Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Vernederd en Verkracht Joop deel 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Vernederd en Verkracht Joop deel 2
Wat later op de avond werd je meegenomen naar de ingang van de darkroom; daar werd je met gespreide armen en benen in het deurgat opgehangen aan je kettingen. Iedereen die naar binnen of buiten wilde, moest onder je lijf doorlopen. Rond je pik en ballen werd, aan een ring, een blik vet opgehangen. Even later was er al iemand die z'n vingers invette en ze in je liefdeshol stootte. Anderen knepen je flink in je ballen of rekten je nog steeds dichtgenaaide pik uit. Velen streelden bewonderend de gespannen spieren van je dijen, borst en armen. Anderen trokken aan je tepelketting of probeerden je dichtgenaaide pik op te fokken en te zien hoe die tevergeefs probeerde stijf te worden. Zo leken er wel uren voorbij te gaan, er kwam geen eind aan.
Anderen gingen zich bij de opwindende taferelen rond jouw lijf op hun gemak aftrekken en spoten hun hete zaad in jouw gezicht of over jouw buik.
Daarna werd je losgemaakt en naar een videoruimte gesleept, waar grote ligkussens lagen. Jij moest op een podium op ellebogen en knieen gaan staan, je kont fier omhoog. Iedereen die gebruik wilde maken van jouw kaalgeschoren, soepele jongenskut, mocht dat tegen betaling doen. Zo stonden er meteen vijf mensen in de rij om je te neuken, en twee aan je voorkant om zich door jou tegen goedkoper tarief te laten pijpen. Om beurten neukten ze zich helemaal in jou leeg; je kont raakte verzadigd van het sperma, dat er in dikke klodders uitdroop en het neuken aan elke volgende makkelijker maakte. Na acht mannen stond je van achteren in de fik, voor je gevoel.
Tenslotte werd je naar een douche gesleept en moest je jezelf daar - zittend op je knieen - afrukken onder stromend water en in het bijzijn van wel vijftien mensen die toekeken hoe jouw pik reageerde op hun strelingen van alle kanten. Hoe stijver je pik werd hoe groter de pijn in je voorhuid, die -dichtgenaaid en wel - zich niet over jouw eikel kon terugtrekken. Snel vond je een techniek die niet al te pijnlijk was: je pakte je pik met duim en wijsvinger net onder de eikel beet en wreef daar je voorhuid over de stam. Met de rest van je hand omvatte je je liefdesstaaf, zodat het leek of je je "normaal" afrukte; in werkelijkheid schoof je steeds zoveel mogelijk van de huid van je pik richting eikel, zodat je erectie onder de gegeven omstandigheden zoveel mogelijk de ruimte kreeg in je dichtgenaaide pik. Daarmee trok je je zak ook omhoog, stevig tegen je kruis aan. Met je andere hand omvatte je je zak, zodat je je ballen kon kneden onder het afrukken. Af en toe kneep je je zak goed strak, zodat je ballen als kievitseieren naar voren puilden. De grote afmetingen van je ballen en je pik contrasteerden geil met de gladde huid in de omgeving ervan: alles leek nog groter en geiler dan het al was. Dank zij de spanning en de geile sfeer, en onder aanmoedigingen van de vele toeschouwers die van jouw optreden genoten, lukte het je tenslotte klaar te komen, hoewel je lul niet helemaal stijf was. Door het kleine opengelaten spleetje zocht jouw zaad zich een weg naar buiten je lichaam; opwinding en pijn deden je in allerlei bochten wringen, tot nog groter vermaak van de reeds opgegeilde toeschouwers bij jouw geile masturbatieshow. Wel twaalf mannen en jongens stonden tenslotte om jou heen, hun stijve pik in de aanslag, elkaar of zichzelf afrukkend. Je meester beval je, je mond wijd open te houden en je in alle bochten te wringen om zoveel mogelijk zaad in je open mond op te vangen en door te slikken. Gelukkig spoten ze zich niet allemaal tegelijk leeg, zodat je zo goed als mogelijk aan deze eis kon voldoen. Toen de laatste op jou was klaargekomen, droop je lichaam van het sperma. Er werd een slang op je gericht en even later werd je omvergespoten door een krachtig hogedrukstraal net zo lang tot je schoon was en in allerlei houdingen over de vloer gespoten.
Op de een of andere manier kwam je toch weer terecht in het huis van je meester.
Die waste en oliede je. Daarna mocht je slapen.
De volgende dag werd je lul opengemaakt. Door de gaatjes van je voorhuid werden twee kleine knopjes gestoken, die met een klein moertje werden vastgezet. Dat zou je nog veel genot bereiden bij het neuken van je meester. Je zou je ontwikkelen tot een perfecte slaaf, op elk moment klaar voor je meesters lust, bereid jezelf en je lichaam te onderwerpen aan zijn lusten en neuken, je mond, je pik, je neukhol op alle momenten wijd open en soepel om zijn edele delen te gerieven. Je verheugde je op je toekomst als lustslaaf en besloot alles te doen waartoe je gedwongen zou worden. Als het je meester beliefde was je zelfs bereid je mond en je geheime opening aan te bieden aan een heel regiment van het vreemdelingenlegioen, zodat die allemaal over je heen konden gaan, je neukhol opruwend met hun gigantische, onbevredigde pikken, zich kreunend in jou leegspuitend, keer op keer, want als de hele rij aan de beurt geweest was, was de eerste al weer schotklaar om jou te bevruchten, daarbij jou in schouder en armen bijtend, jou hoofd aan je kuif naar hun pik slepend zodat ze die ver in je keel konden stoten, tot stikkens toe, waarbij je hun geil op moest slokken en wat je morste met je eigen lichaam op moest dweilen.

Auteur : / Geschreven op : 04 november 2006 - 09:50 / Hits : 15329 / Waardering : 0.71
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Vernederd en verkracht Joop deel 1
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 04 november 2006 - 09:48 / Hits : 37232 / Waardering : 0.72

Verkracht, genoten en verslaafd, deel 2
Auteur : Sneezy / Geschreven op : 04 oktober 2011 - 15:12 / Hits : 12252 / Waardering : 2.01

Ik moet verkracht worden, deel 2 en slot.
Auteur : Angela / Geschreven op : 13 oktober 2014 - 21:26 / Hits : 12379 / Waardering : 1.77

mijn vrouw verkracht door oude fries deel 3..
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 28 december 2006 - 13:25 / Hits : 33939 / Waardering : 1.32

verkracht in de lift deel 2
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 07 augustus 2005 - 21:13 / Hits : 15174 / Waardering : 1.25

verkracht in een lift deel 1
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 07 augustus 2005 - 21:06 / Hits : 24102 / Waardering : 1.08

verkracht in de lift laatste deel
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 09 augustus 2005 - 14:37 / Hits : 12402 / Waardering : 0.94

verkracht in de lift deel 3
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 08 augustus 2005 - 20:27 / Hits : 11789 / Waardering : 0.78

de inbraak, ma en ik verkracht en vernederd
Auteur : janine02 / Geschreven op : 16 november 2011 - 20:41 / Hits : 55035 / Waardering : 0.78

De noodzakelijke baan deel 2
Auteur : Willeke / Geschreven op : 11 februari 2016 - 21:05 / Hits : 42890 / Waardering : 4.87

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb