Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

(Schoon)moeder komt logeren
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
(Schoon)moeder komt logeren
Iedere morgen aan het ontbijt maakt Anneke opmerkingen over de sexuele geluiden die Leonie en Remco ieder nacht maken. “Ongelooflijk wat zijn jullie heftige neukers en ik doe geen oog dicht,” klaagde ze. “Je wij vinden sex heerlijk en bedrijven het zonder remmingen. En we zijn altijd alleen dus hoeven we met niemand rekening te houden,” was de reactie van haar dochter Leonie. “Wat is je bezwaar tegen die geluiden,” vraagt Remco. “Bezwaar, bezwaar, het is jullie huis dus moet ik mij aanpassen. Maar door die geluiden kom ik moeilijk in slaap.” “Wordt je er soms geil van en slaap je daarom slecht?” vraagt Leonie. “Of moet ik even langs komen om je een beurt te geven, zodat je lekker kunt slapen,” is de reactie van Remco. “Nou Remco rustig je hebt het wel over mijn moeder,” giechelt Leonie. Moeder Anneke krijgt een rode kleur en mompelt wat onverstaanbaars. En zegt, “Ik ben tenslotte ook jong geweest en vond sex heerlijk. Pa en ik hebben er ook altijd geweldig van genoten, maar we lieten onze buren niet mee genieten.” “Dus je komt nu sex tekort,” is de reactie van Leonie. “Daar laat ik mij niet over uit,” zegt Anneke met een rood hoofd en verlaat de ontbijttafel.

Leonie en Remco hebben een geweldig sexleven. Leonie is een volle en sletterige meid met E cup borsten en lekkere brede heupen, volle billen en een smachtende kut. Als de twee de liefde bedrijven staat het huis bol van de geile geluiden. Leonie heeft wat nymfomane trekjes en wil dus vaak en heftig geneukt worden. Remco heeft daar geen problemen mee. Hij doet veel aan sport en heeft een uitstekende conditie en is zwaar geschapen. Een bijkomstigheid waar Leonie extra van geniet. Die dikke pik van Remco in haar kut drijft haar af en toe tot waanzinnige orgasmes. Leonie lijkt wat betreft lichaamsbouw op haar 50-jarige moeder Anneke, die weduwe is. Ook zij heeft E-cup borsten en brede heupen en volle billen.

Leonie en Remco blijven wat verbaasd achter nadat Anneke is weggelopen. “Wat is er met haar aan de hand,” vraagt Leonie, “zou ze jaloers zijn?” “Het kan,” zegt Remco, “Wel het geluid, maar niet het genot?” “Zal ik proberen je moeder te verleiden en haar een stevige beurt te geven?” zegt Remco. “Sex met mijn moeder,” aarzelt Leonie, “Ik weet het niet. Het is wel mijn moeder, natuurlijk. Maar jij bent er geil genoeg voor. Het is de vraag of ma het accepteert.” Maar het idee dat Remco haar wild zou neuken, windt Leonie toch ook wel op en bezorgt haar een natte kut. Even later zegt Leonie, “Van mij mag het, beleeft zij ook nog eens wat.” “Het is het proberen waard en als ze net zo geil is als jij dan wordt het een succes,” zegt Remco. “Mijn zegen heb je,” zegt Leonie met een geile glimlach. Remco en Leonie spreken af dat het die middag zal gebeuren. Remco is vrij en Leonie moet werken.

Leonie vertrekt naar haar werk en in de loop van de ochtend drinken Anneke en Remco koffie. Remco heeft een halve stijve die duidelijk zichtbaar is de trainingsbroek die hij bewust heeft aangedaan. Hij zoekt een stoel recht tegenover Anneke, die de aanblik van zijn enthousiaste jongeheer niet kan missen. Hij ziet hoe Anneke haar blik regelmatig over zijn kruis laat gaan. “Ik ga zo de stad in. En vanmiddag ga ik even een tukje doen,” zegt Anneke. “Jij en Leonie zijn de afgelopen nacht weer aardig tekeer gegaan, en dat ging weer ten koste van mijn nachtrust.” “Ik vind het prima,” zegt Remco, “Kun je dromen over dat wat Leonie en ik de afgelopen nacht gedaan hebben.” “Dat lijkt me wel lekker, maar helaas geen goed idee, want dan slaap ik weer niet.” “Wat dacht je van slapen met de handen boven de dekens?” En met een vuurrood hoofd zegt Anneke dat ze de stad in gaat. Remco gaat klussen. Tegen enen komt Anneke terug. “Ik heb in de stad al gegeten, ik ga even liggen,” roept ze bij thuiskomst naar Remco.

Na een halfuurtje sluipt Remco voorzichtig naar boven. Hij heeft zijn werkkleding uitgedaan en is gekleed in t-shirt en boxer. De kamer is schemerachtig verlicht omdat Anneke de gordijnen heeft dicht gedaan. Ze ligt op haar rug te slapen, gekleed in een slipje. Haar volle borsten met grote tepelhoven en stevige tepels zijn duidelijk zichtbaar in het weinige licht. Remco sluipt naar voren en kijkt naar haar lekkere borsten, zijn jongeheer reageert enthousiast. Inderdaad tweeling zusjes van de borsten van Leonie. Hij buigt zich voorover en begint aan één van haar tepels te zuigen. Anneke reageert door diep te zuchten. Als hij aan de andere tepel zuigt begint Anneke te bewegen en spreidt ze haar benen. “Hm jaahh heerlijk zuig maar.” Ze houdt haar ogen gesloten en geniet. Remco glijdt met zijn hand over haar buik. Hij voelt het zachte mollige vlees. Zijn hand verdwijnt tussen haar warme dijen en voelt haar warme vochtige kutje door haar slipje heen. Bij de aanraking van het kutje opent Anneke haar benen verder. Haar grote en kleine schaamlippen zijn duidelijk te voelen evenals haar gezwollen. Remco blijft afwisselend zuigen aan haar tepels en bijt zacht. Het gekreun van Anneke neemt toe. Voorzichtig masseert hij haar kutje. Hij voelt hoe ze warmer en natter wordt. Anneke begint te kronkelen. En dan opent ze haar ogen.
“Verrek Remco, ben jij het? Ik dacht dat ik een natte droom had.” Remco stopt met zuigen en masseren. “Nee, Anneke dit is geen droom, maar werkelijkheid.” “Je moet stoppen dit is te gek voor woorden, dit wil ik niet, dit kan niet.” “Kom kom, lekker sletje, volgens mij geniet je volop als Leonie en ik aan het neuken zijn, dus doe nu niet zo preuts. Ik wil je gewoon even weer ouderwets laten klaar komen.” Anneke zegt niets meer ze zucht alleen maar. Remco trekt haar natte slip uit. Ze laat het gewillig gebeuren. Anneke komt overeind en ontdoet Remco van t-shirt en boxer. Ze stroopt de voorhuid van zijn stijve lul naar achteren en kust zijn eikel. “Het kan niet en het hoort niet maar het is geweldig lekker,” zegt Anneke. Langzaam trekt ze Remco af en masseert zijn ballen. Hij gaat met zijn handen tussen haar dijen en vingert haar natte kut met haar gezwollen klit.

Remco buigt zich voorover en zuigt aan de gezwollen klit van Anneke. “Jaahh dit is lekker, jaahh heerlijk, ga door Remco ga door, lik me klaar.” Door deze aanmoediging gaat Remco enthousiast door. Hij haalt zijn tong diep door haar natte kut. Hij zuigt aan haar klit en bijt er zacht op. Anneke duwt haar kut tegen zijn gezicht. Sidderend komt Anneke klaar. Remco voelt haar kutsappen weldadig vloeien. Wijdbeens en versuft nagenietend ligt Anneke op bed. “Oh Remco wat was dat lekker. Nu weet ik wat Leonie ’s avonds beleeft.” Weer zuchtte Anneke diep. “Remco je had het vanmorgen over een beurt. Leonie is er niet zou je mij die beurt willen geven? Jullie hebben me door de geluiden inderdaad erg geil gemaakt.” “Ik zal Leonie vragen of ze het goed vindt, om mij te delen met haar moeder.” “Nee. Remco laat Leonie er buiten, neuk mij nu. Dan zal ik het haar als moeder later wel uitleggen.”

Remco was inmiddels hartstikke geil en opgewonden. Zijn lul stond stijf als nooit te voren tegen het pijnlijke aan. Dit was nu het scenario dat hij en Leonie hadden bedacht. Hij sputterde voorde vorm nog wat tegen. Anneke spreidt haar benen en trekt hem naar zich zou. “Remco, laat me genieten zoals Leonie, neuk me klaar, laat me komen,” fluistert ze zacht. Remco kust zijn schoonmoeder vol op de mond, hun tongen raken elkaar intens. Al kussend gaat Remco gaat op haar liggen en duwt zijn eikel tegen haar warme natte schaamlippen. “Ja, kom in mij, neuk me.” Langzaam duwt Remco zijn dikke lul in haar natte warme kut. “Oh wat lekker wat lekker ik ga helemaal open voor jou, wat vul je me lekker ja kom diep in mij. Neuk me. Wat heb je een heerlijk dikke pik” Anneke trekt haar benen op, en ze grijpt haar knieholten ast om hete kut nog verder te openen om die heerlijke lul van Remco te ontvangen. Langzaam duwt hij zijn harde lul diep in het wellustige lichaam van zijn schoonmoeder. Langzaam trekt hij zich weer terug. Hij voelt hoe haar kutspieren zijn pik masseren.
Een zalig gevoel doortintelt zijn onder lichaam. Weer duwt hij zijn pik naar binnen, wacht even en dan met een felle stoot komt Remco schaambeen op schaambeen. “Jaahh auw auw, mijn baarmoeder, jahh heerlijk wat neuk je me lekker diep. Ga door geile dekhengst.”

Anneke slaat met kracht haar armen en benen om Remco heen. Remco blijft lekker op en neer stoten. Bij iedere stoot komt Anneke dichter bij haar hoogtepunt. Haar tepels worden harder, ze kreunt, kronkelt en hijgt. “Ik voel je heerlijk, ik ga komen, ik ga komen.” En even later siddert het orgasme door haar lichaam en haar natte kut. Anneke is even van de wereld. Ze voelt schoksgewijs het zaad van Remco in het kut spuiten. Ze trilt en siddert. “Oh wat is dit lang geleden, wat is dit heerlijk. Wat heb je een zalige dikke paal, wat voelt dat fantastisch neuk me nog een paar maal.”

“Zo, ma begrijp je nu waarom ik altijd zo luidruchtig ben als we liggen te neuken.” Leonie staat in de slaapkamerdeur en ziet het geile tafereel. “Leonie sorry, maar wat doe jij hier?” Ook Remco is verbaasd en trekt zijn half slappe lul terug uit de kut van Anneke. Het sperma sijpelt naar buiten. “Ik had voor vanmiddag een afspraak met een klant, maar die is verzet naar morgen.” Terwijl Leonie uitleg geeft begint ze zich uit te kleden. En even later staat ook zij naakt in de schemerige slaapkamer. “Ik wil ook meedoen.”

Leonie gaar wijdbeens op haar rug op bed liggen. En zegt tegen haar moeder dat ze op de knieën tussen haar benen moet gaan liggen om haar te beffen. “Remco kan je dan op z’n hondjes neuken.” Moeder Anneke sputtert nog wat. Maar Leonie en Remco dulden geen tegen spraak. Als Anneke haar tong op de kut van Leonie zet, trekt er een siddering door haar lichaam. Leonie is geil en vind het heerlijk gebeft te worden. Remco plaats zich achter de brede heupen van zijn schoonmoeder en duwt zijn dikke harde lul langzaam in haar nog natte kut. Het gekreun en gehijg zijn niet van de lucht. Remco beweegt regelmatig en lekker langzaam en zo diep mogelijk. Door die langzame beweging lijkt zijn pik dikker en harder. Anneke geniet en likt en gilt. Leonie trekt haar benen op, grijpt het hoofd van haar moeder en dwingt haar diep met haar tong door haar kutje te gaan. Leonie siddert van genot. De orgasmes trekken door haar geile lichaam, ze kreunt en hijgt en komt voortdurend klaar. Remco verlies de controle en ramt wild en vurig ik de natte kut van Anneke op en neer. Hij roept dat hij weer gaat komen en spuiten. Ook Leonie hijgt en kreunt onafgebroken dat ze komt. Moeder Anneke die met haar mond en lippen op de warme geile kut van Leonie zit kreunt alleen maar. De orgasmes denderen door haar geile lijf. Ze voelt het warme zaad van Remco weer diep in haar lichaam. Het geluid van de drie orgasmes vult de kamer. Langzaam komen Leonie, Remco en Anneke weer tot zich zelf en liggen heerlijk na te genieten.
Maar geile Leonie wil nog een echte beurt. “Neuk me Remco, neuk me. Ik wil die heerlijk lul van je diep in mijn lijf voelen. Ik wil net zo genieten als mijn sletterige moeder. “Neuk me neuk me.” Terwijl ze spreekt gaat ze wijdbeens op bed liggen. Haar kut glinstert van haar kutsappen. Remco gaat tussen haar benen liggen en ramt zijn lul met kracht in haar kut. “Jaahh jaahh” gilt Leonie, “heerlijk, neuk me hard wild en diep.” Leonie slaat haar armen en benen met kracht om Remco heen, die met diepe stoten haar geile kut neukt en tekens onder pijnkreten kreunt dat hij haar baarmoeder raakt. Moeder Anneke wordt ook weer ontzettend geil bij het zien en horen van dit neuktafreel. Ze hurkt zich op Leonie. “Bef me sletje, bef me, lik mijn kut klaar.” Leonie schrikt van de reactie van haar geile moeder, maar is zelf ook zo geil dat ze wild en fel aan de kutlippen en het klitje van haar moeder begint te zuigen. Ze proeft het zaad van Remco dat nog steeds uit de kut van haar moeder loopt. Bij iedere stoot van Remco duwt Leonie haar tong in de kut van haar wellustige moeder. “Remco begint te brommen en te grommen. “Ik komm, ik komm. Ik ga spuiten.” Leonie hijgt in hetzelfde ritme dat ze ook gaat komen. “Jaahh ik voel je warme zaad, jahh Remco wat heerlijk.” En Remco spuit schoksgewijs zijn laatste zaad ik het geile kutje van zijn niet te verzadigen vrouwtje. Moeder Anneke is inmiddels ook aan het klaarkomen. De tong van Leonie bezorgt haar een voortdurend orgasme, “Jaahh jaahh.” De drie spelers hebben geen idee meer van uur of tijd. Ze sidderen en kreunen van puur genot en geilheid. De geur van sex en zweet vult de kamer.
Langzaam keert de rust terug in de kamer en komen ze weer tot zichzelf. Uit de kutjes van Anneke en Leonie sijpelt het zaad van Remco vermengt met het kutgeil van de klaar geneukte meiden.
“Als jullie mij af en toe een beurt geven, zal ik nooit meer klagen over jullie geile geluiden,” zegt moeder Anneke met een brede glimlach. Leonie zegt, “laten we het omdraaien, juist als je niet klaagt krijg je een beurt van ons . . . . . .”
Auteur : Trian / Geschreven op : 06 augustus 2017 - 14:58 / Hits : 15286 / Waardering : 3.54
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Nichtje Mieke komt logeren.
Auteur : ArieVerhaal / Geschreven op : 05 februari 2016 - 17:42 / Hits : 16440 / Waardering : 3.50

Mijn schoonmoeder Elly komt logeren…..
Auteur : kraampie / Geschreven op : 26 januari 2013 - 11:46 / Hits : 73190 / Waardering : 3.33

Nichtje Mieke komt logeren deel 3
Auteur : ArieVerhaal / Geschreven op : 10 februari 2016 - 00:12 / Hits : 10788 / Waardering : 3.00

Mijn schoonmoeder Elly komt logeren…..(2).
Auteur : kraampie / Geschreven op : 30 januari 2013 - 09:03 / Hits : 39446 / Waardering : 2.76

Moeder komt van een feestje
Auteur : trian / Geschreven op : 28 augustus 2017 - 16:43 / Hits : 23287 / Waardering : 2.62

Mijn schoonmoeder Elly komt logeren…..(3 slot).
Auteur : kraampie / Geschreven op : 31 januari 2013 - 10:08 / Hits : 29379 / Waardering : 2.61

Nichtje Mieke komt logeren deel 2
Auteur : ArieVerhaal / Geschreven op : 09 februari 2016 - 11:06 / Hits : 11214 / Waardering : 2.40

Mijn broertje komt logeren.
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 17 juni 2005 - 17:02 / Hits : 36266 / Waardering : 2.20

Schoonzusje komt logeren
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 19 januari 2005 - 23:17 / Hits : 13019 / Waardering : 2.14

Mijn Moeder komt eindelijk klaar
Auteur : woody / Geschreven op : 28 november 2008 - 21:55 / Hits : 37598 / Waardering : 1.63

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 2 van 2
Ronnie37
Super verhaal graag een vervolg
Geschreven op : 16 augustus 2017 - 09:54

Ronnie37
Super verhaal graag een vervolg
Geschreven op : 16 augustus 2017 - 09:54

Resultaten: 0 - 2 van 2
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb