Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 






Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Feest bij zus 14
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Feest bij zus 14
Vandaag gaan mijn vrouw en Carla, richting de Veluwe, ze hebben daar een hotel genomen, omdat Carla daar morgen haar kutje laat verbouwen, ik heb dus vandaag thuis het rijk alleen en besluit thuis te blijven en wat te werken. Ik bel Astrid mijn secretaresse op en zeg dat ik thuis blijf en dat ik waarschijnlijk deze week niet meer naar kantoor kon, ze klinkt teleurgesteld en zegt, en ik dan.
Ik zeg hoezo en ik dan, ze zegt, ik had gehoopt vandaag met je te kunnen vrijen, ik ben een jonge vrouw en heb niet genoeg aan 1 keer in de week hoor, ik zeg tegen haar ik verzin wel wat, ik bel je straks. Ik hang op en hoor Lisette roepen hallo is er iemand thuis, ik gil dat ik nog boven ben, en Lisette zegt zal ik een bakkie zetten, ik zeg is goed ik kom er zo aan. Even later kom ik de trap af lopen en weet niet wat ik zie, in de keuken staat Lisette met haar rug naar mij toe, het is van achter net alsof ze niets aan heeft, haar billen steken uitdagend naar achter, ik zie al een veter tussen haar billen lopen, ze heeft duidelijk een heel kleine bikini aan, ik loop stilletjes naar haar toe en grijp haar van achter bij haar borsten, ze kreunt ligt, en zegt hallo ik ben met de koffie bezig hoor, handen thuis in ieder geval tot na de koffie.

Ik laat haar los en ga op mijn gemak zitten en we raken aan de praat, na een half uurtje zeg ik, heb je mijn secretaresse wel eens gezien, ze zei nee natuurlijk niet wanneer dan, ik pak mijn telefoon en laat haar wat foto,s van Astrid zien, ze bekijkt ze aandachtig en zegt dan wat een lekkere jonge meid is dat, ze heeft volgens mij heerlijke tieten, neuk je haar ook. Ik zei natuurlijk, je bent echt een onverzadigbaar beest he, ik lachte en zei, wil jij het niet een keer met haar doen dan, Lisette kijkt me aan en zei, ja hoor, maar ik weet niet of zij dat zou willen. Ik pakte mijn telefoon en belde Astrid en vroeg of ze vanavond plannen had, zei nee ik zit op jou te wachten, ik zei kom vanavond maar naar mijn huis, ik heb een verassing voor je, Astrid zei dat is een uur rijden en dan moet ik vanavond ook nog terug, ik zei nee hoor je kan blijven slapen en hoeft morgen niet te werken, okť zei ze tot straks.
Ik knikte naar Lisette en zei, zo geregeld ze is hier om 18:00 uur, Lisette zei, zo dan hebben wij nu even tijd voor een opwarmertje, ze stond op en kwam op mijn schoot zitten, ze pakte mijn hoofd en we begonnen te zoenen, tussen het zoenen door zei ze neuk me schatje ik ben geil. Ik pakte haar borsten en begon deze te kneden, en nam haar tepels om de beurt in mijn mond, na even zo gespeeld te hebben, pakte ik haar op en legde haar op het kleed ik ontdeed haar van haar string, en ging zo liggen dat ik haar kon beffen en zij mij kon pijpen, ik voelde haar warme lippen om mijn lul komen, en begroef mijn hoofd tussen haar benen, na even zo bezig te zijn geweest, liet ze mijn lul uit haar mond glijden en zei, neuk me schat neuk me in mijn geile kut, ik ging bovenop haar liggen en ramde in 1 keer mijn hele lengte haar kut in, ze gilde het uit van genot, en riep al snel harder, harder steek hem er diep in liefje, ik ramde flink door en vrijwel tegelijker tijd kregen we samen een heerlijk orgasme, ik voelde onze sappen uit haar kutje lopen, we bleven even liggen en zoende elkaar, na een paar minuten zei ze, stop hem eens lekker in mijn kontje, maar niet klaar komen ik wil je sperma in mijn mond ik wil je proeven, ze ging op haar knieŽn zitten en duwde haar kont omhoog, ik zette mijn eikel voor haar sterretje en bracht de eerste 10 centimeter naar binnen, ze kreunde ga door de rest ook, ik ramde door en begon flink op haar in te stoten, ik pakte onderlangs haar kutje en stak een paar vingers naar binnen, ik vond met mijn duim haar clitoris en toen ik er mee speelde gilde ze ga door, ga door o wat lekker, oooohhh ik kom, ik trok snel mijn lul terug en Lisette draaide zich snel om en begon me te pijpen, het duurde niet lang voor ik haar mondje vol spoot. Ze likte langs haar lippen en zei, o wat smaakt jou sperma toch lekker. We doken het zwembad in en later bestelde ik wat te eten, van werken zou vandaag niet veel komen. En vanavond stond er nog heel wat op het programma.

Ik belde Astrid rond half zes, en zei dat ze in de garage kon parkeren, ze zei zo meneer heeft een garage toe maar, en we lachten. Rond 18:15 uur hoorde ik een auto aankomen en de garage in rijden, even later ging de tussendeur open, en mijn kanjer kwam binnen, ze had een strak strets jurkje aan wat heerlijk om haar lichaam spande, haar borsten werden maar net bedekt, en het scheelde niet veel of haar tepels kwamen boven het jurkje uit, toen ze zich omdraaide zag ik dat het jurkje ook strak om haar heerlijke billen zat. Ze sloeg haar armen om mijn nek en we begonnen heerlijk te tongen, ik pakte haar billen en trok haar tegen mijn kruis aan, ze begon heerlijk haar kruis tegen me aan te wrijven, ik tilde haar iets op en stak mijn hand achterlangs tussen haar benen, en wreef over haar nog verpakte kutje, ik schoof het broekje opzij en haalde mijn vinger door haar schaamlippen, een geile kreun was mijn beloning, ik bracht 2 vingers bij haar naar binnen en begon haar met mijn vingers te neuken, met mijn andere hand ging ik tussen haar billen en stopte een vinger in haar poepertje, dit was te veel voor haar en met een luide kreun voelde ik haar kutje verkrampen. Ze fluisterde in mijn oor, dat had ik even nodig schatje, en kuste me, op het zelfde moment hoorde ik achter me, zo was het lekker, Astrid schrok zich rot en liet me gelijk los, ik hoorde Lisette zeggen doe maar rustig aan hoor lieverd ik zag je klaar komen, Astrid kleurde tot achter haar oren. Astrid fluisterde is dat je vrouw, ik lachte en zei nee hoor, dat is Lisette mijn lieve buurvrouw.

Lisette liep op Astrid af en zoende haar gelijk vol op haar mond, en pakte een borst van Astrid in haar hand, ik zag Astrid verschrikt achteruit stappen en ze schrok. Lisette zei vind je het vervelend liefje, he nee niet echt zei Astrid maar het is zo direct en ik heb het nooit met een vrouw gedaan, maar ik vermoed dat dit na vanavond wel anders zal zijn. Heeft Karel je dan niet verteld dat ik er ook zou zijn, nee zei Astrid hij zei alleen dat hij een verrassing voor me had, dat ben ik dus zei Lisette, vind je het leuk, Lisette antwoordde dat moet nog blijken, maar ik denk het wel.
Ik zei tegen de dames dat ze moesten gaan zitten en schonk wat voor ze in. De dames waren op de bank gaan zitten en we praten wat, op een gegeven moment draaide Lisette zich naar Astrid toe en begon haar te zoenen, Astrid zat mij met een vragende blik aan te kijken, en ik knikte dat het goed was, Astrid begon de zoenen na even te beantwoorden, en ik zag hun tongen heen en weer flitsen, Lisette legde een hand op het bloten been van Astrid en ging langzaam omhoog, ik verwachte dat ze met haar kutje ging spelen maar in plaats daarvan ging haar hand verder omhoog en pakte 1 van de borsten van Astrid, na even gekneed te hebben trok Lisette het strets jurkje van Astrid iets omlaag en 2 mooie borsten kwamen tevoorschijn, Lisette begon om de beurt de tepeltjes te verwennen, ik hoorde Astrid haar eerste kreun slaken. De hand van Lisette ging omlaag en kroop tussen de benen van Astrid, die gewillig haar benen spreide, Lisette schoof het stringetje opzij en begroef gelijk 2 vingers in haar kutje, ik zag dat Astrid haar hoofd achterover sloeg en haar rug kromde, en gilde ooohhh wat lekker, de duim van Lisette had de clitoris van Astrid gevonden en begon er mee te spelen, het duurde dan ook niet lang voordat Astrid het uit gilde, ga door, ga door ik kom, ik kommmm, ze kwam gillend tot haar 2e orgasme deze avond.

Astrid pakte het hoofd van Lisette en begon haar wild te zoenen, en zei schatje wat ben jij goed zeg. Lisette lachte en keek mij aan. En knipoogde. Astrid duwde toen ze bijgekomen was, Lisette in de kussens en begon haar te zoenen, ze trok het topje van Lisette over haar hoofd heen, en er kwamen 2 heerlijke borsten tevoorschijn, Astrid begon ze verwoed te strelen en beet in de tepels van Lisette, haar hand ging naar beneden en wreef over het nog bedekte kutje, even later zag ik dat Astrid van de bank af gleed, en tussen de benen van Lisette kroop, ze stroopte het stringetje van Lisette naar beneden, en begroef haar hoofd tussen haar benen en begon haar te likken, Lisette begon met haar kontje te draaien om maar zo veel mogelijk haar tong te voelen, en ze pakte het hoofd van Astrid en drukte die nog steviger op haar kut. Dit werd mij ook te veel ik trok snel mijn broeken uit en kroop achter Astrid, die keek even om toen ik haar billen pakte en begreep de bedoeling, ze richtte haar kontje omhoog, zodat ik toegang kreeg tot haar heerlijkheid. Ik zet mijn eikel tegen haar schaamlippen en schoof in 1 keer mijn hele lengte naar binnen, en begon te pompen. Astrid begon met haar tong Lisette te neuken, en ik zag aan haar gezichtsuitdrukking dat ze tegen haar orgasme aan zat. En even later gilde ze het uit dat ze klaar kwam. Ik bleef flink doorrammen in het kutje van Astrid, en even later voelde ik haar kutje verkrampen ten teken dat ze ook klaar ging komen, ik drong nog een paar keer bij haar binnen, en toen ik mijn zaad diep in haar kut spoot kwam Astrid ook gillend klaar. We keken elkaar aan en of het afgesproken was zeiden we, zo dat was me lekker zeg, en we schoten in de lach, om af te koelen doken we het zwembad in waar de meiden weer heerlijk met elkaar begonnen te zoenen. Na een tijdje waren we weer aardig opgeknapt, en Lisette zei, zo nu wil ik wel eens geneukt worden. We gingen in het gras liggen, en ik begon met het kutje van Lisette te spelen, ik zei zeg maar hoe je geneukt wil worden, ze zei doe maar lekker op zijn hondjes in allebei mijn gaatjes, Lisette ging op haar knieŽn zitten en ik plante gelijk mijn lul tussen haar schaamlippen, en stote mijn lul tot aan mijn ballen haar kut in. Astrid liet zich ook niet onbetuigd en ging met haar benen wijd bij het hoofd van Lisette liggen en commandeerde lik me sletje lik mijn geile kut, ik voelde even later het kutje van Lisette verkrampen, en hoorde een gesmoorde kreet, ik trok me langzaam terug uit haar kut, en zet mijn eikel gelijk tegen haar kontje, en drong haar heerlijke strakke kont in.

Met lange halen neukte ik haar, op een gegeven moment hoorde ik Astrid gillen sneller sletje sneller ik ga komen, en met een oerkreet zag ik haar lichaam schokken en verdronk Lisette bijna in de kutsappen van Astrid, ik bleef door pompen in haar kontje en hoorde Lisette gillen nog even schat nog even, stoot harder, en vrijwel tegelijk kwamen Lisette en ik klaar. We lieten ons uitgeput in het gras vallen, ik zag dat er nog steeds geil uit Astrid haar kutje liep. We dronken wat en gingen weer naar binnen, het werd wat fris, naakt zaten we een poosje met elkaar te spelen, en Lisette en Astrid lagen op een gegeven moment met hun kutjes tegen elkaar aan te rijden, en kwamen nog een keer heerlijk klaar. De meiden lagen elkaar daarna te strelen en lieve woordjes in elkaars oor te fluisteren.
Ik was waarschijnlijk even in slaap gevallen want toen ik wakker werd was de huiskamer verder leeg, ik nam nog een borrel, en besloot daarna naar bed te gaan, toen ik boven aan kwam hoorde ik allerlei geluidjes uit de badkamer komen, ik keek om het hoekje van de en zag Astrid op de rand van het bad zitten en Lisette erin. Lisette stote een flinke vibrator in en uit het kutje van Astrid, en was met haar andere hand haar clitoris aan het bewerken, ik gaf Lisette een kushandje want die zag me staan en ik ging slapen. Toen ik de volgende ochtend wakker werd lagen Lisette en Astrid spiernaakt naast me, ik liet ze slapen en kroop er zachtjes uit, ik trok mijn ochtendjas aan en ging een bakkie maken, ik was net in de keuken toen de bel van de deur ging, ik schrok er eigenlijk een beetje van want ik verwachte niemand. Ik deed open en tot mijn stomme verbazing stond mijn zus uit AustraliŽ voor de deur, natuurlijk liet ik haar binnen, en begroete haar, ik zei wat kom jij nou doen, had je niet even kunnen bellen, mijn zus zei ik zal het zo allemaal uitleggen maar eerst een bakkie, mijn zus is een stukje ouder dan ik 62 jaar om precies te zijn, en heeft voor haar leeftijd best een goed figuur, ze verzorgt zich goed en weet de goede kleding uit te zoeken, ook nu weer, ze had een weide zomerrok aan, waarin je duidelijk haar slip kon zien zitten, en een leuk blouseje, met bh, waarin haar niet al te grote borsten verpakt waren, ik wist van verhalen van haar man, dat ze hele gevoelige borsten had, en je hoefde er maar even mee te spelen en ze kwam er van klaar. Wat ze kwam doen vertel ik in het volgende verhaal.
Auteur : Corretje / Geschreven op : 05 januari 2018 - 14:21 / Hits : 4297 / Waardering : 2.16
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Feest bij zus 2
Auteur : Cor / Geschreven op : 09 maart 2017 - 18:02 / Hits : 15973 / Waardering : 4.50

feest bij zus
Auteur : Cor / Geschreven op : 05 maart 2017 - 13:05 / Hits : 24697 / Waardering : 4.47

Wat een feest!
Auteur : Racel / Geschreven op : 29 augustus 2016 - 13:43 / Hits : 23757 / Waardering : 4.42

Een fantastisch feest!
Auteur : max55 / Geschreven op : 25 augustus 2015 - 10:32 / Hits : 16767 / Waardering : 4.10

Feest bij zus 5
Auteur : Cor / Geschreven op : 03 april 2017 - 11:05 / Hits : 14392 / Waardering : 3.92

Naar feest en sauna met ouder vrouwelijke collega
Auteur : Niels / Geschreven op : 01 december 2015 - 14:20 / Hits : 34495 / Waardering : 3.88

Naar feest en sauna met ouder vrouwelijke collega (2)
Auteur : Niels / Geschreven op : 15 december 2015 - 09:53 / Hits : 13313 / Waardering : 3.83

Feest bij zus 4
Auteur : Cor / Geschreven op : 26 maart 2017 - 16:17 / Hits : 16869 / Waardering : 3.75

Feest bij zus 7
Auteur : Corretje / Geschreven op : 05 mei 2017 - 18:03 / Hits : 6577 / Waardering : 3.66

Feest bij zus 6
Auteur : Cor / Geschreven op : 12 april 2017 - 18:20 / Hits : 12817 / Waardering : 3.45

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
Oordeel
Leer eerst eens hoe je schrijft. Zinsopbouw, komma's en punten. En doe wat aan je spelling.
Geschreven op : 13 januari 2018 - 04:30

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.






 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb