Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Hoe “mijn moeder helpen” een beetje verder ging…….
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Hoe “mijn moeder helpen” een beetje verder ging…….
De hieronder beschreven gebeurtenis is waargebeurd en mijn moeder weet van de plaatsing hier.
Laurant is mijn naam een Nederlandse man ben ik van 22 jaar, een prima conditie heb ik en ben sportief en slank.
Dit doordat ik een aantal jaren bij de Nederlandse defensie heb gediend, aangezien ik het niet meer zag zitten om steeds weer voor lange tijd uitgezonden te worden ben ik gestopt als militair.
Mede door mijn vertrek daar en ik ook weer naar mijn oude streek terug wilde kon ik gelukkig mijn intrek nemen bij mijn moeder.
Moeder Erica is 47 jaar en al een aantal jaren gescheiden, we hebben altijd een heel goed contact gehouden en ik was haar erg dankbaar dat ik bij haar in huis mocht komen.
Niet dat ik iets met haar wil maar ik vind ze er heerlijk uitzien, een mooi slank figuur en een heerlijk formaat tieten ook.
Als ze een strakke rok of broek aanheeft moet ik altijd even naar haar heerlijke kont kijken die daar dan prima in uitkomt.
Als ze soms een leren broek of rok aanheeft krijg ik de neiging om even in haar kont te knijpen die dan strak in het leer verpakt zit, dan vind ik haar een heerlijk wijf gewoon.
Omdat ik ook zonder werk, dus ook zonder inkomen zat ben ik via een uitzendbureau aan het werk gegaan en dat bevalt prima.
De eerste weken moesten we wat aan elkaar wennen maar nu na inmiddels vier maanden kunnen we het prima met elkaar vinden.
Erica werkt als bedrijfsleidster in een parfumerie winkel, war ze naast de zeer vele geurtjes ook nog vele ander dingen verkopen zoals kleding accessoires en weet ik het allemaal verkopen.
Als er de laatste maanden kleine reparaties in de winkel gedaan moeten worden vraagt ze dat aan mij en met plezier doe ik dat dan ook.
Zo vroeg ze me enige tijd geleden of ik in het magazijn wat planken aan de muur wilde maken waar ze dan dozen op kon zetten.
Dus ik had alles opgemeten en met de nodige materialen en gereedschappen ging ik op een vrijdagmorgen naar de winkel.
Het is best wel leuk om daar te klussen hoor, mijn lekkere moeder loopt daar en nog drie andere vrouwelijke collega’s het is gewoon gezellig om daar de hele dag te klussen.
Als ik klaar ben en alles is naar tevredenheid van de filiaalleidster, mijn moeder dus, vraagt ze wat de kosten zijn.
Van al het materiaal wat ik gehaald heb krijgt ze automatisch de rekening en voor mijn tijd wil ik geen geld hebben dan zegt ze : “zoek maar iets uit in de winkel” dan sta ik te kijken bij de condooms en denk “ach waarom ook niet” en zoek er een stuk of 15 uit en laat ze aan mijn moeder zien met de woorden : “hier doe ik het voor” met grote ogen kijkt ze me aan en zegt : “nou jij hebt nogal wat plannen dit weekend”.
Lachend reageer ik daarop : “nee dat is niet de bedoeling dit weekend maar altijd makkelijk als je ze hebt liggen” en stop ze in mijn jaszak, we drinken nog even koffie en ik ga naar huis.
De dagen er na verlopen gewoon normaal dan op een zaterdagmiddag ben ik de keuen aan het opruimen, ja o ik heb daar mijn verplichtingen, komt moeder halverwege de middag binnen gelopen.
Verbaast reageer ik : “wat doe jj zo vroeg thuis ?” met een geheimzinnige lach antwoord ze : “ik moet me mooi kleden want ik heb een date vanavond”
Omdat ik haar nooit over een date of iets in die richting hoor vraag ik verder : “vertel, hoe kom je daar nu weer aan ?”.
Ze gaat op een stoel aan de keukentafel zitten en verteld dat ze al een poosje met een man chat en dat ze vanavond hun eerste ontmoeting hebben, aandachtig luister ik en waarschuw haar wel vooral heel voorzichtig te zijn.
Dan zit ze bedenkelijk te kijken en vraagt zich hardop af wat ze aan moet trekken.
Gelijk antwoord ik : “doe die zwarte leren rok aan, die staat je erg goed en je hebt er een heerlijke kontje in die komt er goed in uit”.
Daar zegt ze niets op en verdwijnt naar boven, enige tijd later komt ze naar beneden en ze ziet er oogverblindend uit vind ik met inderdaad die leren rok aan en een mooie blouse er boven.
Dan komt ze naast me staan en zegt : “ik heb een rare vraag aan je Laurant maar zou ik een condoom van je kunnen lenen je weet maar nooit” mijn arm sla ik om haar heen en antwoord : “natuurlijk moedertje maar als ik met zo’n lekkertje op pad zou gaan heb ik er aan eentje niet genoeg hoor” ze slaat mijn arm weg en zegt dat ik normaal moet doen.
Boven haal ik een condoom voor haar en geef het haar, na een kop koffie en wat geklets vertrekt ze naar haar date.

Ik besluit die zaterdagavond niet we te gaan, maak voor mijzelf wat te eten douche even en neem mij voor een avond te gaan “bank hangen” voor de buis.
Dan die avond net na negen uur stapt moeder binnen, gelijk zie ik dat haar gezicht op zwaar onweer staat nijdig gooit ze het geleende condoom op de salontafel en zegt : “niets vragen, niets zeggen, die heb ik niet nodig gehad, ik wil een rode wijn” ze brengt haar jas naar de hal en ik schenk een rode wijn voor haar in en pak voor mijzelf een biertje, als ze terug gelopen komt sla ik op de bank naast mij ten teken dat ze daar moet komen zitten.
Boos als ze is ziet ze er nog steeds erg mooi en lekker uit vind ik, de afstandsbediening schuif ik zwijgend naar haar toe en ze begint te zappen.
Zo laat ik ze even afkoelen als ze een paar slokjes wijn op heeft sla ik mijn arm om haar schouder en trek haar tegen mij aan en vraag zacht : “wat het zo verschrikkelijk mooi moedertje ?”.
Het enige wat ze zegt is : “wat een sukkel, wat een loozer was dat” en komt gemakkelijker tegen mij aan hangen, heerlijk gevoel zoal moedertje tegen me aanhangt en ze trekt haar benen ook op de bank, na een poos laat de hand van de arm die ik om haar schouder heb geslagen hangen en rust op die manier op haar borst, ik besluit niets te doen tot ze wat zegt.
Maar tot mijn verbazing doet ze dat niet en heel zacht streel ik wat over haar borst die in een BH verpakt zit.
Uiteindelijk kneed ik haar heerlijk volle tiet zacht en voel door der BH haar tepel harder worden, dan besluit ik brutaler te worden en met mijn volle hand pak ik haar tiet en kneed er stevig is, en tot mijn verbazing laat ze het toe.
Dan legt ze haar hoofd tegen mijn schouder en maak ik van de mogelijkheid gebruik om mijn hand in haar blouse te schuiven en langzaam ga ik aan de bovenkant haar BH in en voel ik haar warme en harde tepel tussen mijn vingers…………..
Lekker kneed ik haar blote tiet in haar BH en deze voelt heerlijk vol en stevig aan en merk dat ze zwaarder gaat ademen, dan zegt ze zacht zonder mij aan te kijken : “wil je nog een wijntje voor me pakken daarna mag je hand weer terug daar” zonder wat te zeggen sta ik op, loop om de bank heen en buig me voorover en zeg in moeder haar oor : “doe ondertussen die BH maar even uit” en loop weg zonder op antwoord te wachten ik schenk een wijntje in en pak nog een biertje.
Als ik alles op de salontafel zet zie ik haar BH naast het nieuwe condoom liggen.
Als ik ga zitten kruipt ze weer lekker tegen me aan en er zijn ook wat knoopjes van haar blouse los en als ik daarin ga voel ik twee heerlijke blote en best wel stevige tieten, stevig kneed ik ze en trek ook lekker aan haar tepels, en merk hoe ze er van geniet.
Dan duw ik haar zo zodat ze op haar rug op de bank komt te liggen met haar hoofd op mijn bovenbenen, met opgetrokken benen gaat ze liggen.
Rustig maak ik alle knoopjes van haar blouse los en even later ligt ze met har tieten bloot en zij ik die prachtige volle tieten, ik complimenteer haar ermee.
Alle ruimte heb ik nu om er mee te spelen, haar tepels staan hard omhoog en blijken super gevoelig te zijn, met gesloten ogen ligt mijn moeder te genieten.
Dan leg ik één van mijn handen op een knie en langzaam ga ik omhoog onder haar rok, haar benen doet ze al verder uit elkaar en ik voel dat ze hold up kousen draagt en ik zag dan ook : “je bent er wel prima op gekleed Ma” en even later wrijf ik over haar string die warm en vochtig aanvoelt.
Ik buig me voorover en druk een kus op haar mond, en arm slaat ze om mijn nek zodat onze monden tegen elkaar gedrukt blijven en voel hoe ze haar tong bij mij naar binnen drukt.
Ik op mijn beurt ga ik haar vochtige string en voel haal helemaal kale en best wel bolle kut, zonder moeite druk ik twee vingers naar binnen en wij tongen ondertussen heerlijk.
Ze heeft een heerlijk soepele en ook hete kut en ze is zo nat dat mijn vingerende bewegingen soppende geluiden maken.
Moeder begint zwaarder te hijgen en te kreunen dus stoppen we met tongen en druk ik mijn mond op een harde tepel, haar onderlichaam beweegt ze flink mee op mijn vingeren.
Dan plotseling zonder aankondiging komt ze met haar kut hard omhoog en onder het slaken van een luide kreun komt mijn moeder klaar, haar kut voel ik flink knijpen en jou mijn vingers stil in haar drijfnatte kut.
Met de nodige naschokken ligt ze uit te hijgen en met een voldane lach en gesloten ogen ligt ze bij te komen.
Zacht druk ik een kus op haar mond en zeg : “dat was wel even lekker genieten moedertje” ze kijkt me aan en antwoord eerlijk : “dat was vreselijk lekker maar eigenlijk kan dit niet Laurant”.
Zacht streel ik haar tieten en antwoord : “niemand hoeft dit te weten en als we het beide goed en lekker vinden maakt het toch niet uit”.
Dan lijkt ze gerust gesteld en vraagt zacht : “mag ik jou paal dan ook even in mijn hand houden ?”
Zonder antwoord te geven maak ik mijn broek los en haal mijn stijve paal eruit, gelijk voel ik haar warme hand om de stam en zoals ze ligt bekijkt ze hem van kortbij, nog steeds heb ik mijn ene hand op haar kut liggen en zitten er twee vingers nog in, die ik weer langzaam ga bewegen.
Langzaam is ze mij aan het aftrekken en dan tilt ze haar hoofd een stukje op en neemt mijn eikel in haar mond ik zie hoe ze haar mond over mijn eikel beweegt en dat maakt me nog geiler als ik al ben.

Stevig vinger ik haar en lekker beweegt ze weer mee met haar kut, al trekkende en zuigend op mijn paal geef ik aan dat ik wel snel klaar ga komen.
Even haalt ze hem uit haar mond, en ik weet dat ze ook bloedgeil is nu en zegt dan : “het is veel te lang geleden dat ik zaad heb geproefd” en neemt hem weer in haar mond.
Haar heerlijk dikke en drijfnatte kut vinger ik verder mar ben meer bezig met mijn naderende zaadlozing en kreunend geef ik aan dat het eraan komt, dieper neemt ze hem in haar mond en dan spuit ik de eerste straal sperma in de mond van mijn moeder……………..
Schokkend en heerlijk klaarkomend loos ik al mijn sperma in moeder haar mond, als ik even later mijn ogen weer open zie ik de klodders zaad op haar kin en wang zitten.
“Sodemieters Ma dat was erg lekker hoor dat mag je vaker doen” dan staat ze op en zegt dat ze even haar gezicht schoon gaat maken en even later als ze terug komt heeft ze ook haar rok en string uit en alleen nog haar kousen en los hangende blouse aan.
Ik zit lekker ontspannen aan mijn iets verslapte paal te trekken als ze dan naast me komt zitten zeg ik vragend : “zou het een idee zijn als je lekker op mijn paal komt zitten ?”
Ze zegt geen ja en ook geen nee maar vraagt gelijk : “mag ik het condoom om je paal doen dan ?” dat vind ik prima, als ze daar mee doende is geef ik al wel aan dat ik aan het einde het condoom af doe omdat ik lekker in moedertje klaar wil komen en haar kut vol wil spuiten.

Daar gaat ze akkoord mee met de woorden : “ja ik wil dat zaad in me voelen spuiten” steeds meer en meer krijg ik het idee dat mijn moeder onwijs geil en heel gewillig is.
Even later komt ze boven mijn paal hangen en laat ze zich langzaam over mijn paal zakken, haar ogen draaien weg als ze er helemaal op zit blijft ze stil zitten en drukt haar mond op de mijne, met mijn handen op haar heupen beweeg ik haar zacht op en neer, wat een soepele en hete kut heeft ze merk ik zoals deze mijn paal omsluit.
Dan met haar hoofd op mijn schouder zegt ze kreunend : “tering wat is dit lekker” en : “jeetje mina wat zit mijn kut vol nu”.
Geweldig lekker voel ik ze met haar kut knijpen en gaat ze verder : “wat zit je diep in me Laurant wat verlangde ik naar een paal in mijn kut”.
Dan kijkt ze me met grote ogen aan en roept : “ik kom klaar al dit is zo lekker” en wild wippend op mijn harde paal komt moedertje klaar, hard knijpt ze met haar kut in mijn paal en wat heerlijk geil om te zien hoe ze zo heftig een geweldig klaar zit te komen.
Als ze wat rustiger is weer zit ze stil op mijn paal die nog wel helemaal in haar kut zit, als ze in mijn oor zegt : “wat had ik dit even nodig jongen” ik streel ondertussen haar rug en antwoord : “maar ik ben nog lang niet klaar met jou wat ben jij heel erg lekker moeder”
Als ze weer zacht begint te bewegen weet ik dat ze verder wil draai ik ons even zo dat ik op de bank op mijn moeder lig en zij met haar benen wijd onder mij.
Stevig stoot ik nu op haar in en aan de geluiden die ze maakt merk ik dat ze dat heerlijk vind.
Hard drukt ze haar onderlichaam omhoog bij elke stoot die ik geef haar nagels voel ik diep in mijn rug krassen maar dat boeit me niet, ik ben over de top geil en zo geweldig lekker om mijn geile moeder te neuken die bloedgeil is en met haar benen wijd onder mij ligt.
Dan na een poos haar goed stevig geneukt te hebben geef ik aan dat ik het condoom af ga doen en haar dan klaar ga neuken en vol spuiten.
“Nu ga ik je suf neuken, klaar neuken en lekker volspuiten lekker geil moedertje van me” zeg ik haar met haar armen om mij heen trekt ze mij nog vaster tegen zich aan en antwoord dan : “leef je maar uit jongen dit is zo geweldig lekker maak me weer klaar en geef me je zaad maar”.
Harder en dieper stoot ik in mijn moeders kut en steeds kom ik volgens mij tegen haar baarmoeder, bij elke stoot geeft ze een luide kreun, meer en meer en ook harder voel ik dat ze met haar kut gaat knijpen en ga ik door om mijzelf klaar te neuken in mijn moeder.
“Ik kom Ma ik ga in je kut spuiten” roep ik en met een harde diepe stoot spuit ik mijn eerste straal sperma in mijn moeders kut die daardoor ook met een krijs klaarkomt.
Hard en diep stoot ik door en spuit elke keer weer zaad in haar klaarkomende kut.
Vreselijk heftig en zinderend komen we beide klaar, wild ligt ze onder mij te schokken en te trillen en stoot ik nog even door in haar klaarkomende en volgespoten kut tot mijn paal verslapt.
Bezweet lig ik dan op mijn moeder bij te komen en zij ligt zwaar te ademen, we kijken elkaar aan en kussen even.
Eerlijk zeg ik haar dan : “het is lang geleden dat ik dergelijke heerlijke sex heb gehad Ma” ze kijkt me aan en geeft ook aan dat ze het geweldig gevonden heeft, ik ga van haar af dan en dan zie ik mijn mooie en lekkere moeder naakt met haar benen wijd op de bank liggen waar mijn zaad uit haar openstaande kut druipt.
Ik streel haar volle dikke tieten en stel voor dat we even gaan douchen samen.
Daarna drinken we naakt als we zijn in de kamer nog wat en stel ik voor dat we de nacht samen in haar bed doorbrengen, dat vind ze een prima idee.
Later lig ik met mijn naakte moeder in mijn armen naast haar in bed en voel me werkelijk gelukkig en blij.
Auteur : Laurant / Geschreven op : 10 december 2017 - 23:04 / Hits : 23820 / Waardering : 3.50
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Hoe “mijn moeder helpen” een beetje verder ging…….tweede deel.
Auteur : Laurant / Geschreven op : 11 december 2017 - 00:00 / Hits : 18896 / Waardering : 3.37

Ik verleidde de vriend van mijn moeder
Auteur : Trian / Geschreven op : 20 maart 2017 - 10:03 / Hits : 20556 / Waardering : 4.59

Hoe mijn zus vreemd ging met mijn man.
Auteur : Karolien / Geschreven op : 06 december 2016 - 15:23 / Hits : 34729 / Waardering : 4.40

De vriendin van mijn moeder - 2 The circle of love!
Auteur : AppieA / Geschreven op : 16 september 2015 - 00:28 / Hits : 24781 / Waardering : 4.09

Hoe mijn stiefmoeder met mij mee ging doen.
Auteur : Ardie / Geschreven op : 03 mei 2017 - 22:38 / Hits : 37867 / Waardering : 3.91

Mijn lieve moeder (deel 2)
Auteur : toxx / Geschreven op : 02 december 2014 - 20:47 / Hits : 59198 / Waardering : 3.84

met mijn moeder op vakantie (2)
Auteur : steven / Geschreven op : 23 maart 2009 - 18:48 / Hits : 178501 / Waardering : 3.82

Mijn lieve moeder (deel 1)
Auteur : toxx / Geschreven op : 25 november 2014 - 15:16 / Hits : 78493 / Waardering : 3.79

Hoe mijn stiefmoeder met mij mee ging doen, deel twee
Auteur : Ardie / Geschreven op : 05 mei 2017 - 17:02 / Hits : 19371 / Waardering : 3.77

Mijn moeder deed het met mijn vriend en ik met...
Auteur : Sabina v d V / Geschreven op : 15 mei 2016 - 14:20 / Hits : 34236 / Waardering : 3.71

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb