Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Verjaardag vieren (vervolg rustig avondje op de bank Inge)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Verjaardag vieren (vervolg rustig avondje op de bank Inge)
Dit verhaal is het vervolg op “Een rustig avondje op de bank”. Dankzij de goede waardering en reacties verdiende dit verhaal een vervolg.

De hele week had Thijs met een schuldgevoel rondgelopen tegenover Marieke. Het was inmiddels bijna een week na de vrijpartij met Inge maar Thijs had nog iedere dag spijt dat hij zich zo mee heeft laten slepen door Inge. De acties die hij op dat moment heeft gerationaliseerd zijn achteraf helemaal niet meer logisch. Daarom heeft hij voor de 40e verjaardag van Marieke een groot feest georganiseerd met al hun vrienden en bekenden. Inge heeft aangeboden om samen met haar vriendin Daphne de hele avond hapjes en drankjes rond te delen. Speciaal voor de gelegenheid hebben ze een zwart rokje en een witte blouse aangeschaft. Mieke was dolblij met de gouden ketting die ze voor haar verjaardag had gekregen en het normale leven leek weer gewoon voort te gaan alsof er niets gebeurd was.

Het was gezellig druk op de verjaardag, Mieke en Thijs stonden met de ouders van Daphne te praten toen Inge naar Thijs toekwam. “alle rode wijn is op in de keuken, hebben we nog meer van deze soort?” vroeg ze. “Volgens mij heb ik nog een doosje van deze Shiraz op zolder staan, ik loop wel even met je mee” reageerde hij. Op het moment dat ze bovenaan de trap kwamen pakte Inge zijn hand en trok Thijs naar zich toe. Met trillende stem zei ze “Ik loop de hele week al aan je te denken, aan je lekkere lichaam en aan wat je allemaal met me gedaan hebt vorige week. Ik weet dat het eigenlijk voor één keer zou zijn… maar ik wil je! Het voelt de hele dag nat tussen mijn benen en aan mijn eigen vingers heb ik niet meer voldoende, niet nu ik jou hebt gevoeld.”

Thijs zuchtte diep en keek Inge aan: “nee, Inge! De eerste keer was al niet goed, maar hier kunnen we echt niet mee verder gaan. Zoek een jongen van je eigen leeftijd, ik concentreer me op je moeder en wil haar gelukkig maken… en dat kan niet als ik met jou intiem zou zijn”. Inge was al bang voor deze reactie, al had ze natuurlijk gehoopt dat Thijs al na 1x verslaafd zou zijn aan haar jonge lichaam en geile kutje. Ze verzamelde al haar moed en besloot de gok te wagen. “Wat zou mama ervan zeggen wanneer ze hoort wat er vorige week gebeurd is? Ik wil het echt niet vertellen hoor, echt niet. Maar ik verlang zo naar nog meer lekkere sex met je. Ik ben verslaafd aan je, kan niet meer zonder je, WIL niet meer zonder. Zo kon de vertwijfeling is zijn ogen lezen, wie zou Marieke geloven... haar dochter of haar man… zou ze geloven dat er wat gebeurd was? “NEE” zei hij, harder dan de bedoeling was, “het is klaar”.

Inge pakte haar BlackBerry die inmiddels bijna uit elkaar viel en stuurde Daphne een sms. Twee tellen hoorde ze de Iphone van Thijs trillen terwijl ze nog steeds zwijgend een gevecht voerden met hun ogen. Thijs pakte zijn mobiel en zag dat er een e-mail binnen was gekomen van een onbekend mail adres. Er zat een bijlage bij van 1MB die hij open klikt. Met enige voldoening zag Inge de schrik op zijn gezicht op het moment dat het filmpje begon te spelen en het beeld liet zien van Inge die van achteren geneukt werd door Thijs. Terwijl Thijs uit beeld vandaan liep zei een stem “en zo verkrachtte hij zijn dochter”. Hij sloeg zijn ogen neer, op dat moment wist Inge dat ze zijn verzet gebroken had.

Dit was voor Inge het moment om de situatie verder naar haar hand te zetten, “ik wil dat je een nieuwe iphone voor me koopt zodat we makkelijk contact kunnen houden. Op mijn oude BlackBerry kan dat filmpje niet eens zelf afspelen.” Thijs knikte alleen maar in stilte om aan te geven dat hij het begrepen had. Inge d’r hart klopte in haar keel en de zenuwen gierden door haar lichaam. Maar dit was het moment om door te zetten, wat ze nu zou doen haar macht of Thijs bepalen. Inge haalde haar hand door het haar van Thijs en keek hem zwoel aan. “Je hoeft nergens bang voor te zijn” zei ze, en zoende hem op de mond. Langzaam kwam ook de mond van Thijs in beweging en gaf hij zich over aan de tongzoen. Inge pakte Thijs bij de hand en trok hem mee naar haar slaapkamer in. Ze drukte hem op zijn rug op bed en stapte zelf uit haar pumps. Inge trok haar rokje een beetje omhoog en trok haar stringetje naar beneden. Ze liep om het bed heen en kroop vanaf de andere kant over Thijs heen. Ze drukte haar kutje op in het gezicht van Thijs. “Lik me lekkertje, maak me gek met je tong” kreunde ze terwijl ze zijn half slappe piemel uit zijn broek haalde. Ze rook de geile geur van zijn pik en probeerde hem helemaal in haar mond te nemen. Omdat hij nog half slap was kon ze hem bijna helemaal naar binnen werken. Inge voelde de pik in haar mondje groeien en harder worden. Ze herinnerde zich goed wat Thijs vorig week allemaal had verteld over hoe ze hem het beste kon bevredigen met haar hand en haar mond. Al trekkend en pijpend bewerkte ze zijn inmiddels keiharde pik. Er trok een rilling door haar jonge lichaam heen op het moment dat Thijs steeds sneller met zijn tong haar clitje beroerde.

Met zijn tong schoot hij heen en weer tussen haar clitje en haar kontje. Inge ging rechterop zitten zodat hij goed bij haar kontje kon. Ze gooide haar hoofd achterover en liet het geile gevoel over zich heen komen. “Ik wil je vingers in me voelen” kreunde ze. Inge voelde twee vingers haar kutje inglijden terwijl Thijs met zijn tong haar clitje bewerkte. Thijs pompte snel in-uit met zijn vingers en het gevoel in haar kutje werd zo sterk dat Inge haar best moest doen om haar orgasme uit te stellen. Inge stortte zich op de pik van Thijs alsof haar leven er vanaf hing en begon hem wild te pijpen. Thijs begon met zijn heupen te draaien en onrustiger te worden onder haar aanrakingen. Ze voelde zijn pik in haar mond nog harder en nog wat dikker worden, en ze liet zichzelf helemaal gaan. Schokkend kwam te klaar, waarbij het geil haar kutje uitstroomde, terwijl Thijs zijn sperma straal na straal in haar mondje schoot. De eerste lading wist Inge nog door te slikken maar de tweede en zekere de derde straal liepen uit haar mondhoek over haar kin naar buiten. Inge stap van hem af en keek triomfantelijk naar haar verovering die uitgeput op haar bed lag, met zijn kin glinsterend van het geil en een hele natte plek op het dekbed.

Met een grote grijs op haar gezicht liep Inge de trap af. Tevreden over hoe haar plannetje heeft uitgepakt. Uiteindelijk is ze er zelf van overtuigd dat ze het filmpje nooit aan iemand zou hebben laten zien. Daarvoor geeft ze te veel om Thijs, maar dat hoeft hij natuurlijk niet te weten. De komende dagen zou ze gaan bedenken welke opdrachten ze Thijs uit kan laten voeren, daarbij zal haar nieuwe telefoon vast van pas komen. Sowieso moest ze haar belofte aan Daphne nakomen en Thijs even moeten delen. Na de geile webcamshow en het verslag van Inge wilde ook Daphne snel ontmaagd worden en Inge had beloofd dat ze zich mocht uitleven de pik van Thijs wanneer hun plannetje zou werken.

Thijs lag nog even na te genieten van zijn orgasme en liet het gesprek met Inge nogmaals de revue passeren. Zojuist was zijn leven een stuk ingewikkelder geworden. Zijn geluk was overgeleverd aan de grillen van een hitsige puber, maar wat was Inge een lekker geil ding. Hij was benieuwd wat ze de volgende keer voor hem zou bedenken...
Auteur : Thijs78 / Geschreven op : 28 augustus 2014 - 19:31 / Hits : 15379 / Waardering : 3.20
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Rustig avondje op de bank  
Auteur : Thijs78 / Geschreven op : 26 augustus 2014 - 22:51 / Hits : 28147 / Waardering : 3.61

De dag na mijn verjaardag (het vervolg 2).
Auteur : kraampie / Geschreven op : 14 juli 2011 - 07:38 / Hits : 10945 / Waardering : 2.65

De dag na mijn verjaardag (het vervolg).
Auteur : kraampie / Geschreven op : 11 juli 2011 - 20:07 / Hits : 14356 / Waardering : 2.59

carnaval 2015 vervolg
Auteur : Marga / Geschreven op : 27 maart 2015 - 22:32 / Hits : 12553 / Waardering : 3.92

Inge en Thijs 3
Auteur : coolgeil / Geschreven op : 18 april 2015 - 23:13 / Hits : 13479 / Waardering : 3.91

Inge en Thijs 5
Auteur : coolgeil / Geschreven op : 28 april 2015 - 00:53 / Hits : 5307 / Waardering : 3.91

Trio met vervolg.
Auteur : Marijke de J. / Geschreven op : 08 maart 2015 - 18:44 / Hits : 14506 / Waardering : 3.88

Inge en Thijs 2
Auteur : coolgeil / Geschreven op : 11 april 2015 - 15:23 / Hits : 12788 / Waardering : 3.87

Mijn zus, Sanne, hoe het begon, vervolg 5
Auteur : Benvan / Geschreven op : 18 augustus 2012 - 00:32 / Hits : 27686 / Waardering : 3.87

Inge en Thijs 4
Auteur : coolgeil / Geschreven op : 22 april 2015 - 21:56 / Hits : 11775 / Waardering : 3.85

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb