Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Hoe ik mijn schoondochter te pakken nam deel drie
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Hoe ik mijn schoondochter te pakken nam deel drie
Zoals je wel na de eerste twee delen van mijn belevenissen zult begrijpen dat Alice en ik er niet meer mee stopten, elke week waren we wel een keer samen zodat we heerlijk van en met elkaar konden genieten.
Maar er tussendoor kwam er een geheel onverwachte gebeurtenis voorbij, die mij toch wel voor wat dillema's plaatste.
Het volgende voorval viel mij ten deel, via de site waar ik mijn belevenissen plaats kunnen lezers via de mail een reactie geven.
Zo kwam er een e-mail binnen van ene Lotte, ze complimenteerde mij met het verhaal, ik antwoord haar en zo gaan er dagelijks wat e-mails heen en weer tussen ons, zij blijkt een 26 jarige vrouw te zijn, die het een heel erg geile gebeurtenis vind wat ik met mijn schoondochter Alice doe.
Ze verteld ook dingen over haar zelf, regelmatig hebben onze e-mails wel een erotische lading, daar blijkt ze wel opgewonden van te geraken en verteld vrijuit dat ze zich dan later op bed lekker verwend met onze berichten in haar gedachten.
Tevens had ze ook al laten weten dat Lotte ook wel een zwak heeft voor oudere mannen, niet dat ik op zoek ben, ik heb tenslotte zeer regelmatige sex met mijn schoondochter en dan nog een vriendin erbij dan zou het wel erg ingewikkeld worden.
Maar na onze vele e-mails wist ik al vrij veel van haar ook hoe ze eruit zag en ze was zeer zeker niet terughoudend met het geven van informatie over zichzelf, zo wist ik dat ze lang blond haar had een borstmaat had van 80 D en een altijd kaal kutje had.
Natuurlijk ben ik een gezonde man van 48 jaar en zag toch wel mogelijkheden, niet dat ik mijzelf opdrong, maar in de loop van het e-mail verkeer ontstond er een heerlijke nieuwsgierigheid naar elkaar zodat we tot de afspraak kwamen elkaar ergens een keer te ontmoeten in een wegrestaurant.
Dit alles gebeurde natuurlijk zonder dat ik er ook maar iets van tegen Alice had gezegd.
Uiteindelijk stond er een afspraak tussen Lotte en mij op een zaterdagmiddag bij het van de Valk restaurant in Vianen om 14.00 uur, stik zenuwachtig was ik, en natuurlijk ook met de nodige twijfel of Lotte zou komen opdagen en was zij ook de persoon waarover ze mij verteld had.
Bij die van de Valk vestiging kan je beneden in de hal waar de lift naar het restaurant is het bezoek al vanaf de parking aan zien komen lopen.
Dus ik was er ruim van te voren en zat daar te wachten op de dingen die zouden gaan gebeuren.
Dan zie ik een niet zo grote vrouw aan komen lopen waarvan ik zeker weet dat ze het moet zijn, een rok of jurk tot net boven de knie, blonde haren wat over haar schouders hing, haar flinke borsten zag ik onder haar jas zitten.
Ik had gezegd dat ik gekleed zou zijn met in een lichte broek en een donkerblauwe colbert.
Dus ze komt de glazen draaideur doorgelopen en ik loop haar tegemoet en vraag : “ben jij Lotte ?”
Met een brede lach antwoord ze : “ja, dan ben jij Boudewijn” we bekijken elkaar en complimenteer haar dat ze een prachtige verschijning is.
Wel vreemd hoor om elkaar dan voor het eerst te zien terwijl je met elkaar al best veel erotische informatie hebt uitgewisseld.
Maar wij naar boven naar het restaurant, we nemen plaats aan een tafel en bestellen wat, vanaf het eerste moment kunnen we heerlijk met elkaar kletsen en ook komen onze e-mails ter sprake, over het geheel genomen heeft ons gesprek een behoorlijke erotische lading.
Even sla ik een arm om haar schouder en geef heer een kus, Lotte kijkt me aan en zegt : “ik heb wel zin om even met je te zoenen” lachend antwoord ik : “dat kunnen we hier niet maken natuurlijk” afwachtend blijft ze me aankijken als ik vervolg : “we kunnen met de auto naar een stil plekje rijden” daarop antwoord ze direct : “dat vind ik wel een goed plan”.
Dus reken ik snel af en lopen we naar mijn auto en rijden richting de rivier de Lek en al snel staan we in een doodlopend weggetje stil.
Met de elektrische bediening laat ik de rugleuning wat achterover zakken en sla mijn armen om Lotte heen, direct vinden onze monden elkaar en leg ik een hand op haar heerlijke volle borsten en kneed deze, als we even adem moeten halen zegt ze dat ze haar jas even uit zal doen, als ik haar weer in mijn armen sluit ga ik gelijk onder haar trui en kneed haar heerlijke volle borsten, ik haal ze boven haar BH uit en knijp en draai aan haar tepels, eerder had ze in een e-mail verteld dat ze erg gevoelige tepels had, dat is duidelijk te merken.
Dan leg ik een hand op haar blote bovenbeen en ga langzaam omhoog onder haar rok, haar benen spreid ze gelijk al en ik wrijf over haar string over haar kutje, de string voelt warm en ook al wat vochtig aan, dan ga ik er aan de bovenkant in en voel een heerlijk bolle en helemaal kale kut, een been trekt ze verder omhoog waardoor ik mee ruimte krijg en druk twee vingers in haar duidelijk al natte kut.
“Even wachten zal wat ruimte maken” zegt Lotte en ze trekt haar rok tot haar middel omhoog en voor ik er erg in heb heeft ze haar string uit gedaan en begint ze ook mijn broek los te maken, even bekijk ik haar prachtige bolle en kale kut leg mijn hand er weer op en begin haar weer te vingeren.
Drijf en drijfnat is ze inmiddels en met drie vingers beweeg ik lekker diep in haar kutje en ligt ze te kreunen en te bewegen onder mijn behandeling, met haar warme hand omklemd ze mijn harde paal en trekt me langzaam af.
Soppende geluiden maakt haar wel erg natte kut tijdens het vingeren, steeds harder beweegt ze met haar onderlichaam, dan luid kreunend en schokkend komt ze al klaar, met haar ogen dicht ligt Lotte vreselijk lekker klaar te komen als ik het rustiger aan doe met mijn vingers omklemt ze mijn pols en duwt mijn hand weer dieper in haar kut en roept : “niet stoppen doorgaan nog een keer klaar komen”.
Gelijk bedenk ik mij dat ze niet heeft gelogen in haar e-mails dat ze best wel flink geil kan zijn, en vol overgave ga ik haar heerlijke kut weer aan het vingeren en met mijn duim wrijf ik over haar gevoelige klit.
Goed diep stoot ik steeds in haar kut en krom daar mijn vingers flink, dan aan de bewegingen te voelen is ze er weer bijna en met een harde kreun komt ze weer schokkend klaar, het geil uit haar kut voel ik langs mijn vingers lopen, met een gelukzalige lach op haar gezicht ligt ze bij te komen en zegt even later : “dat was lekker, wat was ik hier aan toe Boudewijn”.
Dan pakt ze mijn paal weer in haar hand en gaat mij weer aftrekken met haar mooie blauwe ogen kijkt ze me aan en vraagt : “mag ik je pijpen ?” gelijk geef ik mijn goedkeuring, ondertussen maak ik op haar rug haar BH los en ga naar de voorkant waar ik haar heerlijk grote tieten kneed en aan haar grote en harde tepels trek.
Heerlijk zoals Lotte mij aan het pijpen is, met haar ene hand om mijn paal en met haar andere hand kneed ze mijn ballen.
Zwaar lig ik te genieten en waarschuw Lotte dat mijn orgasme aanstaande is, maar enthousiast pijpt ze door en kreunend en stotend met mijn onderlichaam spuit ik straal na straal in haar heerlijke pijpmondje.
Voor zover ik merk slikt ze alles door en likt mijn iets verslappende paal schoon, met haar hoofd nog op mijn buik lig ik bij te komen, als we even later weer naast elkaar liggen pak ik haar nog even bij haar lekkere blote kut, en gaan we onze kleding in orde brengen, inmiddels is het buiten donker geworden en rij ik terug naar het wegrestaurant.
We kussen en zoenen nog even en spreken af dat we elkaar weer zullen mailen vanavond.
Als ik naar huis rij alleen in de auto zie ik voor de passagiersstoel Lotte’s string nog liggen, daar moet ik wel om lachen, en zit me te bedenken dat ik dat 26 jarige wel erg geile vrouwtje toch wel en keer op mijn paal wil hebben.
Die avond stuur ik haar een e-mail en vertel daarin dat ik de ontmoeting met haar geweldig heb gevonden en dat het samenzijn met haar wel een vervolg mag krijgen, tevens schrijf ik over haar achtergelaten string dat ik die zal wassen en dat ze die maar een keer op moet komen halen.
Zo mailen we de dagen erna over en weer. De teksten worden geiler en geiler en we spreken openlijk over onze wens om een keer met elkaar te gaan neuken.
Dan op donderdagavond stuur ik haar een mail met de nodige geile plannen die ik met haar zou hebben en besluit met de woorden : “om dit alles mee te maken verwacht ik je zaterdagmiddag bij mij op de koffie” die avond en de hele vrijdag krijg ik geen e-mail van haar, en vrees het ergste dat ik iets te dwangmatig over gekomen ben.
Dan vrijdagavond krijg ik een e-mail met twee woorden : “tijd, adres” dat is duidelijk bedenk ik bij mezelf.
Snel stuur ik mijn adres en een tijd erbij, op zaterdagmorgen heb ik nog een bericht met de woorden : “zorg dat je voldoende condooms in huis hebt” spontaan heb ik een stijve paal dat het heel bar is natuurlijk.
Snel ruim ik mijn huis nog op, schone lakens op het bed, ga boodschappen doen condooms bij de drogist halen en zorg dat alle tip top in orde is, de string van Lotte leg ik gewassen op het tafeltje op de slaapkamer.
Als ze aanbeeld en ik de deur open straalt ze me tegemoet met een brede lach, als ik haar jas aanneem en daarna bekijk ik haar valt me haar erg korte jurkje op en dat haar grote tepels duidelijk door de stof drukken dus dat ze lekker los hangen, we omhelzen elkaar, geven elkaar een heerlijke tongzoen en brutaal kneed ik haar tieten wat ze gewillig toelaat.
Even later pak ik haar onder haar jurk en voel gelijk haar blote en kale kut, met mijn volle hand pak ik haar bij haar kut als ze zegt : “een string ligt hier al dus die kon ik thuis laten”.
Weer gaan we verder met zoenen en duw ik een vinger in haar kutje als ze me aankijkt en zegt : “wat vind je van het idee om eerst lekker te gaan neuken ? ik heb daar wel zin in” toch wel een beetje verbaast over haar directheid antwoord ik : “oké naar boven naar de slaapkamer dan”.
Lotte hoeft alleen haar jurkje over haar hoofd uit te doen en dan moet ik haar even bekijken en zeg dan : “Godallemachtig wat ben jij mooi Lotte” snel kleed ik me uit ga op het bed liggen en doe een condoom om mijn loeiharde paal. Lotte komt boven mij staan en laat zich zakken, mijn paal richt ik op haar kale kut en voel hoe ze zich erover laat zakken…………
Mijn grote harde paal van 20 cm zie ik langzaam in de mooie kale kut van Lotte verdwijnen en voel wat voor een heerlijk strakke kut ze heeft, met een lange en diepe kreun laat ze zich langzaam over mijn paal zakken, met haar ogen dicht en de meest gelukzalige uitdrukking op haar gezicht zie ik dat ze hier echt wel naar verlangt had…………….
Als ze helemaal op mijn buik zit en de hele 20 cm in haar kut verdwenen is blijft ze even stil zitten, opent haar ogen en zegt zacht : “vanaf het moment dat je schreef dat je 20 cm had wilde ik hem in mij voelen wat geweldig is dit, wat verlangde ik naar dit moment” en vervolgens met haar handen op mijn borst begint ze langzaam op en neer te bewegen.
Het voordeel van een condoom is dat het voor een man minder gevoelig is dus kan je het langer volhouden, want zonder was ik nu al spontaan klaar gekomen, met deze heerlijkheid op mijn paal……………
Haar op en neer deinende borsten neem ik in mijn beide handen en de hard en groot opgezette tepels neem ik tussen mijn vingers en draai en knijp erin.
Zo strak is ze, zo erg knijpt ze met haar kut, zo zalig en gekmakend geil is het om deze vrouw op mijn paal te hebben zitten dat ik moeite moet doen om rustig te blijven zodat ik nog niet klaar ga komen.
Dit heerlijke geile wijf wil ik gewoon even heerlijk flink klaar neuken dus trek ik haar aan haar tepels voorover zodat ze op mijn buik komt te liggen en weet ik te draaien zodat Lotte met haar benen wijd en opgetrokken onder mij komt te liggen.
Even kijk ik haar aan en zeg : “nu ga ik je vreselijk hard en diep klaar neuken lekker geil wijf” en met mijn handen onder haar billen begin ik hard te stoten als ze antwoord : “geef me die machtige paal helemaal ram hem maar diep in mijn kut” dan uit alle macht begin ik haar te neuken en in haar strakke drijfnatte kut te stoten.
Met haar armen om mij heen en haar nagels in mijn rug stoot ze tegen mij in.
We weten beiden dat we klaar willen komen en onze hormonen hebben alle regie overgenomen, en als een wilde neuken we elkaar als ik ga roepen dat ik er bijna ben en klaar ga komen Lotte roept dat ze er ook bijna is, en alsof het afgesproken is komen we beide klaar, zij luid krijsend en wild schokkend, voor mijn gevoel blijf ik sperma in het condoom spuiten onvoorstelbaar heftig en intens kom ik klaar.
Na een poos liggen we nog naschokkend bij te komen en trek ik mijn paal uit haar kut, en verwijder het volgespoten condoom.
Dan kijk ik recht tegen haar openstaande geile kut aan en duik met mijn mond op haar kut en begin haar te likken.
Met vingers in haar kut en kontje, met mijn tong door haar kut lik ik haar als een bezetene, wat een geweldig geil wijf is dit en wat smaakt die kut goddelijk.
Zo lik ik Lotte weer naar een geweldig orgasme bezweet liggen we daarna naast elkaar bij te komen dan komt ze over mij heen hangen en zegt : “dat was de moeite waard en die 20 cm voelt heerlijk in mijn kut, die mag vaker binnen komen daar.
We besluiten om even te gaan douchen, ik geef haar een groot lang t shirt dat ze over haar naakte lichaam doet, heerlijk wiegen die heerlijke tieten heen en weer in het shirt.
In de keuken ga ik achter haar staan, ze is ruim een kop kleiner als ik en pak haar bij haar heerlijke tieten en zeg in haar oor : “jij gaat vandaag nog wel een keer geneukt worden geile nymfomaan” ze laat me rustig haar tieten kneden en zegt dan : “wat we nu gedaan hebben zie ik als een heerlijk voorspel” OMG denk ik dit is echt een hele geile slet die onverzadigbaar is.
De rest van de dag lopen we zo gekleed en regelmatig betasten we elkaar, we laten wat te eten bezorgen en gaan weer tijdig naar bed.
Daar is het weer een aaneenschakeling van pijpen, beffen en neuken, steeds wil Lotte weer even mijn paal in haar kut voelen, na zo enkele uren bezig geweest te zijn krijg ik met geen mogelijkheid nog leven in mijn paal.
Maar duidelijk is wel dat Lotte een soort van onverzadigbaar is, en absoluut geen genoeg kan krijgen om mijn 20 lange paal in haar kut te voelen, uitgeput en prima bevredigd vallen we in elkaars armen in slaap.
De volgende morgen ben ik eerder wakker dan Lotte na het toilet ga ik beneden koffie maken en met twee bekers koffie ga ik weer naar boven, door met haar tieten te spelen maak ik haar wakker, nog heerlijk slaapwarm kruipt ze tegen mij aan, wens haar goedemorgen en geniet zoals ze tegen mij aanligt.
Dan drinken we onze koffie, kletsen een beetje en zijn het er over eens dat alles gisteren wel vreselijk lekker en geweldig was.
Uiteindelijk gaan we samen onder de douche, daar wassen we elkaar strelen en voelen lekker bij elkaar, mijn paal heeft ze al weer stijf en staat me heerlijk af te trekken, ik kneed haar tieten vinger een beetje en we zoenen wat onder de stralen warm water, dan trek ik haar tegen mij aan, met mijn handen onder haar billen til ik haar op, onmiddellijk slaat ze haar benen om mijn heupen en gaat ze met een hand achter haar rug langs en houdt mijn blote paal voor haar kut en laat ik haar over mijn paal zakken.
Met een donkere kreun en een langgerekt : “jjjaaaaaaaa” laat ze zich gewillig over mijn harde paal zakken, met mijn handen onder haar billen en zij met haar armen om mijn nek beweegt ze stevig op en neer over mijn paal en voel ik hoe mijn eikel steeds tegen haar baarmoeder drukt.
Wilder en sneller wipt ze op en neer met kracht laat ze zich over mijn paal omlaag zakken tussen het kreunen door roept ze : “dieper man, neuk me dieper” maar ik kan niet dieper meer in haar komen, wel weet ik dat ik het niet lang meer uit kan stellen zoals die strakke en knijpende kut over mijn paal beweegt.
Dan begint Lotte ook te snuiven en voel haar lichaam spannen en loeiend en krijsend wipt ze wild op en neer en komt ze klaar, zo hard knijpt haar kut dat het ook voor mij teveel wordt en spuit ik mijn zaad diep in dit geile sex beest, stotend spuit ik straal na straal warm zaad diep in haar buik.
Als ik trance zit ze op mijn paal te schokken en te trillen ik ga met mijn rug tegen de muur hangen mijn benen kunnen het met moeite nog houden…………..
Als ze dan weer wat rustiger is en ze haar betraande ogen opent zegt ze schor : “ik wilde je zaad ook een keer in mijn kut voelen geile vent” ik laat haar op de vloer zakken en nahijgend hangen we tegen elkaar.
We wassen ons weer en nadat we afgedroogd zijn gaan we nog even op het bed liggen in de zogenaamde “lepeltje-lepeltje” houding en omklem ik haar beide heerlijke tieten.
Tegen de kou sla ik het dekbed even over ons heen, waarschijnlijk zijn we weer in slaap gevallen, want Lotte maakt mij later wakker.
Ze duwt me op mijn rug en met haar weer lekkere slaapwarme lichaam komt ze op me liggen met mijn handen streel ik vanaf heer hoofd over haar rug naar haar billen, zo liggen we in stilte van elkaar te genieten als ze met een zacht stemmetje vraagt : “Boudewijn mag ik je wat vragen ?” natuurlijk antwoord ik dat ze dat mag, dan kijkt ze me met ondeugende oogjes aan en begint : “nog één keer wil ik je heerlijke paal in mijn kut voelen daarna eten we wat en ga ik naar huis” met grote ogen kijk ik haar aan en lachend zeg ik : “tering wat een sex verslaafd sletje ben jij Lotte, maar ik werk wel mee hoor wel wil ik met een blote paal in je geile kut”.
“Ja” antwoord ze “ik wil met jou zaad in mijn buik naar huis rijden” mijn paal is natuurlijk al weer aan het groeien en lekker knijp ik in haar stevige billen.
Met Lotte op mij liggend zit mijn groeiende paal klem tussen onze buiken, en het vooruitzicht dat ik hem weer in dat heerlijke strakke en geile kutje van haar mag schuiven maakt ook mij weer super geil.
Met mijn handen op haar lekkere stevige billen en strelend over haar blote rug legt ze zacht kreunend van genot haar hoofd op mijn borst.
Als mijn paal duidelijk weer maximaal groot is voel ik hoe Lotte met haar onderlichaam beweegt en haar benen wijd buiten mijn benen legt voel ik hoe ze haar geile en natte kut langzaam over mijn paal laat zakken, ik voel hoe ik haar kut opendruk en lekker oprek en zo langzaam haar strakke kut binnen ga.
Met een kreunend geluid zegt ze : “jjjjjaaaaaaa wat kom je weer lekker diep in mijn kut” en met mijn handen op haar billen duw ik haar verder omlaag zodat de volle lengte weer in dit heerlijk geile vrouwtje zit.
Lotte heeft haar armen om mijn schouders en ligt plat op mijn buik met haar hoofd op mijn borst, met haar onderlichaam maakt ze snelle neukende bewegingen waardoor ik geniet van het gevoel zoals mijn grote paal in en uit haar strakke kut beweegt, met mijn handen weer op haar billen beweeg ik haar ook mee op en neer.
Tussen het kreunen en hijgen door zegt Lotte steeds : “dit is lekker, neuk me maar goed, wat zit je weer lekker diep in mijn kut, zorg dat ik weer klaar kom” en dat soort geile teksten, met mijn hand ga ik naar haar kut en voel hoe mijn paal in haar drijfnatte kut beweegt, mijn natte vinger zet ik tegen haar ster en druk die daar naar binnen…………..
“Mijn God wat weet je me weer vreselijk geil te maken Boudewijn” zegt ze als ze zo mogelijk nog snellere neukbewegingen maakt, ik antwoord dat ik er bijna ben en haar weer bijna vol ga spuiten.
“Spuit mijn kut maar vol ik wil je zaad voelen neuk me klaar” roept ze en dan stoot in hard mijn onderlichaam omhoog en jaag de eerste straal vers sperma in haar strakke geile kut.
Daarop voel ik haar lichaam verstrakken en aanspannen en komt ze luidruchtig en wild schokkend klaar.
Alle zaad wat ik heb spuit ik bij Lotte naar binnen met mijn handen op haar billen druk ik haar zo vast en diep mogelijk over mijn spuitende paal.
Weer onwijs heftig en intens liggen we klaar te komen als na een poos Lotte uitgeput en verslapt op mij ligt zegt ze zacht : “wat verlangde ik er weer vreselijk naar om zo diep weer lekker volgespoten te worden geile vent”.
Als we een poos later beneden gekleed weer aan de koffie en een broodje zitten kletsen we over van alles en nog wat, als ik voor de tweede keer koffie heb ingeschonken komt Lotte op mijn schoot zitten, met aan weerskanten van mijn benen een been en haar gezicht naar mij toe, haar armen slaat ze om mijn nek en geeft me een kus.
Met mijn handen ga ik over haar blote benen onder haar rok, waar nu de gewassen slip zit die in de auto was blijven liggen, ik vraag haar : “kom je het volgende weekend weer ?” verliefd kijkt ze me aan en antwoord : “zou je dat willen ?” ik antwoord haar dan : “als ik je vrijdagavond op kom halen dan breng ik je zondagavond weer thuis” ze geeft aan dat ze dat wel een heel aantrekkelijke uitnodiging vind, ondertussen wrijf ik over haar slip over haar kut en zeg dan wel : “hou er wel rekening mee dat ik hier veel sperma in ga spuiten” met haat ogen dicht zit ze te genieten en zegt dan : “die 20 cm kan ik prima hebben en dat zaad geeft ook een prima gevoel een reden extra om te komen” even later zit ik weer in haar slip en vinger haar natte kut weer, natuurlijk is dit geile sletje al weer bloedgeil, maar we besluiten om niet meer te gaan neuken.
Dan kijkt ze me aan en zegt : “mag ik je wat vragen ?” bevestigend knik ik mijn hoofd dan vraagt ze : “graag zou ik dan Alice een keer ontmoeten”.
Even denk ik na en beloof dat ik zal proberen de voorbereidingen daartoe te treffen.
Auteur : Boudewijn / Geschreven op : 08 januari 2017 - 15:10 / Hits : 19320 / Waardering : 4.31
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Hoe ik mijn schoondochter te pakken nam deel twee
Auteur : Boudewijn / Geschreven op : 08 november 2016 - 12:32 / Hits : 29026 / Waardering : 4.50

Hoe ik mijn schoondochter te pakken nam.
Auteur : Boudewijn / Geschreven op : 12 oktober 2016 - 17:12 / Hits : 37918 / Waardering : 4.50

De spierblessure die mijn vader kon behandelen deel drie
Auteur : Claire / Geschreven op : 19 december 2016 - 02:17 / Hits : 14779 / Waardering : 4.38

Mijn onophoudelijke sex drift. Deel drie.
Auteur : Laurent / Geschreven op : 07 november 2016 - 19:18 / Hits : 11710 / Waardering : 3.80

Mijn saaie man doet het met onze drie dochters (deel 2)
Auteur : Erna / Geschreven op : 03 september 2006 - 21:02 / Hits : 53015 / Waardering : 3.19

Mijn saaie man doet het met onze drie dochters (deel 3 )
Auteur : Erna / Geschreven op : 10 september 2006 - 15:25 / Hits : 35420 / Waardering : 2.52

Mijn 2 zonen deel drie
Auteur : melissa45 / Geschreven op : 18 december 2005 - 22:36 / Hits : 19854 / Waardering : 2.33

Sex met mijn ex-schoondochter deel 2
Auteur : Richard / Geschreven op : 20 maart 2007 - 17:40 / Hits : 27615 / Waardering : 2.18

Mijn drie neefjes nemen mijn vrouw Deel 1
Auteur : DeVken / Geschreven op : 07 juli 2008 - 00:18 / Hits : 27430 / Waardering : 1.62

Mijn drie neefjes nemen mijn vrouw. Deel 2
Auteur : DeVken / Geschreven op : 09 juli 2008 - 16:22 / Hits : 15919 / Waardering : 1.35

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb