Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Hoe alles begon 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Hoe alles begon 2
Die blos op mijn wangen verdwijnt wanneer ik in mijn wagen zit en huiswaarts rij. Ik weet van mezelf dat ik nogal veel fantasie heb maar wat me daarnet overkwam, slaat nergens op. Gelukkig heb ik een vrij lang weekend in het vooruitzicht om mijn eerste werkweek te evalueren en de volgende voor te bereiden. Maar niets is minder waar want wanneer ik de oprit van mijn flat oprij, zit Marie mij op te wachten. Ik heb nauwelijks de tijd om uit te stappen want ik word overvallen door een enthousiaste Marie die opspringt en staat te zwaaien met blijkbaar 2 tickets.

Ze overvalt mij letterlijk “ Hoi Nadia, moet je nu eens iets weten ! ik heb een vip-arrangement voor 2 personen. Raad eens welk event ?!”
Het moet gezegd, ik heb een zwak voor party’s, fuiven, festivals, … noem waar op als het maar swingt en hip is. Maar ik kan me niet meteen een idee vormen van wat Marie bedoelt. Marie ziet mij nadenken en duwt zich letterlijk tegen me aan en roept : “de enige echte Van den Burght-party !”

Je moet weten dat Marie, retail manager is bij dé winkelketen Van den Burght die her en der filialen heeft overgenomen en de voorbije jaren uitgegroeid is tot een mega gigantisch bedrijf. Jaarlijks wordt er dan ook een soort “place 2-be party-feest-event georganiseerd die in de streek naam en faam heeft opgebouwd door verrassende optredens en weergaloos spektakel. Dus dat Marie laaiend enthousiast is, is voor mij dan ook geen nieuwigheid.

“Ja hip hé, morgenavond kun jij mee want ik heb een duo-ticket en ik mag uitnodigen wie ik wil.”

Zonder mijn reactie af te wachten, neemt Marie haar koffer op en staat huppelend en giechelend te wachten tot ik de deur van mijn flat openmaak. Ze ploft zich meteen in een sofa en kijkt mij vragend aan.

“Wel ? Hoor ik nog wat van je ? Aarde aan Nadia. Ben jij daar ?!”

Marie heeft me net zo overrompeld dat ik amper de tijd had om alles tot me te laten doordringen. Maar eigenlijk ben ik best ongelooflijk blij met een vriendin als Marie om mij heen. Dat we twee handen op één buik zijn, hoeft niet meer herhaald te worden.

“Ja sorry Marie, maar ik zit nog met allerlei muizenissen in mijn hoofd … “
“Kom op meid, zet je zorgen aan de kant !”

Marie komt naast me zitten en neemt me vast in een stevige omhelzing en overlaadt mij met een salvo plakkerige zoenen. Ik verzet mij niet langer en ook ik betuig mijn vreugde met geknuffel en een stralende blik.

“Moest je weten Marie hoe gelukkig ik ben met iemand als jij in mijn buurt. O jee, we gaan fuiven !”.

Nu het ijs gebroken is, vertelt Marie wat ze van plan is. En zoals het een echte vriendin betaamt, stem ik met alles in. Eerst gaan we pizza’s bestellen en daarna de kleerkast bestormen. Weldra zitten we elk met een stuk pizza druk te palaveren over hoe we ons gaan kleden. We zijn allebei modieus en zijn het er over eens dat op zo’n avond iets extravagants wel op zijn plaats is. De beau monde van de streek zal aanwezig zijn en we willen best wel ook al is het maar eventjes in de kijker staan Aangezien het al een tijdje geleden is dat ik ben gaan shoppen, maken we het besluit dat we ’s anderendaags enkele hippe kledingzaken in het winkelcentrum De Vrijheid in Elburg gaan bezoeken. Eén van de vele zaken in beheer van Van den Burght. Toepasselijke naam “Vrijheid” vinden wij allebei omdat we momenteel allebei singel zijn.

De rest van de avond zitten we knusjes voor het scherm en kijken naar “Holland’s Got Talent” zodat ik Robin probeer te vergeten. Marie heeft niet meteen door waar ik om pieker maar ze voelt duidelijk aan dat er iets scheelt. Kort daarop kruipen we onder de wol en vallen snel in slaap met de verwachting dat het morgen een grootse dag wordt.

Het kletteren van water en piekende zonnestralen halen mij uit dromenland. Ik hoor in de verte Marie een poging doen om een of andere schlager te imiteren. Mijn nachtjapon glijdt van me af en wat later sta ik mee onder de douche een ode te brengen aan Gers Pardoel “ik neem je mee”. Marie wrijft mij klaarwakker en ik laat haar betijen. Shampoo schuimt en glijdt over mijn borsten en billen. Haar opgewektheid werkt aanstekelijk en ook ik streel en aai haar warm lichaam. Wat is het heerlijk elkaar ook intiem te ontdekken … Hijgend en dampend verlaten we uiteindelijk de douche en trekken snel iets alledaags aan. Veel tijd te verliezen hebben we niet. De dageraad roept ons naar buiten. En in het winkelcentrum hebben we ruim de tijd om onszelf te verwennen met die onontbeerlijke koffie.

Winkelcentrum De Vrijheid telt 5 etages en elke vierkante meter is in beslag genomen door hetzij schreeuwerige hetzij stijlvolle vitrines. Als twintigers hebben we zoals bijna iedereen onze favoriete shops en kledinglijnen. Dus ons kost het niet teveel moeite om recht op ons doel af te gaan. We begeven ons meteen naar Zara. Daar gaat trendy en stijlvol hand in hand. Eventjes later puilt onze pasruimte uit van japons, blouses, jurken, … Marie zit als gegoten in een zwarte jurk met ceintuur japanse stijl en speciale prints. Mijn geduld wordt meer op de proef gesteld maar door tussenkomst van Marie vind ik dan toch iets wat mijn slank figuur accentueert : een minijurk met opstaande kraag. Ikzelf ben het er niet meteen mee eens omdat ik mij zo bekeken voel. Nu ik mezelf in de spiegel bekijk lijken mijn lange benen er nog slanker en uitnodigender uit te zien. Maar Marie is niet van haar standpunt te brengen. “Nadia, jij steelt de show vanavond !”.

Voor Marie kan het blijkbaar niet snel genoeg partytime zijn. In de namiddag brengen we nog een bezoekje aan een kapsalon en na wat knippen en brushen zijn we er helemaal klaar voor. Eens terug in mijn flat komt het er nu op aan om ons nog wat te ontspannen vooraleer het nachtleven in te duiken. En daar heb ik een handje van weg. Ik ontkurk een fles cava en kort daarop zet ik mij aan een van de favoriete plekjes in mijn flat : de maquillagetafel. We spreken af dat ik Marie opmaak en Marie mij. Dat is spannend en leuk. De make-up, poeder, kwastjes, glitters … gaan van hand tot hand en de avondlook ziet er schitterend uit : schaduw, accenten, … alles past met onze outfit. Mega wordt deze avond !

Tegen 22 uur is het dan eindelijk zo ver. Gewapend met de duo-tickets stappen we in mijn wagen. Op naar het feest ! Aangezien wij een vip-arrangement kregen toegewezen, hebben wij recht op een gereserveerde parkeerplaats zodat we ons snel naar de receptie kunnen begeven . Reeds van ver horen we het gedreun en de bassen van opzwepende muziek. Spots alom draaien rond in allerlei kleuren. Wat hip allemaal ! Niet lang daarna staan Marie en ik op een soort podium omringd door een bonte wemeling feestvierders. En inderdaad we hebben veel bekijks !

Wat ikzelf en Marie helemaal niet opmerken is dat we in het oog worden gehouden door 2 typen. Maar door de drank en de muziek zijn we in topstemming en trekken we ons dan ook niks aan van gluurders. We schudden in het rond op het ritme en onze jurken, vooral het mijne laat af en toe wat meer zien dan nodig. Ineens staat een zaaljongen naast Marie die haar aanspreekt : “Er staan 2 heren op jullie te wachten aan de vestiaire. Het zijn mensen van een productiehuis blijkbaar om een film te maken.” En toen was de zaaljongen weg. Marie stoot mij aan en vertelt boven het feestgedruis iets over een film.

“Wauw een film ? We zijn hier nog maar pas en we zijn al uitgeloot. Wat denk je ? Gaan we eens kijken ?”

Marie die in alles steeds een haantje-de-voorste is in die dingen trekt mij mee richting vestiaire niet wachtend op mijn reactie. Eens in de vestiaire moeten onze ogen wennen aan minder fel licht en voor we het weten wordt Marie langs achter vastgegrepen door een onguur type die met bijtende stem tegen haar zegt : “We hebben jullie zien dansen en schudden met jullie kont. We zijn echt wel benieuwd wat er mee hier onder zit !” en in een fractie van een seconde wordt de jurk van Marie van haar lijf getrokken. Ook ik word niet gespaard en voor ik kan reageren of besef wat met Marie gebeurt, wordt mijn jurk omhoog getild en mijn slip aan flarden gescheurd door een paar stevige handen die mij in bedwang houden. Bedwelmd door de alcohol en het plotse optreden zijn we niet in staat om iets te roepen. Onze handen worden meteen vliegensvlug op onze rug klem vastgebonden.

“Zeg stop hiermee !” roept Marie worstelend om zich los te maken maar tevergeefs. Ze wordt hardhandig opgetild en verder de vestiaire in getrokken. “Stoppen ? wat dacht je schat, dit is nog maar een begin. Eerst maak je ons geil en nu zijn jullie aan het klagen. Haha, welkom in onze club !”

Marie laat niet zomaar betijen en verzet zich fel en begint te roepen en te janken maar wordt nu krachtig op haar knieën geduwd : “Roepen heeft geen zin. Met deze muziek zal niemand jullie horen!” en in die houding word haar slip omlaag getrokken.
Op hetzelfde ogenblik word ook ik op de grond geduwd en mijn jurk naar beneden getrokken.

“Hmm, lekker paar borsten, eens kijken hoe het met je kut is gesteld !”.
“Genade meneer, genade !” smeek ik. Ik hoop dat mijn geklaag zAl helpen en blijf jammeren, tevergeefs …
“Kom open die benen van je. Open zeg ik, want daarnet schudde jij hevig op dat podium met je kont. Laat mij jou eens van nabij bekijken juffie !”

En om zijn woorden kracht bij te zetten, trekt hij mijn slip ook aan flarden en propt meteen twee vingers in mijn kut.

“Ho, niet slecht, ik heb de indruk dat jij je al vaak hebt laten bespringen, hmm lekkere natte kut, nu al !”
“Stop je doet me pijn !” snauw ik tegen hem maar niks helpt. Hij vingert er duchtig op los … in, uit mijn kut.

De andere vent duwt de benen van Marie nu ook uiteen en verwondert zich : “Hé, deze kut werd nog nooit door een pik bezocht, helemaal intact nog, hmm, dat belooft en kijk eens makker, de tepels van haar borsten staan precies op springen !”.
Ondanks de angst en het vergrijp ziet en voelt Marie dat inderdaad haar lichaam onverklaarbaar geil reageert.
Ineens staat een derde persoon midden het spektakel met zijn handen vol onze spullen : “Ha ik zie dat jullie de dames reeds hebben uitgepakt. Hier hun jassen, handtassen, smartphones, identiteitskaarten, … die neem ik mee en ook de autosleutel want nadien haal ik hun auto weg. Die hebben ze niet meer van doen. Eerst eens zien hoe ik de koopwaar kan overtuigen ons te volgen” en daarbij wijst hij mij aan.

Ik word op de grond gehouden en de vreemde man staat ineens met een knoert van een pik voor mij. Onmachtig te reageren voel ik hoe zijn paal een weg in mijn kut boort. Ik slaak een gil maar daar trekt de man zich niks van aan. Integendeel hij slaat zijn handen om mijn heupen zodat hij nog dieper in mij kan rammen. Uit mijn ooghoeken zie ik tot mijn ontzetting hoe Marie gedwongen wordt een dikke pik af te zuigen …
Auteur : snoopy / Geschreven op : 07 oktober 2018 - 18:41 / Hits : 3883 / Waardering : 2.00
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mijn mini viendin is reuze: Hoe alles begon
Auteur : AppieA / Geschreven op : 05 mei 2012 - 21:18 / Hits : 17867 / Waardering : 3.08

Hoe alles begon
Auteur : snoopy / Geschreven op : 11 februari 2018 - 15:44 / Hits : 10798 / Waardering : 2.40

Hoe het met schoonpa begon tussen ons deel 2
Auteur : Agathe / Geschreven op : 28 maart 2016 - 19:11 / Hits : 18838 / Waardering : 4.57

Alles veranderde
Auteur : huisvrouw46 / Geschreven op : 13 oktober 2016 - 20:57 / Hits : 34016 / Waardering : 4.53

Lieve neukdieren. Hoe het begon.
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 26 augustus 2018 - 01:45 / Hits : 7447 / Waardering : 4.50

Hoe het met schoonpa begon tussen ons.
Auteur : Agathe / Geschreven op : 19 maart 2016 - 22:25 / Hits : 22753 / Waardering : 4.35

Het begon als een geintje met Jolanda.
Auteur : Ludo van Dijk / Geschreven op : 30 december 2015 - 17:51 / Hits : 19337 / Waardering : 4.33

Mijn zus, Sanne, hoe het begon, vervolg 5
Auteur : Benvan / Geschreven op : 18 augustus 2012 - 00:32 / Hits : 40097 / Waardering : 4.18

Het begon als geintje met Jolanda deel 2
Auteur : Ludo van Dijk / Geschreven op : 11 januari 2016 - 14:00 / Hits : 10586 / Waardering : 4.10

Mijn zus, Sannne, hoe het begon, vervolg 4
Auteur : Benvan / Geschreven op : 15 augustus 2012 - 02:43 / Hits : 42760 / Waardering : 4.02

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb