Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Moeder en zoon verliefd 9
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Moeder en zoon verliefd 9
Maartje werd hartelijk ontvangen door haar tante. Dennis was nog naar voetbaltraining, maar kon ieder moment thuis komen.
“zo lieve schat,” zei haar tante liefdevol, “heb je er zin in?”
“Ja Esther….” zei het grietje, “heel erg veel….. het is al weer veel te lang geleden…” ze giechelde en gaf haar tante een lange tongzoen.
Esther voelde de warmte door haar onderlijf schieten. Ze raakte opgewonden van de heerlijke spontane tongzoen van haar 17-jarige nichtje maar zeker ook van het idee dat Maartje die avond verrast zou worden door de komst van haar vader. Het meisje wist van niets en dat deed bij Esther de erotische spanning tot maximale hoogte stijgen.
Ze lieten elkaar los en Esther zei: “ik heb alles op het kamertje gelegd, als je nog wilt douchen, ga je gang en kleed je lekker aan… je weet wel” zei ze er met een knipoog achteraan.
Maartje pakte haar weekendtas op en ging de trap op terwijl haar tante een gezonde maaltijd bereidde om de avond mee te beginnen.

Op dat moment kwam Dennis thuis, hij gooide zijn voetbaltas in een hoek van de keuken.
“Is Maartje er al...” vroeg hij zich verheugend op een geil weekend.
Esther glimlachte en kuste haar zoon op zijn voorhoofd en streek met haar hand door zijn verwarde haar.
“Ja hoor, ze is boven… verschiet niet al je kruit hè…. je hebt nog een heel wekend voor de boeg…” zei ze lachend en wetend dat hij meteen met Maartje zou willen vrijen.
Dennis vloog de trap op en juist toen hij boven kwam ging Maartje naakt de badkamer in. Ze zag hem net voordat ze de deur dicht wilde doen. Met haar blote lijf drukte ze zich tegen hem aan en hun tongen leken een eindeloos spel te spelen.

Dennis kleedde zich uit en samen met zijn nichtje stapte hij onder de douche, zijn pik was zo stijf dat er bijna geen ruimte voor hun beiden in de cabine was.
Esther ging achter Dennis, staan….. drukte haar tietjes tegen zijn rug en sloeg twee handen om zijn stijve pik. Dennis draaide zijn hoofd en probeerde zo met haar te zoenen, wat maar moeilijk lukte. Hij tastte met zijn handen naar haar poesje. Hij voelde geen stoppeltjes wat betekende dat ze mooi glad geschoren was. Maartje gaf hem wat ruimte door haar benen iets te spreiden. Hij voelde dat ze nat was, niet van het douchewater, nee van zichzelf. Ondanks het gekletter van de douche hoorde hij het soppen van haar kutje.

Dennis maakte zich van Maartje los, draaide zich om en zakte bijna in aanbidding op zijn knieën voor het ranke lijf van zijn nichtje neer. Hij drukte zijn gezicht in haar kruis en likte de sapjes uit haar grotje.
Maartje was al super geil geweest die hele dag en de dagen daarvoor. Ze had bijna niet kunnen wachten tot het vrijdagmiddag was en ze er zeker van was dat het weer en geil weekend zou worden. Ze had er echter nog geen vermoeden van dat ze een grote verrassing te wachten stond.
Ze stond zo op scherp dat een paar likken van haar neef genoeg waren om een hevig orgasme bij haar teweeg te brengen. Ze tolde en wankelde op haar benen, het hete water van de douche bracht haar ook nog eens in een bijna slaperige roes.

Ze spoelden elkaar af en daarna droogden we elkaar met heerlijke zachte handdoeken die voor hen klaar lagen. Vervolgens gingen ze ieder naar hun eigen kamer om zich te kleden voor de avond om daarna aan te schuiven aan tafel waar Esther een lichte maaltijd had klaar staan.

Nadat ze hadden opgeruimd en de vaatwasser hadden gevuld gingen ze weer aan tafel zitten en besloten een spelletje te gaan doen. De dobbelstenen en de dobbelbeker werden gepakt en ze zaten elkaar vol spanning te bekijken. Esther had zich sexy gekleed, jurkje, hakken en wat daaronder zat liet zich nog even raden en ook de zeventienjarige Maartje zat daar met een heel mooi jurkje met daaronder een sexy setje en met de hoge hakken van tante Esther. Ze had zich mooi opgemaakt en net als haar tante een bedwelmend lekker geurtje opgedaan.

Ze waren net begonnen met dobbelen, wie 5 gelijke in 3 beurten gooide mocht een opdracht verzinnen voor de ander, hadden ze bedacht.
Opeens stond de vader van Maartje in de kamer. Ze was zo opgegaan in het spel en de spanning die daarvan uit ging dat ze hem helemaal niet binnen had horen komen. Ze schrok behoorlijk want nu kon hij zien hoe zijn dochter er uit zag, en dat was niet zoals hij van haar gewend was. Haar verwachting was dat hij direct boos zou worden maar integendeel. Hij was ontzettend vrolijk en zei niets over de sexy kleding die ze aanhad. Maartje snapte er niks van, en had echt een opmerking verwacht. Daarnaast zag ze door zijn komst alles in de soep lopen. De verwachte avond vol seks zou natuurlijk niet door kunnen gaan. Teleurgesteld zag ze haar vader op hen afkomen en tante Esther stond op om hem een zoen te geven.

Maartje hield hem in de gaten want ze verwachtte echt nog een boze opmerking of reactie van haar vader. Maar toen hij voor tante Esther stond hoorde ze hem zachtjes fluisteren, “Jullie zien er prachtig uit” en dat was ook zo, zijn dochter Maartje zag er oogverblindend uit net als zijn zus trouwens. Zijn dochter was mooi opgemaakt en had een lekker luchtje op en toen ze ging staan zag hij dat ze naaldhakken en een mooi sexy jurkje aanhad. Hij keek naar haar benen en zag een mooie glanspanty of kousen (daar hoopte hij wel op).

Had Maartje dat nou goed gehoord en zei hij 'jullie' ? En tot haar 2e grote verbazing zag ze haar vader en tante Esther elkaar een zoen gaven met de tong...... en dat ging zeker niet per ongeluk.....
Henk draaide zich naar Dennis en ze groetten elkaar als goede vrienden, met een high five. Maar Maartje zag ook dat er tussen die twee ook wat bijzonders was.
"Hoi schatje,” zei Henk tegen zijn dochter en gaf haar een kus op haar hoofd.
"Hoi pap,” beantwoorde het grietje vrolijk maar wat nerveus.
Hij keek naar de tafel en vroeg, “Wat spelen jullie, zijn jullie al lang bezig. Kan en mag ik nog mee doen?”
Esther en Dennis zeiden volmondig ja en automatisch knikte Maartje ook instemmend maar met enige aarzeling.

Henk ging zitten op de stoel plek naast Esther en tegenover zijn dochter. Maartje vond dat hij zich ook wel mooi had gekleed en hij was die middag naar de kapper geweest, wat hem een stuk jonger en knapper maakte. En dan zo met dat mooie overhemd die wat open stond en zijn mannelijke borsthaar zichtbaar maakte. Ze vond het stiekem best opwindend om te zien en helemaal toen haar vader nog een zoen aan tante Esther gaf. Weer zag ze hun tongen met elkaar spelen en nu duurde het nog langer.

Maartje keek Dennis aan. Die leek niet verbaasd maar keek wel opgewonden. Ze kende die blik inmiddels. Haar neefje kwam wat dichterbij en ook zij zoenden elkaar, snel keek ze op of haar vader het zag. Ja, hij had het dus gezien en hij keek zijn dochter recht aan toen ze naar hem keek. Hij knipoogde naar haar en terwijl hij kusjes gaf op tante Esthers lippen, mompelde hij: “ik weet van jullie avontuur en heb gehoord hoe je er van genoot. Ik zie dat in je ogen omdat je dezelfde blik hebt als je tante Esther als ze zo opgewonden is” daarbij lachte hij lief.

Even moest Maartje op zich in laten werken wat ze hoorde maar ze had het goed gehoord volgens haar.
Haar gedachten dwaalden even weg en ze moest eerlijk bekennen dat ze na het laatste weekend logeren bij tante Esther, toch op een andere manier naar haar vader was gaan kijken. Omdat ze had gezien hoe fijn haar neefje en haar tante samen seks hadden was ze ook gaan fantaseren over haar en papa. Maar ze was er te schuchter voor geweest om iets met die gedachten te doen. Toen ze een keer bij haar vader logeerde, Henk was van haar moeder gescheiden, had ze een paar keer op het punt gestaan om bij hem in bed te kruipen, maar ze durfde het gewoon niet.

Ineens zaten ze allen rechtop en vlogen de ervaringen die ze met elkaar gehad hadden over de tafel. Een hele bekentenis en Maartje keek wel op toen ze hoorde dat haar vader een triootje had gehad met tante Esther en Dennis. Het ijs leek gebroken. De hand van Dennis gleed over het bovenbeen van zijn nichtje en voelde aan haar zachte kousen en haar gladde dijen daarboven. Nu iedereen wist wat ze aan elkaar hadden stelde ze voor dat ze door zouden gaan met het dobbelspel en dat iedere opdracht, ongeacht welke, door de winnaar mocht worden bepaald voor de verliezer.

Tot haar verrassing won Esther en verloor Maartje. "Geef je neefje maar een lekkere zoen..." was haar opdracht.
Henk en zijn zuster keken vertederd toe toen die twee gingen tongen. "zo zo," zei Henk met een lach, "die weten hoe het moet..." Hij boog zich naar Esther toe en tongde zijn zuster ook diep en lang.
Het volgende spelletje won Dennis en verloor Henk.
"Geef jij Maartje maar eens een goede zoen, net als je zojuist bij mam deed…” zei hij met een grijns van oor tot oor.
Hij zag beiden even schrikken, maar Henk was sportief en Maartje al net zo....

Henk liep om de tafel en trok zijn dochter omhoog uit haar stoel en sloeg zijn armen om haar heen. Hij trok haar tegen zich aan, dankzij haar naaldhakken was ze bijna net zo lang als haar vader. Even streelde hij haar over haar rug en dan ontmoetten hun lippen elkaar en stonden vader en dochter elkaar erotisch te zoenen.
Dennis liep gehaast naar zijn moeder en even later stonden zij ook met elkaar te tongen. Geil vond Esther het, zij met haar zoon en haar broer met z'n dochter. Ze had het bijna niet meer.

Toen Henk en Maartje weer waren gaan zitten was de opwinding van hun gezichten af te lezen. Dennis en Esther zaten ook weer aan tafel, blij dat de toon was gezet. Dennis hield Maartje in het oog want hij vond het zo geil om haar met haar papa te zien zoenen. Hij wilde bespeuren of ze het zelf ook fijn had gevonden. Maar daar hoefde hij niet lang voor te kijken. Er was duidelijk aandacht voor elkaar en Maartje keek met een hete blik naar haar vader.

Dennis vond het echt zo super geil om haar zoals net te zien zoenen met een grote volwassen man.... en dan nog wel met haar eigen vader/zijn ome Henk. Het was mooi om de weerspiegeling te zien van wat hij met zijn moeder had. Al vanaf toen hij nog jonger was droomde hij al van mama, maar alle ‘oudere’ vrouwen trokken zijn aandacht. Hij dacht even aan zijn oma, die zoveel weg had van zijn moeder en zijn nichtje. Een rilling trok over zijn rug. Nu hij zijn nichtje zo met een man zag wist hij zeker dat hij een zwak had voor dat verschil in jaren.
Maartje leek in de wolken. Ze was aan de beurt maar ze zat met een brede glimlach om zich heen te kijken. Ze keek stilletjes van haar vader naar haar tante Esther en toen naar Dennis en weer terug. Ze was super hitsig en toen Dennis naar de blik van zijn moeder en van ome Henk keek bleken ze het allemaal te pakken te hebben.

"Joehoe, Maartje! Jij bent aan de beurt met gooien,” zei Dennis plagerig. Ze moesten er allemaal om lachen.
“Gooi jij maar alvast Maartje dan ga ik even een lekker flesje wijn open trekken,” vervolgde hij en ging naar de keuken om de fles en de glazen te halen.
Ondertussen had Maartje blijkbaar goed gegooid want hij hoorde zijn moeder roepen "Goed zo meisje! Nu mag jij het zeggen....."

Eenmaal terug in de kamer zag hij de ondeugende blik in de ogen van zijn nichtje.
“Maartje heeft gewonnen en ze heeft een opdracht voor jou en je oom.” lichtte Esther toe. Ze keek Maartje aan en die vertelde wat ze had bedacht.
“Ik wil dat Dennis en papa elkaar zoenen en uitkleden, en als jullie met je blote piemels tegen over elkaar staan te zoenen ga ik achter papa staan, en tante Esther achter Dennis. Dan zullen wij jullie piemels lekker tegen en over elkaar masseren. En dat 2 minuten lang en degene die het snelst een stijve heeft en de natste eikel die heeft gewonnen” grijnsde ze toch nog wat verlegen. “En die 2 min gaan pas in als tante Esther en ik jullie piemel vast hebben oké?” Ze keek haar neef en vader vragend aan.

Esther keek trots naar haar nichtje omdat ze zo veel fantasie had en zich liet gaan in het spel en de situatie. Dennis en haar vader waren al net zo verbaasd over haar creatieve ingeving maar Henk was meteen enthousiast want hij stond al op. Hij keek Dennis aan met een blik van 'jij staat toch ook op' ? Dat deed hij ook en ze liepen naar elkaar toe. Ze stonden voor de tafel en Esther en Maartje gingen al klaar zitten voor als het zover was en bekeken de man en de jongen met een geile blik.
Dennis zag ook die blik bij ome Henk terwijl hij dichter bij kwam en ze elkaar voorzichtig begonnen te zoenen. Het was lekker teder zoals hun lippen elkaar aanraakten.

Ondertussen deden ze bij elkaar alle kleding uit terwijl ze elkaar bleven zoenen, wat steeds geiler werd. Henk vond het wel wat vreemd dat hij in het bijzijn van zijn dochter uit de kleren ging en zij zijn naaktheid zou zien. Maar in feite wilde hij niets anders. Hij wilde haar ook bloot zien en hij wilde….
Hij had geen tijd meer om er langer over na te denken want toen hij en Dennis helemaal naakt waren kwamen Esther en Maartje in actie en namen hun plaats in...
“De 2 minuten gaan nu in” zei Maartje en drukte de timer van haar telefoon in.

Dennis voelde de warme zachte handen van zijn moeder over zijn billen strelen en voelde haar teder kusjes op zijn billen geven. Direct gleed Esther met een hand naar zijn onderbuik.
De adem van Henk schokte op dat moment ook even toen Maartje de weg naar zijn penis ook al gevonden had.
De pik van Dennis was al hard en werd snel keihard en dat bleek bij ome Henk ook zo. Terwijl ze elkaar stonden ter tongen werden hun pikken door de dames 'bediend' en drukten ze hun eikels tegen elkaar. Henk vond het lekker geil met zijn neefje te staan zoenen en dat hun pikken door de dames tegen elkaar aan werden gewreven. Verdikkeme z’n eigen dochter had zijn pik vast en dat deed hem best veel en kwam bijna klaar.
Dennis voelde dat zijn pik wel wat klein was tegen die van de volwassen man aan. Het was te lekker om zich bezig te houden met wie er gewonnen had of niet en die 2 min waren ook veel te snel voorbij.
Esther en Maartje overlegden even en gaven hen allebei een punt want hun pikken waren even snel hard en hun eikels even sappig.

Ze namen met enige tegenzin hun plaatsten weer in en gingen weer verder met gooien.
Henk zat te bedenken dat Dennis en hij nu naakt waren en de meiden nog helemaal gekleed. Hij vroeg zich af of zij de dames ook uit de kleren zouden kunnen werken. Maar het liep even anders omdat hij het spelletje won en zijn dochter de opdracht zou moeten uitvoeren. Hoe makkelijk zou het zijn geweest tegen haar te zeggen dat ze haar jurkje uit moest trekken maar een hele andere gedachte speelde ineens door zijn hoofd.

“kleed je neef aan als een meisje... met alles er op en er aan” zei hij tegen Maartje.
Dennis moest wel even slikken en ook Maartje keek hem glazig aan. Ze stonden echter meteen op en gingen de kamer uit. Toen ze waren vetrokken wees Henk op zijn pik en Esther kwam direct in beweging. Ze zakte op haar knieën voor hem neer en begon zijn pik te pijpen.
Owww wat deed ze dat heerlijk, zoals altijd. Hij ging met een hand onder haar rok en voelde aan haar kousen en stiekem hoopte hij dat zijn neef ook kousen aan zou krijgen....

Samen met Maartje stond Dennis in de kleedkamer van zijn moeder leuke kleding uit te zoeken. Maartje was in haar nopjes en zocht wat leuks uit voor hem. Ze vond het maar al te leuk om haar neef in vrouwen kledij te steken en toen ze hem ging opmaken werd ze helemaal enthousiast.
Dennis gaf toe dat hij het ook wel leuk en spannend vond. Terwijl ze met hem bezig was vroeg hij Maartje of zij het ook zo opwindend vond met haar vader, net zoals hij dat met zijn moeder vond. Ze bloosde maar bevestigde het met een knikje en een knipoog en een zacht "ja ik denk het. Ik schrok daarstraks wel hoor toen hij ineens binnenkwam, maar toen ik net zijn stijve piemel aanraakte kreeg ik een fijn warm gevoel, wat ik ook bij jou en tante Esther zie als jullie vrijen,” zei ze openhartig.

Het wond Dennis enorm op om dat uit haar mond te horen en zijn pik stond zo stijf dat die niet in het pikante slipje past dat Maartje over zijn heupen omhoog trok. Ze had mooie donkerbruine kousen uitgezocht met een heel mooi kanten setje.
Hij moest ook naaldhakken aan en dat was even wennen maar Dennis vond het superleuk. Hij voelde zich nu ook vrouw en dat beviel hem helemaal zeker toen Maartje hem ging opmaken.
In de spiegel keek zag Dennis zich veranderen in een meisje en hij vond het nog best een aantrekkelijk meisje ook. Het voelde haast echt alsof hij een meisje was. Hij liep wat heen en weer om te oefenen op de dunne naaldhakjes te lopen en in de spiegel zag hij dat hij zijn heupen heel vrouwelijk bewoog. Hij was helemaal in zijn rol.

Dennis met een pruik van Esther op en een heel kort rokje aan, en super mooi opgemaakt gingen ze naar beneden. Hij liep de kamer in waar zijn moeder op haar knietjes de pik van ome Henk zat te pijpen. Mama kon dat ook zo lekker..... ze sabbelde en smikkelde aan die pik en Henk gaf zich volledig over en zat met volle teugen zat te genieten.
Bij het zien van de lippen van zijn moeder die de eikel van haar broer opslokte, begon zijn pik te steigeren in zijn moeders string.. die stond strak en dat zag er niet meer uit als een kutje in dat stringetje.
Zijn moeder merkte hem als eerste op...
Auteur : Momson4018 / Geschreven op : 02 januari 2018 - 10:35 / Hits : 8144 / Waardering : 3.09
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Moeder en Zoon verliefd 5
Auteur : Momson4018 / Geschreven op : 28 november 2017 - 09:00 / Hits : 10414 / Waardering : 4.20

moeder en zoon verliefd 1
Auteur : Momson4018 / Geschreven op : 31 oktober 2017 - 09:17 / Hits : 23450 / Waardering : 4.16

Moeder en zoon verliefd 2
Auteur : Momson4018 / Geschreven op : 06 november 2017 - 09:40 / Hits : 15240 / Waardering : 4.16

Moeder en zoon verliefd 4
Auteur : Momson4018 / Geschreven op : 21 november 2017 - 09:34 / Hits : 14083 / Waardering : 3.40

Moeder en zoon verliefd 3
Auteur : Momson4018 / Geschreven op : 14 november 2017 - 09:53 / Hits : 18675 / Waardering : 2.94

Moeder en zoon verliefd 8
Auteur : Momson4018 / Geschreven op : 22 december 2017 - 10:22 / Hits : 7579 / Waardering : 2.80

Moeder en zoon verliefd 6
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 14 december 2017 - 09:29 / Hits : 7900 / Waardering : 2.77

Moeder en zoon verliefd 10
Auteur : Momson4018 / Geschreven op : 08 januari 2018 - 14:33 / Hits : 1984 / Waardering : 2.16

Moeder wordt verliefd op haar zoon en wil kind
Auteur : Angela / Geschreven op : 19 april 2009 - 21:22 / Hits : 56255 / Waardering : 1.79

Moeder wordt verliefd op haar zoon en wil kind 2
Auteur : Angela / Geschreven op : 24 april 2009 - 08:50 / Hits : 33102 / Waardering : 1.55

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb