Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Een schoonmoeder uit duizenden-3
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Een schoonmoeder uit duizenden-3
“Zal ik daar maar eens mee beginnen, jou vreugde bezorgen want we zitten alleen maar te praten.”
“Dat moet ook wel eens schat en ik doe het liever nu en hier dan over een paar weken, dan wil ik lekker onbezorgd met mijn geile beertje op stap.”
Roel duwt haar om op bed en schuift bovenop haar. Hij legt zijn hoofd tussen haar borsten en geniet van die zoete verleidelijke parfum.
“Wat ruik je weer goddelijk.”

Rita glimlacht en laat hem gaan. Ze maakt alvast twee drukkertjes in haar nek los en als Roel weer zijn hoofd verlegd ziet hij dat de bovenkant van de peignoir openvalt. Hij pakt het voorpand en trekt het een stukje omlaag. Haar borsten liggen bloot en hij legt zijn gezicht er weer tussen. Een tiental seconden geniet hij van die heerlijke geur. Hij likt en kust haar borstvlees.
Hij tilt zijn hoofd weer op en schuift het voorpand omlaag tot het niet verder kan. Vanaf haar navel en verder naar omlaag is het een dicht peignoir. Rita komt overeind en gaat staan. De dunne stof glijdt heel soepel van haar lichaam af en ze stapt eruit. Ze rolt weer terug op bed en ze schuiven naar het midden.

Ze omarmt hem en wil een zoen. Ze knuffelen en tongzoenen wat met elkaar en tussen hun lichamen in voelt ze de harde paal van Roel.
“Krijg ik je, ik wil mijn geile beertje diep in mijn buik voelen” zegt ze rustig en met een verleidelijke blik. Roel glimlacht, duwt een knie tussen haar benen. Rita spreidt haar benen en hij komt ertussen. Hij helpt zijn lul tussen haar schaamlippen en glijdt haar drijfnatte vagina binnen, ze was dus alweer geil. Rita kreunt op zijn penetratie en legt haar benen over zijn billen. Ze trekt zich vast en geniet een paar tellen van zijn zware lul.
Ze wil een tongzoen en Roel komt bij haar. Geil draait ze rondjes om zijn tong.

“Kom schat, neem me hard, ik heb zin in een stevige pot seks. Gewoon neuken en niet aaien. Jij kan dat als geen ander, dat weet ik.”
Roel begint te rijden. Hij leunt op zijn ellebogen en vanuit zijn heupen jaagt hij zijn lul door haar vagina, stoot op stoot ketsen hun heupen op elkaar. Dan komt hij langzaam omhoog en gaat nu op zijn armen leunen. Nu neukt hij vanuit zijn rug. De stoten worden langer en harder. Rita begint te kreunen op iedere stoot. Ze merkt aan haar zelf dat ze geil is want haar volgende orgasme dient zich aan. Minuten lang gaat Roel door en dan voelt Rita zich klaarkomen. De rillingen trekken door haar lichaam.

“Oh, lieve schat …… wat is dat lekker …… klaarkomen op …… die heerlijke lul van jou …… oh jaaaaaaaaa …… oh geile beer, ik kooooooooom ……” en Roel voelt haar orgasme. Ze perst een paar druppels vocht naar buiten en krijgt last van spiertrekkingen in haar onderlichaam. Ze ligt met haar ogen dicht en geniet van hem. Haar vagina knijpt ze pulserend dicht en de eikel van Roel wordt er stevig door gemasseerd. Hij voelt het borrelen en stoot nog een keer of tien hard door. Op de laatste stoot spuit hij een harde straal sperma diep in haar buik, erna komen nog drie straaltjes en dan zakt hij op haar neer.

Rita slaat haar armen om hem heen en trekt zijn licht vochtige lichaam op het hare. Ze drukt een kus in zijn nek. Ze blijven een minuut of wat op elkaar liggen. Rita geniet van zijn heerlijke jonge lichaam terwijl Roel geen genoeg krijgt van de zwoele lucht die om haar lichaam hangt.
“Je hebt van die avonden dan neuk je me de hemel in en dit was er weer zo een. Wat lekker ……”
“Ik heb van die avonden dan ben ik vreselijk geil op je, dan zou ik willen verdrinken in je lichaam, vanavond was er weer zo een. Merk je wat?”
“Je verslapt bijna niet.”
“Dat is mijn bui, heel soms kan ik dat, als je speelt met je spieren word ik vast weer goed stijf en dan ga ik je nog een keer uitwonen.”
“Zo?” en hij voelt haar knijpen en lossen met haar vagina.
“Ja, dat is lekker, ga maar even door.”
En Rita blijft zijn half stijve (of half slappe) lul bewerken met haar buikspieren. Een minuut later draait Roel om en trekt haar mee op zich. Rita gaat verder en ondertussen kussen ze elkaar. Roel laat haar los en duwt zijn gezicht tussen haar borsten, hij ruikt weer die heerlijke parfum, een zwoele erotische geur en het werkt op zijn bloedvaten. Heel langzaam zwelt zijn penis weer en Rita voelt dat ook.

“Lekker, je zwelt weer. Ik wist niet dat je dit kon.”
“Het lukt ook niet altijd maar nu, vanavond, werkte alles mee, dat begon al met die heerlijke geile parfum die je op hebt, dan dat prachtige blauwe peignoir waar je niks onder aan had, een plaatje was je daarin. Daarna die stevige neukbeurt. Gewoon al dat soort kleine signalen pik ik op en die vertalen zich naar mijn vriendje daar beneden.”
“Nou dat vriendje van jou is allang een vriend, een lekkere dikke lul en ik voel je hartslag in die aders als ik er in knijp.”
Hij kust haar en ze kijken elkaar glimlachend aan.
“Ga je me neuken, dan neem ik het over als ik er aan toe ben.”
“Nou vooruit, omdat je het zo lief vraagt.”

Rita gaat rechtop zitten en begint rustig te rijden. Roel kijk over haar lichaam, haar borsten bewegen nog niet echt.
“Dus pa is gevallen voor die borsten.”
“Ja, ik was toen 20 jaar en had toen al een grote D cup. Ze stonden ook bijna strak vooruit als ik niks aanhad, nu niet meer, nu hangen ze wat meer maar ik laat er niks aan doen.”
“Zou ik ook niet doen, iedere leeftijd heeft zijn charme, ook de jouwe en je borsten mogen best gezien worden.”
“Lief van je” reageert ze op dit compliment.

Ondertussen blijft ze doorrijden en ze voelt hem glijden in de nattigheid in haar vagina. Er zit al een lading sperma in en dat voelt ze. Als ze het tempo wat opvoert begint ze ook soppende geluidjes te maken en Roel ziet dat ze heel lichtjes begint te zweten. Haar vochtige borsten glimmen mooi in het gedimde licht van de lampjes. Weer gaat het tempo omhoog en ze begint te zuchten en te steunen.
“Wat is dit toch lekker …… zo’n heerlijke dikke paal …… oh schat, jij mag me hebben …… toe neuk me hard, woon me uit …… toe ……”
Roel pakt haar schouders en trekt haar voorover. Zijn hoofd begraaft hij tussen haar borsten en hij slaat zijn armen om haar heen. Ze ruikt nog steeds naar die heerlijke parfum en in combinatie met het lichte zweten is het gewoon een heerlijke lucht. Dan lost hij en trekt haar nog wat verder door. Rita komt op hem te liggen en haar borsten liggen als kussentjes tussen hun in. Roel pakt haar heupen en tilt ze iets op.

Nu begint hij haar van onderen uit te neuken en al snel ligt Rita te kreunen. Op iedere stoot voelt ze zijn zware lul tot diep in haar buik en iedere stoot weer geniet ze. Roel voert het tempo op en Rita voelt de eerste tintelingen in haar onderbuik. Die heerlijke schoonzoon van haar neukt haar weer klaar met zijn goddelijke lul. Stoot op stoot op stoot, iedere keer weer teistert hij haar vagina, laat haar buik en billen trillen en haar borsten bewegen tussen hun lichamen in. Rita heeft haar ogen allang gesloten en ze concentreert zich helemaal op die grote paal in haar buik. Weer verhoogt hij het tempo, oh lieve god, waar haalt hij dat vandaan.

Roel heeft zijn sperma voelen borrelen en zijn finale ingezet. Dertig, hooguit veertig seconden neukt hij door en dan komt hij klaar. Met kracht jaagt hij zijn sperma naar buiten, diep in de zuigende vagina van Rita. Die voelt hem zwellen en klaarkomen en op zijn derde sperma stoot komt ook zij klaar. Tranen biggelen over haar wangen en ze snikt een keertje. Roel hoort haar en kijkt.
“Heb ik je pijn gedaan?”
Nee schudt ze en met haar hand een gebaar van ‘laat maar’.

Korte tijd later komt ze omhoog. Ze pakt een paar tissues en perst zich daarop leeg. Roel pakt nog een tissue en hij veegt alles af en droog.
“Nog een plas?” vraagt Rita.
“Ja, ik loop mee.”
In de badkamer doen ze hun laatste dingen en vijf minuten later schuiven ze in bed.

Ze rolt half op hem en kijkt hem aan.
“Ik huilde puur van genot. Het was onvoorstelbaar zo hard als jij mij neukte, mijn vagina reageerde er vrij heftig op en toen jij klaarkwam was ik vijf seconden later ook zover. Nou dat geheel werd me even te veel.”
“Terwijl ik het gevoel had met een doorgewinterde vrouw in bed te liggen.”
“Dat dacht ik ook schat, maar soms krijg ik toch wat last van emoties. Dat is maar goed ook, anders kun je net zo goed een pop nemen.”
Ze kijkt omhoog op de wekker.
“We moesten maar eens gaan slapen. Morgen weer een dag.”
Ze omhelzen elkaar nog een keer en dan kussen ze elkaar goede nacht. Ze gaan liggen en Rita legt haar warme billen in Roel zijn schoot. Die doet het licht uit en twee minuten later slapen ze.

Een paar weken later, vrijdagmorgen om negen uur. Er wordt aangebeld. Annelee holt naar de voordeur en roept “Opa, oma!! Oma, deur open doen. Opa staat buiten.” Inmiddels is Rita bij de voordeur en trekt hem los. Annelee valt opa in de armen en die tilt haar op.
“Dag meisje” en hij neemt haar mee naar binnen. De twee oma’s begroeten elkaar. Roel zit binnen op de bank met Tim op zijn schoot. Als Rita de deuren weer dicht heeft zet hij het kereltje op de grond en zo snel als zijn korte beentjes hem kunnen dragen holt hij naar de andere oma. De storm duurt even maar vijf minuten later zitten de vier volwassenen aan een kop koffie.
“Zo, heb je er zin in Roel” vraagt zijn moeder.
“Ja, nu wel. Ik was aanvankelijk sceptisch maar het is inderdaad wel lekker om even een weekje weg te zijn. We krijgen ook mooi weer, alhoewel ik nog steeds niet weet waar ik vannacht slaap, dus of het daar ook mooi weer is …… ik weet het niet”. Rita glimlacht.
“Is dat geheim?” vraagt zijn vader.
“Ja, ik heb besloten het voor Roel een verrassing te laten zijn. Vandaar.”

Een half uurtje later staan ze op. Roel en Rita zeggen de kinderen gedag. Dan nemen ze ook afscheid van zijn ouders en lopen naar buiten. Rita geeft hem de sleutels van haar auto. De bagage zit er al in en Roel start de Saab 9-3. Rita rijdt een cabriolet en als de motor draait drukt Roel een knop in en de elektrische kap schuift open. Vlak achter hun hoofdsteunen komt een windschermpje omhoog. De auto rolt de oprit af en zwaaiend rijden ze de straat uit.
Als ze uit het zicht van het huis zijn moet Roel stoppen. Rita drukt een knop in en het navigatiesysteem komt uit het dashboard naar boven. Het start op en tien seconden later staat er een routeaanwijzing op het scherm.
“De eerste tussenstop schat, volg die maar” zegt Rita geheimzinnig glimlachend.

“Je hebt er lol in, mij zo in het ongewisse laten.”
“Vertrouw me schat, als deze week voorbij is wil je voortaan twaalf keer per jaar.”
“Ze zien me aankomen bij de gemeente.”
Roel zit al rijdend toch te piekeren en hij schrikt als hij een foutje maakt en een automobilist hem daar claxonnerend op wijst. Hij concentreert zich weer op de weg en volgt de aanwijzingen van de navigatie. Eerst de villawijk uit en al snel laten ze de stad achter zich, het gaat richting Eindhoven. Op de ring bij Leenderheide hebben ze oponthoud maar een kilometer of wat verder buigt hij af naar Valkenswaard. De Saab is een heerlijke auto weet Roel, hij rijdt er wel meer in. Het is een automaat met een sterke motor en de auto stuurt heel relaxed. Ze genieten van de omgeving. Met behulp van de cruise control houdt hij zich aan de snelheid en al snel passeren ze de grens met België. Voor de navigator bestaan geen grenzen en de aanwijzingen gaan ook gewoon door.
Na een uurtje sturen wordt hij door de navigatie een parkeerterrein van een wegrestaurant opgestuurd.
“Koffietijd” zegt Rita en ze stapt uit. Roel pakt uit de kofferbak de slotstang en maakt die vast aan het stuur en een pedaal. Rita slentert ondertussen richting het terras. Ze vinden een plekje met uitzicht op de auto en ze bestellen koffie.

Een half uurtje later rekent Rita af, ze staan op en ze wandelen naar de auto. Roel loopt achter haar en kijkt naar die prachtige vrouw die voor hem loopt. Waar heeft hij dit aan verdiend, met zo’n mooie vrouw op vakantie. Haar heerlijke billen heupwiegen in haar kokerrok, haar kuitspieren tonen zich door de pumps met hoge hakken die ze draagt. In haar mooie blouse ziet hij de aftekening van haar bh en hij kent de inhoud.
Hij drukt de afstandsbediening in en de auto gaat van slot. De stang haalt hij weg en legt die terug in de kofferbak. Als ze instappen kijkt hij naar haar.
Rita zegt niks, glimlacht alleen maar en gespt haar riem om. Ze pakt de navigatie en toets een paar dingen in, steekt hem terug in zijn houder.
“Meneer, uw einddoel” zegt ze glimlachend.
Roel ziet nog 110 kilometer, 1 uur en vijftig minuten rijden. Hij rijdt van het parkeerterrein af en wordt weer teruggestuurd naar de hoofdweg. Daar rechtsaf en ze vervolgen hun weg in zuidelijke richting.
“Kan je niks vertellen? Een tipje van de sluier oplichten?”
Rita zegt niks en glimlacht onder haar zonnebril vandaan. Een geil bijna gemeen aandoend glimlachje. Hij concentreert zich weer op de weg.

Dan, na nog eens een uur en drie kwartier, rijdt hij naar een bungalow park, met grote letters staat er “Parc Naturiste” op het bord.
“Ga ik een week in mijn blote kont lopen?” is het eerste wat hij zegt.
Rita glimlacht, ze legt een hand op zijn arm, “neem van mij aan schat, als je 24 uur zo geleefd hebt wil je niet anders meer.”
Hij draait de auto het park in en stopt bij de receptie. Ze stappen uit en Roel ziet de eerste naturisten al lopen. Binnen worden ze te woord gestaan en Rita wisselt het een en ander uit in het Frans. Zij is die taal machtig, Roel niet. Hij moet zijn paspoort tonen en er wordt een kopie gemaakt voor in het dossier.
Tien minuten later lopen ze naar de auto.
Hij draait het park verder in en Rita geeft hem de aanwijzingen.
“Moet je niet op de plattegrond kijken?”
“Nee schat, ik zal het je allemaal uitleggen.”
Links en rechts van de weg ziet hij bungalows staan. De bekende vierkante dozen die ook in Nederlandse parken staan, geschakeld met vier tegen elkaar. Rita stuurt hem een doodlopende weg in en daarlangs staan ineens ruime vrijstaande bungalows. Bij de laatste dirigeert Rita hem de inrit op, hij parkeert de auto onder de carport en ze stappen uit. Eerst naar binnen. Aan de achterkant ziet hij een grote tuin met ligbedden en parasols. Een klein zwembad maakt het compleet.

“Eerst die kleding uit” zegt Rita en ze loopt de slaapkamer in, Roel volgt haar. Enkele minuten later lopen ze bloot weer terug de woonkamer in.
“Ik zal je eerst tekst en uitleg geven, daarna gaan we vakantie vieren” zegt Rita.
“Graag” zegt Roel, “want ik begrijp steeds minder van alles.”
“Deze bungalow is van mij. Mark heeft hem tien jaar geleden in de nieuwbouw gekocht als geldbelegging. Het park beheert deze huizen centraal en hij wordt ook verhuurd aan andere gasten. In beginsel mag ik er maximaal 8 weken per jaar zelf gebruik van maken. Langer mag wel maar dan moet ik ook het huurtarief betalen. Je zult merken dat je de komende zeven dagen en nachten niets hoeft te doen. Geen vaatwerk, geen eten klaarmaken, alles is verzorgd. Hier …” en ze loopt de keuken in en een deur door.
“Hier is een grote kast met een deur aan deze kant en een aan de buitenkant. Alle maaltijden heb ik al besteld. Ik heb hele lekkere gerechten uitgekozen en die worden gebracht in deze kast. We halen ze eruit, nuttigen de maaltijd en zetten alle vuile vaat weer terug. Zo ook ontbijt en lunch. Alles is geregeld.”
“Dus ik hoef helemaal niks te doen.”
“Nou, dat is wat al te makkelijk, jij moet één ding doen en dat is je stoeipoesje verwennen want je begrijpt dat ik je ook voor mijn eigen gerief heb meegetroond naar dit luxe park.”

Roel glimlacht. “Dus zolang ik zorg dat jij loopt te lekken is het goed.”
“Inderdaad lieve schat, zolang jij mijn poesje nat houdt heb ik het ook prima naar mijn zin” zegt Rita met een glimlach.
“We pakken onze koffers later wel uit. Hier zit een privékluisje, daar kunnen je autosleutels en portemonnee in.”
Roel ziet het kluisje en hij legt zijn spullen erin. Rita zet haar handtasje er ook bij en voordat hij hem dichtdrukt kijkt hij, het is een cijferslot.
“Weet je de combinatie?”
“Ja, ironisch genoeg de geboortedatum van Rosa. Ik heb een Engelstalige gebruiksaanwijzing maar die snap ik niet. Als je de code wil veranderen mag je er wel naar kijken.”
“Nee, het is wel een veilige code” zegt Roel, “niemand zal ooit meer achter haar geboortedatum komen of zelfs het verband maar leggen.”
“In de huiskamer zit een kluisje voor losse huurders, de code daarvan ken ik niet en die gebruiken we ook niet.”

Ze lopen naar het centrale deel van het park. Op het terras gaan ze zitten en een serveerster komt vragen of ze willen eten of alleen drinken. Rita vraagt om een kaart en ze kiezen een lunch. Een kwartiertje later wordt het gebracht en ze eten. Het smaakt ze goed en als de borden worden opgehaald en Rita laat haar deurpas zien is het in orde. Ze staan op en wandelen een stukje door het centrale deel.

Het valt Roel op dat sommige mannen Rita nastaren. Ze is natuurlijk ook een heerlijke vrouw om te zien. Een mooi lichaam, niet meer zo piep maar ook niet uitgezakt, een platte buik, iets wat op die leeftijd ook niet vaak voorkomt en een volledig geschoren venusheuvel. Maar er zijn ook vrouwen die naar Roel kijken ziet Rita, Roel zit natuurlijk lekker strak in zijn vel. Is aardig gespierd en met zijn geschoren penis trekt hij toch aandacht, want ook slap is te zien dat het een stevige lul is. Veel mannen verzorgen hun lichaam kennelijk niet zo geweldig.
Ze lopen ook nog een rondje om het zwembad en gaan weer terug naar de bungalow. Rita pakt nog een flesje wijn en Roel wil nog wel een biertje.

Ze nemen een slokje en praten nog wat na, ook over hun rondwandeling en ze wisselen elkaars ervaring uit.
“Het blijft een feit schat” besluit Rita, “mannen met een mooi lichaam zijn er niet zo veel en vrouwen is hetzelfde laken en pak. En jij, jij ziet er gewoon lekker uit en mannen vinden dat van mij, dat weet ik. We laten ze gewoon lekker dromen, hebben ze allemaal natte bedden morgenochtend.”
Ze lachen.

“Ik denk dat we een leuke week tegemoet gaan” zegt Roel. “Ik merkte vanmiddag al dat bloot rondlopen eigenlijk niks uitmaakt, gewoon lekker is, zeker in dit weer en met deze temperatuur.”
“Bloot is altijd lekker schat. Alleen in het openbaar durven maar weinig mensen, gelukkig aan de ene kant anders zouden al dit soort parken vol lopen.”
Ze drinken weer een slok.
“Morgen ga ik alleen weg. Mijn grootouders, van mijn moeders kant, waren Walen en die liggen hier dichtbij begraven. Jij hoeft niet mee. Ik rij er naar toe, kijk even hoe het graf erbij ligt en kom weer terug. Op en neer en even daar, ik schat anderhalf uur dan ben ik weer terug. Je hebt een eigen deurpas dus je kunt op het terras vóór het zwembad gaan zitten en wat drinken.”
“Ik vermaak me wel Rita.”

“Dus jij hebt Waals bloed” gaat hij een paar tellen later verder.
“Ja, mijn moeder kwam hier vandaan. En ik ga nog altijd even naar het graf van mijn grootouders. Ik doe het ook liever in het begin dan heb ik ook die verplichting gehad en kan ik al mijn aandacht aan mijn geile beertje geven.”
“Is het een verplichting?”
“Een beetje. Ik ben de enige die nog naar dat graf omkijkt en het is een familiegraf, gekocht voor eeuwig, dus het wordt nooit geschud.”
“Dus als jij wegvalt?”
“Ja, dan komt er niemand meer, dat is zo, maar ik kan het toch niet over mijn hart verkrijgen.”
Roel glimlacht en pakt zijn glas. Hij drinkt de laatste slok.

“Maar ik ga aan mijn verplichtingen voldoen. Waar wil je? Op bed?”
“Ja, even lekker in de besloten intimiteit van de slaapkamer. In de buitenlucht komt vast nog wel een keer.”
Ze staan op en lopen naar binnen. Net door de deuropening pakt Roel haar van achteren vast en laat haar stilhouden. Hij schuift vanachter tegen haar aan. Zijn bijna stijve lul hangt in haar bilspleet en hij kust haar nek. Hij sabbelt op een oorlelletje en merkt dat ze dat lekker vindt.
“Kom beertje, ik ben geil” en ze pakt zijn lul en trekt hem mee. De hal door en een slaapkamer in.

Ze zakken op bed en omhelzen elkaar. Rita wil eerst een tongzoen. Als ze die lossen kijken ze elkaar aan. Roel kijkt links en rechts van hem.
“Dit bed is nog groter als wat je thuis hebt.”
“Goed gezien beertje. Dit is een stoeibed wat in de hele luxe bordelen wordt gebruikt. Mark wilde dat graag hebben dus heb ik ermee ingestemd. Jij bent de tweede man die erop ligt.”
“Maar heeft hij nooit met andere vrouwen hier gelegen?”
“Nee, dat kon niet. Hoe en waarom vertel ik je later nog wel een keer, nu heb ik een kut die brand van verlangen.”
“Dan ga ik blussen” reageert Roel met een glimlach.
“Sla mijn borsten maar een keer over, bef me beertje, bef me klaar, daar heb ik zin in.”

Roel doet wat ze vraagt. Hij duikt gelijk tussen die heerlijke dijen en treft daar een drijfnatte vagina aan. Ze ruikt heerlijk en is geil. Als hij begint te beffen reageert ze direct en hij moet eerst een aantal keren stevig likken om al haar kutgeil uit haar vulva te likken. De smaak is goddelijk, deze nectar kan hij niet genoeg van krijgen. Binnen de kortste keren zitten zijn lippen en een stuk van zijn wangen onder. Het maakt hem niks uit. Deze heerlijke geile kut vraagt er gewoon om eens goed uitgelikt te worden en hij beft verder.
Hij merkt dat Rita op zijn verwenbeurt begint te reageren. Ze begint heel rustig met kleine stootjes tegen zijn gezicht op, maar een minuut later ligt ze te rijden. Ze kreunt en als Roel omhoog kijkt ziet hij dat ze haar borsten kneedt en knijpt in haar tepels. Langzaam voert hij haar naar een orgasme, haar spieren beginnen te tintelen en in haar buik voelt ze het opkomen. Ze begint te kreunen, steeds harder.
“Oh beertje …… oh schat …… je beft me …… ja …… oh je ……ja …… ik … kom … ik kooooooooom klaaaaaaaaaaar …… “ en die laatste paar woorden schreeuwt ze bijna uit. Haar kut trekt spastisch samen, haar schaamlippen trillen en Roel proeft een golfje geil en een tel later nog een. Hij laat haar uitrazen en kruipt dan omhoog.

Ze kust hem, “ben ik zo’n vies wijf, je bent helemaal nat” en ze pakt een paar tissues en veegt hem droog.
“Hoort niemand je hier?”
“Nee, deze kamer is vrij zwaar geďsoleerd, de bungalow is vrijstaand dus er is ook geen contactgeluid. Hier mag ik schreeuwen zo hard ik wil en soms is dat lekker, zeker met zo’n orgasme, dat kwam uit mijn tenen.”

Weer kussen ze en Rita wil een tongzoen. Roel helpt ondertussen zijn lul tussen haar schaamlippen en penetreert haar. Ze is drijfnat tussen haar benen. Ze lossen en kijken elkaar aan.
“Neuk me hard, ik verlang naar je” zegt Rita met kleine geile oogjes. Zo heeft hij haar niet eerder meegemaakt.
Hij begint te rijden en al na vier stoten wil ze het anders. Roel moet op zijn rug gaan liggen en ze kruipt over hem heen, met haar rug naar hem toe schuift ze zijn harde lul tussen haar schaamlippen en ze begint nu te rijden. Een lekker gezicht voor Roel, die mooie licht gekleurde billen die iedere keer zijn lul op lijken te slokken. Ze beweegt steeds sneller en steeds harder. Iedere keer als haar billen op zijn dijen komen trilt het vlees en veert het in.

Roel pakt haar voeten en masseert de teentjes. Rita voelt dat en duwt ze iets meer in zijn richting. Stoot op stoot gaan haar billen over zijn stijve lul en soms sluit hij even zijn ogen en geniet alleen maar. Ze heeft verrassend weinig cellulitis ziet hij. Gewoon redelijk gave billen, met twee moedervlekjes. Hij laat de voeten los en pakt de vleesbollen en helpt haar stoten. Ze is nog steeds drijfnat en zijn ballen hebben inmiddels al wat vocht gevoeld. Dan voelt Roel de eerste trekjes. De sperma borrelt al en een paar tellen later houdt hij haar stil. Van onderen uit neukt hij zich klaar en jaagt zijn sperma in vijf stralen diep in de zuigende vagina. Rita kreunt op zijn klaarkomen.
Een paar tellen later tilt ze haar billen op en perst flink veel sappen uit haar lichaam op zijn buik. Ze draait zich om en veegt zich droog. Dan likt ze de sperma met een beetje van haar geil op. Rita vindt dat lekker, die sappen en ze likt alles weg. Tot slot veegt ze hem ook droog en gooit de tissues in het prullenmandje.

“Een lekker begin, jij hebt me heerlijk klaar laten komen en ik heb jou even flink laten spuiten” en ze kust hem, “ik zal je nu de rest van de bungalow laten zien en dan gaan we nog een poosje bij het zwembad op het terras zitten.”
Roel krijgt de andere twee vertrekken te zien, eerst een prachtige luxe badkamer met alles wat je maar kunt bedenken. Van een stoomdouchecabine tot een grote jacuzzi, een dubbele wastafel, een normale douchecabine en een sauna, groot genoeg voor vier personen.
“Hier is ook niet bezuinigd” zegt Roel.
“Nee schat, dit is gebouwd in de tijd dat de bomen tot in de hemel groeiden. Mark verdiende geld als water. Alleen jammer dat hij er maar zo kort van heeft kunnen genieten.”
“Maar als je dit moet huren betaal je ook de hoofdprijs denk ik.”
“Ja, in het voor- en naseizoen vijfentwintighonderd euro per week, hoogseizoen vijfendertighonderd. Duizend euro per persoon erbij en dan is het all in, drankjes, maaltijden, alles.”
“Dus wat wij hier gebruiken hoef je ook niet apart te betalen.”
“Nee, ook wij zitten hier all in en ik betaal daarvoor die duizend euro voor een week.”
“Per persoon?”
“Nee, omdat ik eigenaar ben voor ons tweeën.”
“Dan valt het wel mee.”
Rita loopt door een zijdeur van de badkamer en ze komen in een tweede slaapkamer. Die is wel compleet ingericht maar een stuk eenvoudiger.
“We hadden ooit het plan om er een fitness ruimte van te maken maar dat is er nooit van gekomen.”
“Dat kan altijd nog.”

Ze lopen weer naar de woonkamer en Rita pakt haar sleutelkaart. Ze lopen richting het parkcentrum en op het grote terras bij het zwembad gaan ze zitten. De wandeling er naartoe wordt met name Rita weer door talloze ogen gevolgd. Zelf let ze er niet zo op en gaat in een luie stoel zitten, Roel ernaast. Hij pakt de kaart en kijkt.
“Een Palm biertje van het vat lijkt me lekker” zegt hij.
“Ik doe mee met je, ik vind af en toe een Palm wel lekker en ik heb een beetje dorst.”
Ze bestelt twee biertjes en toont de sleutelkaart.
“Dat is wel een fijn systeem, je hoeft geen portemonnee mee te nemen.”

De middag verstrijkt en als ze tegen zessen in de bungalow komen gaan ze nog even in de tuin zitten. Er staat geen wind en de temperatuur is nog aangenaam. Een paar minuten later horen ze een bel.
“Daar zal je het eten hebben. Loop je even mee?”

Uit de kast in de bijkeuken trekt ze een grote box. Roel pakt hem over en loopt de box de keuken in. Hij krijgt een tafellaken en gooit die over de eettafel. Rita pakt borden en bestek uit de box en even later zitten ze met een heerlijke soepje voor hun. Een glaasje witte wijn erbij en een kaasstengel. Als de soep op is praten ze even en Roel gooit weer een blok hout op het vuur. Rita pakt het hoofdgerecht en vertelt Roel wat het is. Ze smullen en opnieuw gaat leeg serviesgoed in de box. Een minuut of twintig later hebben ze hun wijn op en Rita pakt de toetjes. Opnieuw is het smullen.

“Wat vond je van het eten?”
“Heerlijk” zegt Roel, “als het iedere dag zo smaakt kom ik wel een kilootje aan, misschien wel twee.”
“Dan gaan we daar ook nog aan werken, zorgen dat jij niet aankomt” besluit ze glimlachend.

Wordt vervolgd.
Auteur : quasi / Geschreven op : 09 juli 2014 - 00:51 / Hits : 18686 / Waardering : 3.50
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Een schoonmoeder uit duizenden
Auteur : quasi / Geschreven op : 04 juli 2014 - 02:01 / Hits : 42583 / Waardering : 3.75

Een schoonmoeder uit duizenden-2
Auteur : quasi / Geschreven op : 07 juli 2014 - 01:14 / Hits : 24097 / Waardering : 3.52

Een schoonmoeder uit duizenden-4
Auteur : quasi / Geschreven op : 11 juli 2014 - 00:58 / Hits : 19980 / Waardering : 3.47

Een schoonmoeder uit duizenden-5
Auteur : quasi / Geschreven op : 14 juli 2014 - 01:54 / Hits : 14537 / Waardering : 3.32

Een schoonmoeder uit duizenden-6
Auteur : quasi / Geschreven op : 18 juli 2014 - 01:15 / Hits : 14253 / Waardering : 3.31

Een schoonmoeder uit duizenden-9-slot
Auteur : quasi / Geschreven op : 01 augustus 2014 - 10:22 / Hits : 9855 / Waardering : 3.20

Een schoonmoeder uit duizenden-8
Auteur : quasi / Geschreven op : 23 juli 2014 - 02:39 / Hits : 9977 / Waardering : 3.20

Een schoonmoeder uit duizenden-7
Auteur : quasi / Geschreven op : 21 juli 2014 - 01:57 / Hits : 15738 / Waardering : 3.11

Mijn heerlijke schoonmoeder
Auteur : Mike van de Berg / Geschreven op : 20 augustus 2015 - 01:44 / Hits : 14262 / Waardering : 4.33

Met mijn ex-schoonmoeder op reis dl 1
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 07 augustus 2015 - 10:47 / Hits : 12617 / Waardering : 4.28

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
juventini
hopelijk deelt roel haar met andere mannen :)
Geschreven op : 09 juli 2014 - 20:44

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb