Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Mijn zus, Sanne, hoe het begon, vervolg 5
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Mijn zus, Sanne, hoe het begon, vervolg 5
In deel het vorige deel (Mijn zus, Sanne, hoe het begon, vervolg 4) hebben jullie kunnen lezen hoe we een lekkere geile middag en avond hadden. Ik had Christel, met behulp van mijn zus en mijn moeder heerlijk geneukt..........


Sanne rekte zich uit, tikte Christel zachtjes op haar schouder, ga je mee slapen schatje?
Ze stonden op en kusten ons welterusten. Wel gaan slapen dan hè zei mijn moeder met een glimlach.
Ik keek ze na terwijl ze arm in arm weg liepen, nu kon je goed zien dat Christel een stuk tengerder was dan Sanne.
En toch had haar heerlijk kunnen neuken, mmmmm, mijn pik begon alweer te groeien.
Kom schat, hoorde ik mijn moeder zeggen we ruimen op en daarna drinken we nog wat, of ben je ook moe? Nee hoor mam echt niet, antwoordde ik.
Wil je ook cola, riep mijn moeder uit de keuken? Met twee glazen kwam ze terug en ging aan de tuintafel zitten. Ik ging tegenover haar zitten. In het licht van de tuinverlichting zag ze er zo mogelijk nog mooier uit, mmmmmm, wat een geil dier.
Je zult je wel van alles afvragen nu zei mijn moeder opeens, ik knikte.

Ik zal je proberen uit te leggen hoe dat gekomen is ging ze verder. Toen je vader er met die, slet van een secretaresse, vandoor ging, stortte mijn wereld in, je vader was mijn jeugdliefde, ik voelde me zo bedrogen.
Ik had het wel gehad met mannen en wilde geen relatie meer. Jullie waren nog klein en ik was druk met mijn werk.
Als ik toch geneukt wilde worden, koos ik een man uit voor een nacht, dat werkte prima.
Ik knikte, nu snap ik ook waarom je nooit een nieuwe vriend mee naar huis nam, zei ik.
Toen oma ziek werd ziek werd en ik haar moest verzorgen was ik nog drukker, en toen opa alleen kwam te staan had hij ook aandacht nodig.
Terwijl ze dit zei keek ze me indringend aan.
Je moet nu niet schrikken hoor Ben, aarzelend ging ze verder. Weet je, Ben, jou opa......... mijn vader, is ook maar een mens,...........nou ja, weet je...........ehh.. ik heb wel eens sex met hem.
Ik keek haar met grote ogen aan.
Ze sloeg haar ogen neer. Zag ik haar nu blozen?
Ik wist ik niet wat ik moest zeggen, ik bedacht dat me dat ik Sanne geneukt had, eigenlijk was dat toch hetzelfde?
Nou eh mam ......., zei ik tegen, is dat erg dan? Want ....... ehhh........ weet je mam, ik moet jou ook iets vertellen. Ik......en....... Sanne nou ja........ Nu was het mijn beurt om te stamelen.
Mam keek me aan, ja schat, dat weet ik, ze heeft het me verteld.
Pfffff, wat was ik opgelucht.
Maar weet je Ben er is nog ietsje meer. Sanne heeft me een keer betrapt bij opa, we hebben toen heel eerlijk gepraat, eerst snapte ze het niet zo goed, maar toen ik alles had uitgelegd had, snapte ze het geloof ik wel. Sanne biechtte toen eerlijk op , dat ze al een tijd geilde op mij..........en, nou ja, sindsdien heb ik dus ook sex met haar, vaak samen met Christel.
En weet je Ben, omdat we allang gezien hadden, dat je geilde op Sanne, en.... ehhhh...... misschien ook wel een beetje op mij, voegde ze er zacht aan toe. Hebben we dit plan verzonnen om jou verleiden. Als wij het zouden doen zou je misschien helemaal niet durven.
Daarom hebben we Christel dus gevraagd om je te versieren.

Ben je nu boos? Mam keek me gespannen aan. Ik keek mama aan.
Ik ben zoooo blij dat jullie dat gedaan hebben mam, zei ik terwijl ik haar aankeek. Ik geilde inderdaad al een tijdje op jullie allebei. Ik praatte zacht, schaamde me een beetje
Nu was het de beurt aan mijn moeder om te zuchten. Ooooo gelukkig Ben, zei ze. Ik ben zo blij.

We moeten dit alleen niet aan iedereen gaan vertellen, zei mijn moeder op ernstige toon.
Dat snapte ik ook wel.

We praatten daarna vrijuit over hoe ze sex had met opa, dat Sanne ook wel eens meegedaan had maar dat opa, toch wel wat ouder werd. Dat het haar opgevallen was dat ik op een bepaalde manier naar haar keek...........

Kom schat we gaan douchen..........fluisterde mam. Ik wil je
Mijn pik was meteen spijkerhard
Zachtjes liepen we naar boven, ik liep achter haar en had een mooi uitzicht op haar lekker kont, vanachter zag ik haar heerlijk kutje. Jezus wat was ze toch lekker.
Toen we langs Sanne's kamer kwamen stopte mam even om te luisteren, alles was stil.
Ik sloot de badkamerdeur achter me, mijn moeder draaide de kraan van de douche open, toen stapte ik bij haar onder de douche.

Lieverd ik ben nu Myrthe, weet je nog?

Ze gaf me een spons, zeep me maar lekker in schat zei ze. Ik begon bij haar schouders, langzaam ging ik naar beneden bij haar heerlijke borsten bleef ik hangen, mmmmmmm zoooo lekker.
Haar enorme tepels stonden spijkerhard vooruit. Ik pakte er een tussen duim en wijsvinger, kneep erin......trok eraan. Mmmmm, lekker, kreunde ze, je geilt op ze hè. Ja Myrthe, antwoordde ik zacht. Ik boog me voorover opende mijn mond, en zoog haar speen naar binnen. Met mijn tong speelde ik ermee, beet erop.
Myrthe kreunde van genot. Ik verplaatste mijn mond naar de andere en deed daar hetzelfde. Ik voelde mijn moeders nagels over mijn rug krassen, mmmmmm, heerlijk. Ik ging weer verder met wassen , wreef over haar mooie platte buik, duwde de spons op haar kutje, wreef heen en weer, duwde hem tussen haar benen door, wreef stevig over haar sterretje, steeds harder kreunde mam nu.
Ik knielde en waste haar lange benen. Ondertussen keek ik even omhoog, ik zag tussen haar gezwollen schaamlippen een heerlijke grote klit, mmmmm die wil ik straks likken, bedacht ik me.
Draai je maar. Ik waste haar achterkant, terwijl ik dat deed drukte ik mijn lul in haar bilspleet, ze duwde haar kont stevig tegen me aan.
Daarna pakte ik de douchekop uit de houder en spoelde haar goed af. Met een hand duwde ik haar benen uit elkaar, draaide de douchekop een halve slag, terwijl ik haar lippen spreidde met mijn vingers, schoof ik de kop tussen haar benen. Oooohhhh Ben kreunde ze. Mijn tanden zette ik in haar nek zacht begon ik haar overal te bijten. Met mijn vrije hand zocht ik haar klit. ik speelde ermee, steeds sneller wreef ik mijn middelvinger over haar klit . Myrthe kreunde steeds harder, tot ze plotseling verstarde. Oooowwwww, Ben, ik koommmmm, kreund ze luide luid.
Vlug plaatste ik mijn hand op haar mond en smoorde haar kreten. Stel je voor dat Sanne wakker zou worden.
Ik wou mama voor mij alleen vannacht.
Owww schatje wat deed je dat lekker, fluisterde Myrthe, toen ze weer rustig was.
Nu ben jij aan de beurt. Ze pakte de spons over en zeepte mijn snel in tenminste totdat ze bij mijn pik kwam. Ze rolde de spons rond mijn de stam van mijn pik, langzaam trok ze hem omhoog, Owwwwww, Myrthe , kreunde ik. Een paar keer bewoog ze de spons heen en weer, totdat ik te hard kreunde naar haar zin, ze stopte en ging wassen.

Draai je maar om, meteen. Ik voelde de spons snel over mijn lijf gaan, het leek wel of ze haast had.
Nu pakte zij de douchekop en begon mij af te spoelen. Toen ze bij mijn kont kwam, voelde ik dat ze dichter achter me kwam staan, haar tepels prikten in mijn rug.
Eens even voelen of dat ontharen van je kontje gelukt is, fluisterde ze geil in mijn oor.
Meteen voelde ik een vinger in mijn bilspleet, ik hield mijn adem in. Mmmmmm lekker glad hoorde ik haar fluisteren. Maar ze stopte niet, haar vinger bleef rondjes draaien op mijn kontgaatje. Ik stak mijn kont naar achter. Vind je het lekker schat? Jaaah, kreunde ik. Langzaam voelde ik meer druk, tot opeens haar vingertopje in mijn sterretje schoof. Ik kreunde luid. Ssssst schatje, nog steeds lekker? Jaaahhh kreunde ik, niet stoppen.
Omg wat een heerlijk gevoel, wat een geil gevoel, mijn moeder vingerde mijn maagdelijke gaatje.
Steeds dieper duwde ze haar vinger in me, totdat ze iets raakte in mijn buik (later vertelde ze me dat, dat mijn prostaat was) ze drukte haar vingertop er tegen en begon te duwen. Meteen voelde ik dat er voorvocht uit mijn lul begon te komen. Ooowwwwwwwwww ma..............Myrthe kreunde ik luid. Ssssst, hoorde ik weer. Langzaam trok ze haar vinger terug. Ik probeerde haar in me te houden, maar het hielp niet. Niet stoppen, kreunde ik.
Een ander keertje, schathe hoorde ik mam zeggen.
Ze spoelde me snel verder af, draaide de douche uit, ze gaf me een handdoek. Kom schat droog je maar snel af. Snel liep ze voor me uit naar haar slaapkamer.
Ze had inderdaad haast.


Haar kamer was erg groot, langs een hele wand was een kastenwand, met op alle deuren spiegels, ze was tenslotte model. Aan de andere kant stond een groot bed. Verder had haar kamer grote ramen met daarvoor twee leren stoeltjes met een tafeltje.
Mama opende een van de kasten en haalde er een groot badlaken uit, liep naar het bed, sloeg het dekbed terug en spreidde het badlaken uit over haar bed. Ik keek haar verwonderd aan. Ik vroeg maar niks.
Ze wipte op haar bed, kom je schat? Ze lag op haar rug met haar benen wijd. Mijn ogen gleden over haar lichaam. Jezus wat een lekker wijf is ze toch, ik voelde mijn staalharde pik gewoon bonzen.
Ik ging bij het voeteneind staan, ik was van plan om nu, haar heerlijke kutje te gaan likken. Ik kroop naar haar toe. Ik was bijna bij haar kruis, toen ze mijn hoofd tussen haar handen omhoog trok.
Nee schat ..... ik wil dat je me neukt........NU, hijgde ze. Opeens klonk ze net zo streng als Sanne.
Ik voelde dat ze mijn pik stevig vastpakte, even bewoog ze mijn eikel tussen haar lippen heen en weer, waarbij ik een smakkend geluid hoorde. Zeiknat was ze. Om daarna mijn lul daarna gewoon in haar kut te trekken.
Neuk me, spies me op die grote lul van je, vul mijn kut.......NU.
Jezus, ik had gewoon niks te vertellen.
Met twee handen pakte ze mijn kont, ze duwde me gewoon in haar heerlijke strakke natte kut.
Ze bleef op mijn kont duwen. Steeds dieper gleed ik in haar buik. Samen schreeuwden we het uit van genot. Owwww, Ben, Zoooo groot, zoooo diep hijgde ze. Ik zat voor het eerst tot aan de wortel in een vrouw. Myrthe voelde heerlijk, ik kon tenminste normaal stoten, zo hoort het dus te voelen bedacht ik me.
Grommend begon ik haar met lange halen te neuken, ik wou niet te snel want ik was bang dat ik te vroeg zou spuiten.
Sneller hijgde ze luid in mijn oor, neuk me harder. Ik voelde haar handen op mijn rug, haar nagels krastten over min vel.
Na een paar harde, diepe stoten, werd Myrthe opeens stil, ze lag strak als een plank onder me, ik voelde hoe haar kutspieren zich sloten om mijn pik. Het voelde gewoon alsof ze me melkte. Ik bleef door stoten. Opeens voelde ik een felle pijn, het waren haar nagels die diep in mijn vlees drongen. Het volgende moment schreeuwde ze OOOOHHHH, Ben, Ik KOMMMMM niet stoppen NEUK ME, NEUK ME........SPUIT ME VOL MET JE GEILE ZAAD.
Al had ik willen stoppen het zou onmogelijk zijn geweest.
Plots, voelde ik dat mijn kruis zeiknat werd. Spuitend kwam Myrthe, haar kut verkrampte nog meer.
Dit was teveel voor me. Ik voelde hoe mijn ballen samen trokken, en mijn kolkende zaad uit mijn pik spoot. OOOOOOOWWWWW myrthe, ik schreeuwde het uit, IK KOOOMMMMMM. Ze reageerde niet, trillend lag ze onder me. Ze was bezig met haar eigen orgasme.
Diep in haar spoot ik een enorme lading, ik bleef maar komen. Ik spoot me volledig leeg in mijn moeder.
Langzaam kwamen we weer bij onze positieven, opeens voelde ik me doodmoe.
Uitgeblust lag ik op haar. Ze kuste me overal waar ze maar kon, ik kuste haar terug.
Sorry fluisterde ze opeens, verbaasd richtte ik me iets op, sorry waarvoor?
Dat ik zo'n haast had schatje, ik hield het gewoon niet meer, ik werd zooo geil onder de douche.
Maar ik had me nog zo voorgenomen, dat jou eerste keer met mij, speciaal moest zijn.
Het was speciaal, fluisterde ik terug, heel speciaal, jij bent speciaal.

We kusten elkaar teder, mijn moeders handen wreven zacht over mijn rug. Voelde langs de striemen, sorry schat, fluisterde ze. Ik zei dat het niet gaf, dat ik het eigenlijk wel lekker had gevonden.
Ehhh, net zoals wat je zei vlak voordat je kwam.
Mmmmm je houd dus wel van een beetje grove praat? Gelukkig dan maar, zei mam, ik hield me nu nog in schat.

Langzaam gleed mijn verslapte lul uit haar, met een soppend geluid golfde mijn zaad uit haar, wijd openstaande kutje. Ik rolde van haar af.
Ik keek naar mijn onderlijf, ik was zeiknat.
Myrthe glimlachte, snap je nu het badlaken?. Ja ik snap het nu, lachte ik terug.
Myrthe pakte een punt van het laken een veegde haar kruis droog, daarna ook mij.
Ze stond op en trok het laken onder me vandaan, deed een laatje open en pakte er een tube uit. Ga eens op je buik liggen schatje. Heel zacht smeerde ze mijn striemen in. Heerlijk vond ik het. Toen ging ze weer naast me liggen. Teder vrijden we met elkaar, ik vond het zo heerlijk dat mijn pik weer begon te groeien. Jezus Ben........alweer? Dat moet ik goed onthouden, grapte ze.
Maar nu gaan we slapen schat, het is al half vier.
Welterusten schat van me. Myrthe kuste me en draaide zich om. Ik sloot mijn armen om haar heen. Myrthe het was hemels fluisterde ik.
Even later voelde ik aan haar rustige ademhaling dat ze sliep.

Ik liet wat er gebeurt was vandaag, rustig door mijn hoofd gaan. Mama die opa neukte, Sanne, die zelfs meegedaan had, dat Sanne geilde op mama, dat zij samen met Christel al een tijd sex hadden.
Zou er nog meer zijn wat ik nog niet wist? Opeens vroeg ik me van alles af.
Jezus wat was ik een sul dat ik daar allemaal niks van gemerkt had. Ik was vast besloten beter op te gaan letten. Niet lang daarna viel ik in slaap.
Sanne werd wakker ze moest plassen, toen ze terug kwam, zag ze mijn slaapkamerdeur openstaan. Ze hebben toch niet, ............ Zachtjes opende ze de deur van mijn moeders slaapkamer. Ze liep naar het bed en zag ons naakt in elkaars armen slapen. Ze keek naar mijn rug, ze zag de dikke rode strepen, sommige hadden zelf een beetje gebloed.

Jezus mam, je moet wel erg geil zijn geweest.......... zo te zien heb je gekregen wat je wilde.
Aan de andere kant van het bed zag Sanne het badlaken, ze liep er naar toe pakte het op, rook eraan, mmmmmm sperma vermengd met de geur van mama.
O jaaaa ze heeft inderdaad gekregen wat ze wilde. Sanne glimlachte in zichzelf.
Mmmmm, broertje van me, dat beloofd wat.
Zachtjes sloot ze de deur en liep naar haar eigen kamer, ik moest Christel maar eens lekker wakker gaan maken, bedachte ze.
Wat er verder gebeurde.............?

Wederom wil ik iedereen bedanken voor de positieve reacties :-) Dat geeft me extra motivatie.
Groet Ben
Auteur : Benvan / Geschreven op : 18 augustus 2012 - 00:32 / Hits : 38582 / Waardering : 4.16
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mijn zus Sanne, hoe het begon, vervolg 3
Auteur : Benvan / Geschreven op : 13 augustus 2012 - 13:20 / Hits : 33787 / Waardering : 3.96

Mijn zus Sanne, hoe het begon, vervolg 2
Auteur : Benvan / Geschreven op : 13 augustus 2012 - 01:36 / Hits : 38309 / Waardering : 3.73

Mijn zus Sanne, hoe het begon, vervolg 1
Auteur : Benvan / Geschreven op : 10 augustus 2012 - 11:39 / Hits : 51886 / Waardering : 3.68

Mijn zus, Sannne, hoe het begon, vervolg 4
Auteur : Benvan / Geschreven op : 15 augustus 2012 - 02:43 / Hits : 41628 / Waardering : 3.96

Mijn zus Sanne, hoe het begon.
Auteur : Benvan / Geschreven op : 09 augustus 2012 - 12:36 / Hits : 51995 / Waardering : 3.80

Avond op stap met mijn zoon. Vervolg deel twee
Auteur : Tinette / Geschreven op : 09 september 2016 - 01:21 / Hits : 37060 / Waardering : 4.25

Vervolg van Mijn meisje wordt groot
Auteur : woody / Geschreven op : 27 mei 2014 - 15:05 / Hits : 41661 / Waardering : 3.67

Verdere vervolg van mijn meisje wordt groot
Auteur : woody / Geschreven op : 03 juni 2014 - 15:50 / Hits : 34560 / Waardering : 3.63

vervolg van Mijn zusje, Irene, ik en mijn mams.
Auteur : woody / Geschreven op : 08 mei 2014 - 16:06 / Hits : 34325 / Waardering : 3.43

Mijn zoons beste vriendin(vervolg)
Auteur : rob50 / Geschreven op : 23 april 2014 - 17:31 / Hits : 19696 / Waardering : 3.31

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 3 van 3
kutjebeffer
Heerlijk geil verhaal Ben,lekker om zo onstuimig, zonder remmingen te neuken en gillend klaarkomen,grove, geile taal en je paal diep in d'r geile neukspleet te kunnen stoten.Jammer dat dat niet bij Sanne of Christel kan,diep in hun baarmoeder.Wacht vol geile spanning op het volgende deel met volgespoten kutjes
Geschreven op : 20 augustus 2012 - 18:33

brw203
ik wou dat ik Ben was
Geschreven op : 06 maart 2014 - 14:26

driekske
super gaaf. graag vervolg
Geschreven op : 13 juni 2014 - 21:37

Resultaten: 0 - 3 van 3
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb