt ze 2 wasknijpers uit een zakje in haar rok.”Ik ben trots op je Fien… Wil je je nu voor me uitkleden. Even later staat ze naakt met alleen pumps aan haar voeten voor me Ik voel mijn kut warm worden bij het zien van haar lekkere, nog zo weinig gebruikte lijf. ‘Gedraag je Ria,, jou tijd komt nog wel’ roep ik mezelf tot de orde. Haal even een pollepel sletje, pak maar de grootste. Ze overhandig me de lepel. “Dank je.” Ik sta op en pak een van de wasknijpers. Ik neem een van haar tietjes in mijn hand en kneed hem kort. Haar speentje staat als een lichtbruin boontje naar voren. Dan zet ik de wasknijper op haar tepel. Even zie ik een pijntrek om haar mond. Het tweede speentje ondergaat hetzelfde lot. “Ben je klaar voor je straf?” “Met een angstige blik knikt ze kort. “Ik wil je horen slet.” “Èh , ja Ria, ik ben klaar.” “Goed zo, dan draai je maar om en steun met je handen op tafel. Ik ga achter haar staan en wacht minstens een minuut voor ik haar de eerste, niet al te harde tik op een bil geef. “Aaauw!” Snel werk ik, wisselend van bil de volgende 7 tikken af. Het enige dat nu aan haar lippen ontsnapt is een nauwelijks hoorbaar gekreun. Voor de laatste twee tikken draai ik de pollepel om en laat ik de steel met veel kracht op haar inmiddels rode achterwerk klappen. “Aaauuw,,, Aaargh.” “Heel goed gedaan, schat. Ik breng mijn mond naar haar billen, zoen en lik de rode plekken. “Trek je billen uit elkaar slet” Ze doet meteen wat ik haar vraag en even later kijk ik in haar haarloze kontscheur met in het middel een strak donkerroze sterretje. Ik druk een kus op haar gaatje en lik met mijn tong over het strak gesloten gaatje. “Ik hoor teleurgestelde zucht wanneer ik mijn mond terug trek. Ik neem even de steel van de lepel in mijn mond, zet het topje tegen haar gaatje en zet druk. Meteen laat ze haar billen los. “Néé, Ria, niet daar, ik heb daar..n.n..nog nooit..”
“Één strafpunt… Trek die kont weer open.” Weifelend komen haar handen weer naar haar billen. “Twee strafpunten.” Dan trekt ze snel haar kont weer open. “Hmmpfffff.” Zucht ze terwijl ik circa 10 cm. van de steel in haar anus schuif.” “Wat een zucht sletje… Hoe denk je dat het bij mij voelt als John zijn piemel naar binnen schuift.” “Doet hij dat dan?” “Ja sletje, en dat is hem geraden ook… Draai je nu naar me om.” zeg ik terwijl ik op een stoel ga zitten. “Maar die lepel zit nog in mijn bips.” “Dat is prima zo schat, dan kun je hem voor me vasthouden. Wanneer ze recht voor me staat word ik getroffen door haar trotse blik. “Trek je kut voor me open.” Ze doet meteen wat ik haar vraag. Ik zie glinsterende slijmsliertjes tussen haar schaamlippen en op haar rooie schaamhaar. Haar klit is nauwelijks zichtbaar en ze heeft inderdaad een opvallend grote scheur. “hoeveel monden hebben al aan je scheur mogen proeven slet?” “Geen enkele.” “Heeft Wil nog nooit.. ook vroeger niet?” “Nee,,, nooit.” Ik schuif twee vingers in haar kut en begin te draaien. “Ria, mag ik wat vragen?” “Ja sletje, vraag maar.” “Vindt John het niet vies als hij je daar moet likken.” “Dat moet je hem maar zelf vragen sletje..” Zonder moeite verdwijnt ook een derde vinger in haar gloeiend hete kut. “Span je kutje eens om mijn vingers slet.” Ik kijk naar haar op en ik zie aan haar gezicht dat ze zich inspant. “Ik geloof niet dat ik dat kan.” “Dan gaan we binnenkort je slettenscheur trainen.”
Inmiddels ben ik haar met vier vingers aan het neuken en wrijf geregeld met mijn duim over haar klit. Ondanks de beperkte tegendruk voelt het heerlijk aan mijn hand en in tegenstelling tot mijn kut, die vooral helder sap produceert maakt haar kut een dradentrekkend slijmlaagje. Regelmatig draai ik mijn vingers diep door haar kut en wrijf de slijmerige wanden. Aan haar zuchten en schokken merk ik dat ze op de drempel van haar orgasme staat. Ik trek mijn vingers terug zodat alleen nog mijn eerste kootjes in haar voorportaal rusten. Op het moment dat zij als automatisch door haar knieën zakt om mijn hand weer op te nemen stoot ik met volle kracht omhoog. Ik knijp met mijn duim die op haar klit rust mijn hand samen. “Oooeeerghhh, hmmmnnnnn…..” Ze staat te schudden op haar benen. Opeens voel ik dat ze door haar knieën zakt. Met een enorme krachtinspanning lukt het om Fien tegen mij aan op mijn schoot te trekken.
Het duur zeker een halve minuut voordat ik de kracht in haar lichaam voel terugkomen. Dan kijkt ze me verward aan. “Sorry Ria, het was heerlijk en opeens werd het me weer zwart voor ogen. Ik geloof niet dat ik het erg had gevonden als ik ….” “Doe niet zo gek trut. Het eerste dat je morgen doet is voor een checkup naar je huisarts te gaan.” Door de val zijn de knijpers van haar tepels gevallen en ook de pollepel ligt op de grond. Ik buig me naar een van de tepeltjes dat nu gezwollen en dieprood is. Ik kan de verleiding niet weerstaan en neem het boontje even in mijn mond. Gelijk begint ze weer te zuchten en ik voel haar handen in mijn haar. Wanneer ik los kijkt ze me vol liefde aan. “Mag ik je kussen Ria.” “Waar wacht je op sletje.” Terwijl onze tongen elkaar geen rust gunnen voel ik voorzichtig een hand op mijn rechter tiet. “Voorzichtig los ik. Nu niet lesbo sletje… Je zult nog alle tijd krijgen om mijn lijf te verkennen.” Sta nu maar op en kleed je aan. Ze doet wat ik haar vraag maar kijkt verontwaardigd. “Kijk op de klok slet. Wil je hier naakt in de keuken wachten totdat je man zo om de hoek komt kijken?” “Èh, u nee natuurlijk niet… Mag ik ..” “Ja slet, kleed je maar aan.” Ik neem mijn sleuteltje en sluit het boek.
“Fien je neem dit boek mee. Je schrijft je ervaringen en gevoelens op van onze sessie op de Veluwe en die van zo net. Ik wil dat je, doordat nadenkt over je gevoelens en door het opschrijven ervan, beter inzicht krijgt in je eigen verlangens en je eigen kracht… Ik zal je regelmatig vragen mij het boek terug te geven zodat ik het kan lezen.” Ze neemt het boek van mij aan. “Ik ga dat zeker doen.” Ze drukt een zoen op mijn wang. “Ik ga dan nu… Bedankt Ria.” “Voor je orgasme?” “Niet alleen… Voor alles.”

Wanneer John even later via de garage de keuken instapt. “Hmm... Dat ruikt al goed. Heeft mijn schatje weer haar best gedaan.” “Nee lieverd, ik moet je teleurstellen. Ik had nog een zelfgemaakte lasagne in de diepvries en ik heb een Tomaat komkommer salade met een Italian dressing voorbereid. “Hij zoent me in mijn hals. “Lekker toch… Nog leuke dingen gedaan Ria?” Ik doe verslag van mijn spel met Fien. “en je hebt haar niet aan je lekkere lijf gelaten.” “Nee, nog niet. Maar je meisje is geil, dus je zult vanavond aan de bak moeten.” “Moeten? Wat brengt mij dat op? Hmm… Als je het goed doet mag je Fien anaal ontmaagden.” “Hoe zo? Je meent toch niet…. Heeft ze nooit?” Ik schud mijn hoofd. “Nee, de steel van de pollepel was zogezegd haar eerste anale indringer.” “Hoe lang moet de lasagne nog?” “Nog zo’n 20 minuten.” “Dan ga ik vast scheren en douchen.” “Is goed hengst van me. Ik laat hem wel in de oven staan totdat je beneden bent.”
Nog voor de ping van de oven komt John in een zwart joggingpak naar beneden. “Je ben te vroeg schat.” “Ok” zegt hij, loopt door naar de garage en komt gelijk daarop binnen met een zilverkleurig cadeau ter grote van een schoenendoos. “Alsjeblieft schatje. Bij een nieuwe taak hoort goed materiaal.” Ik maak het lint los en open de doos. Meteen val mijn oog op en kort handvat waaraan dunne stroken zijn verbonden. “Alsjeblieft schatje, je eerste flogger. Hij helemaal van leer, ook het handvat. Volgens de verkoopster zijn de stroken voor de helft rundsuède en voor de helft van lamsleer. Hij is meer bedoeld om te prikkelen en hooguit lichte pijnsensaties dan echt uitzwepen.” Ik zet de doos terug op tafel, “Dank je lieverd. Precies wat ik nodig heb. Ik wil Fien met het straffen niet breken, maar juist laten groeien. Deze is op dit moment precies goed.” We staan net lekker te zoenen wanneer de lasagne met een irritante ping aankondigt dat hij klaar is voor gebruik. Ik los. “Je bent nog niet van me af kereltje.” Ik pak de doos van tafel en zie een kleine rode dildo met een zuignap onder de flogger uitrollen. “En wat is dat…” “Het gebeur niet vaak maar nu kleurt mijn lieverd toch een beetje rood.” “Je wil al zolang met mijn poeperd spelen schat, meer dan een vinger van jou heb ik nooit toegelaten. Ik dacht. Nu moet het er maar eens van komen.”
Nadat we me smaak hebben gegeten. “Ruim jij de boel even op John. Dan wacht ik zo boven op je.” Even later hoor ik hoe, hij de slaapkamer oploopt en dan toch de badkamer binnenkomt. “Waarom heb je die stoel met die dildo..?” “Uitkleden John. Ik naakt, jij ook.” Gelijk verdwijnen zijn broek en jasje in een hoek op de wasmand. “Zo lieverd, dan buk maar een dan zal je vrouwtje je anale poortje voorbereiden op zijn indringer. “Mag ik eerst even plassen?” “Nee!” Hij bukt. Ik pak een tube KY-gel en wrijf zijn kontgaatje eerst van buiten, daarna ook van binnen met een vinger goed in. “Zo liefje, dan ga nu maar voorzichtig op je stoel zitten.”Hij zet zijn handen aan de zijkant op de zitting en ik richt de top van de dildo op zijn strak gesloten gaatje. Heel langzaam zie ik het topje in zijn hol verdwijnen. Ik trek mijn hand terug en kijk hem aan. Met strak gesloten ogen zakt hij verder totdat hij uiteindelijk op de stoel zit. Langzaam opent hij zijn ogen en ik zie en glimlach om zijn mond. “Jezus, ik bewonder je steeds meer als ik eraan denk wat jij allemaal in je gaatjes toelaat.”


“Ik vind het gewoon lekker”Grap ik met een klein meisjes stemmetje. “Hoe voelt het John?” “Eigenlijk heel fijn.” “Spreid je benen schat.” Ik ga op mijn knieën tussen zijn benen zitten en begin met kleine likjes zijn snaarstijve kloppende piemel te verwennen. Ik neem zijn eikel in mijn mond en even later begin ik hem met mijn mond te neuken. Hij weet dat hij zijn handen niet op mijn hoofd mag zetten, want ondanks veel oefenen is het mijn nooit gelukt mijn braakreflex te onderdrukken. Als snel voel ik dat hij met zijn heupen begint te bewegen. “Hmm schatje dat voelt zo goed in mijn kont ga door alsjeblieft… “ Ik begin hard op zijn eikel te zuigen. “Hmm ja, ik ben er bijna..” Ik laat mijn tanden even langs de eikelrand schrapen.. “ Jááá’…” Ik voel de golfjes van zijn mannenpap op mij tong. Ik laat zijn pik los, laat de pap nog even door mijn mond draaien en slik het door. Dan kijk ik naar mijn verliefd kijkend ventje omhoog. “Mag ik nu plassen schat , ik moet echt nodig.” “Dat mag jij liefje.” Op het moment dat hij zich op wil duwen hou ik hem echter tegen. Hij kijkt me verbaasd aan. Ik pak zijn slappe piemel en richt hem op mijn memmen. “Plas maar liefje.” Ik weet dat het een lang door hem gekoesterde wens is om mij onder te zeiken. Ik heb me hiertegen echter altijd verzet, maar vind dat ik nu ook weer eens aan de beurt ben om over een grens heen te stappen. “Doe maar schatje, ik wil het.” Ik zie dat hij zich moet concentreren maar al snel komen, eerst een paar druppels, maar dan een flinke straal uit zijn piemel. Tegen mijn verwachting in raak ik nog meer opgewonden dan ik al ben en doe iets wat ik een paar minuten geleden nog niet voor mogelijk had gehouden. Ik richt zijn plaspik op mijn geopende mond, spoel mijn mond met zijn urine en laat het weer eruit lopen. Terwijl zijn straal minder wordt voel ik zijn pik verstijven in mijn hand. Ik zet mijn mond om zijn eikel, neem de laatste golfjes in mijn mond en slik ze door. “Dan kijk ik hem met mijn pisbesmeurde mond aan. De geilheid spat uit zijn ogen. Hij trekt me overeind en terwijl hij zelf ook op staat draait hij me al om naar de wastafel. Voordat ik pap kan zeggen voel ik zijn piemel van achteren mijn neukhol schuiven en hij begint me met een passie en kracht te neuken, als lang niet meer. Ik moet steunen op de wastafel om niet om te vallen. John heeft mijn heupen vast en ik voel dat onder zijn geweld mijn voeten af en toe even los komen van de grond. Ik ben zeker twee orgasmen verder wanneer ik hem hard hoor kreunen. “Ik ga je volspuiten zijkslet…. Daar komt ut, Jaarggh..” Op dat moment voel ik ook nog een klein orgasme. Niet zo heftig als tevoren, maar gewoon lekker.

Een uurtje later zitten we gezellig samen op de bank, onder het genot van een glaasje wijn, tv te kijken. “Lieverd, was dat eenmalig, of mag dat nou vaker.” Ik plaag hem een beetje. “Wat bedoel je schat? Die dildo in je kont? Wat mij betreft mag je zo naar je werk gaan.” Even knijpt hij mij hard in een tiet. “Je weet precies wat ik bedoel trut…” “Ja schatje, dat weet ik... Ik had zelf niet verwacht dat ik het zo opwindend zou vinden. Ik deed het eerlijk gezegd voor jou. Maar nu kan ik bijna niet wachten totdat je een keer in mijn kutje en kontje piest. Maar dan moeten we eerst nog geschikt beddengoed aanschaffen want ik wil het niet altijd maar in de badkamer.” “Ja, want de laminaat is al geschikt voor natte ruimtes.” “Heb jij daar speciaal op gelet perverse beer?” Hij moet lachen “Moet ik je eraan herinneren wie absoluut die laminaat wou? Ondanks de hoge prijs ?“ “Je hebt alweer eens gelijk John.” “Ik hou van je Ria.” “Ik toch ook van jou… Zeikerd.”
De volgende dag, wanneer ik rond twee uur onze tuin in kom, zie ik Fien’s boek al op onze terrastafel liggen. Ik neem het gelijk mee naar binnen en bij een kop koffie begin ik haar proza door te lezen. Haar ervaringen en overpeinzingen brengen mij niet tot veranderde of nieuwe inzichten. Ze heeft genoten van de voor haar,tot dan toe ongekende, orgasmen. Zelfs de straffen, pijnlijk en vernederend op het moment, voelden later als een overwinning op haarzelf. Ze had zich nadat ze alles had opgeschreven klaar gevingerd. ‘Je bent op de goede weg Ria’ zeg ik tegen mezelf. Ik wordt uit mijn overpeinzingen gehaald door geklop op de terrasdeur. Ik wenk Fien binnen. “Ook een bakkie sletje.” “Graag.” Terwijl ik de koffie inschenk gaat ze zitten. “Èhm,, had je mijn verslag al gelezen Ria?” “Ja meid, dat heb ik.” “was het goed?”vraagt ze onzeker. “Helemaal meid, op het laatste zinnetje na…” “Hoezo? Welk laatste zinnetje.?”Dan bijt ik haar toe. “Wie heeft jou in godsnaam de toestemming gegeven om met je slettenvingers in je scheur te spelen?” “Maar Rie.. Ik wist niet dat..” Ik neem een flinke slok van mijn koffie. “Drink jij nu maar je koffie op. Ik ga alvast naar boven. Over precies 5 minuten kom je ook, dan zal ik je leren om met je eigen kut te spelen.”
Op onze slaapkamer zet ik snel de stoel klaar waarop ik de kleine dildo, die gisteren John’s achterdeurtje ontmaagde, plaats. Ik gooi mijn kleren in een hoek en trek snel een zwart kanten body met vetersluiting over mijn borsten en een open kruis aan. ‘Zo nu nog mijn lange leren laarzen en de pseudo meesteres is klaar. Ik heb net mijn tweede laars dicht geritst als Fien met gebogen hoofd binnen komt. “Uitkleden masturbatieteef!” In een mum van tijd staat ze naakt voor me. Ik wordt weer getroffen door haar besproete witte tietjes die als theezakjes op haar borstkas bungelen. Ik pak een tube KY-gel en gooi hem haar toe. “Hier teef smeer daar je kontje maar goed mee in want zo meteen gaat dat rooie staafje bezit van je nemen.” Verschrikt kijkt ze naar de dildo op de stoel, maar dan draait ze toch de dop van de tube en smeert haar anus zorgvuldig in. “Ook van binnen teef. Je weet nu toch wel hoe je je vingers ineen gat moet proppen.” Haar blos spreid zich uit van haar tietjes tot aan haar kruin.” Zo, nu ga je op die stoel zitten”, met je gezicht naar de rugleuning, en je weet waar ik die rooie jongen wil zien. Nog geen minuut later zit ze met haar rug naar mij toe. Meer dan een diepe zucht heb ik niet gehoord toen haar darmen voor het eerst werden gevuld.” ‘Maar ja, echt groot is hij ook niet’.
Buiten haar zicht pak ik nu de flogger en laat de leerrepen over haar rug kriebelen. Af en toe zie ik onwillekeurig spieren samentrekken. “Nu moet je sterk zijn meisje…” “Ik haal uit en laat de repen 8 keer met toenemende kracht op verschillende plaatsen in haar rug ‘bijten’. Ik hoor hoe Fien zit te snikken. Weet echter dat dit nauwelijks van de pijn kan zijn want haar rug vertoond, na de behandeling hooguit wat lichtroze strepen. Om alle risico’s uit te sluiten heb ik gisteravond John gevraagd mij een paar tikken te geven, daarna heb ik mezelf nog met de flogger op mijn bovenbenen geslagen. “Omdraaien sletje.” Voorzichtig staat ze op, draait zich om en laat haar kont weer over de dildo glijden. Nu laat ik het leer plagend over haar tietjes dansen. “Nee,, Rie.” “Auuuw… Ik heb kort uitgehaald en het leer over haar buik gehaald. “Ze teefje… Je bent er bijna. Je krijgt nu op elke tiet nog een haal met je vriendje hier. Na die tik zeg je duidelijk. “Ik moet van mijn kut afblijven.”
Pats… “Hmmpff… Ik moet van mijn kut afblijven.” “Goed zo sletje..” Pats… “Aauuwmmm… Ik moet van mijn kut afblijven.” Ik gooi de zweep op bed, neem een voor een haar tepeltjes in mijn mond en zuig er kort op. Dan kus ik haar mond en gelijk vind haar tong de mijne.
“Ria, mag ik zo ook aan jou tepels zuigen?” Ik sta op en ga op bed liggen. “Kom maar sletje, maar neem wel die rooie jongen mee en stop die even in mijn kont.” Dat laat ze zich geen twee keer zeggen en al snel ligt ze bij me op bed. “Moet je dat niet eerst uitdoen?” Ik trek mijn Benen op en spreid ze. “Wat mooi.. Ik wou dat ik ook zo’n sexy ondergoed had.” “Dat komt sletje, dat komt.” “Moet ik je gaatje eerst nog..” “Nee, die is wel meer gewend. Stop hem er maar in.” “Gosh, die glee bijna vanzelf naar binnen.” Dan komt ze naar boven. Ik heb inmiddels mijn tieten blootgelegd en Fien valt aan als een kind op een snoepwinkel. Haar mond lippen en tong lijken overal te tegelijk te zijn. Ik leg mijn handen op haar hoofd. “Je mag ook je tanden gebruiken Fien, niet doorbijten, gewoon lekker knabbelen. Het duurt niet lang of ik voel en ruik mijn eigen geilheid. Voorzichtig duw ik haar hoofd naar onderen. Veel druk hoef ik niet te zetten en als snel voel ik haar lippen op mijn inmiddels druipende kut. Hetgeen ze mist aan raffinement maakt ze ruimschoots goed met haar enthousiasme en passie en het duurt dan ook niet lang of ze heeft me twee keer naar een gigantisch orgasme gebeft. Ik grijp in haar rode haardos. “Stop , maar schatje. Je hebt het heel goed gedaan.” “Met een roodhoofd, haar mond en kin onder mijn sappen komt ze omhoog. “Was je klaargekomen dan?” “Moet je dat nog vragen?” “Ik kus haar besmeurde mond.” “Ja sletje, je hebt me heerlijk klaar gelikt!” Dan kijkt ze me aan… “Ria wi jij me nou ook ..?” Ik schud mijn hoofd. “Nee sletje, je hebt het vanmorgen al met jezelf gedaan. Straf moet zijn.” Zwijgend kleden we ons even later weer aan. “Ria, ik was daarstraks bij de dokter geweest. Alles was in orde, ik had alleen een wat lage bloeddruk, die mijn flauwvallen, bij snel omhoogkomen wel eens kon verklaren.” “Hmm, een Orthostatische hypotensie.” “Ja zoiets zei de dokter ook.” “Had je hem verteld dat je flauw was gevallen bij het klaarkomen.” “Nee natuurlijk niet.”Ik had alleen gezegd dat het me soms heel plotseling zwart voor ogen werd.” “Slim, sletje, heel slim.”lach ik. Wanneer ik Fien even later, met het boek onder haar arm, over ons terras naar het poortje zie stappen, zie ik een andere vrouw dan nog een week geleden. “Ze loopt rechtop, trots en met een duidelijk toegenomen zelfbewustzijn.

De volgende dag kom ik pas na vieren terug van mij werk. Nog terwijl ik mijn fiets in de berging zet hoor ik Fien gillen. Het gaat me door merg en been. Gelijk ren ik naar hun achterdeur en ben blij dat die niet op slot is. Het geluid komt van boven. In de hal valt me in een oogwenk op dat hun grote klimplant over de grond hangt. Ik ren de trap op. “Néééé, Aaauuw, … Wil… alsjbl… Hou oo Aaaauuw.” “Je schreef het toch zelf, je houd ervan om geslagen te worden hoer!” Wil staat met de bamboestok te zwaaien. Fien ligt op haar buik op bed. Haar rug en billen zijn bezaaid met rode, deels al bloedende striemen. “HOU OP WIL!”schreeuw ik. Woest draait hij naar mij om. “Aha, daar is onze buurteef toch. Wacht maar. Als ik klaar ben met haar, ben jij aan de beurt. “Briest hij. Hij draait weer om naar Fien en haalt uit voor de volgende slag. Met alle kracht die in me zit trap ik met de hak van mijn laars van achteren in de knieholte van Wil. Meteen klapt hij dubbel, slaat met zijn hoof op de rand van het bed en ligt even later beduusd naast zijn eigen bed. “Gelijk grijp ik de bamboestok. Als hij omdraait om op te staan, trap ik in zijn kruis en terwijl hij op zijn rug ligt te kermen plaats ik de punt van de stok in het zachte gedeelte onder aan zijn keel. “Liggen blijven jij of ik duw door.” “Dat durf je niet hoer…” “Kijk in mijn ogen lul, dan zie je wat ik durf.” Tot mijn opluchting laat hij zich nu wat terugzakken. “Handen boven je hoofd lul en beweeg ze niet of ik duw door.” “Fien, help even. Pak een van zijn stropdassen en bind zijn handen bij elkaar. “Als je dat durft.. Ik maak je af.” “Kop dicht jij, of ik duw die stok alsnog door je strot… Fien doe wat ik zeg.. NU!” Gelukkig komt ze nu in beweging en even later ligt Wil als een walrus op zijn rug. Zij handen zijn boven zijn hoofd gebonden. Ter hoogte van zijn enkels en knieën zijn zijn benen stevig bij elkaar gebonden eveneens met zijn eigen stropdassen. Hij is duidelijk witheet, maar blijkbaar heeft hij in mijn ogen gezien dat ik net tot alles in staat was.
“Zo Fien je gaat nu met me mee.” Ik pak een badjas van een haakje en hang hem over haar schouders. Ze krimpt ineen bij de aanraking van de badstof met haar wonden op haar rug.
Ik sluit alle deuren in ons huis goed af en ga met Fien naar boven. “Ga op je buik liggen.” Ik behandel de bloedende striemen met een desinfecterende wondzalf. “Ze kermt… Ria, het doet zo enorm veel pijn.” “Ik weet het schat, maar we moeten voorkomen dat het gaat ontsteken.” “Hij had het slotje van ons boek opengebroken Ria..”Ze lig onbedaarlijk te snikken. “en heeft alles gelezen… Hij begreep het niet… Ik heb nog proberen uit te leggen.. maar.” “Lieverd, ik denk dat hij het wel begreep. Hij las dat jij een sterkere vrouw, met eigen wensen en verlangens aan het worden bent. Dat kan hij niet toelaten.” Dan hoor ik de trap kraken en even later staat John in de deur. “Ria waarom zat de deur op het nachtsl..”Dan zie hij Fien liggen. “Wat is hier in godsnaam aan de hand?” Ik spring op en gelijk lijkt alle spanning van het afgelopen uur vrij te komen.
Onder tranen vertel ik hem het hele verhaal. Hij kust net mijn tranen weg. Dan horen een enorm kabaal op ons terras. John vliegt gelijk naar beneden. Ik kijk uit het raam en zie dat Wil met een honkbalknuppel bezig is ons tuinmeubilair kort en klein te slaan. Dan zie ik hoe John naar buiten stapt. Wil loopt met de knuppel als een gekooid dier op en neer. “Wat kom je doen Wil?” vraag John schijnbaar rustig. “Ik kom mijn wijf ophalen. Met of zonder je goedkeuring.
“Jij blijft liggen Fien!”zeg ik nog voor ik in een opwelling de trap af ren. Even later sta ik in de opening van onze terrasdeur. “Zo Watje; moet die stoephoer van je, je komen helpen. “John kijkt kort om.” “Ga naar binnen en sluit de deur.” Sist hij me toe “John moet ik de poli..” “Nee! naar binnen.. NU.!” Ik doe wat hij me zegt en sta trillend tegen de keuken tafel.
Ik hoor hoe John heel rustig zegt “Fien komt alleen bij je terug als zij dat wil, onder de voorwaarden die zij stelt en op het moment dat zij wil.” “Ik geloof dat je iets niet goed heb begrepen Watje… Of je stapt nu opzij en laat me mijn vrouw halen, of ik ram je opzij.”
“Ik ga niet opzij voor een mislukte macho met een knuppel.” Ik zie nog dat Wil met de knuppel uithaalt, dan gaat alles razendsnel. De knuppel vliegt door de lucht en op hetzelfde moment ligt Wil kreunend op zijn rug en staat een schoen van John op zijn strottenhoofd. Gelijk open ik de deur en sta weer op het terras.
“Ik haal mijn voet nu weg en dan kun je voorzichtig opstaan. Maar waag het je niet…” “Benomen maar nog ongebroken komt Wil overeind.” Ik zie dat dit nog niet over is en stap al weer terug. “Zo Wil, je gaat nu naar je eigen hut. Je pakt de spullen van Fien in, en brengt die zo tot op ons terras.” Wil draait zich inderdaad om richting van het poortje.
“En ooh ja Wil..” Praat John tegen zijn rug. “Als je Fientje een dezer dagen hoort kermen van genot is dat omdat ze voor het eerst in haar leven door een Watje wordt geneukt.” In een beweging draait hij zich om en haalt met een vuist uit naar John. Die was hier echter op voorbereid en gelijk daarop zie ik Wil over het tuinhek op zijn rug in zijn eigen tuin vallen. John spring er meteen achteraan en laat een staccato van korte stoten met , zo het lijkt, alleen zijn gestrekte vingers, op hem los. Wil ligt kermend en ineengekrompen op het gras. “Je gaat inpakken… NU!” Met een soepele sprong, is John weer terug op ons terras.
“Kom stoephoer, naar de keuken, dit watje heeft nu trek in een bak koffie.”
Even later, ik sta aan het aanrecht. “John, hoe kan dat … Je ben al 12 jaar geleden gestopt met KunTao, gelijk toen de oude Sensei ophield en nu …” “Liefje; bijna 20 jaar intensieve training scherpen je reflexen en bovendien, Ik ben wel gestopt met de training maar niet met oefenen. Waarom denk je dat die spiegel in de garage hangt en er een grote mat onder de hometrainer ligt.” Ik moet lachen. “Uw man het onbekende wezen.” “Dat moet jij zeggen ‘stoephoer’.” Ik ben net bezig de koffie in te schudden als ik gestommel op de trap hoor. Even later komt Fien, gehuld in een badjas van mij met een van pijn vertrokken gezicht de keuken in. “Ook een bakkie meid.” “Zou ik ook thee mogen?” “Tuurlijk schat.” “Jullie zullen me wel gek vinden, maar ik heb aan het raam meegekeken. Ik had ook een beetje medelijden met Wil.” “John kijkt haar verbaasd aan. “Ja Fien. Dat vindt ik gek. Heel erg gek. Eerst slaat hij je…” Ik leg mijn vinger op zijn mond. “Nee Fien, dat is niet gek. Je zou kunnen zeggen dat dat een vorm van Stockholm syndroom is.” Ik zie John even nadenken en dan knikt hij.
Op dat moment horen wij gerommel op ons terras. Wil zet twee koffers neer, verdwijnt weer en even later komt hij terug met een grote reistas. Hij kijkt op, ziet Fien zitten en stapt naar onze deur. Op het moment dat John op staat stopt hij. “Wil, wanneer tijdens mijn afwezigheid een van deze dames ook maar een haar wordt gekrenkt. Dan ben je voor mij, dan heeft je laatste uur geslagen, knoop dat goed in je oren. Met een gefluisterd, “Ja John..” druipt hij af.
We hebben geen zin om nog te koken en laten Pizza’s bezorgen. De helft verhuist echter in de ijskast. Blijkbaar is ons alle drie de eetlust wel een beetje vergaan. Die avond kijken we, de audities van Holland’s got talent, iets dat normaliter nooit bij ons op staat. Ik heb een collega’s van mij gebeld en gevraagd morgen mijn patiënten over te nemen. Ik wil Fien nog niet alleen laten. We maken samen een flesje wijn burgemeester, Fien ligt tegen mij aan op de bank. “John, zou jij vannacht op de logeerkamer..” “Dat hoeft toch niet Ria, ik kan toch ook op de logeerkamer slapen.” “Komt niets van in.” valt John haar in de rede. “Jij slaapt vannacht, niet alleen.” Ik stuur mijn schat een luchtzoentje. Ik voelt trots branden in mijn borstkas. “Waarom moet eerst zoiets gebeuren voordat ik weer besef wat voor een lot uit de loterij ik heb meegekregen”.
Op bed verzorg ik nog eens de inmiddels fors gezwollen striemen op Fien’s rug. Dan loop ik even naar de logeerkamer. Mijn lieverd ligt al op bed en bladert door een tijdschrift. Ik ga op de rand van het bed zitten. “John, ik wil je even zeggen hoe enorm trots ik op je ben.” Een glimlach vormt zich om zijn lippen. “Dat hoef je niet te zeggen schat… Dat straal je al de hele avond uit.” Ik druk mijn mond op de zijne en onze tongen maken verdere woorden overbodig. Het is John die lost. “Stop nu maar liefje, voordat ik je zo meteen nog aan het matras rijg.” “Nu niet John, maar binnenkort mag je het Fien laten zien.” Dan begint hij te lachen. “Wat moet ik haar laten zien? Hoe een Watje zijn stoephoer neukt?” “Ja precies dat!” Ik sta op. “Welterusten watje.” “Slaap lekker Ria.”

De dagen die hierop volgen horen en zien we niks van Wil. Dat terwijl hij thuis is want zijn auto staat een groot deel van de dag op de oprit. John, de schat is met openbaar vervoer naar zijn werk, zodat wij de auto ter beschikking hebben. Als ik werken moet zet ik Fien af bij haar zus, die altijd al een hekel had aan haar schoonbroer. Wanneer ik haar die middag kom ophalen roept Mieke, zo heet haar zus mij naar binnen. “Doe je effe een bakkie mee?”


“Ria.. Ik vind het heel lief wat jullie doen. Maar Fien kan voorlopig ook hier logeren.” Ik kijk Fien aan. “Wat wil jij?” Ik zie dat ze rood kleurt. “Als jullie het goed vinden wil ik liever bij jullie blijven.” Dan kijkt ze naar haar zus. “Sorry Mieke, maar ik heb de laatste tijd enorm veel over mezelf geleerd Dat heb ik te danken aan Ria.” “Dat zie ik toch zusje… Je bent een andere vrouw. Ondanks je ellende straalt je meer rust en zekerheid uit dan in jaren… Ik wil me alleen niet drukken voor mijn zusterlijke plicht.”
Terug thuis. “Fien wil jij alvast piepers jassen, dan haal ik alvast de was binnen.” Pas op het moment dat ik van de wasmolen terug naar het terras loop valt me op dat ons stukgeslagen tuinmeubilair is verdwenen. Dan komt Fien naar buiten. “Er is aan de voordeur gebeld en er staat een grote vrachtwagen voor de deur. Ik zet mij wasmand af en loop door naar de voordeur. “Mevrouw, Gravee? We komen de nieuwe tuinset brengen. Beduusd open ik de garage deur en laat de mannen zo door naar het terras. Wanneer alles op het terras staat beginnen de mannen alles uit te pakken en mij valt meteen op dat het precies dezelfde meubeltjes zijn als die er stonden. “Dat heb ik nog nooit meegemaakt dat jullie zelfs alles uitpakken?” “Dat doen normaal ook niet mevrouw, maar we hebben elk € 50,- gekregen als we alles uitpakken en het verpakkingsmateriaal weer meenemen.”
Wanneer John, thuiskomt spring ik je meteen om de nek. “Ga vooral door lieverd, maar waar heb ik dat aan te danken?” Dan wijst Fien naar het terras. “Die eer komt mij niet toe. Ik was van plan dit weekend samen te gaan kijken voor een nieuwe set.” Dan vertel ik hem het verhaal en dat de mannen zelfs alles hadden uitgepakt en meegenomen. “Dan is het bewijs toch geleverd.”lacht hij. Ik zou nooit en te nimmer extra betalen om die spullen te laten uitpakken. Dat doe ik dan nog liever zelf.” “Maar van wie dan. “Ik weet het niet zeker zegt Fien, maar ik vermoed dat Wil dit heeft gedaan.” “In dat geval , heeft hij een klein pluspuntje gescoord.” Even later zitten we met smaak te eten. Fien heeft lekker gekookt. Geen culinair hoogstandje maar gewoon piepers, spinazie, gehaktballen en een lekkere jus.

Het loopt tegen achten wanneer we alle drie fris gedoucht achter een dampende mok koffie voor de tv zitten. Met de gong van het journaal horen we de deurbel. John springt op en pakt gelijk een twee euro munt van onze ‘giftenschotel’. Meestal wanneer rond deze tijd wordt gebeld is het een collectant voor een van de vele goede doelen. Het duurt zeker 5 minuten voordat hij weer de kamer binnenkomt. “Meiden… Het is Wil.. Hij vraagt; nee bedelt om alsjeblieft binnen te mogen. Hij wil zich verontschuldigen.” Ik kijk naar Fien. Ze straalt een zekere kracht uit en knikt. “Als jullie het goed vinden, laat hem dan maar binnen.” John steekt zij hoofd om de hoek. “Je kunt binnenkomen.” Wil stapt onzeker onze woonkamer binnen. Hij heeft twee enorm bossen bloemen bij zich en aan zijn arm hangt een grote tas. Hij zet de tas af. “Wil jij deze even vasthouden, John?” Dan gaat hij voor Fien op de knieën, ik zie tranen in zijn ogen. “Wil je deze bloemen alsjeblieft aannemen Fien.” “Ik weet niet Wil. Dat wat jij me hebt aangedaan en dan bedoel ik echt niet alleen die afranseling, dat kun je niet even afkopen met een bos bloemen.” Wat ben ik trots op Fien. “Dat begrijp ik Fien. Ik heb veel nagedacht en ik snap dat je niet zomaar weer bij me terugkomt.. Ik wil voor je vechten.” Ik hoor hoe John in de lach schiet. “Dat vechten kun je beter aan watjes over laten, Wil.” Zelfs bij Wil kan er een kleine glimlach van af. Hij staat op. “Mag ik?” Hij neemt de bloemen over van John en komt naar mij toe. “Ook bij jou wil ik me in alle vorm verontschuldigen Ria. Je moet weten, diep van binnen heb je altijd al een moordwijf gevonden.” Nu is het mijn beurt om in de lach te schieten. “Wil ik sta ervan versteld hoe het jou ineens lukt om de goede woorden te vinden. “Ik bedoel..” “Is al goed… Ik zeg maar een ding… Geen woorden maar daden.” Hij grijpt in de tas en overhandigd John een kistje. “Alsjeblieft John.. Een rode en een witte Bourgogne.. Denk je dat je onze vriendschap nog een tweede kans kunt geven?” “Wil… Eigenlijk had ik mezelf gezworen dat het voorgoed over zou zijn. Maar ik laat dat afhangen van de ontwikkelingen en van die twee dames.” “Mag ik gaan zitten?” “Pak mijn stoel maar.” John schuift een stoel van de eethoek bij. “Dames een glaasje rooie?” graag John. “Jij een pilsje Wil.” “Dank je, eentje. Ik heb sinds… Niks meer gedronken.” Terwijl John naar de keuken is kijkt hij ons verdrietig aan. “Ik wil me veranderen. Echt waar. Fien je mag ook met Ria.. als je wil.” “Ho, ho Wil .. Wat ik mag en met wie ik wat doe. Dat maak alleen ik zelf nog uit. Zo lang als je dat niet beseft kun je beter gaan. Ik heb al veel te lang naar jou pijpen gedanst. Behalve twee schatten van kinderen heeft me dat niks opgeleverd. Het is dank zij Ria dat ik me van veel dingen bewust ben geworden.” “Nee schat, dankzij jezelf. Ik heb alleen het deurtje geopend.” John komt binnen, op een tablet staan 3 glazen wijn en een pijpje pils. “Waar wil je op drinken Wil?” Even denkt hij na. “Op dat er ooit weer een plaatsje voor mij is in jullie leven.” “Dat heb je geheel en al in je eigen handen..” Fien neemt een flinke slok wijn. “Ria, mag je sletje je kussen?” Ik draai mijn gezicht naar haar toe en meteen begint ze me vol passie te tongen. Over haar schouder kijk ik naar Wil. Naast ongeloof meen ik ook opwinding op zijn gezicht te lezen. Dan lost Fien. “Ik weet dat wat ik nou gaan doen me een zwik strafpunten oplevert, maar soms moet je gewoon doen wat nodig is.” Ze staat op, duwt Johns benen uit elkaar, trekt de elastische band van zijn joggingbroek naar beneden en haalt zijn slappe piemel te voorschijn. Ze gaat op haar knieën zitten, neemt slappe Johnnie in haar mond en begint met hoorbaar gesmak te pijpen. Als snel komt Johns pik tot volle wasdom. Triomfantelijk pakt ze hem in haar hand. “Kijk Wil.. Dat is een pik. Die van jou is hooguit een stijve duim.” “Alsof ze het al veel vaker heeft gedaan hervat ze de pijpbeurt van John en het duurt dan ook niet lang voordat ik John zijn ogen zie sluiten en met diep gezucht aankondigt dat zijn mannenpap het kookpunt nadert. “Oeergh, Ja sletje, slik maar door. Je mag alles hebben.” Fien staat rustig weer op en bergt de verslappende pik weer zorgvuldig op. Ze likt nog even over haar lippen en gaat weer naast me zitten. “Hij smaakt ook heerlijk zonder Baileys. Ria” Dan kijkt ze Wil aan. “Weet je zeker dat je me nog terug wil hebben? Je zult me dan namelijk moeten delen. Sterker nog. Je mag de kliekjes opwarmen nadat ik van hen de hoofdmaaltijd heb gekregen.” Het is moeilijk te zien, wat er allemaal in hem om gaat. “Ja Fien.. Ja ik wil je nog.., Misschien nog wel meer dan ooit.”
“Dan weet ik het goed gemaakt dikke… Je drinkt zo je pilsje leeg en gaat naar huis. Ik stel morgen een contract op. Niets daarin is onderhandelbaar. Ik stuur het je op per email. Pas wanneer het in tweevoud ondertekend hier in de brievenbus ligt praten we verder.” Even later staat Wil op. Nogmaals excuses en bedankt voor alles. Ik hoop snel weer eens te mogen komen. John loop met hem mee en laat hem uit.
“Gosh, Fien meid... Wat ben ik trots op je.” “Dank je, maar zonder jullie had ik dat nooit gedurfd… Krijg ik dan nu geen straf.” “Vanavond niet slet, maar ongevraagd mijn lieverd pijpen dat zal zeker niet ongestraft blijven.” “Daar verheug ik me al op!” Op dat moment komt John weer binnen. “Lieverd, vertel eens wat is er aan het woord STRAF onduidelijk.” Hij schiet in de lach. “Ik weet het niet lieverd!”
Auteur : AppieA / Geschreven op : 11 november 2012 - 22:38 / Hits : 22301 / Waardering : 2.75
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mijn Late Lust slavin – 11 Slot ‘De test‘
Auteur : AppieA / Geschreven op : 08 februari 2013 - 01:41 / Hits : 9270 / Waardering : 3.12

Mijn Late Lust slavin -1 ‘Met de buren op vakantie’
Auteur : AppieA / Geschreven op : 08 november 2012 - 22:32 / Hits : 26188 / Waardering : 2.78

Mijn Late Lust slavin - 7 ‘De appel valt niet ver van de boom’
Auteur : AppieA / Geschreven op : 17 januari 2013 - 00:48 / Hits : 11481 / Waardering : 2.63

Mijn Late Lust slavin – 8 ‘ De keuring ‘
Auteur : AppieA / Geschreven op : 20 januari 2013 - 22:48 / Hits : 9297 / Waardering : 2.54

Mijn Late Lust slavin - 3 ‘Heb ik een monster geschapen?’
Auteur : AppieA / Geschreven op : 16 november 2012 - 01:04 / Hits : 14295 / Waardering : 2.50

Mijn Late Lust slavin – 9 ‘ Histoire d’ L ‘
Auteur : AppieA / Geschreven op : 25 januari 2013 - 23:16 / Hits : 7895 / Waardering : 2.41

Mijn Late Lust slavin - 6 ‘De speelkamer’
Auteur : AppieA / Geschreven op : 13 januari 2013 - 11:48 / Hits : 11725 / Waardering : 2.24

Mijn Late Lust slavin - 5 ‘Vier het leven!’
Auteur : AppieA / Geschreven op : 08 december 2012 - 02:38 / Hits : 11882 / Waardering : 2.23

Mijn Late Lust slavin - 4 ‘Naar een nieuw evenwicht’
Auteur : AppieA / Geschreven op : 19 november 2012 - 10:30 / Hits : 13097 / Waardering : 2.04

Mijn Late Lust slavin – 10 ‘Sletje training‘
Auteur : AppieA / Geschreven op : 04 februari 2013 - 00:42 / Hits : 10985 / Waardering : 2.00

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.






 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb