Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

weekend met dochter en nicht
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
weekend met dochter en nicht
Afgelopen zomer kwam onze schoonzus Eva(38) vragen of Yvet (38)mijn vrouw mee wilde naar Berlijn.
Eva had een lang weekend gewonnen en bromde dat Jan (de broer van Yvet) weer geen vrij kon nemen.
Het was behoorlijk mooi weer en Yvet zei dat het slecht uit kwam want dan was ik alleen thuis en zij had nog andere dingen thuis te doen.
Onze dochter Kim (net 18) zei mam je bent gek als je dit laat lopen en Kim vertelde dat zij het hele weekend thuis was en wel kon koken en zei Kim dan vraag Veerle (18) de dochter van Eva of die ook bij ons komt eten en slapen en kunnen we zaterdag lekker BBQ'en en dan is zij ook niet alleen.
Nu had Yvet eigenlijk geen reden meer om te weigeren. Kim belde gelijk met Veerle en die vertelde dat zij alleen die zaterdag kon komen maar bleef dan ook gelijk slapen.

We waren ook al een keer met Eva en Veerle op wintersport geweest en ik ben toen met Eva, Veerle en Kim in de naaktsauna geweest, ik had verwacht dat het sauna was met badkleding maar voordat ik het doorhad stond ik in een naaktsauna(zie ook met mijn schoonzus op wintersport) en mijn pik kreeg toen genoeg aandacht van de 3 dames.

Maar goed het was vrijdagmorgen en Eva en Yvet vertrokken ik was die dag net als Kim vrij, Kim vroeg s,middags rond 3 uur pap ga je mee mountainbiken dat doen we wel vaker samen en ik vond het prima we trokken onze fietskleding aan even crosten wij door de bos. Ik fiets meestal achteraan want dan kan Kim het tempo bepalen. Meestal moet ik even aan wat anders gaan denken als ik kontje een en weer zie gaan.

We kwamen rond 5 uur thuis en Kim zette de aardappels op en ik liep naar de slaapkamer trok mijn fietskleding uit en stapte onder de douche nog geen 2 minuten later stapte Kim naakt de douche binnen. Geschrokken hield ik mijn handen voor mijn piemel. Kim reageerde met hé was jij mij voor, nou zei Kim er is ook best ruimte voor ons twee en kun je gelijk mijn rug even wassen. Ik zei gelijk Kim dit kan niet. Waarop zij weer reageerde met een paar jaar geleden zaten we samen met tante Eva en Veerle in een naaktsauna en had ook niet veel problemen, maar dit is anders zei ik nog. Opschuiven dan kan ik er ook bij zei Kim.
Was eerst mijn rug maar zei ze en draaide haar rug naar mij toe, voorzichtig waste ik haar rug maar voelde mijn pik groeien en toen zij zich omdraaide stond ik daar met een stijve Kim zei niets maar keek vol bewondering naar mijn pik. Ik zag nu ook dat haar tepels hard werden en ik zag ook dat haar lipjes van haar kale kutje iets open stonden. Nu werd mijn pik zo stijf als het maar kon en was helemaal volgroeid(19 cm).

Kim waste haar, haar maar hield mijn pik goed in de gaten maar ging na een minuut of 10 onder de douche weg zij droogde zich af en bukte en ik had een mooi zicht op haar spleetje, zij haastte zich want zij moest snel naar het eten kijken.
Ik voelde mijn pik nu weer snel kleiner worden en ging even later mij afdrogen en aankleden ik kwam beneden en Kim was druk bezig met de tafel te dekken maar zij liep nog naakt.
Op zichzelf kan dat bij ons wel wij wonen nogal vrij in een verbouwd boerderijtje maar toch zei ik moet jij, je niet aankleden. Ach, zei Kim jij hebt mij al naakt gezien en er komt toch niemand en ik vind fijn zo met deze temperaturen en ik zei nog maar Kim dit kan niet. Maar kim bleef gewoon naaktlopen. Het was broeierig warm en rond 11 uur ging Kim naar bed even later ging ik ook ik trok al mijn kleren uit en kroop naakt onder het laken. Normaal hoef ik niet naakt te gaan slapen Yvet vind maar ranzig. Maar zij was er niet dus zag ik mijn kans schoon even viel ik slaap en rond 12 uur hoorde ik een hevige knal gevolgd door een felle flits en het duurde geen 2 minuten of Kim stond naakt naast mijn bed en vroeg of zij bij mij mocht slapen omdat zij bang was. Ik Kim dit kan niet maar toch kroop zij bij mij in bed en even later lag zij rustig te slapen en het duurde niet lang of ik viel ook in slaap.

Rond 5 uur in de morgen werd ik wakker door wat gefriemel aan mijn pik het schoot mij weer te binnen dat Kim naast mij lag ik hield mijn ogen gesloten en ik voelde mijn pik groeien. Kim deed voorzichtig het laken van mij af en bekeek mijn groeiende pik. Zij pakte mijn pik iets steviger vast en zat er bijna met de neus boven op zij trok het velletje rond mijn eikel naar onderen en deed voorzichtig mijn eikel in haar mond haar warme mond rond mijn pik gaf een fijn gevoel en mijn pik begon te kloppen en ik kwam klaar. Kim ging naast mij liggen en viel even later weer in slaap. Rond 9 uur werd ik wakker Kim was al uit bed. Het zou die dag rond de dertig graden worden ik moest nog even werken van 11 tot 5 en Kim en Veerle zouden de boodschappen doen voor de BBQ.

Ik was er rond 5 uur weer en Kim en Veerle waren druk in de weer om de boel klaar te zetten beide meiden liepen naakt en er stonden al een paar lege breezer flesjes op de tafel ik begroete de meiden Veerle groette vrolijk terug maar maakte geen enkele aanstalten om iets aan te trekken de bikini’s lagen op de grond en ik vroeg of ze niets moesten aan trekken. De meiden lachten en Kim zei pap wat maakt uit een paar jaar geleden zaten wij samen in een naaktsauna toen heb je ons ook al naakt kunnen zien.
Mijn pik had het die avond moeilijk met dat bloot maar het was ook wel leuk.
Tegen 12 uur gingen we naar bed Veerle zou op het logeerbed slapen bij Kim op de kamer door de muur hoorde ik de meiden fluisteren en even later ging mijn slaapkamerdeur open en stonden de meiden naakt in het schemer en liepen naar mijn bed Kim zei ik heb Veerle verteld hoe groot jou pik was en dat wilde zij niet geloven en wij hebben nu een weddenschap.
Kim sloeg het laken van mij af en zei ja ik weet dat het niet kan.

Wordt vervolgd
Auteur : / Geschreven op : 02 mei 2013 - 14:36 / Hits : 27050 / Waardering : 2.94
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Weekend met dochter en nicht(2)
Auteur : Lars / Geschreven op : 17 mei 2013 - 16:44 / Hits : 21019 / Waardering : 2.68

Weekend alleen met mijn jongste dochter (Deel 1)
Auteur : Sneezy / Geschreven op : 28 februari 2014 - 07:49 / Hits : 49477 / Waardering : 3.56

Weekend alleen met mijn jongste dochter (Deel 2)
Auteur : Sneezy / Geschreven op : 06 maart 2014 - 09:58 / Hits : 30131 / Waardering : 3.13

Weekend alleen met mijn jongste dochter + (Slot)
Auteur : Sneezy / Geschreven op : 30 maart 2014 - 10:14 / Hits : 24344 / Waardering : 3.11

Tom in het hoge noorden (8) – Een weekend met moeder en dochter
Auteur : Djaycee / Geschreven op : 15 juni 2012 - 14:51 / Hits : 30756 / Waardering : 2.97

mijn dochter en nicht en schoonzus(3)
Auteur : lars / Geschreven op : 23 mei 2013 - 17:07 / Hits : 20250 / Waardering : 2.69

Christine en dochter Heleen
Auteur : Pieter192 / Geschreven op : 23 mei 2015 - 14:42 / Hits : 19055 / Waardering : 4.70

Het Wellness weekend dat ik van mijn man kreeg.
Auteur : Denise / Geschreven op : 02 mei 2016 - 02:21 / Hits : 13501 / Waardering : 4.63

Latijns weekend (1)
Auteur : Gerrit / Geschreven op : 07 juli 2016 - 22:39 / Hits : 6813 / Waardering : 4.37

Oppassen bij mijn dochter, deel 3
Auteur : Diane Hulzebos / Geschreven op : 06 januari 2016 - 14:30 / Hits : 25660 / Waardering : 4.33

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb