Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Camping Slet
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Camping Slet
Wat later in het seizoen kwam het gezin aan. De ouders hadden aansluiting met de buren, ongeveer een zelfde gezin. Het jongetje speelde algauw met andere jochies op de camping. Het meisje maakte wel vriendinnen, maar 's-avonds verdwenen die vriendinnen met hun vriendjes. De dag erna vertelden ze haar hoe heerlijk ze gezoend hadden en gepakt waren. Als ze dan alleen in bed kroop streelde ze haar hete gleufje fantaserend hoe ze gebeft en geneukt werd door de knappe jongens.
Na een paar dagen kwam er nieuw gezin. Ze hadden twee jongens, de oudste leek wel 17. Algauw maakte ze kennis met de oudste jongen. Nu bleef ze 's-avonds niet alleen achter. De eerste avond bleef het bij een beetje friemelen in haar slipje. De kriebels gierden door haar onderbuik. Later toen ze in haar tent lag speelde ze met haar maagdenspleetje totdat ze kreunend in slaap viel.
De avond erna waren ze verzameld met een heel groepje. Ze was blij dat ze nu ook een vriendje had. Met goedkope drank op werd de sfeer gezellig en ontspannen. Er werd gezoend en openlijk geflikflooid. Een voor een verdwenen stelletjes in tenten, waaruit al snel gesteun en hijgen te horen waren. Zij bleef achter met de nieuwe jongen. Hij kroop tegen haar aan en begon met haar te zoenen en te strelen. De kriebels in haar buik kwamen weer op en ze liet hem begaan. Zijn handen omvatten haar strakke billen waar slechts een kort rokje van dunne stof bescherming bood. Zijn lippen kusten haar hals en zijn borst schoven langs haar priemende tepels. Ze kreunde.
Hij leidde haar naar zijn grote tent. Binnen vleide hij haar neer en ging verder met zachte strelingen en kussen. Hun tongen speelden een nat opwindend spel. Kledingstuk na kledingstuk werden ontdaan. Ze sidderde van de vlinders in haar buik. Hij zoog op haar erecte tepels. Zijn vingers streelden haar kletsnatte poes. Ze spreidde haar benen zo wijd mogelijk. Ze kronkelde in afwachting van het genot.
"Je bent mijn eerste", fluisterde ze zachtjes in zijn oor. Heel even stopte hij verrast. Daarna ging hij bedreven verder met haar op te winden.
Ondertussen had hij zijn kleren uitgedaan. Schrijlings kroop hij over haar richting tussen haar vochtige gespreide dijen.
"Moeten we geen condoom gebruiken", vroeg ze.
"Nee", antwoordde hij kussend, "de eerste keer hoeft dat niet".
Zijn kloppende geile pik gleed tussen haar glinsterende schaamlipjes tot aan de ingang. Toen hij weerstand ondervond wachtte hij even. Hij kuste haar, streelde haar borsten en greep haar heupen toen hij in een keer naar binnen stootte. Ze liet een kreetje, maar de pijn verdween door het opkomend genot. Met langzame diepe stoten neukte hij het smachtend meisje. Ze kreunde en klemde zich vast aan haar minnaar. Dieper, sneller, kreunde ze. Algauw schokten hun lichamen naar het ultieme genot. Ze tongden en streelden elkaar toen hij diep in haar vochtige gleuf zijn het sperma spoot.
Toen ze uitgeraasd waren en ze weer op adem kwamen, fluisterde hij: "Blijf zo even liggen, ben zo terug".
Met haar dijen wijd gespreid en het vochtige plekje ertussen met haar vingers spelend wachtte ze totdat hij terug zou komen. Ze sloot haar ogen en genoot na van haar eerste neukbeurt. Ze hoorde hem weer binnenkomen en hoopte dat hij weer met zou vrijen. Inderdaad gleed hij weer tussen haar dijen en zijn pik gleed tussen haar kletsnatte schaamlippen. Met gesloten ogen onderging ze weer het genot.
Maar!?, hij rook anders. Ze opende haar ogen, degene die haar neukte was een ander! Maar voordat ze iets kon doen sloot een hand haar mond af en ergens voelde dat meerderen binnen waren gekomen. De anderen grepen haar polsen en strekten deze zijwaarts, zodat ze machteloos was. Ze kronkelde om onder de jongen vandaan te komen, maar dat verhoogde alleen zijn genot, zo'n kronkelend heet lijfje. Haar benen probeerden ook tevergeefs de jongen van zich af te schudden. Toen voelde ze hoe hij zich in haar ontlaadde. Hij kroop van haar af en een volgende jongen nam zijn plaats in. Nu werden ook haar enkels in bedwang gehouden. Ook deze jongen pompte in haar zonder zich om haar welbevinden te bekommeren. Nadat hij in haar geloosd had werd zijn plaats door de volgende ingenomen. Zo werd ze keer op keer genaaid, zonder dat ze zich kon verweren of protesteren.
Toen de zesde of zevende jongen van haar afklom, kwam er duidelijk een volwassene voor in de plaats. De greep op haar pols verslapte en haar arm schoot uit en ze zette haar nagels uit in zijn slaap en trok zo over het oog en over een wang een diepe kras. De kerel brulde en sloeg met volle kracht in haar gezicht. Hij stompte haar tussen de borsten, sleurde haar lijf om en zette haar op handen en knieen. De jongens om haar heen propten een slipje in haar kreunende mond, en draaiden haar polsen op haar rug. Nu was ze weer weerloos, en boven haar billen hurkte de kerel, richtte zijn knoert tussen haar billenspleet. Zonder dralen ramde hij zich een baan door het andere maagdelijke gaatje. In het slipje krijste ze. Haar billen werden uiteengereten. Het lijf werd in tweeen gekloofd. Toen hij tot aan zijn ballen in haar zich een baan had geramd beukte hij het spartelend meisje. Het zou een eeuwigheid duren voordat hij zijn gore zaad in haar braakte.
Na deze brute verkrachting volgden vele andere kerels die haar misbruikten. Door vermoeidheid verminderde haar weerstand. Het gekrijs was overgegaan in gejammer en gekreun. Ze werd als een pop die gebruikt werd voor de lusten van velen. Ze raakte de tel kwijt van de pikken die haar gebruikten. Volwassen mannen, jongens het leek wel alsof de hele camping over haar heen ging, en sommigen misschien wel meer dan een keer haar verkrachtten. Tot haar geluk raakte ze versuft en vervolgens bewusteloos.
Toen ze 's morgens wakker werd, had ze geen idee hoe ze in haar eigen slaapzak terecht was gekomen. Volledig geradbraakt stond ze op en wankelde naar de ontbijttafel.
Haar vader kwam uit zijn tent en zei:"Wat zie jij eruit", tegen zijn dochter.
"Moet jij zeggen", antwoordde ze. Vanaf zijn slaap tot over zijn wangen had hij een diepe nagelkras. Haar moeder keek van de een naar de ander en deed het zwijgen toe.

Een paar dagen later, ze begon al aardig opgeknapt te zijn, kwam een van de vriendinnen langs. Joh kom mee meedoen met de "Koningin van de disco". Ik ken de dj's, ik stel je voor en dan zorgen zij dat jij het wordt. Nou oke dan.
Ze begon met een uitgebreide douche. Toen trok ze een slipje aan, nee joh, heb je geen string? Dus ze trok een zwarte dunne string aan. Daarover heen ging een kort dun minirokje. Een schouderloos topje trok ze aan over haar ferme borsten. De stof was dunne en strak, zodat de tepels mooi pront vooruit staken. Haar navel bleef bloot. Ze was nu een prachtig nimfje.
Haar vriendin begeleidde haar naar de disco. Bij een zijdeur leidde ze haar naar binnen.
"Ze zijn met zijn drieen, ik heb over je gesproken, dus doe je best en dan komt allemaal goed".
Het meisje liep door en kwam in een muziek oefenruimte. Drie dj's waren bezig met hun koptelefoon op en waren met langspeelplaten en banden bezig. Twee waren grote forse zwarten, de andere was een grote forse blanke. De blanke liep op haar toe en deed een draadloze koptelefoon over haar oren.
"Dans", was het enig wat hij zei. Meteen begon ze op de opzwepende muziek te dansen. Al snel dansten de twee zwarten en zij gedrieen op de dansvloer. In een wervelende dans draaiden ze om elkaar heen. In een soort zacht strelen gleden de lichamen langs elkaar heen.
Soms kwam ze met haar rug tegen een man aan, dan tilde hij haar op aan haar heupen, maakte ze een swing beweging en ging ze door de lucht waarbij ze dan in de armen van de andere man werd opgevangen en ze tegen zijn borst opbotste en hij haar omklemde. Haar bijna niets verhullende kleding verhoogde de hete opwinding alleen maar.
Ze werd weer door de lucht gezwiept, nu achterwaarts. Toen ze met haar rug tegen zijn borst kwam greep hij haar bij de knieholten en trok deze naar achteren, zodat ze nu klemvast tegen hem aanhing met omhoog getrokken benen. Hij draaide met zijn lichaam een slag rond. Bij het terugdraaien was de andere man nu ineens ook tegen haar aan en tussen haar uiteen staande dijen. Voordat ze besefte wat hij van plan was had zijn grote dikke lul al zijn weg gevonden tussen haar kutlippen, die door haar houding weerloos en lichtjes openstonden. De string bood natuurlijk geen bescherming. Ze wilde protesteren, maar bij elke muziekbeat schoof zijn lul met zijn heupstoot bij haar naar binnen en benam haar de adem. Binnen een mum zat ze vastgeklonken aan zijn pik. Met zware harde heupstoten werd ze genaaid. Ze schreeuwde, maar ze was machteloos en de twee mannen hadden ieder een koptelefoon op. De man achter haar had haar in een stevige greep. De pik dreunde in haar binnenste. Om en om werd ze gebruikt, even later kwam de derde erbij. Nu was ze speelgoed tussen de drie mannen. Twee van de drie gaatjes werden steeds weer gevuld met hun rammende pikken. Ze jammerde en kwijlde van ellende en vernedering. Terwijl een pik in haar reet vastgeklonken zat, werd ze voorover gegooid, maar voordat ze echt kon vallen werd ze opgevangen en werd haar mond over een rechtopstaande pik geschoven. Zo bleven de mannen haar gebruiken als een speelpop.
Het eindstadium naderde. Ze werd op de handen en knieen geworpen. Een man knielde achter haar en ramde zijn pik in haar druipende gleuf. Nummer twee hurkte over haar billen heen en liet zich zakken totdat zijn pik boven haar reet tussen haar anussterretje kwam te richten. De twee beukten in gelijk ritme haar onderlijf. Voordat ze kon schreeuwen werd haar mond gevuld met een dikke kloppende paal. Gedrieen naaiden en verlustigden ze aan het arme grietje. Eindelijk voor haar kwam de verlossing. Samen braakten ze hun zaad in haar openingen. Diep in haar baarmoeder werd het hete zaad gespoten. Haar krampende ingewanden trokken het gorgelend zaad uit zijn ballen. Diep in haar keel gutste het kleffe zaad.
Toen de drie zich van haar losmaakten, hun kleren fatsoeneerden en in rap tempo naar de muziektent spoedden, kronkelde ze in een foetus houding op de grond. Uit haar mondhoeken kwijlde ze zaad. Toen ze bij haar positieven bijkwam strompelde ze overeind, zag zichzelf in haar verfrommelde kleren, het zaad dat plakte op haar dijen. Pijnlijk in haar onderlijf liep ze naar de washokken, waar ze een frisse douche nam. Ze trok andere kleren, en een andere string aan. Opgeknapt liep ze naar de muziektent. Ze zou toch de danswedstrijd winnen.
Haar dansen was niet veel, maar ze was natuurlijk ook rijkelijk laat. Twee andere beauties wonnen de wedstrijd. Deze meisjes waren zo slim geweest al eerder zich te laten gebruiken, zodat ze vanavond er geen last van zouden krijgen.
"Hee, waar was je nou, je hebt de hele wedstrijd gemist", kwam haar vriendin bij haar zitten en had een drankje meegenomen.
Ze mompelde wat terug.
"Weet je wat, gaan we toch straks naar de Club", en schoof ongemerkt een pilletje in het drankje.
"De Club, wat is dat"?
"Je weet wel, daar voorbij het zwembad, is het clubhuis van de motorlui".
"Oke oke, maar je blijft wel bij me h"".
"Ja tuurlijk".
Na sluitingstijd liepen de twee meisjes door het donker naar het clubhuis. Het was na een verlaten stuk van de camping. Toen ze dichtbij het clubhuis kwamen was het gebral en de harde soundmuziek al te horen. Er waren geen ramen. Ze klopten bij de deur aan, maar konden gewoon naar binnen. Dat de deur achter hun op slot ging viel hun niet op.
Ze werden met gejoel binnen gehaald. Het jonge meisje had er meteen spijt van, maar door het pilletje was ze sloom geworden en niet meer zo alert als ze had moeten zijn in deze omstandigheden. De leider van de club kwam op hun af.
"Uitkleden", was ze korte opdracht.
Even aarzelden ze, maar daar sneuvelde haar shirt. Dus trok ze de rest gedwee zelf uit. De kerel ging in een luie stoel zitten. Onderuitgezakt, zijn vette bierbuik opbollend. Hij deed zijn rits open.
"Pijpen, sletten", terwijl hij gebaarde naar zijn halfslappe lul. De meisjes knielden aan weerszijden en gehoorzaamden, omdat ze beseften dat ze temidden van deze twaalf man geen schijn van kans hadden. Gedwee en getweeen likten en sabbelden aan de pik. Toen de pik volledig stijf was, namen ze deze aan weerszijden tussen hun lippen en bewogen over de volle lengte heen en weer. Ondertussen speelden hun tongen over de schacht. Algauw spoot hij zijn lading over hun gezicht. En dat was meteen het startsein voor een wild orgie met deze twee weerloze meisjes. In alle mogelijke combinaties met het maximaal aantal mannen werden al hun openingen gebruikt. Dan weer werden hun benen zo wijd mogelijk gespreid zodat hun kontgaatje gevuld werd gelijktijdig met het kutje. De zwaarlijvige kerels pompten hun zwansen in de tengere meisjes. Ze jammerden, kreunden onder het naaigeweld. Zweetdruppels, bier werd in hun mond en over het gezicht gegoten, de pillen maakten de grieten razend. Keer op keer werden ze genaaid, hun kutjes bleven gebruikt open staan. Ze werden achterover op de bank gesmeten, hun open mond volgestouwd door een dikke paal, een ander op hun bovenlijf ging zitten om tussen hun tieten hun lul te schuiven, en de volgende hun onderlijf naaide. Het zaad spatte in hun ogen, het kwijl droop over hun gezichten. Dweilen werden ze, suf gebeukt, smekend en jammerend om op te houden. Doorgedraaid viel ze in een zwart gat.
Toen ze versuft wakker werd lag iedereen kriskras door elkaar hun roes uit te slapen. Het andere meisje lag met een slappe lul in haar half open mond, terwijl een ander midden in een neukbeurt half in haar in slaap was gevallen. Ze vond haar gescheurde blouse en verfrommeld rokje, ondergoed kon ze niet vinden. Ze strompelde het clubhuis uit. Buiten knipperde haar ogen in het ochtendgloren. Wankelend strompelde ze richting de camping. Verzwakt zakte ze ineen tegen een boom. Een man en vrouw die hun hond uitlieten brachten haar op de been en leidden naar hun eigen houten chalet. Ze werd ontkleed en in een groot bed gelegd, waarop ze vrijwel meteen in een diepe slaap viel.
Toen ze wakker werd had ze onaangename verrassing dat ze met haar benen wijd gespreid aan haar enkels aan de bedspijlen gebonden was. Haar armen waren uitgestrekt en aan de polsen boven haar hoofd aan de bedspijlen gebonden. Ze keek om zich heen en schudde eerst in ongeloof aan haar ledematen.
"Ze is wakker", hoorde ze iemand zeggen. Vrijwel meteen daarop kwamen twee vrouwen van middelbare leeftijd naar haar toe. Zonder iets te zeggen begonnen ze haar te strelen en te kussen, in het gezicht, naar naakte lichaam, tussen haar benen. Ze was te verbouwereerd om te reageren, behalve dat haar lichaam er wel op reageerde. Ondanks de situatie groeiden de tepels en werden haar kutlipjes smeuig. Onder het liefkozen trokken de vrouwen hun kleren uit en kropen over het vastgebonden lichaam. Een vrouw wreef haar handen in met uierzalf. Daarna richtte zij haar aandacht op haar onderlijf. Met snelle wrijfbewegingen stimuleerde zijn het klitje, terwijl de andere hand haar kutlipjes streelde. Het meisje begon te kronkelen en te steunen. De andere vrouw ging met haar ontblote kut op haar mond zitten, met har billen op haar sleutelbenen, zodat de tieten behandeld konden worden. Terwijl de ene vrouw in razend tempo haar kut en klit bewerkte en haar tot meerdere gedwongen orgasmen dwong, sloot de andere vrouw haar mond af door met haar natte doos er op te gaan zitten. Ze schokte met haar kutje over haar lippen en mond. De andere vrouw bleef haar overgevoelig wordend kutje vingeren. Het meisje schokte en trok aan haar bindingen. Protesteren kon ze niet. Ook haar tepels die ook gevoelig werden, werden onder handen genomen. De ene vrouw liet zich haar kut verwennen door de mond van het meisje. De andere vrouw bracht de gevoelige plekjes tot een overgevoeligheid die het meisje gek maakte. Ze schokte met haar lichaam, haar geschreeuw klonk verstomd tussen de dijen vandaan van de vrouw die haar gezicht bereed.
Gedwongen en onophoudelijk brachten de vrouwen haar tot razernij en orgasmes. De tepels en de clit die in hoog tempo met uierzalf glad gemaakt werden gewreven en gestimuleerd werden. Na lange tijd hiermee met het meisje bezig te zijn bereikten de twee vrouwen ook hun orgasmen. Het meisje zelf was volslagen uitgeput. Maar ze waren nog niet met haar klaar.
De mannen kwamen binnen. Ze hadden een stofzuiger meegenomen, de zuigmond was vervangen door een smalle buis, niet veel groter dan een penomhulsel. De zuigkracht zou hierdoor enorm zijn. Voordat ze beseft wat er gebeurde werd de pen op haar ingesmeerde tepel gezet. Ze schreeuwde toen de tepel naar binnen werd gezogen. Een kerel ging op haar schouders zitten en schoof zijn pik in haar mond. Met zijn handen om haar hals en keel naaide hij haar meedogenloos. De andere man ging door met zijn zuigpen op haar tepels en klitje te zetten. Ze kronkelde in haar bindingen; ze kon zich niet verweren. Toen zette hij de zuigpen onder het voorhuidje van de klit op het knobbeltje. Hoewel ze schreeuwde werd dat verstomd door de dikke paal die haar mond afsloot. Vervolgens ging hij aan de andere kant van haar hoofd staan en hurkte. Om en om misbruikte hun pikken haar jammerende mond. Toen ze verslapte dwongen ze hun pikken gelijktijdig in haar mond. Haar tong duwde tevergeefs tegen de binnendringende pikken.
Hij maakte haar enkels los, trok haar benen omhoog en bond daarna de enkels boven haar hoofd aan de bedspijlen. De man wreef zijn handen in met uierzalf en perste toen een vuist in haar kutje. Haar onderlichaam schokte en schudde omhoog. Maar hij bleef duwen. Ze krijste tegen de stotende pik in haar mond toen de vuist binnendrong en hij tot aan zijn pols in haar opgerekte kut stootte. Ze kon niet om genade smeken. De pols draaide en wrikte in haar opgerekte kut. Ze perste haar heupen open om die wringende pols doorgang te geven. Hij stootte diep in haar, de vingers spreidend om de baar-moeder te kneden en plasbuis te vingeren. De ander hand streelde en wreef over de opgerekte kutlipjes en de strak staande klit. Schreeuwend en jammerend onderging het krampend lijf de behandelingen. Toen voelde ze hoe hij manoeuvreerde om zijn harde pik voor haar anus te richten. Ze krijste tegen de pik in haar mond toen haar anus werd doorboord en haar kut werd gevuist. Haar onderlichaam schokte en het lijf trok aan de boeien. Uren lang werd ze misbruikt. Toen kwamen de vrouwen weer terug.
De man trok zijn lul uit haar mond en een vrouw ging er voor in de plaats zitten en sloot de mond af met5 haar natte kut. De andere man trok zijn vuist terug uit haar kut. De andere hurkte over haar benen die nog steeds naar achteren getrokken waren, haar enkels aan de spijlen geboeid. Hij liet zich zakken en in een mum werd haar onderlichaam met twee pikken genaaid. Ze jammerde tegen de kut die haar mond afsloot. De andere vrouw kneedde en zoog alle gevoelige plekken van het meisje. Weerloos en gebonden moest ze alles ondergaan. De orgasmen werden uit haar lichaam geperst. Ze kon niet smeken om ze op te laten houden.
Volkomen doorgedraaid viel ze bewusteloos in een zwart gat, toen de kerels hun zaad in haar spoten. In het donker werd ze wakker, ze was niet meer vastgebonden. Ze scharrelde wat kledingresten bijeen en sloop het huis uit. In de rest van de vakantie werd ze overal en door iedereen gebruikt. Achter het zwembad werd ze op de grond gedrukt en door jochies geneukt. Tijdens de disco avonden werd ze een opbergruimte ingetrokken en door meerdere mannen in haar gaatjes gebruikt. Zelfs in het dorp kenden ze haar. Als ze in de plaatselijke kroeg kwam werd ze op een tafel gesleurd en door alle aanwezigen gepakt.
In de auto naar huis zat ze achterin met een kleed over haar schoot. Daaronder bevingerde ze zich de hele route naar huis. Op school was zij algauw onhoudbaar, ze liet zich naaien door alle leerlingen en vele leraren. Daarna verdween ze algauw in de porno industrie en goedkope bordelen.
Auteur : / Geschreven op : 27 november 2005 - 01:23 / Hits : 20341 / Waardering : 1.25
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

op vakantie met ouders en zusje naar naaktcamping in plaats van gewone camping(12))
Auteur : Jesper / Geschreven op : 27 april 2015 - 16:30 / Hits : 9371 / Waardering : 3.97

op vakantie met ouders en zusje naar naaktcamping in plaats van gewone camping(11)
Auteur : jesper / Geschreven op : 16 april 2015 - 10:53 / Hits : 13158 / Waardering : 3.86

op vakantie met ouders en zusje naar naaktcamping in plaats van gewone camping(9)
Auteur : Jesper / Geschreven op : 30 maart 2015 - 14:03 / Hits : 15954 / Waardering : 3.85

op vakantie met ouders en zusje naar naaktcamping in plaats van gewone camping(5)
Auteur : jesper / Geschreven op : 19 februari 2015 - 15:00 / Hits : 25276 / Waardering : 3.85

op vakantie met ouders en zusje naar naaktcamping in plaats van gewone camping(8)
Auteur : Jesper / Geschreven op : 11 maart 2015 - 15:18 / Hits : 18220 / Waardering : 3.84

op vakantie met ouders en zusje naar naaktcamping in plaats van gewone camping(10)
Auteur : jesper / Geschreven op : 09 april 2015 - 09:56 / Hits : 9963 / Waardering : 3.83

op vakantie met ouders en zusje naar naaktcamping in plaats van gewone camping (3)
Auteur : jesper / Geschreven op : 02 februari 2015 - 18:25 / Hits : 31358 / Waardering : 3.81

op vakantie met ouders en zusje naar naaktcamping in plaats van gewone camping (4)
Auteur : jesper / Geschreven op : 10 februari 2015 - 14:00 / Hits : 26135 / Waardering : 3.74

Terugkeer naar de camping.
Auteur : JaxTeller / Geschreven op : 15 september 2012 - 12:50 / Hits : 44629 / Waardering : 3.72

op vakantie met ouders en zusje op naaktcamping in plaats van gewone camping.
Auteur : jesper / Geschreven op : 13 januari 2015 - 15:18 / Hits : 33578 / Waardering : 3.71

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb