Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

feest bij zus 12
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
feest bij zus 12
Ik werd langzaam wakker, en voelde iemand met mijn lul spelen, ik keek naast me en Carla lag me lief aan te kijken, en zei goedemorgen schat, en kuste me, ik zei half slaperig waar is Els (mijn vrouw), ze zei die is naar de stad boodschappen doen, ik zei hoe laat is het dan Carla zei het is bijna 09:00 uur. Ik schrok en sprong mijn bed, uit ik zei shit, ik heb om 10:00 uur een afspraak met een dame van het uitzendbureau op kantoor, ik keek naar mijn telefoon en zag dat ik een aantal apps en gesprekken had gemist. Ik belde snel Astrid op, en die zei, goedemorgen slaapkop, ben je er al bijna, ik zei nee ik heb me verslapen. Astrid zei, zal ik die mevrouw bellen voor een andere afspraak, ik zei is goed, of kijk maar of ze tijd heeft om te lunchen. Ik hing op en gaf Carla een kus, en Carla zei kom je nog even bij me, ik zei geen tijd schat, je zult even moeten wachten tot vanavond. Ze pakte nog even mijn lul beet, en zei als je mijn kutje te wijd vind mag je wel in mijn kontje hoor, ik zei ik wil ze vanavond allebei, en gaf haar een kus, en rende de douche in.

Carla had wat kleding klaar gelegd, en voelde zich al helemaal thuis, ik was ook blij met haar. Binnen een half uur zat ik in de auto, en om elf uur was ik op kantoor, Astrid belde onderweg nog, om de lunchafspraak te bevestigen, Ik kwam bezweet op kantoor aan, en liep naar Astrid, en kuste haar op haar mond, ik voelde haar tongetje mijn mond in komen, en beantwoorde haar kus. Ik pakte 1 van haar borsten in mijn hand, en kneep speels in haar tepeltje, ze sloeg mijn hand weg en zei, niet doen dadelijk zit ik hier de hele dag met een natte doos. Ik kuste haar nog een keer en zei, dat ik even wat schoons aan ging doen, want mijn overhemd stonk naar de zweet, we hebben op mijn etage ook een douche die iedereen mag gebruiken net zoals onze fitnessruimte en kleedruimte, Astrid zei zal ik je rug komen doen, ik zei doe maar niet dat valt te veel op denk ik. Ik ging even snel onder de douche, en liep terug naar Astrid. Astrid zei, ze heet Marijke Ö., van een groot landelijk uitzendbureau en ze wacht om 12:30 uur op je.

Om 12:15 ging ik richting het restaurant, daar aangekomen bleek ze er nog niet te zijn. Even later kwam er een dame binnen van middelbare leeftijd met half lang gitzwart haar en perfect opgemaakt, een paar ogen waar iedere man in zou verdrinken en een paar benen onder haar mantelpakje, waar je u tegen zou zeggen, ik dacht dat zal ze wel niet wezen veel te mooi voor een uitzendconsulent, Haar jasje had ze losjes aan, en bij elke stap die ze maakte zag je haar flinke borsten heen en weer gaan in haar blouse, een mooie witte met kant afgezette blouse, waarvan de bovenste 2 knoopjes open waren. Ik zag dat ze de ober wat vroeg, en de ober wees mijn kant uit. Zou ze het dan toch zijn, ze liep op mijn tafel af en stak haar hand uit, en ze zei ik ben Marijke van uitzendbureau Ö, ik stond op om haar in de stoel te helpen, en zag een paar heerlijke billen in haar kokerrokje, ik schoof de stoel aan en ging zelf ook weer zitten. We wisselde een paar vriendelijkheden uit, bestelde het eten en begonnen over zaken. Na een uurtje zaten de zakelijke gesprekken er wel een beetje op en zei, had een contract in haar zak. We begonnen over ons privť leven, het bleek dat ze 58 was, maar dat had je haar echt niet gegeven ik schatte haar rond de 50. Ze zei ben je getrouwd, ik zei ja, maar dat is het dan ook wel, we houden nog steeds van elkaar, maar in de slaapkamer is het niet veel meer, ze lachte en zei, ha daar weet ik alles van. We gingen steeds iets intiemer met onze vragen en op een gegeven moment zei ze, hoe vind je mij, ik zei dat ik haar erg knap vond, en dat ze erg verzorgd uit zag. Ze bloosde een beetje en kneep in mijn hand. Ze zei heb je anders zin om een keer af te spreken, om wat te drinken en zo, ik zei wat is en zo, ze zei daar kom je wel achter. Ze zei mijn man en ik hebben een huisje in de buurt van Apeldoorn, wellicht kunnen we daar afspreken. Ik zei bel mijn secretaresse maar want ik weet al mijn afspraken niet uit mijn hoofd, ze keek mij een beetje vreemd aan en zei, je secretaresse, ik zei ja, die weet alles van me. Ze lachte en zei, o dan is het goed.
Terug op kantoor vroeg Astrid gelijk hoe het was geweest, ik legde haar de zakelijke details uit die ze moest verwerken en Astrid zei en verder. Ik zei het is een bloedmooie milf, die jou gaat bellen voor een afspraak, Astrid zei, met jou of met mij. En schoten allebei in de lach. Ik zei niet jaloers worden he, Astrid zei, als je maar genoeg over houd voor mij. Ik zei tegen Astrid pak zo maar de creditcard, en ga maar op zoek maar een geil setje uit voor jezelf, Astrid zei voor wanneer, ik zei voor vrijdag, ze zei moet ik zo lang wachten dan, ik zei kom straks maar even bij me dan. En liep mijn eigen kantoor in.

Ik stond op het punt om naar huis te gaan, toen Astrid mijn kantoor in kwam, ze had een tasje van een bekend lingeriemerk in haar hand, en zei, wil je dit nu zien of vrijdag, ik zei nu zo, en vrijdag met jou er in. Ze haalde een klein bhtje te voorschijn met halve cups, ze zei mijn tepeltjes komen er net bovenuit, ik kreeg ook de string te zien, een mooie rode afgezet met zwart kant, en een bijpassend gordeltje echt een heel geil gezicht. Ze zei zal ik het toch maar even aantrekken, ik zei nee doe dat vrijdag maar, ik zei kom maar even op mijn schoot zitten. Ze ging met haar rug naar mij toe op mijn schoot zitten en wreef met haar billen over mijn kruis. Ik pakte onder haar armen haar borsten beet en kneep even in haar tepeltjes, met een heerlijke kreun tot gevolg, plotseling ging de deur open en stond mijn maatje en partner voor ons, hij keek ons aan en wilde zich weer omdraaien, hij zei sorry ik had even moeten kloppen, ik zei nee joh, wat is er. Hij zei er heeft ene Marijke voor je gebeld voor een afspraak, maar de telefoniste had haar per ongeluk aan mij doorverbonden, en ze vroeg of je haar terug wilde bellen, en hij gaf mij haar nummer. Hij draaide zich om, en zei veel plezier samen, en we kregen een knipoog.
De geiligheid was er nu natuurlijk een beetje af, ik kuste Astrid en zei, morgen dan maar, maar Astrid was niet tevreden, en maakte mijn gulp open en haalde mijn half slappe lul te voorschijn, en begon er aan te sjorren. Ze zei nee dan maar even een vluggertje, want ik wil hem even in mijn kutje. Ze stond op en trok haar string uit en boog voorover op het bureau, ze trok haar billen uit elkaar en zei, kom geile stier van me. Ik zette mijn eikel tegen haar grotje en ramde in 1 keer mijn hele lengte haar kut in. Ze gaf een gil, maar kwam ook gelijk met haar kont naar achter, en duwde die tegen mijn heup, ze zei, neuk me stevig lieverd, ik wil het zo graag. Ik ramde flink door in haar kut, en na een tijdje voelde ik haar kutje verkrampen, en ze gilde o ja, o ja, wat lekker, kom klaar in me, en tegelijker tijd kwamen we met een luide kreun klaar, ik trok me terug en een straaltje sperma en kutvocht liep uit haar zalige kutje, ik draaide haar om en kuste haar vol op haar mond, en zei even later, je bent mijn geile sletje he, en ze knikte, en zoog mijn tong naar binnen. Ze zei ik wil je het liefst elke dag, maar dat gaat niet, ik zei ik wil het zo vaak mogelijk, ze zei mag ik je minnares zijn, ik zei ik zal je in bed en daarbuiten zo veel mogelijk verwennen, ik zag dat er een traantje over haar wang liep en ze zei ik hou van je, ik zei ik ook van jou, maar je moet me delen, ze zei dat geeft niet. En we begonnen elkaar minuten lang te tongen. Ik bracht haar thuis en we namen op gepaste wijze voor die dag afscheid van elkaar.

Onderweg in de auto belde ik Marijke terug, en ze vroeg gelijk waar ben je nu, ik zei ik rij net schiphol voorbij hoezo, ze zei ik vertrek net van kantoor zullen we bij het hotel restaurant over de a4 even een drankje doen, ik zei is goed ik wacht in de bar op je. In de bar koos ik een strategisch plekje uit zodat ik de bar in de gaten kon houden, en een tafeltje wat niet te veel opviel. Na 20 minuten kwam Marijke binnen, we gaven elkaar 3 zoenen en gingen zitten en bestelde een drankje, ze had ondertussen schijnbaar een knoopje van haar blouse losgemaakt want ik had vanaf de zijkant in 1 keer een uitzicht op een deel van haar blote borst, ik kon net haar tepel niet zien, maar zag wel een mooie bh, ze keek zelf even naar haar borsten, en zei zal ik nog een knoopje los doen, ik zei is dat niet een beetje link hier. Ze zei ik word er geil van om het op openbare plaatsen te doen, en zoveel mogelijk van mezelf te laten zien, ik zei ik zie alleen de bovenkant van je borsten, en je bh. Ze zei wacht maar stond op trok haar jasje recht en liep naar het damestoilet, toen ze terug kwam bij ons tafeltje boog ze overdreven ver naar voren en ik zag dat ze haar bh had uitgedaan, en ik zag haar borsten in volle glorie hangen, mijn lul maakte gelijk een sprongetje, ze kwam weer naast me zitten en legde een hand op mijn bovenbeen, en kroop langzaam naar mijn kruis toe, ze had mijn lul te pakken en streelde hem over de volle lengte, ze zei zo, dat voelt goed. Ze boog zich naar mij toe en kuste me op mijn mond, ze fluisterde in mij oor, ik heb nog meer uitgetrokken, en legde mijn hand op haar knie, het was redelijk druk in de bar, maar niemand scheen aandacht aan ons te besteden. Ik liet mijn hand onder haar rok verdwijnen, maar omdat het een kokerrok was ging dit niet echt makkelijk, ze fluisterde wacht even, en terwijl ze met haar kont iets van de bank af kwam schoof ze haar rok tot voor haar kut, ik legde mijn hand op haar bovenbeen, en Marijke deed haar benen iets uit elkaar, ik raakte met het topje van mijn vingers haar schaamlippen, en ik voelde dat ze zeiknat was. Ze sloeg haar armen om mijn nek en zei, maak me klaar hier, laat me klaarkomen, ik keek haar aan en zei hier, ze zei ja, ik zo geil als boter dus het gaat snel, ik streelde over haar schaamlippen, en stopte 2 vingers tegelijk in haar kut. En begon haar met mijn vingers zachtjes te neuken, ze was inderdaad geil, want ik ging een keer of 4 a 5 heen en weer, en ze zoende me vol op mijn mond, en een zachte maar diepe kreun was mijn beloning, ik voelde haar kut verkrampen om mijn vingers en ze zei, zo dat was lekker, wat een geil wijf is dit zeg. Ze pakte een paar servetten van de tafel en veegde het vocht van de bank, en trok haar rok weer recht. Even later zei ze dit is toch een hotel, ik zei ja natuurlijk, en ze zei, ze hebben vast wel een kamer vrij.

Ik rekende af, en als een verliefd stel liepen we naar de receptie, ik nam een kamer en het meisje vroeg zullen we uw spullen uit de auto halen voor u, ik zei nee bedankt dat doen we zelf wel, we gaan eerst even naar de kamer. Ik gaf Marijke de card van de kamer, bij de kamer deed Marijke de deur open en we gingen naar binnen in het halletje greep ik haar achterlangs bij haar borsten en begon deze te kneden, ze draaide haar hoofd naar me toe en we begonnen te zoenen, ik maakte de knoopjes van haar blouse los en trok deze uit, en pakte haar naakte borsten in mijn handen, ik kneep en trok aan haar spenen, en dit kon ze wel waarderen, want ze stond geil met haar kont tegen me aan te draaien, en heerlijk te kreunen, ik deed met 1 hand de rits van haar rok naar beneden, en deze viel even later op de grond, ze stond spiernaakt voor me, wat een mooie figuur had ze nog zeg,
Ze draaide zich om en, begon mij uit te kleden, ze maakte mijn broek los waardoor deze op mijn enkels viel en deed mijn onderbroek naar beneden, mijn lul sprong tevoorschijn, en ze keek er goedkeurend naar, en zei daar ga ik nou eens lekker van genieten, deze gaat dadelijk al mijn gaatjes flink oprekken, ze zakte op haar knieŽn en deed mijn broeken verder uit, ze pakte met allebei haar handen mijn lul, en zei maar eerst ga ik je lekker pijpen, ze sloot haar lippen om mijn eikel en let hem voor het grootste gedeelte in haar mond verdwijnen, en begon me te pijpen in een rap tempo, het sletje had duidelijk ervaring want binnen de kortste keren voelde ik mijn zaad opborrelen, ik zei tegen haar dat ik ging komen,maar ze begon nog fanatieker te zuigen, en even later spoot ik mijn zaad diep haar keel in, ze slikte alles rustig door en likte haar lippen af, en zei zo dat smaakt, maar nu ga je me neuken.

Ze ging met haar benen gespreid op het bed liggen, en ik kroop op haar ze leidde met haar hand mijn lul voor haar gaatje, en ik stote het grootste gedeelte in 1 keer haar kut in. En begon in haar te stoten, ze zei, o wat is ie lekker groot, naai me schatje, hij vut me helemaal, wat lekker is dit en ze begon mijn stoten met haar heupen op te vangen, na en tijdje keek ze me diep in mijn ogen en tussen de kreunen door zei ze ik ga zo klaar komen, moet jij ook, of moet ik het nog uitstellen, ik zei nee hoor kom maar lekker klaar, i zag haar gezicht verkrampen, en ze kreeg een bolle rug, en gilde zowat het halve hotel bij elkaar volgens mij ik dacht dat ze mijn lul er af kneep met haar kutspieren, ze bleef onder me schokken, ik denk wel een minuut lang, even later liet ze zich terug vallen op het bed en sloeg haar armen om mijn nek en zei, o wat was dit lekker, ze begon me te zoenen en even later kwam haar tong in mijn mond, en we hebben heel gepassioneerd getongd.
Ik zei draai je om, en ze begreep wat ik wilde, en ging op haar knieŽn zitten, steunde op haar ellebogen en stak haar kontje omhoog, ik kroop achter haar, ik haalde mijn hand door haar kut, en wreef mijn eikel er mee in, en zet hem tegen haar sterretje, ik drukte langzaam mijn eikel langs haar kringspier en begon haar langzaam in haar kontje te neuken, ze zei doe maar iets dieper en ruwer dat vind ik lekker, ik stote mijn lul tot aan mijn ballen in haar kont, en begon hem stevig heen en weer te halen, ze bracht haar hand tussen ons in en wreef over mijn lul elke keer als hij er uit kwam. Ik zocht en vond haar clitoris, en wreef er over, ze gilde stoot harder o wat lekker, en gilde ik ga weer klaar komen, zo kreunde de hele boel bij elkaar, en ook ik kwam klaar en spoot mijn zaad diep haar kont in. Toen ik me terug trok kwam er gelijk een straatje zaad mee, en ook zag ik dat haar kut flink aan het lekken was. Het bed was op die plek zeiknat. We keken op de klok en zei schrok en zei shit, het is al 19:00 uur, mijn man zal afvragen waar ik blijf, ze sprong uit bed, knapte zich iets op en vertrok, en zei bij de deur ik bel je morgen. Ik kleedde me ook aan en vertrok ook richting huis, wie dacht dat mijn dag om was wat sex, betreft heeft het mis, want het verhaaltje gaat nog even door.

Ik kwam rond 20:30 binnen gewandeld, en mijn vrouw zat met Carla in haar armen op de bank, en ik zag dat Carla ligt aan het huilen was, ik vroeg wat er aan de hand was, en mijn vrouw zei het zijn meer vreugde traantjes, ze is net gebeld dat ze donderdag al terecht kan, ik zei nou mooi toch, en Carla keek me lief, en zei ik ben zo gelukkig met jullie, en begon weer te snotteren. Mijn vrouw zei, ga jij maar even naast haar zitten dan maak ik even wat te eten voor je. Ik sloeg mijn arm om Carla heen, en ze bracht gelijk haar mond op de mijne en kuste me innig, ik zei haar je laat toch niets aan je lekkere tieten doen he, ik pakte er 1 in mijn hand en streelde deze, ze kreunde licht en zei, wil je straks met me vrijen, ik heb het zo nodig, ik zei straks lekker met zijn drietjes en ze zei nee, ik wil je even alleen. De avond kabbelde voort, maar we hadden geen gelegenheid om samen te zijn, tot mijn vrouw zei, ik ga even lekker onder de zonnebank en in de sauna, en afkoelen in bad, en daarna lekker slapen. Ze gaf ons allebei een kus, en ging naar boven. Ze was nog niet uit zicht of Carla zat op mijn schoot en begon me te tongen. Ik pakte haar bij haar borsten en kneep in haar tepels, ze fluisterde in mijn oor en zei dat ze zo ontzettend geil was, ik knoopte blouse los en zoog aan haar tepels, hoe ze het voor elkaar kreeg weet ik nu nog niet, maar ze had plotseling mijn lul in haar hand en begon er aan te trekken, ze stapte van mijn schoot, deed haar rok en slip uit en pakte met 1 hand mijn lul, en ze liet zich met haar drijfnatte kut over me heen zakken, ik greep haar bij haar heupen en begon in haar te pompen, ze pakte zelf haar borsten en begon er hard in te knijpen, het duurde dan ook niet lang voor ze kreunden o schatje ik kom, ik kom. Even later voelde ik haar sappen over mijn broek lopen. Zonder uit te rusten liep ze naar de bank en ging op haar knieŽn voor de bank zitten, ze legde haar boven lichaam op de bank, en trok met beide handen haar billen uit elkaar, en zei kom schatje neuk me in mijn kontje, ik kroop achter haar en ramde in 1 keer mijn lul in haar kont, ze gaf een harde kreun, die mijn vrouw zeker gehoord moet hebben, ze begon wild met haar kont naar achter te stoten ,en riep harder liefje harder. Ik zocht en vond met mijn vingers haar klit en begon haar te strelen, onderwijl pompte ik mijn lul diep haar kont in, ze zei ik hou het niet meer schat kom alstublieft kom lekker klaar in mijn kontje, ik pompte nog een paar keer mijn lul naar binnen, en spoot toen mijn zaad in haar darm, ze zei o wat lekker, o wat lekker ik voel het in me komen en met een oerkreet kwam ze ook klaar. Ik rolde van haar af, en zag onderwijl dat mijn vrouw in de deur opening stond met een handdoek om, ze zei ik dacht dat er iemand vermoord werd, maar jullie komen alleen maar klaar, en lachend zei ze, niet zo,n herrie maken hoor.
Auteur : Cor / Geschreven op : 08 oktober 2017 - 08:58 / Hits : 5451 / Waardering : 2.87
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Feest bij zus 2
Auteur : Cor / Geschreven op : 09 maart 2017 - 18:02 / Hits : 15142 / Waardering : 4.57

feest bij zus
Auteur : Cor / Geschreven op : 05 maart 2017 - 13:05 / Hits : 23670 / Waardering : 4.50

Wat een feest!
Auteur : Racel / Geschreven op : 29 augustus 2016 - 13:43 / Hits : 23162 / Waardering : 4.42

Een fantastisch feest!
Auteur : max55 / Geschreven op : 25 augustus 2015 - 10:32 / Hits : 16264 / Waardering : 4.10

Naar feest en sauna met ouder vrouwelijke collega
Auteur : Niels / Geschreven op : 01 december 2015 - 14:20 / Hits : 33172 / Waardering : 3.88

Feest bij zus 5
Auteur : Cor / Geschreven op : 03 april 2017 - 11:05 / Hits : 13954 / Waardering : 3.84

Naar feest en sauna met ouder vrouwelijke collega (2)
Auteur : Niels / Geschreven op : 15 december 2015 - 09:53 / Hits : 12587 / Waardering : 3.83

Feest bij zus 4
Auteur : Cor / Geschreven op : 26 maart 2017 - 16:17 / Hits : 16396 / Waardering : 3.75

Feest bij zus 7
Auteur : Corretje / Geschreven op : 05 mei 2017 - 18:03 / Hits : 5919 / Waardering : 3.66

Feest bij zus 6
Auteur : Cor / Geschreven op : 12 april 2017 - 18:20 / Hits : 12393 / Waardering : 3.40

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb