Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Samantha.
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Samantha.
Samantha een mooi meid en zou over twee weken zeventien worden, het huis naast hen stond al maanden leeg. Ze heeft lang donkerblond haar en groene ogen en een leuke B cup waarvan de harde tepels eigenwijs schuin omhoog leken te kijken.
Haar korte rokje bolde geil over haar ronde kontje, zoals bij de meeste tienermeisjes op deze leeftijd, een Bhtje vond ze nog niet nodig, haar tieten waren lekker stevig en je kon de harde tepels in de strakke stof van haar shirtje zien.

Ze had deze week al eens een vrachtwagen zien staan, voor het huis naast hen, maar nog niemand van de eventuele nieuwe bewoners gezien.
Haar kat Poekie liep in de tuin naast die van hen.
‘’Poekie…Poekie,’’ riep ze.
De kat liep daar wel vaker, de halve buurt had de kat als jachtgebied ingenomen en af en toe verdedigde de kat haar terrein ook wel.
‘’Poekie…Poekie,’’ de kat liep verdomme het leeg staande huis binnen, omdat de achterdeur open stond en Samantha haastte zich om de kat naar buiten te halen.

‘’HEEE? Wat moet jij godverdomme hier? Is dit jou huis!’’
‘’Nee…nee meneer, maar mijn kat liep naar binnen?’’
‘’Ik mot geen katten in mijn huis, als ik dat beest betrap dan knal ik er wat hagel naar binnen.’’ De man toonde een soort van jachtgeweer.
‘’Als u de deur dicht had dan……..’’
‘’WAT? Ook nog een grote mond, geen opvoeding genoten thuis?’’
‘’Poekie kom hier,’’ en Samantha pakte de kat bij het hals bandje. Ze moest zich daarbij diep bukken en had niet in de gaten dat die vent haar slipje kon zien, het was een licht getinte man, groot en breed en hij had een baardje en op dat moment een woest uiterlijk.
Samantha wilde met de kat weer naar buiten lopen. ‘’Waar denken wij heen te gaan,’’ zei de man.
‘’Ik heb de kat toch? En breng het weer naar buiten.’’ Ze wilde zo gauw mogelijk naar buiten, als dat de nieuwe buurman was, het leek er wel zo een die versneld een woning kreeg toegewezen, terwijl andere mensen al jaren stonden in geschreven.
Samantha ging er vanuit dat die man wel een vrouw zou hebben en kinderen, want zo groot was de hoekwoning wel.

‘’Gooi de kat maar naar buiten, jij blijft hier!’’
‘’Waarom?’’
‘’Jij drong dit huis binnen en daar wil ik het nog wel even over hebben!’’
Ze bukte zich weer om Poekie net buiten de deur te zetten, ‘’ga naar huis Poekie.’’ En weer keek de man tegen haar slipje aan, haar lekkere ronde kontje was hem al opgevallen, maar ook die blote dijen, lekker stevig geil vlees.
‘’Kom hier jij!’’
Samantha durfde nu niets te zeggen, want die man werd alleen maar bozer. Ze liep naar hem toe, de man was bijna twee koppen groter. Ze stond nu voor hem, er bewoog wat in zijn broek, maar Samantha was nog behoorlijk nat achter de oortjes.

‘’Vind jij ook niet, dat je er als een SLET bijloopt?’’
‘’Huh…??’’ Reageerde ze.
‘’Nou zeg eens wat, gore geile teef, ik kon verdomme de contouren van jou kale kutje zien, zit je mannen op te geilen zoals al die blanke hoertjes hier!’’
‘’Ik…ik..www..weet niet..ik….?’’ De man stapte naar voren en trok haar rokje iets omhoog en greep haar vol, bij haar kutje zo tussen de dijen.
‘’Godverdomme geile teef, je bent nat!’’
‘’Het geil loopt jullie verdomme langs jullie dijen, heb je geen vader die jou op tijd een flinke neukbeurt geeft?’’ ‘’Of is dat ook zo een mietje!’’
‘’Nou zeg eens wat geile hoer!!’’
‘’Trek je onderbroekje uit!’’
‘’Ik..ik wil..ww..wil dat niet?’’
‘’Jij hebt niets te willen, niet geleerd dat wij mannen de baas zijn, uit trekken dat ding of ik scheur het van je kont!!’’

Samantha werd bang en trok haar slipje uit.
‘’Zo dat ziet er ff lekker uit, ben je al geneukt?’’ Samantha had het niet meer en trilde. Ze kreeg kippen vel van angst.
‘’Ik vroeg je wat slet!’’
‘’Ik..bb…ben nog maagd meneer?’’
‘’Hahahahaha, dacht je echt dat ik dat geloof, geil straat sletje?’’ ‘’Jij verdient zeker geld, He…door mannen af te pijpen!’’ ‘’Zo een geil pijp smoeltje heb jij wel, slik jij ook door?’’
‘Mag..mag ik naar huis? Z…zal niet vertellen wat u gezegd heeft hoor.’’
‘’Jij gaat niet naar huis, eerst moet de politie komen omdat jij dit huis bent binnen gedrongen!’’
‘’Beter nog jij betaalt het maar met jou geile lijf!’’
‘’Mmmmm..lekker kutje heb jij, heb wel zin in jou, een beurt en jij mag naar huis, als jij je mondje houd.’’ De man trok haar mee naar de slaapkamer waar al een bed stond en gaf haar een duw. Samantha viel achterover op het bed. De man trok zijn broek en slip uit en Samantha zag haar eerste harde pik.

Ze schrok er van en plaste uit angst.
‘’Ja, toe maar, zeik de boel godverdomme ook nog eens onder, doe jij dat thuis ook?’’
‘’Ik wil niet?’’ Snikte ze.
‘’Benenwijd schatje, des te eerder is het achter de rug, trek je rokje even iets omhoog lekkertje.’’ De man trok haar benen uit elkaar, toen Samantha niet reageerde. ‘’Je kutje staat al iets open, geil teefje. Je hebt er zin in, He.’’ ‘’Ik ben best bereid om jou regelmatig te voorzien van je broodnodige harde mannenvlees hoor, als papa het niet aan kan.’’ De man had zeker bijna een harde lul van achttien centimeter en besneden en behoorlijk dik.
‘’Doe…doe het alsjeblieft niet….meneer, ik zal niks zegge?’’
‘’Doe het alsjeblieft niet..doe het alsjeblieft niet, hou nou eens op met dat gezeur, je zal het lekker vinden!’’ De man kroop over haar heen en zette zijn besneden lul op haar al iets wijkende kut lipjes.
‘’Aaagghh neeeee,’’ schreeuwde ze, toen de vent zijn pik naar binnen begon te werken. ‘’Oooohh wat ben jij nog lekker strak zeg.’’

Hij haalde hard uit met zijn stijve lul.
‘’Aagggggggg..aagghhhhhh..pp..pijn….aagghhh.’’ De pik vernietigde haar maagdenvliesje en schoot een eind naar binnen.
Hij begon te stoten, met diepe zo diep mogelijke halen, dit neukte erg lekker, beter dan moeder de vrouw, maar ja die had ook al elf kinderen gebaard. De man nam het er van, lekker geil dat blanke sletje.
Samantha voelde de pik haar kutje vullen, strak zat haar kutje om zijn lul, de pijn was zeer heftig geweest maar tot haar verbazing werd dat snel minder. De man merkte het ook……
‘’Je maakt geil aan sletje. Ik voel het, je vind het lekker, He?’’
‘’Ik heet Babatunde, dan weet je dat en jij wordt mijn gebruiks sletje hier in de buurt!’’
‘’Huh..huh…,’’ reageerde Samantha zachtjes. Ze probeerde het te voorkomen, maar deze geluidjes ontsnapte toch aan maar mondje.

De man begon te kreunen.
Hij stond op ontploffen, zo geil molk het strakke kutje aan zijn dikke besneden pik. Samantha werd tegen haar zin ook steeds geiler, de stotende pik neukte haar zo lekker af. De man was toch al opgefokt omdat hij al zes maand niet meer geneukt had. Zijn vrouw en kinderen zaten nog ergens in Afrika.
Hij had al wel toestemming om ze naar Nederland te halen gekregen door de Rijksoverheid, maar dat gedoe met papieren in dat Afrikaanse land waar hij vandaan kwam, liep niet op rolletjes.
Samantha voelde de man in haar klaarkomen, terwijl ze onder hem lag te schokken van haar eerste zeer heftige orgasme.
De man genoot van het knijpende kutje van de geile slet onderhem.
Samantha vond het best lekker haar eerste echte neukbeurt, maar had het liever niet laten merken aan haar wrede verkrachter, die ook nog eens van plan was om haar vaker te gebruiken….begreep ze uit zijn opmerkingen.
Babatunde kroop van haar af en een golf sperma vermengd met haar geil en bloed, golfde uit haar kutje. Ze lag nog wat na te schokken en te hijgen.

‘’Dit wil je best vaker,’’zei hij.
‘’Jij houd je mond hé, anders vertel ik wat een geile klaarkomende hoer jij bent, gesnopen?’’
Hij greep haar bij haar keel, ‘’gesnopen? Vroeg ik!’’
‘’Ja..ja..’’
‘’Een verkeerd woord van je vader en ik verbouw hem!’’
Samantha wist dat haar vader geen partij was voor deze vent en als hij het ook nog eens aan iedereen ging vertellen hoe geil ze was klaar gekomen, kon ze zich nergens meer vertonen, ergens hoopte ze, dat het bij een keer bleef.
‘’Aaahh Auwha au verdomme, het doet pijn?’’
‘’Niet zo zeuren sletje die pijn gaat wel over, je kwam geil klaar en mag blij zijn dat ik geen geld vraag voor de bewezen diensten!’’ Wat? Dacht Samantha wil hij er ook nog geld voor?
‘Jij hebt een kutje om geneukt te kunnen worden door ons mannen, je bent voor in het bed en de keuken!’’
‘’Mag…mag ik nu naar huis?’’
‘’Je mag naar huis, maar je houd je muil, oké?’’
‘’Ik..ik. had toch al ja..ja gezegd?’’
‘’Niet zo een wijze bek tegen mij, anders krijgt je moeder de volgende beurt!’’

Samantha stond met pijn op en strompelde naar buiten.
Ze kwam de keuken in via de achterdeur en natuurlijk kwam ze haar moeder tegen en probeerde zo rechtmogelijk te lopen.
‘’Wat is er? Samantha,’’ vroeg haar moeder.
‘’Niks mam.’’
‘’Jij loopt anders wel vreemd?’’
‘’Ik zei toch niks mam,’’ reageerde zij..zuchtend en liep naar boven. Ze pakte een schoon slipje uit een laatje op haar kamer en liep naar de badkamer. Ze trok haar slipje uit, er zaten wat bloedvlekken in en natuurlijk sperma, tja waar liet ze nou dat slipje, toch maar in de wasmand. Die was er tenslotte voor…
Ze frommelde het slipje een beetje naar onderen en tilde haar rokje op om naar haar kutje te kijken, die was behoorlijk rood, er had echt iets schrikbarend groots in gezeten.
Ze pakte het washandje, maakte het nat en probeerde voorzichtig het opgedroogde bloed, ‘’ai.. Verdomme,’ ze beet op haar tong en maakte haar kutje zo schoonmogelijk, het deed verrektes zeer. Ze was echt keihard open geneukt door die klootzak.

In haar hoofdje spookte het.
Wat moest ze hier nu mee, ja ze was verdomme giga lekker klaar gekomen, niet normaal gewoon, zo lekker wilde ze wel vaker, maar niet met die vent.
Moest ze nu toch maar aangifte gaan doen?
Ze had geen zin in die eventuele moeilijke gesprekken met de politie, sommige kerels daar zouden toch maar verlekkerd naar haar verhaal luisteren en ondertussen een stijve in de broek op bouwen en misschien wel geil tussen haar benen probeerde te kijken. Dus dat idee liet ze snel vallen, maar die vent moest niet zomaar denken dat ze zich weer door hem zou laten neuken.

Twee dagen later.
Samantha zag opeens een dikke vrouw naar binnen gaan, bij de buren.
Het was zo een kleurlinge met een lange jurk, het leken wel twee jurken over elkaar. Ze had ook zo een hoofddoekje op.
Ze meende in de deuropening ook een kind te zien, weer wat uren later.

Samantha kwam van de supermarkt en was bijna het huis van de nieuwe buren voorbij toen de deur openging, die mevrouw kwam naar buiten.
‘’Hee jij, hier komen!’’
Samantha keek verbaasd om zich heen, had ze het tegen haar?
‘’Ja, jij, hier komen.’’
Samantha liep naar haar toe en moest mee naar binnen, misschien wilde ze wel kennis maken, dacht ze nog.
‘’Hier een doekje daar staat schoonmaakmiddel, wc schoonmaken jij en beetje op schieten.’’
‘’Dat ga ik echt niet doen hoor?’’
‘’O nee vieze hoer? Wel je geile poten spreiden en nou schoonmaken!!’’
Ze werd de wc in geduwd en kreeg een klap in haar gezicht. De vrouw was op de hoogte, de wc was erg smerig en het stonk er zo hard dat Samantha kokte….de stront zat hoog aan de muur. ‘’moet je soms een pak slaag voordat je luistert?’’
‘’Ben geen schoonmaakster?’’
‘’Nee, jij bent een vieze hoer, ik heb al wat brieven gekopieerd, die ga ik nu bezorgen in alle straten hier, zodat iedereen weet wat voor een geile vieze slet hier woont, die gewoon met de getrouwde mannen neukt!’’
‘’Jou..jou man heeft mij verkracht!’’
‘’Jij verschrikkelijke leugenaar, jij onze mannen verleid, met je geile gore besmette lichaam, nou ik ga ze rond brengen.’’ Tot verbazing van Samantha leek ze het echt te gaan doen?
‘’Stop, ik maak al schoon.’’

Babatunde kwam thuis.
Samantha stond voorover gebogen te poetsen.
Babatunde knoopte zijn broek los en haalde zijn harde besneden pik te voorschijn. Hij ging achter Samantha staan en begon haar slipje naar beneden te trekken. Ze wilde omhoog komen. ‘’Door poetsen jij,’’ hoorde ze de vrouw zeggen, die stond dus te kijken hoe haar man zijn pik in haar kutje stootte en haar begon te neuken.
Samantha kleurde rood van schaamte. Ze moest zich aan de toiletpot vasthouden om niet voorover te vallen, door de harde stoten in haar pijnlijk gevoelige kutje.
‘’Huhhuh..oooh,’’ begon ze te kreunen.
‘’Geile hoer ben jij,’’ zei de vrouw.
‘’Ben geen hoer….OOOOOHHHH,’’schreeuwde ze het uit, door de extra harde stoot in haar kutje. De vrouw rolde haar shirtje naar voren en Samantha voelde de handen van Babatunde om haar tieten en hij begon het geile vlees te kneden, terwijl hij sneller begon te stoten.
‘’Oooohhhhh..verdomme…oooohhhhh..mmmmmm,’’ ze werd weer klaar geneukt…

Ondertussen thuis, waar Samantha woont.
De moeder van Samantha toonde haar man het slipje van Samantha die ze dus niet in de wasmachine had gestopt.
‘’Kijk Peter dit vond ik in de wasmand?’’
Peter betaste het en rook er aan, de bloedvlekken op zich waren duidelijk,’’ jeetje Clara waar is die dan mee bezig, er zitten behalve bloed ook sperma sporen in haar slipje?’’
‘’Dus jij hebt haar niet lastig gevallen, omdat jij je misschien niet kon inhouden? Ik heb al vaker gezegd dat ze er niet als een straatslet moet bijlopen!’’
‘’Zeg hoe haal je het in jou hoofd om mij te verdenken? Moet echt niet gekker worden met jou hoor.’’
‘’Ja, sorry hoor, maar iemand moet dit toch gedaan hebben?’’
‘’Ja, dat is zeker, maar ik niet!’’ Krijgen ze er thuis ook al ruzie over, leuk he nieuwe buren.

‘’Ooohhhhhhh..mmmmmm..oooohhhh..zo lekker.’’
Samantha hoorde het zichzelf zeggen. Ze hing nu met haar hoofdje in de pot en schokte van geilheid en een enorm orgasme teisterde haar lijfje.
Ze wilde niet, maar haar lichaam dacht er anders over, de harde besneden lul bleef maar doorgaan en doorgaan.
De vrouw bleef maar kijken hoe haar man dat hoertje afnaaide….

Einde deel 1.
XXX Angela.
Auteur : Angela / Geschreven op : 05 augustus 2017 - 12:51 / Hits : 2015 / Waardering : 2.33
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Samantha en Sander 1 -Vaderfiguur 2
Auteur : Rdam / Geschreven op : 21 september 2011 - 20:06 / Hits : 14019 / Waardering : 3.61

Samantha en Sander 1 -Vaderfiguur 1
Auteur : Rdam / Geschreven op : 21 september 2011 - 19:25 / Hits : 20766 / Waardering : 3.60

samantha
Auteur : mick / Geschreven op : 07 december 2012 - 15:35 / Hits : 13514 / Waardering : 3.46

Samantha kreeg het verkeerde sms (je) deel 2
Auteur : Samantha / Geschreven op : 29 april 2006 - 18:58 / Hits : 13069 / Waardering : 2.75

Samantha kreeg het verkeerde sms (je)
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 28 april 2006 - 11:35 / Hits : 17276 / Waardering : 2.31

Samantha krijgt spijt!, (De neger).
Auteur : Angela / Geschreven op : 24 juni 2010 - 19:11 / Hits : 23788 / Waardering : 1.60

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
Oordeel
Jammer Angela. Je maakt prachtige verhalen, maar dit lijkt nergens op. Hopelijk volgende verhaal weer als vanouds.
Geschreven op : 09 augustus 2017 - 02:48

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb