Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

De arrogante Bitch deel 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
De arrogante Bitch deel 2
De volgende dag werd Chantal geradbraakt wakker, alles deed pijn aan haar lijf en met moeite stond ze op. Omdat al haar kleren weg waren liep ze naakt naar de badkamer en ging onder de douche. Ze zette de straal zacht om haar gekwelde lijf te ontzien. In de spiegel had ze al gezien dat ze vol blauwe plekken zat. Net toen ze onder de douche uitstapte kwam haar vader de badkamer binnen en gaf haar te verstaan dat ze naakt naar de keuken moest komen zodra ze afgedroogd was. Na gisteravond was Chantal’s wil gebroken en gedwee droogde zij zich af en ging dan naakt als ze was naar de keuken.

Toen ze de keuken binnen kwam waren haar ouders daar al en ze was blij dat tenminste haar broer er niet was. Toen ze aan tafel wilde gaan zitten hield Robert haar tegen en gebood haar om voorover te bukken. Ze voelde weer dat glibberige spul op haar ster en dacht dat haar vader haar weer in haar kont ging neuken, maar die had andere plannen. Ze voelde hoe haar kont werd opgerekt en gilde van de pijn. Robert drukte door en opeens plopte er iets naar binnen.
Robert had een stevige buttplug in haar kont gedrukt. “Zo slet die blijft de hele dag in je reet en nu ga je daar zitten” zei hij en nu pas zag Chantal het krukje staan dat volledig bedekt was met kroonkurken. Voorzichtig ging Chantal zitten en de kroonkurken prikten overal in haar toch al gehavende kont. Alsof er niets was gebeurd begonnen haar ouders aan hun ontbijt en hadden het over algemene dingen als de boodschappen die moesten worden gedaan. Door de hele situatie kreeg Chantal vrijwel geen hap door haar keel. Toen Robert klaar was met eten schoof hij haar I-phone naar haar toe waarop een bericht te lezen was. Tot haar verbazing zag ze dat het een uitnodiging was voor een groot feest die aan haar hele klas was verzonden en ook aan haar beste vriendinnen. “Laat ik niet merken dat je iemand gaat zeggen dat ze niet moeten komen, want voor iedereen die niet komt krijg je 20 zweepslagen” zei Robert “En nu je aankleden aan en naar school, daar liggen je kleren voor vandaag”

Wijdbeens door het vreemde gevoel van de plug in haar kont stond ze op en bekeek wat er voor haar was klaargelegd. Het was een heel strak truitje met een diep decolleté en een strak kort rokje zonder lingerie. Moest ze daarin naar school? Wanhopig keek ze haar ouders aan, maar de blik van Robert was voldoende om haar duidelijk te maken dat er geen uitweg was en ze trillend trok ze de twee kledingstukken aan. Tot haar verbazing zag ze dat alles wat er aan naakte huid te zien was, precies die delen waren waar geen blauwe plek of striem te zien was.

Ze pakte haar spullen voor die dag en vertrok lopend naar school. Om in haar blote kut op de scooter te gaan zitten leek haar erger dan dat stuk lopen met die plug in haar kont. Zodra ze op school kwam kreeg ze gelijk van alle kanten enthousiaste reacties op de uitnodiging en vooral al die kneuzen die haar tas voor haar droegen waren door het dolle heen, ook haar vriendinnen waren er allemaal voor in en de ene toezegging na de andere kwam op haar I-phone binnen. Normaal was ze al geen enthousiaste leerling, maar vandaag was ze echt blij dat de dag er op zat en ze naar huis kon. Ze had de hele dag het idee gehad dat al die gasten wisten dat ze naakt was onder haar rokje en truitje. Het was nu donderdag en volgende week zaterdag zou het feest al zijn. Opeens realiseerde zij zich dat haar broer dan ook thuis zou zijn, ze had dan wel geen idee wat haar ouders van plan waren, maar ze wist wel zeker dat ze daar als het even kon niet haar broer ook nog bij wilde hebben.

Onzeker over wat haar thuis te wachten stond deed ze de deur open zag gelijk dat haar vader thuis was. Dat was hij anders nooit en dat dit niet zonder reden was bleek al gelijk. Ze had nog maar net haar tas neergezet of haar vader trok haar mee naar buiten naar zijn auto. Zwijgend stapten ze in de auto en ze reden weg zonder dat Chantal wist waar ze heen gingen, maar toen ze stopten voor een piercingshop brak het angstzweet haar uit. Dat werd vast geen onschuldige navelpiercing. Dat ze daar gelijk in had bleek al gelijk toen ze binnen kwamen. De eigenaar kende Robert en was kennelijk al op de hoogte. Het was een dikke oudere man met veel tatoes en een wilde baard. “Kleed je uit slet”gebood haar vader “Hier midden in de winkel” reageerde Chantal verbaasd. Voor ze verder wat kon zeggen trok Robert het truitje al over haar hoofd en stond ze met haar tieten te pronken in de winkel, waar tot Chantal’s opluchting vrijwel van buitenaf niks te zien was. “Nu snel die rok uit of je gaat in je blote reet terug naar huis” beet Robert haar toe en omdat weigeren het alleen maar erger zou maken stroopte ze met een rood hoofd het rokje af en stapte er uit. De man pakte haar bij haar arm en zette haar in een soort gynaecologenstoel. Zonder omhaal pakte hij haar tiet beet en stijfde haar tepel op om dan de tepel te ontsmetten en er een naald door te drukken. Voordat Chantal wist wat haar gebeurde zat er een ring door haar tepel. Ze verging van de pijn, maar veel tijd kreeg ze niet, haar andere tiert was aan de beurt, weer die stekende pijn en dan was ook daar een stevige ring te zien. Chantal dacht dat ze het doorstaan had, maar nu werd ze met armen en benen vast gezet aan de stoel en de been steunen werden uit elkaar gedrukt, waardoor ze met haar kut wijd open te koop lag. Zonder veel omhaal drukte de man zijn vingers in haar kut en bewerkte haar clit. Chantal zag dat hij weer een naald pakte en dit keer gilde ze alles bij elkaar, bruut staak de man de naald door haar clit en ook daar werd een ring geplaatst. Van pijn verloor Chantal het bewustzijn en toen ze later bijkwam werd haar een spiegel voorgehouden. Ze had niet alleen een piercing in haar clit, maar ook door haar kutlippen en door die ringen was een slot geregen. Ze barste in huilen uit, ze voelde zich verminkt. Robert toonde echter geen enkel medelijden. Hij maakte haar los en dwong haar op haar knieën met haar hoofd voor het kruis van de man, die zijn lul al uit zijn broek had gehaald. Compleet haar eigen wil kwijt opende ze haar mond en liet zich in haar mond neuken als een zombie. De man spoot haar bek vol en veegde zijn pik schoon aan haar haren. Toen ze eenmaal thuis waren moest ze weer alles uittrekken en het resultaat aan haar moeder tonen. Die kreeg van Robert de opdracht kreeg om het goed te verzorgen en te zorgen dat hun slet zo snel mogelijk weer neukbaar was.

De daaropvolgende dagen mag ze gewoon gekleed naar school met lingerie om ontstekingen te voorkomen en thuis bleef de regel dat ze daar volledig naakt diende te zijn. Een paar keer moet ze nog pijpen en ze wordt ook nog in haar reet geneukt door Robert, maar ten opzichte van de eerste twee dagen van haar nieuwe bestaan was het betrekkelijk rustig. De piercings genazen goed en tegen de datum dat het feest gepland was voelde het alleen nog maar vreemd aan, maar niet meer pijnlijk. Haar klasgenoten en vriendinnen keken uit naar het feest en morgen was het dan de dag van het feest, maar vandaag zou haar boer Victor thuis komen en zij moest dan net als de andere dagen naakt door het huis lopen en haar piercings waren natuurlijk ook niet over het hoofd te zien. Ze had zich er al bij neergelegd dat ze haar broer zo onder ogen moest komen toen ze door Monique werd meegenomen naar de BDSM kamer en daar aan het kruis werd vastgezet. Het licht ging uit en Monique sloot de deur achter zich. Complete duisternis en stilte omhulden haar.

In de tussentijd was Victor thuis gekomen en ook Robert was er intussen. Victor veronderstelde dat zijn zus weer eens bij een vriendin zat en vroeg verder nergens naar en keek dan ook vreemd op toen zijn vader hem na het eten apart nam. Met stijgende verbazing hoorde hij wat er gebeurd was. Hij vermoedde wel al een tijdje dat zijn ouders in de afgesloten kamer er een aparte hobby op na hielden, maar dat het zo extreem was had hij niet kunnen bedenken en zeker niet dat zijn kleine zus er nu ook bij betrokken is. Maar Robert gaat nog een stap verder en doet zijn zoon een voorstel. Hij kan voortaan net zo vaak zijn moeder en zus neuken als hij wil, maar dan zal hij op feestjes met zowel mannen als vrouwen moeten neuken en zich ook laten neuken door ieder die dat wil. Victor hoeft hier niet lang over te denken. Zonder dat zijn ouders dat wisten heeft hij al een aantal bi-contacten gehad en het idee om zijn zus te mogen neuken met die grote stevige tieten van haar en ook zijn moeder te kunnen pakken wanneer hij wil is een kans die hij niet wil laten lopen. Sneller dan Robert verwacht had stemt hij dan ook in en Robert roept Monique erbij, die op de hoogte was van wat er besproken ging worden en de kamer in komt met hoge zwarte laarzen, jarretels en een halve cup bh waar haar tepels stijf uit steken. Ze draagt geen slip en vraagt onderdanig waar ze haar Meesters mee mag dienen. Robert kijkt Victor aan en maakt een uitnodigend gebaar richting Monique. Victor komt in actie en laat zijn broek zakken. “Begin maar met pijpen mam” zegt hij. Robert grijpt gelijk in “niks mam, ze staat erbij als een geile slet of hoer en zo spreek je haar ook aan” Victor knikt en dan is het opeens “pijpen teef en je slettenbek wijd open” Even is er een aarzeling bij Monique, maar dan knielt ze en doet wat er haar opgedragen is. “Verschiet niet al je kruit, je zus wacht ook op je” grapt Robert als hij ziet hoe Victor het pijpen onderbreekt en zijn moeder over de tafel legt en haar hard begint te neuken. “Geen zorgen, ik spuit ze allebei vol, zaad zat” reageert Victor. “En jij geile teef gaat netjes smeken om mijn zaad in je geile kut, want je ligt gewoon te soppen” Een rilling loopt over het lijf van Monique, nog geen twee uur geleden was het haar zoon die haar een kus had gegeven toen hij thuis kwam en met wie ze gezellig hadden gegeten en nu was zij zijn teef. Hakkelend krijgt zij het dat toch over haar lippen. “Jonge Meester wilt u alstublieft uw kostbare zaad in deze minderwaardige geile slet spuiten” Zodra zij dit gezegd heeft voert Victor zijn stoten op en steeds harder en dieper neukt hij haar tot hij brullend zijn zaad schiet in de kut waar hij ooit uit gekomen is. Hierop stapt hij achteruit en zijn lul plopt uit de kut van zijn moeder. Hij kijkt even en ziet dan hoe een deel van zijn zaad langs haar benen begint te druipen. Hier gaat hij nog veel plezier van hebben weet hij. Alsof het5 al de gewoonste zaak van de wereld is loopt hij om de tafel heen, tilt het hoofd van zijn moeder aan haar haren op en drukt zijn lul tegen haar lippen. “Schoon likken teef, ik hoor dat er nog een slet op mij wacht” gebied hij en Monique doet gedwee wat haar opgedragen is. Ze proeft een mengsel van haar eigen geil met het zaad van haar zoon en geniet van de situatie. Victor is net een kopie van zijn vader toen die haar jaren geleden de wereld van BDSM had leren kennen en waar zij zoveel genot in vond om haar Meester te dienen en vanaf nu zou ze twee Meesters hebben. Monique kreeg verder geen tijd om bij te komen. Ze was maar net klaar met het schoonlikken van de lul van haar jonge Meester toen Robert aangaf dat het tijd was om de nieuwe slavin op te gaan zoeken.

Robert liep voorop door de gang met daarachter Victor en als laatste Monique. Bij de deur van de speciale kamer stopte hij even, keek Victor aan en benadrukte nog eens dat zijn zus alles had te ondergaan wat hij verlangde en hij zich niet in hoefde te houden. Hierop opende hij de deur en de kamer werd schaars verlicht door een erotische rode gloed toen hij het licht aan deed.
Het eerste wat Victor zag was zijn kleine zusje, maar nu heel anders dan hij haar kende Recht tegenover de deur stond zij wijdbeens met haar armen gestrekt omhoog vast aan een X-vormig kruis. Hij zag haar piercings glinsteren en het slotje dat haar kut af sloot. Niks meer wees op dat puberende zusje wat hij gedag had gezegd toen hij de laatste keer vertrok en nog door haar haren had gestreeld. Hier stond een weerloze bloedmooie vrouw die alleen maar seks uitstraalde voor hem. Die harde grote tieten en die grote tepels met piercings kon hij nu vrijelijk bekijken en zo meteen ook voelen. Robert overhandigde hem een eigen exemplaar van de sleutel voor het kutslot en stapte toen opzij om Victor verder zijn gang te laten gaan.

Met een hoofd dat zelfs in de rode gloed van de kamer duidelijk zichtbaar rood aangelopen was zag Chantal in haar hulpeloze situatie hun binnen komen met haar broer al volledig naakt met een lul die stijf vooruit stond. Ze had wel eens naar hem gegluurd als hij onder de douche stond, maar zij had hem nog nooit stijf gezien. Diezelfde grote broer waarvan zij altijd had geweten dat hij haar in elke situatie zou verdedigen stond daar nu naakt bij haar ouders die haar al tot seksslavin hadden gemaakt. Ze voelde dat ook hij haar niet zou beschermen, maar zijn kans zou grijpen en haar ging gebruiken als een geil lustobject. Ze zag hoe Victor op haar af kwam, met de bewuste sleutel in zijn hand. Hij knielde voor haar en even later voelde zij hoe hij het slot opende en verwijderde. Hij legde het slotje opzij en kwam toen tegen haar aanstaan. “Geen welkomstkusje” zei hij met een gemeen lachje en zette zijn lippen vol op die van haar in plaats van de vluchtige kusjes op d wang die ze anders kreeg. Ze voelde hoe zijn tong tegen haar lippen drukte en liet hem gewillig binnen. Daar stond ze nu te tongen met haar broer terwijl ze zijn stijve pik tegen haar buik voelde drukken. Hij week iets achteruit en dan voelde ze hoe zijn handen haar lichaam gingen verkennen. Via haar schouders zakten zijn handen af naar haar tieten en wat niet ut kon blijven gebeurde natuurlijk. Zijn vingers vonden de tepelringen en hij trok er even aan om haar tepels op te rekken. Het was wel geheeld intussen, maar dit was de eerste keer dat er aan getrokken werd en een pijnscheut trok door haar lijf. Als Victor zijn mond niet zo strak op die van haar had geperst had ze het uitgegild, maar dat bleef nu beperkt tot een kreunend geluid. Maar Victor was nog niet klaar met haar betasten. Terwijl ze een hand op haar kont voelde gleed de andere hand naar haar kut en even later drongen er twee vingers haar kut in, die tot haar verbazing soepel naar binnen gleden. Ze was nat. Het tolde in haar hoofd. Haar eigen broer stond op het punt om haar te gaan neuken en haar kut verwelkomde hem. In haar hoofd was er nog weerstand, maar haar lijf had zich duidelijk al bij de situatie neer gelegd. Hij begon haar stevig te vingeren en al snel was het soppende geluid van haar kut te horen. “De grote Meester heeft niks teveel gezegd, je bent echt een geile neukteef” schamperde hij. Hij haalde zijn vingers uit haar kut, deed een stap achteruit en stak toen de van haar geil glanzende vingers in haar mond. Ze wist wat hij wilde en bewoog haar tong langs zijn vingers en proefde haar eigen geil. Lang duurde dit niet want Victor begon haar los te maken en dirigeerde haar op haar knieën. Gedwee opende zij haar mond en na de pik van haar vader gisteren begon zij nu de lul van haar broer te pijpen. “Proef maar goed slet, dan proef je de kut van Monique, die hij net voor jou ook op zijn pik geregen heeft” riep Robert tussendoor. Het duizelde Chantal. Hoorde zij dat nu goed. Haar vader had Victor zijn eigen moeder laten neuken? Alle verhoudingen binnen het gezin lagen overhoop. Haar vader domineerde duidelijk iedereen, Victor kreeg alle vrijheid naar haar en haar moeder en zij stond helemaal onder aan de ladder.

Ruw werd zij uit haar overpeinzingen gerukt doordat Victor haar aan haar haren omhoog trok en meenam naar de tafel waar ze gisteren al op was uitgewoond. Hij zette haar er tegen aan, klikte haar enkelboeien vast aan de poten en drukte haar dan met haar lijf plat op de tafel. De piercings in haar tepels drukten in haar tieten toen ze stevig op de tafel werd gedrukt en nu met haar kut volledig open klaar stond om gebruikt te worden. Lang hoefde zij niet te wachten. Victor haalde even zijn eikel tussen haar natte kutlippen door en duwde dan zijn pik in één keer diep in deze tot voor een uur voor hem onbereikbare kut. Chantal gilde van de brute indringing, maar kon er al snel niks aan doen dat haar lijf begon te reageren op die stevige stoten van die stevige pik. Het was vrijwel een kopie van die van Robert. Steeds meer voelde zij hoe een orgasme zich aan het opbouwen was en niet veel later barste het los in haar. Ze was vernederd, gebruikt en gepijnigd, maar dat alles hield haar orgasme niet tegen. Ze hijgde zwaar en wilde op dit moment maar één ding en dat was dat Victor in haar zou spuiten. Maar dat werd haar niet gelijk gegund. Monique werd naar het andere uiteinde van de tafel gedirigeerd door Robert en Chantal zag dat zij intussen ook volledig naakt was. Ze lag nu met haar hoofd naast dat van Monique en zag hoe Robert een tube in zijn hand had, daar een glibberige substantie uit perste en dit tussen de billen van haar moeder zag verdwijnen. “Smeer die kleine slet haar reet ook maar in, ze is al open geboord gisteren” hoorde zij hem zeggen en zag hoe de tube werd overgegeven. Niet veel later voelde zij hoe de glibberige substantie over haar ster werd gesmeerd en wist wat dit betekende.
Voor haar was het al niet nieuw meer, maar voor Victor was het de eerste keer dat hij zelf zijn pik in een kont ging steken. Bij zijn bi-contacten was hij wel al zelf geneukt, maar nog nooit had hij de kans gekregen om zijn pik in een kont te boren. Zijn pik stond nog staalhard en Robert gaf aan dat hij tot drie zou tellen en dat ze dan tegelijkertijd toe zouden stoten. Tergend langzaam hoorde Chantal hem tellen en op het moment dat drie over zijn lippen kwam werd zij hardhandig gevuld en voelde zij de schok waarmee Monique naar voren schoot toen ook zij hard een pik in haar reet kreeg. Daar lagen ze dan tegenover elkaar, moeder en dochter, de seksslavinnen van hun Meesters, beiden met een dominante pik diep in hun darmen en op dat moment enkel geil neukvlees voor hun dominanten. Pa en zoon gaven elkaar boven de lijven van hun teefjes een high five en ramden stevig in die weerloze konten. Victor hield het op een gegeven moment niet meer en met een brul spoot hij zijn zaad diep in de kont van wat vanaf nu ook zijn seksspeeltje zou zijn. Robert was nog niet zo ver en De teven hoorden hem aan Victor vragen of hij nog een keer zou kunnen. “Ja hoor” bevestigde Victor en dan hoorden ze hoe Robert voorstelde om te wisselen. “Laat die andere teef ook maar voelen dat haar reet ook voor jou is” lachte Robert en terwijl ze om de tafel liepen gaven ze elkaar nogmaals een high five en weer telde Robert af om bij drie zich weer meester te maken van die jonge slettenkont en Monique toe moest staan dat haar eigen zoon haar in haar reet neukte. De stoten werden steeds ruwer en dierlijk kwamen de beide mannen uiteindelijk klaar in de darmen van hun teefjes. De vrouwen werden nu los gemaakt en Robert gaf ze de opdracht om het zaad uit elkaars kont te likken. Alle weerstand was intussen weg bij Chantal en toen ze de tong van haar al volledig gedresseerde moeder tussen haar billen voelde volgde zij haar voorbeeld en begon de ster van Monique schoon te likken. Victor dacht hier rustig naar te kunnen gaan staan kijken, maar daar dacht Robert anders over. “Wij hebben een deal ventje, nu jij ook braaf op je knieën en lik en zuig jij eens netjes de pik van de Meester schoon. Even verschoot Victor. Natuurlijk had hij al eerder een pik afgezogen bij zijn bi-contacten, maar om nu voor de ogen van zijn moeder en zus de pik van zijn vader te moeten zuigen was heel wat anders, maar hij had ingestemd met de voorwaarden en aarzelend knielde hij tussen de benen van zijn vader en nam diens pik in zijn mond om met steeds meer overgave deze schoon te likken en te zuigen.

Robert vond het op een gegeven moment genoeg en riep Chantal bij zich en sloot haar kut weer af met het slotje. “Nu iedereen naar bed, morgen wordt een lange en vermoeiende dag met al dat jonge geile vlees in huis” beval hij en verliet de kamer, gevolgd door de anderen. Alleen Robert wist wat er de volgende dag zou gaan gebeuren op het feest, maar dat het geen spelletje Monopoly zou worden was iedereen wel duidelijk.
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 30 oktober 2018 - 00:54 / Hits : 5105 / Waardering : 4.50
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

De arrogante Bitch deel 1
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 28 oktober 2018 - 00:58 / Hits : 9260 / Waardering : 3.40

De arrogante Bitch 3
Auteur : hagenees223 / Geschreven op : 02 november 2018 - 21:29 / Hits : 3512 / Waardering : 3.40

De noodzakelijke baan deel 2
Auteur : Willeke / Geschreven op : 11 februari 2016 - 21:05 / Hits : 40606 / Waardering : 4.87

druppeltjes deel 3 slot
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 01 maart 2017 - 10:36 / Hits : 27931 / Waardering : 4.85

Rijkelijk beloont door mijn dochter voor mijn hulp. Deel twee
Auteur : Ralf / Geschreven op : 27 november 2017 - 12:24 / Hits : 32046 / Waardering : 4.85

Op mijn verzoek gaat mijn broer mee op vakantie, tweede deel
Auteur : Larissa / Geschreven op : 09 maart 2018 - 16:49 / Hits : 25571 / Waardering : 4.85

Met mijn broer naar een verjaardag. Deel 2
Auteur : Carine / Geschreven op : 16 juni 2016 - 00:42 / Hits : 57571 / Waardering : 4.85

Druppeltjes deel 2
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 27 januari 2017 - 10:05 / Hits : 24565 / Waardering : 4.80

Van interieurverzorgster naar amateurhoertje. Deel 2
Auteur : Jolinde / Geschreven op : 20 maart 2017 - 16:11 / Hits : 23888 / Waardering : 4.80

druppeltjes deel 1
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 25 januari 2017 - 14:08 / Hits : 51456 / Waardering : 4.75

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb