Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

van ruilen komt geen huilen
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
van ruilen komt geen huilen
Voordat ik mijn verhaal begin wil ik me/ons even voorstellen. Ik ben Johan, negenendertig jaar, getrouwd met Ans, net zo oud als ik. Ans is voor mij de ideale vrouw, volslank, stevige recht vooruit staande borsten, lange stevige benen en een mooie ronde kont. En deze billen bezorgen mij de meest geile fantasieën. Ik vind het heerlijk om er lekker in te knijpen, om ernaar te kijken als Ans voor me loopt of lekker op te liggen als op een kussen. Ook vind ik het lekker om haar eens een stevig pak op haar mooie kont te geven, zodat haar billen beginnen te gloeien. Dat laatste vind zij niet echt lekker, maar ze gunt me af en toe dit pleziertje, vooral als ze in een geile bui is. Dit, omdat ze weet dat ik daar behoorlijk opgewonden door wordt. Na een pak billenkoek laat ik haar heerlijk klaarkomen door op haar sappige kutje te likken, heerlijk is dat! Laatst hadden wij onenigheid met elkaar om het een of ander en dat draaide op een weddenschap uit. Als zij gelijk had zou ik een dag al het huishoudelijke werk doen en andersom zou ik haar tien klappen op haar blote kont geven. Ze was nogal zeker van haar zaak! Ten onrechte, zou later blijken, want ik won de weddenschap….Met de uitvoering van de “straf” wilde ik wachten, omdat ik het heerlijk vond om zoiets tegoed te houden.

IK heb haar ook wel eens voorgesteld om contact te zoeken met een ander stel voor partnerruil, maar daar voelt ze niets voor. Ze wil niet met een wildvreemde kerel neuken terwijl ik wel spannend zou vinden om eens met een andere vrouw te neuken. Maar laatst bekende ze mij, dat ze het wel geil zou vinden om met mijn broer te vrijen Mijn oudere broer Hans nota bene. Ik had wel even tijd nodig om aan de gedachte te wennen. Hans maakte altijd al avances naar zijn schoonzus. Hij valt kennelijk op dat lekkere volle lijf van Ans. Langzaam maar zeker werd ik toch ook geil van het idee dat Hans haar een stevige beurt zou geven. Zijn vrouw is bovendien ook niet bepaald lelijk, zodat ook ik volop aan mijn trekken zou kunnen komen. Mijn broer en zijn vrouw bleken enthousiast te zijn over ons voorzichtig naar voren gebrachte verlangen. We spraken af dat de mannen een weekend van huis, en dus ook van vrouw zouden ruilen.

Het duurde me allemaal te lang, maar eindelijk was het zaterdag, de afgesproken dag voor het weekend. Het was voor beiden een uurtje rijden, en we hadden afgesproken om elkaar halfweg te ontmoeten om even bij te kletsen. Ik wist dat Hans ook sadistische trekjes in zich had, het zit schijnbaar in de familie, en ik vertelde hem over de weddenschap met Ans.
Zijn ogen begonnen te glimmen en hij vroeg; “Hoe zou je het vinden als ik haar eens onder handen nam? Die kont van haar heeft me altijd al opgewonden, maar er eens lekker op te kunnen slaan lijkt me echt het einde!” “Ik vind het wel een geil idee,”zei ik en ik voelde mijn lul al stijf worden. “Maar ik weet natuurlijk niet hoe ze daarop zal reageren,”vulde ik een beetje onzeker aan. “Oh, dat plooi ik wel,”zei hij, merkbaar opgewonden. We gingen op weg naar elkaars huis.

Hans werd door Ans duidelijk in een hete en opgewonden stemming ontvangen! Ze droeg een lang overhemd dat tot boven haar knieën kwam met daaronder een BH die haar borsten ondersteunde maar verder alles liet zien. Ze had de bovenste knoopjes open gelaten zodat deze goed zichtbaar waren. Als ze een beetje bukte vielen haar borsten naar voren.
Onder het overhemd droeg ze een paar hele dunne lichtbruine nylons met een donkere naad aan een jarretelle gordel met acht jarretelles. De nylons waren strak gespannen waardoor haar benen nog mooier uit kwamen dan ze al waren. Verder een paar pumps met een hele dunne hak. Ze had zich een beetje ordinair opgemaakt, haar lippen en nagels waren rood van kleur. De stemming zat er vanaf het begin al goed in…Na het eten zaten ze onder het genot van een glas wijn lekker te kletsen op de bank, allebei een beetje zenuwachtig. “Johan heeft me verteled over jullie weddenschap,”zei Hans voor zijn neus weg. “W-wat? Heeft hij je dat verteld?”Ans kreeg een kleur van schaamte. “Ja, en hij heeft me ook gevraagd de “straf” uit te voeren, zei Hans, hij werd behoorlijk opgewonden bij de gedachte alleen al. Heerlijk, die mooie vrouw naast hem, die zich geen raad wist met haar houding. Weldra zou ze naakt voor hem staan, dacht hij. “Daar….dar komt niets van in,”zei ze beschaamd, hoewel ze al de nodige prikkels voelde in haar buik. Hoe zou hij het nu verder aanpakken, bedacht ze – spannend! Hans zei; “het moet toch maar gebeuren. Het maakt jou tenslotte niets uit van wie je en pak op je kont krijgt, wel?” Natuurlijk maakte het wel uit. Stel je voor, Hans, die haar nog nooit naakt had gezien, en dan nog wel op haar blote kont! Hans keek haar vastberaden aan. Tegenwerpingen waren zinloos. Ze werd behoorlijk geil van dit mannelijke overwicht. “ga daar maar staan en kleedt je uit! Laat je nylons aan!”zei hij plotseling heel streng, en hij wees een plaats aan, ongeveer twee meter voor zich. “Ook je slipje aanhouden!”
Hij hoopte tenminste dat ze er een aanhad, je weet maar nooit tegenwoordig. Als gehypnotiseerd stond ze op en voldeed aan zijn opdracht. Geil voelde ze zich worden, heel geil…..Hans zat intussen met een keiharde lul in zijn broek. Wie had dit ooit gedroomd. Zo’n prachtige volle vrouw voor hem, die zich volledig aan hem zou overgeven. Hij zag één voor één de kledingstukken uitgaan, steeds meer van dat heerlijke begeerlijke lijf werd zichtbaar. Als laatste deed ze haar BH uit, haar volle borsten hingen een beetje, maar de tepels stonden parmantig stijf naar voren. Ze had inderdaad een zwart, hoog opgesneden slipje aan, dat strak om haar kont zat. Geen haartje te zien van voren, haar kut was waarschijnlijk glad geschoren.

Onderdanig, rechtop, met haar armen langs haar lijf, wachtte ze op de volgende opdracht. “Oké, met je kont naar me toe, kneedt je borsten,”zei hij streng. Hoorde ze het goed? Zijn stem trilde een beetje! Tjonge, wat was die geil!! Hij pakte een stoel, zette hem achter haar neer en ging zitten. “Een prachtige kont heb je, schatje. Draai je maar weer om en kijk maar eens wat ik allemaal voor jou in mijn broek heb!” Ze ging op haart knieën voor hem zitten en begon aan zijn broek te trekken. Het viel niet mee om de knoop en de rits open te maken, daarvoor drukte die dikke lul teveel tegen de stof van de broek aan. Uiteindelijk lukte het haar om die keiharde lul naar buiten te krijgen. Wat een knots! Op nog geen twintig centimeter zag ze die dikke lul met die grote paarse kop erop. Ze voelde wat er van har verwacht werd. Een ogenblik later sloten haar rood gestifte lippen zich om die paarse eikel. Hans begon te kreunen en bewoog zijn onderlichaam heen en weer alsof hij haar in haar mond neukte. Hij voelde dat hij dit niet zo lang kon volhouden zonder gigantisch klaar te komen. Het was lang geleden dat hij zo geil was geweest. Het bloed raasde door zijn hoofd en hij voelde zich over zijn hele lichaam warm worden. “Stoppen maar, schatje, ga voor me staan met je kont naar me toe en je benen een beetje uit elkaar.” Met enige tegenzin voldeed ze aan zijn opdracht. Ze was net zo lekker aan het pijpen! Het was een heerlijk gezicht, dat hoog uitgesneden zwarte broekje, strak om die volle billen! “Handen onder je borsten, en kneden!”klonk het streng achter haar rug. Hans trok zijn kleren uit, zonder zijn blik van har lichaam af te wenden. Zijn witte hemd hield hij aan. Als en haan stak zijn kolossale lul naar voren. Voorzichtig wreef hij over de dunne stof van har slipje. Plotseling trok hij het slipje naar beneden tot halverwege haar bovenbenen. Een golf van opwinding overmande hem. Wat een billen, zalig gewoon!!
“Omdraaien,”commandeerde hij. Ze draaide zich om zonder haar borsten los te laten en ging voor hem staan, haar benen in een lichte spreid stand. De jarretelles stonden strak over haar dijen, haar nylons waren een beetje gedraaid, waardoor de manier waarop ze stond het nog geiler maakte. Zijn vermoeden was juist geweest, ze had haar kut glad geschoren. Onwillekeurig ging zijn hand naar haar kut. Twee vingers gelden zo naar binnen. “Lekkere gladde kut heb je schatje! Daar zal ik straks met genoegen mijn lul in steken! Maar eerst ga je over de knie! Kom maar meisje, het duurt maar even!” Tja, ze had de weddenschap verloren, dus moest ze wel. Met een rood hoofd van schaamte ging ze over zijn benen liggen. Zijn lul lag ingeklemd tussen haar buik en zijn bovenbenen. Ze voelde die dikke eikel in de buurt van haar navel. “Niet zo hard hoor,” kermde ze. Maar Hans leek niet te vermurwen. “ik moest ze wel goed laten voelden van Johan, en daar houd ik me aan,”zei hij beslist. Welke mans zou het niet heerlijk vinden om zijn schoonzus eens lekker op haar kont te kunnen slaan. Super geil vond hij het! Hij wreef zachtjes over haar billen en haalde uit voor de eerste klap. Klets! klonk het. “Auww…!”kreunde ze. Ze schrok meer dan dat het echt zeer deed. Kennelijk wilde hij rustig aan beginnen. Ze probeerde haar kont met haar handen te beschermen. “Handen weg, anders lig je hier om twaalf uur nog!”zei hij tactisch. Ze wist dat het geen zin had om tegen te werken en trok haar handen weg. “Klets, klets, klets…dat waren er alvast vier!” telde hij hardop. Hij pauzeerde even om het resultaat te bewonderen. Verdomd, er begon al een rode gloed op haar billen te komen! Gek eigenlijk, dat hij er zo geil van werd om zijn schoonzus pijn te doen, ging het even door zijn hoofd. Dat kwam natuurlijk omdat har fraaie kont tot nu toe zo onbereikbaar voor hem was geweest. Die rode billen werkten als een lap op een stier. En hij voelde zich als een jonge stier! Oh, wat was zijn lul stijf, wat deed dat pijn!
“Klets, klets, klets, klets, vijf…zes, zeven…acht…”telde hij weer en oh…daar had je het al. Kreunend kwam hij klaar. Ze voelde dat zijn warme sperma zich en weg zocht tussen haar buik en zijn bovenbenen, Even vergat ze dat vlammende gevoel in har kont. Ze werd heen en weer geslingerd tussen geilheid en pijn. Ze voelde dat het vocht uit haar kutje vloeide. Vreemd, dat ze zo geil werd van dat gevlam in haar kontje. Nooit geweten dat ze een onderdanig trekje had. De klappen negen en tien brachten haar weer bij de werkelijkheid. Ze waren minder hard dan de voorgaande slagen. Eindelijk voorbij. Nou vond ze het wel genoeg. Ze liet zich van zijn schoot af glijden; haar slipje zat nog steeds om haar bovenbenen. Die beweging werd goed gesmeerd door de overvloed aan sperma. De boorden van haar nylons waren besmeurd door sperma. Ze ging met haar vingers over haar nylons en streek het sperma op, waarna ze haar vingers aflikte. Automatisch ging haar blik weer naar zijn kruis. Ze likte het sperma zoveel mogelijk op en nam daarna zijn nog steeds keiharde lul in haar mond. Haar volle, rode lippen zaten als vastgezogen om die dikke eikel. “Heerlijk was dat, schat. Kom maar op me zitten, dan kun je me lekker neuken!”


Ze stond op, trok haar slipje uit en liet zich geil over zijn lul glijden. Haar kut werd compleet opgevuld door die dikke lul. Hij duwde haar borsten tegen elkaar en zoog beurtelings op de harde tepels. Ze begon op en neer te bewegen, ze sloeg haar benen om hem heen om nog dichter tegen hem aan te komen. Met haar nylons schuurde ze over zijn rug op en neer. Haar natte gordeltje drukte tegen zijn buik aan. In de hoogste stand glipte zijn lul bijna uit haar gladde kut. Met haar hand bewoog ze de dikke eikel langs haar klitje om daarna met vaart naar beneden te zakken tot ze met haar kale kutje zijn harige zak voelde. Ze drukte zijn hoofd tussen haar borsten en hijgde in zijn oor van opwinding. Zijn handen gelden nu over haar vurige billen. Met een kneepje in naar billen gaf hij het neukritme aan. “Draai je om, meisje, dan kan ik je ondertussen lekker vingeren.” Ze liet zijn lul uit haar kutje glijden en draaide zich om. “Kom maar, met die lekkere billen van je,”zei Hans vol verlangen. Ze drukte haar kontje tegen zijn buik en greep tussen haar benen naar zijn dikke lul. Gemakkelijk zakte ze op zijn lul en liet ze haar lichaam tegen zijn borst aanleunen. Ze pakte zijn handen en liet die over haar nylons op en neer gaan. Hierdoor verdraaiden deze een beetje. Hij liet zijn handen naar boven gaan om haar borsten te pakken. Hij trok zachtjes aan haar tepels. Zijn rechterhand gleed naar beneden naar haar kletsnatte kutje en zijn vingers vonden haar klitje. “Ja, ja, ohhh….daar, ahhh!”kreunde ze. Haar hele lichaam schokte heftig. Ze duwde zijn hand bij haar kut weg. Deze was nu overgevoelig. Dit was te erg. Ze was zalig klaargekomen. Wel vijf minuten bleef ze heerlijk tegen hem aan zitten om bij te komen. Af en toe bewoog hij met een nog steeds stijve lul in haar kutje. “Wil je nog even achterlangs?”vroeg ze geil. “Heerlijk meisje, wat ben je toch een geile spetter!” Hij was zijn eerste orgasme al weer te boven en wilde graag voor de tweede keer klaarkomen. Ze ging half op tafel liggen met haar kont naar hem toe. Wat een heerlijke billen, dacht hij. Ze waren duidelijk rood van de billenkoek. Hij greep haar bij haar heupen vast en stootte zijn lul naar voren. Elke keer schuurden de nylons over zijn bovenbenen. Ze voelde met haar hand tussen haar benen aan zijn volle zak. Hij neukte haar als een dolle stier. Wat een lekker geil wijf was zijn schoonzus. Ze richtte zich een beetje op zodat bij elke stoot van die dikke lul haar borsten heen en weer slingerden. Ze voelde zijn lul dikker en dikker worden, de eikel zat strak in haar gloeiende kut. Kreunend explodeerde hij diep in haar kut….Uitgeput liet hij zich op har rug zakken. “Ohh….heerlijk!”hoorde ze dicht bij haar oor. “Wat een lekker wijf ben je toch!” Hij was nu wel klaar gekomen, mar ik wilde meer. Ik wilde hem nu ook nog een keer in mijn kont voelden, maar wist niet of hij dat nog kon opbrengen. Niet geprobeerd is altijd mis dacht ik, dus ik draaide me om,liet me op mijn knieën zakken en pakte de verslapte lul vast. Ik begon langzaam met mijn hand op en neer te gaan, hij reageerde erop. Ik nam zijn lul in mijn mond en begon op de eikel te sabbelen, ging met mijn tong om en over zijn eikel. Ik voelde dat zijn lul weer stijf begon te worden, dus keek ik hen direct in zijn ogen. “Ik wil dat je me in mijn kont neukt,”zei ik. “Waarom dan’” vroeg Hans. “IK heb vanavond meer van mezelf ontdekt dan ik voor mogelijk had gehouden, dus ik wil dit ook graag uitproberen,”zei ik
Ik ging voorover op de tafel liggen en streek mijn kutsap en zijn sperma over mijn kontgaatje uit. Hans kwam achter me staan en zette zijn eikel tegen mijn kontje aan. Even later drukte hij zijn eikel naar binnen in mijn strakke kont. Hij wachtte even en stootte toen zijn hele lul naar binnen. Mijn kont was behoorlijk nauw, dus ik voelde zijn lul elke keer heen en weer gaan. Hans begon te hijgen en zei; “ik houd dit niet lang vol, wat is dit geil!!”
Ik zei; “kom maar lekkere stier! Spuit mijn kont maar vol! Nu, nu, nu!!”Hans wist niet meer hoe hij het had en kwam kreunend klaar in mijn kontje. Hij zoende haar in haar hals. Ze voelde zich gevleid en trots. Zijn lul gleed uit haar kontje. Ze draaide zich om en keek naar de kleiner worden lul, deze hing nu slap tussen zijn benen. Nu had ze hem toch klein gekregen. Ze omhelsden elkaar en voelden zich gelukkig. “Zo, en dan nu een lekker glas wijn,”zei ze.

Die nacht sliepen ze als rozen, met hun blote lichaam tegen elkaar aan. Het was een vermoeiende avond geweest. Zoals het een goede gastvrouw betaamt maakte Ans de volgende ochtend een ontbijt klaar en bracht het naar de slaapkamer, waar Hans prinsheerlijk in het grote bed op haar lag te wachten. Ze had allen het overhemd aan, met de bovenste knoopjes open. Dit zorgde voor meer dan voldoende inkijk en Hans kreeg direct weer zin. Maar ze zei dat hij eerst moest eten. “Wat een verwennerij, meisje, zei hij. Straks wil ik heel graag je kale kutje likken, daar heb ik echt zin in.”Hij voelde zich thuis bij Ans. Na het ontbijt sloeg ze het dekberd terug en zag, dat zijn dikke lul alweer paraat was. Hans knoopt haar overhemd los en begroef zijn gezicht tussen har borsten. Zijn rechterhand vond haar kale natte kutje tussen haar gespreide benen. Langzaam zakte hij met zijn hoofd naar beneden. Ze ging er echt voor liggen; haar hoofd op het kussen, haar benen wijd en daartussen het hoofd van Hans, die nu vol overgave haar kutje likte met lange halen. Toen hij even naar boven keek zag hij dat Ans har borsten aan het strelen was. “Ohhh…ga zo door, ja, daar….ah!”kreunde ze onbeschaamd. Even later kneep ze haar benen bij elkaar en duwde zijn hoofd weg bij haar kutje. Ze was heerlijk klaargekomen, en nu was elke aanraking haar teveel….”Heerlijk was dat,”zei ze. “Kom maar op met die lekkere lul van je, dan zuig ik hem helemaal leeg!” Hans kroop naar boven en bood haar zijn lul aan. Professioneel pijpte ze hem naar zijn hoogtepunt. Ze moest een paar keer stevig slikken om alle sperma weg te krijgen. Eindelijk werd zijn lul slap in hara mond. Opnieuw had ze hem te pakken gehad.

Toen ik laat op de dag thuis kwam was mijn broer al vertrokken. Ik was reuze benieuwd en ook wel opgewonden om te horen wat er allemaal gebeurd was. Ze heeft me alles in geuren en kleuren verteld en geloof me; ik werd er ontzettende geil van. Ik heb haar, ondanks mijn eigen fantastische weekend toch nog even lekker geneukt. Daarna was het voor Ans echt over en uit.
Auteur : max55 / Geschreven op : 21 mei 2012 - 12:46 / Hits : 21606 / Waardering : 2.78
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Van ruilen komt geen huilen 3
Auteur : max55 / Geschreven op : 24 september 2012 - 14:57 / Hits : 12236 / Waardering : 2.77

van ruilen komt geen huilen 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 19 september 2012 - 11:39 / Hits : 16586 / Waardering : 2.74

van ruilen komt geen huilen 2
Auteur : max55 / Geschreven op : 19 september 2012 - 14:42 / Hits : 10570 / Waardering : 2.72

Van ruilen komt geen huilen 4
Auteur : max55 / Geschreven op : 03 oktober 2012 - 15:09 / Hits : 8837 / Waardering : 2.33

Van ruilen komt huilen
Auteur : JohnQPublic / Geschreven op : 11 december 2008 - 20:46 / Hits : 12547 / Waardering : 1.35

Mijn man zijn baas komt eten 1
Auteur : monique van de water / Geschreven op : 11 december 2014 - 00:36 / Hits : 26786 / Waardering : 3.86

Mijn man zijn baas komt eten 6
Auteur : Monique / Geschreven op : 21 maart 2015 - 17:14 / Hits : 9436 / Waardering : 3.82

Mijn man zijn baas komt eten 2
Auteur : Monique van de water / Geschreven op : 15 december 2014 - 00:37 / Hits : 16872 / Waardering : 3.79

Mijn man zijn baas komt eten 4
Auteur : monique / Geschreven op : 21 december 2014 - 15:24 / Hits : 16426 / Waardering : 3.72

Mijn man zijn baas komt eten 3
Auteur : monique / Geschreven op : 18 december 2014 - 23:53 / Hits : 14728 / Waardering : 3.72

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 2 van 2
kevin
Ik benieuwd hoe het ander stelletje het er vanaf gebracht...
Geschreven op : 22 mei 2012 - 11:58

thunnie49
Geil verhaal maar je moet wel de persoonvormen in de gaten houden. Hoe verging het ut 2e stel?
Geschreven op : 22 mei 2012 - 14:26

Resultaten: 0 - 2 van 2
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb