Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Vernederd en verkracht Joop deel 1
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Vernederd en verkracht Joop deel 1
Je moest je melden met zo weinig mogelijk aan je lijf: slechts een t-shirtje, een broek en schoenen waren toegestaan, zodat je zo snel mogelijk na binnenkomst geheel naakt kon worden gestript.
Aan de deurknop van het opgegeven adres hing een blinddoek. Je snapte het meteen: je belde aan en deed toen snel de blinddoek om. Met een hol gevoel in je maag wachtte je af; had je er wel goed aan gedaan op de advertentie van een wildvreemde te schrijven? Wat zou er met je gebeuren?
De deur ging open; een hand greep je ruw in je kruis en trok je naar binnen. Daar werd je met je gezicht tegen de muur gekwakt, handen hoog tegen de muur. Je benen werden uit elkaar getrapt. Twee handen tastten je lichaam af: ze gleden onder je t-shirtje over je gladde bovenlijf, pakten je tepels en knepen daarin. Toen werd je shirt ruw kapot-getrokken, aan je hals en op je rug; de vodden bleven hangen.
De handen daalden af naar je schoenen en klommen langs je benen tastend weer omhoog, naar je kruis, waar ze wellustig je liefdeswapen kneedden, dat reeds de omvang van een flinke pistoolloop had. Zonder pardon werden de pijpen van je jeans afgesneden met een superscherp mes, heel hoog in je kruis; een hand gleed in de resten van je broek, eerst over je gladde billen; een vinger verkende je reet en voelde of je geheime opening makkelijk open te breken was; toen gleden de handen over je dijen naar voren, pakten je al zwaar geladen "pistool", en trokken het uit de resten van je broekje, samen met je ballen. Je hele liefdesapparaat hing nu in alle glorie te kijk, afgeknepen door de rafelige randen van wat restte van je broekje. Een knie werd krachtig in je kruis geramd, zodat je onderlijf naar voren schoot en je liefdesspeer ruw tegen de muur werd geschuurd; ondanks de pijn deed het geweld dat jij moest ondergaan je pik zwellen; opnieuw werd je onderlijf tegen de muur geramd en opnieuw zwol je reeds bloot gekomen eikel verder op. Uit wat schrammen op je pik parelde bloed.
Je werd omgedraaid en met je rug tegen de muur gekwakt. Je hoorde iets door de lucht suizen en voor je het je realiseerde trof een korte maar felle, veelstriemige zweep je borst en buik. Ook je kruis werd afgeranseld, zodat je pik snel ineenschrompelde. Daar was op gewacht. Je voelde hoe je voorhuid en eikel met een bijtende vloeistof werden ontsmet; toen een stekende pijn die je niet zo gauw thuis kon brengen; weer een felle prik, weer een, en ineens besefte je dat je voorhuid dichtgenaaid werd. Je wrong je in alle bochten om deze smaad te ontgaan, maar dat lukte niet. Je kreeg slecht een paar harde klappen in je gezicht, links en rechts, drie keer, om je te temmen. Vervolgens sloot hij zijn volle vuist om je ballen en kneep hard toe: je sloeg dubbel van de pijn die vanuit je ballen je maag introk, en begreep dat je je beter kalm kon houden. Toen maakte de man z'n karwei af. Slechts een klein spleetje, ter hoogte van je liefdesoog, bleef open.
Vervolgens werden er twee venijnige klemmen op je roze tepeltjes gezet, waardoor je opnieuw fel ging kronkelen. Je werd weer omgedraaid en uitbundig gekastijd; de resterende vodden werden van je lijf gescheurd zodat je achterkant naakt en weerloos was; fel geselde de zweep je rug en billen, tot die roodgloeiend stonden; pijn en opwinding streden bij jou om de voorhand. Je dichtgenaaide pik had weinig ruimte om stijf te worden, helaas, dus veel genot was er voor jou niet bij. Slechts de pijn... Je voelde hoe een ontbloot lijf tegen je aan ging rijen, genietend van de gloed die je geteisterde lijf uitstraalde. Hard drukte een pik tegen je reet; je verwachtte al, genadeloos doorboord te worden van achteren, maar je kreeg nog even respijt.
Toen werd je blinddoek afgedaan. Je zag dat je recht tegenover een grote spiegel stond, met dichtgenaaide pik en klemmen aan je tepels, je huid overal rood van het pak slaag. Je wilde in opstand komen maar zag daar vanaf toen je merkte dat de man een stroomstok in z'n hand had. Toen hij daarmee luchtig tegen je zak tikte, schreeuwde je het uit. Verzet was nutteloos, dat begreep je nu wel. Had je maar niet op die advertentie moeten reageren. Nu was het te laat. Tam liet je je boeien: leren banden met haken werden om je polsen en enkels vastgesnoerd.
Je werd een donkere kamer ingeleid en mocht op een leren bankje gaan zitten. Met de stroomstok in de hand, waarmee hij afwisselend je toch al geteisterde pik, je kruis, je tepels en je oksels beroerde (soms, door de voltage op te voeren, de huid zacht schroeiend) dwong de man jou een raar, onwaarschijnlijk groot soort schoenen aan te doen, die helemaal tot je kuiten reikten. Toen je ze aanhad en goed dichtgesnoerd,werden er touwen vastgemaakt aan ringen in die schoenen en werden ze omhoog getakeld, waarbij je met je benen mee de hoogte in moest, zodat je op een gegeven moment met je rug op het bankje lag. Nog hoger werden je voeten opgetakeld, zodat je helemaal vrij kwam te hangen, ondersteboven, met je hoofd naar beneden. Ook aan je polsboeien werden kettingen vastgemaakt en die werden ver van je lichaam aan de vloer vastgemaakt. Als een konijn, nog net niet gevild, hing je erbij als prooi voor je belager; die kon overal makkelijk bij en liet zijn handen uitvoerig over jouw gespannen spieren glijden, je knedend waar ruimte was in je vlees. Je ballen strelend probeerde hij je pik op te fokken tot de dichtgenaaide voorhuid verhinderde dat je pik op topsterkte kwam. Hij pakte een tondeuse om al het haar in je bilspleet, je liezen, je kruis en je buik weg te scheren. Je klemde je bilspleet samen om dat te voorkomen, maar de man greep een leren plak en roffelde daarmee je billen vuurrood. Toen stak hij de stroomstok diep in je reet en ging je ondertussen scheren. Als je ook maar even tegenspartelde voelde je een stroomstoot je darmen vaneenrijten. Toen de achterkant glad was, ging de man jouw nog maagdelijke jongenskut invetten en duwde vervolgens een butplug naar binnen. Toen ging hij zich aan de voorkant wijden: met bekwame hand knipte hij je krullen rond je kruis weg, je onderbuik en je oksels. Slechts wat stoppels bleven achter.
Tenslotte pakte de man de klemmen van je tepels, greep twee naalden, ontsmette jouw tepels en stak de naalden door de roze knopjes, waarbij jij het uitgilde van de pijn.
De man maakte je polsboeien los, zodat jij vrij aan je benen in de lucht hing te bungelen en hij jou gemakkelijk heen en weer kon bewegen. Toen spitste hij jou zonder veel plichtplegingen op zijn staalharde roede, die haast nog groter was dan de jouwe op topsterkte. Ondertussen pakte hij een ballenkraker die met een riempje om de basis van je pik werd bevestigd. Toen legde hij je zak tussen twee pershelften en draaide de schroef net zo lang aan tot je ballen helemaal klem zaten. Ondertussen ging hij achter je staan, pakte je in je heupen en trok je reet naar zich toe; met beide handen trok hij je beide bilhelften uit elkaar, zodat je liefdeshol zich opende; goedkeurend gromde hij toen hij zag hoe je jongenskut zich tegen wil en dank ontspande en uitnodigend zich opende om zijn liefdesspeer te ontvangen. Met een hese kreet greep hij zich vast aan je ballenkraker, trok jou op z'n lul en bewoog jou heen en weer over zijn pik, net zo lang tot hij brullend in jou klaarkwam en je zijn zaad in hete slierten in je lichaam voelde spuiten.
Toen pas liet hij jou zakken en kwam je weer op je rug te liggen, waar hij je verder aan je lot overliet, nadat hij je een halsband had omgedaan die met een ketting vastzat aan de deurpost. Toen hij de ballenklem los maakte en met zachte hand je ballen kneedde tot het bloed er weer vrijelijk in circuleerde, schreeuwde jij het uit van pijn en genot.

De volgende avond zag je hem pas terug; weer werd je met gespreide armen en benen in de takels gehangen. De spiegel werd weer voor je gereden. Je naakte lijf werd nog overdekt met de restanten van je afgeschoren haarpracht. Dat was geen gezicht: over je hele lichaam, maar vooral op de vitale delen werd een dikke laag ontharingscreme gesmeerd. Na een kwartiertje werd die er met natte, hete doeken afgenomen. Langzaam onthulde zich voor je jouw spiegelbeeld, dat je voorkwam als een ander, een grote kerel met een babyhuidje, glad als op z'n geboortedag, maar een pik die vervaarlijk tussen z'n benen bungelde.
Aan de naalden, die nog steeds door je tepels staken, wordt een ringetje bevestigd;toen werd de naald door je tepel getrokken en bleef het ringetje achter; de ringetjes in bei je tepels werden met elkaar verbonden door een kettinkje.
De man probeerde jou op je mond te zoenen; eerst wilde je niet maar toen hij je kale, gladde zak ging melken, waarin de ballen nog geteisterd hingen van de ballenkraker die er de vorige dag op geschroefd was, werd je snel gewilliger en opende je je mond, waarin je tong al geheel verhardde. De man stak zijn tong bij je naar binnen, ruw, alsof hij je mond verkrachtte; de warme tong begon een verkenningstocht door je mond, onder je tong, waarna de man zijn tong in en uit je mond liet floppen, alsof hij je met zijn tong neukte. Dat wond je zo op, dat je je hard geworden tong naar buiten stak; de man begreep je bedoeling en sloot zijn mond om jouw tong en begon die te pijpen. Afwisselend je mond pijpend en neukend fokte de man jou op.
Om je nog verder op te geilen nam hij je geschoren en gekneusde ballen, die nu als twee grote knikkers in je strakke, gladde zak zich aftekenden, in zijn mond en vingerde hij je kale neukgat. Je werd wild maar kon geen stijve krijgen doordat je pik was dichtgenaaid. Zo werd je tussen genot en pijn heen en weer geslingerd.
De man maakte je los en dwong je op je knieen door zijn stroomstok in je nek te laten prikken. Hij leerde je hardhandig hoe hem te pijpen: met die stok manoeuvreerde hij jouw mond naar zijn stijve pik toe; om hem niet te irriteren sperde jij je mond wijd open en ontving zijn lul. Daar begon je toen voorzichtig op te sabbelen met je tong en lippen; telkens als je tanden zijn pik raakten kreeg je een stroomstoot tegen een lichaamsdeel, meestal je zak. Door je aan het kettinkje te pakken dat tussen je tepels hing manoeuvreerde de man je naar waar hij je tong wilde hebben: in z'n reet (het kon "m niet diep genoeg zijn, de stroomstok in je nek dwong je om je tong steeds verder uit te steken en zijn neukgat te lebberen), om zijn ballen, of langzaam omhoogklimmend langs de schacht van z'n liefdeswapen tot je de top bereikte en die weer in je warme mond nam, onder je tong, wat aanvoelde als een koesterende kut.Toen de man bevredigd zich in jou mond had leeggespoten, trok hij zijn pik terug en droogde hem met jouw hoofdhaar af. Toen werd je weer aan de deurpost geketend. Je kreeg een warme hap in een schotel voorgezet, en moest maar zien hoe je die zonder mes en vork opat.
De volgende dag werd je, naakt, handen op de rug geboeid, oude regenjas om, in een auto gezet en meegenomen naar een bar. Daar werd je, wijdbeens en kaal, op de pokertafel gezet. Je toegenaaide pik werd in een emmer met ijswater gehangen, die was vastgemaakt aan een ring om je pik. Zo stond je tentoongesteld en moest je je de vuile opmerkingen van jan en alleman laten welgevallen. Af en toe liet de man je op de grond tussen zijn benen neerknielen en moest je hem afzuigen; steeds als hij bijna klaar dreigde te komen rukte ie je tepels uit je lijf om je even op te laten houden.Auteur : / Geschreven op : 04 november 2006 - 09:48 / Hits : 37232 / Waardering : 0.72
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Vernederd en Verkracht Joop deel 2
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 04 november 2006 - 09:50 / Hits : 15329 / Waardering : 0.71

Verkracht, genoten en verslaafd, deel 2
Auteur : Sneezy / Geschreven op : 04 oktober 2011 - 15:12 / Hits : 12252 / Waardering : 2.01

Ik moet verkracht worden, deel 2 en slot.
Auteur : Angela / Geschreven op : 13 oktober 2014 - 21:26 / Hits : 12379 / Waardering : 1.77

mijn vrouw verkracht door oude fries deel 3..
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 28 december 2006 - 13:25 / Hits : 33939 / Waardering : 1.32

verkracht in de lift deel 2
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 07 augustus 2005 - 21:13 / Hits : 15174 / Waardering : 1.25

verkracht in een lift deel 1
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 07 augustus 2005 - 21:06 / Hits : 24102 / Waardering : 1.08

verkracht in de lift laatste deel
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 09 augustus 2005 - 14:37 / Hits : 12402 / Waardering : 0.94

verkracht in de lift deel 3
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 08 augustus 2005 - 20:27 / Hits : 11789 / Waardering : 0.78

de inbraak, ma en ik verkracht en vernederd
Auteur : janine02 / Geschreven op : 16 november 2011 - 20:41 / Hits : 55035 / Waardering : 0.78

De noodzakelijke baan deel 2
Auteur : Willeke / Geschreven op : 11 februari 2016 - 21:05 / Hits : 42890 / Waardering : 4.87

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb