Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Wraak door Chantage 1
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Wraak door Chantage 1
Vervolg op de seksuele ontdekkingsreis van de tweeling
(een nieuw verhaal met dezelfde personages en een aantal verwijzingen naar de eerdere delen.)

Abby en Sven zijn inmiddels vijf jaar getrouwd. Wat er gebeurde tijdens hun huwelijksnacht (zie ook: de seksuele ontdekkingsreis van de tweeling 7) zijn ze niet vergeten.
Martijn en Stephanie zijn weliswaar niet getrouwd maar wonen wel samen en zijn nog steeds bij elkaar. Hoewel Stephanie het nooit gezegd heeft is de reden dat ze heeft gehoord hoe Abby gebruikt is in haar huwelijksnacht.
Marjolein is sinds kort weduwe, Luther heeft een noodlottig ongeval gehad. Met haar ex-man, Evert, heeft Marjolein geen contact meer.
Ook Abby en Stephanie zien hun vader Evert niet meer. Hij wil niks meer met hun te maken hebben toen Marjolein met Luther trouwde.
Abby en Stephanie zijn afgestudeerd en zijn samen een advocatenpraktijk in strafrecht begonnen, die steeds beter begint te lopen. Veel van hun klanten zijn donker getint.
De dood van Luther was voor de vrouwen een grote slag. Maar ze proberen hun leven weer op te pakken. Nog steeds gaan ze in het weekeinde zich te buiten aan de seks maar het is niet zoals het was met Luther die ze op hun toppen bracht.
Ze slagen er nog steeds in dit wellustige leven uit de openbaarheid te houden. Abby en Stephanie weten allebei als hun wellustige leven in de openbaarheid komt dit voor hun advocatenkantoor niet goed is.
Voor de buitenwereld is Marjolein een treurende deugdzame weduwe, en de tweeling twee hardwerkende startende advocaten die chic gekleed gaan. Hoewel ze onder hun fatsoenlijke kleding soms wel heel pikante setjes lingerie dragen.

Evert is in de jaren veel veranderd, in de tijd dat hij en Marjolein samen zijn geweest is het Marjolein die domineerde. Na hun scheiding heeft Evert zichzelf beloofd dat hij voortaan het voortouw zou nemen. Na de scheiding zit Evert vol woede om zich te wreken. Hij heeft toen een filmpje gekregen van Svens vader, Mark. Het filmpje laat zien hoe Abby misbruikt werd door vijf man in haar eigen huwelijksnacht. Maandenlang heeft hij zich afgetrokken op de verschillende scenes waarin zijn eigen dochter gemolesteerd wordt. Dat heeft Mark toch mooi geregeld om Abby en Sven zo te vernederen. Evert weet maar al te goed hoe ambitieus Marjolein en zijn dochters zijn en hoe ze hem al die jaren vernederd hebben om het bed te delen met anderen, ook al is het in het begin met zijn goedkeuring. Evert is ertegen geweest dat zijn dochters een zwarte baby zouden dragen (zie ook: Penny en Jack, een cuckold paar 8). Die neger Carl heeft hem toen gedwongen. Sinds dat moment is de verwijdering ontstaan tussen hem en Marjolein. Die afspraak dat hun dochters zwanger zouden worden hebben ze niet gemaakt. Alleen hij weet wat met de twee jongetjes is gebeurd en dat wil hij graag zo houden.Hij grinnikt, hij heeft al de video’s nog waarin Marjolein zich als een grote hoer gedraagt. Nu is het tijd om wraak te nemen.
Hij besluit Mark, Svens vader te peilen, of die bezwaar heeft om mee te doen met zijn plan. Evert stuurt een email en nodigt Mark uit eens langs te komen.

Mark belt aan bij de luxueuze villa van Evert. Ze schudden elkaar de hand. En gaan naar de huiskamer. Evert vraagt aan Mark of hij het filmpje herinnert van Abby en Svens huwelijksnacht. Een brede grijns verschijnt op het gezicht van Mark, “Reken maar het staat nog steeds in mijn Cloud. Ik moest die Abby en haar zus eens een goed lesje leren. Ze hebben ervoor gezorgd dat ik veel geld moest betalen voordat vriendje van Stephanie om zijn studie te bekostigen (zie ook: De seksuele ontdekkingsreis van de tweeling 3). Maar dat filmpje maakt veel goed. Ze hebben er niet veel last van gehad”. Mark laat een paar foto’s zien van Abby en Sven en ook een paar waar Stephanie en Marjolein opstaan als een leuke gezellige familie. Abby en Stephanie zijn prachtige mooie jonge vrouwen geworden en Evert vindt dat Marjolein er ook nog mag zijn voor haar leeftijd. Mark vertelt verder hoe streberig de tweeling wel is. “Je jongste dochter is laatst op de landelijke televisie geweest, om een strafzaak toe te lichten. Ze zat flink te flirten met de oudere presentator, die er gretig op in ging”. Evert gromt, “Ontaarde moeders zijn het. Ze lieten mij met hun bastaards zitten. In het begin kwamen ze alleen om borstvoeding te geven en dan was er meestal zo’n zwarte etter bij. Die vonden het opwindend hoe die blanke hoeren hun baby voeden met hun volle melktieten en grote spenen. Als ze weggingen, neukten ze nog even voor mijn deur, stelletje hoeren”. Die laatste zin komt er vol kwaadheid uit. Mark knikt begrijpend, hij ziet in hoe pijnlijk dit geweest moet zijn voor Evert.

“En nu”? Vraagt Mark. Evert lacht gemeen, “nu ga ik revanche nemen, ik maak ze helemaal kapot. Ik heb ook nog wel wat relaties in het Midden-Oosten”. Mark begrijpt niet helemaal wat Evert bedoeld maar vraagt er niet naar. Mark en Evert maken een plan om Marjolein en de tweeling te ruïneren en waarin ze ook anderen zullen betrekken die welwillend zijn om hun te helpen. Evert zal lang op de achtergrond blijven.

Abby is de eerste die een email ontvangt met een deel van het filmpje van haar huwelijksnacht, met de tekst “is mijn nieuwe hoer nog steeds leuk”? (Zie ook: de seksuele ontdekkingsreis van de tweeling 7) Abby staart ongelofelijk naar het scherm en ook wat geschrokken. Ze weet nog heel goed hoe genadeloos de mannen waren in die nacht. Ze besluit de email aan Sven te laten zien die weet veel van ICT dus hopelijk kan hij de email traceren. Ook Sven schrikt en doet al het mogelijk om te achterhalen waar het emailadres vandaan komt maar het is niet traceerbaar.

Evert en Mark gaan behoedzaam te werk. Marjolein is de volgende die een email ontvangt. Evert kan putten uit een groot archief video’s waarin Marjolein het bed deelt met diverse zwarte mannen. Ook heeft Evert alle filmpjes laten hacken die Luther in bezit had. Bij Marjolein verschijnt de tekst, “wat zullen de buren denken over deze treurende deugdzame weduwe”. Marjolein zit versteend achter haar laptop. Ze weet niet wat ze moet doen dan verstuurt ze de email naar Martijn, maar ook hij weet niet wat te doen.

Stephanie is de laatste die een email ontvangt. Op het filmpje zie je Stephanie hangend in de touwen, terwijl ze klaarkomt op een elektro massage vibrator vragend “Oh M, laat ons klaarkomen alsjeblieft”. Op het eind van de email staat, “Je wilt vast zo nog een keer klaarkomen”? Net als alle andere e-mails is ook deze niet te achter halen waar die vandaan komt.

Mark gaat een bezoek brengen aan Marjolein. Marjolein verwelkomd hem hartelijk, het is tenslotte de schoonvader van haar oudste dochter. Het valt Mark op dat Marjolein nog steeds in het zwart gekleed gaat. In het begin gaat het gesprek over koetjes en kalfjes totdat Mark opeens een foto die hij geplukt heeft van een speciale datingsite voor vrouwen van cuckolds. Dan zegt Mark “Tsja wat zullen de buren zeggen over deze treurende deugdzame weduwe”?
Marjolein zit stijf van schrik in haar stoel, en kan voor een tijdje geen woord uitbrengen. Mark gebruikt de woorden die ook in de email staan. Dan zegt ze stamelend en stotterend, “Wat wil je”? Mark lachten zegt vals “Jou, of zijn blanke mannen je te min, slet”? Marjolein kleurt rood, voor het eerst sinds lange tijd voelt ze zich onzeker. Mark staat plots op, “Ik denk dat je binnenkort andere woonruimte moet zoeken, want ik denk niet dat de buren dit accepteren in deze nette buurt”. Marjolein pakt Mark vast “alsjeblieft doe mij dit niet aan, zeg me wat ik moet doen”. Mark gaat zitten en neemt Marjolein op zijn schoot, en legt zijn hand op haar zware tieten en kneed haar borst. Dan knoopt hij haar degelijke bloes open en haalt haar tieten uit haar bh. Hij pakt een pen en draait met de pen cirkeltjes om haar tepel, die reageert door hard te worden. Dan schrijft Mark een emailadres op haar borst. “Mail naar dit adres en je ondertekend met eerst was ik een strenge dominante vrouw maar nu uw nederige slet, M. heb je dat begrepen”? Marjolein knikt. Ze vraagt zich af of Mark haar afperser is.

Marjolein doet wat haar gezegd is en mailt naar het adres. Het duurt even voordat ze antwoord krijgt maar dan ziet ze de onbekende email in haar mailbox. Er staat in dat ze de volgende keer als Mark of een andere man komt op haar knieën moet gaan zitten, haar benen moet spreiden en haar kut moet laten zien en tegen hem zeggen dat hij haar in al haar gaten mag nemen omdat ze nu zijn hoer is. Op het eind moet ze vragen of hij zijn nieuwe hoer leuk vindt. Marjolein bijt zenuwachtig op haar lip.

Evert verdiept zich in de presentator van het televisieprogramma waarin Stephanie heeft opgetreden. De zaken die hij vindt doen Evert vermoeden dat de televisiepresentator, Robert, welwillend zal staan om hem voor zijn karretje te spannen.

Stephanie is opgetogen als ze een uitnodiging ontvangt voor een gesprek met de bekende televisiepresentator waar ze al eerder in een programma heeft gezeten ze is benieuwd wat hij van haar wil.
Ze gaat naar het kantoor van Robert die haar vriendelijk ontvangt. Ze praten eerst wat over ditjes en datjes. Het is een aangenaam gesprek over nog meer optredens in zijn televisieshow tot het moment Robert vraagt, “wat heb je daar voorover”? Stephanie kijkt verbluft naar hem en vraagt wat hij daarmee bedoeld. Robert staat op en gaat achter Stephanie staan en gaat met zijn handen in haar bloes en streelt over haar borsten, “Ik denk dat je heel goed weet wat ik bedoel”. Stephanie haalt uit en geeft hem een harde por in zijn buik met haar elleboog. Robert hapt naar adem, en gaat terugzitten en herstelt van de stoot. Stephanie sist naar hem “Ik ben geen hoer”. Hij opent een lade van zijn bureau en legt wat foto’s op zijn bureau en zegt kalm, “oh nee, die met de champagnefles en dat je zus die champagne uit je kutje likt is mijn favoriet”. Hij voegt wat zinnen toe uit de vroegere advertentie van Stephanie,” Ook vind ik het heerlijk om af en toe wat meer van kinky seks te genieten, misschien ben je in om ook mijn zus te ontmoeten, Abby. Experimenteren doe ik graag, dus mag ik experimenteren met jou?" (Zie ook: De seksuele ontdekkingsreis van de tweeling 4). Bewegingsloos zit Stephanie in haar stoel. Robert legt een elektro massage vibrator op tafel. IJskoud zegt hij, “Ik denk dat je vast wel nog een keer zo kan klaarkomen”. Stephanie herkent de woorden uit de email. Onbewogen zegt Robert “Kleed je uit, totdat ik zeg stop, en vlug een beetje”. Stephanie maakt de knoopjes van haar bloes los terwijl Robert begerig toekijkt. Een half cups bh verschijnt, licht hijgend wijst Robert op haar rok. Stephanie maakt deze los en laat die op de grond vallen. Robert ziet een jarretelgordel om haar kousen op te houden en een kanten slipje. Robert hijgt van opwinding, “slipje uit en leg één been over de stoelleuning en ga jezelf verwennen met de elektrostaaf”. Stephanie pakt de elektro massage vibrator van het bureau en gaat zitten zoals Robert haar gezegd heeft. Robert likt zijn lippen als ze de vibrator op haar klitje zet. Stephanie beweegt de vibrator over haar kutje terwijl Robert zeer aandachtig toekijkt. Ondanks dat Stephanie gedwongen wordt voelt ze dat haar kutje nat wordt en ze weet dat Robert het ook ziet. “Mmm, blijkbaar ben je het nog niet verleerd, als je bijna klaarkomt stop je. Hou me niet voor de gek want ik zie het wel als een jonge slet zoals jij bijna klaarkomt”. Stephanie begrijpt dat ze hem niet voor de gek kan houden. Ze voelt hoe de lust steeds meer bezit neemt van haar lichaam. Stephanie maakt een natte plek op de zitting van haar stoel. Haar dijen trillen wat en ze hijgt nu lichtjes en zegt wat benepen, “Ik kom bijna, Robert”. Hij zegt dat ze mag stoppen en geeft haar een kaartje met een mailadres. “Mail hiernaar en op het eind schrijf je, Vindt u uw nieuwe hoer leuk”? Stephanie kleedt zich aan, en gaat aangedaan weg. Al hun werk van de afgelopen jaren voor hun advocatenkantoor staat onder druk.

Thuisgekomen stuurt ze een email naar het opgegeven adres. Een dag later heeft ze al antwoord. Het is ongeveer gelijk aan dat van Marjolein, de volgende keer zal een man of vrouw komen die zich kenbaar zal maken dat hij bepaalde dingen van haar weet die Stephanie alleen maar kan weten. Stephanie moet dan op haar knieën gaan zitten, haar benen spreiden en haar kutje laten zien en tegen hem zeggen dat hij of zij haar in al haar gaten mag nemen omdat ze nu zijn hoer is. Op het eind moet ze vragen of hij zijn nieuwe hoer leuk vindt. De woorden zijn identiek aan die Abby heeft moeten gebruiken op haar huwelijksnacht (zie ook: de seksuele ontdekkingsreis van de tweeling 7).


Evert heeft een brede lach op zijn gezicht nu hij zijn ex-vrouw en jongste dochter in zijn macht heeft, maar het is slechts een begin van zijn wraak. Twee oudere mannen hebben Marjolein en Stephanie gechanteerd. Voor Abby heeft hij een jongere man uitgezocht, een van Svens oude schoolvriendjes die erbij was tijdens de huwelijksnacht. Evert heeft het filmpje goed bestudeerd en het meest sadistische schoolvriendje uitgezocht en die gaat hij op haar afsturen.

Abby heeft een afspraak staan op kantoor. Ze is die dag alleen op kantoor. Een goed geklede man van haar leeftijd komt binnen. Joviaal stelt hij zich, “Hallo Abby Leuk je weer te zien”. Abby fronst haar wenkbrauwen en kijkt verbouwereerd, “Kennen wij elkaar”? De man knikt, en krijgt een bedenkelijk gezicht en begint harder in haar hand te knijpen, “Auw, u doet me zeer”. Maar de man doet of hij haar niet hoort en legt zijn andere hand op haar schouder en duwt haar op haar knieën. “Je stelt me diep teleur, Abby, we hebben destijds een duidelijke afspraak gemaakt. Ik denk zelfs dat je vaker klaarkwam dan dat je zei tegen je kersverse echtgenoot, maar je hebt nog een kans om de rest te doen wat we destijds hebben afgesproken”. Abby is uit het veld geslagen, ze begrijpt dat de man doelt op haar huwelijksnacht. Ze is onzeker zou deze zo te zien beschaafde man, één van haar verkrachters zijn. Terwijl haar gedachten door haar hoofd schieten, voelt ze plots een harde ruk aan haar haren. “Waar wacht je op, slet”. Abby weet het nog precies, ze heeft het destijds vijf keer moeten herhalen, terwijl haar orgasme door haar lichaam raasde. Langzaam spreid ze haar benen en zegt smekend, “alsjeblieft doe me dit niet aan”. De man trekt harder aan haar haren, “Moet ik het je voorkauwen of zeg je het zelf”? Abby slikt, ze weet de woorden nog precies, “Wanneer jullie komen ga ik op mijn knieën zitten en toon mijn kut aan jullie en jullie mogen me ook neuken in mijn kut, mond en kont want ik ben jullie hoer nu”. (Zie ook: de seksuele ontdekkingsreis van de tweeling 7). Abby ziet hoe de man ongeduldig op de vloer tapt met zijn schoen. Ze tilt haar rok omhoog en doet haar satijnen slipje uit en laat haar kale kutje zien aan de man. Die streelt over haar hoofd, “Laten we beginnen zoals die nacht, ik hoef denk ik niet meer te zeggen”. Met trillende handen gaat ze naar zijn gulp en gaat met haar hand naar binnen en haalt zijn pik eruit. Abby kust de eikel, en bedekt de schacht met kussen. Ze likt zijn ballen, de man sist, “Streel die geile slettenkut van je, laat me maar horen hoe nat mijn hoer is”. Abby hoort tot haar eigen verbazing als ze haar vingers in haar kutje steekt dat ze drijfnat is en de man kan het horen. Hij grijpt haar hoofd en begint haar mond bruusk te neuken. Abby kokhalst en het speeksel loopt op haar dure bloes. “Mmm, je bent meer ervaren, ik voel hoe je keelspieren knijpen in mijn lul, wat een geile teef ben je toch en je zus waarschijnlijk ook”. Abby schudt heftig nee, en mompelt met volle mond amper verstaanbaar, “laat mijn zusje met rust”. De man duwt zijn lul helemaal in haar mond en houdt hem daar. Langzaam loopt Abby rood aan, ze kan geen lucht meer krijgen, tranen vloeien over haar wang. Ze begint te spartelen omdat ze geen lucht krijgt. De man lacht vals. Abby ziet zwarte vlekken voor haar ogen en opeens kan ze weer lucht inademen. Ze hoort de man uit de verte zeggen, “Lekker zo’n geile advocate, misschien moeten jullie zo adverteren”. Hij grinnikt, “deze hete advocate neemt elk zaakje in haar mond”. Nu begint hij harder te pompen in haar mond, hij hoort hoe Abby haar vingers in haar soppende kut drijft. Dan gromt hij, “Open je mond, slet. Ik wil in je gezicht spuiten”. Klodders zaad spatten op Abby’s gezicht en haren en bloes. De man doet zijn lul in zijn broek en pakt een pen van het bureau en schrijft een emailadres op haar dij. De man ziet de natte plek op het parket en grinnikt.” Stuur een email naar dit adres met de tekst uw nieuwe hoer wil weer in haar kut, kont en mond geneukt worden”. Dan laat hij Abby ontdaan achter.

Abby strompelt verward naar de computer en verstuurt de email. Enkele dagen later krijgt ze antwoord terug. Het is kort en krachtig, “Zorg de volgende keer dat je doet zoals je geleerd hebt”.

Evert weet dat Marjolein en de tweeling een sterke band hebben. Hij moet zorgen dat ze gescheiden worden. Evert heeft in die jaren niet alleen aan zijn wraak gewerkt. Hij heeft goede contacten in de internationale vrouwenhandel. Hij is meedogenloos geworden. Hij bezit diverse bordelen in verschillende landen waar hij meestal meisjes uit het oosten van Europa laat werken. Voor de buitenwereld is hij een innemende zakenman met een legale handel. In de illegale handel toont hij met vrouwen totaal geen medelijden. De vrouwen en soms meisjes worden getransporteerd van land naar land en weten vaak niet eens waar ze zijn. Als hij één van zijn bordelen bezoekt wil hij meestal het jongste hoertje en die moet hem dan genot verschaffen.
Een duivels plan komt in zijn gedachten voor Marjolein om die te scheiden van haar dochters.

Marjolein pakt haar rustige leventje weer op. Als ze een tijdlang niets hoort denkt ze dat alles weer voorbij is. Weken gaan voorbij, Marjolein is ook al op bezoek geweest bij Mark en Ellen, de moeder van Sven. Tijdens dit bezoek gebeurt er niets, Mark heeft niets gezegd over zijn bezoek aan haar alleen. Marjolein ziet wel tijdens het bezoek dat Ellen haar regelmatig bekijkt en haar lippen likt. Als Marjolein Ellen helpt in de keuken, raakt Ellen haar per ongeluk een paar maal aan.

Marjolein zit op een avond naar een romantische serie op Netflix te kijken als er wordt aangebeld. Als Marjolein opendoet, staat Mark breed lachend voor de deur. Hij hoeft niks te zeggen Marjolein weet waarvoor hij komt. In de huiskamer gaat Marjolein op haar knieën met haar benen wijd. Ze tilt haar rok op en toont beschaamt haar kut aan Mark. Mark lacht gemeen, en zegt kortaf, “Rok en bloes uit ik wil zien of mijn nieuwe hoer mij bevalt”. Onder haar kleding draagt Marjolein een sexy korset en kanten slipje. Mark wijst naar de bank en dat ze naast hem moet komen zitten maar wil eerst koffie. Vervuld van schaamte om zich zo te tonen aan de schoonvader van haar dochter loopt ze naar de keuken. In korte tijd is ze terug met de koffie voor Mark. Als ze naast hem zit legt hij zijn hand op haar dij en begint haar zacht te strelen. Langzaam kruipt zijn hand omhoog totdat hij haar slipje raakt. Mark grinnikt, “Het voelt warm en vochtig daar, Marjolein”. Zo oud als ze is kleurt Marjolein. Mark heeft haar nu waar hij haar hebben wil, ze is kwetsbaar.
Mark gaat verder terwijl hij Marjolein over haar slipje streelt. “Ik heb een voorstel dat je voor onze organisatie komt werken. Het is heel eenvoudig, je verleid meisjes, maakt ze afhankelijk van drugs. Na een tijdje kunnen ze als prostituee werken. Ze noemen dat geloof ik lovergirls. Je gaat samenwerken met mijn vrouw Ellen, die heeft er al ruime ervaring in. Ze heeft ook interesse in jou zoals je misschien al gemerkt hebt”. Als hij dat zegt gaat zijn hand in haar slipje en begint haar schaamlippen te strelen. “Ellen is sinds een paar jaar lesbisch, maar we hebben besloten om bij elkaar te blijven. Je weet wel financieel is het heel ongunstig om te scheiden”. Marjoleins mond valt open van verbazing. Mark gaat met een vinger in haar kut en streelt over haar kutwanden. Stamelend zegt Marjolein, “Maar ik niet, ja als er een andere man bij is”. Mark haalt zijn schouders op, “je zult het met mij moeten doen, maar voortaan denk ik het meeste met Ellen, slet”. Marjolein is stil en Mark gaat verder met zijn eisen. “Je geeft me toegang tot je bankrekening of beter gezegd ik ga die beheren”. Nu kijkt Marjolein verontwaardigd, “Dat denk ik niet”. Mark fronst zijn wenkbrauwen en zegt dan ijskoud en gevoelloos, “Je wilt toch niet dat er iets met je dochters overkomt”? Even moet Marjolein kreunen als hij over haar g-spot gaat maar zegt dan kwaad, “dat doe je niet”. Weer verschijnt er een gemeen lachje om zijn mond. “Reken maar dat ik serieus ben, slet. Je beseft nog niet hoe machtig we zijn. De huwelijksnacht van Abby was kinderspel”. Marjolein slaat haar ogen neer ze begint Mark te geloven. “Je trekt bij ons in, Ellen en Anne, zullen je alles uitleggen. Anne is een stuk jonger dan jullie en maakt het eerste contact met de meisjes. Aan jullie de taak om ze, uhm, om te vormen”. Hij haalt zijn vingers uit haar kut en houdt ze voor haar mond. “Hmm, ik heb nu niet zo’n zin in je, ik hou van jongere vrouwen. Ik denk dat ik binnenkort je dochter maar eens zal neuken”. Dan verdwijnt Mark, Marjolein terneergeslagen achterlatend.

Abby en Stephanie ontvangen een berichtje van Marjolein dat ze ingetrokken is bij Mark en Ellen. De tweeling vinden het jammer dat hun moeder uit Maastricht vertrekt en in Lage Vuursche gaat wonen. De gigantische villa van Mark en Ellen is zeer luxueus. Ellen verwelkomt Marjolein met een hete tongzoen, is wat Marjolein wat gelaten over zich heen laat komen. Ellen trekt Marjolein nog dichter tegen haar aan zodat hun zachte volle borsten elkaar raken. Ellen gaat met haar mond naar haar oor en sabbelt even aan haar oorlel. Marjolein duwt in een reflex haar heupen naar voren zodat hun schaamheuvels elkaar raken. Dan fluistert Ellen, “Ik weet dat je wat onwillig bent maar dat komt wel goed. Ik maak je heel gedwee en je mag die geile jonge hoertjes gebruiken, voor jouw genot. Trouwens dat doen we niet hier we hebben nog ergens zo’n soort villa, waar we ook de drugs voor de meisjes hebben zodat ze heel gewillig en geil worden”. Marjolein zucht en voelt medelijden met die jonge meisjes die in hun val gelokt worden, en zullen moeten gaan werken als prostituees maar ze heeft weinig keus.

Evert wordt op de hoogte gebracht door Mark. Het eerste deel van zijn duivels plan is geslaagd. Evert grinnikt, hij zal zorgen dat Marjolein net zo lesbisch wordt als Ellen. De teef zal voortaan alleen maar kutjes likken en uitzuigen zoals veel vrouwen van haar leeftijd die op latere leeftijd ontdekken dat ze van vrouwen houden.

Ellen neemt Marjolein mee naar de andere villa waar Anne al op hun wacht. Daar krijgt Marjolein de volgende instructies. Als er een meisje komt wordt er thee geven met wiet erin, dit maakt de meisjes losser en vrijer. Dan verleid je ze en heb seks met ze, probeer ze vaak te laten zeggen dat ze een hoertje zijn. Alles wordt opgenomen zodat onze slimme IT-jongens het kunnen bewerken. Daarna chanteer je ze met sommige foto’s, als dat niet werkt dan bedreig je ze. Anne vraagt of alles duidelijk is. Marjolein laat een diepe zucht. Ellen komt naast haar staan en fluistert in Marjoleins oor “Ik zal je eerst inwijden in de vrouwenliefde zover dat nog nodig is want ik heb gehoord dat je een hele hete vrouw bent”. Marjolein voelt een kneepje in haar kont en ziet Ellen verleidelijk haar lippen likken en glimlachen naar haar.

Terug in de villa van Mark en Ellen kust Ellen Marjolein hartstochtelijk. Ellen hijgt lichtjes en zegt zwoel, “Ik wil mijn nieuwe teefje”. Ellen doet de bloes en rok uit Van Marjolein en streelt haar lichaam bewonderend. In het verleden heeft Marjolein de touwtjes in handen gehad, nu laat ze het gelaten over zich komen en doet wat Ellen haar zegt. “Toon je sexy lingerie maar liefje”. Ellen rijdt met haar kut over de dij van Marjolein. Zij voelt hoe heet Ellen is. Ook Ellen heeft haar kleding uitgetrokken en heeft alleen haar lingerie aan. Ellen legt een hand op de borst van Marjolein en streelt haar borst. “Je bent geil liefje, ik zie een vochtige plek in je slipje. Je tepels steken door je bh, teefje”. Zo oud als ze is kleurt Marjolein, Ellen heeft gelijk. Haar behandeling maakt Marjolein seksueel opgewonden. Ellen benadert haar totaal anders dan al die donkere mannen die Marjolein gehad heeft. Ellen rijdt nog steeds op de dij van Marjolein. “Ik kan dit uren volhouden liefje en weet je dat je me een heel lekker gevoel geeft in mijn kut”. Ellen blijft teder de borst strelen van Marjolein, het gevolg is dat Marjolein zich meer en meer geil begint te voelen lichtjes begint te hijgen. Beide vrouwen worden steeds hitsiger. Ellen voelt hoe Marjolein haar borst meer naar voren duwt. Weer fluister Ellen in het oor van Marjolein, “zeg maar als je wilt dat ik wat meer doe lieverd”. Zacht zegt Marjolein terug, “Vinger me alsjeblieft je maakt me zo geil”. Ellen geeft een likje over het oor van Marjolein, en zegt tegen Marjolein, “Je vingeren, ik heb een beter idee”. Tergend langzaam doet Ellen het slipje van Marjolein uit. Het maakt Marjolein gek van verlangen. Ze voelt hoe Ellen gevoelig haar dijen begint te kussen. Marjolein duwt haar kut naar de mond van Ellen. “Je wilt mijn tong op je hete kut. Je wilt gelikt worden door een vrouw als een geile lesbo.” Met een beverige stem vol wellust zegt Marjolein “ja lik mijn geile natte kut”. Plagend begint Ellen de schaamlippen van Marjolein te likken, ze voelt Marjolein kronkelen van wellust. “Ik ga een lesbische slet van je maken. Je zult genieten van die jonge hoertjes. Wil je dat zo’n jong hoertje je ouwe kut likt”? Marjolein is in extase en kan alleen maar ja antwoorden en eraan toevoegen, “Oh Ellen, schatje lik me klaar. Ik hou het niet meer”. Dit is voor Ellen het teken om Marjolein ruwer te gaan behandelen, nog even en Marjolein zal haar smeken. Als Marjolein in het verleden met een vrouw vree was het om een donkere man op te winden, nu draait het om puur genot voor haar en Ellen. Die slaat een paar maal op de gezwollen schaamlippen van Marjolein en bijt in haar klit. Dan begint Ellen Haar vingers wild en snel in Marjoleins neukholte te pompen. Het maakt Marjolein wild, kreunend zegt ze, “Oh liefje ik smeek je maak me klaar, ik wil en zal je lesbische teef worden, maar laat me klaarkomen”. Ellen gaat nog sneller in en uit de kut van Marjolein. Dan komt Marjolein ze gilt het uit van genot. Dan biedt Ellen haar kut aan, “Likken geile teef, lik mijn geile kut”. Terwijl het orgasme nog door Marjoleins lichaam raast begint ze begerig de kut van Ellen te likken om ook haar het genot te bezorgen wat Marjolein nu ervaart, ze zegt wat gekscherend “Kom hier, laat deze nieuwe lesbienne je kutlikken”. Ellen kreunt en glimacht gelukkig, “Mmm ik geilde al jaren op je, ik hou wel van iemand met klasse zoals jij”. Verder komt ze niet want Ellen spuit haar hete sappen over Marjoleins gezicht. Als ze wat bekomen zijn zegt Marjolein, “Ik leg me neer bij jou. Jullie hebben me totaal in jullie macht en als je dan echt wil dat ik je lesbo wordt dan geef ik eraan toe. Ik moet eerlijk bekennen, je dominantie trekt me aan. Ik hou wel van een sterke vrouw als jij”. Of het echt de waarheid is onzeker.
Auteur : Rik_Smalls / Geschreven op : 05 november 2018 - 23:45 / Hits : 4681 / Waardering : 3.20
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Rijkelijk beloont door mijn dochter voor mijn hulp. Deel twee
Auteur : Ralf / Geschreven op : 27 november 2017 - 12:24 / Hits : 32546 / Waardering : 4.85

Door de buurman laten pakken
Auteur : Hetty / Geschreven op : 23 juli 2015 - 02:32 / Hits : 55257 / Waardering : 4.84

Door een bekende herkend op een erotische site.
Auteur : Marlou / Geschreven op : 07 maart 2017 - 02:43 / Hits : 31470 / Waardering : 4.82

Geheel onverwacht door mijn broer worden geholpen.
Auteur : Elske / Geschreven op : 30 april 2016 - 22:41 / Hits : 41528 / Waardering : 4.64

Geobsedeerd door Audrey’s geur (deel 2)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 21 september 2015 - 16:30 / Hits : 8519 / Waardering : 4.54

Betrapt in de tuin door de buurman bij het zonnebaden.
Auteur : Adele / Geschreven op : 27 september 2016 - 23:56 / Hits : 30848 / Waardering : 4.52

Hoe ik door mijn schoonvader werd gepakt
Auteur : Mariska / Geschreven op : 11 augustus 2015 - 13:13 / Hits : 58067 / Waardering : 4.52

Rijkelijk beloont door mijn dochter voor mijn hulp.
Auteur : Ralf / Geschreven op : 20 november 2017 - 22:49 / Hits : 32418 / Waardering : 4.48

Betrapt door boswachters
Auteur : Trian / Geschreven op : 06 maart 2017 - 14:01 / Hits : 17849 / Waardering : 4.41

Geobsedeerd door Audrey’s geur (deel 3)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 21 september 2015 - 17:15 / Hits : 8250 / Waardering : 4.36

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb