Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

sexy schoonmoeder voor alles in.....
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
sexy schoonmoeder voor alles in.....
Pingping. Ik hoorde vanuit de huiskamer roepen ‘’schat er is een berichtje op je telefoon’’ik haastte me vanuit de keuken naar de woonkamer en pakte de telefoon op. Oh Whatsapp bericht,ik bekeek het onder het loopje naar de keuken terwijl ik Susan hoorde’’van wie ?,is het belangrijk schat?’’ nee hoor niet echt,het is weer eens werk dat heb je als je een paar dagen vrij bent en een ander neemt je werk over . Pfffff ze moest eens weten, nou gelukkig ook niet want dan stelde de rest van ons huwelijk ook niks meer voor. Ik had een week vrij genomen omdat Susan haar moeder die sinds enige jaren weduwe is zou gaan verhuizen naar een kleinere woning en daar moest nogal wat gedaan worden en zoals dat gaat laat je haar er ook niet alleen meezitten en dus besloot ik een weekje vrij te nemen en haar te helpen en van het een kwam het ……ander. Ik stond dus bij mijn schoonmoeder Rebecca te schilderen en ik had net het plafond af in de keuken en stond het te bewonderen of ik ergens nog een stukje vergeten had toen zij binnen stapte’’hoi allerliefste schoonzoon van me,gaat het een beetje?’’.’’ja dat kan je wel zeggen,je hebt er maar eentje’’. Ik keek haar eens aan en zei ; met die outfit ga je me toch niet helpen met schilderen denk ik, ze droeg zwarte kousen met een zwarte rok die eigenlijk voor iemand van ver in de vijftig te kort was en daar boven droeg ze strak shirtje met een jasje erover. Ze is nogal stevig gebouwd en zoals ze zelf nogal eens zei; ik kleed me zoals ik wil en wil me geen oud wijf voelen, ik ga straks heerlijk de stad in effen winkelen en ik denk eens een jonge knappe vent aan de haak slaan.

Nou daar hoef je de stad niet voor in, hier is hij en ik grinnikte of ben ik niet goed genoeg. Ze lachte om mijn opmerking en zei toen……het is dat je met mijn dochter getrouwd bent want anders wist ik het wel, ik keek haar eens aan en ze draaide zich om met de woorden’’ik ga even boven kijken hoe het daar is ‘’en weg was ze . Ik zag dat er nog een stukje vergeten was van het plafond en stond even later op de trap met de kwast in mijn hand toen ik Rebecca van de trap hoorde komen. Ik rekte me uit om nog een paar halen te doen met de kwast toen plots Rebecca de keuken in liep “oh kijk je uit dat je niet valt’’ ze pakte me vast,ik verfde het af en toen ik de trap afliep en met beide benen op de grond stond. Stond zij recht voor me en toen……pffffff,ze pakte me vol op mijn mond en ik voelde dat zij haar tong tussen mijn lippen drukte , haar hand drukte ze in mijn kruis en wreef er stevig over. Mmmmm kreunde ze volgens mij heb je een lekkere grote pik, mijn kut word al vochtig voel maar. Ik stak mijn hand onder haar rok tussen haar stevige dijen en wreef hem over haar slip en voelde de warmte en hoe nat ze van me werd, mijn hand glipte in haar slipje en ik voelde een paar forse schaamlippen tegen mijn vingers drukken. Steek een vinger in mijn natte kut fluisterde ze, oooooh wat lekker speel met me laat me eens heerlijk klaarkomen daar ben ik aan toe schat, neuk me straks eens lekker stevig achterlangs kreunde ze terwijl ik inmiddels al twee vingers stevig in haar kut bewoog. Gaan we even lekker naar boven, ik haalde mijn hand onder haar rokje vandaan en likte aan mijn vingers terwijl ze lachend naar me keek en vroeg’’vindt je me lekker’’. Ze liep voor me uit de trap op en ik keek tegen haar volle kont aan en eenmaal boven in een van de slaapkamers waar gelukkig al een bed stond liet zij zich achterover vallen en trok ze haar benen op en sloeg haar rokje om en had ik uitzicht op haar volle dijen ‘’kom ik wil dat je me eens lekker lang beft’’,’’ik wil eerst eens heerlijk klaarkomen op die hete tong van jou’’Ik streelde haar dijen,blies mijn hete adem tegen haar slipje aan en kuste haar schaamstreek en aan haar kreunen te horen vond ze het behoorlijk geil. Ik hield haar slipje op zij en oooooh wat een lekkere natte kut met een paar schaamlippen en een forse uitstekende klit zag ik daar,mmmmm ik likte tussen haar schaamlippen langzaam naar haar uitdagende klit.

Ik hoorde haar kreunen’’ooohhh lik me lik me ik wil je tong tegen mijn klit voelen, ik wil komen,ik willlllll’’ Ik zoog haar klit zachtjes tussen mijn lippen en knabbelde er voorzichtig op,mmmmmm ik drukte twee vingers in haar en bewoog ze heftig in en uit haar natte kut terwijl ik haar klit likte. Ze lag te schudden met haar onder lichaam en te kreunen hoe lekker het ze vond’’jaaaaa,oooohhh ik kommmm ik kommmmm lik me steviger over mijn klit kreunde ze, haar kut was zo nat dat het over mijn hand naar buiten liep. Ik haalde mijn vingers uit haar kut en likte ze af en ik zoog nogmaals stevig op haar gezwollen klit die, Ooooohh ja,ja,ja,ja,jaaaaaa zuig me zuig me ik kommmmmmmmmm klaarrrrr, ze schokte met haar lichaam en haar kut spoot een hoeveelheid vocht in mijn gezicht, ik likte haar nog even na en toen kwam ze omhoog en kuste me en onze tongen vonden elkaar zo heftig zoende ze. Oh mijn schat dat is een tijd geleden dat ik zo klaargekomen ben, ga eens staan. “nu ben jij aan de beurt schat’’ze maakte mijn riem los en trok beide broeken naar beneden en daar stond ik met een stijve pik die er volgens haar best wel mocht zijn’’zo die is lekker groot,Susan heeft niks te klagen’’.’’Een mooie grote eikel en zo lekker zuigbaar” grinnikte ze, ik voelde haar tong over mijn eikel gaan en ze streelde mijn ballen en kneep erin ‘’volle zak hoop dat je veel zaad spuit want daar hou ik van, zo lekker diep in mijn mond ‘’Susan pijpte me soms een enkele keer en als ik dan klaar dreigde te komen stopte ze met pijpen want mijn zaad slikken was er niet bij en nu pfffff ik voelde hoe ze aan mijn pik zoog en hem diep in haar mond liet verdwijnen, ik voelde haar handen op mijn billen en zo nu en dan kneep ze erin. Ik begon mijn pik sneller in haar mond te stoten en ze zoog of haar leven ervan afhing, Ooohhhh wat doe je dit lekkerrrr kreunde ik tegen haar,laat me komen laat me komen ik…………spuit je mond straks vol,je zal het slikken. Plots stopte ze met pijpen en mijn stijve floepte uit haar mond’’wil dat ik je klaarpijp of wil je in mijn kut spuiten of…..je mag me ook in mijn kont nemen als je wil, oooh maar voordat ik wat kon zeggen hierop had zij het al bepaalt Mmmmmm lekker diep in mijn kont wil ik wel fluisterde ze. Ze draaide zich om en drukte haar forse kont naar achteren en had ik uitzicht op haar lekkere billen die ik eerst kneedde met beide handen en haar een tik gaf waarop zij ‘’mmmmm hou ik wel van een beetje hardhandig’’ ik liet mijn vingers tussen haar billen doorgaan en bukte wat voorover en haalde mijn tong tussen haar billen door tot het puntje van mijn tong haar nauwe kleine gaatje raakte merkte ik dat ze het prettig vond, ze drukte haar kont verder naar achteren terwijl ik haar gaatje likte, en een flinke klodder spuug op haar gaatje uitsmeerde en voorzichtig een vinger erin perste.

Ze kreunde ‘’Óoooh heerlijk dit, stop er nog een vinger bij ik kan bijna niet wachten om die grote pik van je diep in mijn gaatje te voelen schat’’ Er volgde nog een vinger en ik bewoog ze heen en weer en merkte dat zij ruimer werd, ik haalde mijn vingers eruit en maakte mijn eikel vochtig met mijn spuug en drukte zachtjes naar binnen .”oh,voorzichtig schat,zo groot ben ik niet gewend ‘’zachtjes drukte ik verder en verder totdat ik mijn pik wat sneller heen en weer bewoog en zij haar kont tegen mij aan begon te stoten ‘’oooh wat lekker ik voel hem zo lekker strak in mijn kont’’ Stevig pakte ik haar bij haar billen en drukte mijn stijve grote pik volledig naar binnen en begon haar snel en stevig te neuken ,mijn onderlichaam beukten tegen haar billen en ik hoorde haar alleen maar kreunen dat ze het zo lekker vond ‘’spuit je hete zaad diep in mijn kont kreunden ze’’ ik werd er alleen maar geiler door en plots stootte ik haar nog een keertje hard en diep en toen….. ik spoot mijn zaad diep in haar stevige kont,oooh wat voelde dat goed om dingen te doen die thuis niet mochten. Ik trok mijn pik uit haar en een spoortje zaad liep tussen haar billen, oh wat lekker schat en ze draaide zich om pakte mijn pik beet en stopte hem nog even in haar mond en zoog en likte hem nog even schoon. We deden onze kleding weer goed en deden nog wat in het huis en later stapte ik weer thuis binnen en vroeg Susan’’ben je wat op geschoten’’ ja maar ik heb nog wel even een paar dagen nodig schat. Vanuit mijn binnen zak hoorde ik plinpling,ik haalde mijn telefoon eruit keek en wat…..een whatsapp met…..het was lekker,ik ben er morgenochtend weer en zal wat spannends aantrekken. Die ochtend haastte ik me en toen ik aankwam in het nieuwe huis hoorde ik haar al roepen’’ben jij het,ik lig heerlijk boven’’ik rende de trap op en daar lag ze sliploos met opgetrokken benen en ze speelde met een forse vibrator die ze heerlijk trillend tegen haar harde klit aanhield, “kom je,ik wil je pik eens lekker stijf zuigen’’. Ik wil je verse ochtend zaad proeven,Ik trok mijn beide broeken uit en ging naast het bed staan, ze liet de vibrator voor wat het was en likte weer vol overgave over mijn eikel die nog gevoelig was van die dag daarvoor. Ze zoog hem lekker naar binnen , mijn pik werd al snel stijf in haar mond en ze zoog steeds sneller van geiligheid tot dat ze plotseling stopte en me hijgend fluisterde ‘’oooh schatje wil je me eens zalig likken,ik wil klaarkomen op je tong’’.ze ging met opgetrokken benen klaarliggen en hield haar schaamlippen wijd open voor me,mmmm wat een heerlijk geil oud wijf ben je toch en ik dook tussen haar benen en streek met mijn tong tussen haar lippen zo omhoog naar die heerlijk stijve klit die vol opgezwollen was en waar ik op begon te zuigen en te knabbelen terwijl zij heftig begon te kreunen hoe heerlijk ze het vond om aan haar klit gezogen te worden. Aaaah,ik voel het in mijn buik schat het kriebelt zo lekker als je mijn klit zuigt en likt kreunde ze. Ooooh wat ben ik toch geil op je kreunde ze nogmaals , ik stak mijn tong diep in haar kut en likte haar weer stevig tussen haar schaamlippen door terwijl zij met haar tieten speelde.

Ondertussen likte ik haar nauw geknepen sterretje, maakte het nat en drukte mijn duim naar binnen, likte wederom weer stevig over haar klit en toen ….ik kom bijna klaar kreunde ze,lik nog even stevig door schat. Ooooooh wat heerlijk die duim in mijn nauwe gaatje, mmmm wat lik je me weer lekker,zuig nog eens op mijn klit schatje. Ik zoog stevig op haar klit en ze pakte me bij mijn hoofd en drukte me tegen haar kruis en wreef haar kut stevig tegen mijn mond aan, mijn tong gleed diep in haar kut en ik proefde haar vocht,oooooo ik kom lik me lik me ik kom bijna ga door schat ik wil …….pffffff komen, oh wat lekker,wat lekkerrrrrr . Er volgde een diepe zucht en plots liet ze mijn hoofd los en trilden haar lichaam en knelden haar dijen mijn hoofd…..ik voelde een stroom vocht over mijn gezicht spuiten…..Ooooh wat lekkerrrrrr,wat lekkerrr. Ze wreef over haar buik en toen kon ik loskomen uit haar greep en kwam ik omhoog en keek hoe zij nog lag na te genieten. Een kwartiertje later spoot ik na een geweldige pijpbeurt haar mond vol en slikte ze vol overgave mijn ochtend zaad door, we gingen samen onder de douche en later aan het werk in het huis. Later in de week kwam ik voor een verassing te staan toen ik die ochtend binnenstapte en ik merkte dat ze visite had. Hoi zei ik terwijl ik wat vreemd naar haar keek ,Martine dit is nou mijn liefste schoonzoon van me en ik kreeg een hand en een opmerking’’nou,kan die ook eens lief zijn voor mij,zoals die zo lief is voor jou schat’’. Ik keek een beetje raar op en ging zitten en dacht, wat een rare opmerking zou ze over ons verteld hebben. Afijn ik nam even door wat we zoal nog te doen hadden die dag en op een gegeven moment lag mijn schoonmoeder haar hand op die van mij en volgde er een ,je vergeet nog wel iets. Martine lachte en toen wist ik het dat erover gepraat was, ik heb ook nog wel een klusje voor hem als hij jou klusje gedaan heeft. Rebecca keek me eens aan en toen’’hij kan die klusjes ook samen doen, ja toch schat’’mmmmm,dat is een tijdje geleden hoorde ik Martine zeggen, ja …..toen kreeg ik er een gedachte bij,zouden ze samen wel eens het bed in gedoken zijn . Lijkt me zalig weer eens een echte stijve pik in me te voelen in plaats van kunst grinnikte Rebecca. Waar was ik in beland nu samen met twee oude wijven die ook nog eens elkaar op zijn tijd verwenden,waarvan er nu eentje hevig naar mijn grote stijve pik verlangde. Rebecca keek me eens aan en plaatste vol en vraag ‘’heb jij echt zo een grote pik en ben jij echt goed in bed zoals Martine vertelt heeft’’ ik verslikte me bijna. Nou,dat van die grote pik is echt waar hoorde ik Martine zeggen, die zat erg strak in mijn kleine holletje grinnikte ze en ik ben al heel wat gewend in mijn achterste. Rebecca lachte aan een stuk door ,kommmmmm hoorde ik plots en Martine stond op, ik verwachte dat we aan de gang gingen met schilderen maar …..nee.

Kom wees ook eens lief voor Rebecca, ik keek de twee eens aan en toen dacht ik,hier kom ik niet makkelijk mee weg en ik wilde niet dat Susan erachter zou komen dat ik haar moeder zo nu en dan neukte. Ga eens staan lieverd hoorde ik Martine zeggen tegen Rebecca die haar raad opvolgde en plots aan mij vroeg, ziet ze er niet lekker geil uit, steek je hand eens onder haar rok,voel eens hoe nat ze is. Ik stak mijn hand onder haar rok en pakte haar vol in haar kruis en voelde dat ze een natte slip had, ze wreef tegen mijn hand aan en plots hoorde ik Martine zeggen ´´we gaan naar boven, dan kan ze eens voelen hoe een grote je in je broek heb´´,dan komt ze ook eens aan haar trekken. Beide giechelden en ik werd min of meer de trap op getrokken en in de slaapkamer aangekomen hoorde ik Martine zeggen ‘’nou Rebecca,als jij nou eens wat uittrekt en languit op bed gaat liggen dan duikt mijn lieve schoonzoon eens lekker tussen je benen om die heerlijke natte kut eens te likken van je’’ . Ik keek opeens tegen een paar grote hang tieten aan en een behoorlijke buik waaronder een geschoren kut met een paar grote schaamlippen en alles glinsterde van het vocht , toen ze eenmaal op bed lag en haar benen wijd uiteen deed en haar schaamlippen openhield kreeg ik een duwtje van Martine met de woorden’’kom jongen,lik haar eens tot een gigantische hoogte punt,laat haar eens gillend klaarkomen op die tong van jou.’’ Martine wilde er vaart achter zetten en begon aan mijn riem te trekken,trok mijn broeken naar beneden en terwijl ik uit mijn broeken stapte werd mijn overhemd open geknoopt en daar stond ik geheel naakt aan het einde van het bed met het uitzicht op Rebecca die naar me keek en een ….ooooh die is lekker groot,je hebt niet overdreven Martine. Hup duik tussen haar benen en zuig eens op die heerlijk klit van haar,laat haar eens lekker genieten. Ik kroop tussen haar benen en keek recht tegen haar forse grote kut aan met van die heerlijk knabbel lippen en een grote zuigbare klit waar iedere vent op plat zou gaan, ik likte heel voorzichtig haar klit en hoorde haar kreunen terwijl ik de hand van Martine aan mijn pik voelde trekken en een andere hand kneedde mijn zak. Rebecca stootte haar kut tegen mijn mond aan terwijl ze kreunde ‘’oooh wat lekker,wat lekkerrrrr.” Mijn tong gleed tussen haar lippen en ik neukte haar natte kut diep met mijn tong terwijl ik haar klit wreef met een vinger. Plots voelde ik een warme natte tong tussen mijn billen glijden en heerlijk over mijn nauwe gaatje wrijven, haar hand trok nog steeds aan mijn pik die volledig stijf stond. Ik hoorde Martine plots zeggen,nou meid zijn zak is volgens mij behoorlijk vol,ik zal hem maar even met rust laten dan kan hij jou straks volspuiten. ‘’Ooooh,dat mag hij nu wel doen,mijn kut is zo vochtig hij glijd er zo in’’.Ik kroop omhoog en speelde met haar borsten,zoog op haar tepels en beet er speels in. Ik wreef mijn eikel tegen haar klit om even te plagen en drukte toen mijn pik tussen haar schaamlippen zo haar natte kut in , ze kreunde als een jonge meid die voor het eerst seks had en terwijl Martine toe stond te kijken en hevig haar kut aan het verwennen was met haar vingers en kreunde’’neuk haar maar eens stevig,spuit je zaad diep in die natte kut van haar’’. Oooooh ik wil klaarkomen hoorde ik Rebecca kreunen, ik wil,ik wil,ooooh wat lekker,wat lekkerrrrrrr ik kom,ik kommmmm. Ik stootte mijn pik nog een paar maal in haar kut en spoot een flinke golf zaad in haar en bij het terug trekken lekte het uit haar kut, ze bleef liggen en streelde met haar handen over haar buik en kreunde ‘’ooooh wat zalig,wat zalig’’. Ik ging naast haar liggen en plots kroop Martine op bed en dook tussen de dijen van Rebecca en drukte vol haar gezicht in het kruis van Rebecca en begon haar nat geworden kut waaruit mijn zaad lekte te likken en wederom begon Rebecca te kreunen toen de tong van Martine haar kut raakte en ik smakkende geluiden hoorde hoe zij mijn zaad op likte.

Ik keek tegen de forse kont aan van Martine en gaf haar een flinke klap op haar kont waardoor ze alleen maar harder kreunde,trok haar billen van elkaar en likte haar vol tussen haar billen, likte haar kontgat en drukte mijn tong dieper naar binnen. Mmmmmm,hoorde ik toen ik mijn vinger in haar gaatje duwde en even later een tweede. Ze likte nog steeds aan Rebecca haar kut toen ik mijn eikel tegen haar ster aan duwde en haar billen stevig beetpakte om zo die heerlijke grote kont te neuken, hij gleed makkelijk naar binnen en ik neukte haar stevig tegen haar billen en duwde mijn pik helemaal in haar en terwijl ik Rebecca alleen maar hoorde kreunen hoe Martine haar likte en zoog neukte ik Martine stevig in haar kont en spoot na een paar minuten haar kont vol met mijn hete zaad dat bij het terug trekken uit haar gaatje liep en op het bed druppelde,ondertussen was Rebecca ook alweer klaar gekomen op de tong van Martine en de dames lagen naast elkaar te kijken naar mijn inmiddels slap geworden pik…..Pfffff,oh mijn god wat heb ik genoten zeg hoorde ik Rebecca zeggen, je heb niks te veel gezegd lachte ze wijzend naar mijn pik, die mag er best zijn hoor. Ik zal wat vaker tijd vrijmaken om te komen Martine en dan bedoel ik niet alleen op de koffie, heerlijk klaarkomen op jou tong en op die heerlijke pik dat sla ik niet af grinnikte ze. Of doe je ook zo een klusje bij mij thuis,het hoeft niet voor niks hoor grinnikte ze. Toen ik even later binnen stapte bij Susan voelde het of er niks was gebeurd maar voelde ik mijn lul plakken in mijn onderbroek en hoorde ik mijn telefoon alweer plingpling doen, ik keek op het display en las….het was weer heerlijk, het vocht druipt nog uit mijn kut en het verlangt alweer naar een forse neukbeurt. Hihihi…….
Auteur : / Geschreven op : 26 september 2017 - 21:40 / Hits : 31150 / Waardering : 3.20
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Alles voor een hoger cijfer
Auteur : Loesjexxx / Geschreven op : 27 april 2015 - 15:18 / Hits : 12101 / Waardering : 3.38

Vrienden doen alles voor elkaar
Auteur : timmy / Geschreven op : 12 november 2007 - 20:38 / Hits : 14225 / Waardering : 1.68

Voor alles een eerste keer
Auteur : Anjo / Geschreven op : 06 februari 2006 - 10:34 / Hits : 15083 / Waardering : 1.30

Thor ging er voor
Auteur : Mirjam / Geschreven op : 14 maart 2017 - 18:23 / Hits : 19550 / Waardering : 4.75

De Erfenis voor Joshua
Auteur : rpeel67 / Geschreven op : 13 mei 2016 - 23:07 / Hits : 16340 / Waardering : 4.61

Een nieuw begin voor Jannie
Auteur : woody / Geschreven op : 12 juli 2016 - 16:38 / Hits : 25576 / Waardering : 4.61

Onverwacht mijn schoonmoeder anders leren kennen.
Auteur : Cornelis / Geschreven op : 03 april 2016 - 01:44 / Hits : 35771 / Waardering : 4.58

Alles veranderde
Auteur : huisvrouw46 / Geschreven op : 13 oktober 2016 - 20:57 / Hits : 31785 / Waardering : 4.51

Voor de spanning en sensatie een keertje hoer zijn deel 2
Auteur : Annelies van Zijl / Geschreven op : 01 februari 2016 - 13:18 / Hits : 19580 / Waardering : 4.42

Voor de spanning en sensatie een keertje hoer zijn.
Auteur : Annelies van Zijl / Geschreven op : 27 januari 2016 - 23:14 / Hits : 20681 / Waardering : 4.38

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb