Zoek snel een verhaal...
 
Gertibaldi
 
 


Welkom bezoek(st)er! Je kunt hier registeren.

18de verjaardag
Klein lettertype Groot lettertype Grootste lettertype

Waardering
18de verjaardag
Ik zal me eerst even iedereen voorstellen. Ik heet Saskia en ben 17 jaar heb een mooie 85C en een normaal postuur.
Mijn ouders zijn Henk(45) en Anja(44).
Verder heb ik 1 zus(Femke 22) en 1 broer(Jan 20).

Wij zijn thuis vrij opgevoed en hebben daarom nooit moeite om iets te verbergen.
Aanstaande zaterdag zou ik 18 jaar worden. De week voor mijn verjaardag kwam mijn moeder in de ochtend mijn slaapkamer binnen lopen.
Ze starte het gesprek of ik wel iets had gedaan met vriendjes of vriendinnetjes? Zelf ben ik nog maagd en heb ik ook tegen mijn moeder gezegd.
Ze keek vrij opgetogen en zei dat we mijn verjaardag speciaal wilde vieren. Mijn moeder zei dat ik vrijdagavond niks mag plannen.
Ook zei ze dat we het met zijn 5en gezellig gaan maken.

Donderdag middag kwam ik terug uit school en mijn moeder zei dat ze alvast een cadeautje gekocht had voor mij en dat het boven had neer gelegd.
Snel liep ik naar boven naar mijn slaapkamer. Daar aangekomen lag er op bed meerdere tasjes. Mijn moeder was ondertussen ook naar boven gekomen. Snel opende ik de eerste tas hier zat een lingeriesetje in.
Ik bewonderde het setje en zag er iets raars aan. Het was een beetje doorzichtig en niet overval bedekt. Ik opende het volgende tasje hier zat een shirtje in. Ik keek er een beetje raar naar mijn moeder zag het en zei dit noemen wij een visnet shirtje.
In het volgende tasje zat een jurkje, deze was aan de korte kant, maar dacht er verder niet over na. In de een-na-laatste tas zat een schoenen doos.
Deze maakte ik open en hier zaten een paar hakken in. Nu heb ik wel meerdere paar hakken maar deze waren aan de vrij hoge kant. In de laatste doos zat ook een schoenendoos.
Hier zaten een paar laarzen in. Niet zomaar laarzen maar van die hoge overknee laarzen met ook hoge hakken.
Ik had alles op bed gelegd en mijn moeder zei tegen mij dat ik het maar eens moet proberen te passen.
Ik begon mij uit te kleden en daarna weer aan te kleden.
Het lingeriesetje paste precies.
Precies mijn tepels waren alleen onbedekt bij mijn slipje was en midden gedeelte was open. Ik vroeg aan mijn moeder of het niet kapot was?
Hierop begon ze te lachen en zei nee dat hoort dat noemen we open kruis lingerie. Ik trok het rokje aan en het topje.
Je zag mijn billen er net niet onderuit komen. Ik vond het een beetje een raar gezicht maar zei er niks over.
Mijn moeder zei dat ik maar eens moest proberen om eerst de laarzen aan te doen. Dit deed ik gewillig.
Ik schrok van de hoogte en bekeek mezelf in de spiegel. Mijn moeder glimlachte en zei doe dit morgen avond ook maar aan.

Mijn moeder liep naar beneden en ging het eten klaar maken. Ik klede meer terug aan naar normaal en dacht laat ik de lingerie lekker aan laten.
Ik trok een jurkje aan en liep naar beneden. Mijn broer en zus waren ook thuis gekomen en zaten op de bank. Ik liep naar mijn moeder in de keuken en gaf haar een kus om te bedanken.
Ik liep naar de bank om mij bij mijn zus en broer te voegen en lekker televisie te kijken. Er was niet zoveel op tv, maar was wel lekker tijd verdrijf. Mijn moeder zei dat het eten klaar was en vroeg of wij de tafel wilden deken voordat onze vader thuis was.
Wij dekte de tafel en mijn vader kwam binnen. We aten rustig over hoe de dag was totdat mijn moeder zei dat ze mij alvast een cadeautje had gegeven. Mijn zus vroeg gelijk of hetzelfde soort cadeau was wat zei kreeg toen ze 18 werd?
Mijn moeder bevestigde en ik keek een beetje verbaasd. Mijn zus glimlachte en zei dat wordt nog leuk morgenavond. Ook mijn vader en mijn broer begonnen nu te glimlachen ik begreep er niks van.
De rest van de avond verliep zoals gewoonlijk ik ging op de bank liggen met mijn ouders en televisie kijken, terwijl mijn broer en zus naar boven gingen. Na een klein kwartiertje stond mijn vader op om ook naar boven te gaan.
Hij zei dat hij zich even ging opfrissen. Mijn moeder keek mij aan en en vroeg of ik het lingerie setje had aangehouden. Ik knikte en ze zei dat ik het wel zo uit moest doen omdat het anders vies wordt voor morgen.
De rest van de avond verliep rustig rond 11 uur ging ik naar bed en liep langs de kamer van mijn broer. Deze was tot mijn verbazing leeg. Ook de badkamer waar mijn vader zou zijn was leeg.
Bij mijn zus haar kamer zag ik wel licht branden. Ik was alleen te moe om er aandacht aan te besteden.

Vrijdagochtend stond ik om 10 uur op om naar school te gaan. Iedereen was al weg op mijn moeder na. Ze vroeg wat ik onder mijn kleren aan had? Ik zei me gewone lingerie. Mijn moeder wilde bewijs en trok mijn shirt omhoog.
Ze zag een normale BH en ze trok mijn jurkje omhoog. Ook hier zag ze mijn normale ondergoed. Ze fatsoenerde mij weer en gaf me een kus en zei tot vanmiddag.

Rond 5 uur kwam ik thuis uit school en mijn moeder was al in de keuken. Ze gaf mij een kus op mijn mond en vroeg of ik de tafel wilde dekken. Ik vroeg moet ik dat niet doen met Femke en Jan?
Ze zei dat ze boven zich aan het klaar maken waren voor mijn verjaardag en dat ik voor hun niet hoefde te deken, omdat ze al hadden gegeten. Mijn vader was thuis gekomen en gaf mijn moeder een zoen en kwam daarna naar mij toe lopen.
Ook mij gaf hij een zoen en trok zich even dicht tegen hem aan. Normaal doet hij dit niet en ik dacht wat heeft hij nou weer. Mijn moeder had ondertussen het eten op tafel gezet zodat we gelijk aan konden vallen om te eten.
Na het eten moest ik ook de tafel afruimen. Mijn vader liep naar boven en ging wat luchtigers aan doen. Mijn moeder was koffie aan het zetten. Toen ik klaar was zei mijn moeder dat ik me maar moest gaan omkleden.

Blij liep ik naar boven en begon me uit te kleden. Mijn moeder was ook naar boven gelopen en liep mijn slaapkamer in. Ze deed mijn deur dicht. Ze bekeek hoe ik mij aan het omkleden was.
Ze zei niets en ik ook niet. Hierdoor hoorde ik op de gang een paar voetstappen. Ik vroeg wat er aan de hand was. Ze zei dat iedereen ons zo meteen beneden opwachte om mijn verjaardag te vieren.
Ik stond nu helemaal naakt toen mijn moeder zag dat ik nog schaamhaar op mijn kutje had zitten. Ze zei gelijk dat moet er wel even af.Ze deed de deur open en liep naar de badkamer. Mijn moeder kwam terug met scheerspullen.
Ze zei ga maar op bed liggen dan maak ik het even glad. Zonder enig nadenken ging ik naakt op bed liggen en begon mijn moeder mij te scheren.

Toen ze klaar was zei de dat ik me maar een moest aankleden. Ik begon met alles aan doen toen mijn moeder weer de kamer uit liep en even later weer terug kwam. Ze had een panty bij zich die rond het kruisgedeelte open was.
Ze zei dat ik die ook maar aan moest doen. Hierna zei ze dat ik over 15 minuten pas naar beneden mocht komen. Mijn moeder liet mij achter en ik kleedde me verder aan. Ik bekeek mezelf weer in de spiegel en vond er wel een beetje sletterig uitzien.
Ik hoorde weer een paar voetstappen op de trap naar beneden gaan. Ik dacht dat zal mijn moeder wel wezen. Ik wachtte geduldig op mijn bed totdat de 15minuten om waren.

Kwakelig op mijn laarzen liep ik naar beneden. Ik opende de deur toen mijn ogen open vielen van verbazing. In de kamer zaten mijn vader en broer naakt, mijn zus in een jurkje met dezelfde laarzen als mij, mijn moeder in een leren pak wat later bleek een catsuit te heten.
Mijn moeder stond op en zei dit is je cadeau. Ik keek haar verbaasd aan. Mijn zus stond op en zei als je 18 bent mag je met iedereen hier spelen. Mijn moeder voegde daaraan toe dat met iedereen ze iedereen in het gezin bedoelde.
Mijn vader en broer stonden op en ik zag de piemels al omhoog staan. Ze kwamen op mij aflopen en pakte mijn handen. Ze trokken me mee richting de bank en zeiden draai eens een mooi rondje? Ik draaide rond en mijn moeder zei ze heeft ook nieuwe lingerie. Mijn vader was benieuwd.
En zei laat ons het een zien? ik tilde mijn rokje iets op. Ik zag de piemels weer wat groeien. Ik kreeg er een kleur van op mijn gezicht. Mijn zus ging naast mij staan en zei kijk ik heb ook zo'n setje. Ze trok haar jurkje omhoog en liet haar string zien. Je zag haar schaamlippen duidelijk buiten het open gedeelte steken.

Mijn moeder nam weer het woord en gaf mijn vader en broer een zet zodat ze op de bank kwamen te zitten. Zo zei ze dat is nu wel even genoeg. Jan zoals je weet wil ik dat je even weer gaat omkleden.
Jan liep met veel tegenzin naar boven. Ik begreep er niks van en mijn moeder zei dat zie je zo wel. Tegen mijn vader zei ze Henk laat eens aan je dochters zien hoe goed je kunt likken. Mijn vader ging op zijn knieen zitten en kwam naar ons toe gekropen.
Mijn zus tikte mij aan en zei ga maar lekker op de bank zitten en til je rokje iets omhoog. Ik ging zitten en deed het. Mijn zus ging naast mij zitten ook met haar jurkje omhoog. Mijn vader begon eerst onze laarzen te likken en werkte zich langzaam omhoog.
Eenmaal aan het einde van de laarzen ging hij naar mijjn zus haar laarzen ook die likte hij af. Bij haar ging hij verder omhoog en kuste de binnenkant van haar dijen. Mijn moeder pakte zijn hoofd en zei je moet likken!! Mijn vader likte mijn zus haar kutje.
Mijn moeder trok zijn hoofd terug en duwde hem nu in mijn schoot hij begon als een malle te likken. Ik begon te kreunen. Mijn zus stond op en begon met mijn vaders piemel te spelen. Mijn moeder liet mijn vaders hoofd los en hij ging gelukkig door met likken.
Mijn vader was heerlijk bezig en liet me zo hard genieten totdat ik zwaarder begon te kreunen en kwam heerlijk klaar. Mijn vader trok zijn hoofd terug en genoot van zijn andere dochter die mijn zijn lul speelde.

Mijn moeder liep naar mij toe en begon een paar dingen te vertellen. Ze zei dat hun wel vaker sexen met elkaar en nu met mij erbij. Ook vertelde ze dat vaders ervan houd om onderdanig te zijn. Daarop heb ik besloten om zijn meesteres te zijn.
Toen mijn zus 18 werd hebben ze besloten om haar erbij te betrekken. Dit tot vreugde van mijn vader en zus. Mijn moeder ging verder met vertellen dat toen mijn broer 17 was, ze hem een keer had betrapt. Ik keek haar aan.
Ze zei betrapt met snuffelen in haar kleren kast. Hierop hebben ze besloten hem erbij te betrekken. Opdat moment kwam mijn broer binnen lopen. Hij had hetzelfde jurkje aan als mijn zus. Dezelde hakken aan die ik had gekregen.
Mijn moeder keek op en zei til op! Mijn broer deed de jurk omhoog. Ik zag een string. Hij deed de string opzij en zag zijn piemel in een kooitje zitten. Mijn moeder glimlachte en zei dat hij op de bank mocht gaan zitten.
Mijn moeder ging verder met haar verhaal naar mij. Toen mijn broer dus 18 werd hebben wij hem dezelfde kleren gegeven als je zus dezelfde schoenen. Alleen de lingerie is anders.
Vanaf nu is het zelfs zo als hij thuis komt dat hij zich moet omkleden als meisje. Met stomheid zat ik geslagen.

Mijn moeder zei nog 1 ding! Ik bepaal wat hier in huis gebeurd op sex gebied. Dus als ik zin heb in sex moet iedereen gehoorzamen. Ik keek haar vragend aan. Mijn moeder zei kijk maar Femke laat je vader los en kom hier heen.
Jan ga verder met wat je zus deed. Mijn moeder trok een rits bij haar kruis open en liet de kut zien aan mijn zus. Mijn zus begon gelijk te likken. Mijn moeder ging weer verder. Voor nu mag je nog even genieten en hoef je niet gelijk te gehoorzamen.
Maar over 2 uurtjes hoor je bij de rest. We gaan je vandaag ontmaagden, je leren wat pijpen is, je leren wat beffen is, je laten zien wat er gebeurd als je niet luisterd en uiteraard je ook leren dat anaal lekker is.
Voor nu mag je even toekijken hoe wij dat hier doen.

Voor zover het eerste gedeelte mijn verhaal. Laat je reactie achter hoe je het vond.
Dikke kus
Auteur : Sissylover / Geschreven op : 22 mei 2018 - 23:13 / Hits : 14279 / Waardering : 2.58
Print verhaal Mail vriend
onder Gerelateerde verhalen

Met mijn broer naar een verjaardag. Deel 2
Auteur : Carine / Geschreven op : 16 juni 2016 - 00:42 / Hits : 52586 / Waardering : 4.86

Verjaardag verrassing
Auteur : Lola / Geschreven op : 20 juli 2016 - 19:10 / Hits : 23341 / Waardering : 4.57

De gevolgen van een verjaardag
Auteur : Bea / Geschreven op : 18 juni 2015 - 23:19 / Hits : 30496 / Waardering : 4.35

Met mijn broer naar een verjaardag.
Auteur : Carine / Geschreven op : 09 juni 2016 - 17:22 / Hits : 39339 / Waardering : 4.07

Met mijn broer naar een verjaardag. Deel 3
Auteur : Carine / Geschreven op : 27 juni 2016 - 01:43 / Hits : 24813 / Waardering : 3.91

De verjaardag die wel heel erg uit de hand liep.
Auteur : Esther-1960 / Geschreven op : 25 juli 2015 - 14:16 / Hits : 22037 / Waardering : 3.85

Vervelende verjaardag met een bijzonder fijne afloop.
Auteur : Kim / Geschreven op : 16 juli 2017 - 15:24 / Hits : 19113 / Waardering : 3.66

Cyrille' verjaardag
Auteur : Sven Stories / Geschreven op : 13 juli 2017 - 09:08 / Hits : 13052 / Waardering : 3.41

Cyrille's verjaardag - 2
Auteur : Svenstories / Geschreven op : 13 juli 2017 - 09:56 / Hits : 10890 / Waardering : 3.21

Verjaardag vieren (vervolg rustig avondje op de bank Inge)
Auteur : Thijs78 / Geschreven op : 28 augustus 2014 - 19:31 / Hits : 18837 / Waardering : 3.20

onder Bekijk commentaar
Resultaten: 0 - 2 van 2
Tribble
Geil begin, ben benieuwd naar het vervolg
Geschreven op : 24 mei 2018 - 10:06

Oordeel
Sissylover doe in hemelsnaam wat aan al die storende taalfouten. Als je dan ook nog het verhaal na het schrijven eens doorloopt en rare zinnen verbetert kan het nog wat worden. Nu krijg je voor de moeite een 1.
Geschreven op : 29 mei 2018 - 03:37

Resultaten: 0 - 2 van 2
onder Geef commentaar
Je moet ingelogd zijn om commentaar te geven.
onder Geef score
Je moet ingelogd zijn om te kunnen stemmen.


 
 
Hoofdpagina / CategorieŽn / Onze Partners / WebLinks / Contact / RSS / Disclaimer / Adverteren

footer

Gehost door Wodyweb