Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Avond op stap met mijn zoon. Vervolg deel twee
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Avond op stap met mijn zoon. Vervolg deel twee
Na onze zaterdagavond dat we vreselijk fout maar o zo lekkere sex hadden gehad viel ik bevredigd in Kevin zijn armen in slaap.
De volgende morgen werd ik wakker en zag Kevin nog in diepe slaap naast me liggen, gelijk dacht ik weer aan de heerlijke sex die ik gisteravond met mijn zoon had gehad, wat was het fijn en ook wel vertrouwd maar bovenal vreselijk “close” met hem voelde het.
Nadat ik even naar het toilet was geweest kroop ik weer naast hem en lag mijn hoofd op zijn borst, ik hoorde zijn rustige ademhaling en het langzaam bonken van zijn hart.
Met mijn hand ging ik naar zijn nog slappe paal, en begon hem te strelen vanaf zijn ballen omhoog langs zijn paal, heel langzaam voelde ik hem verstijven, rustig streelde ik verder en na een poosje stond hij weer staalhard recht omhoog, aan Kevin zijn ademhaling te horen sliep hij nog steeds, mijn kutje begon alweer te tintelen en voelde hoe ik weer vochtig werd daar.
Zijn paal nam ik in mijn hand en begon hem langzaam en voorzichtig af te trekken tot ik steeds meer zin kreeg om er weer op te gaan zitten en Kevin zo wakker te neuken.
Dus zo voorzichtig mogelijk ging ik boven hem zitten en hield mijn kut wat open en met mijn andere hand hield ik zijn paal voor mijn kut en liet mij er langzaam over zakken.
OMG. wat voelde dat weer vreselijk lekker zoals ik hem weer in mijn kut voelde komen en zoals hij mij weer oprekte, toen hij er weer helemaal in zat ging ik voorover op Kevin liggen.
Inmiddels was mijn kut natuurlijk al weer drijfnat, met mijn onderlichaam maakte ik kleine neukende bewegingen zo voelde ik hem heerlijk in mijn kut bewegen.
Toen ik voelde dat Kevin zijn handen op mijn billen lag wist ik dat hij wakker aan het worden was, toen hij zijn ogen wat opende zei ik : “goedemorgen lekker stuk, hoe vind je het om zo wakker te worden ?”.
Nadat hij even wakker werd antwoorde hij : “met mijn sex verslaafde geile moeder op mijn paal is dat wel erg lekker ?” en ik voelde hoe hij met zijn handen op mijn billen mij op en neer bewoog over zijn heerlijke paal.
Lekker lag ik op zijn bewegingen mee te kreunen en zo lekker voelde dat zoals ik zijn paal in en uit mijn kut voelde schuiven.
“Hou er wel rekening mee geil moedertje dat ik je straks weer vol ga spuiten natuurlijk zo heerlijk die soepele natte kut op mijn paal” met mijn armen om zijn hals kus ik hem en antwoord : “je mag mij zoveel en net zo vaak als je wil volspuiten lekkere vent als je mij dan ook maar klaar laat komen”.
In een heerlijk rustig tempo liggen we zo met elkaar te neuken en te genieten van elkaar als Kevin aangeeft dat hij bijna klaar gaat komen, dan druk ik mij op mijn armen wat omhoog, mijn tieten slingeren nu boven zijn gezicht heen en weer, in deze houding kan ik mijn onderlichaam beter en meer bewegen zodat ik ook richting mijn orgasme ga.
Als Kevin harder in mijn billen gaat knijpen en ik voel hoe zijn benen opspannen weet ik dat hij er is.
Met een zware en luide kreun krijg ik de eerste straal warm sperma diep in mijn kut gespoten, door dat heerlijke gevoel van die spuitende paal diep in mijn kut kom ik ook weer klaar.
Wild wippend en knijpend met mijn klaarkomende kut beweeg ik op Kevin zijn spuitende paal, hij jaagt weer een flinke hoeveelheid zaad diep bij mij naar binnen, weergaloos liggen we weer klaar te komen, onwijs lekker is het weer, met zijn handen nog op mijn billen drukt hij me steeds met kracht weer naar beneden zodat hij erg diep in mijn kut komt steeds.
Ongecontroleerd zit ik op zijn paal te bewegen, wel zo lekker laat hij me weer klaar komen, als de heftigheid wat afneemt laat ik mij weer plat op Kevin zakken, zo liggen we heerlijk wat naschokkend uit te hijgen als ik zeg : “jongen dit was weer onbeschrijflijk lekker zoals je mijn kut weer vol hebt gespoten” en geef hem een heerlijke zoen.

Na zo nog een poos lekker na te hebben genoten geef ik aan dat ik maar even onder de douche ga en daarna koffie ga zetten.
Nadat ik mij gewassen heb blijf ik lekker naakt rondlopen, maak koffie en een ontbijtje voor ons, lekker op de bank genieten we daarvan en zitten lekker tegen elkaar aan, we spreken af dat we vandaag ook nog een poosje naar buiten gaan, we kunnen niet de hele dag door sexen, beter dat we dat weer tot vanavond bewaren tegen die tijd zullen we vast weer wel lekker geil zijn……………
Omdat het redelijk weer is trek ik een beetje kortere rok aan, wel een BH mijn tieten zijn te groot om los te laten hangen met een blouse erover.
Als ik aangekleed beneden kom pakt Kevin mij heerlijk even onder mijn rok bij mijn kut, die wel in een micro string verpakt zit, en zegt : “geil moedertje vanavond ga ik je kut goed likken” met een kus beantwoord ik hem.
Leuk vind ik het als hij geile dingen tegen mij zegt en mij zijn geile moedertje noemt.
Wij wonen in een vrij kleine plaats, dus besluiten we naar een verderop gelegen stad te gaan, Kevin rijdt in mijn auto, het is al na het middaguur dat we daar aankomen, nemen eerst op een terras koffie, een aantal noodzakelijke winkels bezoek ik als we langs een zogenaamde “erotica shop” lopen stelt Kevin voor om even binnen te kijken, ik ben daar nog nooit geweest, maar stem toch toe,
Een overvloed aan spannende lingerie en dingen zie ik, als Kevin een doorzichtig kort jurkje voor me houdt zegt hij : “ik denk dat dit jou heel mooi staat” wat onwennig nog bekijk ik het, zie een paskamer en besluit het even aan te trekken.
Over mijn helemaal naakte lichaam doe ik het aan en in de spiegel vind ik het direct mooi, Kevin kijkt om het hoekje even naar mij en zegt : “zo ben je een echt mooie en heerlijk geile moeder” heerlijk geil voel ik me in dit jurkje, bij de kassa rekenen we het af en lopen naar buiten, daar omhels en kus ik hem als dank voor het geile jurkje dan zeg ik hem : “als dank zal in vanavond je paal en ballen kaal scheren dat vind ik veel mooier, hij kijkt me aan en antwoord : “dan moet jou kut ook helemaal kaal lekker sletje van me”.
Inmiddels ben ik al geil genoeg om weer geneukt te worden en antwoord : “maak jij maar een lekker geil sletje van je moeder geile zoon van me” we lopen nog wat tussen de winkels door maar onze gedachten zijn vol van geile lekkere dingen die we met elkaar gaan doen thuis.
We besluiten in de stad wat te eten dan hoef ik thuis niet meer de keuken in om te gaan koken en dat soort dingen.
Thuis gekomen ruim ik alles op, spring onder de douche, maak mijzelf mooi op en over mijn naakte lichaam trek ik het jurkje aan, en eronder een paar zwarte knielaarsjes met best wel hoge hakjes, als ik in de spiegel kijk vind ik dat ik er mooi maar ook wel een beetje lekker hoerig uitzie, beneden bekijkt Kevin mij met open mond en grote ogen en zegt : “nu lijk je op een heerlijk geil escort sletje geil moedertje van me”.
Ik stuur hem ook onder de douche, onderwijl zoek ik de scheerspullen bij elkaar, als hij weer beneden komt moet hij van mij op zijn rug op de eetkamer tafel gaan liggen.
Zijn paal wijst strak naar het plafond natuurlijk, met een tondeuse haal ik de langere haren weg, daarna zeep ik hem lekker in en begin te scheren, lekker met mijn hand om zijn dikke paal, en af en toe neem ik hem even in mijn mond, zo maak ik hem wel zo vreselijk geil, als ik klaar ben en hem met crème in masseer maak ik er een heerlijk pijp beurt van.

Trekkend en zuigend op zijn paal met zijn ballen in mijn hand voel ik hoe hij bijna gaat komen, dan heftig stotend en bewegend spuit hij een enorme hoeveelheid zaad in mijn mond. Het kost me moeite om alles door te slikken.
Mooi lik ik hem schoon en speel nog even met zijn heerlijke paal, met schorre stem zegt hij dan : “pijpen kan je als de beste lekker geil wijf van me” na een poosje bijgekomen te zijn moet ik op de tafel gaan liggen met mijn jurkje omhoog.
Met mijn benen wijd geef ik hem alle ruimte bij mijn kut, met zorg scheert hij mijn kut volledig kaal, en begint hij mij op en werkelijk geweldig lekkere manier te likken en te vingeren.
Met meerdere vingers is hij doende in mijn kut, mijn benen heb ik zo ver mogelijk opgetrokken Kevin trekt mijn kut lekker open en duwt zijn vingers diep naar binnen en likt tegelijk door mijn kut en over mijn groot opgezette klit.
Ik lig te hijgen, te kreunen en maak de meest onmogelijke geluiden van genot, mijn zoon weet prima hoe hij een geile kut moet bewerken, geen plekje slaat hij over, en diep in mij voel ik zijn vingers bewegen.
Dan voel ik hoe hij een vinger tegen mijn sterretje zet en die zo in mijn kontje duwt……….. de hele wereld zie ik aan voor een doedelzak, ik heb het niet meer zo geil ben ik en ik zweef tegen een enorm orgasme aan, nog net weet ik te roepen : “ik koooooommmmm”.
Dan met de kracht van een explosie kom ik klaar gillend en krijsend, en Kevin blijft met zijn vingers in mijn kut stoten, werkelijk waar nog nooit had ik dit meegemaakt dat ik op deze manier klaar gemaakt werd, een gekmakend orgasme was het.
Heb toch wel even een poos nodig om terug te keren op deze aarde, Kevin helpt me later overeind en laat mij op de bank neer vallen.
“Sodemieters Kevin, daar heb je me wel even klaar laten komen als nooit tevoren” breng ik met schorre stem uit, en laat me tegen hem aan zakken om zo op mijn gemak bij te komen.
Met mijn benen wijd hang ik tegen Kevin aan, ondertussen kneed hij lekker mijn loshangende grote tieten in mijn sexy jurkje.
Dan vraagt hij : “is mijn geile sletje alweer klaar om goed geneukt te worden ?” inmiddels ben ik weer redelijk op krachten en antwoord : “laten we maar naar bed gaan dan mag jij daar je geile moeder weer lekker uitwonen” ik heb er weer wel zin in om zijn heerlijke paal in mijn kut te voelen.
Alle scheerspullen ruimen we op, nemen wat te drinken mee naar de slaapkamer en naakt gaan we op het bed liggen.
We liggen lekker met elkaar te spelen en te voelen als ik zeg : “eerst wil ik even goed stevig geneukt worden, dus ga er maar aan beginnen” en met opgetrokken benen ga ik voor Kevin klaar liggen, hij komt over mij heen en ik stuur zijn grote harde paal voor mijn kut.

Heerlijk voel ik hem naar binnen schuiven en maak het genot mee hoe hij mijn kut oprekt en hem diep in mij voel komen.
“Ooohhh Kevin wat voel ik jou heerlijke paal diep in mijn kutje bewegen” zeg ik hem, dit is werkelijk waar genieten om door mijn zoon Kevin geneukt te worden.
Hij antwoord terwijl hij in een langzaam tempo in mijn kut stoot : “je bent mijn geile sex verslaafde hoertje geil moedertje” lekker voel ik hem in en uit mijn kut schuiven.
“Neuk me sneller en harder jongen, ja ik wil je geile hoertje zijn vanavond” antwoord ik hem en met mijn handen op zijn billen probeer ik hem sneller op mij te bewegen.
Maar dan gaat hij mij steeds sneller en harder neuken : “zo wil ik je voelen jongen rag me lekker af” moedig ik hem aan en uiteindelijk gaat hij voluit in mijn kut tekeer, hier had ik zin in zo wilde ik hem voelen.
Met stevige diepe stoten neemt hij me goed te pakken, doordat Kevin mij zo super lekker heeft klaar gelikt voel ik mij een beetje onverzadigbaar geil.
“Dus mijn geile hoertje wil zo hard geneukt worden” zegt Kevin hijgend in mijn oor, daar kan ik alleen op zeggen : “ja jongen je geile moeder moet goed gepakt worden” op deze manier geilen we elkaar zo mogelijk nog verder op.
“Van mijn geile moeder ga ik een lekker geil hoertje maken geile slet” hoe geiler we worden hoe geiler ook het taal gebruik van Kevin, en als ik zo in deze stemming ben mag hij alles tegen mij zeggen.
“Ga jij maar op je buik liggen zaad slet dan zal ik je kut flink uitwonen” krijg ik te horen, op mijn buik en met mijn benen zo hoog mogelijk opgetrokken ga ik voor hem klaarliggen.
Zonder enige moeite schuift zijn paal weer helemaal in mijn kut, met zijn zware lichaam komt hij op mij liggen en begint te stoten, op deze manier komt hij mega diep in mijn kut.
“Oooohhhh wat ben je toch een lekker geil wijf moeder, je kut neukt zo lekker” geeft Kevin aan, met een arm ga ik onder mijn buik door zo kan ik met Kevin zijn ballen spelen en ook een beetje mijn kut bewerken.
Heerlijk gaat hij nu in mij tekeer, tussen mijn vingers door voel ik zijn grote paal in en uit mijn kut schuiven, ik kan me niet heugen dat ik op zo’n geweldige manier gedekt ben wat is dit enorm genieten.
“Geil hoertje van me. Ik ga je rijpe geile kut weer volspuiten straks” geeft Kevin aan, niets liever dan dat natuurlijk, zijn warme zaad weer diep in mijn buik voelen te spuiten.
Mijn kontje stoot ik verder omhoog en naar achter tegen Kevin zijn stoten in.
Steeds voel ik zijn eikel tegen mijn baarmoeder drukken, met mijn vingers speel ik met mijn drijfnatte kut en help mijzelf zo een beetje dat ik er ook tegenaan zit.
Dan begin ik te roepen : “ik hou het niet meer, spuit mijn kut vol ik ga komen” mijn lichaam spant zich, met kracht knijpt en krampt mijn kut en onvoorstelbaar intens kom ik klaar.
Door het knijpen van mijn kut gaat Kevin ook los.
Krachtige stralen warm sperma voel ik in mij gespoten worden, met kracht stoot hij zijn paal steeds diep in mijn klaarkomende kut en bij elke stoot jaagt hij een straal zaad bij mij naar binnen.
Dit alles onderga ik terwijl mijn lichaam heftig schokt op mijn fantastische orgasme, wat nog wordt versterkt omdat Kevin zijn grote paal in mij blijft stoten.
Met mijn hand nog bij mijn kut voel ik hoe ik erg veel geil uit mijn kut naar buiten pers, met mijn vingers voel ik hoe Kevin zijn paal in hardheid wat afneemt en ook minder hard in mijn kut stoot inmiddels.
Dat vind ik niet erg want ik ben zwaar uitgewoond en bek af inmiddels, dit is geneukt worden, zo wil ik elke dag wel afgewerkt worden door mijn zoon.
Als Kevin na zijn geweldige orgasme weer tot rust gekomen is rolt hij van me af en gaat op zijn rug naast me liggen, zijn verslapte paal ligt no glimmend nat op zijn buik, ik draai me ook om op mijn rug, mijn benen leg ik een stuk uit elkaar, omdat mijn kutje wel wat gevoelig is, met een vinger voel ik aan mijn kut en voel deze nog lekker openstaan en het zaad eruit lopen, mijn vingers lik ik daarna af en proef Kevin zijn sperma, zo lig ik heerlijk loom na te genieten.
Als ik tegen Kevin zeg : “dat was weer super lekker jongen, dit had ik weer nodig” hij kijkt me aan en zegt : “hou er maar rekening dat je dit elke dag mee gaat maken als je mijn hoertje wil zijn” ik draai op mijn zij naar Kevin leg mijn hoofd op zijn borst en zeg daarop dan : “het maakt me niet uit hoe je me noemt of wat ik van je ben als ik elke dag zo’n beurt krijg ben ik tevreden” zo liggen we een poos bij te komen tot we het wat frisjes krijgen.
Na een snelle douche kruipen we lekker samen onder de wol, wat maakt het mij blij en gelukkig om op deze manier met mijn zoon om te gaan.
Auteur : Tinette / Geschreven op : 09 september 2016 - 01:21 / Hits : 19230 / Waardering : 4.25
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Avond op stap met mijn zoon.
Auteur : Tinette / Geschreven op : 25 augustus 2016 - 18:31 / Hits : 18501 / Waardering : 4.50

Op vakantie met mijn vader deze zomer. Deel twee.
Auteur : Angeline / Geschreven op : 27 september 2016 - 00:41 / Hits : 13542 / Waardering : 4.52

Mijn ultieme fantasie ten uitvoer brengen. Deel twee
Auteur : Lieneke / Geschreven op : 05 juli 2016 - 14:32 / Hits : 12341 / Waardering : 4.44

Met mijn broer naar de bioscoop. Deel twee
Auteur : Brigitte / Geschreven op : 06 april 2016 - 14:15 / Hits : 22402 / Waardering : 4.40

Avondje op stap met mijn vader deel 3
Auteur : Ylonka / Geschreven op : 04 april 2016 - 00:18 / Hits : 11903 / Waardering : 4.11

Avondje op stap met mijn vader deel 2
Auteur : Ylonka / Geschreven op : 14 februari 2016 - 15:46 / Hits : 20263 / Waardering : 4.10

Gezellige middag met mijn zwager…….deel twee.
Auteur : Erika / Geschreven op : 18 mei 2016 - 15:23 / Hits : 20212 / Waardering : 4.00

Mijn zoon heeft altijd zin (deel 2)
Auteur : Ingrid / Geschreven op : 08 maart 2011 - 13:08 / Hits : 73259 / Waardering : 3.34

Het had mijn zoon kunnen zijn deel 1
Auteur : Max 55 / Geschreven op : 13 maart 2012 - 12:01 / Hits : 51810 / Waardering : 3.22

Het had mijn zoon kunnen zijn deel 3
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 16 maart 2012 - 16:16 / Hits : 35275 / Waardering : 3.21

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 4 van 4
curiousme
Heerlijk vervolg op deel 1! Ben jaloers op je zoon, je lijkt me inderdaad een heerlijke vrouw om te neuken (en meer...) Hoop dat je verder gaat met dit verhaal....
Geschreven op : 10 september 2016 - 15:08

ReneP
Ik sluit me geheel bij curiousme aan Tinette! Wat een lekker vervolg, zoals jij je als een geile hoerige zaadslet door je zoon laat pakken en volspuiten. Als het even kan zou ik ook graag weer een vervolg willen lezen, ik ben wel benieuwd wat je nog meer gaat overkomen.
Geschreven op : 12 september 2016 - 17:01

Max55
Ik sluit me bij de vorige reacties aan. Tip: kleedt haar nog wat geiler aan!! Kousen, hakken en ga zo maar door, ze heeft alles in huis om dat te dragen!
Geschreven op : 15 september 2016 - 14:36

Ronnie37
Prachtig verhaal
Geschreven op : 22 oktober 2016 - 00:29

Resultaten: 0 - 4 van 4
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb