Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Op vakantie met mijn bloed mooie schoonzusje en zwager (3)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Op vakantie met mijn bloed mooie schoonzusje en zwager (3)
Evi viel bijna gelijk in slaap, en haar zusje Kim en haar man Kees gingen naar hun eigen slaapkamer.
De volgende ochtend was iedereen wat stil en Evi en Kim hadden een kater.
Na het ontbijt kwam er weer wat leven in de dames, ik had gelezen dat iets met oude ambachten was in de stad. Ik stelde voor om de fiets te pakken en te gaan kijken, meestal als ik wat belabberd ben en ik doe wat buiten dan knap ik ook weer op.
Iedereen vond het prima, en voordat we in de stad waren(na ca 8 km fietsen) kregen de dames ook weer wat praatjes, hoewel er over de vorige avond geen woord werd gerept. Iedereen wist natuurlijk dat dit niet normaal was (zie deel 2), even later liepen we door de stad en kwamen langs Hunkemöller Evi keek gelijk naar binnen .
Kees keek ook even maar wist dat zijn Kim daar toch niets kocht, Kees liep even door en ging staan kijken bij zo,n stunt verkoper. Ik zag Evi staan zoeken in een kledingrek met slipjes, Kim keek ook even maar zocht niet echt, ik keek ook even of er nog leuke vrouwen stonden te zoeken tussen de lingerie. Het was vrij rustig in de winkel en ik besloot om maar naar mijn zwager te gaan, dan kon Evi nog even kijken of er wat voor haar tussen zat.
Even later kwamen Evi en Kim naar buiten met lege handen. We liepen verder en pakten nog even een terrasje de dames namen gelijk weer een glas wijn en Kees bestelde een glas bier ik vond het nog te vroeg(het was 11 uur in de morgen) en hoopte stiekem om later die middag nog naar de sauna te gaan. Die middag zou ik samen met Kees en andere mensen van het vakantiepark een mountainbike rit maken van ongeveer 2 uur. S,morgens (toen wij broodjes haalden) stond het animatie team bijna smekend mensen te ronselen voor de tocht. Het is natuurlijk zo, als ze niets doen dan verdienen ze ook niets.
En Kim had gelijk gezegd dat het voor mij en haar man wel wat was en dan konden zij en haar zus heerlijk even zonnebaden in de tuin van het huisje.

Na een paar wijntjes zei Kim, kom op anders komen de mannen te laat. Het was inmiddels richting de 30 graden en volgens mij te warm om te mountainbiken. Maar de dames vonden dat we moesten gaan het was in het bos dus best koel, dus dat moest wel lukken en een beetje beweging kon volgens de dames ook geen kwaad.
Evi zei tegen Kim, wij gaan zonnen en kwam even later in haar prachtige witte bikini, met niet al te veel stof. Evi had zo,n bikini broekje met van die touwtjes op de heupen en niet al te veel stof er aan, haar grote borsten pasten amper in het topje maar ik vond het altijd geweldig mooi. Nu zag mijn zwager Kees, mijn Evi ook zijn ogen rolden bijna uit zijn oog kassen. Hij had Evi dan al helemaal naakt gezien, maar dit was bijna nog mooier.
Kim kwam even later in een iets minder spannend, maar best wel een mooie bikini naar buiten.
Het broekje was groter en haar kleine borsten waren bijna helemaal bedekt.
Kees en ik trokken een korte broek aan en ik hoorde door het slaapkamer raam dat Evi zei de topjes kunnen straks wel af. Je bedoelt topless hoorde ik kim zeggen, ja jo zei Evi serieus dan worden jou witte borstjes ook mooi bruin. Het werd stil want ik hoorde Kees ook buiten komen en vroeg of hij er sportief genoeg uitzag.
Kim en Evi zeiden stoer, Evi zei nog ik vind een echte wieler renbroekje wel spannender dan kun soms het mannelijk gereedschap mooi afgetekend zien zitten.
Ik dacht nog , je kunt al weer goed horen dat de wijn begint te werken, want Evi praat normaal nooit zo.
Maar goed Kees en ik gingen weg, we kwamen bij de receptie daar stond 1 persoon van het animatie team ons op te wachten. Voor de rest was er niemand, een beetje verontschuldigend zei hij het is te warm dan komt er meestal niemand. Maar zei hij dan gaan we toch met zijn drieën, hoewel ik wel merkte dat hij er ook niet veel puf in had. Gelijk zei ik nee jo we wachten nog even en da gaan wij ook bij ons op het terrasje zitten, wij moesten van onze vrouwen maar doen het liever even rustig aan.
Kortom even later kwamen we terug bij ons huisje ik zei tegen Kees we gaan onze vrouwen even verrassen dus rustig aan doen.
Kees lachte, we slopen naar binnen en keken door het raam. Buiten was Evi net bezig aan haar zus achterkant in te smeren Kim lag op haar buik en de dames hadden de topjes al af gedaan. De borsten van mijn Evi slingerden langzaam heen en weer. Kees keek vol bewondering hoe zijn vrouw heerlijk werd ingesmeerd.
Kees stond te staren naar de borsten van mijn Evi, haar tepels stonden stijf. Evi was druk bezig en wij Evi zachtjes zeggen, ik zal jou broekje ook even uit doen anders komt daar zonnecrème op. En gelijk pakte zij het broekje bij de heupen om het onder uit te doen. Kim keek op zij en fluisterde dit kan niet jo. Evi zei er is bijna niemand die je kan zien en onze mannen komen nog lang niet terug.
Tussen het huisje en het huisje wat achter ons stond stonden wat bosjes, waar je wel een beetje door heen kon kijken. Daar zag ik een man van een jaar of 22 zitten kijken richting onze vrouwen zo nu en dan kwam een jonge vrouw ook even buiten. Zij was druk bezig met opruimen en bij hem kon je zien dat hij een beste stijfe had in zijn zwembroek.
Maar goed mijn Evi duwde de benen van haar zusje wat uit elkaar en begon nu de billen en binnenkant van de benen van haar zusje in te smeren. We hoorden lichte kreuntjes en Evi pakte haar zusje bij de heupen en trok die naar boven, nu zat Kim op haar knieen en haar Evi masseerde Kim,s kutje.
Beide dames genoten en ik zat met mijn hand in mijn broek en ik kon het niet meer laten om hem er uit te halen, Kees keek nu ook naar mij en wist niet meer waar hij eerst of laatst moest kijken.
Nu hoorden we de voordeur met een knal dicht gaan door de wind. Kees en ik schrokken en doken weg, maar ook hoorden we de dames geschrokken zeggen kom trek je snel weer aan.
We wachten even en liepen het terras op waar de dames nog net bezig waren hun topje voor te doen.
Nu al terug vroegen 2 rooie hoofden, we legden uit dat het te warm was. Klopt zei Evi, wij hebben het ook warm. Zij ging staan en zij had gewoon een natte plek in haar broekje.
Een paar uur later gingen we naar de sauna en het bij behoorde zwembad waar je lekker naakt kon zwemmen.

Wordt vervolgd
Auteur : / Geschreven op : 09 januari 2018 - 10:51 / Hits : 7972 / Waardering : 3.72
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Op vakantie met mijn bloed mooie schoonzusje en zwager(2)
Auteur : Frank / Geschreven op : 21 december 2017 - 09:53 / Hits : 18181 / Waardering : 4.00

Op vakantie met mijn bloedmooie schoonzusje en zwager
Auteur : Frank / Geschreven op : 12 december 2017 - 14:40 / Hits : 31127 / Waardering : 4.44

Mijn wel erg stoute najaars vakantie. Deel twee.
Auteur : Edith / Geschreven op : 29 december 2016 - 13:02 / Hits : 26912 / Waardering : 4.72

Op vakantie met mijn vader deze zomer.
Auteur : Angeline / Geschreven op : 24 september 2016 - 19:14 / Hits : 34965 / Waardering : 4.60

Mijn wel erg stoute najaars vakantie.
Auteur : Edith / Geschreven op : 27 december 2016 - 16:37 / Hits : 32930 / Waardering : 4.57

Op vakantie met mijn vader deze zomer. Deel twee.
Auteur : Angeline / Geschreven op : 27 september 2016 - 00:41 / Hits : 29014 / Waardering : 4.48

Chris is mijn zwager!
Auteur : Samantha . B / Geschreven op : 16 februari 2015 - 21:07 / Hits : 27600 / Waardering : 4.24

Op vakantie met mijn dochter
Auteur : Wim / Geschreven op : 10 november 2017 - 10:32 / Hits : 29066 / Waardering : 4.22

seks met mijn schoonzusje(4)
Auteur : peter / Geschreven op : 02 september 2015 - 10:47 / Hits : 26493 / Waardering : 4.14

Gezellige middag met mijn zwager…….deel twee.
Auteur : Erika / Geschreven op : 18 mei 2016 - 15:23 / Hits : 26407 / Waardering : 4.08

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 1 van 1
kimber
Lekker spannend en opwindend kom maar snel met deel 4
Geschreven op : 10 januari 2018 - 09:25

Resultaten: 0 - 1 van 1
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb