Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Voyeurspelletje loopt uit de hand - deel 4
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Voyeurspelletje loopt uit de hand - deel 4
Stram kom ik overeind. Deze lange sessie, strak vastgebonden aan de tafel, maakte dat ik spierpijn had op plekken waar ik niet eens wist dat je er spierpijn kon hebben. Tom’s vriendjes zagen dat ik er redelijk doorheen zat en dat als ze nog een laatste neukbeurt wilde doen, mij even op krachten moesten laten komen. De handlanger ging naar de keuken en maakte een kop thee. Op de bank lieten ze me even bijkomen, de thee maakte me loom. Ik keek even op de klok en het was al bijna vier uur. Geen wonder dat ik zo moe was en een flinke inkakker kreeg. Mijn meester zag het en voordat ik echt in slaap kon dommelen, nam hij de theekop over en trok me uit de bank. Hij dirigeerde me naar buiten, waar we via de schuifpui naar de achtertuin liepen.

Buiten was het nog een heerlijk temperatuur, het was ook midden zomer en dit was één van de weinige nachten waarbij de temperatuur nog niet eens onder de 20 graden kwam. Een licht briesje was er wel waardoor ik direct harde tepels kreeg. Ook mijn kutje voelde de wind en gaf wat tintelingen. Mijn meester en zijn handlanger dwongen me om te gaan liggen op ons kunstgras gazonnetje. De plastic sprieten kietelden in mijn rug. Langs het gazon liep een kiezelstrook, mijn armen werden gespreid achter mijn hoofd getrokken en vastgeknoopt aan houten stormharingen die in het kiezelpad geslagen waren. Mijn armen hadden nu nul speling.

De meester liep even terug naar binnen en kwam terug met een flightcase, die hij naast me neerlegde en opende de deksel. Ondertussen had de handlanger de tuinverlichting gevonden en de lampjes die her en der verspreid stonden in de tuin beschenen mijn lichaam, een harde slagschaduw achterlatend op het gazon. Mijn meester haalde twee groen rubberen handschoentjes uit de kist en trok deze aan. Vervolgens haalde hij er een klein stiftje uit en keek me aan. “Lieve Linda, je hebt het heel goed gedaan vanavond. Tommy zal zeker trots op je zijn. Zoals bij een goede SM-relatie betreft behoor je beloond te worden. Die beloning ga je nu krijgen. Let wel, wat er ook gebeurd, wees stil. We zijn buiten en willen niemand wakker maken.”

Met het stiftje ging hij naar mijn harde tepels en tekende bij elke tepel aan weerszijde twee puntjes af. Ik had een vermoeden wat er ging gebeuren. Ik vond het supergeil en spannend tegelijk, vooral omdat ik niet zeker ging zijn of ik dit zonder geluid kon volbrengen. Meester had nog steeds de stift in zijn hand en keek me nog eens indringend aan. Nu draaide hij zich naar mijn kruis, pakte mijn klit vast en ook daar zette hij twee puntjes. Nu wist ik het zeker, als hij ging doen wat ik dacht wat hij ging doen, wist ik zeker dat ik het ging uitgillen.

De meester pakte nu twee alcoholdoekjes en maakt mijn tepels en clit grondig schoon. Daarna kwam er een tang uit de flightcase, de tang had aan weerszijde een groot gat waar een naald door kon. Met de tang pakte hij een tepel stevig vast, de markeringen voor de ogen van de tang. Nu kwam er een holle naald te voorschijn. “Haal diep adem en langzaam helemaal uitblazen”. Bij het uitblazen drukte hij in één keer de naald door mijn tepel. Ik beet hard op mijn tong, maar kon een gil onderdrukken. Jezus wat deed dat zeer. Echter de tintelingen in mijn tepel direct daarna waren heerlijk. Snel werd de holle naald vervangen door een stangetje dat aan weerszijde door diamanten knopjes werd afgesloten. Het ritueel herhaalde zich voor mijn andere tepel. Ook hier moest ik weer hard op mijn tong bijten, maar kon het zonder geluid te maken ervaren.

De handlanger pakte nu mijn benen en legde deze nu ook achter mijn nek. Als in een vogelnestje lag ik nu opgevouwen. Mijn enkels werden nu met touwen aan dezelfde haringen vastgeknoopt. Mijn kut en kontje stonden wagenwijd open voor mijn meester en zijn handlanger. De meester ging voor mijn kut zitten en streelde even mijn klitje. Mijn klitje en lippen waren door mijn geilheid superdik al de hele avond. Hij pakte het kapje boven mijn klit nu stevig vast en trok deze stevig naar voren. Snel pakte hij de tang en plaatste deze precies op de vooraf gemaakte markeringen en liet toen mijn klit weer los. De tang zat er stevig op en mijn klit kon geen kant meer op. Tussen mijn benen door kon ik net zien wat er gebeurde en ik zag die verdomde holle naald dichter bij zijn doel komen.

Meester keek me aan en wachtte even totdat ik er klaar voor was. Ik haalde een aantal keer diep adem, daarna één keer diep, sloot mijn ogen en begon uit te blazen. Ik voelde een hevig steek en ik kon niet anders dan een ijselijke gil geven de donkere nacht in. Direct opende ik mijn ogen en keek om me heen. Onze tuin is goed afgeschermd met schutting panelen, toch zouden onze directe buren me kunnen zien als hij nu door het slaapkamer raam naar buiten zou kijken. Terwijl mijn meester het zetten van mijn piercing afmaakte, bleef ik kijken naar het raam. Ik hoopte dat het donker zou blijven, een onbekende Turk was spannend, maar vond ik niet erg. Maar ik moest er niet aan denken als mijn buurman me zo zou zien, iemand die ik bijna dagelijks onder ogen moest komen.

Onze buurman was alleenstaand en al behoorlijk op leeftijd, ik schatte hem over de 70. Op feestjes liet hij wel eens vallen dat hij sinds het overlijden van zijn vrouw, het intieme contact wel miste. Ook na het nuttigen van alcoholische dranken kon hij vaak niet onder stoelen of banken schuiven dat Tom het toch wel getroffen had met zo’n mooie vrouw. Ik wist dus wel dat mijn buurman me een zeer aantrekkelijke vrouw vond. Met spanning tuurde ik naar het raam, net toen ik me bijna had verzekerd dat de buurman niet wakker was geworden, floept zijn slaapkamer licht aan en ging even later het gordijn opzij.

Mijn buurman stond in zijn badjas voor het raam en keek door het raam, en wist niet wat hij zag. Die heerlijke buurvrouw van hem lag naakt in haar tuin vastgebonden in het bijzijn van twee mannen die niet zijn buurman waren. Hij wist niet wat hij er van moest denken. Moest hij de politie bellen? Of verstoorde hij daarmee een spel wat hij niet had mogen zien? De meester had het slaapkamer licht ook gezien en wenkte dat de buurman naar beneden moest komen. De buurman twijfelde, maar vond dat hij toch even poolshoogte moest gaan nemen. Als het niet in de haak was kon hij alsnog de politie bellen.

Even later, ging de poort van de tuin open en stond de buurman in de tuin. “Linda”, vroeg hij, “wat heeft dit te betekenen? Is dit allemaal vrijwillig of wil je dat ik hulp ga halen?”. De buurman liet even zijn mobiele telefoon zien om aan te geven dat hij zo de politie kon bellen. “Oh nee, Henk, dat hoeft niet hoor. Het is allemaal een cadeautje van Tom. Ik zal het je morgen uitleggen”.

“In dat geval”, zei Henk, “vind je het erg als ik wat fotookes trek… voor eh… later, zeg maar…”. Mijn meester gaf hem antwoord voordat ik iets kon zeggen. “Eh.. Henk, natuurlijk ga lekker je gang, maar nu je hier toch bent waarom alleen foto’s maken? Ik zal het even uitleggen, ik ben een sm-meester ingehuurd door Tom om Linda de nacht van haar leven te geven. Ze heeft al heel wat doorstaan vanavond, en ze deed het goed, vandaar de piercings die ze heeft gekregen als haar beloning. Ze heeft haar beloning dus al gehad, maar misschien wil ze een oude bok zoals jij nog wel even zijn gang laten gaan…”, hij keek me even aan en ik knikte. “Nu is je kans Henk, als je hem nog overeind krijgt tenminste… “, lachte de Meester.

Henk stapte naar voren en begon toch eerst een paar foto’s van zijn geile buurvrouw te maken. Eerste een paar totaal shots en toen nog wat close-ups. Terwijl hij hiermee bezig was gleed zijn badjas los en een stevig pik sprong te voorschijn. Linda keek er met ongeloof naar. Zijn pik was vergelijkbaar met een donkere pornoster. Niet alleen was deze pik op zijn minst 24 centimeter ook was hij behoorlijk dik. En op die enorme paal stond een dikke besneden eikel die al recht voorruit wees.

“Zo”, zei de handlanger, “da’s toch een behoorlijk apparaat wat je daar hebt, ouwe”. “Dank je”, antwoordt Henk, “ik heb dan ook nog nooit klachten gehad van de vrouwtjes”. Henk ontdeed zich van de badjas en knielde voor Linda. Met diepe halen begon hij het kutje te likken. Hij proefde een mengeling van verschillende lichaamssappen. Hij besefte dat ie niet alleen het kutvocht van zijn buurvrouwe proefde, maar het deerde hem niet, het maakte hem alleen maar geiler. Hij daalde af naar haar ster en ook die likte hij flink uit. Linda werd direct weer geil van deze behandeling en kronkelde onder zijn tong.
Plots hield Henk op, liep naar het hoofd van Linda en knielde achter het hoofd, zijn knieën aan weerszijde van het hoofd. Zijn stijve lul liet hij over haar gezicht glijden. Ik likte met het puntje van mijn tong snel over het riempje van de eikel. Waardoor de pik steigerende bewegingen ging maken. Henk boog een beetje voorover zodat zijn eikel een beetje de keel van Linda kon penetreren. Ik trok mijn hoofd naar achter en probeerde zoveel mogelijk de lul op te happen. Echt veel verder dan de eikel ging het niet.

“Hé Henk”, riep de meester plots, “Even een fotootje voor onze Tom, dit moet hij toch even zien, vind je niet?”. Henk keek even op, keek richting de camera, en stak zijn duim op. Op de foto stond een triomfantelijke buurman, zijn stijve lul in de keel van zijn vastgebonden buurvrouw. “En…… verzonden!!”, riep de meester met een grote glimlach.

Nu kwam Henk toch weer voor me zitten en knielde weer voor mijn kut. Met zijn lul in de hand dirigeerde hij zijn eikel naar m’n kut. Langzaam drukte hij zijn lul naar binnen, maar deze gleed eigenlijk zonder enige problemen mijn kut in. Ik voelde me wel direct goed gevuld. Oh.. wat een apparaat, en wat voelde m’n kut strak. Ik had toch eerdere moeten weten dat Henk zo’n enorme lul had. Als een Duracell konijntje begon de buurman op me in te stoten. Met korte kleine halen, maar in een super rap tempo neukte hij me.

“Hé, hé, hé”, riep de handlanger. “Niet te snel, makker, je hoeft het niet in vijf minuten af te maken”. “Oh… “, hijgde Henk, “wees daar maar niet bang voor… ik heb… net nog… zo’n blauw pilleke… genomen… Ik kan nog wel effe door’. En stug bleef hij Linda door neuken.
En inderdaad, Henk had een enorm uithoudingsvermogen. En bleef mij een lange tijd door neuken. De korte stootjes werden af en toe afgewisselde door lange halen, waarbij hij zijn pik tot aan m’n baarmoederwand doorduwde. Ik hapte daarbij naar adem, maar werd er alleen maar geiler van. Henk had niet alleen een flink apparaat, hij wist ook wat hij er mee moest doen.

“Henk”, moedigde mijn meester hem toe, “dat doe je prima jongen, zie haar eens genieten. Maar ze heeft vanavond er ook wel wat in haar kontje gehad. Zou die van jou daar ook in passen?”. Kwaad keek ik naar de meester. “Nee, dat gaat echt niet passen, mijn kut staat al strak van die paardenlul van hem…” . “Kom Linda, we gaan het toch es proberen.”, commandeerde de meester. “Kom Henk duw die lul is tegen d’r ster. Eens kijken hoeveel die meegeeft.” Henk trok zich terug en duwde zijn eikel tegen de ster, Ik probeerde me zoveel mogelijk te ontspannen en nam de eikel langzaam in mijn reet.

Zijn lul perste zich langzaam naar binnen. “Aaaaahhhhhh, mijn god.. AAauauauwwww, niet verder… zachtjes…!!!!”, beet ik hem toe. Henk begon zachte neuk bewegingen te maken maar kwam niet verder dan 15 centimeter in mijn kont. Maar dat maakte niet uit. Mijn kringspier zat zo strak om zijn lul dat dit zijn zaad wel snel naar boven deed stuwen.
De handlanger zocht in de badjas van Henk naar zijn mobiel en swipte even naar links voor de camera. Hij maakte even een mooie close-up van de lul in de aars van Linda en keek Henk even aan. “Voor later.”, glimlachte hij. Henk glimlachte terug en duwde even hard naar voren, zijn lul nog een beetje verder Linda’s kont in. Een pijnkreet ontsnapte Linda’s mond en de handlanger knipte nog een paar kiekjes om ook deze grimas vast te kunnen leggen.

Henk gaf aan dat hij dan toch zo ging komen. De meester gaf aan dat hij ook nog wel een keer wilde komen en ook de handlanger had al een tijd met een stijve in zijn broek gezeten. Ook zij kleden zich nu uit. “Oké, laten we haar een zaaddouche geven”, en hij ging achter Linda staan, terwijl hij stevig aan zijn lul begon te sjorren. Ook de handlanger ging dichterbij staan en begon te rukken. Dit aanzicht was te geil voor Henk. Hij trok zich terug uit Linda en ging over haar heen staan. Na een minuutje trekken, voelde Henk zijn orgasme komen en spoot dikke stralen over Linda heen. Henk had al maanden droog gestaan en het leek niet op te houden. Zijn zaad landde overal op haar, haar tieten, buik, haar gezicht en op haar doos. Mijn hele lichaam kwam onder zijn zaad te zitten. Ook de meester begon nu te spuiten, maar richtte vooral op mijn lippen. Gulzig nam ik zijn zaad in ontvangst. Als laatste spoot nu de handlanger zijn zak leeg. Ook zijn zaad kwam op mijn borsten en gezicht.

Ik zag er heelijk uit en voelde me ook heerlijk geil en uitgeneukt. “Kom, ” zei de meester, “Laten we nog één selfie maken voordat we haar los maken.”. De meester zette zijn telefoon boven op de flightcase, en stelde de zelfontspanner in. De mannen gingen allemaal om haar heen zitten en lachte naar de camera. Linda werd losgemaakt en weer naar binnen geleid. Henk bedankte Linda en de mannen en ging op huis aan, nadat hij beloofd had snel een keer terug te komen om er samen met Tom over na te praten en het wellicht nog eens dunnetjes over te doen. Ook de mannen pakten hun spullen, zorgde dat ik in bed kwam en gingen naar huis.

De volgende dag werd ik wakker, had ik dit nu allemaal gedroomd? Maar zodra ik bewoog voelde ik al dat ik niet gedroomd had, ik had overal spierpijn. Na een heerlijke hete douche ging ik naar de keuken voor een kop thee. Terwijl ik stond te wachten op de waterkoker, hoorde ik m’n mobiel. Toen ik keek zag ik een berichtje. Het bericht was van haar meester met de selfie van gisteravond.
Auteur : TommyXL / Geschreven op : 28 oktober 2018 - 00:28 / Hits : 4371 / Waardering : 1.50
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Voyeurspelletje loopt uit de hand - deel 1
Auteur : TommyXL / Geschreven op : 04 augustus 2017 - 21:53 / Hits : 12962 / Waardering : 3.16

Voyeurspelletje loopt uit de hand - deel 3
Auteur : TommyXL / Geschreven op : 06 juni 2018 - 22:43 / Hits : 10411 / Waardering : 2.14

Voyeurspelletje loopt uit de hand - deel 2
Auteur : TommyXL / Geschreven op : 06 augustus 2017 - 22:31 / Hits : 6849 / Waardering : 2.00

Hoe het uitdagen ernstig uit de hand liep deel 2
Auteur : Mariëlle van Zanten / Geschreven op : 18 januari 2016 - 17:33 / Hits : 20052 / Waardering : 4.42

Hoe het uitdagen erg uit de hand liep deel 2
Auteur : Elisabeth van Galen / Geschreven op : 04 december 2015 - 01:21 / Hits : 33943 / Waardering : 4.37

Met een collega naar de film wat nogal uit de hand liep vervolg deel twee
Auteur : Stefie / Geschreven op : 26 december 2016 - 00:23 / Hits : 18103 / Waardering : 4.36

Een uit de hand gelopen worstelpartij (deel 6)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 17 maart 2015 - 01:07 / Hits : 10404 / Waardering : 3.82

Maria’s slipje, mijn hand, haar keurende blik (deel 2)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 26 juni 2015 - 15:23 / Hits : 17771 / Waardering : 3.80

Een uit de hand gelopen worstelpartij (deel 12)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 26 maart 2015 - 14:26 / Hits : 6008 / Waardering : 3.78

Een uit de hand gelopen worstelpartij (deel 4)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 16 maart 2015 - 23:10 / Hits : 7903 / Waardering : 3.75

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 3 van 3
Hagenees223
lang geen slecht verhaal, maar om een sub met een paal van 24 cm te neuken die een paar minuten ervoor in haar klit een piercing heeft gekregen is wat teveel van het goede. probeer het realistisch te houden. binnen BDSM is er genoeg om mee te varieren.
Geschreven op : 29 oktober 2018 - 19:18

kimber
Is idd wel ongeloofwaardig
Geschreven op : 30 oktober 2018 - 17:57

TommyXL
@Hagenees223, @kimber: De piercings waren een verzoek van een lezer. Ik twijfelde zelf ook hieraan, maar het blijft een fictief verhaal. En het zou wellicht kunnen, de manier waarop ze geneukt word geeft weinig tot geen stimulans bij haar clitores. En als je het op geloofwaardigheid moet beoordelen dan kun je hier de helft van de verhalen wel hierop afrekenen. Tommy.
Geschreven op : 06 november 2018 - 22:49

Resultaten: 0 - 3 van 3
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb