Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

hoe ik gigolo werd
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
hoe ik gigolo werd
Ik ben een jonge man nu van 21, ik heet Arie en ik ben student en heb een bijbaan om de studie te kunnen betalen, het is een beroep waar ik het enorm mee naar mijn zin heb en. Ik wil het verhaal hoe het is ontstaan gewoon vertellen.
Mijn ouders zijn al jaren gescheiden, de relatie is goed tussen hen en ik woonde met mijn moeder in een leuk appartement.
Op een dag was er een familie feest bij de zus van mijn moeder, zij woonde in een mooi huis met een tuin, waar het feest plaats vond. Zoals eigenlijk bij ieder feest vloeide de alcohol rijkelijk. Ik was toen zestien en mijn tante Jannie werd een beetje plakkerig. Ze vroeg hoe het met mijn vriendinnetjes ging en of ik al gezoend had, terwijl ze dit allemaal vroeg drukte ze haar hand op mijn bovenbeen en bewoog hem heen en weer steeds dichter naar mijn kruis.

Mijn lul groeide en tante boog wat dichter naar me toe en fluisterde dat ze wel iets wist om die bult in mijn broek kleiner te maken. Haar hand gleed nu helemaal omhoog en raakte mijn nu erg harde lul. Kom morgenmiddag maar even langs, dan is oom Jan nog aan het werk en dan maak ik van jou een man. Ze ging ergens anders zitten en langzaam zakte mijn bloeddruk. Die nacht trok ik mezelf af op mijn tante, eigenlijk best een mooie vrouw, al was ze de oudere zus van mijn moeder. Ze was slank,
had ronde vormen, haar borsten leken me stevig en ze was niet klein, zeker 1,75. Mijn moeder was iets kleiner, maar grotere borsten, die ik regelmatig zag als ze uit de douche kwam en naakt naar haar kamer liep. Zodoende wist ik ook dat ze een hele kale kut had.
Ik moest de volgende dag naar school en verwachte eigenlijk niets meer te horen van tante, maar op een gegeven moment kreeg ik een sms met het bericht dat ik niet de afspraak met haar moest vergeten. De rest van de schooldag ging voor mijn gevoel langzaam, maar eindelijk was het zover, ik fietste naar het huis van Tante Jannie en belde aan. De deur ging open en ik liep de gang in, daar stond tante, met een openvallende badjas. Ze trok me naar haar toe en gaf me een tongzoen, haar handen gleden over mijn billen en ze begon aan mijn broek te trekken.

Ik hielp haar en met een ruk trok ze alles naar beneden en mijn al stijf staande lul sloeg tegen mijn buik. Met mijn lul in haar hand deed ze een stap naar achteren zodat ze tegen de muur stond, ze ging iets op haar tenen staan en stuurde mijn lul haar kut in. Voor het eerst gleed mijn lul een kut in en eigenlijk werd ik op een vreemde manier ontmaagd. Ik deed eigenlijk niets, maar tante wrikte, kreunde en hijgde en drukte haar mond op de mijne en haar tong speelde met de mijne.
Ineens spoot ik mijn zaad haar kut in, ik kwam klaar!!!
Tante drukte me weg en pakte weer mijn lul vast en trok me mee de trap op. Hobbelend ging ik achter haar aan en op de slaapkamer gekomen trok ze haar badjas uit en gebaarde dat ik me ook uit moest kleden, dat ging best vlot. Tante lag al op haar rug op bed, haar benen wijd en ik kroop er tussen, weer verdween mijn lul in haar kut en het ging gewoon natuurlijk.

Ik begon te neuken, ik had het gevoel dat ik nu voor het eerst bezig was. Dit leek op een ontmaagding, ik genoot, het gevoel dat mijn lul in een warme omgeving, in een zachte maar toch stevige omklemming, gevangen zat. Het gevoel was hemels, dit wilde ik vasthouden, dit gevoel mocht van mij de hele dag duren. Het leek ook wel oneindig te duren en meteen veel te kort. Ik voelde dat het kwam, steeds sneller bewoog ik en ik ontplofte.
In drie golven spoot ik in tantes kut.
Ik zakte op haar neer en voelde toen pas de handen van tante om me heen en ze zoende me weer hartstochtelijk. Transpirerend rolde ik van haar af. Tante rolde mee en kwam op me te liggen, ze bleef me zoenen en kreunde in mijn oor dat het een geweldige neukbeurt was geweest en dat ik nog niet weg was. Tante ging van mij af en liep naar de badkamer, ik kon haar voor het eerst bekijken. Ik zag haar op haar rug, ze had een gladde huid en haar billen waren mooi rond, zonder dik te zijn. Haar benen waren slank en leken lang. Toen ze terug kwam zag ik een paar mooie borsten, handgroot, met kleine priemende tepels. Het half lange haar een beetje slierterig om haar hoofd en haar ogen glinsterden. Haar onderbuik was kaal en ze had een driehoekje tussen haar benen. Ze dook naast me neer en nam meteen mijn toch half slappe lul in haar mond zoog even en begon toen met haar tong de eikelrand te stimuleren, ook nam ze afwisselend mijn ballen in haar mond en dan weer mijn hele lul. Ik voelde hem weer groeien. Ze sloeg een been over me heen en we lagen in standje negenenzestig. Ik zag voor het eerst een kut vlak voor mijn ogen, haar binnenste schaamlippen kwamen er iets uit, het geheel glom van geiligheid en haar klitje lag aan het eind van haar schaamlippen. Het stak een beetje eruit en tante drukte haar onderbuik zo dat ik alleen maar mijn tong uit hoefde te steken om haar kutje te kunnen likken. Ik zag ook haar sterretje en kon het niet laten om daar voorzichtig langs te strijken. Tante hield even op me te pijpen en zei dat ik haar klit moest opzuigen en dan met mijn tong te bewerken. Ik deed wat ze wilde en al snel voelde ik dat tante heftig begon te bewegen en klaar kwam. Ze zakte door haar armen en hield op met pijpen. Ik was echt weer helemaal stijf en kroop op tante die op haar buik lag, Automatisch beurde ze haar billen op en ik stak vanachter zo mijn lul in haar zeiknatte kut. Haar heupen vasthouden ragde ik en weer kwam het heerlijke gevoel over me heen met als explosie mijn orgasme. Nu rolde ik van haar af en lag even nagenietend naast haar, weer kroop tante al zoenend op me.

We bleven even liggen, tante trok me mee de badkamer in en duwde me onder de douche en waste me, mijn lul natuurlijk uitgebreid. Haar opmerking dat mijn moeder er dan van zou merken, begreep ik niet, ik vond het alleen maar lekker. Tien minuten na de douchebeurt kreeg ik nog een zoen van tante en toen ze me uitliet de belofte dat ze nog zou smsen. Ik fietste nog steeds opgewonden naar huis, flink doorfietsend. Mijn moeder keek me een beetje vreemd aan en vroeg hoe ik aan die kleur kwam. Waarschijnlijk door het harde fietsen, kon ik naar waarheid antwoorden. Ik ging naar mijn kamer en liggend op bed overdacht ik de gebeurtenissen van de middag. Ik had iets bijzonders meegemaakt en voelde de opwinding al weer, met het gevolg dat mijn lul al weer stijf werd. Mams riep me voor het eten en met een nog half harde lul ging ik naar de kamer, hopend dat ze het niet zou zien. Even dacht ik dat ze glimlachte, maar verder liet ze niets merken. De avond verliep zoals altijd en na nog een flinke aftrekbeurt, met mijn gedachte bij tante, viel ik in slaap. De volgende dag liep ik de hele dag met mijn gedachte bij tante Jannie, de gebeurtenissen van gisteren lieten me niet los en ik voelde de hele dag dat mijn lul strak ik mijn broek zat. De dag ging echter voorbij zonder dat ik een berichtje kreeg van tante, wel trok ik me twee keer af na schooltijd op mijn kamer en voelde me daarna wat rustiger. Het duurde een hele week toen ik weer wat hoorde van tante, maar dat was ook een goed bericht, ze schreef dat ze de hele week al geil was, oom Jan niet deed wat ze wilde en of ik haar geilheid wilde blussen die middag. Ik ging natuurlijk na school onmiddellijk naar het huis van tante, ik belde aan en toen ze de deur opendeed zag ik dat ze een iets geils aan had.

Een heel kort rokje daar boven alleen een halve beha en ook nog schoenen met hoge hakken. Ze trok me naar binnen en ging meten tegen de muur staan en drukte me op mijn knieŽn. Bef me, beval ze, ze drukte haar heupen naar voren, deed haar benen iets uit elkaar en trok haar rokje iets op en bood me haar kutje aan. Ik kon nu mijn ervaring van de vorige keer uit proberen, ik ging op mijn knieŽn en nam tantes klit weer in mijn mond en zoog eraan. Tante kreunde dat ze het lekker vond en drukte haar heupen nog meer naar voren ze kwam erg snel en met een kreet klaar. Ze stond even uit te blazen en riep toen dat ze mijn lul wilde voelen en ze holde voor me uit naar de slaapkamer, ik zag haar blote billen en haar geweldige figuur en kon me haast niet beheersen. Tante lag al op haar rug op bed, ik struikelde haast tussen haar benen en mijn inmiddels erg stijve lul gleed vanzelf haar kutje in, veel te snel ging het allemaal, ik ragde en voor dat tante er plezier van kon hebben loosde ik mijn zaad in haar zuigende kut. Blijf zitten, zei tante en sloeg haar benen om mij heen, ik voelde haar kut bewegen en mijn lul verslapte niet. Ik voelde dat tante haar heupen begon te bewegen en ik kon niet veel anders dan mee te bewegen, als vanzelf kreeg ik het ritme te pakken en twee minuten later neukte ik tante weer volop. Ze kreunde in mijn oor en sabbelde er aan, ik merkte dat ze weer een orgasme kreeg maar ik pompte gewoon door. Haar ademhaling ging nu onregelmatig en haar heupen bewoog ze echt tegen me in. Dit voelde zo lekker, dat ik me niet meer kon inhouden, ik spoot tantes kut weer vol. Door mijn armen heen zakkend zoende ik tante op haar lekkere mond, onze tongen vonden elkaar en terwijl ik van haar afgleed bleef het tong contact. Tante fluisterde dat ze vanaf nu twee keer per week een dergelijk neukbeurt wilde hebben.

En zo gebeurde het ook, ik neukte tante zeker twee maal per week, maar kreeg ook les van haar hoe je een vrouw opwindt en hoe een vrouw naar een hoogtepunt brengt. We deden alles wat maar met seks te maken had, ik werd een prima neuker. Maarja, dit kon natuurlijk niet geheim blijven en op een gegeven moment stond tante bij mijn moeder op de stoep met de mededeling dat ze ging scheiden en ze vroeg of ze even bij ons in kon komen wonen totdat de scheiding uitgesproken was en alle financiŽn geregeld waren. Het leven van mij, mijn moeder en tante kwam ineens in een stroomversnelling, in een gezamenlijk overleg met ons drieŽn werd besloten dat mijn moeder ons appartement te koop zou zetten en dat er dan van de meerwaarde en de opbrengst van het huis van tante een ander appartement gekocht zou worden en dat dan de hypotheek door tante en mams gedragen zou kunnen worden, beide werkten en inderdaad het kon.
Alles ging snel, mams en tante vonden snel een ander appartement, de scheiding van tante regelde zich snel en binnen een half jaar was alles beklonken. Al die tijd meden tante en ik elkaar op het seksueel gebied, ik trok mezelf af op de herinnering en wat tante deed weet wist ik niet.

Het was zover, onze eerste vrije zaterdag in het nieuwe appartement, we hadden alles op orde. Tante stelde voor om er een bank avond van te maken en ik moest me na het eten gaan douchen van haar en een badjas aantrekken. Ik voelde me ontspannen en lekker, heerlijk gedouched en toen ik de kamer binnen kwam vertrokken mams en tante naar hun kamers om ook wat huiskleding aan te trekken om dan samen te genieten van ons nieuwe appartement. Het was lekker warm, dus ik had alleen een badjas met een boxer aan, mams en tante kwamen binnen en ik zal best stom gekeken hebben. Ik zag twee fantastische vrouwen, hun figuur accentuerend met zeer sexy kleding. Tante droeg haar te korte rokje, onderkant sliploze kut was onderkant rokje, gecombineerd met haar halve bh. Mams had een kanten doorzichtig bovenstukje aan en een kruisloos slipje. Allebei stonden ze op erg hoge hakken.

Tjee, mijn lul stond al meteen, tante vertelde dat ze onze sexavonturen al meteen aan mams verteld had en dat we vanaf nu gewoon seks konden hebben, maar dan wel met zijn drieŽn. De dames draaiden voor me en showden hun mooie billen, hun handen streelden hun borsten zodat de tepels door hun kleding heen prikten. Mams liep naar me toe en begon mijn badjas open te maken, tante kwam naast me zitten en begon me te zoenen, onze tongen begonnen een geil spel. Inmiddels had mams mijn lul in haar mond en liet me genieten van haar tong, ze streelde ermee langs mijn stam, raakte mijn eikelrandje en zoog hem helemaal naar binnen. Ze nam hem ook in haar hand en begon me af te trekken, ik kon mijn orgasme niet tegenhouden. Zonder te kunnen waarschuwen kwam ik klaar, mams voelde dat mijn lul dikker werd en was net op tijd om hem uit haar mond te nemen en hem leeg te melken. Mijn zaad zat op haar gezicht en op haar kanten bovenstukje. Tante had mijn klaarkomen afgewacht en begon nu mams gezicht schoon te likken, geil likte ze mijn sperma van haar gezicht en ik voelde mij alweer stijf worden. Mams voelde mijn opwinding en trok me overeind en nam me naar de slaapkamer, tante trok onderweg mijn badjas uit en mijn boxer was ik al eerder verloren. Naakt volgde ik de dames en ik bewonderde nogmaals hun figuur, ik voelde me een geluksvogel. Tante drukte me op mijn rug op bed en zakte met een geile kreun op mijn lul. Haar kutje glibberde over mijn erg stijf staande lul en ze liet een glimmend spoor op mijn onderbuik achter. Mams drukte haar kutje op mijn mond en bewoog haar heupen heftig heen en weer, ik hoefde alleen maar mijn tong uit te steken. Ik keek wel tegen een fantastische kut aan, prachtig tegen elkaar liggende gezwollen schaamlippen, met een mooie klit aan het begin. Ik hoorde tante klaarkomen en snel van mijn lul afgaand. Mams verdween uit mijn gezicht en plofte nu op mijn lul. De dames wisselden gewoon, mams nu op mijn lul en tante op mijn gezicht, doordat ik toch bezig was met beffen, werd mijn orgasme uitgesteld, maar ik kreeg het wel erg moeilijk toen tante weer klaarkwam en van me af viel en ik mams haar gezicht zag vertrekken in een zalige grimas bij haar hoogtepunt. Ik drukte mijn heupen omhoog en na twee stoten, loosde ik mijn zaad in mams haar kutje.

Tante duwde mams van mijn lul af en likt hem schoon, ze deed ook mams haar benen uit elkaar en kroop daar tussen om het kutje leeg lebberen. Ik keek ernaar, voelde me weer trots en gelukkig, twee hele mooie volwassen vrouwen die met mij, let wel, mij, wilden seksen. Tante ging tegen me aan liggen en begon me te tongen, ik proefde van alles, een kut smaak, mijn eigen glibberige zaad en het speeksel van tante. Bewust smeerde ze wat ze in haar mond had ook over mijn gezicht en mams kroop aan mijn andere kant om mijn gezicht af te likken en met me te tongen. Ik voelde een hand aan mijn lul, voorzichtig werd er aan getrokken en ik kon het eigenlijk niet geloven, hij groeide weer. De dames draaiden om en gingen verder met het trekken, ik kon tussen hun benen kijken en zag glimmende schaamlippen, tante ging op haar knieŽn zitten met haar benen uit elkaar om me een goed uitzicht te geven. Mams trok door en likte geraffineerd langs mijn eikelrandje en nam hem ineens in haar mond. Tante kwam weer boven mijn hoofd met haar kutje en ik kon niet anders dan haar klitje weer in mijn mond te zuigen en haar weer te beffen. Nog voor tante zover was, kwam het orgasme bij mij weer en mams zoog nu alles uit mijn lul. Ondanks dit kreeg ik tante ook weer zover en tevreden gleed ze weer naast me. Mams kroop ook weer tegen me aan, ik zakte weg in een roes en sliep gewoon. De week die volgde was een week van niets anders dan heerlijke seks, eigenlijk niets anders dan neuken, neuken en klaar komen. Ik was op een gegeven moment wel op, mijn lul wilde niet meer overeind, maar met mijn tong kreeg ik mams en tante nog wel tot een hoogtepunt. Alleen miste ik veel school, dat vond mijn moeder niet kunnen en er werden dan ook afspraken gemaakt. Eťn nacht in het weekend helemaal los en door de weeks mocht ik niet meer dan ťťn keer klaarkomen per dag.

Zo ging het een tijd goed. Totdat tante met een vervelende mededeling kwam, het bedrijf waar ze werkte was failliet en ze stond op straat. Er was een goede regeling getroffen, maar tante vond het toch maar niets. Na veel sollicitaties en de evenvele afwijzingen, besprak ze met mams en mij tijdens onze neukweekendnacht dat ze haar oude beroep weer wilde oppakken. Ik snapte het eerst niet, maar tante en mams hielpen me snel uit de droom, beide dames waren voor hun huwelijk hoer geweest, tante in een club en mams als escort dame. De club waar tante werkte was er nog en ze was al geweest. Ook kon mams beginnen vertelde ze, maar die had haar gewone werk nog, maar aan haar glinsterende ogen kon ik zien dat ze er opgewonden van werd. Tja, tantes verhaal had uitwerking op onze neuknacht, De beide dames vonden dat ze het meeste recht nu hadden op mij, voornamelijk op mijn lul. Tante vond dat ze moest oefenen en dat ze bij de klanten niet klaar kwam, moest dat dan thuis. Mams omdat ze vond dat ze het normale geld binnen bracht en dat ze daar voor beloond moest worden.

Ik? ik vond het best, seks hebben met twee mooie rijpe dames, het mooist wat me tot dan toe was overkomen. Tantes heerlijke kutje boven mijn hoofd en mams strakkere kutje om mijn lul, als tante klaar kwam dat liet ze veel vocht lopen, wat dan weer door mams werd opgelikt. Toen mams klaar kwam gebeurde hetzelfde, maar nu tante die tussen de benen van mams lag. Toen ging tante op mijn lul zitten, en ze pompte zich snel naar een orgasme, maar dit keer bleef ze zitten en begon haar heupen naar voor en achter te bewegen en ze ging ook iets omhoog zodat mijn eikelrandje net haar strakke schede ingang raakte. Ze wist dat ik dit niet lang kon volhouden en toen ze voelde dat ik kwam zat ze ineens weer strak op mijn buik. Mams zat met een vibrator zichzelf te verwennen. Tante zakte over me heen en begon me geil te zoenen, ze liet mijn lul uit haar kutje glijden en begon haar kut leeg te persen op mijn buik en borst. Mijn zaad en haar geil trokken natte strepen over mijn borst. Mams had inmiddels mijn lul in haar mond en zoog het laatste beetje zaad eruit. Tante draaide zich om en begon mijn borst af te likken en drukte haar druipende kutje in mijn gezicht. Mams drukte Tante weg en begon mijn gezicht af te likken en me te tongen. Tante was met mijn lul bezig en begon ook mijn anus te vingeren en ineens voelde ik de door mams gebruikte vibrator naar binnen gaan. Ik ontspande mezelf en ik moet zeggen, het was niet eens een vervelend gevoel. Mede door de trekkende bewegingen die tante aan mijn lul deed, kwam hij vanzelf weer overeind. Mams lag naast me, met haar hoofd bij mijn lul en tante ging aan mijn andere kant ook zo liggen en samen trokken en pijpten ze me. Dit was geweldig, voorzichtig werd de vibrator in en uit gedaan en op een heerlijke manier werd ik gepijpt en afgetrokken. Ik kreeg een ultiem orgasme en toen ik weer op adem kwam waren mams en tante mijn onderbuik aan het schoonlikken. Zowel mams als tante geilden elkaar op en ik was de genietende derde. Deze nacht is me bij gebleven als een nacht waar ik alleen maar op mijn rug hoefde te liggen en vertroeteld werd door de twee. Het was maar goed dat ik een zondag had om bij te komen, zoveel leeggemolken was ik nog nooit geweest en ik had ook nog nooit twee vrouwen zo geil meegemaakt. In ťťn woord, HEERLIJK!!!!!
De tijd verstreek en op een dag vroeg mams of ik het erg zou vonden als zij met tante meeging als er een vaste klant van haar een triootje wilde.

Ik zag aan haar ogen dat het mams opwond en toen ik haar vastpakte en aan haar billen voelde begon ze aan mijn kleren te plukken en in de keuken stonden we al snel naakt en boog mams over de tafel heen, haar mooie billen aanbiedend. Mijn lul stond als een paal, ik drukte met flinke stoot mijn lul in haar glibberige kutje. De gedachte dat mijn moeder de hoer ging spelen wond mij ook op, ik voelde dat ze zelf haar klitje aan vingeren was, dus ik hoefde me niet in te houden. Deze beurt viel onder de noemer "vluggertje", ik ragde en kreeg een geweldig orgasme. Toen ik weer op adem kwam zag ik dat de tafel verschoven was. Mams lag nog voorover op tafel en kreunde tevreden, ik zag een straaltje geil en zaad langs haar been naar beneden lopen. Ik voelde me gelukkig met mijn relatie met mijn moeder en tante, mams kwam overeind en concludeerde dat ik geen bezwaar had als ze met tante mee ging. Ze ging op haar knieŽn zitten en zoog mijn lul in haart mond en begon een verschrikkelijk lekkere pijpbeurt, haar handen gleden over mijn billen, door mijn bilnaad naar voren en terug. Eťn hand streelde mijn anus en met de andere pakte ze mijn ballen en begon ze te masseren. Deze behandeling bleef natuurlijk niet zonder gevolgen, mijn lul begon weer te groeien en even later stond hij weer als vanouds. Mams trok me naar haar slaapkamer, onderweg vertellend dat ze plat geneukt wilde worden. Ze viel op haar rug op bed, wijdbeens en ik had geen aansporing nodig om haar openstaande kutje te nemen. Ik kon me beter beheersen en mams ging helemaal in het ritme mee, al snel haar hoogtepunt bereikend. Ik kon door en voelde dat mams gewoon een doorlopend hoogtepunt had. Mijn tempo werd vanzelf hoger en ik kwam heerlijk klaar, mams klemde haar benen om me heen alsof ze mijn lul in haar kutje wilde houden. We rolden van elkaar af en lachend zei ze dat ik morgen niet klaar mocht komen, omdat ik vandaag mijn portie al gehad had. Grinnikend beaamde ik het, maar ik zei dat tante er niets van wist en dat ik dan morgen haar zou neuken.

Tante was eigenlijk wel geiler dan mams, nu ben ik niet eerlijk, want ik neukte wel vaker met mijn moeder dan met haar. Het gebeurde regelmatig dat tante als ze laat thuis kwam, stiekem mijn kamer in sloop, vaak merkte ik het pas als ik een warme mond om mijn lul voelde en ik, als ik mijn ogen opende, tegen een glimmend kutje aan keek. Tante drukte dan haar kutje zo tegen mijn mond dat ik alleen maar haar klitje naar binnen hoefde te zuigen en met mijn tong het gevoelige topje hoefde te stimuleren. Ze was dan zo opgewonden dat ze erg snel klaar kwam, ze hijgde maar even uit, draaide zich om en liet zich met een geile zucht op mijn lul zakken en begon zich naar een tweede hoogtepunt te neuken. Ik had vaak moeite om niet te snel klaar te komen. Tante tongzoende me, stimuleerde mijn tepels, ik keek naar haar schuddende borsten, eigenlijk alles was dan aanwezig om te spuiten. Als tante kwam, dan wreef ze hard met haar heupen over mijn buik en ik liet dan ook bij mij het orgasme komen. Met haar tong diep in mijn mond drukte ik mijn heupen van onder zo hoog mogelijk op, mijn lul genietend diep in haar lekkere kutje drukkend. Dit soort neukbeurten waren onvergetelijk, iedere keer als ik daar aan denk, dan word ik weer geil.

Het lekkere leven ging gewoon door, ik was inmiddels een gevorderde vakken vuller, mams had haar werk, tante had genoeg klanten en onze gezamenlijke neukavonden waren nog steeds uitbundig en bevredigend. Na een heerlijke gezamenlijke neukavond vroeg tante me of ik geen loonsverhoging nodig had, ik moest lachen, een vakkenvuller die om loonsverhoging ging, ik was gewoon blij dat ik zulk werk had. Ik kon er net van rond komen en kon zelfs af en toe stappen. Met haar strelende hand om mijn lul vroeg ze of ik niet een keer in een uur net zoveel wilde verdienen als in een avond vakkenvullen. Ik keek haar verwonderd aan, hoe dan, vroeg ik en tante zei grinnikend, je moet gewoon jouw lul een keer in een lang onbevredigde kut steken. Je bedoelt, betaald neuken, zei ik. Tante knikte bevestigend, tot mijn verwondering reageerde mams niet afwijzend, ik keek haar aan en zag dat ze er al vanaf wist. Jullie hebben ook al iemand in gedachten, stelde ik vast. Terwijl mams mijn lichaam overdekte met zoenen en tante mijn lul en ballen steeds meer stimuleerde, fluisterde tante de naam Floor in mijn oor. Ik kende haar, het was een oud collega van tante, een blonde stereo type secretaresse. Slank, mantelpakje, altijd nylons, hoge hakken en nogal bekakt. De gedachte aan het neuken van Floor en de handelingen van mams en tante maakte dat even later mams op mijn lul zakte en zichzelf klaar kon neuken. Tante lag naast ons zichzelf te vingeren en toen mams van me af gleed, kroop ik tussen de benen van tante en ragde mezelf ook weer naar een orgasme. Toen ik transpirerend op tante neerzakte, kreeg ik een zoen van haar en de opmerking dat ze dit als een bevestiging opnam.

Ik zou de komende week een avond naar Floor toegaan en haar neuken tegen betaling. Het werden een paar vreemde dagen. Zowel mams als tante wilden geen seks met me, wel waren ze de hele tijd bezig met me op te geilen. Als ik in de buurt was dan werd er even in mijn kruis gevoeld, ze fluisterden in mijn oor dat het neuken met een secretaresse wel erg geil was. Tante ging zover om achter me te gaan staan mijn lul te pakken en in min oor te fluisteren dat ik wel uit moest kijken omdat ze wel een heel hongerige kut had, dat ze lang niet geneukt had en minimaal drie keer klaar wilde komen.
Terwijl ze dit fluisterde stond ze me af te trekken en voordat ik ging spuiten hield ze op en zei dat ik het moest bewaren voor Floor. Dinsdag hoorde ik dat ik woensdag middag naar haar toe moest, Ik kreeg die woensdag tussen de middag een sms van Floer, of meteen kon komen en haar adres erbij. Eigenlijk was ik best nerveus, maar ik stond ook op springen door mams en tantes acties. Ik meldde me ziek op school en vertrok met het hart in mijn keel, maar zo geil als ik maar kon zijn. Floor woonde in een mooi huis aan de rand van de stad, ik belde aan en even later ging de deur open en daar stond ze dan. Geheel zo als ik haar kende, een mantelpakje, hakken en opgestoken haar. Ze liet me binnen en toen ik achter haar aan liep zag ik dat haar rokje een riante split had en haar kousen een naad hadden. Ik legde een hand op haar billen, ze draaide zich om, greep in mijn kruis en rukte aan mijn broek. Ik legde mijn handen op haar billen en drukte haar onderbuik tegen mijn kruis aan. Mijn lul was goed voelbaar en ik zag ook dat ze onder haar jasje niets aan had. Ik liet haar los, maakte mijn broek los en trok hem naar beneden, Mijn lul stond als een paal, ze wilde knielen, maar ik trok haar omhoog en pakte een been vast en trok haar weer tegen me aan. Ik had geluk, ze droeg geen slipje en staand op ťťn been was haar kut geheel open. In ťťn beweging van mijn heupen gleed mijn lul haar kut in, ze kreunde en wrikte meteen met haar onderbuik om haar klit stevig tegen mijn in en uit gaande lul te drukken, haar adem kwam al snel hortend en stotend op gang en zelfs nog voor ik kon spuiten kreeg ze haar orgasme. Ik trok mijn lul uit haar druipende kut en spoot mijn opgespaarde zaad in haar gezicht. Door mijn geilheid had ik helemaal vergeten om een condoom om te doen, maar daar stoorde Floor zich helemaal niet aan. Mijn lul bleef redelijk stijf en ze trok er het laatste zaad uit en smeerde het over haar gezicht. We stonden uit te hijgen en moesten om de situatie wel lachen, dank je wel, zei ze, dat had ik even nodig.

Ze nodigde me uit om verder te lopen en liet me voor gaan de kamer in, ik hield even in, daar maakte ze gebruik van om achterlangs mijn lul te pakken en er aan te trekken. Daar reageerde hij op door zich weer op te richten. Ze draaide me om en ging door haar knieŽn en likte mijn lul schoon en met haar tong ging ze geraffineerd over mijn eikelrandje. Ik trok haar overeind en streek met mijn hand door haar kruis, daar was het echt nat. Ze trok me mee naar de slaapkamer, trok haar rok omhoog en ging voorover over het bed staan, haar billen aanbiedend. Ik dacht aan het condoom, schoof het ding om mijn lul en drukte mijn lul tegen haar schaamlippen. Langzaam drukte ik door en mijn lul kwam in een warm bad, ik verhoogde het tempo en terwijl ik voorover boog, kon ik net bij haar borsten en voelde haar tepels in mijn hand prikken. Door neukend trok ik er aan en aan de bewegingen van Floor haar heupen merkte ik dat het gewaardeerd werd. Met een krijs bereikte Floor weer een orgasme. Even wachten, kreunde ze. Ik trok terug, Floor begon haar jasje uit te trekken en gebaarde me dat ik ook alles uit moest trekken. Ze liet zich vallen op haar rug op bed en uitnodigend lag ze daar met haar benen wijd. Ik keek tegen een goed geschoren kut aan, de binnenste schaamlippen glommen van het geil en ik had eigenlijk geen aanmoediging nodig en dook tussen haar benen en begon haar af te neuken. Ik voelde dat ik het ook niet ver van mijn orgasme af zat, Floor kreunde dat ze het niet kon houden en kwam weer en bleef maar wild onder bewegen. Ik kwam en hoe, het spatte gewoon. Transpirerend gleed ik van haar af en puffend lag ik op mijn rug. Floor lag met gesloten ogen naast me en liet haar hand tastend naar mijn kruis gaan. Mijn lul verslapte en ze trok het condoom eraf en smeerde de inhoud over haar borsten. Met een glimlach op haar lippen lag ze na te genieten, net als ik.

Niet lang erna stonden we samen onder de douche en ik werd onderhanden genomen door haar, niet zonder resultaat, mijn lul vertoonde weer tekenen van leven. Ze vertelde dat ze nog wel even de tijd had en dat haar man pas lat die avond thuis kwam. Of ik bleef eten en dan haar nog een keer wilde neuken. Natuurlijk wilde ik dat wel.
Ze ging bellen en bestelde een maaltijd, terwijl ze aan het bellen was kroop ik achter haar en begon haar billen te likken, mijn hand gleed tussen haar benen omhoog en terwijl ze haar benen iets uit elkaar deed verdwenen twee vingers in haar kutje. Ik likte haar anus en met verstikte stem maakte ze haar bestelling af. Ze hing op en snel liep ze naar de bank om daar met wijd gespreide benen te gaan zitten. Ik dook er tussen en begon haar te beffen, tante en mams hadden me dit goed geleerd en met twee minuten bereikte ze haar hoogtepunt. Weer had ze een glimlach op haar lippen en drukte ze mijn hoofd tussen haar benen. Zo bleef ze zitten en liet me pas los toen de bel ging. Ze sprong op, holde weg en kwam terug met een kort huisjasje aan om de deur open te maken en het bestelde eten aan te pakken. Ik zat nog laag en keek zo tegen haar blote billen aan, de bezorger moet het ook hebben gezien even later werd ik bediend door een naakte Floor, ze sneed de pizza in stukken en gaf me iedere keer een stukje, ik likte daarbij haar vingers af als ze deze te ver in mijn mond duwde. Zo hield ze me geil en ook door mijn lul iedere keer te strelen.
Ze vroeg waar ik de condooms had en even later schoof ze er behendig ťťn over mijn lul. Ik bleef zitten en ze zakte met haar gezicht naar me toe over mijn lul heen en begon weer te bewegen, ze deed het behendig en ik voelde haar klit echt tegen mijn stam aan schuiven en ze voerde zichzelf weer naar een orgasme. Ik was nog niet zover en toen ze ophield te bewegen begon ik voorzichtig mijn heupen op en neer te bewegen en zorgde ervoor dat mijn eikelrandje haar schede ingang raakte, dit maakte dat ik snel; een hoogtepunt bereikte en met een kreun vulde ik het condoom. Tevreden glimlachend kwam Floor van mijn schoot af en trok het condoom van mijn verslappende lul. Ze drukte een zoen op hem en ook op mijn mond. Kom, zei ze, het is tijd. Mij man komt straks en ik moet wel een en ander opruimen.
Even later stond ik aangekleed in de gang afscheid van haar te nemen, ik kreeg een zoen en een enveloppe. Toen ik naar buiten ging voelde ik haar hand nog een keer over mijn kont strelen en de deur viel in het slot.

Buiten het zicht van haar huis maakte ik de enveloppe open, Ä 100 zat erin en een visitekaartje met een snel gekrabbeld bedankje.
Thuis gekomen zat mams natuurlijk te wachten, ik moest verslag doen, terwijl ik dat deed zat ze uitnodigend wijdbeens naast me. Ik kwam er niet onderuit, ik moest haar klaar maken, neuken lukte niet meteen, dan maar met je wondertong, zei ze.
Het is voor mij geen straf om mijn moeder te beffen, haar kutje smaakt goed en ze overlaad me na haar orgasme met zoenen.
Toen tante, na verloop van tijd, van haar klant thuis kwam, moest ik ook haar verslag doen, ze was zakelijker en wees me op fouten, ik had nooit zonder condoom mogen neuken, ik had meer afstand moeten nemen en me niet mee laten nemen door Floor haar geilheid en natuurlijk vooraf betaald moeten worden. Ik had gewoon meer gigolo moeten zijn.
Het nam niet weg dat tante tijdens mijn verslag mijn broek al los had gemaakt en me aan het aftrekken was. Toen alles weer stijf was, deed ze haar string aan de kant en liet zich over mijn lul zakken. Ze nam mijn hoofd in haar handen en begon in mijn oor te fluisteren. Deed die geile Floor het net zo lekker?, hoe vond je het een secretaresse kut te neuken?, drukte ze haar dikke tepels nog in je mond?, zou ze geen goede hoer zijn? Haar geile gefluister ging over in gekreun en heel snel overviel haar het orgasme. Ze zakte tegen me aan en drukte haar tong in mijn mond.

Mijn lul gaf het op, hij zakte in elkaar zonder klaar te komen. Ik was aan rust toe.
Toen ik de andere ochtend wakker werd, voelde ik spieren waarvan ik niet wist dat ik ze had, maar wel voelde ik me lekker. Op school kreeg ik een geile sms van Floor en nogmaals een bedankje en een uitnodiging om over vier weken op dezelfde tijd weer bij haar langs te komen. Zij was mijn eerste klant en zou een vaste klant worden.
Inmiddels heb ik mijn vakkenvul baantje er aan gegeven, dankzij tante en mams heb ik inmiddels een vaste groep klanten. Ik moet zeggen dat het zorgt voor een goed inkomen en niet onbelangrijk, het is heel bevredigend werk.
De gezamenlijke neukavond met mams en tante zijn gebleven, eerst vertellen we wat we die week hebben gedaan. Geilen elkaar daarmee op en hebben dan een heerlijke avond.
Als ik klaar ben met mijn studie zal ik mijn gigolo werk opgeven, maar de avonden met mams en tante zullen blijven bestaan.
Auteur : patrick / Geschreven op : 14 november 2013 - 21:35 / Hits : 18282 / Waardering : 3.34
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Hoe een motorritje een wilde rit werd.
Auteur : Herrie / Geschreven op : 01 april 2015 - 14:46 / Hits : 7429 / Waardering : 3.90

hoe ik het hoertje van mijn vader werd 1
Auteur : Hetty Bos / Geschreven op : 06 december 2014 - 13:23 / Hits : 20417 / Waardering : 3.81

Hoe ik het hoertje van mijn vader werd 2
Auteur : Hetty Bos / Geschreven op : 08 december 2014 - 21:43 / Hits : 14865 / Waardering : 3.78

Hoe ik het hoertje van mijn vader werd 3
Auteur : Hetty / Geschreven op : 16 december 2014 - 22:50 / Hits : 11872 / Waardering : 3.75

Hoe ik het hoertje van mijn vader werd 4
Auteur : Hetty / Geschreven op : 04 januari 2015 - 22:17 / Hits : 9331 / Waardering : 3.67

Ik ben een gigolo
Auteur : max55 / Geschreven op : 21 februari 2014 - 16:25 / Hits : 9787 / Waardering : 3.59

Getrouwde Erna 48 werd genomen door Jeroen 16
Auteur : Wilma / Geschreven op : 11 juni 2007 - 12:11 / Hits : 73940 / Waardering : 3.39

Hoe ik onderdanig werd aan Patty (deel2).
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 21 februari 2015 - 01:43 / Hits : 3855 / Waardering : 3.35

Hoe ik onderdanig werd aan Patty
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 19 februari 2015 - 15:53 / Hits : 8469 / Waardering : 3.33

Van huisman ook naar gigolo
Auteur : Sneezy / Geschreven op : 21 december 2011 - 07:37 / Hits : 17107 / Waardering : 3.27

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
kraampie1951
Jammer dat de aanloop naar het eigenlijke verhaal zo kort is, een beetje meer opbouw naar het uiteindelijke verhaal had voor meer seksuele spanning gezorgd, jammer...., verder een goed verhaal...
Geschreven op : 16 november 2013 - 13:46

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb