Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Moeder en zoon verliefd 10
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Moeder en zoon verliefd 10
Esther vond het nogal een gewaagde opdracht van haar broer. Maar ze zag Dennis bereidwillig met Maartje meelopen naar de bovenverdieping. Haar broer was biseksueel en een crossdresser en ze had hem zelf wel een paar keer gezien in dameslingerie en kousen. Dus ze wist dat hij er op geilde Dennis ook zo gekleed te zien.
Ze was zo geil als wat en met haar blote broer naast zich kon ze zich niet inhouden. Terwijl hij bleef zitten zakte Esther op haar knieën voor hem neer en hapte zijn dikke pik in haar mond en begon hem te pijpen. Ze genoot van de dikke aders die langs de stam liepen en de paddenstoelvormige spitse eikel
Henk kneedde haar borsten en ging met zijn hand onder Esthers rok. Hij knorde tevreden toen hij haar kousen voelde.

Na verloop van tijd kwamen Maartje en Dennis weer binnen. “Wow” zuchtte Esther, “ik heb ineens een dochter...”
Dennis had haar pruik op en lipgloss en wat oog make-up. Verder een kort rood rokje en een witte blouse van haar en hij liep op een paar van haar naaldhakken. Toen Esther was bekomen van verbazing en van haar verwondering dat hij zo goed op de hakken kon lopen kwamen Henk en zij overeind. Ze maakten Dennis complimentjes en Esther kuste hem heet op zijn gestifte lippen.

Dennis voelde zich echt even een mooi jong meisje toen hij die complimentjes kreeg en zelfs zijn moeder vond dat hij er goed uit zag als meisje. Het voelde heel apart en wel fijn en het maakte dat hij zich ook zo gedroeg. Hij paradeerde wat heen en weer voor ome Henk want hij zag aan hem dat hij zijn neefje heel aantrekkelijk vond zo. Dennis wist van zijn moeder dat haar broer zich ook graag als vrouw verkleedde en de jongen was stiekem ook wel benieuwd hoe hij er dan uit zou zien......

Terwijl Dennis met zijn moeder aan het tongen was begonnen Maartje en haar vader ook te zoenen. Maartje nam de pik van Henk in haar hand en begon die te strelen. Ze voelde het speeksel van haar tante over de hele lengte van zijn lul.
Henk draaide zich vervolgens naar Dennis toe en begon met hem te zoenen en Esther draaide zich naar Maartje om met haar te zoenen.

Henk begon heel teder en pakte met een hand het gezicht van zijn neefje en keek hem diep in de ogen. Hij had een geile blik en Dennis keek zelf ook zo uit zijn ogen. Hij kuste hem voorzichtig en vroeg toen zachtjes in zijn oor: "Weet je dat je een heel mooi meisje bent Denise"? Hij kuste Dennis weer en hij deed dat terug en bouwde het op tot een geweldig lekkere tongzoen... Het was super lekker want ome Henk deed zo teder alsof zijn neef ook echt een meisje was, en dat voelde reuze fijn. Zijn hand gleed over zijn rokje en daar stond zijn pik keihard overeind, wat natuurlijk minder meisjesachtig was maar daardoor zeker niet minder geil.

Dennis merkte op dat zijn moeder en Maartje waren gestopt met zoenen en allebei naar hen keken.
Maartje keek haar ogen uit nu haar neef als "Denise" met haar papa aan het tongzoenen was, en Esther trouwens ook.
Met één hand had ome Henk zijn hoofd nog vast terwijl ze tongden en met de andere masseerde hij over "haar rokje". Al zoenend gleed de hand van zijn gezicht via zijn nek naar zijn borst en ‘Denise’ voelde hoe hij zijn hand over ‘haar’ opgevulde bh legde. Dennis zat zo in zijn rol dat het bijna echt voelde alsof hij borsten had toen hij zijn hand erop legde. Het gaf hem echt het gevoel een gewillig meisje te zijn.

Op een zeker moment fluisterde Dennis ome Henk in zijn oor, "wil jij je voor mij alsjeblieft als vrouw verkleden"?
Henk keek even zo van, ‘oh, je weet het dus’ en keek even naar zijn zuster en Maartje maar die hadden het niet verstaan want Dennis in zijn oor fluisterde.
Henk keek zijn neef weer aan en zei, "oké, ik ben zo terug"., en hij liep de kamer uit.
"Wat gaat papa doen," vroeg Maartje.
Dennis antwoordde, "Hij is even plassen". Hij zag aan de blik van zijn moeder dat zij wel beter wist.....

Zijn pik stond nog steeds kneiterhard omhoog wat zijn rokje aan de voorkant optilde.
"Mijn kleine ‘meid’ heeft een hele grote stijve klit zie je dat?” zei Esther, en keek Maartje met een brede glimlach aan.
Maartje speelde het spelletje mee en voor hij het wist hadden zijn moeder en Maartje hem achterover op de bank geduwd en zaten ze tussen zijn benen.
"Volgens mij is deze clit toe aan onze sappige tongen, denk je niet?" vroeg Esther aan haar nichtje.
Haar antwoord was ja, door instemmend tegelijk met haar tante zijn eikel te likken en als topje van zijn klitje beschouwde... Het was heerlijk!!

Het vooruitzicht dat Henk dadelijk ook als vrouw gekleed bij hen zou komen maakte Esther nog geiler dan ze al was. Maartje had geen idee wat er zou komen en zij concentreerden zich op Dennis (Denise) wiens mannenklit overduidelijk zichtbaar door zijn rokje priemde. Ze trokken zijn rok omhoog en vonden het super opwindend om hem te zien in de donkere nylons en jarretelles en een stringetje dat zijn pik niet meer kon bevatten. Ze duwden hem achterover op de bank en pijpten en likten zijn heerlijke stijve lul. Maartje streelde hitsig over zijn benen en speelde met zijn ballen toen het getik van hakken hen duidelijk maakte dat Henk weer terug was.

Alle drie keken ze tegelijk naar hem. Hij had een sexy jurkje aan met grote (nep)borsten in een beha, open hakschoentjes en dunne lichtbruine nylonkousen, dezelfde die zijn zuster ook aan had.
Maartje slaakte een kreet "Pap.... je bent een echte vrouw...."
Henk stond te grijnzen "vind je het mooi?" vroeg hij en zijn dochter knikte enthousiast.
"Laten we dan maar verder gaan met ons spelletje en eens kijken wat dat ons brengt" aan zijn stem was te horen dat hij super opgewonden was.

Ze gingen verder met het spel, maar konden hun ogen en handen niet van elkaar afhouden. Dennis won, hij moest even nadenken en zei toen tegen Henk "doe het jurkje van je dochter uit en Maartje doe hetzelfde bij je vader en streel elkaar... maar niet aan kutje en pik komen... Neuken komt later nog...." ze moesten allen lachen om de laatste toevoeging.
Henk trok zijn dochter tegen zich aan. Hij schuurde met zijn been tegen haar been zodat het opwindende geluid van nylon op nylon te horen was. Hun handen streelde elkaars lijf, billen benen, buik, rug maar zoals afgesproken raakten ze elkaar geslachtsdelen niet.

Esther ging bij Dennis op schoot zitten, zijn harde pik lekker tegen haar billen gedrukt, terwijl ze elkaar zoenden keken ze naar vader en dochter die elkaar vol extase stonden te zoenen en te strelen.
"Wij moesten ook onze bovenkleren maar uitdoen...." zei Esther tegen Dennis en een paar tellen later waren zij ook alleen nog maar gekleed in lingerie, nylonkousen en hakken. Esther kon er niets aan doen maar snel kneep ze in de harde pik van haar zoon voordat ze de anderen weer naar de tafel riepen om ondanks hun ongelooflijke opwinding weer door te gaan met het spelletje. Ach, ze hadden het hele weekend nog voor zich.

Nu won Maartje en ze wilde dat Esther haar broer en zoon pijpte. Nu vond Esther dat geweldig om twee pikken tegelijk te pijpen dus terwijl zij voor haar stonden zakte ze op haar knieën voor hen neer en nam de twee zeer erecte palen tegelijk in haar mond. Lekker twee van die eikels op haar tong. De maat van een pik maakte haar niet veel uit maar nu kon ze toch goed voelen dat haar broer een aardig wat meer uit de kluiten gewassen was dan haar zoon. Dat zou nog wat worden als Henk zijn dochter zou gaan neuken.

Ze zoog gretig op die twee lullen en zag dat Maartje zichzelf zat te vingeren en zo nat was dat het vocht met kleine golfjes uit haar kutje droop.
Esther liet de pikken uit haar mond glippen en terwijl ze de stijve stokken in ieder hand vast hield zei ze: "Henk zie je dochter eens bezig..... spelletje is leuk.... maar wordt het nu niet eens tijd dat jij haar lekker neemt..... Dan komen Dennis en ik naast jullie liggen op bed en neukt hij mij...... lijkt je dat geen geil familietafereel?"

Henk reageerde enthousiast net als Dennis en opgetogen vlogen ze met z'n vieren de trap op naar het giga bed in de slaapkamer van Esther
Het warme sap vloeide bij Maartje uit haar kutje toen ze voor haar tante en neef uit de trap op liep. Haar vader streelde haar benen. Het meisje keek achterom en zag de grote dikke pik tussen de jarretelles naar voren steken. Gek, maar ook een opwindend gezicht. Het was zo geil om te zien dat ze het niet verborgen kon houden hoe erg het haar opwond. En het idee dat die grote pik dadelijk bij haar naar binnen zou dringen maakte dat haar sap overvloedig uit haar kutje droop en de boorden van haar nylons doorweekte.

Toen ze op de slaapkamer kwamen zag Esther hoe opgewonden haar nichtje was.
"kijk eens hoe je kleine meid ligt te smachten Henk, het wordt tijd dat je haar eens lekker neukt! Jullie hier en Dennis en ik ernaast!”
Maartje kreeg een knal rood hoofd maar liet zich volledig gaan. Het idee alleen al maakte haar gek.
Tante Esther keek haar geil aan. Ze ging naast haar liggen en zei, “kom ontspan je dan laten we ons lekker neuken… Jij met papa en Dennis zal mij neuken..”

Esther zakte achterover op het bed met Maartje naast haar. Ze boden hun kutjes aan de mannen aan. Dennis kroop meteen op zijn moeder en voor ze het goed en wel besefte zat zijn pik al diep in haar.
Henk leek nog even te twijfelen maar dan kwam hij ook op het bed, likte even over het druipende kale kutje van zijn dochter en schuifelde dan tussen haar benen.

Dennis lag hard in de warme kut van zijn moeder te pompen en beiden zagen ze de eikel van Henk de lipjes van zijn dochter raken.
"oh ja pap, kom in me...." zei Maartje verlangend.
Esther genoot van de harde pik van haar zoon, maar nog meer van de verlangende blik van haar nichtje.
Maartje pakte de hand van haar tante en kneep er hard in en dan een kreet. "ja pap... je zit in me..... kom dieper..." Ze klemde haar nylonbenen om zijn heupen en roffelde met haar hakjes op zijn billen.

Henk stootte door en dan zat hij diep in haar.
"Oh pap..... wat is tie hard en dik en groot....." riep Maartje hijgende. Ze tilde haar heupen omhoog toen haar vader haar langzaam begon te neuken en zij in zijn ritme mee bewoog.
Daar lagen ze dan naast elkaar; een vader die zijn dochter naait en een moeder die door haar zoon wordt geneukt....

Dennis neukte zijn moeder vol overgave en zag hoe Maartje lag te genieten. Hij bleef even diep in de trekkende poes van Esther zitten en samen keken ze verlekkert toe hoe hun nichtje zich volledig over gaf aan haar papa.
Henk lag haar na een voorzichtige start te neuken en zijn halen werden langzaam maar zeker steeds wat steviger. Dennis zelf ging automatisch in dat ritme mee stoten waardoor ze in een zelfde swing kwamen uiteindelijk.

Aan Maartje zag Dennis dat ze wat moeite had met de grote pik van haar vader. Ze lag zeker te genieten maar het was wat zwaarder dan anders voor haar leek het wel. Ja wat wil je ook. Als je dan een ineens een volwassen mannen pik in je krijgt kon hij zich voorstellen dat dit heftig is ook al paste Henk zich wel aan op haar.
Ondertussen zat hij aardig diep in de kut van zijn moeder en begon wat ruiger in haar te stoten.
Esther deed nu wat Maartje daarnet bij haar vader deed... ze zette haar hakjes in zijn billen en duwde hem zo mee in het ritme en drukte me wat dieper in haar!!!!
“Oooh jongen!! Je verwent je moedertje weer heerlijk lekker!!!!!”kermde ze vol genot.
Auteur : Momson4018 / Geschreven op : 08 januari 2018 - 14:33 / Hits : 2789 / Waardering : 2.55
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Moeder en Zoon verliefd 5
Auteur : Momson4018 / Geschreven op : 28 november 2017 - 09:00 / Hits : 10445 / Waardering : 4.20

moeder en zoon verliefd 1
Auteur : Momson4018 / Geschreven op : 31 oktober 2017 - 09:17 / Hits : 23501 / Waardering : 4.16

Moeder en zoon verliefd 2
Auteur : Momson4018 / Geschreven op : 06 november 2017 - 09:40 / Hits : 15275 / Waardering : 4.16

Moeder en zoon verliefd 4
Auteur : Momson4018 / Geschreven op : 21 november 2017 - 09:34 / Hits : 14109 / Waardering : 3.40

Moeder en zoon verliefd 9
Auteur : Momson4018 / Geschreven op : 02 januari 2018 - 10:35 / Hits : 8282 / Waardering : 3.09

Moeder en zoon verliefd 3
Auteur : Momson4018 / Geschreven op : 14 november 2017 - 09:53 / Hits : 18709 / Waardering : 2.94

Moeder en zoon verliefd 8
Auteur : Momson4018 / Geschreven op : 22 december 2017 - 10:22 / Hits : 7615 / Waardering : 2.80

Moeder en zoon verliefd 6
Auteur : Anoniem / Geschreven op : 14 december 2017 - 09:29 / Hits : 7927 / Waardering : 2.77

Moeder wordt verliefd op haar zoon en wil kind
Auteur : Angela / Geschreven op : 19 april 2009 - 21:22 / Hits : 56298 / Waardering : 1.79

Moeder wordt verliefd op haar zoon en wil kind 2
Auteur : Angela / Geschreven op : 24 april 2009 - 08:50 / Hits : 33128 / Waardering : 1.55

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb