Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Oh PAPA!
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Oh PAPA!
Hij zat op zijn knieeŽn, met zijn billen naar de deur toe gericht en zijn gezicht in een kussen. Ik weet zeker dat hij me niet verwacht had. Waarom zou hij ook. Ik zou bij mijn vriendin logeren en hij wist niet beter als dat ik vanavond laat thuis afgezet zou worden.

Hij had een cockring om, waardoor zijn ballen strakgespannen stonden en bijna paars leken. Het bruine strakke sterretje leek uitnodigend naar me te knipogen, terwijl het heen en weer schommelde, net als zijn slappe billen. Zijn pik had hij vast, en hij gaf er om de paar seconden een paar zachte rukjes aan, gevolgd door een kreun en een rilling die ik door zijn ballen kon zien trekken. Mijn kutje werd als vanzelf nat bij het zien van al die heerlijkheid. Zo goed als het ging zonder geluid te maken, zette ik mijn tas op de grond, en trok mijn kleren uit tot ik net zo naakt als hij was. Ik pakte mijn toilettasje nog snel uit de tas en zonder een woord te zeggen sloop ik de slaapkamer op waar ik voor het bed ging zitten, de plek waar ik het beste uitzicht op mijn vader had.

Naast hem op het nachtkastje had hij een grote fles glijmiddel staan, en er lagen verschillende speeltjes waarvan ik bijna zeker was dat ze van mijn moeder waren. De twee dikste waren helemaal ingevet en lagen volgens mij glanzend te wachten. Dat was het moment dat ik het idee kreeg. Ik wachtte zeker tien minuten, maar nog steeds kwam er geen beweging in dat lompe lijf, behalve af en toe een rukje, gevolgd door een huivering. Ik besloot dat het tijd was om mezelf kenbaar te maken.

'Oh papa!' riep ik uit, en van schrik liet hij zijn pik los, draaide zichzelf op zijn rug en probeerde zijn naakte lichaam en de harde pik met de paarse ballen te verbergen onder het dekbed. Zijn gezichtsuitdrukking was een er eentje van pure paniek, en dat begreep ik wel toen ik naast hem ineens zijn telefoon zag liggen waarop een vrij hard gay porno filmpje afspeelde. Dat denk ik tenminste, want nadat ik een man met een baard zag die overduidelijk een stijve pik in zijn kont geduwd kreeg, duwde hij het schermpje weg. Pas toen leek hij zich te beseffen dat ik ook naakt was.

'Marion? Wat moet dit voorstellen?'
Ik grijnsde. 'Dat kan ik beter aan jou vragen. Wat moet het voorstellen wat jij hier aan het doen bent?' Langzaam kom ik dichterbij. Net als met een hondje moet je voorzichtig zijn als je het wil benaderen, en ik wil ook iets meer zien van die stijve lul. Ik laat mijn hand over het dekbed strelen waar ongeveer zijn pik moet zitten. Zijn ogen worden groot en ik weet dat ik beet heb. Ik knijp er zachtjes in en rol ermee in het rond door mijn hand. Als hij niets zegt, trek ik het dekbed een beetje aan de kant, en daar komt hij tevoorschijn. Ik droom al sinds ik een jaar of zestien was van mijn vaders pik, en nu, ruim drie jaar later zie ik hem dan eindelijk voor mijn neus. En niet gewoon zien, nee, hij is zo stijf dat hij er een ruit mee zou kunnen inslaan. Er staan dikke aderen op, zo dik dat je ze zou kunnen voelen als je erop ging zitten. De eikel heeft een mooie rand, en is een paar tinten lichter dan het paars van zijn gepijnigde ballen, die zo onderhand op springen moeten staan. Het is een prachtig gezicht waar het water me van in mijn mond loopt.

Ik laat mijn vinger over het topje van zijn eikel glijden en beweeg met mijn pik over het gaatje. Ik zou kunnen zweren dat die helemaal erin past, zo ver staat het gaatje open. Zijn angstige ogen volgen elke beweging die ik maak, maar hij zegt nog steeds niets. Dus kom ik iets dichterbij, en lik de druppel geil die opwelt met een genietende beweging weg. Als hij dan nog steeds niets zegt, neem ik het heft maar in handen. 'Dus jij geilt als mama niet thuis is op een pik in je kont?' Even blijft het stil, maar dan knikt hij, bijna onmerkbaar. Als beloning neem ik hem even helemaal in mijn mond, tot hij mijn huig raakt, en dan trek ik terug. Zijn ogen zijn inmiddels gesloten. Misschien omdat hij niet kan geloven dat diezelfde pik waar het zaad uit spoot dat mij gemaakt heeft, nu in mijn mond zit.Misschien is het wel schaamte. Ik laat mijn vinger langs zijn stijve naar beneden glijden, en ga tussen zijn benen zitten, zodat hij ze niet bij elkaar kan doen als hij beseft wat ik van plan ben. Ik beweeg mijn nagels over de huid van zijn ballen, en met mijn wijsvinger streel ik over de gerimpelde huid van zijn anus. Ik ben zo dol op anale seks, maar ik heb het nog nooit bij een ander gedaan, of het sterretje eens goed bekeken. Papa kijkt geschokt op, maar ik zie ook iets anders in zijn blik.

Verlangen.

Ik lik langs mijn lippen. Hij kijkt ingespannen naar mijn mond en naar het puntje van mijn tong. Misschien ziet hij voor zich hoe het hem likt. Ik zou best mijn tong wel even in zijn kont willen duwen. Zijn kont tongzoenen en een beetje natmaken voor wat er nog komen gaat. Ik schrik zelf van de gedachte, maar ik word er ook driedubbel zo geil van als normaal. mijn remmen, voor zover ik die al had zijn compleet verdwenen.
'Ik wil je best in je kont neuken met die grote zwarte van mama daar, maar ik denk dat dat niet lukt zonder een beetje voorbereiding.' Terwijl ik het zeg blijf ik hem aankijken, en zet de vingertop van mijn wijsvinger tegen zijn anus aan. Zonder glijmiddel aai ik over de donkere huid. Ik voel hoe graag hij het wil, want zijn kontgaatje maakt zuigende bewegingen in de richting van mijn vinger. Ik buig me iets voorover en laat het spuug langzaam uit mijn mond druppelen tot het over zijn ballen naar beneden loopt, en smeer het een beetje uit met mijn vinger. Er gaat een rilling door zijn kwabbige lijf heen. Ik weet niet wat me bezielt, maar ik kan niet van hem afblijven. Het is niet zo dat ik geen jonge mannen kan krijgen, maar om de een of andere reden geil ik nou eenmaal op mijn vader.

'Ik heb gedroomd dat jij je pik diep in me stak,' zeg ik. 'En dat je me neukte op alle denkbare manieren.' Zijn pik wipt omhoog, tegen zijn buik aan en ik neem hem stevig in mijn hand. 'Dat je je tong diep in mijn mond stak en dat je op mijn tepels beet.' met mijn onderlichaam wrijf ik over het bed heen. Papa is geil, maar mijn kut sproeit ondertussen ook. Ik knijp iets harder in zijn pik. 'Je spoot het zaad waar ik uit voortgekomen ben diep in mijn baarmoeder. Je neukte je dochter en ik voel dat dat precies is wat je nu wil. Je wil je pik leegspuiten in een van mijn gaatjes. Misschien wil je me zelfs wel zwanger maken. Zou je dat willen? Je dochter zwanger neuken?'

Hij zegt niet dat ik moet stoppen. Hij zegt niet dat we dit niet kunnen doen. Hij geeft geen enkele reactie behalve met zijn ogen die me smeken om door te gaan. Ik verleg mijn aandacht weer naar die ranzige kont. Naar de smerige fantasie die in me opkwam sinds ik hem net zag zitten. is dat echt pas een paar minuten geleden? Ik wrijf weer zachtjes over zijn anus, en als die weer zo'n verlangende beweging maakt zie ik dat als een uitnodiging en duw ik mijn vinger tot het eerste kootje voorbij de rimpelige sluitspier. Nu kreunt hij wel. 'Oh mijn god.' roept hij uit. 'Vies geil wijf.'

Met mijn tanden schraap ik over zijn ballen en pers mijn vinger steeds een beetje verder naar binnen tussen die vlezige billen, tot hij er helemaal inzit. Alsof het een pik is trek ik hem terug en duw hem dan weer naar binnen tot ik een glijdend en soppig ritme heb gevonden. Ik neuk hem als een volleerd kerel met mijn vinger in zijn reet. Hij is verschrikkelijk strak en heet, maar ik weet zeker dat er nog een tweede vinger bij past. Hij bokt en trekt zich terug, maar dat is allemaal maar spel. Ik weet dat hij dit wil. Ik weet dat hij meer wil. Ik weet dat ik voor de dag voorbij is, mijn vader heb geneukt met de voorbinddildo in mijn toilettas die eigenlijk voor m'n vriendin was. Voor mijn moeder thuis is, heb ik mijn vader leeggezogen, leeggeneukt, en ben ik volgespoten.

'Jij mag het zeggen papa. Wil je een tweede vinger erbij, of liever die vibrator die je net wilde verstoppen? Ik zal niet oordelen, zolang je mij straks maar hetzelfde plezier doet.'

Wie is er benieuwd wat Papa koos?
Auteur : Doglover / Geschreven op : 09 augustus 2017 - 17:50 / Hits : 12005 / Waardering : 2.09
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

MIjn eerste keer met papa
Auteur : shari / Geschreven op : 13 oktober 2008 - 17:39 / Hits : 233448 / Waardering : 3.99

mijn allereerste keer met papa (2)
Auteur : shari / Geschreven op : 20 oktober 2008 - 18:21 / Hits : 68478 / Waardering : 3.78

Papa dominant, gezin 1. Deel 3.
Auteur : Angela / Geschreven op : 27 februari 2017 - 17:52 / Hits : 6333 / Waardering : 3.66

mijn eerste keer met papa(4)
Auteur : shari / Geschreven op : 11 november 2008 - 19:04 / Hits : 54307 / Waardering : 3.66

Mijn eerste keer met papa (slot)
Auteur : Shari / Geschreven op : 17 november 2008 - 17:05 / Hits : 74731 / Waardering : 3.66

mijn eerste keer met papa (3)
Auteur : shari / Geschreven op : 04 november 2008 - 17:49 / Hits : 60680 / Waardering : 3.65

Eerst papa, nu mijn broer ook?
Auteur : lekkerwijfke / Geschreven op : 14 maart 2011 - 18:47 / Hits : 48628 / Waardering : 3.53

Ik maakte papa gek.
Auteur : Linda C / Geschreven op : 01 oktober 2012 - 11:55 / Hits : 25644 / Waardering : 3.51

Papa, geile op me! Deel 17
Auteur : Angela / Geschreven op : 26 november 2016 - 20:36 / Hits : 8007 / Waardering : 3.50

Hoe ik papa verleidde
Auteur : Wendy47 / Geschreven op : 10 maart 2013 - 13:41 / Hits : 20522 / Waardering : 3.26

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb