Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

hoe vrijdag de dertiende toch goed afliep5
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
hoe vrijdag de dertiende toch goed afliep5
Nadat Tim de setjes die Chantal niet wilde had opgeruimd liep hij nog even door de winkel en melde dat hij bij Lieke en Ester zou eten. Joyce zei, o, wil je dit dan even aan Lieke geven en gaf een schoenendoos met daarop een envelop geplakt aan Tim. Ze moet eerst het briefje lezen wat erin zit voordat ze de doos open maakt zei Joyce erbij. Ik zal het zeggen zei Tim en liep verder naar zijn moeder om haar gedag te zeggen.
Van zijn moeder kreeg hij ook een pakketje mee en zei zij dat dit voor Ester was en dat als het niet zou passen ze het maar moest komen ruilen. Tim keek zijn moeder aan en vroeg, vind je Ester een mooie vrouw. Zijn moeder knikte en zei, ja heel mooi, en ook hoe haar lichaam gevormd is. Ik ben blij dat ze hier komt werken want dan kan ik misschien wel eens van haar mooie lichaam genieten.

En jij, vroeg Ilse, wat vind jij van Ester en Lieke. Hele mooie dames, zei Tim, waarmee ik zeker wel eens mee zou willen vrijen. Lieke zegt dat ze verlieft op me is en ik denk dat ik ook wel op haar verliefd ben, maar ik wil haar niet teleurstellen als ze met me naar bed wil en ze komt erachter dat mijn pik zo groot is dat hij niet in haar kutje past. Zijn moeder zei, ja dat begrijp ik maar er zijn meer middelen om een vrouw te verwennen dan een dikke pik.
Ja dat weet ik wel en ik denk dat ik het haar maar gewoon moet vertellen. Goed idee, zei zijn moeder. Tim gaf zijn moeder een zoen en verdween met de twee pakketjes naar Ester en Lieke. Toen hij had aangebeld vloog de deur open en sprong Lieke hem om zijn nek. Doordat Tim de twee pakketjes in zijn handen had kon hij haar niet vast pakken en hing ze aan zijn nek en zoende hem vol op zijn mond, haar tong daarbij gelijk tussen zijn lippen door duwend.
Zo gaan jullie lekker, hoorde ze opeens achter zich. Met een beetje rood hoofd van schaamte en opwinding liet Lieke Tim los en liet zich op de grond zakken. Sorry mam, maar ik had hem gemist sinds hij was gegaan. Ja dat begrijp ik wel, zei Ester maar ik heb ook gevoelens. Hoe bedoel je, vroeg Lieke. Ik wil ook wel eens geknuffeld worden door een leuke man. O, van mij mag je best even met Tim knuffelen hoor, zei Lieke, want ik heb begrepen dat als we straks daar werken we elkaar af en toe zullen moeten en willen helpen om een beetje stoom af te blazen als je geil bent geworden van een klant.
Zo is het maar net, zei Tim. Hier is trouwens een cadeautje van Joyce voor jou Lieke, en een cadeautje voor jou van mijn moeder, zei hij tegen Ester. Terwijl hij de pakketjes gaf trok hij Ester naar zich toe en gaf haar ook een zoen op haar mond die al snel ook in een tongzoen veranderde. Goed zo Tim, zei Lieke laat haar maar voelen hoe lekker je kan zoenen. Ester hoorde wat haar dochter zei en wreef haar lichaam tegen dat van Tim aan en voelde hoe haar tepels hard werden en haar kutje nat begon te worden. Als jullie klaar zijn ben ik in de tuin om mijn cadeautje uit te pakken, zei Lieke en liep weg. Ester loste zich van Tim en zei, je kan echt lekker zoenen, ik word hellemaal geil van je.
Ik ook van jou, zei Tim, kom dan gaan we kijken wat Lieke heeft gekregen. Samen liepen ze de tuin in terwijl Lieke het briefje zat te lezen wat in de envelop zat. Haar ogen werden groot en haar wangen rood toen ze het briefje aan het lezen was. Wat is er vroeg Ester, ietwat bezorgt. Ik lees het wel even voor zei Lieke. Lieve Lieke, toen je hier was zag ik hoe verlieft je op Tim ben. Nu is het zoals je verliefd ben en de ander is dat ook dat je op een bepaalt moment met elkaar naar bed wil om de liefde te bedrijven, op zín Hollands gezegd, neuken.
Nu je Tim hebt ontmoet ligt het toch iets anders. Als je met Tim naar bed zou willen en hij zou dat ook met jou willen dan kom je toch wel voor een probleem te staan. Tim zijn pik is namelijk niet normaal zodat hij makkelijk je kutje in kan glijden. Om Tim zijn pik in je kutje te krijgen zal je heel hard moeten werken en wel omdat hij heel groot is. Nu zal je vragen wat is groot. Zijn eikel heeft de omtrek van ongeveer een colablikje en misschien zelfs nog wel iets groter.
Daarom heb ik in de doos een paar speeltjes gedaan zodat jij je kutje kan voorbereiden op zijn dikke grote pik. Liefs Joyce. Lieke keek naar haar moeder en naar Tim en zei, dat is nogal wat, en ik had me er wel op verheugt om met Tim naar bed te gaan en voor het eerst eens lekker te neuken. Ik wil je geen pijn doen als je voor de eerste keer mijn pik in je kutje voelt schuiven, zei Tim, maar ik kan je ook met mijn mond en vingers klaar laten komen.
Ja dat weet ik, zei Lieke, mijn moeder en ik hebben vanmorgen na het scheren van haar schaamhaar met elkaar gevreeŽn en elkaar klaar laten komen. En daarna heb ik eigenlijk maar een gedachte gehad, en dat is om jouw pik in mijn kutje te voelen. Is hij echt zo groot als dat je zus beweerd, vroeg Lieke. Tim stond op en schoof zijn broek en boxer naar beneden. Lieke en Ester keken naar een naar beneden hangende pik van ongeveer 15 centimeter.
Ester zei, zo groot was die van je vader niet eens als hij stijf was. Lieke pakte de nu nog slappe pik vast en woog hem in haar hand. Wel mooi dat je al je haar hebt weggeschoren zei Ester die wat dichter bij kwam. En wat wind jou nu op om hem stijf te krijgen, vroeg Ester. Ik vind vrouwen die zich kleden in strakke kleding welke hun vormen goed doen uitkomen erg sexy vind, maar ook de vrouwen die bij ons in de winkel lingerie komen passen en kopen. Maar wij hebben nu toch ook sexy kleding aan, zei Lieke die wees op haar moeder en haar zelf, beide gekleed in een strak rokje en een dito T-shirt waarbij de tepels van beide dames fier overeind stonden.

Je hebt gelijk, zei Tim, maar ik heb net voordat ik hiernaar toe kwam nog even wat stoom afgeblazen en daarom is hij nu nog even in de rust stand. Maar als jullie het niet erg vinden zou ik wel even iets willen eten, want daarvoor ben ik immers uitgenodigd, zei Tim. Ja ik heb ook wel trek, zei Lieke, en niet alleen in eten.
Eerst eten de rest komt nog wel zei Ester, die bij het zien van Tim zijn pik ook wel een geil gevoel kreeg. Nadat ze gegeten hadden maakte Lieke de doos open en haalde ze er een aantal dildoís en vibrators uit in verschillende grote en dikte, waarbij de grootste wel het dichtst bij de maat die Tim zou zijn in de buurt kwam. Ester zei, Joyce is wel bezorgt om je dat ze je zoveel speeltjes stuurt. Ik vond haar gisteren ook heel lief toen ze me hielp met de laarzen en daarna.
En mam, wat heb jij gehad, vroeg Lieke. Ester nam het pakketje en maakte het open. Een mooi zwart negligť met daarbij een string jarretelgordel kousen met naad en een bh met halve cups kwamen tevoorschijn. Mijn moeder zei, dat je het kon ruilen als het niet zou passen en dat ik als expert moest kijken of het zou passen.
Ik ben zo terug, zei Ester die het pakketje mee nam. Terwijl Ester weg was kroop Lieke bij Tim op schoot en begon ze hem te zoenen. Lieke schoof met haar billen over Tim zijn pik die daar door wat stijver werd. Tim liet zich niet onbetuigd en schoof een van zijn handen onder het shirtje van Lieke en streelde en kneep in haar tieten en tepels.
Door het gestreel van haar tieten en het knijpen in haar tepels werd Lieke steeds geiler en begon ze steeds heviger met haar kruis over de nu snel hard wordende pik van Tim te schuiven. Tim merkte dat ze steeds geiler werd en stak zijn hand onder haar rokje waar hij gelijk een nat kutje tegen kwam. Lieke had na gisteren geen stringetje meer aan gedaan, omdat het wel heel lekker voelde zo in je blote kutje te lopen.
Tim gleed langzaam met zijn vingers tussen haar natte schaamlippen door en streelde zo naar haar klitje toe. Lieke kreunde van genot nu Tim haar genotsknopje had gevonden en schoof nog wilder over zijn kruis heen en weer. Tim keek terwijl ze aan het zoenen waren even de kamer rond en zag dat er een grote bank stond. Hij stond al zoenend op met Lieke in zijn armen en liep naar de bank.

Hij legde haar neer, schoof haar shirtje omhoog en likte de ene tepel terwijl hij de andere streelde. Langzaam ging hij met zijn mond naar beneden en kwam zo bij de rand van haar rokje. Tim zag dat ze een rits had aan de voorkant van het rokje en terwijl hij haar buik aan het zoenen was maakte hij de rits , die van boven naar onder ging, los en sloeg hem open.
Lieke lag nu met haar tieten onder haar shirtje uit en met een blote, kale natte kut voor Tim. Tim gleed met zijn tong over haar schaamheuvel richting haar klitje maar zorgde ervoor dat hij haar klitje nog niet raakte. Over haar schaamlippen gleed hij met zijn tong en duwde af en toe zijn tong tussen haar schaamlippen door haar kutje in. Plotseling stond Tim op en zei, even wachten ik ben zo terug.
Sluit je ogen , zei hij tegen Lieke. Lieke lag met haar ogen dicht te wachten tot Tim terug zou komen. Tim had zich inmiddels ook uitgekleed en kwam met zij grote dikke pik naar Lieke toe lopen. Tijdens het uitkleden zag Tim de doos met dildo's en pakte er een van de dunste uit.
Tim had Lieke zo neergelegd dat ze met haar billen op de rand van de lag. Tim ging tussen haar benen zitten en ging verder met zoenen van haar kutje waarbij hij nu ook haar klitje likte. Lieke lag te kronkelen van genot. In zijn ooghoek zag Tim dat Ester de kamer in kwam en met grote ogen naar het tafereel keek. Hij haalde zijn mond van Lieke haar kutje en gebaarde dat Ester stil moest zijn. Ester knikte dat ze het begrepen had en liep in haar sexy outfit naar een van de luxe stoelen die in de kamer stonden.
Tim kroop nu wat verder naar voren en legde zijn grote dikke pik op de buik van Lieke. Lieke voelde iets groots en warm op haar buik liggen en ging met haar handen naar haar buik. Tim bolde zijn rug zodat er wat ruimte was om haar handen tussen de twee lichamen te krijgen. Lieke opende haar ogen en keek Tim aan. Hij is echt groot zei ze toen ze zijn pik aanraakte.
Tim knikte en duwde zijn mond op die van haar. Al zoenend maakte Tim neukbewegingen. Doordat Tim de benen van Lieke richting haar schouders duwde lag haar kutje nu precies onder zijn pik. Met de neukbewegingen die hij maakte gleed hij tussen de schaamlippen door en over haar klitje. Lieke kreunde van genot. Tim die wel begreep dat ze meer wilden gebaarde naar Ester om erbij te komen zitten. Tim gaf haar de dildo en gebaarde dat ze deze in het kutje van Lieke moest stoppen terwijl hij met zijn pik over haar klitje bleef schuiven.

Heel sexy maakte ze de dildo eerst nat met haar mond door hem net als een echte pik even te pijpen. Doordat haar kutje nat was gleed de dildo makkelijk naar binnen en begon Ester het kutje van haar dochter te neuken met de dildo terwijl Tim zijn grote dikke pik over haar klitje schoof.
Lieke wist niet wat haar over kwam en als in een trans kreeg ze haar eerste orgasme. Ze schokte hierbij zo erg dat Tim haar moest vast grijpen omdat ze anders van de bank af zou vallen. Door dat Lieke met haar kutje zo schokte schoof de dildo bijna helemaal maar kutje in. Ester bleef doorgaan met het neuken van het kutje van haar dochter, waarbij ze probeerde om de dildo tegen haar G-spot aan te laten komen.
Toen dat lukte ontplofte Lieke voor de tweede keer en zakte ze na een aantal ongecontroleerde schokken slap op de bank neer. Dat was een geil gezicht zei Ester terwijl ze de dildo uit het kutje van haar dochter haalde. Ja ze was wel erg geil en zo te zien erg aan een orgasme toe, zei Tim. Ja joh, ze heeft het de hele tijd over je en ik denk dat ze eigenlijk wel met je had willen neuken maar nu ik jouw grote dikke pik zie is het goed dat je haar op zo'n een manier een orgasme heb bezorgd.
Ester vroeg of ze zijn pik eens vast mocht houden want zo een grote had ze nog nooit gezien laat staan vast gehouden. Tim stond op en ging voor Ester staan, die inmiddels weer in haar luxe stoel was gaan zitten. Het staat je trouwens wel erg mooi, zei Tim dat nieuwe setje, vind je zelf ook niet. Ester beaamde dat ze het zelf ook heel mooi vond en er zelfs geil van is geworden door die heerlijke stof op haar lichaam.
Tim stond voor haar met zijn harde grote pik recht vooruit. Ester pakte hem vast en ondanks haar lange vingers kon ze zijn pik niet omvatten. Wat een ding zei ze Ze boog zich voorover om een dikke druppel voorvocht van zijn eikel te likken. Ze likte verder over zijn eikel en probeerde zijn eikel in haar mond te krijgen. Helaas voor haar en voor Tim lukte het niet en bleef het bij het likken van de eikel en de rest van de pik waarbij zij zijn grote ballen niet vergat.
Zou je mij net als Lieke willen klaarmaken vroeg Ester. Zou je niet geneukt willen worden hoorde ze van de bank zeggen door Lieke, die net de laatste vraag gehoord had van haar moeder nadat ze was bijgekomen uit haar overweldigende orgasme. Tim en Ester keken naar Lieke die met haar vingers op haar klitje lag te kijken naar haar moeder en Tim.
Ester zei ik zou wel willen maar ik ben al een hele tijd niet meer aan de pil en ik zit nu precies in mijn vruchtbare periode. Waarom ben je niet meer aan de pil vroeg Lieke, wilde je nog een broertje of zusje voor mij maken. Ik had dat wel gewild, zei Ester, maar nadat jij bevallen was is er iets mis gegaan in de hormoonhuishouding van je vader en was zijn zaad onvruchtbaar, dus toen dat bekent was ben ik gestopt met de pil omdat ik dacht dat ik altijd met je vader zou blijven.
Maar nu hij er niet meer is zou je wel weer willen neuken, vroeg Lieke. Ja zeker wel, zei Ester, het was het laatste jaar toch al niet veel meer met je vader en heb ik mezelf regelmatig moeten helpen aan een orgasme. Deed je dat alleen met je vingers of had je net als ik nu van die speeltjes, vroeg Lieke. Speeltjes had ik niet, zei Ester maar af en toe had ik wel eens een komkommer om mijn kutje mee te verwennen.
En daarom vraag ik nogmaals aan Tim of hij mij net zo klaar wil maken als dat hij dat bij jou heeft gedaan, zei Ester. Dus je wil dat ik als Tim met zijn pik over je klitje glijd met een dildo je kutje neukt, zei Lieke. Ja dat lijkt mij lekker, zei Ester. Lieke zei, Kom dan maar hier op de bank liggen dan zullen wij jou eens lekker verwennen.
Ester stond op en liep sexy naar de bank waar ze voorover boog en haar dochter een zoen op haar mond gaf. Mooi setje heb je aan mam, zei Lieke die met haar hand over de tieten die half uit de bh hingen streek. De stof voelt heerlijk aan en vooral dat kleinen stringetje wat nogal strak op mijn klitje drukt maakt me geil. Ester ging net zoals Lieke op de bank liggen, deed haar stringetje uit en spreidde haar benen.
Tim nam tussen haar benen plaats en duwde haar benen omhoog zodat haar kale natte kutje open en bloot onder zijn pik lag. Lieke zag hoe Tim zijn pik heen en weer begon te bewegen en ze zag hoe de schaamlippen van haar moeder ietwat uit een weken door de druk die Tim op haar klitje uitoefende. Lieke pakte de dildo die in haar kutje had gezeten en likte die nat. Eenmaal nat genoeg zette ze de dildo tussen de schaamlippen van haar moeder en schoof ze de dildo in een keer bijna helemaal naar binnen.
Tijdens het neuken van het kutje van haar moeder met de dildo hoorde ze haar moeder kreunen van genot. Doordat Ester met haar benen opgetrokken lag zag Lieke ook de anus van Ester ietwat pulseren. Lieke had wel eens iets gelezen over analesex maar wist natuurlijk niet hoe of dat zou zijn. Heel voorzichtig raakte ze de anus van haar moeder die op de aanraking heftig reageerde.
Ester riep, steek je vinger in mijn kont dat vond ik vroeger ook altijd zo lekker als je vader mij neukte. Lieke keek wat vreemd maar voldeed aan de wens van haar moeder. Ze maakte haar vinger glad met de sappen die rijkelijk uit haat kutje drupte en stak haar vinger in de anus van haar moeder en ramde met haar andere hand de dildo nog steeds in het kutje van haar moeder. Ester had het niet meer, zoveel genot die haar gegeven werd en het duurde dan ook niet lang dat ze kreunend klaar kwam.
Ester was helemaal uitgeteld en lag wat apatisch op de bank. Lieke kroop over haar heen toen Tim was op gestaan en kuste haar moeder op haar mond en tongde haar liefdevol. Na een paar minuten was ester weer in staat wat te zeggen en ze bedankte Tim en Lieke voor het genot wat ze haar hadden gegeven. Tim zat naast hun op de bank met nog steeds een stijve pik.

Zullen wij jou nu ook een orgasme bezorgen , zei Ester, want je zal ook wel supper geil zijn nadat je met je dikke grote pik over onze klitjes heb gereden. Dat lijkt me wel lekker, zei Tim. De vrouwen gingen op hun knieen naast Tim zitten en pakte zijn pik vast. Ester zei tegen Lieke, mannen vinden het heerlijk als er aan hun pik gelikt wordt of als ze hun pik helemaal in de mond van de vrouw kan steken. Dat noemen we pijpen.
Nu is de pik van Tim zo dik dat je dat ding onmogelijk in je mond kan nemen, dus zal je het moeten doen met likken en zoenen van de eikel, schacht en de ballen. Ook de tepels van de man zijn vaak erg gevoelig en kan je dus ook gebruiken om hem geil te maken. Ester boog zich voorover om zijn eikel een zoen te geven. Doe maar na zei ze tegen Lieke.
Lieke boog voorover en gaf Tim een zoen op zijn eikel. Voor de vrouw is dit niet zo sensationeel maar voor de man deste meer, zei Ester. Je kan de hele penis bedekken met zoenen en met je tong er langs likken. Samen zoende ze de eikel en likte ze langs zijn pik. Als je hem nu extra wil stimuleren dan kan je dat doen door je hand om zijn pik te leggen en met je hand dan langzaam op en neer gaan.
Iedere keer als je dan het randje van zijn eikel raakt, wat bij veel mannen het gevoeligste gedeelte van zijn pik is, zal hij dat als super geil ervaren. Ook vinden sommige mannen het fijn als er aan de onderkant van hun ballen wordt gelikt zo vlak bij hun anus. Er zit daar ook een gevoelig plekje wat je zowel met je tong als met je vinger kan stimuleren.
Door al het gezoen en getrek aan zijn pik begon Tim wel te voelen dat hij dicht bij zijn orgasme komt. Hij geeft dat ook aan waarop Ester zegt dat je de man in je mond kan laten klaar komen of dat je zoals hij nu ligt het over zijn buik kan laten spuiten. Ik wil het wel eens zien hoe de sperma uit een pik spuit, zei Lieke, die nu beide handen om zijn pik had geslagen en van Tim te horen kreeg dat ze sneller haar handen op en neer moest doen langs zijn pik.
5 grote stralen sperma vlogen uit zijn eikel toen hij klaar kwam, waarbij de eerste straal helemaal tussen zijn tepels terecht kwam. Wat veel zei Lieke die verbaasd keek hoeveel sperma er op Tim zijn borst en buik lag. Ester zei ja en zeker bij jonge mannen is de sperma productie zeer groot. Ester wreef met haar vinger door een plasje sperma en deed dat in haar mond. Lekker, zei Ester, heb ik al een hele tijd niet geproefd. Lieke deed haar moeder na en zei, ja zeker lekker en nam nog een lik. Ze ging met haar mond over zijn buik en borst en likte alle sperma op. Ester had zich ontfermt over zijn eikel en zoog daar het laatste beetje sperma uit.

Nadat ze nog wat gedronken hadden en zich wat hadden opgefrist nam Tim afscheid en zei dat hij morgen als het even kon weer langs zou komen om het een en ander alvast te verhuizen. Ester zei, dat is goed, en dan ga ik morgen gelijk naar de huisarts voor de pil, want ik wil wel een keer op die paal van je zitten.

wordt vervolgt.
Auteur : piair / Geschreven op : 01 december 2017 - 12:32 / Hits : 5676 / Waardering : 3.22
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

hoe vrijdag de dertiende toch goed afliep 4
Auteur : piair / Geschreven op : 24 november 2017 - 12:33 / Hits : 7274 / Waardering : 4.50

hoe vrijdag de dertiende toch goed afliep 3
Auteur : piair / Geschreven op : 31 oktober 2017 - 10:55 / Hits : 10212 / Waardering : 3.55

hoe vrijdag de dertiende toch goed afliep2
Auteur : piair / Geschreven op : 28 oktober 2017 - 10:10 / Hits : 13755 / Waardering : 3.30

hoe vrijdag de dertiende toch goed afliep
Auteur : piair / Geschreven op : 20 oktober 2017 - 10:09 / Hits : 15496 / Waardering : 2.30

Niet goed toch gebeurt
Auteur : Tom / Geschreven op : 13 mei 2008 - 13:22 / Hits : 15163 / Waardering : 1.05

Tante.... of toch niet
Auteur : rpeel67 / Geschreven op : 27 mei 2016 - 22:59 / Hits : 21015 / Waardering : 4.57

Toch bijna verliefd na een te geile date!
Auteur : Riann / Geschreven op : 04 maart 2017 - 16:51 / Hits : 5814 / Waardering : 4.45

Mijn vader een watje of toch een echte vent? - Deel 1
Auteur : AppieA / Geschreven op : 23 december 2016 - 20:36 / Hits : 21367 / Waardering : 4.43

Vreselijk fout maar liet het toch gebeuren.
Auteur : Prissila / Geschreven op : 02 juni 2016 - 14:40 / Hits : 30984 / Waardering : 4.42

Na vrijdag
Auteur : Vincent1964 / Geschreven op : 05 november 2015 - 13:06 / Hits : 24549 / Waardering : 4.28

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb