Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

De niet verwachte onwaarschijnlijk heftige vakantie. Deel drie.
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
De niet verwachte onwaarschijnlijk heftige vakantie. Deel drie.
De volgende morgen ben ik best al wel vroeg wakker en ga uit bed, na mij snel even te hebben gedoucht, ik blijf lekker naakt rondlopen, dat kan in Spanje met deze temperaturen lekker.
Koffie maak ik voor mijzelf en ga buiten in de zon zitten, natuurlijk dwalen mijn gedachtes af naar hetgeen mij is overkomen da laatste drie dagen hier.
Maar wat mij meer verbaast bedenk ik mij dat het bij mij ook een enorme verandering heeft gebracht, kon ik thuis met mijn man heerlijk van sex genieten op de slaapkamer was dat vele malen rustigere en beheerste sex.
Sinds ik hier met mijn twee stiefzoons vrij ben ik en soort van losgeslagen, ik geniet ervan hoe ze mij als lustobject zien en geniet ervan om grenzeloos geil te doen en mij zo te gedragen in hun nabijheid en heerlijk zoals ik mij permanent geil en wellustig voel.
Ook dat we onbeperkt aan elkaar zitten en dat de jongens vrijuit aan mij vragen of ze me mogen neuken.
Mijn “andere ik” heb ik leren kennen lijkt het wel en ik geniet er enorm van om zo te doen en mij te gedragen, wel respectvol behandelen Alex en Bjorn mij en heerlijk om die twee gasten steeds naakt in mijn buurt te hebben en als ik zin hen zijn ze er.
Zo zit ik alles te overdenken en voel hoe mijn kutje al weer vochtiger wordt bij het overdenken van dit alles.
Ook voel ik mij een soort van sexueel onverzadigbaar hier, als mijn man komt naar hier zal het erg moeilijk worden om weer normaal te doen.
Zo zit ik een poos alles te overdenken als Alex naakt naar buiten komt en “goedemorgen schoonheid” roept ik begroet hem ook en vraag of hij voor mij een koffie wil pakken in de keuken.
Als hij naast me zit praten we even na over hoe fijn en geweldig het gisteravond was geweest en zegt Alex dat hij verbaast is over mijn enorme sex lust en dat ik zo vrij en ongeremd durf te sexen met hun.
Eerlijk vertel ik hem van mijn overdenkingen en dat ik mij verbaas over mijzelf.
Hij legt en hand op mijn blote bovenbeen en zegt lachend : “ik hoop dat het een blijvende verandering is geil stiefmoedertje dan ga ik je nog heel vaak pakken”.
Lachend antwoord ik dat ik inmiddels al wel weet dat ik ze beide niet meer kan missen en we, als het aan mij ligt. Het nog erg vaak gaan doen.
Inmiddels streelt hij mijn kale kutje lekker en doe ik mijn benen wat verder uit elkaar en met een vinger wrijft hij over mijn klit.
Stil zitten lukt mij niet meer en voel hoe ik lekker geil en nat aan het worden ben.
Als Alex zegt : “als jij nu even voorover op jou stoel steunt pak ik je even achterlangs ik heb weer zin in je” omdat ik ook wel weer een paal in mijn kut wil voelen ga ik voor hem klaar staan en dus zonder voorspel voel ik hoe hij zijn harde paal een paar keer door mijn kut wrijft en hem naar binnen drukt.
Ik zak iets door mijn knieën en met zijn handen op mijn heupen trekt Alex mij naar achter en zit zijn paal helemaal in mijn kut, gewillig beweeg ik mij mee en zo beweegt hij mij op en neer over zijn paal en voel ik hem o zo lekker in en uit mijn kut schuiven.
Mijn tieten hangen naar beneden en slingeren heen en weer op Alex zijn stoten.
Terwijl we zo staan te neuken komt Bjorn naar buiten gelopen en bekijkt ons tegen Alex zegt hij dan : “heeft ze weer een paal in haar kut nodig ?”
Alex stoot lekker op hetzelfde ritme door en weer prima wordt ik weer gedekt en Alex antwoord dan : “ga voor haar staan dan kan ze je pijpen en krijgt ze daar ook zaad in haar mond”.

Gelijk doet Bjorn dat en ik neem zijn paal in mijn mond, op de neukende bewegingen van Alex gaat mijn mond op en neer over Bjorn zijn paal die ook tegelijk mijn slingerende tieten pakt en aan mijn tepels trekt.
Weer geweldig heb ik het naar mijn zin met twee palen in mij, dat is zo onbeschrijflijk lekker dat sexen met twee mannen.
Echt stevig staat Alex in mij te stoten hier buiten op het terras, zo heerlijk om onverwacht weer beide palen van mijn stiefzoons in mij te voelen.
Bjorn geeft al vrij snel aan dat hij er bijna is maar houdt zijn paal in mijn mond aangezien ik door beide mannen vast gehouden wordt kan ik geen kant op en begint Bjorn zijn sperma in mijn mond te spuiten als hij klaar komt.
Het meeste weet ik door te slikken en ondertussen staat Alex mij gewoon lekker verder te neuken, Bjorn zijn verslappende paal gaat mijn mond uit maar hij blijft wel mijn slingerende tieten kneden.
Tegen Alex zeg ik : “ga mijn klit bewerken zorg dat ik ook klaar ga komen” en onder mijn buik door gaat hij mijn klit bewerken, hij wrijft er over en knijpt er ook in.
Zo lekker is het weer echt maximaal weten deze gasten mij op te geilen en weet dat ik op deze manier weer zeker naar een super hoogtepunt gebracht ga worden.
Alex gaat nog wat sneller en harder stoten en alles wijst erop dat zijn orgasme aanstaande is.
Bij mij begint het al en mijn kut gaat al knijpen en krampen en ik druk mijn kont verder naar achteren om hem nog dieper in mij te voelen stoten en dan met een luide kreun is hij er ook.
Met kracht spuit hij meerdere stralen vers en warm sperma diep in mijn kut, zo heerlijk weer om tijdens mijn klaarkomen een spuitende paal diep in mijn kut te voelen.
Gelukkig heeft Alex mij stevig bij mijn heupen vast want mijn knieën worden wel wat week schokkend vang ik zijn laatste stoten op en voel dat hij weer best veel zaad in mij gespoten heeft.
Als we weer tot rust gekomen zijn ga ik op een stoel zitten om bij te komen van deze ochtend gymnastiek.

“Zo” zeg ik “jullie stiefmoeder heeft weer de nodige vitamines binnen deze morgen, beide mannen zitten met een verslapte pik ook bij te komen en antwoorden dat ze er ook erg van genoten hebben en dit de we de hele vakantie de dagen maar zo moeten beginnen.
Dan zeg ik hun dat we ons maar even gaan wassen en de boel opruimen omdat zoals afgesproken is hun vader vandaag komt en dat die niet mag ontdekken dat zijn vrouw alle dagen meerdere malen door zijn zoons is gebruikt.
Dus ik ga het zaad uit mijn kut wassen en kleed mij aan, met een BH en string onder mijn zomerjurkje, ik probeer Barend mijn man te bereiken en na een uur heb ik hem eindelijk te pakken, dan komt hij met een verhaal dat hij wel zijn ticket had geannuleerd maar geen nieuwe had besproken omdat hij daar toen geen erg in had.
Kortom het komt erop neer dat hij geen ticket heeft, in mijn woede toen heb ik hele lelijke dingen tegen hem gezegd zo ook dat hij het lekker moet bekijken en beter niet meer kan komen.
Zo komt het tot een heel erg ongezellig gesprek en dat we als ik thuis ben een heel goed gesprek gaan hebben.
Als het gesprek ten einde is laten de jongens mij met rust en stil zwijgend brengen ze me koffie, die drink ik in de zon op en na verloop van tijd kalmeer ik weer wat.
Mijn BH doe ik uit en gooi hem weg met mijn jurk tot mijn middel omlaag zit ik met mijn blote tieten en zeg dan tegen de jongens : “die ouwe komt niet meer dus gaan wij er een geile porno vakantie van maken en mogen jullie mij neuken wanneer je mar zin hebt”.
Lachend kijken ze naar me en Alex zegt : “wat ben je toch een vreselijk geile overspelige slet stiefmoedertje” mijn jurk en slip doe ik ook uit en zeg lachend : “dat hebben jullie van mij gemaakt en ik vind het geweldig”.
Bjorn zit aan zijn half stijve paal te trekken als hij zegt : “dan ga je de rest van de vakantie nog heel veel sperma krijgen van ons moedertje”.
Ik stel voor dat we straks even naar de boulevard lopen en daar wat rondkijken om toch even weg te zijn, daar gaan ze akkoord mee.
Alex vraagt of ik er iets voor voel om de rest van de vakantie geen slipjes en BH meer te dragen, daar ga ik gelijk mee akkoord, wetende dat ze dan regelmatig onder mijn rok of jurk zullen pakken bij mijn blote en kale kut.
Omdat we met zijn drietjes naar het centrum gaan lopen kleed ik mij in een erg kort rokje en een topje waar ik mijn maat C tieten los in laat hangen duidelijk zichtbaar is dat ik geen BH draag, zo kwaad ben ik op mijn vent dat ik mij extra uitdagend kleed voor de jongens.
Als ze me zien bekijken ze me brutaal pakken ze me om beurten onder mijn rok bij mijn kale en blote kut en zegt Alex : “kijk dit zie ik graag nu gaan we lekker met ons geile hoertje op stap” geil antwoord ik daarop : “nou jullie vader mij laat zitten ben ik de rest van de vakantie voor jullie beschikbaar”. Lekker slenteren we door her centrum, bekijken wat winkels en gaan ook even op een terras zitten, meerdere malen geef ik de jongens uitzicht op mijn kale blote kutje zo geilen we heerlijk met elkaar en ik geniet ervan.
Als we weer in ons vakantie huis zijn, zijn we allen weer lekker naakt en geef ik aan dat ik wel even lekker gelikt wil worden.

Bjorn ligt op een ligbed en ik ga boven hem staan en laat mij op zijn gezicht zakken en lekker gaat hij mij likken en met zijn handen pakt hij mij bij mijn grote tieten, wat is dit weer genieten, rukkend aan zijn paal staat Alex te kijken.
Flink beweeg ik op Bjorn zijn gezicht en voel goed hoe hij met zijn tong door mijn natte kut gaat en ook steeds over mijn klit likt een orgasme kan niet uitblijven natuurlijk.
Zo lekker geil is dit buiten in de zon zittend op het gezicht van een stiefzoon en goed gelikt worden en voel dat ik al weer klaar ga komen en dan wip ik op en neer op zijn gezicht en kom weer gigantisch klaar op zijn likken, met mijn ogen dicht kom ik weer zo intens klaar als ik wat op mij voel en als ik weer kijk staat Alex ook klaar te komen en spuit zijn zaad over mijn tieten heen.
Zo geil zo vrij met elkaar zo onbegrensd alles doen met elkaar super is dit alles.
Lekker met mijn benen wijd zit ik later in de zon bij te komen als Alex zegt : “hier langs de boulevard zag ik een soort van privé club ik zou het wel spannend vinden om daar een keer heen te gaan” ik kijk hem aan en antwoord : “gewoon een sexclub ?”
Hij geeft aan dat hij het niet precies weet maar het hem wel spannend lijkt om daar heen te gaan en lekker naakt tussen andere mensen te zijn en rond te kijken, ik vul hem aan en mij te neuken terwijl je bekeken wordt zeker.
We lachen erom en maken er grapjes over maar uiteindelijk besluiten we om die avond daar heen te gaan en wel zien wat er te beleven valt.
Ik heb die avond alleen een kleine string onder mijn jurkje aan en daar binnen hou ik die even aan wel loop ik met mijn blote tieten.
Wel super gaaf om te zien dit, met de jongens loop ik rond en kijken zo hier en daar, dan is er een soort van schommel en op verzoek van Alex ga ik er op zitten, hij trekt mijn string opzij en schuift zijn paal in mijn kut en op de schommel bewegingen neukt hij me dan.
Als ik dan onder mijn armen door bij mijn tieten gepakt wordt blijkt dat een totaal onbekende man te zijn die dat doet en lekker kneed hij mijn grote tieten.
Geil als ik ben laat ik het toe dat er een vreemde man aan mijn tieten zit terwijl Alex mij aan het neuken is. dan zegt hij in het engels : “i will fick you lovely lady” Alex gelijk tegen mij : “hij wil je neuken lekkertje” ik kijk hem aan en antwoord : “zou jij het willen dat ik me daar hem laat neuken” feller gaat hij stoten en geil kijkend zegt hij dan : “vreselijk geil en spannend lijkt me dat om te zien” en omdat ik al zo vreselijk fout bezig ben en er ook enorm van geniet geef ik aan dat hij wel met een condoom mij mag neuken.
Gelijk trekt Alex zijn paal uit mijn kut en zegt tegen de man dat hij mag neuken met condoom, ik doe even snel mijn string uit en ga naakt op de schommel weer zitten en hou me vast, de man pakt mijn enkels duwt mijn benen ver uit elkaar en drukt zijn paal mijn kut binnen.

Machtig lekker voelt dat en ook o zo geil dat ik mij door een vreemde laat neuken hier, ik beweeg lekker tegen hem op en geniet er enorm van.
Alex heeft achterlangs mijn tieten beet en zegt in mijn oor : “nu ben je een echt geil hoertje stiefmoeder” het maakt me als maar geiler en kom ik vreselijk klaar, de man neukt mijn klaarkomende kut verder als hij er ook bijna is trekt hij hem eruit en doet de condoom af en spuit al zijn zaad over mijn kale blote kut.
Met grote ogen bekijk ik alles en gruwelijk heftig geil vind ik dit alles, als de man weg ik was ik mijn kut even en zie dat Bjorn ook een vrouw ligt te neuken maar laat hem begaan, ik weet dat ik meer pikken in mijn kut wil hier vandaag.
Tegen Alex zeg ik dat ik er meer in mijn kut wil voelen en als we rond lopen daar even, waar mijn string is weet ik niet meer, dan zie ik de sex bios en wil daar wel even een film kijken, Alex geeft aan dat hij gaat kijken waar Bjorn is.
In de ruimte zitten meerdere mannen en ook stellen als ik op een bank ga zitten komt er al snel een man vragen of hij mij mag likken, bereidwillig en geil als ik ben doe ik mijn benen wijd en laat hem mijn kut likken, ik kijk film en ook om mij heen wat er zoal gebeurd.
Dan vraagt hij of hij mij mag neuken ik geef aan dat dat wel mag met condoom, mijn voeten legt hij op zijn schouders en hij op zijn knieën zittend gaat mij heerlijk stevig en diep neuken een andere man pakt mijn tieten, wel zo geweldig is dit dat er allerlei mensen aan je zitten.

De neuker maakt mij niet klaar maar als hij gekomen is in zijn condoom vertrekt hij met een openstaande kut blijf ik zitten en al snel komt de volgende man en vraagt het ik ga weer akkoord en ook hij neukt me heerlijk maar helaas ook weer niet klaar.
De derde die zich meld sta ik ook toe maar zeg hem dat hij mij wel klaar moet neuken, zijn condoomloze paal duwt hij in mijn kut en hij maakt er duidelijk meer werk van, we zoenen wat, hij kneed mijn tieten heerlijk, trekt en knijpt in mijn tepels, stoot lekker hard en diep in mij en dit gaat goed komen weet ik al.
Even stimuleer ik mijn gevoelige klit ook en geef aan dat ik er aan zit te komen dan stoot hij nog harder en diepe in mijn kut en kom ik met een schreeuw geweldig klaar.
Tegelijk voel ik zijn warme zaad in mijn kut spuiten als hij klaar komt, dat is natuurlijk het meest lekkere als je klaar komt e dan tegelijk vol met warm zaad gespoten te worden.
Dus we genieten van een heerlijk langdurig orgasme, als hij uit mij gaat wil ik even in alle rust bijkomen, de man bedankt mij en gaat weg.
Ik zit onderuit gezakt met mijn benen wijd en het sperma voel ik uit mijn kut lopen, als even later Bjorn en Alex bij me komen zitten.
Lachend zegt Alex : “zo te zien heb je jezelf wel vermaakt geil sperma hoertje” met nog een schorre stem zeg ik hun dat ik het helemaal geweldig vind en vraag of ze even een handdoek voor me willen pakken.
Mijn volgespoten kut is inmiddels wat schraal geworden en ik geef aan de jongens aan dat ik mij niet meer laat neuken vanavond.
Lachend kijkt Bjorn mij aan en antwoord : “nou voor een getrouwde vrouw is het niet slecht om er vier in je kut gehad te hebben toch ?”.
Mijn kut heb ik wat schoon gewreven en zeg hem daarop : “als het ons geheim maar blijft dit mag niemand te weten komen”.
We kijken nog wat rond en besluiten dan naar ons vakantiehuisje te gaan.
Daar aangekomen ga ik onder de douche en al snel gaan we naar bed, zonder verdere sex natuurlijk.
Na een weer heerlijke maar vermoeiende dag vallen we in slaap.
Auteur : Sasscha / Geschreven op : 07 oktober 2017 - 22:47 / Hits : 14484 / Waardering : 4.26
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

De niet verwachte onwaarschijnlijk heftige vakantie. Deel twee
Auteur : Sasscha / Geschreven op : 01 augustus 2017 - 02:23 / Hits : 21392 / Waardering : 4.20

De niet verwachte onwaarschijnlijk heftige vakantie.
Auteur : Sasscha / Geschreven op : 29 juli 2017 - 03:01 / Hits : 26890 / Waardering : 4.37

Mijn wel erg stoute najaars vakantie. Deel twee.
Auteur : Edith / Geschreven op : 29 december 2016 - 13:02 / Hits : 21173 / Waardering : 4.68

De bijzondere wintersport vakantie deel 2
Auteur : Auke / Geschreven op : 05 februari 2016 - 23:28 / Hits : 17898 / Waardering : 4.54

Op vakantie met mijn vader deze zomer. Deel twee.
Auteur : Angeline / Geschreven op : 27 september 2016 - 00:41 / Hits : 25575 / Waardering : 4.48

Op vakantie naar schoonfamilie deel 2
Auteur : MacD72 / Geschreven op : 07 maart 2015 - 11:58 / Hits : 23701 / Waardering : 4.46

Zwanger maar ik weet niet van wie, deel 2
Auteur : Kristel / Geschreven op : 18 maart 2017 - 02:00 / Hits : 9794 / Waardering : 4.44

De spierblessure die mijn vader kon behandelen deel drie
Auteur : Claire / Geschreven op : 19 december 2016 - 02:17 / Hits : 14491 / Waardering : 4.38

Niet kon ik het laten om mijn zoon te verleiden... Deel 2
Auteur : Jozefien / Geschreven op : 26 augustus 2017 - 16:50 / Hits : 19088 / Waardering : 4.38

Hoe ik mijn schoondochter te pakken nam deel drie
Auteur : Boudewijn / Geschreven op : 08 januari 2017 - 15:10 / Hits : 18656 / Waardering : 4.27

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb