Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Het familie uitje wat nogal uit de hand liep.
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Het familie uitje wat nogal uit de hand liep.
De volgende belevenis maakte ik deze zomer mee met mijn zus en met mijn twee broers.
Virry is mijn naam, ik heb momenteel geen relatie en woon in Utrecht waar ik ook werk.
Mijn broers en zus wonen op diverse plaatsen in het land, mede door werk en relatie wonen we iets te ver van elkaar om even op de koffie bij elkaar te gaan.
Zo ontstond in het voorjaar het idee om met ons vieren een weekend weg te gaan, na oneindig veel e-mail verkeer, geregel en georganiseer gingen we eind juli dan toch eindelijk een lang weekend naar het Zeeuwse waar we en vakantie bungalow hadden gehuurd op een groot park.
Door mijn nogal wisselende relaties zien ze mij een beetje als de “losbol” van de familie, ik ben ook de jongste met mijn 23 jaar, volle maat C tieten, altijd kaal beneden, blond haar en ben wel een lache bekkie.
Agnes is mijn oudere zus en is getrouwd en is 29 jaar, Bas is de oudste van het stel en 31, en Anton is 26, ook al zien we elkaar niet vaak kunnen we het prima met elkaar vinden en kunnen we wel lekker gek doen met elkaar.
Maar op de vrijdag kwam ieder met zijn eigen vervoer en om 12 uur konden we in ons huisje, redelijk op tijd waren we er allemaal de zon scheen lekker en ik was gekleed in een zomerjurkje, wel was het redelijk kort en ik droeg ook wel een BH en string.
Het huisje was wel wat kleiner als we hadden gehoopt er waren twee slaapkamers waar op elke kamer twee één persoons bedden tegen elkaar stonden, na een hoop humor en babbels besloten Anton en ik op de ene kamer te gaan en Agnes en Bas op de andere.
Na de koffie besloten we een ronde over het park te doen om te kijken wat er zoal was en wat we het weekend zouden gaan doen.
Gelijktijdig lopen we door de winkel om wat te eten mee te nemen en ook een aantal flessen wijn slaan we in.
Reuze gezellig is het met elkaar, geen echtgenoten, geen kinderen gewoon lekker relaxed met zijn vieren.
Aan het einde van de middag maken Agnes en Bas wat te eten, drinken er een heerlijk wijntje bij en de stemming zit er prima in, op de vraag wat we die avond gaan doen stel ik voor om naar de sauna te gaan, na wat overleg besluiten we dat te doen.
Met de nodige humor en gein gaan we daarheen en even later zijn we alle vier naakt en lopen daar rond, we bekijken elkaar wat en het valt mij wel op dat Anton een flinke slurf tussen zijn benen heeft hangen en dat Agnes ook wel een paar mooie en forse tieten heeft.
We gedragen ons best wel netjes ook al is het niet druk daar.
Lekker wel om vrijuit met zijn allen naakt te zijn.

Aan het einde als we ons kleden doe ik omdat ik het ook heerlijk vind om zo min mogelijk te dragen mijn slip en BH in de tas en laat mijn tieten lekker los hangen.
In het huisje nemen we nog een heerlijk wijntje en langzaamaan gaan we naar de slaapkamers, zonder schroom doe ik mij jurk uit en sta naakt, Anton bekijkt me en ik zeg : bevalt het je je hebt me de hele avond al naakt gezien dus maakt het nu ook niet uit” mede door de wijn voel ik me lekker vrij en onbeschaamd, en Anton volgt mijn voorbeeld en is even later ook naakt, we kruipen ieder in een bed als ik even later vraag : “mag ik even tegen je aan liggen lief broertje” dat vind hij prima en ga op zijn bed tegen hem aan liggen. Lekker streelt hij mijn rug en billen.
Dan gaat hij steeds meer en meer over de zijkant van mijn flinke tieten en zegt hij : je hebt wel een paar heerlijk dikke tieten Virry” ik bedank hem daarvoor en even later is hij ze brutaal aan het kneden, omdat ik het wel lekker vond laat ik het toe.
Wel voel ik zijn pik hard worden tegen mijn bovenbeen.
Zonder iets te zeggen en te vragen ga ik met mijn hand tussen ons in en omvat zijn harde paal en voel gelijk hoe fors hij is, zijn voorhuid druk ik omlaag en voel het voorvocht in mijn handpalm, zo ga ik langzaam met mijn hand op en neer over zijn nu staal harde paal en Anton trekt inmiddels lekker aan mijn harde tepels.
Zacht vraagt hij dan in mijn oor : “mag ik jou ook even bij je kale kut pakken ?” op mijn zij ga ik naast hem liggen en trek een been op zodat hij goed bij mijn kut kan en voel hoe hij hem lekker pakt, gelijk voel ik hoe hij mijn lippen uit elkaar drukt en een vinger mijn kut binnen drukt.
Zo liggen we elkaar lekker op te geilen ik trek hem af en hij vingert mij lekker en al best nat ben ik inmiddels als ik in zijn oor fluister : “ik zou het niet erg vinden al je me nu zou gaan neuken broer” en wat steviger knijp ik in zijn harde paal dan antwoord hij “als jij met je benen wijd gaat liggen krijg je hem zeker te weten helemaal in je geile kut zusje.
Gewillig ga ik op mijn rug liggen met opgetrokken benen en komt Anton boven mij hangen, zijn grote paal hou ik voor mijn natte kut en langzaam zakt hij en voel hoe hij mijn kut opendrukt en langzaam naar binnen komt.
Met een lange kreun ontvang ik hem en voel hoe de harde en grote paal van mijn broer bezit van mijn kut neemt en hij hem er helemaal in drukt.
Op een heerlijk rustig maar stevig tempo begint Anton in mijn kut te stoten en allemachtig lekker vind ik het, kreunend en bloedgeil laat ik mij nu neuken door mijn broer, in mij oor fluistert hij dat hij mij een geil familie sletje vind en dat soort dingen.
Geen seconde denken we er aan dat we teveel geluid maken en al naar gelang Anton mij harder en dieper gaat neuken kreun ik luider en geef ik aan hoe enorm lekker hij in mijn kut aan het stoten is.
Dan gaat onze deur open en wordt het licht aan geklikt en staat Agnes in de deur en zegt “even wilde ik kijken waar die herrie vandaan komt” en roept naar Bas : “kom eens kijken Bas die twee liggen hier met elkaar te neuken” en omdat de dekens van ons af zijn en Anton naakt op mij ligt met zijn harde paal in mijn kut valt er niets te verbergen meer…………
Stil blijft hij op mij liggen met zijn stijve paal in mijn kut en ik blijf met mijn opgetrokken benen onder hem liggen en zeg dan zacht : “ja sorry we speelden wat met elkaar en werden we wat geil en vroeg Anton of hij mij mocht neuken” Agnes antwoord daar lachend op : “en duidelijk was wel te horen en nu te zien dat jij dat prima vond”.
Toch wel en beetje ongemakkelijk voel ik mij zoals we er bij liggen dan zegt Bas plotseling : “nou Anton maak het maar af en neuk haar maar klaar dan kijken Agnes en ik toe” en hij trekt haar naar het lege bed en gaan er op zitten en kijken naar ons.
Omdat ik nog steeds bloedgeil ben en ook wat vrijer door de wijn die ik op heb zeg ik : “nou kom maar dan neuk me maar lekker broertje” en langzaam aan begint hij weer in mij te stoten en niet lang duurt het voordat we weer voluit aan het neuken zijn.
Als ik in de richting van Bas en Agnes op kijk dan zie ik dat Bas zijn stijver uit zijn onderbroek heeft gehaald en er aan ligt te trekken.
Omdat Anton mij zo heerlijk stevig en diep aan het neuken is realiseer ik me maar amper wat er op het bed naast ons gebeurt, Anton komt een stuk omhoog en met zijn handen op mijn grote tieten steunt hij.

Dus terwijl hij mij neukt kneed hij mijn tieten en kreunend van genot onderga ik alles en zie ook dat Agnes aan Bas zijn paal zit te trekken en hoor ik Anton zeggen : “neuk je broer Agnes je bent er geil genoeg voor.
Inmiddels zit ik redelijk ver tegen mijn orgasme aan en roep tegen Anton : “doorneuken broer je bent me aan het klaar neuken” naast mij zie ik hoe Agnes haar hemd over haar hoofd uit gooit en boven Bas zijn paal gaat hangen en zich er over laat zakken, maar steeds minder en minder heb ik in de gaten wat er om mij heen gebeurt want de eerste geile scheuten jagen er door mijn lijf vanwege mijn beginnende orgasme.
Ik voel dat ik op een geweldige manier klaar ga komen en voel hoe mijn kut zich samentrekt en ik heerlijk in Anton zijn paal knijp, zijn gezicht zie ik verkrampen en onder het uiten van een paar vloeken stoot hij hard en diep in mijn klaarkomende kut.
Tegelijk voel ik hoe mijn broer zijn warme sperma in mijn klaarkomende kut spuit en vreselijk heftig kom ik klaar onder zijn harde stoten.
Als Anton mijn klaarkomende kut heerlijk volgespoten heeft en ik weer wat tot rust kom realiseer ik me alles wat we gedaan hebben en wat er op het bed naast ons gebeurt, ik heb me laten neuken door mijn broer en op het bed naast ons zie ik hoe mijn zus Agnes naakt op de paal van mijn andere broer Bas zit te wippen, ze hangt voorover en haar grote heen en weer slingerende tieten worden door Bas gekneed.
Anton blijft op mij liggen met zijn wat verslapte paal nog in mijn kut als ik zeg : “het is een beetje uit de hand gelopen broer maar ik vind dit alles wel geil en gaaf”.
Langzaam beweegt hij zijn paal nog in mijn kut als hij antwoord : “ik denk dat ik Agnes ook wel een keer ga neuken dit wekend” geil als ik nog ben zeg ik daarop : “we gaan er gewoon een heerlijk geil familie weekend van maken”.
Ondertussen neuken Agnes en Bas onverstoord verder en zie ik hoe Bas zijn onderlichaam met kracht omhoog stoot en roept : “mij God Agnes wat heb jij een heerlijke kut ik ga je straks vol spuiten als ik klaar kom”.
Agnes is rechtop gaan zitten en als een bezetene beweegt ze haar vingers over haak klit, die wil duidelijk ook klaarkomen, Anton zegt dan : “dit is wel vreselijk geil om te zien dat onze getrouwde zus haar broer af zit te neuken” en door Anton zijn bewegingen in mijn kut en omdat ik ook wat knijp met mijn kut voel ik hem verstijven.
Dan begint Agnes te roepen : “mijn God Bas ik ga klaarkomen spuit mijn kut vol neuk me klaar” en wild springt ze op en neer op Bas zijn paal die ook aan het klaarkomen is en waarschijnlijk zijn zus Agnes haar kut aan het volspuiten is.
Haar grote tieten slingeren wild heen en weer door haar schokkende bewegingen tijdens haar orgasme.
Langzaam is Anton mij aan het neuken maar ik heb meer aandacht voor Agnes en Bas, en als Agnes weer wat rustig wordt gaat ze van Bas zijn paal af en ik zie het zaad uit haar kut druipen dan slaat ze haar hand voor haar mond en zegt verschrikt : “Jezus mina wat hebben we gedaan dit had niet mogen gebeuren” Bas gaat naast haar zitten en slaat zijn arm om haar heen en zegt : “we zijn allemaal fout, maar hebben ook allemaal vreselijk genoten of was het niet lekker” beschaamd geeft ze toe dat het vreselijk lekker was en dat ze geweldig klaar gekomen is.
Anton trekt zijn stijve paal uit mijn kut en gaat ook zitten en zegt : “laten we afspreken dat alles wat we doen geheim blijft en lekker dit weekend van en met elkaar genieten” geil zie ik Bas naar mijn openstaande kut kijken de vol zit met Anton zijn zaad en zegt dan : “ja, laten we dat doen want dat kutje wil ik ook een keer op mijn paal voelen”.
We besluiten ons wat te gaan wassen en lekker naakt drinken we in de kamer nog een wijntje en zijn het er over eens dat de eerste avond een succes was en Agnes die het hardste schrok zegt tegen Anton terwijl ze naar zijn forse paal kijkt : “morgen wil ik die wel een keer in mijn kut voelen”.
Auteur : Virry / Geschreven op : 12 oktober 2017 - 01:34 / Hits : 24156 / Waardering : 4.23
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Met een collega naar de film wat nogal uit de hand liep.
Auteur : Stefie / Geschreven op : 18 november 2016 - 19:14 / Hits : 24936 / Waardering : 4.72

Met een collega naar de film wat nogal uit de hand liep vervolg deel twee
Auteur : Stefie / Geschreven op : 26 december 2016 - 00:23 / Hits : 14705 / Waardering : 4.36

Cliënten bezoek wat nogal uit de hand liep.
Auteur : Rieneke / Geschreven op : 12 augustus 2016 - 01:20 / Hits : 15125 / Waardering : 3.07

Het kappersbezoek wat vreselijk uit de hand liep
Auteur : Karina / Geschreven op : 20 augustus 2017 - 01:01 / Hits : 15934 / Waardering : 4.64

Hoe het uitdagen wel ernstig uit de hand liep
Auteur : Mariëlle van Zanten / Geschreven op : 12 januari 2016 - 17:11 / Hits : 26617 / Waardering : 4.46

Hoe het uitdagen erg uit de hand liep
Auteur : Elisabeth van Galen / Geschreven op : 30 november 2015 - 22:53 / Hits : 37174 / Waardering : 4.42

Hoe het uitdagen ernstig uit de hand liep deel 2
Auteur : Mariëlle van Zanten / Geschreven op : 18 januari 2016 - 17:33 / Hits : 17688 / Waardering : 4.42

Hoe het uitdagen erg uit de hand liep deel 2
Auteur : Elisabeth van Galen / Geschreven op : 04 december 2015 - 01:21 / Hits : 31492 / Waardering : 4.37

De weddenschap die uit de hand liep 2
Auteur : Andrea / Geschreven op : 25 juni 2015 - 18:23 / Hits : 25637 / Waardering : 4.00

De verjaardag die wel heel erg uit de hand liep.
Auteur : Esther-1960 / Geschreven op : 25 juli 2015 - 14:16 / Hits : 20197 / Waardering : 3.85

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
Melanie26
Hoi Virry heerlijk verhaal om te lezen! Hoop snel dat er een vervolg op komt!
Geschreven op : 16 oktober 2017 - 00:56

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb