Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

een hete vakantie ervaring het vervolg 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
een hete vakantie ervaring het vervolg 2
Net toen ze daarop wilde reageren ging de achterdeur open en kwam papa binnen. Hij keek een beetje nieuwsgierig naar ons, terwijl we hem toelachten. Mijn moeder liep op haar hakken naar hem toe om hem een zoen te geven. Hij zag direct dat ze nylons droeg en beantwoordde haar zoen om vervolgens even met zijn handen naar beneden te gaan, tot hij haar jarretelles voelde onder het jurkje. In zijn broek begon zich iets van formaat af te tekenen. “Heb ik iets gemist misschien?” Ik stond op om hem ook te begroeten, zijn blik ging direct naar mijn benen. “Kindje, je ziet er geweldig uit!” Hij zag dat ik ook nylons had aangetrokken, de knopjes van de jarretelles waren zichtbaar onder mijn jurkje. Hij liep naar me toe en gaf me een zoen op mijn wang. Ik beantwoordde deze met een zoen op zijn mond. Hij keek me heel even vragend aan, maar zei verder niets.

“Jullie zien er allebei uit om op te eten! Ik heb vanmiddag vrijaf genomen, hebben jullie plannen voor vandaag?”Mama zei dat ze wel naar de stad wilde, lekker shoppen, en dat. als ik dat ook wilde, papa met ons mee zou kunnen gaan. Ik knikte instemmend waarop papa zei dat hij dan eerste even wilde douchen en zich omkleden. Terwijl hij zich aan het douchen was vroeg mama of ik even mee wilde gaan naar hun slaapkamer. Ze trok de kast open en vroeg aan mij; “wat zal ik voor papa klaarleggen? Hij heeft een mooie strakke stretchbroek, maar die draagt hij niet zo vaak omdat je dan alles duidelijk kunt zien.”Ik zei dat ze die toch maar moest klaarleggen, samen met een mooie polo. Even later pakte ze een nylonslip uit de kast, deze was doorschijnend en zwart, alleen de voorkant had een dubbele laag. “Zal ik deze erbij leggen?”Ik zei dat het een leuke en ook wel een beetje opwindende combinatie was. Toen papa de badkamer uitkwam, liepen wij naar binnen om onze make up een beetje bij te werken.
Papa zat al op de bank te wachten toen we beneden kwamen. Hij sprong overeind en zei dat hij met twee heerlijke vrouwen de stad onveilig ging maken. Hij opende de deur van de auto en liet mama instappen, hierbij was een groot deel van haar benen zichtbaar, de boord van haar kousen was duidelijk te zien. Ik stapte achterin, en omdat de auto nogal laag was, bukte ik om in te stappen. Papa aarzelde niet en streelde even met zijn hand over mijn kontje heen, en liet deze even op mijn dij rusten. Daarna stapte hij ook in en reden we naar de stad. Onder het rijden bleef zijn hand op het been van mijn moeder liggen, af en toe kneep hij er zachtjes in. Nadat hij de auto had geparkeerd liepen we met zijn drieën het centrum in. “waar willen jullie naartoe?”vroeg hij. Mama keek me aan en zei dat we graag wilden kijken naar een mooi jurkje, maar dat we ook nog even bij de lingerie shop en een schoenenwinkel wilden kijken.
De eerste winkel waar we binnen liepen had heel moderne kleding, speciaal voor meisjes en jongere vrouwen. De kleuren sprongen je tegemoet, alles was kort en strak, teveel om op te noemen. Ik keek haar aan, en zag dat ze al snel een paar dingetjes had gezien die ze graag eens wilde passen, dus trok ik haar mee naar binnen. Mijn vader liep achter ons aan. Mijn moeder pakte een heel kort glanzend jurkje uit het rek, van een soort metallic stof. Ze keek me even aan en zei dat ze dit behoorlijk opwindend vond. Op haar vraag of ze daar niet te oud voor was zei ik dat ze het gewoon moest passen. Even later klonk uit de paskamer; “kun je me eventjes helpen, de rits wil niet zo goed dicht.” Ik trok het gordijn een beetje open om haar te helpen en zag dat mijn vader achter me ging staan en over mijn schouders meekeek. Mijn moeder stond daar in haar lingerie, met het jurkje half aangetrokken. Ze droeg een BH die haar borsten ondersteunden, maar verder geheel vrij lieten. Door het passen, maar waarschijnlijk ook door de opwinding waren haar tepels stijf geworden, en het zien daarvan was voor mijn vader nogal prikkelend. Ik voelde dat er een behoorlijke bobbel tegen mijn kontje aandrukte, en kon het niet laten om even terug te drukken. Mijn moeder draaide zich om, zodat ik de rits kon optrekken. Ik ging met mijn handen over haar lichaam om de stof strak te trekken, hierbij ging ik met mijn handen ook over haar borsten. Ik voelde een soort spanning ontstaan bij ons allebei. Ze stapte de paskamer uit en vroeg wat we er van vonden. De ogen van mijn vader vertelde genoeg, ook ik vond het fantastisch staan. Ze draaide een paar keer op haar hakken, en zei dat ze het jurkje wel wilde hebben. Ze vroeg of ik er ook niet eentje wilde passen. Papa zei dat hij ze allebei zou betalen, maar dan moest hij wel zien hoe het me stond. Ik pakte een maatje kleiner uit het rek en paste hem aan. Mijn vader zei dat hij me wel zou helpen met de rits, en ging de paskamer in. Hij trok het jurkje omlaag, trok de rits naar boven, en bleef met zijn handen bij mijn borsten steken. Hij pakte ze voorzichtig vast en kneedde ze. Ik voelde dat mijn tepels hard werden. Hij keek over mijn schouders in de spiegel en zei niet alleen dat ik er geweldig uitzag, maar ook dat het best wel geil stond! Ik draaide me om en liep de paskamer uit, zodat mijn moeder kon zien hoe ik er uit zag. Ze ging naast me staan en zei dat we wel zusjes konden zijn. Papa had duidelijk last gekregen, hij had grote moeite om zijn bult in de broek te verbergen. “Nemen jullie dit jurkje allebei maar, jullie zien er schitterend uit!” Dit was koren op onze molen, dus we maakten direct gebruik van de mogelijkheid om nog een paar mooie dingetjes te passen, elke keer zagen we dat papa het te kwaad kreeg als we draaiend met ons achterwerk de paskamer uitkwamen. Mama zei dat we thuis alles nog eens zouden aantrekken zodat hij kon zien wat we nu allemaal hadden gekocht.

Met een paar volle tassen liepen we door naar een schoenenzaak, waar in de etalage de meest waanzinnige schoenen te zien waren, pumps met giga naaldhakken, open schoentjes, maar ook laarzen, van de enkellaarsjes tot de lange laarzen die tot ver over de knie kwamen.
Wij naar binnen met zijn drieën, het was alsof we in een snoepwinkel terecht waren gekomen.
We liepen allebei naar de rekken met pumps, ik pakte een paar roze lakpumps met een hak van wel 10 centimeter, terwijl mijn moeder een paar goudkleurige, open schoentjes met een hele dunne hak pakte, waarvan de bandjes waren versierd met kleine strass steentjes. Een van de verkopers, een jongeman van misschien 17 jaar, vroeg of hij ons kon helpen. Mijn moeder keek even naar mijn vader, die knikte, waarop ze ging zitten en zei dat ze graag zijn hulp wilde hebben bij het passen. Doordat het stoeltje nogal laag was, schoof haar jurkje een beetje op, waardoor de boord van haar nylons te zien was. Ze deed haar benen een beetje uit elkaar en stak een voet naar voren, om de jongeman de gelegenheid te geven de schoentjes aan haar voeten te doen en het riempje vast te maken. Hij zat op een knie gehurkt voor haar. Toen hij het riempje vast had gemaakt keek hij op naar mijn moeder en zag opeens dat haar nylons te zien waren, en dat ze haar benen een beetje had gespreid. Hij kreeg een rode kleur en wist even niet wat hij moest zeggen. Mijn moeder stond op en liep naar de grote spiegel. Ze stond daar, met haar benen een beetje uit elkaar, te kijken hoe de schoentjes haar stonden. Daarna draaide ze zich om, zodat ze over haar schouder kon kijken hoe het van achter was. Papa zei dat ze er geweldig uitzag, en vroeg of ze even heen en weer kon lopen om te voelen of ze goed zaten. Mijn vader genoot duidelijk van het geheel, dat was zichtbaar in zijn broek. Even later was het mijn beurt. De verkoper stond daar nog steeds en wist eigenlijk niet wat te doen. Daarom ging ik maar op het stoeltje zitten om mijn pumps te passen, tevergeefs probeerde ik om mijn jurkje omlaag te houden, maar dat lukt niet zo goed. Ik hield mijn benen bij elkaar, zodat de jongen niet kon zien dat ook ik nylons droeg. Hij bukte zich om met te helpen bij het aantrekken van de pumps. Dat ging een beetje moeilijk omdat de schoen nieuw was en nog een beetje stijf. Hij pakte een van mijn voetjes om de pump aan te drukken, hierdoor werden mijn benen een beetje gespreid. Ik zag aan zijn rode hoofd dat hij tussen mijn benen had gekeken, en dat wat hij daar zag, voor de nodige onrust in zijn broek zorgde. Mijn vader stond achter hem en gebaarde dat ik ze nog iets verder uit elkaar moest doen. Ik zag de opwinding in zijn ogen! Ik deed wat hij vroeg, en ging even met mijn handen over mijn kousen, een heerlijk opwindend gevoel was dat!!

Nadat ik ze allebei aan had stond ik op en liep ik naar de grote passpiegel. Het lopen ging een stukje makkelijker dan toen ik met Lucien mijn eerste paar naaldhakken had gekocht. Ik boog me iets naar voren, draaide mijn hoofd om zodat ik ook de achterkant kon zien. Ik keek even vragend naar mijn vader, die met een knikje aangaf dat hij het schitterend vond. Mijn moeder was doorgelopen naar het rek met de laarzen, en pakte een paar rode laklaarzen die tot ver over haar knieën zou komen. “Zal ik deze ook eens passen?” vroeg ze aan mijn vader. Die knikte opgetogen van ja, dus nam ze de laarzen mee naar een stoeltje om ze aan te trekken.
In de laars zat een rits tot bovenaan de laars zodat ze gemakkelijk aan te trekken waren. Even later liep ze naar de spiegel om te kijken hoe de laarzen haar stonden. Wat ze zag beviel haar behoorlijk, daarna liep ze naar mijn vader. Ze ging tegen hem aan staan, en vroeg of hij het mooi vond staan. Hij streelde even over de bovenkant van de laarzen, waarna hij zachtjes zei dat ze er gewoonweg geil uitzag! Mijn moeder streelde even met haar hand over zijn kruis, ze voelde dat hij een erectie had gekregen, en kneep er zachtjes in. Ik wilde zelf ook wel zo’n paar hebben, maar ik vond dat ik al ruimschoots gebruik had gemaakt van de creditkaart van mijn vader, en ik wist dat we ook nog naar de lingerie shop zouden gaan. Ik was al heel blij met mijn roze lakpumps. Ook mijn moeder was blij en opgewonden, haar ogen straalden. Toen papa betaalde kwam ze naar me toe, omhelsde me en gaf me een zoentje op mijn mond. Nu was ik erop voorbereid, dus ik reageerde adrem door haar zoen te beantwoorden en met mijn tongetje over haar lippen te gaan. Mama was even verbaasd maar beantwoordde toen mijn zoen door ook even met haar tong de mijne te beroeren. Ik voelde dat mijn kutje een beetje nat werd, en dat was een geile gewaarwording. Papa kwam de winkel uit, en pakte ons allebei beet. “Ik vond dat jullie er fantastisch uitzagen, hoewel je de jongeman waarschijnlijk aan een natte broek hebt geholpen.” We zoenden hem allebei op de wang, terwijl mama hem eventjes in zijn kruis pakte. “Dat belooft nog wat voor vanavond,”zei ze. Hij keek haar geil aan, en zei dat hij haar daaraan zou houden. “Zo, en dan nu op naar de lingerie shop. Daar wil ik graag bij betrokken worden, want ook ik heb wel wensen op dat gebied.” Mama keek me even aan om mijn reactie te zien, en toen ik ja zei, zei ze tegen hem; “Omdat jij alles betaalt, mag je ook mee beslissen wat we uit kiezen. Ik denk dat je dochter heel benieuwd is naar jouw smaak van lingerie.” We pakten hem vast en liepen innig gearmd naar de shop. De etalage zag er al schitterend uit, de meest fraaie lingerie was uitgestald, de figuren waren perfect aangekleed.

We liepen naar binnen, er was teveel om op te noemen, maar mama liep door naar achter, langs de rekjes met “gewone” lingerie, omdat ze wist dat daar zeker iets van haar gading te vinden was. Ik liep met haar mee, en zag al meteen een paar heel opwindende setjes, maar ook heel aparte BH tjes, strings, hipsters en gordeltjes. Mama pakte een setje uit het rekje, het was een BH tje in een soort van panter motief, dat haar borsten alleen maar zou ondersteunen, maar ook de tepels vrij zou laten. Daarbij een hele kleine string, een lapje stof in hetzelfde motief, met een paart dunne vetertjes. Het woord string was eigenlijk te groot voor dit lapje.
Iets verder zag ze een torseletje hangen, die, als je het had aangetrokken, je borsten helemaal vrij zou laten. Achteraan hingen jarretelle gordeltjes aan hangertjes, variërend van een gordeltje met zes jarretelles tot een exemplaar met wel twaalf jarretelles! Ze pakte het torseletje en een gordeltje met acht jarretelles, keek me aan en zei dat ze voorlopig even genoeg had om te passen. Mijn vader had nog niets gezegd, maar ik zag aan zijn ogen dat hij genoot. Even later riep mijn moeder me of ik even kon helpen. Ik trok het gordijn open en liep het hokje in. Mama had het torseletje aangetrokken, maar kon de sluiting achter niet helemaal dicht krijgen. Ik draaide haar om en begon de haakjes vast te maken.

Op zoek naar
een spannend speeltje ? Kijk eens in onze shop !


Toen ik klaar was draaide ze zich om en vroeg of ik haar borsten even goed in de beugeltjes wilde stoppen zodat ze recht vooruit zouden staan. Ik aarzelde even, maar dacht niet lang na. Ik pakte haar borsten en hielp haar deze goed te leggen. Haar tepels waren behoorlijk stijf, ze was duidelijk opgewonden. Papa kwam vragen of alles goed was, waarop mama zei dat hij maar even moest komen kijken. Hij keek over het gordijntje heen, de adem stokte een beetje toen hij mama zo zag staan. “Wat vind je ervan?” vroeg mijn moeder. Hij keek met grote geile ogen naar haar en zei dat ze er fantastisch uitzag. Toen ze vroeg of ze de andere spulletjes ook even moest showen was zijn antwoord een grondig ja!! Ze trok het panter setje aan, het was dat het een setje was, anders hadden ze een andere naam voor die drie lapjes stof moeten verzinnen. In combinatie met haar gordeltje en de nylons was het een genot voor het oog, en dat was bij allebei goed te zien. Papa zat met zijn hand in zijn onderbroek om zijn stijve lul te verplaatsen, want die zat bekneld in zijn slip. Mama ging met haar handen over haar lijf, en streelde zichzelf, met gevolgen voor het stringetje, daar tekende zich een nat plekje af.
Ik had zelf een heel mooi setje gepakt in een felroze kleur, die mooi zou staan bij mijn nieuwe pumps. Het was een BH tje dat mijn borsten half bedekte, maar waar een stukje van mijn tepels zichtbaar bleven. Daarbij een passende string, die bedekt was met mooie pareltjes. Ik liep het pashokje in en begon me uit te kleden. Met alleen nog mijn nylons en mijn hakken aan, trok ik het stringetje aan, gevolgd door het BH tje. Ik zag dat mijn vader over het deurtje naar me keek, bijna met een smekende blik. “Papa, wil je me eventjes helpen met mijn BH tje? Ik krijg de sluiting niet goed dicht.” Hij kwam het pashokje binnen om de sluiting dicht te maken. Ik vroeg hem of het allemaal wel goed zat, of dat mijn borsten niet goed zaten. “Ik help je wel even, zei hij en plaatste zijn handen van achter om mijn borsten om deze mooi te krijgen in het BH tje. Hij kneep zachtjes in mijn tepels, ik kreunde zacht. “Dat vind ik fijn, papa, zei ik. Je hebt fijne handen. Zitten mijn nylons nog wel goed?” Mijn vader gleed met zijn handen over mijn lijf naar beneden. Hij trok de jarretelles een beetje strakker, waardoor mijn nylons strak getrokken werden. Hij hield zijn handen op mijn dijen, en gaf me een zoentje in mijn nek. “ Je ziet er gewoonweg geweldig uit! Zei hij, ging met zijn hand over mijn stringetje en maakte een draaiende beweging. Ik duwde mijn kutje een beetje naar voren, tegen zijn hand aan. Hij gleed met een vinger langs de rand van het broekje en het topje kwam tegen mijn klitje aan, dat direct reageerde. Ik legde mijn hand over de zijne. Zo bleven we eventjes staan. “Meisje, je bent net zo mooi als je moeder. Ik geniet al jaren van haar en hoop dat ik ook van jou nog jaren mag genieten. Ik weet dat ik je vader ben, maar ik zou ook graag je beste vriend willen zijn. Ik weet dat wat ik nu doe niet goed is, maar ik hoop dat je me dit plezier toch wilt gunnen. Jij, en mama samen, jullie zien er te gek uit. Als ik de kans kreeg, dan wist ik het wel.” Ik draaide me om, keek hem diep in de ogen en zei;”zeg nooit nooit. Ik heb de afgelopen tijd zoveel nieuwe dingetjes ervaren, waarvan ik tot voor kort niets geweten heb. Ik ben heel blij dat ik ouders heb, die me de ruimte geven om te zijn wie ik graag wil zijn.” Mama had van en afstandje toegekeken en kwam nu naar ons toe gelopen. Ze zag dat er iets veranderd was in de verstandhouding tussen man en dochter, en daar was ze blij mee.
“Zullen we een lekker kopje koffie gaan drinken? Vroeg ze, dan kunnen we nog even kletsen met elkaar. Papa draaide zich naar haar om, pakte haar vast en gaf haar een dikke zoen. Daarna kreeg ik er ook een. Nadat hij had afgerekend, liepen we naar buiten om een kopje te gaan drinken. In het cafeetje gingen we in een hoekje dicht bij elkaar zitten. Papa begon; “Ik wil graag zeggen dat ik ervan genoten heb, zoals jij en mama samen aan het winkelen bent geweest. Hetr is altijd mijn droom geweest, en deze is vandaag uitgekomen. Ik ben blij dat jullie als twee zussen geshopt hebben, alles wat jullie hebben gekocht maakt het voor mij een genot om naar te kunnen en mogen kijken. Ik hoop dat we dit binnenkort nog eens gaan doen. Ik weet heel goed dat je mijn dochter bent, en dat wat ik gedaan heb eigenlijk niet kan, maar ik heb genoten van deze morgen met jou en mama. Jullie lijken veel op elkaar wat dat betreft. Ik zal altijd open zijn naar jullie toe, zonder dingen te verbergen voor de een of de ander. Ik hoop dat we nog lang van elkaar kunnen genieten.” Hij keek mijn moeder vragend aan om te zien of ze het hiermee eens was. Ze reageerde meteen. “jullie mogen best wel weten dat ik even heb getwijfeld of dit wel goed zou gaan. Ik weet dat ik niet meer de jongste ben, en zou het jammer vinden als dit verkeerd zou gaan. Ik heb de afgelopen twee dagen geleerd dat alles kan en mag, mits dit open naar elkaar toe gebeurt. Ook ik, als moeder heb genoten van je mooie lijf, net als je vader, en ik zou wat dat betreft nog wel verder willen gaan. Ik krijg nu de mogelijkheid om te genieten van een vrouw, ook als is dat dan mijn dochter. Zowel je vader als ik zit wat dat betreft op dezelfde golflengte. Ik vind het een opwindende gedachte om met zijn drieën te genieten van alles en elkaar.” Ik keek mijn ouders aan en zei toen; “ik heb jullie verteld van mijn gevoelens voor Lucien, jullie hebben hier allebei geen probleem mee gehad. Net als Lucien zijn jullie een stukje ouder dan ik, maar jullie hebben mij het gevoel gegeven dat het goed is wat er allemaal is gebeurd. Ondanks dat jullie mijn ouders zijn, heb ik genoten van de manier waarop ik alles heb kunnen vertellen. Ik begrijp wat jullie proberen duidelijk te maken, ik wil heel graag deel uitmaken van ons nieuwe gezinnetje, in alles.” Papa stond op en gaf me een zoen op mijn mond, waar ik op reageerde door mijn tongetje even naar binnen te steken. Daarna gaf hij mijn moeder ook een zoen die beantwoord werd. Toen boog mama zich naar mij toe, keek me diep in mijn ogen, en zoende me op mijn mond. Onze tongetjes vonden elkaar direct. Toen ze weer ging zitten voelden we allebei een hand op onze dij, papa streelde ons over onze kousen heen en weer. Nadat we de koffie op hadden liepen we terug naar de auto. Toen we thuis waren gekomen ben ik met mijn moeder naar boven gelopen om mijn koffertje voor het weekend in te pakken. Terwijl ik daarmee bezig was liep mijn moeder even naar haar slaapkamer om iets te pakken. Ze kwam terug met in haar handen een opwindend ochtendjasje van zwarte kant, die met een zijden strik dichtgemaakt kon worden. Daarbij een klein kanten broekje. “Ik denk dat je Lucien hier een groot plezier mee zult doen als je dit aantrekt. Doe er een paar zwarte naadnylons bij aan, en de nieuwe roze pumps, dan is succes verzekerd.” Ik gaf hara spontaan een dikke zoen. Even later kwamen we beneden, waar mijn vader al stond te wachten om me naar Lucien te brengen. Dit keer zat ik naast hem, en toen we wegreden bleef zijn hand op mijn been liggen. Bij het huis van Lucien aangekomen zagen we dat deze al buiten stond te wachten. Papa hielp me met uitstappen, en zei tegen Lucien; “wees zuinig op haar.” Lucien knikte van ja, en liep achter me aan naar binnen. Het weekend was begonnen.
Auteur : max55 / Geschreven op : 04 juli 2012 - 13:51 / Hits : 17774 / Waardering : 2.88
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

een hete vakantie ervaring het vervolg 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 04 juli 2012 - 13:28 / Hits : 27300 / Waardering : 2.80

een hete vakantie ervaring het vervolg 6
Auteur : max55 / Geschreven op : 08 augustus 2012 - 14:18 / Hits : 11029 / Waardering : 2.80

een hete vakantie ervaring het vervolg 4
Auteur : max55 / Geschreven op : 02 augustus 2012 - 12:16 / Hits : 12299 / Waardering : 2.77

een hete vakantie ervaring het vervolg 3
Auteur : max55 / Geschreven op : 02 augustus 2012 - 10:56 / Hits : 15952 / Waardering : 2.71

een hete vakantie ervaring vervolg deel 5
Auteur : max55 / Geschreven op : 06 augustus 2012 - 14:48 / Hits : 11425 / Waardering : 2.52

een hete vakantie ervaring deel 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 28 maart 2012 - 12:01 / Hits : 33703 / Waardering : 2.94

een hete vakantie ervaring deel 2
Auteur : max55 / Geschreven op : 28 maart 2012 - 14:20 / Hits : 18107 / Waardering : 2.71

een hete vakantie ervaring, Anne, Valerie en Julie 2
Auteur : max55 / Geschreven op : 17 september 2012 - 12:54 / Hits : 10375 / Waardering : 2.64

een hete vakantie ervaring Anne, Valerie en Julie 1
Auteur : max55 / Geschreven op : 14 september 2012 - 16:21 / Hits : 13457 / Waardering : 2.58

een hete vakantie ervaring, Anne en Lucien
Auteur : max55 / Geschreven op : 11 september 2012 - 15:46 / Hits : 15471 / Waardering : 2.48

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
kevin
Het is een heerlijk vervolg... dit moet meer gevolgen krijgen. Ik ben benieuwd...
Geschreven op : 05 juli 2012 - 12:28

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb