Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Samen in de tuin met ma
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Samen in de tuin met ma
“Zo! Jij bent vroeg thuis! Kom je lekker bij me in de tuin zitten?” vroeg Bea aan haar zoon Allen.
“Dat dacht ik even niet Ma. Ik ben kapot en duik gewoon mijn bed in” antwoorde hij.
“Het is midden op de dag en bloedheet. Dan ga je niet in je bed liggen, dus kom gezellig bij me zitten!” ging Bea erop in.
“Nee” was zijn reactie en Allen vertrok naar zijn kamer.
Toen ie op bed lag hoorde hij zijn moeder bovenkomen om naar haar slaapkamer te lopen.
Een paar minuten later liep ze weer over de gang en stak haar hoofd om de deur van zijn slaapkamer.
“Blijf je echt liggen of ga je toch mee? Trek een zwembroek aan. Het is heet” gaf ze aan en vertrok zonder verder op antwoord te wachten.

Even dacht Allen na over wat zijn moeder vroeg en realiseerde zich dat het inderdaad warm was op zijn kamer, stond op en trok zijn zwembroek aan.
“Straks maar even zwemmen om af te koelen” dacht hij aan hun zwembad en vertrok naar buiten.
Daar aangekomen zag hij zijn moeder in een witte bikini op het gras liggen lezen. Onder haar hoofd en schouders een steun die haar in een min of meer zittende positie te houden.

“Toch maar gekomen? Voortaan sneller een beslissing nemen of beter naar de moedertje luisteren!” lachte ze.
“Beiden niet. Ik doe het wel op mijn manier en in mijn tempo” bromde Allen.
“Kan ik die schoudersteun niet van je lenen? Ik wil ook lezen” gaf Allen aan.
“Er is er 1 en die is ingenomen door mij. Dus als je een steun wilt hebben dan laat je je achterhoofd maar op mij steunen” was de simpele oplossing van Bea.
Zuchtend ging Allen liggen en steunde met zijn hoofd half op haar buik, sloeg zijn boek open en begon te lezen.
De brandende zon op hun lichaam zorgde ervoor dat Bea moest opstaan om wat te drinken te pakken zodat Allen mopperend met zijn hoofd omhoog moest.
“Neem genoeg mee want anders kan ik niet lezen. Ik blijf niet opstaan” gaf hij aan.

Na een paar minuten kwam Bea terug met een kan koud water en 2 glazen die ze meteen volschonk.
Allen lette op wanneer ze weer op haar plek lag, legde zijn hoofd terug op haar buik en begon te lezen.
Opeens voelde hij de hand van zijn moeder door zijn haren glijden maar besloot er niets van te zeggen en las gewoon verder.
“Heb jij geen last van die zon in je ogen Ma? Ik kan amper wat lezen!” mopperde hij.
“Ik lig anders in de zon dan jij, dus dan moet naast me komen liggen!” opperde Bea.
“Als je zo blijft liggen ga ik slapen. Ben dat lezen toch zat en straks duik ik het zwembad in” gaf hij aan, legde zijn boek weg en sloot zijn ogen.
Na 15 minuten was hij nog wakker en begon te draaien, op zoek naar de juist houding.
“Blijf eens stilliggen! Draai je op je zij. Misschien kan je dan slapen” gaf Bea haar zoon als hint.
Even woog Allen af op welke zij hij zou gaan liggen en besloot dat het liggen op zijn linkerzij gerieflijker lag omdat zijn moeder hem dan niet in de ogen kon kijken en draaide zich om.
Meteen voelde hij de hand van zijn moeder op zijn schouder rusten en keek naar haar voeten voor hem.
Om nog beter te liggen legde hij zijn rechterhand op haar buik en bleef stil liggen in de hoop dat ie in slaap zou vallen.
“Kan je geen bed voor me pakken Ma. Dat ligt beter. Ik kan zo niet slapen!” bleef hij mopperen.
“Zeur niet zo en houd gewoon je mond. Ogen dicht en slapen” gaf Bea terstond aan.
Maar de ogen van Allen waren open en wist dat van slapen niets meer kwam en keek, liggend met zijn hoofd op de buik van zijn moeder wat rond door de tuin, naar haar voeten, in de lucht. Niets wat zijn belangstelling had.
Dat werd anders toen Allen zijn oog had laten vallen op het witte bikinibroekje, in feite pal voor zijn neus.
Hoewel ongewild bleef zijn oog naar haar broekje trekken en begon zijn fantasie hem parten te spelen. In feite zag hij niets omdat hij er te dicht bij lag.
Kijkend naar haar broekje concludeerde Allen dat zijn moeder zich scheerde. In ieder geval geen enkel haartje kwam onder de rand van haar broekje uit. Ook bestudeerde hij haar venusheuvel. Klein, onzichtbaar maar duidelijk aanwezig.
Allen werd iets onrustig en bewoog wat maar bleef op zijn zij liggen kijken naar het broekje van zijn moeder.
“Slaap je?” vroeg Bea zachtjes toen ze zijn bewegingen voelde.
Allen besloot om niets te zeggen en hoorde zijn moeder zuchten. Meteen voelde hij haar hand weer over zijn schouders glijden. Soms in zijn nek, soms door zijn haren.
Hij erkende in zichzelf dat het niet onprettig aanvoelde en bleef bewegenloos liggen kijken.
Heel even bewoog hij zijn hand over haar buik om haar reactie te peilen maar die bleef uit.
En omdat die uitbleef werd Allen brutaler en begon moedwillig weer wat te bewegen en liet zijn weer hand over haar buik glijden.
Soms raakten zijn vingers even de rand van haar broekje aan en bewoog als een atleet langzaam zijn hoofd over haar buik.
“Allen? Slaap je al?” vroeg Bea opnieuw en weer kwam er geen antwoord terug.
“Allen???” vroeg Bea harder en toen het antwoord wederom uitbleef streelde ze met haar hand zijn arm, gleed naar beneden en liet die liggen op zijn heup.
Opeens voelde Allen de hand van zijn moeder steeds over zijn heup of arm glijden en maakte hij misbruik van de situatie door wat te zuchten en te draaien maar legde toen zijn hand op haar bovenbeen, vlak bij haar kruis.
Hij voelde door het aanspannen van haar buik ook haar ademhaling veranderen en liet zijn hand een tijdje tussen haar benen rusten.
Toen Bea Allen weer over zijn arm begon te strelen hief Allen zijn arm zinloos op en legde die weer terug tussen haar benen. Niet veel later herhaalde hij die actie maar legde toen zijn hand op haar broekje.
Alleen de dunne stof van het bikinibroekje zorgde ervoor dat hij zijn hand niet vol op haar kutje kon leggen.
“Allen?” hoorde hij en weer bleef hij stil maar voelde hoe zijn moeder haar benen ietsjes uit elkaar deed.
Alsof hij in diepe rust was gleed hij met zijn hand opnieuw tussen haar benen en hield zijn hand op haar kutje.
Weer begon Bea zijn arm te strelen en voelde hoe Allen zijn hand tot een vuist balde waarbij hij zijn vingers over haar kutje trok. Daarna opende hij zijn vuist opnieuw en weer voelde Bea zijn vingers over haar kutje gaan direct gevolgd door het maken van een nieuwe vuist. Het kriebelde bij haar!!
Toen Bea stopte met het strelen van zijn arm, hield Allen zijn vingers ook stil en toen Bea weer met haar vingers over zijn arm en heup gleed liet hij zijn vingers opnieuw over haar kutje glijden.
Dit viel Bea op en begon zijn arm steviger te strelen waarop Allen reageerde door meer druk te zetten op zijn vingers die daardoor Bea ook steviger streelden tussen haar benen.
Tergend langzaam, om hem niet te wekken, ging Bea wat op haar zij liggen. Allen maakte meteen ook van de gelegenheid gebruik om zijn hoofd iets te verplaatsen om zodoende haar de kans te geven nog beter te gaan liggen.
“Allen?” hoorde hij voor de zoveelste keer en voelde bijna direct hoe zijn moeder haar hand bewoog over zijn arm richting zijn heup. Maar nu kon ze verder doorgleden, wachtte even op een eventuele reactie en gleed resoluut met haar hand zijn zwemboek in en voelde zijn harde lul en ballen.
Meteen daarop haalde ze haar hand uit zijn zwembroek en kon Allen haar ademhaling horen happeren.
“Mijn God, wat dik” hijgde Bea nerveus en gleed weer met haar hand zijn zwembroek in.
Terwijl ze zijn lul vasthield bewoog Allen zijn hand weer tussen haar benen en voelde haar schaamlipjes door de stof heen. Zachtjes wreef hij erover en zorgde ervoor dat daar waar haar klitje zat hij de druk verhoogde.
“Wat ben je stijf lieverd” fluisterde Bea zo zachtjes mogelijk en voelde het voorvocht in haar hand.
Zijn gladde eikel lag bewegenloos in haar hand.
Even speelde Allen nog komedie door weer wat door de lucht te slaan alsof hij een vlieg wegsloeg en legde zijn vingers weer aan de binnenkant van haar dijen en streelde zonder terughoudendheid haar kutje.
Even trok Bea hijgend haar zoon zachtjes af en voelde hoe zijn vingers onder de stof van haar broekje- en over haar lipjes gleden.
Hij hoorde zijn moeder zuchten en voelde hoe ze haar benen verder opende.
“Vinger Mama maar” fluisterde Bea. Langzaam drong Allen met zijn 2 vingers in haar kutje en hield die daar op zijn plek omdat hij opnieuw merkte dat zijn moeder iets schever ging liggen.
Voorzichtig trok Bea de voorkant van zijn zwembroek iets naar beneden, haalde zijn harde lul eruit en trok haar zoon zachtjes af.
Allen overwoog om verder passief te blijven en besloot om zijn moeder de komende periode uit te dagen en zich afwachtend op te stellen. Hij wist dat zijn doel was geworden: het neuken van zijn moeder. Klaarkomen in haar kut en mond! Hij bleef van geilheid fantaseren.
Terwijl hij met zijn vingers in haar kut bleef zitten trok Bea hem af en wist Allen dat hij zo klaar zou komen.
Terwijl Bea hem aftrok begon Allen te kreunen en spoot zijn zaad in het gras maar bleef op haar buik liggen zonder verdere reactie. Bea haalde zijn vingers uit haar kut én broekje en legde zijn hand op haar buik terug.
Het kostte Bea een hoop moeite om al het zaad van zijn eikel te krijgen maar likkend aan haar vingers lukte dat uiteindelijk, trok zijn zwembroek weer omhoog en ging voorzichtig weer op haar rug liggen.
Na 5 minuten werd Allen “wakker”, ging rechtop zitten en rekte zich uit.
“Lekker geslapen?” lachte Bea bloednerveus.
“Ik heb heerlijk geslapen Ma. Het was kort maar erg lekker. Ik heb het gevoel dat ik er weer jaren tegen kan” bekende hij en schonk wat water in.
Even dacht hij na om zijn moeder in totale onschuld weer zover te krijgen. Een beetje toneelspelen en onschuldig afdwingen zonder dat hij de schuld zou kunnen krijgen sprak hem wel aan.
Zeker als zijn moeder van niets af zou weten!

“Ga je zo meer zwemmen?” vroeg Allen.
“Ja, ik ga met je mee” gaf Bea aan, blij dat ze het water in kon gaan om de geur van zaad van zich af te spoelen.
Niet veel later zwommen ze wat rond om uiteindelijk bij het trappetje te blijven staan.
“Je lag onrustig te slapen. Je sloeg steeds om je heen” gaf zijn moeder hem te kennen.
“Dat weet ik niet. Ik sliep! Het enige wat ik me nog herinner is dat ik lekker lag. Dus de volgende keer kom ik weer tegen je buik liggen” antwoorde Allen.
“Ik kreeg last van mijn rug toen ik steeds in dezelfde houding lag, daarom moest ik me iets op mijn zij draaien” gaf Bea onnodig aan.
“Hoe dan ook, ik lag lekker en als jij ook lekker ligt kom ik vaker tegen je aanliggen” gaf Allen aan en dook weg gevolgd door Bea.
Steeds sneller ging Allen spattend door het water en probeerde Bea hem te volgen.
Opeens ging Allen langzamer zwemmen en werd voorbij geschoten door zijn moeder.
“Nu al moe?” hijgde ze en voelde hem haar enkels vastpakken zodat ze niet meer verder kon zwemmen.
Staan kon ze evenmin en moest noodgedwongen proberen te drijven.
“Laat mijn enkels los gek. Zo kan ik niet zwemmen” lachte Bea en voelde hoe Allen haar langzaam naar zich toetrok zodat ze gedwongen werd haar benen te openen.
Langzaam liep Allen vooruit en voelde de enkels van zijn moeder tegen zijn heupen steunen. Hij zorgde ervoor dat ze ternauwernood zich met haar vingertoppen kon vasthouden aan de rand van het zwembad.
“Nu heb je niet meer zo’n grote mond Ma” lachte hij en keek ongestoord naar het broekje tussen haar benen. De plek waar haar kutje zich bevond. Het kutje waar hij net, onschuldig, met zijn vingers in had gezeten.
Zijn lul groeide weer tot groot formaat.
“Val jij dan nooit in slaap in de tuin?” vroeg hij nog steeds kijkend tussen haar benen.
“Ik zal er eens over nadenken. Ik ga vannacht niet slapen zodat ik het morgen overdag kan doen!” lachte Bea die zachtjes met haar benen begon te spartelen.
Allen nam een kleine stap achterwaarts en deed met enige tegenzin haar benen bij elkaar en liet 1 been los.
Plotseling voelde hij haar voet tegen zijn lul en wist dat zijn moeder de hardheid ervan moest hebben gevoeld.
Daarna liet hij haar andere voet los en kon ze weer gaan staan. Haar tepels duidelijk zichtbaar in het sport bh-tje.
“Ik ga er weer uit Ma” gaf hij aan, liep terug naar het trappetje en ging snel op het gras liggen om zijn harde lul te camoufleren.
Niet veel later kwam Bea weer naast hem liggen en verliep de middag en avond rustig.

De volgende dag liep Allen na het werk weer de tuin in en ging weer naast zijn moeder liggen.
“Zou je je niet omkleden? Misschien een fijn idee?! Tegenwoordig slaap je veel in de tuin dus dat zal vandaag niet veel anders zijn” opperde ze.
“Jaja. Het is 1x gebeurd!” sprak Allen en kleedde zich binnen snel om en liep weer naar de tuin terug.
“Loop maar weer naar binnen en schenk een borrel voor ons in. Niet zo zuinig zoals je altijd doet” sprak Bea die niet veel later aan haar borrel nipte.
“Ga op je rug liggen Ma, ik kom weer tegen je aanliggen” sprak Allen die al bij het uitspreken van de woorden zijn lul voelde groeien.
“Pfffffffff, vooruit dan maar. Ben ik tenminste nog ergens goed voor” lachte Bea.
Meteen ging Allen met zijn hoofd op haar buik liggen maar vandaag op zijn andere zij. Op deze manier kon hij naar haar borsten gluren en sloot zijn ogen.
Bea hield al die tijd haar mond en hoorde Allen rustig ademen.
Nog even wachtte ze en schudde wat aan zijn arm.
“Slaap je alweer?” vroeg ze vrij luid en toen er geen antwoord kwam begon ze zijn arm weer te strelen.
Sneller dan de dag ervoor gleed de hand van Bea over de makkelijk bereikbare buik van haar zoon en keek nauwlettend naar zijn reactie die uitbleef.
Opeens legde Allen zijn hand op haar borst en hield die in zijn hand en bewoog verder niet.
“Allen wordt eens wakker!” fluisterde Bea zo zachtjes mogelijk en opnieuw bleef een reactie uit.
Bijna meteen gleed Bea met haar hand weer in zijn zwemboek, voelde zijn lul verstijven en hield die losjes in haar hand. Even gleed ze met haar hand onder zijn ballen om daarna weer zijn lul in haar hand te nemen.
“Wat ben je weer dik” hijgde Bea zachtjes en trok hem ondertussen weer af.
Allen begon wat te bewegen en kneep zachtjes in haar borst terwijl zijn vingertoppen over haar tepel gleed. Bea vermoedde dat het haar eigen schuld was, begreep hem maar genoot ervan.
Een zucht ontsnapte uit haar mond toen ze weer iets van houding veranderde om nog beter bij zijn lul te kunnen komen.
Hierdoor pakte Allen de gelegenheid om ook anders te gaan liggen en lag met zijn mond nagenoeg tegen haar borst die hij bleef vasthouden.
Zachtjes trok Bea haar zoon af en keek naar zijn hand op haar borst.
Weer bewoog Allen en deed zijn benen iets verder uit elkaar en voelde meteen de duim van zijn moeder over zijn eikel glijden om hem daarna weer zachtjes af te trekken.
Bewust begon Allen te kreunen en merkte dat zijn moeder meteen stopte. Niet lang daarna ging ze weer verder en voelde zijn eikel kloppen in haar hand.
Om het klaarkomen voor te zijn stopte ze met aftrekken en hield zijn lul zachtjes knijpend vast en keek verbaast op toen Allen zijn hand onder haar bh-tje liet glijden en haar borst vasthield.
“Slaap je nog?” vroeg ze nerveus en toen Allen wat zuchtte voelde ze zijn vingertoppen haar tepel strelen.
Met haar vrije hand drukte ze heel voorzichtig zijn hoofd verder naar haar borst en legde haar tepel in zijn mond.
“Zuig maar op Mama’s tepel! Doe maar!” fluisterde ze zo zacht mogelijk om hem niet te wekken.
Meteen zoog Allen op haar tepel terwijl hij zachtjes in haar borst kneep en voelde hoe zijn moeder hem weer begon af te trekken.
Allen genoot optimaal van hetgeen hij ervaarde en wist dat zijn moeder hem klaar zou trekken.
En inderdaad, toen ze zijn zwembroek iets naar beneden trok haalde ze zijn lul weer tevoorschijn en trok hem net zo lang af totdat haar zoon kreunend zijn zaad weer in het gras spoot.
Opnieuw koste het Bea de nodige moeite om zijn lul redelijk schoon te krijgen en trok zijn zwembroek weer omhoog en keek naar haar zoon die haar tepel nog steeds in zijn mond had.
Zachtjes duwde ze zijn hoofd iets naar achter en deed haar bh-tje goed.
Niets verraadde wat ze had gedaan.
Opeens draaide Allen zich op zijn andere zij, legde meteen zijn hand tussen haar benen en bleef stil liggen.
Bea opende haar benen om hem beter bij haar kutje te kunnen laten en wachtte af wat hij zou doen óf misschien wakker zou worden.
Maar Allen werd niet wakker, rusteloos begon hij weer te bewegen tussen haar benen en gleed met zijn vingers onder de rand van haar broekje en streelde meteen haar kutje.
Zachtjes gleden zijn vingers haar kutje in en begon haar overnatte rijpe kut voorzichtig te vingeren. Bea opende verder haar benen en legde haar hand op het gezicht van haar zoon.
Met 2 vingers gleed Allen door in haar kut. Zijn duim bewoog zachtjes over haar klitje en hoorde zijn moeder zuchten.
Opeens begon Bea met haar heupen zachte neukbewegingen te maken en had hetzelfde tempo aangenomen dat ze werd gevingerd, nam haar kans waar en werkte snel toe naar haar eerste orgasme.
Allen voelde hoe zijn moeder alle moeite deed om zachtjes klaar te komen, bleef met zijn vingers in haar natte kut en liet haar trillend en zuchtend klaarkomen.
Wel hield hij daarna zijn vingers in haar kutje en bleef de binnenkant ervan strelen en omdat Bea geen kant opkon vingerde hij haar naar een 2e orgasme dat ze nu meer openlijk onderging.
“Jezus Allen, je hebt mama klaargevingerd” moest Bea fluisterend van ingehouden geilheid kwijt en bleef stil liggen omdat Allen zijn vingers uit haar broekje trok.
Allen bedacht zich op welk tijdstip hij “wakker” zou worden maar werd zelfs zomaar gewekt door zijn moeder.
“Ik heb je wakker gemaakt want je sliep weer zo onrustig. Wat is er?” vroeg Bea zachtjes.
“Nog steeds geen idee Ma. Misschien kom ik tot rust als ik zo lig” lachte hij.
“Dan is het goed, dan moet je inderdaad maar vaker op mijn buik komen liggen” stelde Bea voor.
“Ik zal je er vannacht aan helpen herinneren als ik niet kan slapen. Dan kan ik mijn slaapachterstand inhalen” haakte Allen er meteen op in, stond op en liep naar binnen om wat drinken in te schenken.
“De laatste 2 dagen voel ik me wel helemaal ontspannen als ik wakker wordt. Een nieuwe ervaring” sprak Allen die zijn moeder het glas aanreikte.
“Dan kom je maar een paar dagen naast me liggen, je vader is er toch niet” sprak Bea nu openlijk uit en het ritme van het dagelijks leven kwam weer op gang.
De avond was anders. Er heerste een bepaalde, onuitgesproken spanning en toen het bedtijd werd stond Allen op, kuste zijn moeder goedenacht en vertrok naar boven.
Hij stond, net gewassen en al nog in de badkamer toen hij zijn moeder zag verschijnen.
“Kom je naast me liggen of ga je je eigen bed in?” vroeg ze.
“Ik dacht dat je vanmiddag een grapje maakte maar goed, ik kom naast je liggen. Misschien slaap ik beter. Kan ik niet slapen dan ga ik naar mijn eigen bed” gaf Allen te kennen.
“Ga dan maar alvast in mijn bed liggen, ik kom eraan” antwoorde Bea nerveus en na een aantal minuten kwam ook zij gewassen de slaapkamer inlopen, zag haar zoon liggen maar wist niet dat die besloten had om zijn boxer gewoon uit te laten.
Toen Bea zich had genesteld in bed moest ze zich eerst verantwoorden over de ouderwetse pyjama die ze had aangetrokken.
“Die heb ik aangetrokken omdat jij naast me ligt gek” lachte ze.
“Kom nu maar in mijn armen liggen. Op mijn buik wordt hier een beetje moeilijk” ging ze verder en trok Allen naar zich toen.
Toen hij in haar armen lag legde hij weer zijn hand op haar buik en nam een afwachtende houding aan en werd er verder niet gesproken.
Allen vond het weer tijd worden voor zijn act en gaf aan te gaan slapen.
Iets steviger trok Bea hem tegen zich aan en streelde zijn arm en afwisselend ging haar hand door zijn haren. “Alsof ze een seintje aan hem gaf” lachte hij in zichzelf.
Niet veel later “sliep” hij en hoorde Bea zijn ademhaling rustig gaan.
Het ritueel herhaalde zich en Bea draaide zich weer op haar zij terwijl Allen op haar arm lag. Ze voelde zijn ademhaling in haar gezicht.
Doordat ze iets gedraaid lag gleed de hand van Allen van haar buik naar haar heup.
Nu Bea haar andere arm makkelijker kon bewegen legde ze die op zijn middel en kriebelde er met haar vingertoppen over.
Heel even deed Allen alsof hij snurkte om de indruk vast te houden bij zijn moeder dat hij sliep en legde zijn hand op haar bil.
“Slaap je al?” vroeg Bea voor de 100-ste keer in de laatste 2 dagen maar een antwoord bleef uit.
Zelfverzekerd gleed haar linkerhand via zijn middel naar beneden en haar hart sloeg een paar keer over toen ze bemerkte dat hij naakt naast haar lag en nam zijn lul weer in haar hand en wachtte.
Ze voelde zijn lul in haar hand groeien die niet veel later staalhard was.
Bea wist even niets anders te fluisteren “Mama gaat slapen. Blijf maar zo liggen” maar Allen was niets anders van plan en nam de tijd.
Opeens voelde hij hoe zijn moeder hem weer begon af te trekken terwijl ze met haar duim over zijn lekkende eikel gleed.
Hij voelde hoe ze zijn lul losliet en haar hand boven de dekens haalde om daarna meteen haar hand weer onder de dekens te doen en zijn lul vast te houden. Dit herhaalde ze meerdere keren!!!
“Mama gaat nog iets anders liggen” fluisterde ze en draaide nog iets verder door zodat ze helemaal op haar zij lag met hem op haar arm.
Losjes hield ze hem met haar rechterhand vast bij zijn arm terwijl ze met haar linkerarm doorging hem af te trekken.
Een kreun verraadde dat haar zoon in zijn onderbewustzijn merkte dat ze hem aftrok, liet zijn lul even los en speelde op haar gemak met zijn ballen.
Dit wisselde ze af door hem steeds even af te trekken en smeerde het voorvocht over zijn hele lul zodat die goed geolied door haar hand gleed.
Soms trok ze hem even snel af, afgewisseld door tergend traag en kneep af en toe in zijn lul om eventueel klaarkomen zo lang mogelijk uit te stellen.
Toen ze hem weer begon af te trekken gleed Allen brutaal met zijn hand in haar pyjamabroek, ging er ook iets beter voor liggen en voelde haar billen in zijn handen. Allen zorgde ervoor dat zijn vingertoppen tussen haar billen lagen. Zijn middelvinger op haar kontje.
Muisstil bleef Bea liggen, lette op zijn ademhaling en trok hem niet veel later weer af terwijl hij ondertussen weer met zijn mond bij haar borst lag. Soms verhoogde Allen de druk op haar kontje en ging daar cirkelend overheen met zijn middelvinger.
Bea liet zijn lul los en maakte haar jasje open zodat ze zijn ademhaling over haar tepel voelde gaan, nam zijn lul weer vast en speelde opgewonden maar op haar gemak weer verder.
Weer begon Allen te kreunen, nam de tepel van zijn moeder in zijn mond en gleed er met zijn tong over maar liet ondertussen ook zijn rechterhand van haar billen naar haar dijen glijden.
Meteen opende Bea haar benen en gedreven door geilheid gleed Allen zijn hand haar pyjamabroek in, legde die vol op haar kut en liet zijn middel- en wijsvinger over haar lipjes glijden.
Hij voelde de hardheid van haar tepel in zijn mond en zoog er op. Meteen schakelde hij een tandje hoger en gleed met zijn beide vingers zo ver als mogelijk door in haar lichaam en begon de binnenkant van haar kutje te strelen. Elke keer wanneer hij haar klitje raakte ging er een schok door haar lichaam en trok ze hem fanatieker af.

Zwaar opgewonden bedacht Allen koortsachtig een volgende onschuldige stap en begon zachtjes te praten zonder haar naam te noemen en zweepte daarmee zijn moeder verder op.
“Mama moet even plassen” hoorde Allen haar excuus aan, zuchtte even overdreven en werd op zijn rug geduwd zodat zijn vingers tussen haar dijen vandaan gleden. Ook haar tepel moest hij uit zijn mond laten glijden.
“Slaap je nog?” vroeg Bea ter bevestiging en gleed haar bed uit, liep om het bed heen, trok het beddek van hem af en keek in het schemerlicht naar zijn lul die ze in haar hand nam.
Traag trok ze hem weer af, kijkend naar zijn lul en haar handen. Allen hoorde haar hijgen en opende spontaan zijn benen waardoor ze ook zijn ballen tussen haar vingers kon nemen.
Voorzichtig gluurde naar zijn moeder en toen zijn ogen gewend waren aan het beperkte licht zag hij zijn moeder iets voorover hellen, nam zijn lul in haar warme mond en liet speels haar tong over zijn eikel glijden om het voorvocht eraf te likken.
Langzaam gleed Bea met haar mond over zijn lul en voelde hij tot zijn verbazing hoe haar neus tegen zijn buik drukte. Hij zat helemaal in haar keel en keek toe hoe haar hoofd ritmisch over de stam van zijn hele lul gleed. Wanneer ze bij zijn eikel aankwam zoog- en likte ze hem even stevig en bewoog haar hoofd weer over zijn lul.
Steeds minder toneel speelde Allen, steeds meer begon hij te kreunen en legde ondertussen zijn hand op de arm van zijn moeder.
Opeens stopte Bea met pijpen, liet zijn lul uit haar mond glijden en trok haar pyjamabroek uit alvorens ze in bed stapte.
Zachtjes draaide ze zich op haar zij, met haar rug naar haar zoon toe, ging zo ver mogelijk naar achteren en lag nagenoeg met haar billen tegen hem aan. Daarna trok ze haar knieën op naar haar borsten en bleef afwachtend liggen terwijl ze intussen de laatste knopen van haar jasje losmaakte.
Rustig draaide Allen zich om, lag met zijn lul tegen haar warme billen en legde zijn hand op haar borst en speelde weer met haar tepels die hij eindelijk allebei kon bereiken.
“Allen, haal je hand van mijn borsten” sprak Bea onschuldig uit en draaide wat met haar heupen om de druk op zijn lul te vergroten.
Allen nam haar borst vol in zijn hand en begon er mee te spelen. Zachtjes kneep- of streelde hij haar borsten en tepels en drukte zich strakker tegen zijn moeder aan.
Toen voelde Allen de arm van zijn moeder naar achteren gaan, pakte moeizaam zijn lul vast en drukte die met de nodige voorzichtigheid iets naar beneden.
Allen voelde hoe zijn eikel tegen haar kut werd gehouden, kreunende even en bewoog uit iets onschuldig en gleed opeens moeiteloos door in haar drijfnatte kut.
Meteen ging Bea nog iets naar achteren met haar billen en voelde hoe zijn harde lul diep in haar kut zat, zijn hand om haar borst. Zijn vingers spelend met haar tepels.
Na een paar seconden begon Bea met haar heupen te bewegen en voelde hoe zijn lul in haar kut bewoog. Niet veel later begon Bea korte snelle neukbewegingen te maken en gleed Allen’s hand van haar borst, via haar buik naar haar kutje.
Langzaam opende ze haar benen maximaal en voelde hoe Allen zijn vingers over haar klitje haalde en die begon te strelen. Maar ook begon Allen zijn moeder te neuken. Traag gleed hij in- en uit haar kutje en streelde met zijn vingertoppen haar overgevoelige klit en nam Bea hetzelfde ritme aan waarmee haar zoon haar neukte.
Steeds meer rook Allen de geile geur uit haar kutje en steeds steviger neukte hij zwijgzaam zijn moeder en hoorden beiden hoe hun lichamen tegen elkaar sloegen.
“Allen, neuk me. Mama komt klaar, toe neuk me” hijgde Bea zachtjes om hem niet wakker te maken en voelde hoe hij het tempo iets opvoerde en bleef doorgaan totdat Bea wederom ingehouden klaarkwam.
Toen Bea iets was bijgekomen wilde ze zich omdraaien maar werd op haar plaats gehouden door Allen die haar weer ging neuken.
Nog even probeerde ze om zijn lul uit haar kut te halen maar toen ze hem zwaarder hoorde hijgen drukte ze haar billen strak tegen hem aan en voelde hoe diverse stralen warm zaad haar kut werden ingespoten.
Beiden hadden elkaar klaargeneukt maar alleen Bea wist niet dat hij wakker was.
Even twijfelde ze of ze zich moest wassen of niet maar besloot om zijn zaad in haar kut te laten zitten hopende op een snel vervolg. Zijn vingers bleven op haar klitje rusten.

De volgende ochtend was Bea al in de keuken toen Allen wakker werd.
Meteen zag hij de grote natte plek van zijn zaad in het bed en dacht glimlachend terug aan de nacht.
Even twijfelde hij of hij een boxer moest aantrekken maar besloot dat wel te doen en stapte nog steeds ongewassen, ruikend naar sperma de keuken in en begroette zijn moeder.
“En? Hoe heb je vannacht geslapen?” vroeg Bea opnieuw zichtbaar nerveus.
“Je hebt een rustgevende invloed blijkbaar op me. Ik heb weer lekker geslapen” gaf Allen aan en keek in haar jasje dat half open stond.
“Heb jij wel kunnen slapen?” ging hij verder.
“Mama heeft ook lekker geslapen. Dus als je vannacht weer naast me komt liggen dan zijn we binnenkort helemaal uitgerust” lachte Bea.
“Ik ga straks zwemmen, jij toch ook? Het is nu al bloedheet” gaf Allen zijn plan aan.
“We hebben dat zwembad niet voor niets dus JA. Ik doe met je mee” stemde ze toe en ging verder met het dekken van de ontbijttafel.
Elke keer dat Bea iets op de tafel zette zag Allen haar borsten en harde tepels maar zei er niets over maar toen ze naast hem stilstond rook hij opeens de geuren uit haar kut zodat zijn lul direct verstijfde tot de maximale lengte.
“Pak jij eens even de zoetigheid uit het kastje. Ik moet hier opletten!” wees Bea naar de eieren in het pannetje.
Toen Allen opstond zag Bea hoe hard zijn lul in zijn boxer stond en hield ook haar mond erover maar knoopte nog snel een extra knoop van haar jasje los.
Het maakte Allen nu niet meer uit en liep met een snoeiharde lul door de keuken en keek hoe het water in het pannetje begon te borrelen.
“Dat duurt nog wel even. Eerst moet het koken en dan nog 8 minuten” hoorde hij zijn moeder zeggen terwijl zijn ogen rustten op haar tepels.
Toen Bea dat zag helde ze iets verder voorover om hem een vol uitzicht op haar borsten in haar jasje te geven.
Voor zover het kon werd zijn lul nog harder.
“Kijk je uit voor eventuele spetters” lachte Bea.
“Ik ga voor alle zekerheid wel achter je staan” antwoorde Allen en plaatste zich inderdaad achter zijn moeder die zinloos met een spaan door het pannetje roerde.
Even bukte Bea zich iets verder en drukte met haar billen tegen zijn lul, bleef even staan en ging weer rechtop staan en voelde hoe Allen langzaam tegen haar aan kwam staan.
“Levensgevaarlijk ben je bezig met dat geroer” gaf hij aan en legde zijn beide handen op haar buik.
“Maar goed dat je me beschermd” lachte Bea en wist dat haar zoon in haar jasje keek. Haar tepels werden net zo hard als zijn lul.
“Dat zal wel moeten Ma. Voor je het weet heb je brandwonden en ik weet dat dat minder prettig aanvoelt” ging Allen erop in en met een bonkend hart waagde hij zijn kans en liet hij zijn handen in haar jasje glijden en hield haar borsten vast.
“Allen, wat doe je nu?” hijgde Bea opgewonden.
“Beschermen Ma, beschermen” hijgde ook hij, draaide zijn moeder een slag om en duwde haar zachtjes naar de ontbijttafel.
Daar duwde hij haar schouders voorzichtig naar beneden zodat ze met beide handen op de tafel steunde, trok haar pyjamabroek tot op haar knieën naar beneden en keek naar haar billen waarover hij meteen zijn handen liet glijden.
“Het was geil, spannend en lekker Ma de laatste 2 dagen met je” sprak Allen terwijl hij door zijn knieën ging en achter haar op zijn hurken ging zitten.
Langzaam opende hij haar billen en liet zijn tong over haar kontje glijden. We gaan straks neuken. Samen en ongestoord. Ik heb genoten van je maar geloof me, ik heb nooit geslapen” bekende hij en kuste haar tussen- en op haar billen en stond weer op.
Terwijl Bea in shock bleef staan liet hij zijn boxer zakken, pakte zijn lul vast en duwde zijn moeder met haar borsten op de tafel en drong zonder enige aarzeling diep door in haar kut.
“Allennnnnnnnn” kreunde Bea toen hij haar beide armen pakte en die op haar rug legde.
Met stevige slagen begon hij haar te neuken in een wisselend tempo en Bea voelde hoe zijn ballen tegen haar kut sloegen.
Langzaam liet hij 1 arm van haar los en hield haar beide armen met 1 hand vast, trok haar been omhoog en zorgde ervoor dat ze met haar knie op te tafel kwam te liggen.
Voorover gebogen, met een knie op de tafel voelde Bea hoe diep haar zoon zich in- en uit haar strakgespannen natte kut gleed om daarna met zijn handen in haar jasje te glijden en al neukend beide tepels tussen zijn vingers te nemen.
“Dit gaan we de hele dag doen Ma. Neuken en je straf is dat je niet mag klaarkomen zonder mijn toestemming. Je hebt misbruik gemaakt van mijn lichaam terwijl je dacht dat ik machteloos sliep. Nu ben jij de komende dagen machteloos en doe je wat ik wil” gaf Allen speels aan en gaf zijn moeder ’n paar harde klappen op haar billen.
Bea schoof zwijgzaam tijdens het neuken steeds meer over de tafel en vroeg zich af wat de bedoeling van haar zoon was en werd uit haar gedachten gehaald toen Allen zich uit haar kut terugtrok, het gas uitzette en op de stoel ging zitten.
“Ga maar op je knieën zitten en ga me pijpen” gaf hij aan en trok min of meer Bea naar zich toe, pakte haar bij haar haren en drukte zijn lul in haar mond.
Even twijfelde Bea maar toen Allen zijn lul dieper in haar mond drukte begon ze met haar hoofd te bewegen en knelde ze zijn lul met haar lippen af. Soms zoog ze fanatiek op zijn eikel.
“Proef je je eigen sappen Ma? De sappen uit je kut toen je me vannacht neukte en in je geile kut liet klaarkomen?” sprak Allen subtiel en liet zijn handen weer haar jasje inglijden om haar tepels vast te nemen en daar wat harder in te knijpen.
Even liet Bea zijn lul uit haar mond glijden en keek Allen aan die haar meteen aan haar haren weer over zijn lul duwde.
“Doorgaan Ma, doorgaan en niet stoppen voordat ik het zeg. Zuig op mijn eikel en trek me ondertussen in je mond af. Stop direct wanneer ik het zeg want ik wil niet klaarkomen. Oké?!” sprak hij gemeen en voelde dat zijn moeder zijn “bevel” uitvoerde.
“Zoals jij over mijn lichaam hebt beschikt zo zal ik ook over jouw lichaam gaan beschikken. En geloof me, ook wanneer Pa weer thuis is maak ik gebruik van je en voer je je opdrachten gewoon uit” hijgde Allen van geilheid toen hij de zachte keel van zijn moeder over zijn eikel voelde glijden.
Steeds meer speeksel liep uit haar mond over zijn ballen en toen hij dat voelde trok hij zijn lul uit haar keel en gaf opdracht om zijn ballen te likken.
Bea nam zijn ballen in haar hand, trok zijn zak iets omhoog en liet haar tong over zijn ballen glijden waarbij ze opeens ook zijn lul vastpakte en hem ondertussen aftrok.
Terwijl ze hem bleef aftrekken keek Bea haar zoon recht in zijn ogen.
“Ga je mij echt verplichten om dingen te doen?” sprak ze zachtjes.
“Ik ga je inderdaad verplichten om mij te plezieren. En als je het goed doet zal ik je laten klaarkomen.
Verwen je mij erg goed dan zal ik je vaak schaamteloos laten klaarkomen” hijgde Allen die keek hoe zijn moeder, hem aftrekkend, zijn ballen likte.
Bea nam wat eigen initiatief en nam zijn lul weer in haar mond en likte het voorvocht van zijn eikel.
“Wat verwacht je van me?” speelde Bea het spel mee.
“Ik verwacht niets, ik eis! Ik eis dat je je helemaal ter beschikking stelt voor me. Ongeacht wanneer. Ik wil je nemen zoals ik dat wil” hijgde Allen van ingehouden geilheid.
“Zeg je dan echt niets tegen je vader?” speelde Bea toneel.
“Juist”.
“En dan ga je je zaad in mijn kut spuiten of in mijn mond” hijgde Bea met volle mond.
“In beiden maar ook in je kontje Ma, ik wil je kontje ook neuken” gaf Allen met al zijn onbekende wijsheid aan.
“Als je maar echt helemaal niets tegen je vader zegt. Dan zal ik alles doen wat je vraagt maar zeg niets tegen hem! Je kan me dan zoveel neuken als je wilt en zal ik al je opdrachten uitvoeren zonder vragen te stellen” kreunde ze geil en genoot volop van de vooruitzichten.
Toen Allen zijn zaad voelde opborrelen stopte hij meteen, trok zijn moeder iets te hardhandig met haar mond van zijn snoeiharde lul en trok haar mee naar de huiskamer.
“Ga op je buik op de bank liggen en houd je billen voor me uit elkaar” sprak hij kortaf en keek niet veel later tussen de billen van zijn moeder naar haar kontje.
Weer enigszins tot rust gekomen ging hij naast haar op zijn knieën zitten, liet zwaar hijgend zijn vinger over haar kontje glijden en zag hoe die steeds knijpende bewegingen maakte.
Langzaam boog hij voorover en liet zijn tong tussen haar billen, over haar kontje glijden en begon die te likken. Regelmatig drong zijn tong een stukje in haar kontje, afgewisseld door zijn vingertoppen.
Meer dan geruime tijd likte Allen zijn moeder tussen haar billetjes die ze nog steeds ver uit elkaar hield.
“Mama is wat nauw daar dus doe wel zachtjes met me als je je lul in mijn kontje gaat duwen” hijgde en kreunde Bea van opwinding, hopend dat hij zich anaal aan haar zou vergrijpen.
Terwijl Allen haar anaal bleef likken gleed haar arm naar beneden en pakte zijn lul weer vast en trok hem zachtjes af.
Al likkend en strelend ging Allen tot zijn 1e vingerkootje in haar kontje en voelde hoe die zijn vinger afknelde. Om wat soepeler in haar te bewegen liet Allen een klodder speeksel op haar kontje vallen en smeerde haar kontje er mee in.
Steeds vaker haalde hij zijn vinger uit haar kontje en even zoveel keer drukte hij zijn vinger er weer in en merkte dat haar kontje de strijd begon op te geven en soms nog knijpend, toch open bleef staan.
Na weer een klodder speeksel te hebben laten vallen bekeek Allen op zijn gemak hoe zijn vinger verder en verder in haar kontje gleed en niet verder meer kon.
Geobsedeerd kijkend vingerde hij zwijgzaam zijn moeder tussen haar billen en liet de vingers van zijn andere hand over haar dijbenen glijden, richting haar natte kutje.
Niet veel later voelde Bea hoe hij haar lipjes opende terwijl hij haar kontje bleef vingeren.
Tot volle tevredenheid constateerde Allen dat haar kutje steeds meer begon te zwellen en bleven haar lipjes opeens ver uit elkaar staan. Dikke, met bloeddoorlopen schaamlippen stonden strak tussen haar dijen. Haar kut gereed om genomen te worden! Zelfs haar klitje stond zichtbaar hard tussen haar lipjes zodat ook hij zijn hand vol op haar kut legde en haar klitje met zijn duim begon te masseren.
Allen zag zijn moeder dikke sappen kutgeil aanmaken en bekeek de draadjes tussen haar kut en zijn duim.
Snel haalde hij zijn duim van haar klitje, likte hem af en proefde de zachte zoete glijdende smaak uit haar kut.
Steeds vaker begon hij dit te herhalen en hoorde zijn moeder kreunen terwijl ze hem nog steeds zachtjes aftrok of anders zijn lul stil in haar hand hield.
“Zeg je wel wat Mama moet doen want ik ben machteloos bij je” kreunde Bea zachtjes in haar rol maar was uiterst verbaast dat Allen zich kon inhouden op zijn ontdekkingsreis in haar lichaam.
Maar Allen zei van puur genot helemaal niets en bleef in trance met haar spelen.
“Mama’s kutje is drijfnat en misschien heb jij een droge mond” hijgde Bea, stil hopend dat hij haar zou gaan likken.
“Daar heb je gelijk in Ma” sprak hij plotseling, haalde zijn vinger uit haar kontje en liet haar op de rand van de bank zitten.
Langzaam duwde hij haar knieën ver uit elkaar en bekeek haar kut opnieuw. Met 2 vingers gleed hij tussen haar lipjes en likte daarna zijn vingers af, plaatste zijn hoofd tussen haar dijen en nam haar kut in zijn mond.
Rustig en beheerst likte hij de sappen uit haar van geilheid druppelende kutje en vooral van haar klitje terwijl hij met 2 vingers haar kut ver openhield.
Met lange halen voelde Bea zijn tong door haar kut glijden, soms zuigend op haar harde klit en begon meer te druppelen. Het zoet smakende- en glijdend aanvoelend sap uit haar kut liep via zijn lippen in zijn mond en begon haar met zijn tong dwingend te likken.
Een diep gegrom ontsnapte uit de keel van Bea die zich achterover in de bank liet zakken en haar benen naar haar borsten optrok. Nog verder kon Bea zich niet openstellen.
Al likkend over haar kut drukte Allen zijn vinger weer diep in haar kontje en begon haar anaal te verwennen.
Zijn lul begon zeer van stijfheid te doen, liet zijn moeder los, pakte zijn lul vast en keek haar aan.
“Ga je Mama weer martelen met je harde lul?” hijgde Bea en kreunde hardop toen haar zoon in haar kut doorgleed en meteen begon te neuken.
Al neukend keek Allen naar zijn lul en genoot optimaal toen hij zag met welke eenvoud hij zich tussen haar dijen boorde. Hoe nat ze was constateerde hij steeds wanneer hij zijn lul helemaal uit haar kut trok, bekeek en weer in haar drong.
“Je gaat Mama toch niet tussen haar billen neuken hè” gaf ze als hint en voelde hoe hij zich uit haar kut terugtrok, opstond om naar de kast te lopen om daar de vaseline te pakken.
Weer zittend tussen haar benen smeerde hij haar kontje ruim in, zo ook zijn lul en plaatste die tegen haar kontje.
Met grote ogen keek hij toe hoe zijn eikel in haar kontje verdween en voelde enige weerstand maar door geilheid overmand verhoogde hij voorzichtig de druk en schoot plotseling ver door in haar kont.
Even moest hij wennen omdat het de eerste keer in zijn leven was dat hij in een kontje zat. Notabene ook nog eens die van zijn moeder en begon haar te neuken.
Ondertussen pakte hij haar heupen vast waardoor hij met zijn armen haar benen ver omhoog kon houden en keek toe hoe zijn lul in- en uit haar kontje gleed.
“Dit ga ik in de toekomst vaker doen Ma” kreunde Allen verheugd en geil.
“Neeeeeeee, niet in mijn kontje!” spartelde Bea gespeeld tegen.
“Dat maak ik wel uit Ma, of moet Pa het te weten komen?” hijgde hij dreigend, liet haar heupen los en nam haar tepels tussen zijn vingers en kneep of trok daar gemeen hard.
Steeds harder nam Allen bezit van zijn moeder en gleed ondertussen tot zijn ballen tussen haar billetjes maar, ondanks een beetje gewend geraakt, verhoogde hij de snelheid niet en liet zijn ballen tegen haar billen staan.
“Dit staat je in de toekomst te wachten” sprak uit duidelijk en verhoogde eindelijk het tempo zodat de bank een klein beetje van z’n plek afkwam.
Steeds intenser begon Bea te kreunen en liep wat speeksel uit haar mond maar toen Allen voelde dat hij ging klaarkomen trok hij zonder enige melding zijn lul uit haar kont en zag die totaal open blijven staan.
Nog 1 maal drong hij er met zijn lul diep in, neukte een paar slagen en trok zich opnieuw terug en zonder wat te zeggen rende hij naar het zwembad en dook erin.
Even bleef Bea hijgend op de bank liggen en begon zachtjes te masturberen terwijl ze nog nagenoot van het kloppend gevoel in haar kontje en de ontstane spanning.
Net voordat ze klaar zou komen stopte ze, stond op en liep naar buiten om ook te gaan zwemmen.
Na 20 minuten samen te hebben gezwommen ging Allen het zwembad uit en liep naar de schuur om touwen te halen.
“Hierkomen Ma” gebood hij en liet haar onder de bomen op haar buik liggen en bond een touw om haar polsen vast aan en knoopte het uiteinde vast aan een boom.
Even keek hij om zich heen en maakte 2 andere touwen vast aan haar enkels en bond beide touwen vast aan 2 andere bomen, haar benen maximaal gespreid en ging naast zijn moeder zitten.
“Ik kan me niet bewegen! Maak me alsjeblieft los” smeekte Bea maar daar gaf Allen geen gehoor aan en keek op zijn gemak naar zijn moeder maar vooral tussen haar benen.
Soms boog hij even verder voorover om naar haar openstaande kut te kijken waar hij maar geen genoeg van kon krijgen en ging weer recht zitten.
“Als Mama je pijpt, maak je me dan los” smeekte Bea weer.
“Nee Ma. Pijpen moet je me toch dus losmaken doe ik niet” gaf hij aan en zag zijn moeder naar zijn snoeiharde lul kijken.
Rustig ging Allen weer op zijn knieën zitten, kroop tussen haar benen.”Let op en voel maar eens Ma” en zonder verdere woorden drukte hij zijn lul weer in haar kontje en begon haar te neuken.
Met trage slagen voelde Bea hem in- en uit haar kontje gaan en werd opeens zachtjes met haar hoofd naar achteren getrokken zodat het wel leek alsof ze verkracht werd.
“Allen! Je verkracht me tussen mijn billen” hijgde Bea overlopende van geilheid en drukte steeds vaker haar billen omhoog om hem zo diep mogelijk in haar lichaam te ontvangen.

Terwijl Allen “zwaar misbruik” maakte van zijn vastgebonden moeder keek Angela uit het raam en opende verbijsterd haar mond toen ze zag hoe haar buurjongen zijn vastgebonden moeder neukte.
Enige tijd bleef ze staan tot ze plotseling opstond en haar telefoon pakte om foto’s te maken.
Meer dan ’n uur bekeek ze haar buren en zag hoe Allen de benen van zijn moeder losmaakte en haar op haar knieën zette. Aan de bewegingen van Bea kon ze zien dat hij haar flink neukte en met zijn handen op haar heupen haar stevig vasthield.
Toen Angela zag dat Allen zich uit haar kut terugtrok en zich liet pijpen belde Angela Bea op en verbrak terstond te verbinding. Al kijkend naar haar buren herhaalde ze dat vele malen. Bea kon later zien dat Angela vaak had geprobeerd om contact met haar te krijgen, dit voor het geval dat……….. en maakte verder zoveel mogelijk foto’s.
De ingezoomde foto’s spraken boekdelen en bij het snel terugkijken v.d. foto’s zag ze overduidelijk hoe Bea’s kut openstond maar ook hoe ontspannen ze zijn lul in haar mond had.
Even dacht ze na, stond op om te douchen en trok daarna een lang T-shirt aan. Haar slipje bleef uit en vertrok om naar de buren te lopen.
Zonder het minste geluid te maken sloop ze de tuin in en keek van dichtbij toe hoe Allen zijn moeder neukte en soms hardhandig op haar billen sloeg.
“Ik voel je kut knijpen slet” hijgde Allen grof, onbekend van het feit dat Angela hem hoorde praten.
“Je gaat toch niet klaarkomen hè?!” hoorde Angela hem zeggen en zag hem zijn lul uit de kut van zijn moeder terugtrekken.
“Nee Allen, Mama gaat niet klaarkomen. Jij moet zeggen wanneer ik mag klaarkomen toch?!” kreunde Bea.
Een krakend takje verraadde Angela, zag dat Allen zich met een ruk omdraaide en haar aankeek.
“Sorry, sorry. Dit had ik niet verwacht!” sprak Angela zoveel mogelijk stotterend uit en zag het rood aangelopen gezicht van Allen.
“Maak me los Allen!” gaf Bea in paniek, meteen na haar ontdekking, aan.
“Ik had je gebeld maar je nam niet op vandaar dat ik even kwam kijken of alles in orde is maar dit wist ik niet” ging Angela meteen verder tegen de hulpeloze Bea en een twijfelende Allen.
“Maak me los” sprak Bea weer maar Angela hield Allen tegen.
“Je hoeft haar niet los te maken, ik ga zo weg en laat jullie alleen zodat jullie kunnen doorgaan” gaf Angela met een grote glimlach aan en bekeek de lekkende kut van haar buurvrouw.
“Zijn jullie al lang bezig hiermee?” vroeg Angela belangstellend aan Allen en bekeek zijn lul die intussen begon te verslappen.
“Sorry Angela dat je dit ziet” stamelde Allen.
“Ik vroeg of jullie al lang zo bezig waren!” herhaalde Angela haar vraag en hoorde van Allen dat het pas 2 dagen geleden was begonnen.
“Al 2 dagen!? En vandaag heeft je moeder straf verdiend zie ik” ging ze lachend verder en merkte dat Allen zich begon te ontspannen.
“Het is maar een spelletje Angela” sprak hij voorzichtig en wilde zijn moeder losmaken.
“Nee, laat haar maar zo liggen. Ze zal het wel verdiend hebben als jij het zegt” kwam Angela in feite voor hem op.
“Waar heb je dit aan verdiend Bea?” vroeg Angela die bewust op haar knieën naast Bea ging zitten met haar gezicht bijna op de grond; vlakbij die van haar buurvrouw.
Meteen keek Allen tegen de blote kut van Angela aan die zich bewust schaamteloos liet bekijken en bleef zo voor hem zitten.
Zijn lul stond in no-time hard tegen zijn buik gespannen omhoog en bekeek, nee……. bestudeerde de billen en het kutje van Angela op zijn gemak.
“Ze geeft geen antwoord Allen!” sprak Angela zachtjes achterom kijkend en zag Allen geconcentreerd onder haar T-shirt kijken maar bleef zo zitten.
“Ma, Angela vraagt je wat”!” stotterde Allen uit zijn concentratie gehaald maar een antwoord bleef uit.
“Ik begrijp nu dat ze straf heeft verdiend” lachte Angela en wenkte Allen naderbij.
Zonder op te letten kroop Allen op zijn knieën naar beide vrouwen toe en nam een afwachtende houding aan, niet wetend wat te doen.
“Vertel jij me dan maar waarom ze straf heeft verdiend” sprak Angela begripvol tegen Allen en keek naar zijn harde lul.
“Het was gewoon een spelletje Angela. Verder niets” gaf hij met haperende stem aan.
“Kom op, ik ben niet gek hoor. Je bind je moeder niet voor niets vast. Waarom straf?” ging Angela verder tegen Allen.
“Ik heb haar alleen vastgebonden aan de bomen” gaf hij niet helemaal in detail tredend aan.
“Alleen aan een boom vastgebonden!” lachte Angela tegen Allen.
“Dan gaan we haar benen maar vastbinden aan de bomen. Ik help je wel. Dan mag ze haar straf ondergaan” daagde Angela hem uit en zag hem knikken.
Weer boog Angela diep om met haar buurvrouw te praten en gaf Allen wederom een enorme kijk op haar kut en billen en drukte haar borsten tegen de grond om met Bea verder te gaan.
Allen keek recht tegen de kutjes en billen van beide vrouwen en voelde zijn eikel van geilheid kloppen.
“Ik zal je moeders benen vastbinden. Als jij achter me gaat zitten dan kan je de touwen voor me vasthouden” sprak Angela.
Meteen gaf Allen gehoor aan haar vraag en ging achter haar zitten.
Met veel gespeelde moeite maakte Angela de touwen vast om ze daarna weer los te maken met het excuus dat ze toch niet goed zaten.
Allen werd steeds geiler en geiler door Angela die regelmatig haar hand op de billen van zijn moeder legde of anders aan de binnenkant van haar dijen.
“Hou jij deze touwen vast en laat ze wat vieren als ik het zeg” gaf Angela aan en drukte beide benen van Bea in haar knieën omhoog zodat Allen met zijn lul tegen het kutje van Angela aankwam.
Dit was toch echt teveel voor hem geworden, pakte zijn lul vast en plaatste zijn eikel tegen haar kutje en drukte meteen door. Diep zat hij in Angela.
“Mijn God Bea, Allen zit met zijn lul in mijn kut. Hij neemt me gewoon!” hijgde Angela die zich op de rug van Bea liet zakken terwijl Allen haar neukte.
Met zijn lul in haar kut pakte Allen de touwen, en – de polsen van Angela vast en maakte die vast op haar rug.
“Zo, ook jij hebt straf verdiend. Je heb me laten kijken naar je geile kut” hijgde Allen verrukt.
“Help me Angela, maak ons los want anders zijn we aan hem overgeleverd” kreunde Bea.
“Hij heeft mijn armen al vast en ik voel zijn eikel kloppen in mijn kut” hijgde Angela.
“Wat vreselijk!!!! Luister naar hem en doe wat hij zegt want anders misbruikt hij ook jou” overdreef Bea de situatie.
“Ik kan al niets meer doen Bea. Toe praat met hem want ik voel zijn lul tegen mijn baarmoeder tikken” kreunde Angela met haar knieën ver uit elkaar.
“Allen, maak mij los, dan straffen we samen Angela. Toeeee maakkkkk Mama losssssss” siste Bea toen Allen zijn vingers in haar kut duwde en begon te vingeren.
“Dus jij wilt samen met mij Angela straffen! Hoe kan ik je geloven op je woord?” sprak Allen die met zijn vingers de billen van Angela uit elkaar hield.
“Zeg wat ik moet doen en ik voer meteen uit wat je zegt” genoot Bea, wetend dat hij Angela tot haar beschikking zou stellen.
“Oké Ma, ik maak je los” sprak hij duidelijk, liet zijn vingers uit de kut van zijn moeder glijden en pakte Angela bij haar heupen en neukte haar langzaam terwijl hij ondertussen begon Bea los te maken en genoot van het gevoel van een andere kut om zijn lul.
Eindelijk was Bea los, draaide zich om waardoor Angela van haar rug af gleed en Allen genoodzaakt was om zijn lul uit haar kut te laten glijden.
Meteen drukte Bea Angela op haar rug en trok haar benen omhoog.
“Doe met haar wat je wilt. Je heb het verdient. Mama gaat je helpen” sprak Bea en plaatste zich met haar kut op de mond van Angela die haar begon te likken terwijl ze weer de harde lul van Allen in haar kut voelde glijden.
Toen Bea met haar vingers de kut van Angela opende om te kijken hoe diep haar zoon in haar zat gleed ze met haar duim over het klitje van Angela.
“Zo doen we dat met vrouwen die zich zo kleden én gedragen!” stotterde Bea even toen Angela zich vast had gezogen op haar klit.
Opnieuw was Bea verrast dat Allen zijn lul uit de kut van Angela haalde en achter haar ging zitten kijken hoe zijn moeder werd gelikt.
“Ik ga je ook maar likken Ma” lachte Allen, spreidde liefdevol haar billen en liet zijn tong weer over haar kontje glijden. Terwijl hij zijn moeder anaal likte maakte Allen de touwen bij Angela los en zag hoe die hem daarna hielp door de billen van zijn moeder uit elkaar te houden.
Bea had zich intussen met haar hoofd tussen de dijen van Angela geplaatst en likte rustig de overvloedig aangemaakte sappen weg.
Geruime tijd waren ze elkaar aan het likken totdat Angela Bea op haar billen tikte en aangaf te stoppen.
“We gaan Allen samen pijpen!” nam ze het initiatief over, stond op toen Bea van haar af was gekropen en duwde hem met zijn rug tegen een boom en legden beide vrouwen hun hoofd op zijn bovenbenen.
Als een veldheer zat Allen tegen de boom en keek toe hoe zijn moeder of Angela hem pijpte. Zijn beide vingers waren intensief met hun borsten en tepels bezig.
“Stop want ik ga zo komen!” hijgde Allen.
“Pijp jij hem nu leeg of ik?” vroeg Angela aan Bea.
“Ik pijp hem wel leeg. Straks mag jij het doen” hijgde Bea, zoog op zijn eikel en liet haar tong langs zijn lul gaan.
Met de tong van Angela in zijn mond voelde Allen dat hij ging komen en zette zich schrap.
“Spuit maar in haar keel” kreunde Angela die de verandering bij Allen opmerkte, pakte zijn ballen vast en begeleidde hem vrijend naar een enorm orgasme.
“Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa” brulde Allen en spoot een verschrikkelijke hoeveelheid zaad, straal naar straal in haar mond. Rustig liet Bea hem in haar mond spuiten en slikte steeds de grote hoeveelheid zaad door terwijl Allen bleef doorspuiten.
Toen Allen afgepeigerd naar zijn moeder keek zag hij het zaad langs haar kin naar beneden lopen.
“Mijn God Allen, ik moest niet slikken maar drinken” hijgde zijn moeder verheugd en liet het sperma van haar wang en lippen door Angela aflikken.
Niet veel later keek Allen zijn ogen uit naar beide vrouwen die langdurig met elkaar intensief bezig waren. Slechts veelvuldig klaarkomen was hun doel die dag. Allen masturbeerde voor hun ogen zonder ze te storen maar kwam uiteindelijk wel klaar in de mond van Angela.
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 31 juli 2016 - 13:19 / Hits : 14506 / Waardering : 4.75
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Betrapt in de tuin door de buurman bij het zonnebaden.
Auteur : Adele / Geschreven op : 27 september 2016 - 23:56 / Hits : 29805 / Waardering : 4.52

Nachtvissen in de tuin
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 26 augustus 2016 - 13:21 / Hits : 12790 / Waardering : 4.50

Samen nog een stapje verder, (Het buurmeisje 4.)
Auteur : ArieVerhaal / Geschreven op : 12 mei 2017 - 18:46 / Hits : 11330 / Waardering : 4.28

in de tuin met de buren
Auteur : Jan Vertelt / Geschreven op : 27 mei 2016 - 13:44 / Hits : 21658 / Waardering : 4.16

Samen delen dl 2
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 16 maart 2016 - 13:49 / Hits : 18196 / Waardering : 4.14

Samen delen dl 1
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 16 maart 2016 - 13:45 / Hits : 25251 / Waardering : 4.00

Een tuin vol bloemen (alle 3 delen)
Auteur : Alex2000 / Geschreven op : 29 december 2015 - 19:34 / Hits : 9230 / Waardering : 3.75

Samen maken we er een punt van (Melissa 4.)
Auteur : ArieVerhaal / Geschreven op : 10 augustus 2017 - 21:01 / Hits : 7110 / Waardering : 3.75

Samen studeren.
Auteur : max55 / Geschreven op : 15 april 2015 - 17:15 / Hits : 9365 / Waardering : 3.72

samen op vakantie 1
Auteur : Renate / Geschreven op : 21 januari 2014 - 02:20 / Hits : 46573 / Waardering : 3.70

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb