Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

Op wintersport met mijn zwager schoonzus en hun 2 dochters (3)
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
Op wintersport met mijn zwager schoonzus en hun 2 dochters (3)
Eva herstelde zich een beetje en zei, inderdaad val ik iets meer op meiden maar dit lijkt mij ook wel heel leuk, en wees nou heerlijk ik heb jou ook al een keer horen klaar komen toen jouw vriendin Wendy bij jou sliep. Nu kreeg Kim een rooie kop en zei ja we hadden wat teveel gedronken. Eva keek lachend en ging met haar hand tussen de benen van haar zus en begon brutaal het kutje van haar haar zus te masseren, Eva zei dit vind jij toch ook lekker alleen jij durft er niet voor uit te komen, dat hoeft ook niet hoor want 70% van de vrouwen is bi.

Ik viel van de ene in de andere verbazing want waar haalt zo,n jonge meid die wijsheid weg.
Maar Kim vond het schijnbaar wel fijn dat haar jongere zusje met haar kutje speelde want zij deed geen enkele moeite om de hand van haar zusje weg te trekken zelfs toen Eva de hand van Kim pakte en bij Eva tussen de benen deed trok Kim haar hand niet terug. Voorzichtig zag ik Kim nu ook met haar zusjes kutlipjes spelen, mijn pik werd groter en groter er kwam zelfs al wat vocht uit.
Eva keek naar mijn grote pik en zei tegen haar zus, wil jij eerst of mag ik. Met een geile blik in haar ogen zei Kim, ga jij maar. Snel sloeg Eva een been over mij heen pakte mijn pik en lag wat onhandig met mijn pik bij haar kutje maneuvreren. Kim zag dat en pakte mijn pik vast en opende de kutlipjes van haar zusje zette mijn pik er tussen en Eva liet ziet zich langzaam zakken met een van pijn vertrokken gezicht zat Eva boven op mij en inderdaad deed het eerst ook zeer. Jemig wat was zij strak mijn hele pik paste ook niet in haar kutje, nu begon ze langzaam op en neer te gaan en Eva fluisterde, oh oompje wat heb jij een lekkere pik .
Haar zus Kim zat er aandachtig bij te kijken, ik hield mij krampachtig in om niet klaar te komen maar de kut spiertjes van Eva spanden verder aan en ik spoot mijn pik leeg in haar kutje ,nu kwam Eva ook met een gil klaar, Kim en ik keken geschrokken want voor dat je het weet staat de rest van de familie ook in de slaapkamer. Eva rolde van mij af en voor de zekerheid kropen we even onder het dekbed. En inderdaad ging de slaapkamerdeur open en Mirthe de moeder van Kim en Eva in de deur opening die vroeg of er wat was, hu nee zei Kim ik had kramp, gelukkig had Kim snel het licht in de slaapkamer uit gedaan zodat het niet op viel dat er nog 2 personen bij Kim in bed lagen.
Mirthe verdween ,Stijf van de spanning lag ik in het bed maar bijna gelijk voelde ik al weer een hand om mijn piemel. Wow zei Kim er is niet veel meer over van de grote stijve pik van een kwartier geleden Eva sprong uit bed knipte het licht aan en keek ook naar mijn piemel en met een paar grote ogen zei ze, onvoorstelbaar wat kan zo,n ding veranderen net paste hij bijna niet in mijn kut en nu vind je hem bijna niet weer.
Kim begon hem te masseren en gaf een likje op mijn eikel die nog nat was van het mengsel van mijn sperma en haar zusjes kutvocht, hmm smaakt goed zei Kim en nam pik helemaal in haar mond en begon te zuigen of het een lolly was. In een rap tempo groeide mijn pik weer en de dames zaten vol verwondering te kijken. Ik probeerde nog Kims hoofd van mijn pik te verwijderen en zei dat we net geluk hadden gehad dat we beter konden stoppen. Kim protesteerde en zei, echt niet ik wil ook geneukt worden.
Mijn pik was inmiddels weer bijna stijf en Kim ging op haar knieen zitten en beval mij, kom op neuk mij op zijn hondjes. Eva begon te lachen, op zijn hondjes. Ik ging achter Kim zitten en duwde mijn pik in haar kutje. Eva keek vol bewondering hoe ik mijn pik in haar zus liet glijden, Eva begon met de borsten van haar zus te spelen. Even later draaide Kim zich om en ik stak mijn pik weer in haar kutje. Nu begon Eva met het clitje van haar zus te spelen, ik had het deze wat langer vol gehouden maar met van die 2 geile meiden spoot ik mijn pik op Kims buik leeg.
Kim pakte een shirt van de grond maakte haar buik schoon, even later ging Eva naar haar slaapkamer en Kim en ik vielen in slaap.
De volgende dag gingen we skiŽn en op het einde van de dag verdraaide ik mijn knie iemand van de EHBO van de skilift die er na keek adviseerde mij even een dag rustig aan te doen en dan zou het wel weer gaan.

De volgende dag, bleef ik bij het appartement mijn Ilse baalde zij zat in een ski klasje maar wilde eigenlijk bij mij blijven, omdat ik anders alleen was. Ho, zei mijn schoonzus, ik blijf ook wel bij het appartement mijn spieren staan ook op knappen een dagje rustig aan doen kan voor mij ook geen kwaad.
Een poosje later stond de rest te wachten op de ski bus en ik en Mirthe bleven bij het appartement.
Na de koffie zei Mirthe zullen we straks even zwemmen hier en even in de sauna dat is goed voor de spiertjes. Ik vond het prima want veel meer kon ik toch niet doen. Even later zwommen even en weer later zaten we in de sauna, er was voor de rest niemand, iedereen was natuurlijk skiŽn.
Mirthe keek mij aan en vroeg had jij gisteravond seks met Kim, Ik kreeg een rooie boei en kreeg het nu wel heel snel heel erg warm. Mirthe zei gelijk maakt niet uit jo, ik kan mij het best voorstellen die kerel van mij wil nooit seks volgens mij is hij zo impotent als het maar kan , of is die misschien wel van de verkeerde kant zei Mirthe met een verbitterde stem. Ik keek met grote ogen en vroeg voorzichtig, jullie hebben geen seks. Mirthe schudde nee, hum zei wij eigenlijk ook niet Ilse heeft het altijd druk of is moe of heeft hoofdpijn. Nu moest Mirthe wat lachen, standaard vrouwen kwaal. Maar ik kan mij best voorstellen dat Kim seks met jou wil, je hebt een prachtige pik en wreef voorzichtig over mijn pik die heel snel stijf werd.
Auteur : / Geschreven op : 11 april 2018 - 15:18 / Hits : 22180 / Waardering : 4.21
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Op wintersport met mijn zwager schoonzus en hun 2 dochters
Auteur : Peter / Geschreven op : 24 februari 2018 - 12:00 / Hits : 26686 / Waardering : 4.25

Op wintersport met mijn zwager schoonzus en hun 2 dochters(2)
Auteur : frank / Geschreven op : 23 maart 2018 - 15:12 / Hits : 25093 / Waardering : 3.50

Op wintersport met mijn zwager schoonzus en hun dochters (4))
Auteur : Frank / Geschreven op : 30 april 2018 - 10:28 / Hits : 15684 / Waardering : 3.30

seks met mijn schoonzus op wintersport
Auteur : rick / Geschreven op : 30 januari 2014 - 19:57 / Hits : 40379 / Waardering : 3.28

seks met mijn schoonzus op wintersport (4)
Auteur : j / Geschreven op : 22 februari 2014 - 16:39 / Hits : 21416 / Waardering : 3.17

seks met mijn schoonzus op wintersport (3)
Auteur : rick / Geschreven op : 06 februari 2014 - 19:11 / Hits : 26982 / Waardering : 3.14

Op wintersport met mijn kinderen.
Auteur : Betsie / Geschreven op : 12 juni 2016 - 00:33 / Hits : 28822 / Waardering : 4.53

Op vakantie met mijn bloedmooie schoonzusje en zwager
Auteur : Frank / Geschreven op : 12 december 2017 - 14:40 / Hits : 39677 / Waardering : 4.44

Chris is mijn zwager!
Auteur : Samantha . B / Geschreven op : 16 februari 2015 - 21:07 / Hits : 30446 / Waardering : 4.38

De vriendjes van mijn dochters deel 2
Auteur : geavr67 / Geschreven op : 21 maart 2016 - 15:25 / Hits : 15212 / Waardering : 4.33

onder Bekijk commentaar
Er zijn geen reacties gevonden.
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb