Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

De aal (dieren poep en plas)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
De aal (dieren poep en plas)
De Aal


Sylvia, een vrouwtje van 21 jaar, blond, een leuk geil smoeltje met wellustig volle lippen die altijd bedekt waren met een laagje glanzende rode lippenstift. Haar haar was kort, jongenskop, maar ze zag er op- en top vrouwelijk uit. Haar borsten, niet te groot waren voorzien van lichtbruine tepels, die als ze opgewonden was zeker 2 centimeter vooruit priemden. Haar billen, stevig, deinden bij elke stap die ze deed. Haar kutje was bedekt met een blond bosje schaamhaar. Syl werkte in een bistro als serveerster, haar werkdag begon om 20:00 uur en ging door tot de late uurtjes. De dag begon zoals iedere andere. Omdat ze tot zo laat gewerkt had sliep ze uit tot een uur of 10, douchte zich en riep Hunter, haar Deense dog om een blokje om te gaan. Het enige verschil met andere dagen was dat ze zich "vreemd"? opgewonden voelde. Anders dan anders........
Haar opgewonden toestand werd verraden door het constant prienmen van haar tepels tegen de stof van haar bh'tje. 's Avonds besloot ze daarom om maar een hesje aan te trekken over haar serveersters uniformpje heen.
Om 19:45 uur, toen ze op het werk arriveerde riep haar baas Michel: "Sylvia, zou jij even naar de visafslag willen rijden, en even checken waarom onze vis niet geleverd is , we hebben niets vers in huis"! Ze pakte haar autootje en reed naar de vaste leverancier, parkeerde en liep direct naar het kantoortje waar ze Hanneke dacht aan te treffen......

Zonder kloppen stapte ze binnen, en trof daar Hanneke inderdaad aan, maar niet zoals ze verwacht had...
Op het bureau lag het vrouwtje van de receptie: Naakt ! Met onder haar een , aan de kleur van z'n lul te zien, een neger, en bovenop haar, Frits de eigenaar van de zaak.
"Oja, neuk me, naai me met die geile pikken van jullie"? schreeuwde Hanneke het uit . De neger lag heerlijk in haar poesje te pushen en Frits stond d'r in haar poepgaatje te neuken.
"Oh, sorry"? stamelde Sylvia en wilde de deur dichtrekken. Frits trok met een "ploep' z'n lul uit de aars van de receptioniste en pakte Syl bij haar polsen. "Hier blijven, jij, we hebben een vierde persoontje nodig, en jij lijkt ons uitermate geschikt. Of niet soms luitjes "? wendde hij zich tot de anderen. Sylvia schrok van haar eigen reactie:"?Nou, dat lijkt me wel wat"?. Likkebaardend keek ze naar de grote lul."?Mooi, pijpen dan sletje"? brulde Frits. Sylvia keek naar z'n halfslappe lul, normaal hield ze wel van een potje pijpen, maar deze zat onder de stront ! Lang de tijd om te twijfelen had ze niet. Frits trokhaar aan haar haar naar beneden en duwde z'n leuter tegen haar lippen, die als vanzelf vaneen weken. Haar eerste reactie was:"?Getver...."?, maar de smaak strontsmaak verastte haar, en niet negatief!"?mmmm, niet eens slecht"?dacht ze. Syl pakte nu de lul bij de wortdel en trok haar hoofd een eindje terug om de stukjes stront te kunnen zien. Met haar tong likte ze de poep van z'n inmiddels hard geworden lul af.
"Zo, dit is een geile sloerie zeg, ze is gek opje stront Hanneke "! Zei Frits toch wel enigszins verbaasd. "Nou, dat komt dan mooi uit, want hier heb ik nog iets voor haar, kleedt haar maar uit. Even kijken hoe ver ze wil gaan"? De mannen begonnen aan haar kleren te rukken en enkele tellen later stond ze daar, poedelnaakt met haar tepels hard als knikkers."?Check die tepels"?riep Hanneke."?Ze vindt het echt lekker "Kom eens dichterbij meissie"? zei Hanneke terwijl ze op haar knieen op het buro plaatsnam. Sylvia stapte dichterbij. Plots greep Hanneke naar achteren en greep Sylvia bij haar stijve tepels en trok haar met een ruk tegen haar kont aan. Sylvia kreunde geil, een beetje pijn kon ze wel waarderen. Ze stond nu met haar gezicht tegen de billen van de vrouw aan. Sylvia kon haar hoofd niet wegtrekken en ademde de geur van de met stront besmeurde aars in. Plots liet Hanneke een luide scheet, de geur drong nog dieper de neusgaten van Sylvia in. Op de een of andere manier werd ze hierdoor nog geiler. "Open je bek bitch"? riep Hanneke. Sylvia gehoorzaamde omdat Hanneke haar bevel kracht bijzette door aan haar supergevoelige teples te trekken. Sylvia stond nu met haar mond wijdopen tegen de aars van de vrouw aan, de beide mannen keken gespannen toe. Ze zal toch niet...

Plots voelde Sylvia ites warms haar mond binnen dringen, als vanzelf voelde ze er aan met haar tong."?Een drol"? dacht ze "ze zit in m'n bek te schijten"?. Haar mond kon ze niet wegtrekken omdat Hanneke haar nog steeds bij haar tepels vasthield. Haar mond was nu helemaal gevuld en eigenlijk wondt het haar nog op ook. "Happen, kauwen en slikken"? siste Hanneke. Sylvia hapte, kauwde en slikte de poep in. Nu liet Hanneke haar wat vieren, maar Sylvia dook naar voren en perste haar tong in het schijtgat van de vrouw, diep duwde ze haar tong in de endeldarm."?O je wilt nog meer, nou dat kan je krijgen hoor"?, Sylvia voelde de kringspier opzetten en hapte de volgende drol naar binnen, ze was nu in een soort roes gekomen en vond alles best en geil ! Toen Hanneke uitgepoept was draaide ze zich om "Geef me een zoen lieverd"?. De vrouwen vonden elkaar in een geile tongzoen. "Je bent bijna net zo pervers als ik"? zei Hanneke, ik ben benieuwd hoe ver je gaat. Hanneke propte drie vingers in de kletsnatte kut van Syl"?mmm, ruim genoeg"? zei ze. Ze litke haar vingers een voor een af, smaakvol van het kutgeil proevend. "We zullen eens kijken of je net zo'n geile sloerie bent als ik"?.Sylvia was nog niet klaargekomen en wilde graag van de jeuk in haar kutje af, als in een roes volgde Hanneke die met een gebaar duidelijk maakte dat ze haar moesten volgen. Daarachter de twee mannen die eigenlijk te beduusd waren van het schouwspel van zo even, om ook maar zelf iets te ondernemen.
Hanneke stopte in een grote hal bij een witte bak met water. Sylvia zag wat op de bodem bewegen...alen, de bodem was bedekt met alen ! Hanneke greep een dikke aal uit de bak en zei:"?Kijk maar eens goed, dit maak je niet iedere dag mee"?. Ze hield het dier bij z'n staart vast en duwde z'n kop voor haar kut. Het leek wel of het beest haar begreep, binnen een mum van tijd dook het dier naar binnen, haar kletsnatte poes in !"?Oja, dit is geil, een levende lul"?. Gillend bereikte ze al snel haar orgasme. "Zo en nu ben jij aan de beurt"? Sylvia vond dit toch een beetje te gortig:"?Sorry hoor maar dit vind ik dus helemaal niets, zo zit ik niet in elkaar, bah wat smerig !

"Grijp haar mannen"? gilde Hanneke. De kerels grepen haar bij haar armen vast en dwongen haar op de grond. "Oja, je vindt het smerig, nou misschien vind deze jongen jou wel smerig "! Ze had een aal gepakt van zeker 40 cm en hield deze voor de neus van Syl. Het dier, aan de staart vastgehouden, kronkelde over haar lichaam naar beneden tot aan haar kut. Het glibberige gevoel en het spoor van slijm wat het dier achterliet deed een rilling van geilheid door Sylvia heen gaan. Plots was het dier bij haar kut aangekomen en schoot naar binnen, door de plotselinge bewging van het dier moest Hanneke loslaten en schoot de polsdikke aal helemaal naar binnen. Sylvia voelde het beest tegen haar baarmoederwand aanbotsen. Sylvia voelde zich compleet gevuld, het dier kronkelde en kronkelde in haar kut, wanhopig naar een uitweg zoekend. Sylvia keek naar haar buik en zag die golven en uitstulpen. "Meer, meer, ik wil meer "! Schreeuwde ze in een roes van opperste geilheid. Wauw, riep Hanneke "horen jullie dat mannen, ze wil meer, nou dat kan ze krijgen"?. Hanneke pakte nog een aal van de zelfde lengte en propte deze in de aars van het geile wezentje dat lag te kronkelen, het dier schoot eveneens naar binnen diep haar endeldarm in. "Oja, wat geil, vul me helemaal op "! Sylvia rukte aan alle macht aan haar eigen tepels totdat deze uitrekten tot zeker 4 cm. "Pak me, bijt me, doe me pijn"? De beide kerels wisten niet hoe ze het hadden. Frits bukte zich voor over en hapte in haar linkertepel en begon te bijten. "Harder, godverdomme, je bent toch geen mietje"? schreeuwde Syl. Frits beet nu zo hard dat haar tepel begon te bloeden. Geschrokken wilde hij zijn hoofd terugtrekken."?Nee, ga door, ga door, ik ben zo geiiiiil! Schreeuwde Syl. "Lul, geef me meer lul"?

De neger duwde z'n apperaat bij haar naar binnen. Zij pijpte hem met een overgave die zelde eerder vertoond is. Frits begon zich inmiddels boven haar af te trekken. De beide mannen kwamen gelijktijdig klaar, de sperma van de neger liep uit haar mondhoeken naar buiten over haar kin en Frits spoot over haar blonde koppie. Dit was de druppel. Gillend bereikte Sylvia haar hoogtepunt. Haar kut perste tijdens haar orgasme de aal eruit, en haar darmen dedeen hetzelfde met het andere dier, gevolgd door een hoop stront. Ook haar pis liet ze lopen, ze was even de totale controle over haar spieren kwijt. Op haar knieen lag ze daar in haar eigen pis en stront. Sylvia smeerde het uit over haar eigen lichaam, nam het in haar handen en stopte het in haar mond. Huilend genoot ze na van deze perverse sexervaring.
Auteur : / Geschreven op : 12 mei 2005 - 07:05 / Hits : 49750 / Waardering : 1.76
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Els houd van dieren
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 14 maart 2004 - 11:44 / Hits : 68913 / Waardering : 2.12

Geile massage (poep)
Auteur : Flake050 / Geschreven op : 05 december 2013 - 15:13 / Hits : 7035 / Waardering : 1.97

eigen plas
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 06 februari 2006 - 14:32 / Hits : 19800 / Waardering : 1.69

Plas problemen
Auteur : Joop / Geschreven op : 28 september 2010 - 22:04 / Hits : 19782 / Waardering : 1.51

vervolg plas problemen
Auteur : joop / Geschreven op : 28 mei 2011 - 19:59 / Hits : 14313 / Waardering : 0.88

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb