Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Mijn geheime dubbel leven.
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Mijn geheime dubbel leven.
Familie en Overspel

Als trouwe lezeres van deze verhalensite heb ik na lange tijd besloten mijn waargebeurde belevenissen als verhaal op te schrijven en hier te plaatsen.
Maar om te beginnen ik ben Alexis, ben een 32 jarige getrouwde vrouw, met Barend ben ik getrouwd, dit is zijn tweede huwelijk hij is 43 jaar en heeft twee kinderen, een uitwonende dochter en een nog thuis wonende zoon van 19.
Ondanks ons niet zo grote leeftijd verschil zie de zoon als mijn eigen zoon, ik zelf heb geen kinderen.
Met Arend, zo heet de zoon, kan ik prima overweg, we bespreken erg veel met elkaar ook over zijn privé leven zeg maar het is een aardige gast hij is ruim een kop groter als mij, hij noemt mij vaak “kleintje”.
Ikzelf ben 1,65 meter redelijk slank beetje blond half lang licht krullend haar, donkerbruine ogen, maatje C tieten die door mijn geringe lengte wel eens teveel opvallen naar mijn zin.
Met mijn man Barend heb ik het prime, we hebben ook een prima sex leven, niets te klagen daarover, hij is werkzaam als programmeur bij een ICT bedrijf daardoor zeer regelmatig een nachtje van huis als hij een klus wat verder weg heeft, dat is geen enkel probleem voor ons beide.
Maar het zeg maar “voorspel” van mijn geheime dubbelleven is bijna een jaar geleden al begonnen.
Ik stap op een bepaald moment de badkamer binnen en wat ik niet wist was dat Arend onder de douche stond, dus ik verontschuldig mij, wat ik in dat korte moment dat ik hem naakt zag wel had gezien dat hij weliswaar in slappe toestand wel een flinke slurf had hangen daar, en ook helemaal kaal geschoren.
Dat beeld wat ik zag stond gebrand op mijn netvlies, maar natuurlijk weet ik dat ik niets met de zoon van mijn man overhoop kan halen, dat zou wel heel erg fout zijn.
Natuurlijk zie ik hem als gezonde jonge gast ook wel regelmatig naar mij kijken maar ik stoor me er niet aan, maar vanaf het moment dat ik hem in de badkamer had gezien daagde ik hem wel iets meer uit, wat meer inkijk geven en dat soort dingen.
We zeggen er niets over en verder gaan we op dezelfde manier met elkaar om, wel vraag ik hem af en toe naar zijn mening als ik gekleed ben.
In december vorig jaar vond ik het nodig dat hij wat nieuwe kleding kreeg dus zouden we samen een dagje naar de stad gaan, met Barend had ik overlegd dat ik hem wat kleding zou geven.

Zowel hij als ik hadden zin in ons dagje stad zoals Arend zei : “met mijn kleintje ga ik een dag op stap” klinkt altijd leuk zoals hij dat zegt.
Als we in de morgen aan de ontbijt tafel zitten, ik nog in mijn badjas zeg ik hem : “ik ga even onder de douche en mij mooi maken voor een dagje op stap met mijn zoon” deze hangt een beetje open zodat hij een redelijk stuk van mijn loshangende tieten kan zien.
In het voorbij lopen geef ik hem een kus op zijn voorhoofd en als ik weg loop zegt hij : “laat maar zien hoe mooi je jezelf voor mij wil maken” mmmmmmmmmmmm dat klinkt wel een beetje als een uitdaging……………….
Onder de douche scheer ik mijn altijd helemaal kale kutje nog even glad en alle andere plaatsen ook, voor mijzelf wil ik ook nog wat kleding kopen overigens.
Omdat het te koud is voor een rokje trek ik een kunst leren strakke broek aan, een redelijk diep uitgesneden BH en een blouse erover waar ik een knoopje meer van open laat, maak me mooi op, als ik beneden kom draai ik me om voor Arend en vraag : “en, hoe vind je me mag ik zo met je mee ?”.
Hij bekijkt me pakt me in zijn armen geeft plagend een klap op mijn kont en zegt : “je ziet er lekker uit kleintje, een lekker kontje heb je in deze broek” daar voel ik me wel gevleid door en met een opperbest humeur gaan we op pad, Arend laat ik rijden in mijn auto.
In de eerste winkel slagen we direct voor een aantal broeken voor Arend, enkele truien is ook zo geregeld daarna, dan is het tijd voor koffie dus in een leuk tentje drinken we koffie en geef ik aan dat ik voor mijzelf ook wat nodig heb en dat het volgende is wat er op het programma staat.
Als we in een winkel zijn voor mij pas ik een paar broeken en rokjes vraag Arend om zijn mening heerlijk vind ik het zoals hij mij bekijkt en zijn mening geef, wel duidelijk is dat hij het leuk vind als iets strak om mijn kontje spant, steeds legt hij zijn hand er even op.
Daarna zeg ik tegen hem : “ook moet je wat nieuwe slips kopen” hij kijkt mij bedenkelijk aan, gelijk zeg ik : “we zijn nu in de stad dus gelijk alles maar doen”.
Als we in die winkel zijn zoeken we samen wat uit, hetgeen ik omhoog hou wimpelt hij af met de woorden : “daar past Hannes niet in” “Hannes ?” vraag ik hem.
Lachend en op gedempte toon zegt hij : “mijn maat daar heet Hannes” ik schiet in de lach en met de slip nog in mijn hand bekijk ik deze en zeg : “mmmmm hier past Hannes wel in het is toch geen XXL Hannes ?” terwijl ik het beeld voor ogen zie van zijn grote slurf toen onder de douche.
Om mij een beetje uit te dagen zegt Arend met een lach : “zal ik hem passen voor je ?” ik geef hem de slip aan en volg hem naar de paskamer, na even vraag ik : “heb je hem aan ? laat maar zien” en doe het gordijn een stukje open en kijk om het hoekje een strak gespannen slip om zijn prachtige Hannes zie ik, kijk hem aan en met mijn hand wrijf ik langs de slip en hou even stil op zijn Hannes, zeg : ‘ik vind hem prachtig en past prima”.
“Oké” zegt hij “voor jou zal ik er een paar kopen” “voor mij ?” zeg ik vragend en loop weg, mijn kutje voel ik inmiddels wel kriebelen…………….
Om even wat af te koelen zeg maar stel ik voor om even weer een pauze in te lassen, in het kroegje neemt Arend een pilsje en weet mij over te halen om een wijntje te pakken dan zeg ik hem : “nu nog even naar een lingeriewinkel voor mijzelf” met een stiekeme lach om zijn mond vraagt hij : “moet ik mee om met mijn kleintje lingerie uit te gaan zoeken ?”
Daar antwoord ik op : “als je wil mag je wel wat uitzoeken voor mij hoor” daar gaat hij gelijk op in en vraagt te bevestiging : “mag ik dan een mooi setje voor je uitzoeken ?”.
Met mijn tong ga ik langs mijn lippen, mijn mond voelt droog aan en ik knik “ja” naar hem, en weet dat dit wel eens spannend kan worden…………
De temperatuur tussen mijn benen voel ik stijgen zo warm en heet word mijn kutje ervan nu al………….
In de winkel stuur ik Arend een beetje de richting in waar hij moet kijken zelf zoek ik een aantal zeg maar normale strings op tot Arend komt vragen : “welke van deze twee vind je het mooist ?” het ene is een halve cub body het andere is een jarretelsetje met een halve cub BH, ik bekijk ze beide en vraag hem zacht : “welke vind je het mooist en welke vind je het geilste”……………. even moet hij nadenken want dit is natuurlijk geheel nieuw voor hem dan zegt hij : “de ene heeft stijl de andere is geil” wat korter ga ik bij hem staan en zeg hem dan zacht : “dan neem ik ze beide voor jou en streel heel even langs zijn “Hannes” die behoorlijk stijf aan voelt.
“Ik ga ze even passen, je mag niet kijken, thuis zal ik ze showen voor je” niet wetend wat hij moet antwoorden loop ik naar de paskamer, beide setjes zitten prima en ik zie er weer werkelijk wel geil uit met mijn grote tieten bloot er boven uit.
Ik kleed me snel weer aan en loop met alles naar de kassa om af te rekenen, als we op straat weer lopen slaat Arend een arm om mij heen en zegt : “wel een spannend vooruitzicht wat ik thuis te zien ga krijgen”.
Lachend antwoord ik : “we zullen wel zien misschien val ik wel tegen als ik die mooie setjes aan heb”.
Ieder met zijn eigen gedachte lopen we naar de auto en rijden we naar huis daar aangekomen ben ik toch wel een beetje nerveus en bedenk me hoe dit aan te pakken……………….. dus stel ik voor dat Arend een biertje en een wijntje voor ons pakt, hij informeert hoe laat zijn vader thuiskomt.
Daar antwoord ik op dat deze voor drie dagen op project is zoals wij dat noemen, omdat het inmiddels einde van de middag is en wintermaand is het dus al vroeg donker.
Tegen arend zeg ik dat hij de gordijnen dicht moet doen en vraag wel set ik als eerste moet showen, hij geeft aan om eerst de body te laten zien.
“Oké, die ga ik boven even aan trekken dan moet jij één van je nieuwe slipjes aan doen” zeg ik hem en loop naar boven.
Boven kleed ik mijzelf snel uit, was mijn kutje snel even doe een lekker luchtje op trek een paar hold up kousen aan en doe de body aan, als ik mijzelf in de spiegel bekijk ben ik zeer tevreden en zie er gewoon geil uit, als kers op de taart doe ik een paar rode pumps aan.
Als ik de kamer in gelopen kom kijkt hij me met grote ogen aan en zegt : “WOW wat gaaf is dat” en draai voor hem een rondje, omdat het een string body is zijn mijn billen en het grootste deel van mijn grote tieten bloot.
“Alexis jij bent vreselijk mooi” zegt Arend zacht inmiddels zie ik dat zij “Hannes” aan het groeien is en zijn kopje boven zijn slip uit komt, “bij jou zie ik ook iets moois groeien” zeg ik, terwijl ik het hele smalle stukje stof dat mijn kale kutje bedekt opzij trek en zo mijn kutje aan Arend toon…………………
Als zijn “Hannes” in vol ornaat boven zijn slip uit komt zie ik een paal die wel een maatje groter is dan die van zijn vader, ik loop op hem af, sla een arm om zijn hals en met de andere hand pak ik zijn paal en duw de huid stevig omlaag zodat de paarse eikel bloot komt.
“Dat kan je beter niet doe Alexis want ik sta op springen” stevig begin ik die grote dikke paal af te trekken “ laat je maar gaan is niet erg jongen” zeg ik en leg mijn hoofd tegen zijn borst.
OMG bedenk ik mij wat een wapen heeft hij veel groter en dikker dan ik gewend ben die moet ik in mij hebben………
Niet lang daarna begint zijn lichaam te schokken en heb ik mijn hand vol met warm sperma van Arend “heerlijk jongen wat veel spuit je lekker” zeg ik hem.
Even weet hij zich geen raad maar ik lijdt hem naar de bank waar hij moet gaan zitten en ik naast hem ga zitten.
Zijn met sperma besmeurde paal en ballen blijf ik masseren bijna verslapt hij niet en durft hij voorzichtig mijn tieten aan te raken…………….
Met mijn mond zoek ik de zijne en geef hem een zoen als ik mijn tong naar binnen duw zitten we al snel te tongen, als we een adempauze nemen kijk ik hem aan en vraag : “zou je me willen neuken ik ben zo vreselijk geil op jou nu”.
“Jou kleintje wil die grote in haar hebben” zeg ik hem op zwoele toon.
Zo mogelijk voel ik zijn paal nog harder worden in mijn hand, ik laat hem los, ga voor hem staan en trek mijn body uit, op mijn kousen na sta ik nu naakt voor hem.
Zacht zeg ik hem : “morgenavond gaan we langdurig samen sexen nu wil ik dat je me gaat neuken”.
Zij grote paarse eikel zie ik op de grote geaderde paal staan, later zou ik te weten komen dat hij ruim vier centimeter langer is dan die van zijn vader.
Arend is nog niet aan mijn kutje geweest maar ik voel dat ik drijfnat ben en hem wel kan hebben met een voet links en recht van zijn benen ga ik op de bank staan dan laat mij langzaam door mijn knieën zakken “hou hem recht omhoog” zeg ik tegen Arend als ik die dikke eikel ten min schaamlippen voel komen laat ik mij langzaam zakken en voel hoe hij die open drukt en voel ik de eikel naar binnen glijden.
Met geopende mond en gesloten ogen laat ik mij langzaam verder zakken mijn kutje word opgerekt en alsof er geen einde aankomt laat ik mij steeds verder over die machtig grote paal zakken……………..
Een paal die vier centimeter groter is dan dat je gewend bent eindeloos veel lijkt dat, nog nooit ben ik zo ver opgerekt, als hij er helemaal in zit blijf ik even stil zitten om te wennen.
Wat een apparaat heb ik in mijn kutje zitten, langzaam begin ik op en neer te bewegen per stoot voelt het lekkerder en heftiger…………..
Arend heeft mij bij mijn heupen vast en beweegt me op en neer over zijn giga paal inmiddels kan ik hem goed hebben en wat is dit geweldig lekker…………
Nadat ik zo een poosje op zijn grote paal op en neer heb zitten wippen en ik hem helemaal goed kan hebben wil ik van positie wisselen Arend ligt zwijgend met gesloten ogen te genieten van deze geheel nieuwe ervaring voor hem.
Als ik van hem af ga zeg ik : “kom jij maar op mij liggen je moet me maar stevig klaar maken geile stiefzoon van me”.
Op mijn rug met mijn benen wijd ga ik voor hem klaarliggen, mijn super natte geile kut wacht op zijn grote paal als hij boven mij hangt hou ik zijn paal voor mijn geile openstaande kut en soepeltjes glijdt hij weer bij mij naar binnen, mijn benen sla ik om hem heen met zijn handen steunt hij op mijn tieten.
Op deze manier stoot hij best wel stevig zijn hele gevaarte diep bij mij naar binnen, nog nooit heb ik zo diep een paal binnenin mij gevoeld wat een geweldige ervaring is niet, niet te beschrijven.
“Laat je maar lekker gaan jongen, leef je maar uit, zorg dat ik klaar kom, zeg ik hem hijgend, zo intensief is hij bezig dat hij geen woord uit kan brengen aan alles merk ik dat hij door zal gaan tot hij mij vol spuit……….
Dat is ook juist hetgeen ik wil “neuken geile jongen, neuk je stiefmoeder” zeg ik hem, heerlijk gaan onze lichamen tekeer met als uiteindelijke doel een gigantisch gezamenlijk orgasme……………
Zweetdruppels parelen op Arend zijn voorhoofd als hij met moeite weet uit te brengen : “langer hou ik het niet meer uit” voor mij een teken dat ik het ook laat komen en de eerste spierkrampen voel ik in mijn onderlichaam, mijn kutje begint knijpende bewegingen te maken.
Snuivend en kreunend spant Arend zijn lichaam dan en met een mega harde stoot jaagt hij de eerste grote straal warm sperma diep in mij een gekmakend geil gevoel maakt mij van zich meester…………….
Mijn stiefzoon die met zijn pulserende paal mijn kutje vol met zijn warme zaad spuit, alsof mijn lichaam explodeert zo vreselijk heftig kom ik klaar onder mijn stiefzoon………..
Hij blijft schokkende en stotende bewegingen in mij maken elke controle over onze lichamen zijn we kwijt.
Als Arend zijn orgasme meer en meer uitgewerkt raakt laat hij zich uitgeput op mij zakken, mijn armen sla ik om hem heen en trek hem tegen mij aan fluister in zijn oor : “je was fantastisch jongen wat was dit lekker” hij weet even niet goed raad met deze situatie en durft mij niet aan te kijken, rustig streel ik over zijn rug en zeg hem dan : “dit mag je vader natuurlijk nooit te weten komen begrijp je wel”.
Zonder iets te zeggen knikt hij met zijn hoofd en ga ik verder : “zou je dit vaker met mij willen doen” weer knikt hij met zijn hoofd om dan te zeggen : “nog nooit het ik zo lekker met iemand sex gehad” zijn hoofd pak ik tussen mijn handen kijk hem aan en geef hem een kus op zijn mond.
Daarna zeg ik : “als je me beloofd er met niemand over te praten mag je bij me slapen op alle avonden dat je vader niet thuis is”.
Verbaast en met grote ogen kijkt hij me nu aan en vraagt : “mag ik je dan ook elke keer neuken ?”.
Geruststellend zeg ik daar “ja” op en zeg hem verder : “dan zal ik jou leren hoe het nog lekkerder en beter wordt in bed, zo veel als je wil mag je me dan neuken”.
Wat ik hem niet vertel dat zijn kleintje verslaafd is aan die mega grote paal van hem, daar wil ik zo vaak mogelijk plezier van hebben.
Auteur : Alexis / Geschreven op : 30 april 2016 - 02:19 / Hits : 32721 / Waardering : 4.55
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Mijn geheime dubbel leven. Deel 2.
Auteur : Alexis / Geschreven op : 29 juni 2016 - 16:41 / Hits : 23468 / Waardering : 4.25

Mijn moeder heeft een dubbel leven !
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 22 november 2006 - 14:39 / Hits : 32136 / Waardering : 2.61

Dubbel leven deel 2
Auteur : lex82 / Geschreven op : 05 maart 2018 - 10:07 / Hits : 8218 / Waardering : 4.66

Verlangen naar mijn oude leven………
Auteur : Lucy / Geschreven op : 04 oktober 2016 - 13:56 / Hits : 19133 / Waardering : 4.28

dubbel leven
Auteur : lex82 / Geschreven op : 09 januari 2017 - 20:04 / Hits : 11945 / Waardering : 4.22

Mijn leven : deel 1
Auteur : Saskia1983 / Geschreven op : 21 september 2013 - 17:15 / Hits : 28153 / Waardering : 3.42

Mijn zoon heef mij weer tot leven gewekt!
Auteur : Mieke van der M / Geschreven op : 10 mei 2014 - 17:08 / Hits : 33485 / Waardering : 3.42

Buurjongen is mijn geheime minnaar.
Auteur : Rebecca1983 / Geschreven op : 06 juli 2012 - 11:34 / Hits : 49526 / Waardering : 3.20

Laura’s leven, deel 2: Dubbel zo veel plezier…
Auteur : Laura17 / Geschreven op : 11 november 2012 - 23:15 / Hits : 35035 / Waardering : 3.20

Mijn leven : Deel 4
Auteur : Saskia1983 / Geschreven op : 28 september 2013 - 19:32 / Hits : 12296 / Waardering : 3.19

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 4 van 4
ReneP
Mooi geschreven verhaal Alexis!! Graag een vervolg!
Geschreven op : 08 mei 2016 - 07:00

JanPieterCoen
Heerlijk verhaal, zie het zo voor me. Hoop op een vervolg, maar let dan nog even ietsje beter op, zodat je minder fouten maakt.
Geschreven op : 08 mei 2016 - 20:03

GeileMuppet
Een heerlijk geil verhaal! hopelijk komt er snel een vervolg.
Geschreven op : 09 mei 2016 - 13:37

Max55
Ben het met de anderen eens!
Geschreven op : 10 mei 2016 - 11:50

Resultaten: 0 - 4 van 4
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb