Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Stappen, of toch niet?
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Stappen, of toch niet?
Ik word wakker met een enorme kater en kijk op de wekker: 10.30.. pffff.... Nog veel te vroeg! Gisteren een feestje gehad en zo te voelen was het nogal gezellig. Mijn hoofd bonkt en ik heb een raar gevoel in mijn buik. Ik wrijf in mijn ogen en probeer me te herinneren wat er zich gisteren heeft afgespeeld. Ik begin te lachen en merk dat mijn jongeheer steigert bij de gedachte aan gisteravond. Gisteravond zijn we bij Sander (21) geweest met onze vriendengroep. Een avond die ik me nog lang zal herinneren….
Sander is mijn beste vriend en hij woont sinds kort op zichzelf in een leuk huisje in het centrum van ons dorp. Sander heeft stinkend rijke ouders die dit pandje voor hem huren en waarin hij kan doen en laten wat hij wil. Natuurlijk is dit voor ons de uitgelezen plek om regelmatig gezellig met onze groep bij elkaar te komen voordat we gaan stappen of gewoon door de weeks om een beetje te hangen.

Het is vrijdagavond en ook vanavond hebben we het plan om is flink te gaan stappen in ons kleine dorpje. De groep bestaat vanavond uit: Sander, Kevin (20), Peter (22) en Daniel (24), Nathalie (17), Jamie (22), Mandy (19), Susanne (21) en mijn eigen persoon, Jeffrey(24). Nathalie en Jamie zijn de zusjes van Sander, Mandy is mijn eigen zusje en Suzanne is de vriendin van Peter. Het is een gezellige avond en de drank vloeit rijkelijk. We spelen een drankspelletje wat er voor zorgt dat de sfeer binnen no-time erg ontspannen is en steeds losser wordt.. De dames zijn snel flink aangeschoten en vooral Nathalie heeft hem vrij snel flink zitten. Nathalie is het jongste zusje van Sander en sinds kort ook steeds vaker present op dit soort avonden. Maar ze is nog niet echt gewend aan het tempo waarin wij kunnen drinken. Vanavond is ze meegekomen met haar oudere zus Jamie, met wie ze echt onafscheidelijk is. Jamie vindt het fijn om haar zusje mee op sleeptouw te nemen en haar kennis te laten maken met het feestleventje dat wij leven.
Nathalie is een prachtig meisje met kleine en mooie puntige borstjes en een kont waar je nu al u tegen kunt zeggen. Het is altijd een prettige verrassing voor de jongens als Jamie Nathalie meeneemt. Jamie weet ook dat de jongens in de groep op haar geilen en haar maar wat graag in bed zouden krijgen. Maar Nathalie is nog maagd en heeft nog nagenoeg geen ervaring met jongens. Jamie past dus wel op en zorgt ervoor dat de jongens zich niks in hun hoofd halen. Spelen en dollen oke, maar verder moeten ze niet aan haar zusje komen!
Rond 1 uur zijn de meeste al aardig aangeschoten en van het oorspronkelijke plan om met ze allen te gaan stappen blijf weinig over. Het enige stelletje, Peter en Suzanne, kunnen niet meer van elkaar afblijven en besluiten om naar huis te gaan. Je kunt duidelijk zien dat ze zo geil als een pakje boter zijn geworden. Als ze vertrekken roept sander ze nog na: “Peet, steek je hem wel in het goede gaatje?!”
Daniel en Kevin zijn ondertussen flink van het pad af en lallen dat zij wel naar het centrum gaan om te kijken of ze wat vrouwen aan hun paal kunnen rijgen. In de staat waarin ze nu verkeren zal geen vrouw ze zien staan, maar we wensen ze veel geluk en horen ze zingend uit de straat vertrekken. We blijven over met Sander, Nathalie, Jamie, Mandy en ik. Nadat we samen even de ergste rommel hebben opgeruimd stel ik voor om een spelletje te gaan doen. Mandy is de hele avond een beetje stil geweest maar lijkt nu het wat rustiger is eindelijk los te komen en met een ondeugende blik stelt ze voor om truth or dare te gaan spelen. Bij mij gaan gelijk alle toeters en bellen rinkelen. Want uit ervaring weet ik dat het spelen van een spelletje truth or dare erg ‘spannend’ kan zijn als er genoeg drank in het spel is. Maar in dit geval is ook mijn zusje erbij betrokken en ik weet dus niet of dit zo een goed idee is. Ik stel dan ook voor om gewoon een potje te kaarten en dan kunnen we later altijd nog verder zien. Iedereen is het hier wel mee eens en we beginnen met kaarten. Na een aantal potjes te hebben gedaan is iedereen dat wel weer zat en nu roept ook Nathalie dat ze wel erg benieuwd is naar dat spelletje dat truth or dare heet. Ze geeft aan dat ze niet weet wat het is en nadat wij hebben uitgelegd wat het inhoud is ze nog enthousiaster. Ik geef nog even aan dat ik dit spel in het verleden wel eens heb gespeeld met een ietwat erotische vorm en dat ik dus niet weet of dat in deze samenstelling een goed idee is. Nathalie en Jamie beginnen speels te lachen en Jamie vraagt: ‘Heb jij je zusje wat te verbergen dan? Wij zijn niet zo preuts, toch? Ze kijkt naar Sander en Nathalie en die schudden beiden lachend van nee. Als ik mijn zusje aankijk zie ik haar lachen en besef ik dat ik echt de enige ben die zijn twijfels heb en besluit dan ook maar geen spelbreker te zijn. En heel even denk ik: Wie weet wat deze avond nog in petto heeft?

Het spelletje begint heel onschuldig met vragen als hoe oud was je tijdens je eerste zoen? Op wie heb je stiekem een oogje en meer van dit soort relatief veilige vragen. Ondertussen blijven we drinken en iedereen is nu toch wel erg losjes, zeg maar gewoon dronken. Na een aantal rondjes ben ik aan de beurt en tot mijn eigen verbazing roep ik dare. Mijn zusje mag de opdracht verzinnen en ik zie haar even smoezen met Nathalie. Dan krijg ik mijn opdracht en mijn mond valt open als ik deze hoor. Mandy zegt dat ze het erotische aspect wel spannend vind en vraagt mij doodleuk om tot mijn boxer te strippen en dan een rondje om het huis te rennen. Ik stribbel tegen en zie dit niet zitten: “Ja dag, jij bent mijn zusje en bovendien vriest het buiten, ik ben niet gek”. Maar als Jamie zich mengt in de strijd ben ik snel om. Je moet weten dat ik al jaren een oogje heb op Jamie en de manier waarop ze zonet naar me keek deed me beseffen dat dit misschien wel eens een heel spannend avondje kan worden.
Op dat moment kijk ik ook voor het eerst op een ‘andere’ manier naar mijn zusje. Ik zie haar lachen en haar ogen glinsteren van het plezier, of zie ik daar nu pure geiligheid in haar ogen?! Ik bekijk haar voor het eerst als een meisje in plaats van mijn zusje en schrik als ik bedenk dat mijn eigen zusje best een lekker geil ding is geworden in de laatste paar maanden. Haar borstjes zijn uitgegroeid tot een flinke C cup en haar billen mogen er ook best wezen. Bovendien kleed ze zich steeds uitdagender wat hem al wel was opgevallen. Maar hij schonk er niet teveel aandacht aan, het is immers zijn zusje… Vanaf dit moment slaat mijn hart in een hogere versnelling en zie ik meer en meer de mogelijkheden in deze avond. Ik kijk Sander aan en we hebben even kort oogcontact. Hij knipoogt naar me en lijkt te willen zeggen, ik weet wat jij denkt….
Vanaf nu denk ik er niet meer te lang over na en ga staan. Mijn zusje pakt haar telefoon en zet snel een muziekje op. Strippen broertje, laat ons maar eens zien wat je in huis hebt. Ik doe een korte striptease en zie de dames tevreden naar me kijken. Door de situatie heb ik al een flinke semi-boner in mijn strakke boxer en aangezien ik nou niet bepaald klein geschapen ben, moet dit zichtbaar zijn voor de rest. Ik besteed hier geen verdere aandacht aan, ga naar buiten en ren snel een rondje om het huis. Als ik terug binnenkom is mijn stijve gekrompen tot het formaat ‘onder 0’. Ik wil me snel aankleden maar mijn kleren worden weggehaald door Nathalie die zegt: Zo, die doen niet meer mee, blijf jij maar lekker zo erbij zitten. Ik heb alle schaamte al aan de kant gezet en vind het allemaal prima. Ik mag nu een opdracht geven en de gelukkige ontvanger is Jamie. Jamie kijkt me aan en likt langs haar lippen. Ik besluit de stoute schoenen aan te trekken en ben benieuwd hoe ver deze familie durft te gaan. Ik geef Jamie de opdracht om Sander een lapdance te geven en hierbij ook te strippen tot haar ondergoed. Zonder te aarzelen staat ze op en begint Sander een lapdance te geven. Sander zit triomfantelijk op zijn stoel en iets verteld mij dat dit niet de 1e keer is dat broer en zus zo met elkaar omgaan. Als ik naar Mandy en Nathalie kijk zie ik dat die stiekem over elkaars kruisje heen zitten te wrijven, dit wordt leuk!! Mijn zusje ziet mij naar haar kijken. Ze schrikt een beetje en trekt snel haar hand terug. Op dit moment is Jamie ook klaar met haar lapdance. Nathalie besluit dat ze nog geen opdracht wil uitvoeren en wil een truth. Haar zus had dit al verwacht en is van plan om Nathalie voor het blok te zetten. Ze vraagt Nathalie: Heeft er wel eens iemand met je poesje gespeeld en zo ja, wie was het? Nathalie foetert: Ohhh slet!! Je weet wat het antwoord hier op is. Ik kijk hun niet begrijpend aan, maar dan komt de aap uit de mouw. Nathalie lacht en roept: Ja er heeft al iemand aan mijn poesje gezet en die persoon was……. JAMIE! Dit zorgt voor een lichte schok in de groep. Het is even stil en iedereen zit elkaar aan te gapen. Totdat Sander weer bij zijn positieve komt en zegt: Man, dat we open waren bij ons in de familie was me wel duidelijk, maar dit…. En ik zie zijn spijkerbroek in schokjes omhoog komen. Mijn zusjes spelen met elkaar jubelt hij bijna. Ik kijk Jamie aan en zij lacht..
Het lijkt erop alsof het jou ook wel lekker geil lijkt dit met je zusje te doen Jeff, of vergis ik me soms? Ik kijk Mandy aan en voor ik er erg in heb roep ik, ja dat lijkt me echt onwijs geil. Dit antwoord was niet wat iedereen verwacht had, maar vanaf nu gaat alles vrij snel. Iedereen kruipt dichter bij elkaar en we gaan van de eettafel naar de bank zodat we allemaal erg dicht bij elkaar kunnen zitten. Jamie neemt het voortouw en zegt tegen Nathalie, zullen wij maar eens laten zien waar we het over hadden? Nathalie kijkt een beetje verlegen maar stemt in. Wel zegt ze: Ik vind het wel zo eerlijk als iedereen dan alvast naakt is, anders voel ik me zo ongemakkelijk…
Sander wil dit blijkbaar voor geen goud missen en weet niet hoe snel hij zijn kleren moet uittrekken. Ik kijk naar hem en glimlach een beetje omdat ik zie dat zijn pik een flink stuk kleiner is dan de mijne. Na Sander sta ik op en trek mijn boxershort uit. Ik zie Jamie bewonderend naar mijn penis kijken en zie haar even over haar lippen likken. Ik weet dat ik trots mag zijn met mijn paal, met 20 cm schoon aan de haak. Mijn zusje is nu toch wel een stukje stiller geworden en staart naar mijn bungelende piemel. Nathalie gaat richting Mandy en begint haar langzaam uit te kleden. Alle remmen gaan nu los en het spel is voor mijn gevoel nu pas echt begonnen… Man, wat is dit geil, mijn zusje wordt uitgekleed door het zusje van het meisje waar ik al jaren gek op ben. Haar borstjes zijn nog mooier als ik had durven hopen en als haar broek uitgaat zie ik dat haar slipje een flinke natte plek vertoont. Ik moet moeite doen om mezelf in te houden en haar niet direct te bespringen. Nathalie haakt haar vingers achter het elastiek van het stringetje van mijn zusje en trekt het naar beneden. Een prachtig poesje komt tevoorschijn met een heel klein, perfect bijgehouden streepje schaamhaar. Ik zie het vocht glinsteren tussen haar lipjes. Mijn zusje kijkt even om zich heen maar als ze iedereen ziet kwijlen naar haar lichaam gooit ze de schroom van zich af en ontspant zich. Vlak hierna gaan de beide zusjes naar elkaar toe om te beginnen aan hun geile spel…
De zusjes lachen naar elkaar en beginnen meteen heftig met elkaar te tongzoenen. Alleen van dat tafereel wordt ik al zo ongelofelijk geil. Mijn piemel staat keihard tegen mijn buik en er druppelt een grote druppel voorvocht naar buiten. Als ik omkijk naar Sander zie ik dat hij zich al niet meer in kan houden en in een uiterst rustig tempo streelt hij langs de schacht van zijn piemel. Mijn zusje zit als in trance te kijken naar de beide zusjes die nu begonnen zijn om elkaar te strelen langs, over en in hun heerlijke roompotjes. Jamie legt Nathalie languit op het kleed op de grond en begint al zoenend een spoor achter te laten van Nathalie haar mond, naar beneden richting haar navel en uiteindelijk richting haar druipende grotje. Heerlijk begint ze haar zusje te likken en ze zuigt op de schaamlippen.. Het duurt niet lang voordat Nathalie kronkelend over het kleed licht te bewegen. Als Nathalie schreeuwend klaar is gekomen worden de rollen omgedraaid. Jamie gaat languit op het kleed liggen en roept Mandy nu ook bij zich. Mandy komt naar Jamie toe en begint haar gelijk wild te zoenen. Mijn zusje gaat tekeer alsof haar leven ervan af hangt en het wind mij enorm op om haar op deze manier te zien. Tot een uurtje geleden zag ik mijn zusje puur als mijn zusje. Nu zie ik haar als een wild en woest meisje die zo geil is als een pakje boter. Jamie zegt tegen mij zusje: Zo, probeer jij me nu maar is klaar te krijgen samen met Nathalie en als je wilt kunnen we daarna jou wel eens onder handen nemen. Ben je al eens intiem met iemand geweest? Mandy schud haar hoofd van nee en zegt dat ze nog maagd is en zelfs nog nooit iemand met haar poesje heeft laten spelen. Samen met Nathalie begint ze nu te tongen en pakt de tieten van Jamie brutaal beet. Heerlijk spelen de 3 meisjes met elkaar en het gekreun wordt luider en luider. Ik weet niet wat ik meemaak en moet uitkijken dat ik niet spontaan klaarkom zo geil ben ik. Na niet al te lang grijpt Jamie weer in en stopt de beide dames.
Zo nu is het tijd dat de arme jongens eens in het spel betrokken gaan worden en jullie kennis gaan maken met een harde geile lul. De jonge meisjes schrikken en lijken even helemaal vergeten te zijn dat wij ook nog in de kamer waren, maar al snel herpakken ze zich. Mijn zusje kruipt naar Jamie toe en fluistert iets in haar oor. Op dat moment komt Jamie naar mij toe en begint me langzaam te strelen. Nathalie gaat richting Sander en pakt de harde leuter van haar broertje beet. Jamie fluistert tegen mij: Deze beide meisjes hebben nog geen enkele ervaring met seks en jij bent degene die ze dat gaat leren, geil he? En als toetje ben ik er ook nog voor je om je op uit te leven, je wilt niet weten hoe lang ik op dit moment gewacht heb. Bij deze woorden pakt ze mijn grote en keiharde piemel stevig beet en begint me in een heerlijk langzaam tempo af te trekken. Onze monden vinden elkaar en we beginnen heerlijk te zoenen.
Eindelijk is het zover denk ik bij mijzelf. Ik word afgetrokken door mijn droomvrouw. En het mooiste is nog dat haar zusje samen met mijn zusje haar broer aan het verwennen is. Hoe fout en pervers dit ook is, ik werd zo ongelofelijk geil van deze gedachte. Jamie trok mij nu snel af en ligt met haar hoofd op mijn buik opgewonden te kijken naar mijn voorhuid die op en neer schiet over mijn geile eikel. Ondertussen ben ik met mijn vingers op onderzoek uit gegaan en heb het drijfnatte gleufje van Jamie gevonden. Nadat ik 3 keer heen en weer ga in haar poesje komt ze al schokkend klaar. Pfffoe, wat een geile slet is dit zeg. Ik kijk op en zie mijn zusje bijna de hele lengte van Sander zijn toch niet kleine piemel verwerken. Sander ligt met zijn ogen dicht te genieten en voordat hij het goed en wel door heeft begint hij al klaar te komen. Mandy schrikt van de dikker wordende piemel in haar mond en laat hem er met een plopje uitfloepen. Nog geen seconde later schiet Sander zijn stralen sperma recht in het gezicht van mijn zusje. Mijn zusjes gezicht word ondergespoten met een dikke laag sperma en het ziet eruit alsof ze het heerlijk vind. Nathalie zit wild met haar poesje te spelen als dit gebeurd en valt gelijk aan bij Mandy. Ze likt alle sperma tot op de laatste klodder op en slikt al het geil van haar broer door. Dit maakt mij zo ongelofelijk geil dat ik ook op het punt sta mijn kwakkie te schieten. Juist op dat moment zakt Jamie nog iets verder naar beneden en likt over mijn eikel om vervolgens mijn hele leuter in 1 keer naar binnen te slokken. Ik houd het niet meer en schiet mijn sperma met kracht haar keel in. Minimaal 10 dikke stralen sperma spuit ik in haar keel en zonder ook maar een kick te geven vangt ze alles op in haar mond en als ik uitgespoten ben laat ze het zien aan Nathalie en Mandy voor ze het hele handeltje inslikt…
Even heerst een ongemakkelijke sfeer als we uit liggen te puffen. Ik besluit deze stilte te doorbreken en loop op mijn zusje af. Als ik bij haar aangekomen ben ga ik achter haar zitten met mijn benen wijd en haar rug tegen mijn borst en knuffel haar. Mijn handen strelen haar tepels die keihard worden onder mijn aanraking. Als ik vraag wat mijn zusje net in het oor van Jamie fluisterde kijkt ze mij ietwat verlegen aan. Dan hoor ik Jamie achter mij zeggen: “Je zusje wilt ontmaagd worden, en wel door jou!”
Dit is mijn eerste verhaal en het vervolg hierop zal snel volgen! Ik sta open voor reacties en eventuele suggesties tot verbetering…
Auteur : Jeff / Geschreven op : 28 februari 2013 - 16:02 / Hits : 20182 / Waardering : 3.39
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Toch niet alleen….
Auteur : biko / Geschreven op : 15 januari 2014 - 23:55 / Hits : 20443 / Waardering : 3.59

Hij zal toch niet...
Auteur : Amberke / Geschreven op : 03 juni 2012 - 19:38 / Hits : 27784 / Waardering : 3.45

Ze was te groot voor mij … of toch niet
Auteur : Asfaltlegger / Geschreven op : 13 oktober 2013 - 11:23 / Hits : 26000 / Waardering : 3.16

Ze was te groot voor mij ... of toch niet
Auteur : Asfaltlegger / Geschreven op : 29 december 2013 - 14:46 / Hits : 11024 / Waardering : 2.64

een hoertje neuken...of toch niet?
Auteur : freek / Geschreven op : 12 oktober 2012 - 14:04 / Hits : 13279 / Waardering : 2.59

Ze wast te groot voor mij ... of toch niet(deel2)
Auteur : Asfaltlegger / Geschreven op : 16 november 2013 - 16:04 / Hits : 14366 / Waardering : 2.57

Ze was te groot voor mij ... of toch niet (deel 4 en slot)(
Auteur : Asfaltlegger / Geschreven op : 11 januari 2014 - 16:24 / Hits : 7052 / Waardering : 2.20

Toch niet alleen met kerst
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 27 december 2006 - 11:47 / Hits : 17527 / Waardering : 2.10

Beter goede buren dan... deel 4: Mama is boos... en toch weer niet
Auteur : Monique en Kevin / Geschreven op : 22 november 2006 - 16:14 / Hits : 30243 / Waardering : 2.10

Verkracht, maar toch niet
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 16 november 2004 - 02:18 / Hits : 15495 / Waardering : 1.77

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
JanPieterCoen
Lekker geil verhaal, maar let op het gebruik van het woordje "is" terwijl je "eens" bedoelt. Je moet niet schrijven zoals je spreekt, schrijftaal is namelijk iets anders. Mooi verhaal. Ga door.
Geschreven op : 02 maart 2013 - 13:50

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb