Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Snuffelen aan een slipje met grote gevolgen - deel 2
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Snuffelen aan een slipje met grote gevolgen - deel 2
Nog vol van wat er zojuist allemaal geheel onverwachts met mijn schoonzus is gebeurd stap ik de onder de douche. Nadat ik mezelf uitgebreid heb gereinigd pak ik de handdoek van het krukje naast de douche en terwijl ik die om me heen sla valt er iets op de grond. Ik kijk en zie een piepkleine string op de grond liggen. Kennelijk heeft Elena die op mijn handdoek gelegd. Ik kan het niet laten om toch even te snuffelen en tot mijn verbazing is de string kletsnat in het kruis en ruik ik duidelijk Elena's geile geurtje. Wat is die vrouw geil en gemeen zeg!

Meteen gaat het laatste wat Elena tegen me zei weer door mijn gedachten; "Zolang je in Spanje bent neuk je niet met Rebeka, maar ben je van mij, is dat begrepen?" Kennelijk is dit slipje een soort herinnering daaraan, bedenk ik me. Dat wordt nog lastig, want mijn vrouw Rebeka is zelf ook nogal veeleisend. Nu is het wel zo dat ze tot nu toe 's avonds niet wilde vrijen, omdat de slaapkamer van haar zus naast die van ons is en we onmogelijk geluidloos kunnen klaarkomen. Ik zal er dus voor moeten zorgen dat we overdag niet samen alleen thuis zijn. Kijken maar of dat lukt.

's Avonds gaan we heerlijk uit eten met zijn tweeën en Rebeka vertelt honderduit over haar uitstapje met haar oude vriendinnen. Ze vraagt of ik me heb vermaakt en ik voel dat ik een beetje kleur. "Gaat wel", zeg ik, "Elena een beetje geholpen in het huis en daarna een lange wandeling gemaakt langs de boulevard." Ze gaat er verder niet op in gelukkig en heerlijk keuvelend brengen we de avond door.

De volgende ochtend vertrekt Rebeka al vroeg naar het huis van haar broer. Meestal ga ik ook mee op de motor van een vriend van mijn zwager, maar die motor is dit jaar helaas niet beschikbaar en dus gaat mijn vrouw nu alleen met hem op pad. Uit ervaring weet ik dat ze samen de hele dag wel weg zullen zijn. Elena weet dat vast ook en terwijl ik besluit nog even in bed te blijven liggen bedenk ik toch een beetje angstig hoe mijn dag zal verlopen.

Waarschijnlijk is Elena na die heftige explosies van gisteren wel even verzadigd, maar helemaal zeker weet ik dat niet. Tot nu toe blijkt ze in het echt immers een heel andere vrouw dan ik haar had ingeschat. De stoffige oudere zuster, alle mensen, wat een beest is die gelovige 57-jarige dame die door de hele familie als de vroomheid zelf wordt beschouwd.

In mijn gedachten verzonken zie ik plotseling de deur van de slaapkamer open gaan. Elena staat in de deuropening, gewoon gekleed in de saaie kleding zoals ik haar ken. Ik reageer niet snel en kijk haar afwachtend aan. Gaat ze doen alsof er niets gebeurd is en kunnen we die geile toestand van gisteren als een eenmalig toegeven aan geilheid beschouwen?

"Aankleden en snel, we gaan samen weg", zegt Elena. Ze loopt naar mijn bed en trekt de dekens van me af. "Viezerik, lig je gewoon zonder ondergoed in mijn schone bed?" Ik krijg weer een rood hoofd en vertel haar dat ik altijd naakt slaap, 's zomers en 's winters. "Maar die pik van je lekt natuurlijk vocht en dat zit nu in mijn lakens. En ik ben niet zo'n viezerik als jij die houdt van het geil van een ander", zegt ze boos. Ik kan niet peilen of ze serieus is of niet, zeg dus maar niets en blijf liggen.

Dat pikt ze echter niet en ze pakt me bij mijn gelukkig nog slappe pik. "Kom je eruit of niet, anders trekt ik je eruit." Ik kies eieren voor mijn geld, sta op en loop naar de badkamer. Even scheren, een snelle douche en dan hoor ik vast wel wat Elena precies van me wil. In de badkamer zie ik een lichtblauw slipje liggen, wel wat groter dan de stringetjes van gisteren. Is dit een test, wil Elena zie of ik weer geil ben?

Ik doe de deur voor de zekerheid op slot en pak het slipje. Het kruis is droog dit keer, ik twijfel even maar kan de verleiding niet weerstaan. Mijn 19 cm staat alweer fier overeind als ik mijn neus in het slipje steek. Tot mijn verbazing ruikt het nu anders, misschien omdat het droog is, bedenk ik me? Wel weer heel geil en ik wil me aftrekken, maar bedenk me dat dit niet verstandig is als Elena weer iets van me wil. Ik leg het slipje terug, maar kan me niet precies herinneren hoe het daar lag en vouw het daarom maar een beetje op. Als ik onder de douche sta wordt er op de deur gebonkt. "Maak open, deze deur mag je nooit op slot doen, hoor je me!"

Ik doe de kraan dicht en open de deur. Elena staat met een boos gezicht in de deuropening, kijkt naar het slipje en pakt hem op. "Zo, dus je kon het weer niet laten om aan het slipje te ruiken, pervert?!" Ik zeg weer niets en sta er in mijn nakie een beetje hulpeloos bij. Ze stapt de badkamer binnen, laat haar broek tot op haar enkels zakken en trekt ook haar zwarte stringetje wat naar beneden. "Steek je tong hier maar in viezerik, likken!"

Een mix van lust en angst gaat door me heen. Ik besef dat ik de controle volledig begin kwijt te raken. Maar ook nu wint mijn geilheid het, ik steek mijn hoofd tussen haar geopende benen en druk mijn gezicht in haar slipje. Weer behoorlijk nat en nu herken ik ook de zwoele geur van gisteren weer. Ik steek mijn tong uit en doe wat Elena vraagt, ik lik haar slipje. Dan kijk ik omhoog en wil haar kutje likken, maar ze knijpt haar benen dicht. "Niks daarvan, je doet wat ik zeg en niets anders, is dat begrepen? Aankleden nu, trek je leukste kleren aan, we gaan samen op pad en ik wil buiten trots kunnen zijn op mijn zwager."

Even later staan we samen op straat en ik probeer me weer normaal te gedragen, als iemand die met een familielid op stap is. Het kost me veel moeite, temeer omdat ik geen idee heb wat er gaat gebeuren. Ik weet dat Elena een tuintje heeft aan de rand van het dorp, zou ze me daar mee naartoe nemen? Maar waarom moest ik me dan leuk aankleden?

Ik loop naast haar mee en zie dat we richting de boulevard gaan, niet naar het tuintje dus. "Wat gaan we doen Elena?", vraag ik kennelijk wat timide. "Mond dicht, dat zie je zo wel viezerik", is het botte antwoord. Ik vraag me af of ze me nu echt een viezerik vindt, of dat ze het doet om mij in haar macht te houden. Gaat ze wel normaal tegen me doen als we samen met de familie zijn? Dan komen we bij één van de café/restaurants in het centrum en hoewel die rond deze tijd altijd nog gesloten zijn, is de deur open en gaan we naar binnen. Ik ken dit café wel, niet één van de populaire waar jongeren komen, maar meer één voor de oudere generatie.

Achter de bar staat een vrij stevige vrouw, ik schat haar een jaar of 60. Wel in een voor zo'n vrouw veel te kort rokje en een v-hals truitje met een flinke decolleté die haar cup dd maar amper vast kan houden. Ik begrijp nu waarom dit café toch wel goed draait, het lijkt wel een hoerenmadam. Elena loopt naar haar toe en geeft haar twee kussen. "Is dit hem?", vraagt de bardame. "Ja, dit is mijn zwager, de vieze kruizenruiker die gisteren mijn natte slipje heeft gelikt", zegt Elena trots lachend. "Lekker ding wel, heeft hij ook een lekkere pik?", lacht de hoerenmadam.

"Maak je broek open en laat je pik aan Marina zien", zegt Elena tegen mij. "Maar de deur is niet dicht, probeer ik te protesteren. Dat is zo geregeld, zegt de bardame die dus kennelijk Marina heet. "Rosie, kom eens hier", roept Marina naar achteren. Uit de keuken komt een iel meisje gelopen, vrij mager en niet groter dan zo'n 1,60 meter. Ze ziet er een beetje smoezelig uit, met een platte koksmuts op en een keukenschort met nogal wat vlekken. Begin 30 vermoed ik, maar misschien wel jonger, want met deze koks kleding is het lastig schatten. Nog altijd heb ik geen enkel idee wat Elena precies van plan is. Wil ze mij voor schut zetten in dit café?

Lang hoef ik niet te wachten, want nadat Rosie de voordeur op slot heeft gedraaid stapt Elena op mij af en begint me uit te kleden. Opnieuw protesteer ik, maar Elena geeft me een tik in mijn gezicht en gaat gewoon verder. In no time sta ik, met mijn broek op mijn hielen, piemeltjenaakt in het café en barkeepster Marina en ook Rosie kijken verlekkerd toe. "Trek maar aan die pik viezerik, laat maar eens aan mijn vriendinnen zien hoe groot hij kan worden. Maar niet spuiten, want je hebt nog veel te doen vandaag", zegt Elena.

Het is moeilijk om echt opgewonden te raken, de situatie is vernederend en ik zie nu niet bepaald iets opwindends voor me. "Marina, trek je slipje eens uit. Die kruizenruiker wordt niet opgewonden zonder een kutgeurtje." Lachend tilt Marina haar korte rokje op en trekt haar slipje uit. Ik herken het meteen, het is eenzelfde lichtblauw slipje als vanochtend in de badkamer lag en waaraan ik zo'n andere geur rook. Elena drukt het zeiknatte slipje in mijn gezicht en ik herken de geur onmiddellijk. "Likken, daar hou je toch zo van", zegt Elena zo hard dat iedereen het duidelijk hoort.

Door de geur en het idee wat er met me gebeurt is mijn pik inmiddels op oorlogssterkte. Ik durf hem echter niet vast te pakken, dan word ik vast weer berispt. Ik zie de lachende gezichten van Marina en Rosie, maar in hun ogen zie ik ook dat ze hier geil van worden. Elena staat trots naast me en pakt nu mijn stijve vast. Tergend langzaam trekt ze me af, terwijl ze met haar andere hand het slipje over mijn mond drukt.

"Wie wil als eerste ?", hoor ik Elena zeggen. Ik schrik me rot, wat gebeurt hier, is dit niet alleen een show? Ik was toch exclusief voor Elena? Terwijl er van alles door me heen schiet gaat Marina met haar rukje omhoog wijdbeens op een barkruk zitten. Rosie begint zich uit te kleden. Als ze haar koksmuts afdoet zie ik dat het kleine vrouwtje prachtig lang haar heeft tot op haar kont. Ze heeft een pikant lingeriesetje aan met jarretelles en netkousen. Ook Rosie gaat neemt plaats op een barkruk.

Potverdomme, denk ik, dit is echt helemaal gepland, die dames weten precies wat er gaat gebeuren en ik sta hier in mijn blote stijve jodel zonder iets te weten. Elena haalt het slipje weg en duwt me naar Marina toe. Met mijn broek nog op mijn hielen val ik bijna, maar Marina vangt me op en duwt me op mijn knieën voor haar. "Lik die natte kut viezerik, dat doe je toch zo graag?", zegt Elena een beetje schor. Kennelijk laat het haar niet onberoerd.

Ik twijfel, moet ik me gewonnen geven en geef ik toe aan mijn geilheid. Ga ik zo maar de kut likken van een geheel onbekende, duidelijk oudere vrouw? Zo vlak voor me ruik ik haar natte kut en dan maakt Elena een einde aan mijn twijfel. Ze duwt mijn gezicht tegen de nu al druipende kut aan en ik hap naar adem. Marina heeft een driehoekje haar bovenop, maar haar kut zelf is gelukkig mooi gladgeschoren. Mijn geilheid wint het, ik open mijn mond en proef de sappen van deze oudere, maar o zo geile vrouw. Marina legt twee handen achter mijn hoofd en trekt mijn mond tegen haar nu openstaande kut aan.

Natuurlijk doe ik mijn best om het voor Marina zo lekker mogelijk te doen en al heel snel begint ze wild te schokken op haar barkruk. Met een oerkreet komt ze klaar en tegelijkertijd krijg ik stralen vocht in mijn gezicht en over mijn kleren. Het heeft geen smaak en lijkt geurloos, maar komt met golfen uit haar opengesperde kut en Marina blijft maar schokken. Dus dit is squirten besef ik, en op dat moment trekt Marina mijn hoofd weer dicht tegen haar kut aan. "Drooglikken hoerenjong, dit is jouw schuld, dus maak me schoon." Ik lik weer zo snel als ik kan, even later is Marina tevreden en laat ze mijn hoofd los.

"Nu ik, nu ik", roept Rosie enthousiast. Elena pakt me van achteren bij mijn haar en sleept me naar de kruk van Rosie toe. Kruipend ga ik mee en ik word nu weer op mijn knieën voor de veel jongere dame neergezet. Ik kijk omhoog en zie dat dit helemaal geen smoezelige kokkin is, maar een prachtige jongedame. Klein, maar fijngebouwd met kleine peervormige tietjes en een vriendelijk gezicht. "Waar wacht je op, geile beffer", zegt ze verrassend dwingend.

Heel gek, maar ondanks mijn penibele situatie verbaas ik me erover dat ik alles wat ze zeggen begrijp. Na 22 jaar samen met Rebeka is mijn Spaanse woordenschat weliswaar erg goed, maar dat ik deze sextaal ook versta had ik niet verwacht. Lang om hierover na te denken heb ik echter niet, want nu pakt Rosie me bij m'n haar en trekt mijn gezicht tegen haar kleine doos aan.

Ze heeft haar slipje nog aan en ik begrijp niet wat ze wil. Maar dan opent ze haar benen wijd en ik zie dat het een slipje is met een open kruis. Ik zie echt een prachtig, gladgeschoren kutje waar al wat druppels vocht op glinsteren. Waar ik me er bij Marina even overheen moest zetten om die natte kut te likken wilde ik nu niets liever dan dit heerlijke jonge kutje likken. Ik doe mijn armen om haar slanke benen en duw mijn tong zo ver als ik kan in het prachtige grotje. "Ja, zo..., lekker", hoor ik Rosie zeggen.

Ik lik haar zo goed als ik kan en wanneer ze zich in haar geilheid iets achterover laat zakken zie ik dat het slipje ook haar sterretje bloot laat. Ik ben nu zo ontzettend geil dat mijn tong zo diep mogelijk in het kontje van deze geile dame steek. Rosie schreeuwt het uit en knijpt haar voor haar lengte sterke benen dicht. Happend naar adem wurm ik mijn hoofd uit haar greep.

Naast me zie ik dat zowel Marina als Elena zichzelf druk staan te vingeren. "Niet stoppen, lik haar kontje, zie je niet dat ze bijna klaarkomt?', zegt Elena. "Ja, kom hier met die geile tong, ik wil in je mond spuiten", zegt Rosie terwijl ze met haar geile ogen aankijkt.

Oh mijn god denk ik, gaat Rosie ook spuiten? Waarom moest ik van Elena in godsnaam mijn goede kleren aantrekken. Maar opnieuw heb ik niet veel tijd voor mijn gedachten. Rosie is van de barkruk gestapt, klimt op de bar en gaat op haar knieën voorovergebukt voor me zitten, met haar kleine kontje naar me toe. "Nu verder doen, snel", zegt het geile loeder.

Ik sta op, leg één hand op haar rug en zet mijn lippen op kaar kontje. Met mijn andere hand zoek ik haar schaamlippen op en steek twee vingers in haar soppende kutje. Er is ruimte genoeg, dus steek ik er nog een vinger bij. Rosie kreunt als een bezetene en ik denk dat ik ook nog een vierde vinger er bij kan doen en zo zit ik even later bijna met mijn hele hand in dat kleine kutje. Omdat ze zo ontzettend nat is lukt het prima. Ik lik haar sterretje en voel met mijn tong hoe mijn hand haar kutje verwent.

Lang houdt Rosie dit niet vol, terwijl ik met gekromde vingers haar vermoedelijke g-spot raak explodeert ze. Ze schreeuwt het werkelijk uit en ik voel haar schokkende kut nu echt spuiten. Snel trek ik mijn hand uit de pulserende kut en ik druk mijn mond er op, in de hoop niet helemaal ondergespoten te worden. Ik krijg ontzettend veel kutvocht te verwerken, maar zuig alles zo goed mogelijk op en moet meerder keren slikken om het weg te krijgen. Zo sta ik even later hijgend voor de nog steeds geknielde jongedame, die uitgeput voorover hangt.

Naast me zie ik dat Marina de kut van Elena aan het likken is. Ze zit op haar hurken voor mijn schoonzus, likt als een bezetene en Elena zit met gesloten ogen op de barkruk. Ik zie de billen van Marina onder haar rokje uitkomen, een ontzettend geil gezicht. Mijn erectie is nog steeds niet afgenomen, maar heeft geen aandacht van de dames gehad. Omdat initiatief van mij tot nu toe niet gewaardeerd werd door Elena twijfel ik. Maar ik ben nu zo geil door alles wat hier gebeurt, dat ik hoop dat zij nu door Marina zo lekker gebeft wordt dat ze van de wereld is.

Ik ga achter Marina staan, buk en laat mijn handen over haar heerlijk kont gaan. Ze reageert door haar benen iets verder uit elkaar te zetten en ik laat twee vingers in haar nog steeds druipende kut verdwijnen. Elena heeft nog steeds haar ogen dicht, ik haal mijn hand terug en til Marina's achterste langzaam iets omhoog. Ze blijft doorlikken, maar begrijpt wat ik wil, komt zelf verder omhoog en staat zo even later met haar blote kont naar me toe.

Zo ontzettend geil ben ik nu, dat ik niet nadenk en mijn pik in één keer in haar natte kut stoot. Marina valt iets voorover en terwijl ik als een bezetene op haar inbeuk zie ik dat Elena in de gaten heeft wat er gebeurt. "Vuile rotzak, wat doe jij nu. Ik heb toch gezegd dat je alleen met mij mag neuken!", briest Elena het uit. "Je bent een vieze kruizenruiker en je gaat de kutten van al mijn vriendinnen likken, maar je neukt ze niet. Je verdient straf en geen genot, is dat begrepen?"

Mijn pik staat echter op springen, ik ben zo geil dat ik de afstraffing eigenlijk nauwelijks gehoord heb en niet besef dat ik niet mag klaarkomen. Ik geef nog een paar rukjes aan mijn pik en kom meteen klaar. Ik spuit alles over de kont van Marina en heb daarna geen kracht meer, zodat ik op Marina moet steunen om niet te vallen.

"Wel godverdomme", schreeuwt Elena. "Dus jij wilt niet luisteren? Dan gaan we het heel anders doen. Gelaten wacht ik op wat komen gaat ..
Auteur : Otxoa / Geschreven op : 13 september 2017 - 16:08 / Hits : 14397 / Waardering : 3.33
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Snuffelen aan een slipje met grote gevolgen - deel 1
Auteur : Otxoa / Geschreven op : 08 september 2017 - 15:34 / Hits : 15743 / Waardering : 4.28

Een verleden met grote gevolgen! (Deel 1)
Auteur : verteller75 / Geschreven op : 23 november 2008 - 18:22 / Hits : 23654 / Waardering : 2.03

Een verleden met grote gevolgen! (Deel 2)
Auteur : Verteller 75 / Geschreven op : 26 december 2008 - 23:49 / Hits : 14313 / Waardering : 1.73

Betrapt toen ik mijzelf klaar maakte en de gevolgen... deel twee.
Auteur : Judith / Geschreven op : 18 augustus 2017 - 02:45 / Hits : 10738 / Waardering : 4.50

Ons nieuwe huisdier en de gevolgen daarvan. Deel 2
Auteur : Carlijn / Geschreven op : 23 maart 2017 - 23:45 / Hits : 23382 / Waardering : 4.28

Met tante Henny op vakantie, de winkeldiefstal en de gevolgen…Deel 5
Auteur : wippie38 / Geschreven op : 04 oktober 2015 - 13:45 / Hits : 12392 / Waardering : 3.83

Met tante Henny op vakantie, de winkeldiefstal en de gevolgen… Deel 9
Auteur : wippie38 / Geschreven op : 10 juli 2016 - 11:38 / Hits : 10255 / Waardering : 3.83

Maria’s slipje, mijn hand, haar keurende blik (deel 2)
Auteur : pieter231972 / Geschreven op : 26 juni 2015 - 15:23 / Hits : 14309 / Waardering : 3.77

Met tante Henny op vakantie, de winkeldiefstal en de gevolgen… Deel 8
Auteur : wippie38 / Geschreven op : 10 mei 2016 - 16:49 / Hits : 9842 / Waardering : 3.66

Met tante Henny op vakantie, de winkeldiefstal en de gevolgen… Deel 7
Auteur : wippie38 / Geschreven op : 10 mei 2016 - 16:39 / Hits : 9607 / Waardering : 3.50

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb