Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Op mijn verzoek gaat mijn broer mee op vakantie, tweede deel
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Op mijn verzoek gaat mijn broer mee op vakantie, tweede deel
De volgende morgen wordt ik, Larissa, later wakker dan de bedoeling was en zie mijn naakte broer David naast me in bed liggen, onmiddellijk herinner ik me weer de fantastische sex die ik gisteravond met mijn broer heb gehad.
Ik stap uit het bed en ga eerst het koffie apparaat aanzetten, daar heb ik wel behoefte aan en maak dan David wakker, die kijkt een beetje versuft nog als hij mij naakt naast het bed zie staan, dan verschijnt er een lach op zijn gezicht en weet hij ook weer wat we gedaan hebben.
“Ik heb super goed geslapen broer in jou armen na de heerlijke sex gisteravond” met een odol komt hij ook uit het bed omhelst mij even, geeft me een kus en pakt me even bij mijn grote tieten.
Heerlijk om zo vrij nu met elkaar om te gaan waarbij alles mag en toegestaan is.
Na een paar koppen koffie douchen we om beurten en besluiten we om vandaag naar Willemstad te gaan, daartoe zijn we aangewezen op het openbaar vervoer, lekker naakt loop ik nog rond, maak me een beetje op en zoek een leuk zomerjurkje uit, aan David vraag ik lachend zal ik lingerie aan doen of alles lekker bloot laten, hij komt bij me staan, pakt me even bij mijn dikke kale kut en geeft aan dat hij het spannend vind als ik er niets onder draag, aan dat verzoek voldoe ik, met plezier overigens hoor, heerlijk om met deze temperatuur lekker om mijn grote tieten lekker los te laten hangen.
Wel doe ik voor de zekerheid een string in mijn handtas, waar verder geld, legitimatie en dat soort dingen in zitten.

Tijdens de busreis die niet zo lang blijkt te zijn til ik regelmatig mijn jurkje op om David mijn blote kale kut te laten zien, zo geilen we elkaar heerlijk op en ik vind het ook lekker dat constante beetje geile gevoel in mijn lijf.
Als we in het prachtige Willenstad rondlopen slaat David zijn arm om me heen en met zijn hand op mijn billen bekijken we wat winkeltjes, nemen een terras, en vermaken ons prima, in diverse kledingrekken kijk ik of ik nog een mooi jurkje kan vinden.
David geeft aan dat het wel lekker kort moet zijn, ik antwoord dat het niet te kort moet zijn zodat mijn blote kut niet zichtbaar is.
Dan zie ik iets leuks en ga een winkel binnen, neus daar wat rond en de donkere man laat wat jurkjes zien dan wijst David er eentje aan die hij wel mooi vind en ik geef aan dat ik hem even wil passen.
David loopt naar buiten en wacht daar op mij, de man zegt dat hij ook nog even een maatje groter pakt, juist op het moment dat hij het aangeeft door het gordijntje, wat niet veel voorstelt, trek ik mijn jurk over mijn hoofd en sta ik naakt voor hem.
Met een lach op zijn gezicht vraagt hij : “dus jij draagt niets onder dat jurkje ?” ik antwoord : “nee en dat is heerlijk, en rustig staat hij mij te bekijken en ik vind het wel spannend om mij naakt aan deze man te laten zien.
Dan zegt hij : “jij hebt het perfecte figuur, een paar lekkere tieten en je hebt lef. Jou zoek ik al een poos” ondertussen trek ik het eerste jurkje aan en dat is inderdaad te klein en te kort dat weet ik weer uit te krijgen en sta weer naakt voor de verkopen hardop zegt hij dan : “en een hele mooie kale kut dat is ook perfect” dan nog steeds naakt vraag ik hem waarvoor hij mij dan nodig zou hebben.
Dan verteld hij dat hij een blanke vrouw zoekt die een keer als model durft te werken en voor de camera veel van zijn jurkjes en rokjes wil showen, en gaat hij verder er zijn ook de nodige kledingstukken bij waar je tieten zichtbaar zijn, dus besluit hij dat het model niet angstig moet zijn dat er op de foto’s wel wat te zien kan zijn.
Ik pak het andere jurkje en trek dat aan, voor de zekerheid vraag ik verder : “dus geen rariteiten, geen sex, geen porno” hij verzekert mij dat dergelijke dingen niet aan de orde zijn mits ik zelf naakt op de foto wil.
In de spiegel bekijk het jurkje en voor het handig is het te kort als ik mijn armen omhoog doe zie je mijn blote kut.
Dus loop ik de winkel weer in en zoek nog wat verder, dan vind ik een zwart jurkje, ook wel kort met een min of meer doorzichtig bovenstukje, ik trek die aan en roep David, die vind hem gelijk prachtig mede doordat hij mijn tieten net kan zien en deze vrij en los moeten hangen in dit jurkje.

De verkoper bekijkt me aandachtig en zegt dan: “jij zou er echt perfect voor zijn” David kijkt niet begrijpend en ik leg hem even uit wat de man gevraagd heeft, we beloven dat we er over nadenken en hem zo spoedig mogelijk wat laten weten.
We shoppen nog wat verder, geilen lekker met elkaar en aan het einde van de middag gaan we weer terug, in ons appartement aangekomen drinken we wat en pak ik David om zijn nek en fluister in zijn oor : “ik ben lekker geil en zou wel een paal in mijn kut willen voelen” hij trekt mijn jurkje over mijn hoofd en pakt me bij mijn kut die al redelijk vochtig is.
Hij doet ook zijn broek omlaag en pakt me bij mijn bovenbenen en tilt mij op, ik snap gelijk wat de bedoeling is en sla mijn benen om zijn heupen en laat hij me op die manier over zijn paal zakken, heerlijk voel ik hem binnendringen en omdat hij me helemaal laat zakken heb ik gelijk de volle lengte in mijn kut zitten.
Met een zware kreun ontvang ik hem en met mijn armen om zijn nek en David zijn handen onder mijn billen beweegt hij me op en neer over zijn paal en steeds komt hij mega diep. Tot tegen mijn baarmoeder in mijn kut.
“Oooohhhh broer wat was ik hier aan toe war heb ik dit even nodig” zeg ik hem en echt super lekker neuken we dan zegt hij : “is mijn fotomodel zo lekker geil weer” “ja ik ben zo lekker geil en hoerig weer” antwoord ik hem, “ga jij je ook door die donkere man laten neuken ?” vraagt hij dan geheel onverwacht, ik verbaas me over die vraag maar omdat we lekker geil bezig zijn antwoord ik : “zou je het willen zien als hij mij flink afneukt dan” sneller beweegt hij me op en neer en zegt daar op “als jij het zou willen mag dat wel hoor als ik je ook elke dag maar mag neuken”.
“Jij mag me zo vaak neuken als je wil geile broer” antwoord ik hem en omdat hij mij zo snel op en neer beweegt geef ik aan dat ik bijna ga komen en dat hij mij dan wel vol moet spuiten.

Even later kom ik klaar en duwt mij me hard en diep omlaag en jaagt weer meerdere stralen heerlijk warm zaad diep in mijn kut.
Schokkend en kreunend hang ik aan mijn broer zijn nek en voel hoe zijn pulserende paal heerlijk warm zaad diep in mij spuit.
Hij loopt naar een stoel en zakt daarop neer en ik blijf nog lekker op zijn paal zitten, ik geef hem een lekkere tongzoen en leg mijn hoofd daarna op zijn schouder om even bij te komen en heb het heerlijke lome gevoel in mijn lichaam na een goed orgasme.
Later besluiten we uit eten te gaan en trek na het douchen mijn nieuwe jurkje aan, en gewoonte getrouw inmiddels geen BH en string, mijn tepels zijn wel zichtbaar door de doorzichtige stof van het bovenstukje en ik moet wel opletten want het jurkje is redelijk kort.

Tijdens ons diner hebben we het nog over het verzoek of ik een dag model wil zijn, en ik heb er best wel zin in en het lijkt me leuk en spannend, we weten niet of ik er een vergoeding voor krijg, en ook niet waar het gaat gebeuren.
David geeft aan dat het hem wel leuk lijkt om mij in de meest spannende outfits te zien, en lachend vervolgt hij : “en daar zal jij wel vreselijk geil van worden en je ook wel door hem laten neuken denk ik” gelijk antwoord ik : “nou ja zeg, doe normaal ik laat mij niet zomaar door een vreemde neuken” al flits het wel door mijn hoofd dat het wel vreselijk spannend en geil zou zijn…………
Dan vraag ik voorzichtig verder : “volgens mij zou jij het wel vreselijk geil vinden als jij ziet dat een andere vent jou geile zus neukt” dan geeft hij eerlijk toe dat het hem een enorm geil gezicht lijkt als een andere vent mij zou neuken en hij toe staat te kijken.
Met een lach antwoord ik dan : “voorlopig is het genoeg dat mijn broer mij dagelijks neukt, jij wil van je zus een geil hoertje maken volgens mij” zo kletsen en fantaseren we nog wat verder maar het maakt mij wel weer bloedgeil en geef later aan dat we naar ons appartement gaan omdat ik weer een vreselijke beurt nodig heb.
Elke seconde is het genieten op dit warme vakantie eiland waar mijn broer en ik lekker ongegeneerd geil kunnen en willen zijn.
Als we naar ons appartement lopen gaat David op een bankje zitten, we lopen door een soort van klein parkje en trekt mij op zijn schoot, met mijn gezicht zit ik naar hem toe en aan elke kant van zijn benen staan mijn benen.
Hij drukt zijn mond op de mijne en even tongen we lekker en kneed hij stevig mijn dikke tieten en even later streelt hij mijn blote kut onder mijn jurkje en natuurlek drukt hij een vinger in mijn kut, die al snel lekker nat wordt natuurlijk.
Dit is weer genieten en voel er een tweede bijkomen en lekker diep voel ik zijn krommende vingers in mijn kut bewegen, mijn onderlichaam beweeg ik mee op zijn vinger ritme en zeg hijgend in zijn oor : “heerlijk is dit broer maak je geile zus maar even lekker klaar nu”.
Steviger en sneller vingert hij me en heerlijk ga ik zo richting weer een orgasme en niet veel later zit ik te schokken op zijn schoot en kom ik heerlijk klaar.
Lekker langzaam beweegt hij zijn vingers in mijn druipend natte kut en zit ik heerlijk loom bij te komen, we kussen nog even en zeg hem in zijn door dat hij me straks mag neuken als beloning.

Als mijn benen mij weer kunnen dragen lopen we verder naar ons appartement, daar gooien we beide gelijk al onze kleding uit en zijn we heerlijk naakt.
David moet van mij op het bed gaan liggen ik wil hem dan eerst even heerlijk klaar pijpen, daarna kan hij mij dan lekker lang neuken, dus met zijn paal recht omhoog ligt hij klaar voor mij.
Vol overgave pijp ik hen en kneed en masseer zijn gevulde ballen, ondertussen trekt hij lekker aan mijn tepels, omdat we al zo vaak sex hebben gehad nu met elkaar kunnen we heerlijk vrijuit grenzeloos sexen met elkaar.
Heerlijk om zijn mooie paal in mijn mond te voelen als hij aangeeft dat ik hem niet klaar moet pijpen hij wil zijn zaad over mijn tieten spuiten.
Dus als hij aangeeft dat hij er bijna is ga ik op mijn rug op het bed liggen en zit David naast mij te rukken en kneed ik weer zijn ballen
Dan komt hij klaar en zie ik hoe het sperma uit zijn paarse eikel schiet en voel de klodders zaad op mijn dikke tieten landen.
Wel heel geil om te zien hoe mijn broer spuitend zo klaarkomt en mij onderspuit, als hij uitgespoten is komt hij naast me liggen en geeft aan dat hij dit prachtig en super geil vond om te doen.
Later loop ik naar de badkamer om mijn tieten even te wassen.
Lekker ga ik naast mijn broer op het bed liggen en streel en speel met zijn pik en ballen niet veel later staat hij weer recht omhoog en ga ik op David liggen, dan ga ik zitten druk me een stuk omhoog en laat me langzaam over de harde paal van mijn broer zakken.
Zo heerlijk zo lekker geil als ik zijn harde paal mijn kale dikke kut binnen voel schuiven………….

Even blijf ik stil zitten om te genieten van het gevoel dat er weer een harde paal diep in mijn geile kut zit en zeg tegen mijn broer : “nou jongen aan jou de eer om mij weer goed klaar te laten komen” en beweeg mijn onderlichaam langzaam op en neer.
Hij pakt me bij mijn grote tieten en antwoord : “het zal geen moeite kosten om mijn bloedgeile zus te laten komen, jij bent gewoon hoerig geil lekker wijf”.
Ik geniet van zijn taalgebruik en zeg daar dan op : “en ja de hele vakantie zal ik je hoerig geile zus zijn” dan neuken we lekker verder, met mijn handen steun ik op David zijn schouders, en speelt hij lekker met mijn hangende grote tieten en maak ik neukende bewegingen met mijn onderlichaam.
Geweldig lekker voel ik zijn paal diep in mijn kut bewegen en lekker in en uit schuiven, heerlijk zijn we zo intens met elkaar bezig, mede door de temperatuur op Curaçao voel ik de zweetdruppels op mijn voorhoofd, maar mijn geile druipende kut is vele malen natter en maakt soppende geluiden.
Dan moet ik van David afgaan zegt hij dat hij me langs achter wil neuken , en ik moet voorovergebogen bij de grote tafel gaan staan, mijn armen sla ik over elkaar en leg daar mijn hoofd op, zo sta ik voorovergebogen voor hem klaar, mijn grote en dikke tieten hangen nu omlaag zeg maar, David komt achter mij staan en voel hoe hij zijn harde paal een paar keer door mijn natte en dikke kut wrijft dan drukt hij hem bij mij naar binnen.
Een kreun van geil genot maak ik en weer heerlijk zoals ik zijn paal weer in mij voel, hij heeft zijn handen op mijn heupen en zo kan hij flink diep in mijn kut stoten.
Dat heb ik ook graag ik hou er wel van om stevig en diep genomen te worden, echt weer heerlijk heftig staat hij mij te dekken en dan pakt hij mijn beide heen en weer slingerende grote tieten en trekt hard aan mijn tepels, alles vind ik lekker hoor we staan beide deze vakantie in een soort van geile modus en we gaan weer heerlijk los.
Heerlijke geile benamingen geeft David mij en onwijs lekker staat hij me te neuken zo achterlangs en gewillig en geil als ik ben werk ik er ook volledig aan mee.
Omdat David al een keer gekomen is kan hij het lekker lang volhouden en spoor ik hem aan om zo hard mogelijk en ook zo diep mogelijk in mijn hoerig geile kut te rammen, bij elke stoot voel ik hem tegen mijn baarmoeder aan komen, heerlijk, zo wil ik het ook.
Echt heerlijk voelt het zoals hij zijn paal in mijn drijfnatte en soppende kut ramt en hij roept dan ook : “wat een lekker hoerige en geil neuk kut heb je Larissa ik ga je weer een keer vol met zaad pompen” dat vooruitzicht zie ik wel zitten en ga met een hand naar mijn kut, ik voel dat ik zo nat ben dat het kutgeil langs mijn vingers loopt.
David zijn paal voel ik snel in en uit mijn kut schuiven, en ik bewerk dan weer even mijn klit en dan weer even kneed ik mijn broer zijn ballen, zo help ik ons beide richting orgasme.
Dan roep ik : “kom maar David ik ben er ook bijna spuit mijn geile kut maar weer vol” en sneller en harder gaat hij in mij stoten op weg naar de “de grande finale” en roept hij : “ja geile zus ik ga je hoeren kut vol met zaad spuiten” en voel hoe hij even later diep in mijn kut even stilhoudt en voel ik de eerste straal warm zaad in mij gespoten worden, snel beweeg ik mijn vingers over mijn klit en begint het klaar komen bij mij ook, ik voel hoe mijn kut samen krampt en ook hoe David zijn pulserende paal steeds meer en meer zaad in mijn klaarkomende kut spuit.

We staan beide weer vreselijk heftig en ongecontroleerd klaar te komen en geloof me het voelt zo hemels lekker als ik klaarkom en tegelijk krijg ik dat warme sperma in mijn kut gespoten, verslaafd ben ik aan zo een hoogtepunt.
Als onze lichamen wat uitgeraasd zijn kunnen mijn knieën mij niet meer dragen en laat ik mij naast de tafel op de vloer zakken.
David gaat met zijn inmiddels verslapte paal op een stoel zitten, zijn zaad loopt uit mijn kut op de vloer, maar even heb ik nodig om bij te komen dit was wel weer zo fantastisch en geweldig om zo door mijn broer gepakt te worden.
Als we weer een beetje bij de les zijn drinken we wat en gaan even snel samen onder de douche, dan kruipen we samen lekker naakt in bed, voor ik in slaap val bedenk ik mij dat ik morgen naar die winkel ga bellen dat ik van zijn verzoek om als model een dag te werken gebruik ga maken…………….
Auteur : Larissa / Geschreven op : 09 maart 2018 - 16:49 / Hits : 9473 / Waardering : 4.85
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Op mijn verzoek gaat mijn broer mee op vakantie.
Auteur : Larissa / Geschreven op : 05 maart 2018 - 17:16 / Hits : 16243 / Waardering : 4.90

Met mijn broer naar een verjaardag. Deel 2
Auteur : Carine / Geschreven op : 16 juni 2016 - 00:42 / Hits : 49306 / Waardering : 4.86

Mijn wel erg stoute najaars vakantie. Deel twee.
Auteur : Edith / Geschreven op : 29 december 2016 - 13:02 / Hits : 30831 / Waardering : 4.72

Vier geweldige dagen met mijn vader. tweede deel
Auteur : Manuela / Geschreven op : 07 juli 2016 - 22:42 / Hits : 25191 / Waardering : 4.50

Op vakantie met mijn vader deze zomer. Deel twee.
Auteur : Angeline / Geschreven op : 27 september 2016 - 00:41 / Hits : 31378 / Waardering : 4.48

Met mijn broer naar de bioscoop. Deel twee
Auteur : Brigitte / Geschreven op : 06 april 2016 - 14:15 / Hits : 31485 / Waardering : 4.40

Mijn belevenissen als fysiotherapeut. Tweede deel.
Auteur : Adwin / Geschreven op : 17 september 2017 - 18:51 / Hits : 17839 / Waardering : 4.36

Mijn zus redt mijn vakantie (deel 2)
Auteur : Gert78 / Geschreven op : 14 februari 2018 - 22:17 / Hits : 15718 / Waardering : 4.30

De spierblessure die mijn vader kon behandelen. Tweede deel
Auteur : Claire / Geschreven op : 13 december 2016 - 23:24 / Hits : 20638 / Waardering : 4.06

Met mijn broer naar een verjaardag. Deel 3
Auteur : Carine / Geschreven op : 27 juni 2016 - 01:43 / Hits : 23657 / Waardering : 3.91

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 2 van 2
Max55
Lekker om te lezen. Laat het derde deel maar komen! Ik ben heel benieuwd wat er in de winkel en voor de camera gebeurt...
Geschreven op : 12 maart 2018 - 11:32

whereare
Met de vorige schrijver eens ,van wat er is gebeurd en na de vakantie ook nog een vervolg is van jullie avonturen
Geschreven op : 20 maart 2018 - 08:05

Resultaten: 0 - 2 van 2
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / Categorieën / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb